2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar nasılsınız??
Biz bugüne iyi başlamadık. Klasik bel fıtığım tutmaya başladı göbek büyüdükçe. Ilkinde de 5 aydan sonra geceleri yatamaz olmuştum. Kanepe kanepe geziyordum ağrıdan ağladığımı hatırlıyorum çok feci bişey yaa. Işte o ağrı bu geceden itibaren geri döndü :(( sabahta kalktım midem de bi şişkinlik gaz onun ağrısı da bi yandan. üfff bu hamilelik güzel de ağrılar sızılar olmasa.
Hafta sonu ankaraya gittik hem ailemi gördüm hem alışveriş yaptım çok iyi oldu hem de stres atmış oldum biraz da olsa.

Cuma günü maalesef çok kötü bir olay yaşadık. Bebeğimle kaza yaptık hem de çok ciddi bir kaza ama verilmiş sadakamız varmış ki çok ucuz atlattık. Otoyolda araç sollarken sağdaki araç benim yoluma kırdı direksiyonu. Maalesef bankete çarptım ordan da savrulup o araca çarptım. çok sarsıldık. Kafamı çarptım, belim de boşluğa geldi sanırım sarsılınca. Kaç gündür ağrısını çekiyorum.
Ama çok şükür ki karnımı direksiyona çarpmadım. Bi de o anda kanama gibi bişey hissettim. Kendimi eve bi telaşla attım kanamam var sandım. Ama çok şükür değilmiş. Kaç gündür kendimize gelemedik ya. Aşırı korktum.

Hastalara acil şifalar. Bebeğini görenlerin gözü aydın. Voltajdan hala haber yok sanırım. çok merak ettim ama umarım bişeyi yoktur.

Canım ben ilk hamileliğimde başlamıştım tetanoz aşısına toplamda 5 doz olacak ya. Bu 4. Dozum 1 sene sonra da 5. Dozu vurulacağım ve tetanoz aşısı sayfasını kapatacağım inşallah.

Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et. Neden oluyor ki acaba bu su sızması??

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış dikkat et canım öpüyorum

VALLA VOLTAJ 12 SİNDEN BERİ HİÇ GİRMEMİŞ BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞ. ÖNEMLİ BİRŞEY YOKTUR..

Son düzenleme:
biz bugüne iyi başlamadık. klasik bel fıtığım tutmaya başladı göbek büyüdükçe. ilkinde de 5 aydan sonra geceleri yatamaz olmuştum. kanepe kanepe geziyordum ağrıdan ağladığımı hatırlıyorum çok feci bişey yaa. işte o ağrı bu geceden itibaren geri döndü :(( sabahta kalktım midem de bi şişkinlik gaz onun ağrısı da bi yandan. üfff bu hamilelik güzel de ağrılar sızılar olmasa.
hafta sonu ankaraya gittik hem ailemi gördüm hem alışveriş yaptım çok iyi oldu hem de stres atmış oldum biraz da olsa.

cuma günü maalesef çok kötü bir olay yaşadık. bebeğimle kaza yaptık hem de çok ciddi bir kaza ama verilmiş sadakamız varmış ki çok ucuz atlattık. otoyolda araç sollarken sağdaki araç benim yoluma kırdı direksiyonu. maalesef bankete çarptım ordan da savrulup o araca çarptım. çok sarsıldık. kafamı çarptım, belim de boşluğa geldi sanırım sarsılınca. kaç gündür ağrısını çekiyorum.

Canım benim çok geçmiş olsun...

Senide,bebeğinide Allah korumuş...

Bir hayır falan yap canım....Çok şükür iyisiniz...

Herkese merhaba :16:

Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,kazasız,belasız bir gün ve hafta olması dileğiyle...:54:

kızlar kusura bakmayın tek tek alıntı yapamıyorum. kadın ikide bir bişey istiyor.

detaylıya girenlere gözünüzaydın.
oda alan arkadaşlara,rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin. güle güle büyüsün minikler.
kendisi, anneannesi, babaannesi kıyafet alan arkadaşlardaa iyi günlerde giydirsinler.
tuncss canım dikkat et kendine yorulmamaya çalış.
oftelyam tansiyon stresede bağlı oluyor. hiçbişeyi kafana takmamaya çalış canım.

ne güzel hediye heyecanı başlamış. bende katılmayı çok isterdim ama olmadı.
sizin heyecanınızı görünce bende aynı heyecanı yaşıyorum doğrusu.

biz bugüne iyi başlamadık. klasik bel fıtığım tutmaya başladı göbek büyüdükçe. ilkinde de 5 aydan sonra geceleri yatamaz olmuştum. kanepe kanepe geziyordum ağrıdan ağladığımı hatırlıyorum çok feci bişey yaa. işte o ağrı bu geceden itibaren geri döndü :(( sabahta kalktım midem de bi şişkinlik gaz onun ağrısı da bi yandan. üfff bu hamilelik güzel de ağrılar sızılar olmasa.
hafta sonu ankaraya gittik hem ailemi gördüm hem alışveriş yaptım çok iyi oldu hem de stres atmış oldum biraz da olsa.

cuma günü maalesef çok kötü bir olay yaşadık. bebeğimle kaza yaptık hem de çok ciddi bir kaza ama verilmiş sadakamız varmış ki çok ucuz atlattık. otoyolda araç sollarken sağdaki araç benim yoluma kırdı direksiyonu. maalesef bankete çarptım ordan da savrulup o araca çarptım. çok sarsıldık. kafamı çarptım, belim de boşluğa geldi sanırım sarsılınca. kaç gündür ağrısını çekiyorum.
ama çok şükür ki karnımı direksiyona çarpmadım. bi de o anda kanama gibi bişey hissettim. kendimi eve bi telaşla attım kanamam var sandım. ama çok şükür değilmiş. kaç gündür kendimize gelemedik ya. aşırı korktum.

hastalara acil şifalar. bebeğini görenlerin gözü aydın. voltajdan hala haber yok sanırım. çok merak ettim ama umarım bişeyi yoktur.

canım ben ilk hamileliğimde başlamıştım tetanoz aşısına toplamda 5 doz olacak ya. bu 4. dozum 1 sene sonra da 5. dozu vurulacağım ve tetanoz aşısı sayfasını kapatacağım inşallah.

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et. neden oluyor ki acaba bu su sızması??

canım çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın, verilmiş sadakan varmış, meleğin korumuş seni, çok çok geçmiş olsun

Bebişin sağlıkla güle güle kullansın canım benim.
Hediyeye bugun öğle arasında bakıcam bende.
Çok heyecanlı ve zevkli olucak,tabi birazda sitresli.
Ne bilim realde tanımasakda birbirimizi,can yoldaşı olduk.
Çok yakın gördüğüm için hediyemin özenli olmasını istiyorum vede tabiyki alacağım kişinin beğenmesini.
Bakalım artık kısmet,önüme ne ciciler gelecek:)
yeşekkürler teyzesi işallah iyi güzel günlerde giyecek kızım sana da kolay gelsin hediye cicileri al bakalım

bende cumartesi günü aldım hediyemi ama küçük bi eksiğim var onuda tamamlayabilirsem bugün yada yarın vericem kargoya bana kalsa daha ogün vercektim bu konularda biraz sabırsızım ayyyy çok heyecanlandım şimdiden:52:
bende kendimi tuttum cumartesi göndermedim acelici davranmamak için :1::1:

aynı huy bendede var.kendimi zor tutuyorum büyük bişeyler almamak için zarada kız elbiseleri gördüm montlar falan okadar güzellerki almamak için zor durdum ama %50-%70 e girsin affetmicem hiç birini.benim kız biraz iri olacak doktor bile şaşmıştı bacakları nekadar uzun dedi bende ona göre alırım büyük büyük.ama öncelikle ilk 6 ayı halletmem lazım.

al arkadaşım bende hediye çeki olmasa şimdiden montu almazdım belki de çek olunca aldım seneye giymesi için aklında olsun 9-12 aylık alınca iyi oluyormuş
senin kız manken gibi uzun güzel bacaklı olacak demekki annesi uzun bacaklılara çokmu baktın acaba :1::1::1::1: maşallah kızımıza diyelim nazar değmesin:nazar::nazar:

ayy bizim sülale biraz sıkıntılı genelde bebekler iri oluyor :9: o nedenle pek cesaret edemiyorum büyük bişeyler almaya.. hediyemi göndericem ve inşallah arkadaşım beğenir.. en çok bunun için endişe duyuyorum :18:

ahaha aynı ben :9: bende ufak bir el emeği hediye yaptım, bakıp bakıp göndercem pazartesi sizi dedim ama evdeki hesap uymadı.. neyse bir iki güne hallederiz inşallah:9: hem bekleyiş sürerken heyecan da artar daha iyi olur :9:
maşallah o zman sizin sülalenin anneleri bebekleri güzel büyütüyor besliyor o zaman :)) hediyen demek el emeği ellerine gözlerine sağlık canım

çok geçmiş olsun canım.. bende iki gündür çok öksürüyorum. boğazlarım cayır cayır yanıyor.. yurkunurken filan acıyor.. ama kızarıklık filan yok.. ateşime bende sürekli bakıyorum, yüksek ateş çok tehlikeli olabiliyormuş gebelikte.. eğer çok yükselirse filan hemen hastaneye giderim diye düşündüm.. elden bişey gelmiyor.. bol bol sıvı tüketmeye çalış.. ıhlamur iç, bol bol limon sıkıp.. ben aktardan zencefil ıhlamur nar çiçeği ve tane karabiber aldım.. onları karıştırıp çay yapıyorum.. mis miss içine de limon sıkıp içtin mi ohhh.. şifa olsun bizlere, bebişlere de kan can olsun...

temmuz27 tuncs ikinize de geçmiş olsun sıkı sıkı giyinin ter atın çabucak iyileşin işallah bol meyve ve sıvı tüketin

Günaydın herkese:16::16::16::16:
Detaylı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür bebeğim kızım sağlıklı herşeyi normal veee evett sonunda öğrendim şirin bir kızım olacak:46::46::46::46::46:
Geçmişi okuyamadım yemeğe çıkacağım şimdi dönüşte okumaya çalışacağım hepinize sevgilerr:16::16::16:

canım çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın, verilmiş sadakan varmış, meleğin korumuş seni, çok çok geçmiş olsun

çok sağol canım sanırım bebeğimin yüzü suyu hürmetine ucuz atlattım kazayı gerçekten de..

Canım benim çok geçmiş olsun...

Senide,bebeğinide Allah korumuş...

Bir hayır falan yap canım....Çok şükür iyisiniz...

teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz hareketlerini hissedene kadar ömrümden ömür gitti o anda. Allah kimseye yaşatmasın inşallah

günaydın arkadaşlar

nasılsınız?
benim cumartesi dolgum kırıldı. dişçiye gittim.
kadın bu diş olmaz kaplama yapmak gerekir demez mi?
sinirlerimi hoplattı benim. ağustos ayında kanal tedavisi yapmıştı. (hatta hamileymişim o zaman)
çekelim dediğimde yok bu dişi kurtarırım dedi. bir sürü para aldı.
şimdide kaplama yapalım diyor. 2 tane sağlam dişimi küçültecek.
kabul etmedim valla. siz dolguyu yeniden yapın. kaplama kesinlikle düşünmüyorum.
neyse sonra yaparız diyor. çekilirse eğer yeri boş kalsın ne şimdi ne de sonra yaptırmıcam dedim.
çarşamba günü için randevu verdi. sadece dolguyu yapıcak.
ben temizliğe kadın çağırdım 2 gün gelicek.evde temizlik var yani.

Canım kurtarmak zorunda dişçiler dişi, öyle hemen çekmiyorlar, tedavi ediyorlar, ana dişin çekilmesine karşılar... Çok geçmiş olsun kuzum..

günaydın güzeller anneler ve bebekleri

Geçen hafta kızıma arabasını almıştık ve ordan 200 tl indirim çeki kazanmıştık cumartesi mothercare de indirim vardı çekimi kullanmak için gittim kızıma ciciler aldım kızıma hatta biraz abarttım çok cici mont vardı tabi anca seneye giyecek onu da aldım 9-12 aylık mont :1::1::1: annem deli misin dicek seneye giyeceğini alıyorsun ne yapayım çok şirindi aldım...

ve bu hafta hediye haftamız :46::46::46::46: kızıma hediye alırken hediye göndereceğim bebişin hediyesini de aldım ve bugün onu gönderiyorum.... ee hediye gönderen anneler sizler ne durumdasınız yaa ben bide bişey söylemeyi unutmuşum benim kadife alerjim var ve kesinlikle kadife olan şeylere dokunamıyorum umarım bana gelicek hediye öyle değildir dalgınlıkla burda yazmayı unutmuşum neyse olsun artık umarım hediyeyi aldığım kişide beğenir ben çok beğenerek aldım eşime gösterdim oda beğendi... hediyeyi aldığım yerdeki kız ne kadar bebek falan diyor bende bebek daha doğmadı hatta annesini bile tanımıyorum sadece internetten tanıyorum ama kimdir, zevki nedir hiç bilmiyorum işallah beğenir oda diyerek aldım satış görevlisi kızda şaşkın şaşkın baktı çok değişik birşeymiş dedi enteresan dedi evet gizemli ve eğlenceli dedim :52::52::52:

Ohh hayırlı uğurlu olsun cicilerin, aldı sanıyorum sana alan arkadaşımız hediyesini, ama yine de mesaj atiim ben kendisine, almadıysa daha dikkat eder :)

günaydın kızlar, haftaya griple başlıyorum ne acı... iki gündür çok uğraştım ama geçmedi. evde mayışmaktanda sıkıldım okula gidip kendimi iyi hissetmeye çalışacağım. nane limon ve bol meyveye devam.
gripken bebeğin etkilenmeyeceğini biliyorum peki ya ateşlenirsem bebeğe zararı olurmu ki o yüzden durup durup ateşime bakıyorum.

Çok geçmiş olsun cnm acil şifalar...

ama çok şükür ki karnımı direksiyona çarpmadım. bi de o anda kanama gibi bişey hissettim. kendimi eve bi telaşla attım kanamam var sandım. ama çok şükür değilmiş. kaç gündür kendimize gelemedik ya. aşırı korktum.

hastalara acil şifalar. bebeğini görenlerin gözü aydın. voltajdan hala haber yok sanırım. çok merak ettim ama umarım bişeyi yoktur.

Canım çok korktum okurken, çok geçmiş olsun, ben de trafikteyken çok endişeleniyorum yavaş ve dikkatli gitmeye çalışıyorum ama elimizde değil bazen, biz kurallara uysak da başkaları kurallara uymuyor. Çok geçmiş olsun tatlım.

Detaylı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür bebeğim kızım sağlıklı herşeyi normal veee evett sonunda öğrendim şirin bir kızım olacak:46::46::46::46::46:
Geçmişi okuyamadım yemeğe çıkacağım şimdi dönüşte okumaya çalışacağım hepinize sevgilerr:16::16::16:

Yesin onu teyzesi :)

Canım çok korktum okurken, çok geçmiş olsun, ben de trafikteyken çok endişeleniyorum yavaş ve dikkatli gitmeye çalışıyorum ama elimizde değil bazen, biz kurallara uysak da başkaları kurallara uymuyor. Çok geçmiş olsun tatlım.

çok sağol canım evet maalesef bu tipler başkalarına da sebep oluyor. allah korudu bizi ama ya bebeğime bişey olsaydı hesabını nasıl vereceklerdi bilmiyorum. bende ekstra dikkat etmeye çalışıyorum bebeğim için ama trafik canavarı çok memlekette. Allah herkesi korusun inşallah kazadan beladan.

Selam arkadaşlar,,

Geriye dönüş yapamadım ,
Dmt, çok geçmiş olsun , Bizde araç almayı düşünüyoruz ama babam daha şimdiden yasağını koydu bana , Kesinlikle sen kulanmayacaksın diye, Çok tecrubemde yok yani eskilerde kullanmışlığım var uzun süre ara verdim . Bende cesaret edemiyorum acaba çıksam bide başıma biriş gelse çok pişman olurum sonra diye, Şimdi senide okuyunca o anı ben yaşadım sanki. Allah esirgemiş sizi.

Tuncs ve Temmuz hastasınız sanırım kızlar yorumlardan çıkardım , Çok geçmiş olsun , Havalar artık hastalık havası , vitaminde alıyoruz ama bizi buluyor bu sevimsiz şey :(

Bizde haftasonu bebek fuarına gitik, İBS Lütfi Kırdardaydı, Çok ta beğenmedim. Bir tek Omega3 aldım , Hep erteliyordum. EFA diye, özellikle jelatini balık olduğu için seçtim. Diğerleri sığır jelatini oluyor. Bakalm onada başlıcam.

Pazar misafir ağırlama günümdü. Kendim kaşındım ama iyide oldu. Bir Teyzoşumu kocacığıyla kahaltıya aldım , diğer teyzoşumu ve annemle babamıda akşam yemeğe aldım. Maç vardı ya dijitürk bizde ve tv. büyük olunca izlemesi güzel olur dedik. Sırtım çok ağrıdı artık hemen hissediyorum yorguluğu...Bebeğimde seyrek hareket ediyor .Tembel mi olacak ne bu kız:1:

sağol canım... ama hiç böbrekten bahsetmedi... belki baktı da sölemeyi unuttu... bi ara bayağı bi sustu baktı baktı çünkü...

bahsetmemiştir canım,benim sölediklerim dışında kimbilir neye baktı benim bilmediğim..
günaydın kızlar, haftaya griple başlıyorum ne acı... iki gündür çok uğraştım ama geçmedi. evde mayışmaktanda sıkıldım okula gidip kendimi iyi hissetmeye çalışacağım. nane limon ve bol meyveye devam.
gripken bebeğin etkilenmeyeceğini biliyorum peki ya ateşlenirsem bebeğe zararı olurmu ki o yüzden durup durup ateşime bakıyorum.

canım ateş ii değilmiş hamilelikte,dikkat et sen yinede,ama ölçmeden de anlarsın zaten,bide ateşli bi hastalık olsa bugün okula gidemezdin bence,çünkü insan daha bi halsiz ve yorgun oluyo ya,yani inşallah öledir,sadece basit bi nezledir,çok geçmiş olsun tekrardan..

çok geçmiş olsun,verilmiz sadakanız varmış gerçekten,Allah korusun böle dikkatsiz insanlardan kaynaklanan ne kazalar oluyo,ucuz atlatmışsınız,Alah hiçbirimize böle dert vermesin..

dmt cim çok geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın..ne olur otobüs kullanın kızlar hamilelik bitene kadar :(

amin çok sağol canım ama maalesef otobüs kullanma şansım yok çünkü çalıştığım yer şehrin baya dışında otobüse kadar çok yürüme mesafesi var. servis saatleri dışında mecburen araba kullanmak zorundayım.

canım çok geçmiş olsun. allah korumuş tatlım.
evet canım korudu Rabbim şükürler olsun

Sağlıkla,güle güle,iyi günlerde kullanın inş. cicilerinizi,çok güzeller.:16:

selam canlar..

biz oğluşun odasını aldık sonunda.. ocak sonunda teslim edilcek, iyiki çok geç zamana bırakmamışım..
bir şifonyer birde yatak aldık.. çok beğendiğim geçen paylaştığım modeli aldık.. inşallah odamız tamamlanınca fotolarını da paylaşırım.. ve inşallah sağlıkla dünyaya gelir yavrum da sağlıcakla büyür içinde..

şimdi duvar kağıtları, halı perde kaldı.. onları da halledersem içim rahatlayacak.. son zamanlar hiç gücüm kalmayacak diye pek korkuyorum.. şimdiden hemen yoruluyorum..

Canım hayırlı olsun...Güle güle kullanın...:16:Geçmiş olsun,kendine dikkat et:54:

günaydın kızlar... detaylı ultrasona girdik 2 gün önce baktığı herşeye normal dedi doktor şükür... ama ne kadar detaylıydı bilmiyorum... kalbini ayrıntılı inceledi delik var mı yok mu gelen giden kan akışına baktı... kafa yapısını, omurgasını inceledi... el ve ayak kemiklerini ölçtü... midesini gösterdi ben anlamadım tabi... çok hareketliydi maşallah bizim kız... plesantayı da yastık yapmış arkasına gizleniyor dedi doktor... hatırladığım bunlar heyecandan... daha bişeylere de bakmalımıydı acaba??? sizlerin de mi böle geçti???

Maşallah prensese canım :nazar: Allah iyiliğini,sağlığını daim etsin inş.:16:Bizimde aynı şekilde geçmişti:54:

günaydın arkadaşlar

nasılsınız?
benim cumartesi dolgum kırıldı. dişçiye gittim.
kadın bu diş olmaz kaplama yapmak gerekir demez mi?
sinirlerimi hoplattı benim. ağustos ayında kanal tedavisi yapmıştı. (hatta hamileymişim o zaman)
çekelim dediğimde yok bu dişi kurtarırım dedi. bir sürü para aldı.
şimdide kaplama yapalım diyor. 2 tane sağlam dişimi küçültecek.
kabul etmedim valla. siz dolguyu yeniden yapın. kaplama kesinlikle düşünmüyorum.
neyse sonra yaparız diyor. çekilirse eğer yeri boş kalsın ne şimdi ne de sonra yaptırmıcam dedim.
çarşamba günü için randevu verdi. sadece dolguyu yapıcak.
ben temizliğe kadın çağırdım 2 gün gelicek.evde temizlik var yani.

Geçmiş olsun canım.:16:Buara diş,grip ve idrar yolları enfeksiyonuyla hepimizin başı dertte anşaşılan...Allah şifa ve iyilikler versin....

Canım benim çok geçmiş olsun...Kendini toparlamadan gitme okula,istirahat et bol bol,meyve ye,ıhlamur iç...Acil şifalar canım.:16:

aramış doktoru eşim kızlar, çok yüksek değerler değil bunlar demiş, ama yine de içiniz rahat etsin diye bazı tetkikler istiycem demiş, çıkışta gidicem onları yaptırıcam , bakalım nolucak ,

Canım benim Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini alacağız,duayla...

Canım gözün aydın,sağlıkla gelsin prensesimiz inş.:16:

Son düzenleme:
Back
X