2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben var ya yemin ederim tahmin etmiştim ve çok istiyodum öle olmasını:)çünkü seni çoooookkkk seviyoruuuummmm:)
ama yok cnm gelir herhalde:)bugün yarın ya:)merakla heyecanla bekliyroum:)

bende bende bendeeeee :38: hızlı hızlı paketledim not yazamadım içine..gerçi koparmadılarsa eğer üzerine rumuzumu yazmıştım şekerim :))) sanırım eşinin işyeri adres.. kargodan çarşamba sabah demişlerdi.. gitsin artıkkkk ya gitsinnn :16::16:

evvet en temel ihtiyacımız iltifat ve bunu duymak çok güzel oluyor ilatifat istiyoruzzzzzzz :)

ayy çok hoş ya demek kız kiloluyum hamile değilim dedi benim arkadaşım da kilolu epey kilolu ona da hamile sanıp yer veriyorlardı o oturuyordu :52::52: ne yapsın herkes öyle zannedip yer verince artık oturuyordu beni de muhtemelen göbekli sanıyorlar bazıları anlıyor ama yer vermiyor ne yapalım vermesinler şimdilik çok zorlamıyor ama otobüs kalabalık olunca karıma çarpacaklar diye korkuyorum birde ani fren yaparsa şöför diye korkuyorum yoksa idare ediyoruz o kadar

ya sen 59 tl ye nasıl aldın 99 tl küsurdu bunun fiyatı netten falan mı aldın çok iyimiş fiyatı güle güle kullan canım

Ben mağazadan aldım , ama LCWaikiki.com - Kaban, Mont ve Trençkot burdada aynı fiyat kahverengisini koymuşlar görsele..

Az önce gittim, Dün giydğim bordo kadifenin siyahını aldım. Bir iki üst yine aldım. $lcw3.webp Artık idare eder, Evdeki üstlerle kombin ederim.

Son düzenleme:
bende bende bendeeeee :38: hızlı hızlı paketledim not yazamadım içine..gerçi koparmadılarsa eğer üzerine rumuzumu yazmıştım şekerim :))) sanırım eşinin işyeri adres.. kargodan çarşamba sabah demişlerdi.. gitsin artıkkkk ya gitsinnn :16::16:

şekerim uzaktan gelmiyo mu mardin'den:) ay çok güzel:)gelir gelir eşimin adresi evet onun adını da yazmıştım, bi sorun olmaz herhalde ya, ben sordum tekrar eşime şimdilik yok ama gelir ya:)çok eğlenceli:)

Kızlar canım sıkkın,
dünden beri 4-5 defa kahverengi akıntım oldu, doktorumu aradım. Rahim ağzına bakalım dedi.
Az sonra gidicem, endişeliyim.

Kırmızı değil kahverengiyse korkma. Taze kan değil demektir. Adet döngüsünde olabiliyormuş. İnşallah önemli değildir sen yinede görün elbet... Güzel bir haber bekliyoruz senden canım..

Kızlar canım sıkkın,
dünden beri 4-5 defa kahverengi akıntım oldu, doktorumu aradım. Rahim ağzına bakalım dedi.

İyi haberlerle döneceksin hiç endişelenme. Kahverengi akıntıyı çok öenmsemiyorlar ama kontrol amaçlı baktırmakta fayda var, için rahat eder en azından.. Çok geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz.

Endişelenme canım, bir sorun çıkmış olsaydı hemen arardı zaten. Bişey çıkmadığı için aramayı atlamış olabilir. Ama merakta kalmak istemiyorsan sen ara istersen. İdrarda protein mi baktırdın bu arada? Bende yaptırsam mı ki:0

evet cnm tam kan ve idrar , protein kaçağı yok zannediyorum ben baktım sonuçlara ama idrar kan var galiba ya, o da idrar yolları iltihabı olabilirmiş internette okudum bugün aramazsa akşama kadar ben ararım

forum avm de moda sokağı var.. orda demstock mu neydi mağazanın adı.. beymenle yanyana.. hatta eşim defalarca kez girelim dedi ne ben ne biliiim mothercare sattığını.. ne işimiz var orda deli misin dedim.. neden derseniz dehşet pahalı ürünler var, düşünün ki dün akşam eşim bir ceket beğendi indirimli hali 1,850 tl idi :9::9: yürü yürü kaçalım dedim etiketi görünce :53:
ama mothercare ürünleri süper ucuzdu..
kocana ne kızıyon kuzum? onlardan hayır yok ben artık anladım bunu.. kendim çıktıkça aldım aldım, yoksa son dakkaya kalır herşeyi.. sürekli ne var ki bi dakkada gideriz mağazadan alır çıkarız deyip duruyor.. ama öyle olmuyor işte.. :19:

anaaaam o ay hafta çizelgesine göre ben yarın 26 haftalık oluyorum ve 6. ayımı tamamlamış olacağım bu da bitince.. yani annemlere gittiğimde ben 7. ayımın içinde olacağım.. orda herkes soracak şimdi.. iyi iyi resmen 7 aylık hamişim diyebilicem :8:;
kııızzz benimde bu son iki haftada popom da büyümeye başladı sinir oluyorum :27:

canım bayıldım valla.. keşke bende öyle bir mağaza bulabilsem.. ama kocaaa Ankara.. zor zar işimi görcek kadarını öğrendim 3 senede :9:
güle güle giysin oğluşun.. hatta inşallah fotolarını da görürüz cicilerin içinde.. :16:

Ankara forum avm'de moda sokağında canım..

canım sakın bozma moralini.. bi git bakalım ne diyecek..
hayırlı haberlerini bekliyor olacağım :26:

hatırlıyorum moda sokağını ve beymenin standını
yerlere dökülmüş kıyafetler
1970 lerden kalan ayakkabılar
cırt sarı cırt pembe etekler
hepsinde %70indirim
ama fiyatlar en küçük parçalar bile üç haneli rakamlardı:27::27:

forum outlet 15 lik alışverişe sinema bileti veriyormuş

mudo outleti çok beğeniyorum ben forumda; bir de bolulu hasan ustanın portakallı aşuresini :56::56::56:

zapzup senin de yeni yılın kutlu olsuuuuuuuuuuuuun:52::52::52:

günaydın güzel anneler,

ben biraz sonra dişçiye gidicem.
ilk defa dolmuş kullanıcam yollarda çok kötü umarım sorun olmadan gider gelirim.
dişçiden sonra hazır merkeze gitmişken gezeyim diyorum.
hamile eteği istiyorum. bulabilirsem alıcam. bi de tayt bakıcam.
geçen hafta civil mağazasından oğlum için ilklerim diye bir anı defteri almıştık.
çok inceleme fırsatım olmadı. eve gelince bişey dikkatimi çekti ve hoşlanmadım.
bugün onuda iade edicem. bu arada civil mağazasında çok güzel kıyafetler vardı.

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, havalar kötü :(

günaydın kızlar bugun birine 1 lirada olsa sadaka verin..safer ayının ilk çarşambası önemliymiş..bilginiz olsun..

Mutlaka vereceğim, sağol canım bilgi için.

en iyisini yapmışsın çirkef insana laf anlatması zordur en yetkili kişiyle görüşsün onlar tartışsın senin de kafan rahat olsun canım... neyse senin bebişin giysileri ne güzel öyle ya o maymuncuklu ayaklara bayıldım güle güle giysin bebişin

-hanipeks maymun ayaklarını yerim ben çınarının çok tatlı yaaa üstte te maymun var galiba kıyafette süper birşey güle güle sağlıklı günlerde giysin yakışıklı oğlun.

çokk güzeller... güle güle giydir canım...

canım bayıldım valla.. keşke bende öyle bir mağaza bulabilsem.. ama kocaaa Ankara.. zor zar işimi görcek kadarını öğrendim 3 senede :9:
güle güle giysin oğluşun.. hatta inşallah fotolarını da görürüz cicilerin içinde.. :16:

Teşekkür ederim canlarım, daha güzelleri sizin olsun.

Kızlar hediyem geldi bugun teyzesi neler yollamış kızıma öle kız walla içimi okumuşsun resmen allahtan bakşa bişey isteseymişim olacakmıştı çok güzel ama nick yazmamış teyzemiz bende aramak istemedim daha saat erken hemen resimleri çekip koyacağım

Güle güle kullansın yeğenimiz canım, diğer topikimize ekle önce resimleri :)

canım benim özür dilerim :((
gece yazmıştım topiğe o nedenle kötü düşünebileceğin aklıma gelmedi :((

öpeyim de hemencik unut:38:

inşallah Voltajımdan da geç de olsa böyle haber alırız;boşa telaşlanmış oluruz :((

Ohhhh geçti :21:

sana hala birsey gelmedi miiiiii yaaaaaaa :26::26::26:

Kız ne die belli edion :20:

Kızlar canım sıkkın,

​Canım endişelenme, normal bir durum. İyi haberlerle dön inşallah...

evet cnm tam kan ve idrar , protein kaçağı yok zannediyorum ben baktım sonuçlara ama idrar kan var galiba ya, o da idrar yolları iltihabı olabilirmiş internette okudum bugün aramazsa akşama kadar ben ararım

kahverengi akıntın var mıydı; o belki kan gibi çıkmıştır. benim idrarımda protein çıkmıştı; tahlili yeniden yaptık ikinci de çıkmadı

kahverengi akıntın var mıydı; o belki kan gibi çıkmıştır. benim idrarımda protein çıkmıştı; tahlili yeniden yaptık ikinci de çıkmadı

yok cnm ya yoktu ben de şaşırdım bilmiyorum neden, bi arasa artık bi zahmet ben arıycam ya akşama doğru daha boş olur umarım

ben var ya yemin ederim tahmin etmiştim ve çok istiyodum öle olmasını:)çünkü seni çoooookkkk seviyoruuuummmm:)
ama yok cnm gelir herhalde:)bugün yarın ya:)merakla heyecanla bekliyroum:)

aaaaa ama hile var burda sayın hakim :20::20::20:

hatırlıyorum moda sokağını ve beymenin standını
yerlere dökülmüş kıyafetler
1970 lerden kalan ayakkabılar
cırt sarı cırt pembe etekler
hepsinde %70indirim
ama fiyatlar en küçük parçalar bile üç haneli rakamlardı:27::27:

forum outlet 15 lik alışverişe sinema bileti veriyormuş

mudo outleti çok beğeniyorum ben forumda; bir de bolulu hasan ustanın portakallı aşuresini :56::56::56:

zapzup senin de yeni yılın kutlu olsuuuuuuuuuuuuun:52::52::52:

ben hiç girmezdim o sokağa.. ki zaten genelde bomboş oluyor :9: hatta haftasonu asla gitmem foruma. haftaiçi ve gündüz.. yoksa çok döküntü ve kalabalık kötü bir ortam oluyor diğer zamanlarda.. eğer sık sık gelirsen sende farkedersin.. bizim eve yakın forumda antaresde.. ikisine de sadece ihtiyaçlar dahilinde gidiyoruz.. sanırım ben avm sevmiyorum :9:
bolulu hasan amcanın bende tüm tatlılarına hastayım.. ama bak hiç portakallı aşure denememiştim.. aşure aşeren bi insana söylenecek son şeyi söyledin :9: anneciğim beni bekliyor aşure yapmak için ama ben gidene kadar vakti geçecek diye üzülüyorum.. anneme de dedim, kapı kapı aşure dağıtacağına hamile kadına yedirmiş olcan çok daha sevap kazancan emin ol dedim :27:

yok cnm ya yoktu ben de şaşırdım bilmiyorum neden, bi arasa artık bi zahmet ben arıycam ya akşama doğru daha boş olur umarım

Canım idrar yolu iltihabı olması için sanırım lökosit çıkması lazım. Lökosit değeri normalse enfeksiyon yoktur. Ama bence de ara dr.unu, için rahat etsin..

Kızlar canım sıkkın,
korkma kahverengi olunca eski kandır diyorlar kırmızı olursa kötü

hedayem geldi; adres izmir ve meslektaşız
:52::52::52:
hemen açıyorum
:52::52::52::52:
zapzup olabilerrrr miii acebaaa :)))

aç aç aççççç :46:
acaba????:1::1::1::1::1:
çok teşekkür ederim; mektubun ve hediyen çok güzeldi;
bunu daha önce görmüştüm ve çok beğenmiştim hatta son iki hafta bu kadar yoğun olmasam gidip alacaktım
mektubun özellikle çok güzeldi
aman aman bilgisayarda yazmışsın bir de

dur bakalım telefonuna ulaşabilecek miyim
yemeğe çıkıyoruz şimdi dönüşte telefonunu bulmaya çalışacağım

ama çok sevdim bunu
hemen ekleyemem bilgisayarlara erişim kısıtlı
ama çok güzel
çok teşekkür edrim
güle güle kullansın bebişin canım

Ben mağazadan aldım , ama LCWaikiki.com - Kaban, Mont ve Trençkot burdada aynı fiyat kahverengisini koymuşlar görsele..

Az önce gittim, Dün giydğim bordo kadifenin siyahını aldım. Bir iki üst yine aldım.Eki Görüntüle 581271 Artık idare eder, Evdeki üstlerle kombin ederim.

aaa evet ama bak burdada indirim var iyi düşmüş fiyatı ayy bu elbisede çok cici güle güle giy canım

canım ben gönderdim hediyeni :)) umarım beğenmişsindir iyi günlerde kullansın prensesimiz..tatlım ben dün tam kargoyu vermek üzereyken aklıma birde not yazsam iyi olur diye geldi,hemen alel tecel yazdım birşeyler ve paketin içine attım notu sanırım göremedin nick yazmıştım oraya

canım ben gönderdim hediyeni :)) umarım beğenmişsindir iyi günlerde kullansın prensesimiz..tatlım ben dün tam kargoyu vermek üzereyken aklıma birde not yazsam iyi olur diye geldi,hemen alel tecel yazdım birşeyler ve paketin içine attım notu sanırım göremedin nick yazmıştım oraya

göremedim notunu :( cnm walla battaniye öreyim falan diodum ama çok beğendim seninkide örgü gibi tekrar örmeyeceğim yane çok beğendik teyzesi giyince hep seni ancaz

Back
X