Dertsiz aynı durum benim içinde geçerli. benim bildiğim ayrıntılı ultrason 22-23. haftalarda yapılıyor. Ama geçen kontrolde dr.um 25. haftada yaptır dedi. Ben geç değil mi dedim, senin amniyosentez sonucun var, o yüzden acele etmeye gerek yok, bebek biraz daha büyümüş olsun dedi. Ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca ayrıntılı ultrasona gideceğim dr.un sekreterini aradım, durumu anlattım. Bir iki saat sonra geri arayın, ben de dr. beye sormuş olurum dedi. Sana haber veririm tekrar. Bu arada dişin için geçmiş olsun
Tamamdır:) Benim siparişim işyerime gelecek, yarın foto makinemi getiririm unutmazsam, ben de eklerim:)
Ofelya bu tansiyon işi kesinlikle psikolojiktir. Örneğin benim tansiyonum 10/6'dır. Ama dr.um ultrasona baktıktan sonra hep ölçer, hep yüksek çıkar. Çünlü o ultrasona bakarken panik oluyorum resmen, kötü bişi söyleyecek diye, bu da tansiyonumu yükseltiyor

Senin de aynı şekilde oluyor bence. Dr.unun dediğini dinle, sakin ol, önemli bişi olsa mutlaka söylerler, risk alırlar mı hiç?
Çook çok büyük geçmiş olsun, okurken bile yüreğim ağzıma geldi

Neyse ki iyisiniz:) Ben de cumartesi otobüs ani fren yapınca düşüyordum hızlı bir şekilde, son anda tutundum

Ne kadar dikkat etsek oluyor böyle aksilikler
Çook sevindim, gözünüzaydın:) Cimcimeye hazırlık yapmaya başalayabilirsin artık:)
Hastalanan arkadaşlara temmmuza, tuncsa, huysuz meleğe atladığım her kim varsa çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim..