ben var ya yemin ederim tahmin etmiştim ve çok istiyodum öle olmasını:)çünkü seni çoooookkkk seviyoruuuummmm:)
ama yok cnm gelir herhalde:)bugün yarın ya:)merakla heyecanla bekliyroum:)
bende bende bendeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben var ya yemin ederim tahmin etmiştim ve çok istiyodum öle olmasını:)çünkü seni çoooookkkk seviyoruuuummmm:)
evvet en temel ihtiyacımız iltifat ve bunu duymak çok güzel oluyor ilatifat istiyoruzzzzzzz :)
ayy çok hoş ya demek kız kiloluyum hamile değilim dedi benim arkadaşım da kilolu epey kilolu ona da hamile sanıp yer veriyorlardı o oturuyordune yapsın herkes öyle zannedip yer verince artık oturuyordu beni de muhtemelen göbekli sanıyorlar bazıları anlıyor ama yer vermiyor ne yapalım vermesinler şimdilik çok zorlamıyor ama otobüs kalabalık olunca karıma çarpacaklar diye korkuyorum birde ani fren yaparsa şöför diye korkuyorum yoksa idare ediyoruz o kadar
ya sen 59 tl ye nasıl aldın 99 tl küsurdu bunun fiyatı netten falan mı aldın çok iyimiş fiyatı güle güle kullan canım
saol cnm inş.bekliyorum
bende bende bendeeeeehızlı hızlı paketledim not yazamadım içine..gerçi koparmadılarsa eğer üzerine rumuzumu yazmıştım şekerim :))) sanırım eşinin işyeri adres.. kargodan çarşamba sabah demişlerdi.. gitsin artıkkkk ya gitsinnn
![]()
Kızlar canım sıkkın,
dünden beri 4-5 defa kahverengi akıntım oldu, doktorumu aradım. Rahim ağzına bakalım dedi.
Az sonra gidicem, endişeliyim.
Kızlar canım sıkkın,
dünden beri 4-5 defa kahverengi akıntım oldu, doktorumu aradım. Rahim ağzına bakalım dedi.
Endişelenme canım, bir sorun çıkmış olsaydı hemen arardı zaten. Bişey çıkmadığı için aramayı atlamış olabilir. Ama merakta kalmak istemiyorsan sen ara istersen. İdrarda protein mi baktırdın bu arada? Bende yaptırsam mı ki:0
forum avm de moda sokağı var.. orda demstock mu neydi mağazanın adı.. beymenle yanyana.. hatta eşim defalarca kez girelim dedi ne ben ne biliiim mothercare sattığını.. ne işimiz var orda deli misin dedim.. neden derseniz dehşet pahalı ürünler var, düşünün ki dün akşam eşim bir ceket beğendi indirimli hali 1,850 tl idiyürü yürü kaçalım dedim etiketi görünce
![]()
ama mothercare ürünleri süper ucuzdu..
kocana ne kızıyon kuzum? onlardan hayır yok ben artık anladım bunu.. kendim çıktıkça aldım aldım, yoksa son dakkaya kalır herşeyi.. sürekli ne var ki bi dakkada gideriz mağazadan alır çıkarız deyip duruyor.. ama öyle olmuyor işte..
anaaaam o ay hafta çizelgesine göre ben yarın 26 haftalık oluyorum ve 6. ayımı tamamlamış olacağım bu da bitince.. yani annemlere gittiğimde ben 7. ayımın içinde olacağım.. orda herkes soracak şimdi.. iyi iyi resmen 7 aylık hamişim diyebilicem;
kııızzz benimde bu son iki haftada popom da büyümeye başladı sinir oluyorum
canım bayıldım valla.. keşke bende öyle bir mağaza bulabilsem.. ama kocaaa Ankara.. zor zar işimi görcek kadarını öğrendim 3 senede
güle güle giysin oğluşun.. hatta inşallah fotolarını da görürüz cicilerin içinde..
Ankara forum avm'de moda sokağında canım..
canım sakın bozma moralini.. bi git bakalım ne diyecek..
hayırlı haberlerini bekliyor olacağım :26:
günaydın güzel anneler,
ben biraz sonra dişçiye gidicem.
ilk defa dolmuş kullanıcam yollarda çok kötü umarım sorun olmadan gider gelirim.
dişçiden sonra hazır merkeze gitmişken gezeyim diyorum.
hamile eteği istiyorum. bulabilirsem alıcam. bi de tayt bakıcam.
geçen hafta civil mağazasından oğlum için ilklerim diye bir anı defteri almıştık.
çok inceleme fırsatım olmadı. eve gelince bişey dikkatimi çekti ve hoşlanmadım.
bugün onuda iade edicem. bu arada civil mağazasında çok güzel kıyafetler vardı.
günaydın kızlar bugun birine 1 lirada olsa sadaka verin..safer ayının ilk çarşambası önemliymiş..bilginiz olsun..
en iyisini yapmışsın çirkef insana laf anlatması zordur en yetkili kişiyle görüşsün onlar tartışsın senin de kafan rahat olsun canım... neyse senin bebişin giysileri ne güzel öyle ya o maymuncuklu ayaklara bayıldım güle güle giysin bebişin
-hanipeks maymun ayaklarını yerim ben çınarının çok tatlı yaaa üstte te maymun var galiba kıyafette süper birşey güle güle sağlıklı günlerde giysin yakışıklı oğlun.
çokk güzeller... güle güle giydir canım...
canım bayıldım valla.. keşke bende öyle bir mağaza bulabilsem.. ama kocaaa Ankara.. zor zar işimi görcek kadarını öğrendim 3 senede
güle güle giysin oğluşun.. hatta inşallah fotolarını da görürüz cicilerin içinde..![]()
Kızlar hediyem geldi bugun teyzesi neler yollamış kızıma öle kız walla içimi okumuşsun resmen allahtan bakşa bişey isteseymişim olacakmıştı çok güzel ama nick yazmamış teyzemiz bende aramak istemedim daha saat erken hemen resimleri çekip koyacağım
canım benim özür dilerim(
gece yazmıştım topiğe o nedenle kötü düşünebileceğin aklıma gelmedi(
öpeyim de hemencik unut
inşallah Voltajımdan da geç de olsa böyle haber alırız;boşa telaşlanmış oluruz(
sana hala birsey gelmedi miiiiii yaaaaaaa :26::26::26:
Kızlar canım sıkkın,
evet cnm tam kan ve idrar , protein kaçağı yok zannediyorum ben baktım sonuçlara ama idrar kan var galiba ya, o da idrar yolları iltihabı olabilirmiş internette okudum bugün aramazsa akşama kadar ben ararım
kahverengi akıntın var mıydı; o belki kan gibi çıkmıştır. benim idrarımda protein çıkmıştı; tahlili yeniden yaptık ikinci de çıkmadı
bende bende bendeeeeehızlı hızlı paketledim not yazamadım içine..gerçi koparmadılarsa eğer üzerine rumuzumu yazmıştım şekerim :))) sanırım eşinin işyeri adres.. kargodan çarşamba sabah demişlerdi.. gitsin artıkkkk ya gitsinnn
![]()
hatırlıyorum moda sokağını ve beymenin standını
yerlere dökülmüş kıyafetler
1970 lerden kalan ayakkabılar
cırt sarı cırt pembe etekler
hepsinde %70indirim
ama fiyatlar en küçük parçalar bile üç haneli rakamlardı
forum outlet 15 lik alışverişe sinema bileti veriyormuş
mudo outleti çok beğeniyorum ben forumda; bir de bolulu hasan ustanın portakallı aşuresini
zapzup senin de yeni yılın kutlu olsuuuuuuuuuuuuun![]()
Kızlar canım sıkkın,
yok cnm ya yoktu ben de şaşırdım bilmiyorum neden, bi arasa artık bi zahmet ben arıycam ya akşama doğru daha boş olur umarım
ne kızıyosunuz beaaaaaa ama hile var burda sayın hakim![]()
kim bana hediye yolladı ölecem meraktan D:
korkma kahverengi olunca eski kandır diyorlar kırmızı olursa kötüKızlar canım sıkkın,
hedayem geldi; adres izmir ve meslektaşız
hemen açıyorum
acaba????zapzup olabilerrrr miii acebaaa :)))
aç aç aççççç![]()
güle güle kullansın bebişin canımçok teşekkür ederim; mektubun ve hediyen çok güzeldi;
bunu daha önce görmüştüm ve çok beğenmiştim hatta son iki hafta bu kadar yoğun olmasam gidip alacaktım
mektubun özellikle çok güzeldi
aman aman bilgisayarda yazmışsın bir de
dur bakalım telefonuna ulaşabilecek miyim
yemeğe çıkıyoruz şimdi dönüşte telefonunu bulmaya çalışacağım
ama çok sevdim bunu
hemen ekleyemem bilgisayarlara erişim kısıtlı
ama çok güzel
çok teşekkür edrim
Ben mağazadan aldım , ama LCWaikiki.com - Kaban, Mont ve Trençkot burdada aynı fiyat kahverengisini koymuşlar görsele..
Az önce gittim, Dün giydğim bordo kadifenin siyahını aldım. Bir iki üst yine aldım.Eki Görüntüle 581271 Artık idare eder, Evdeki üstlerle kombin ederim.
canım ben gönderdim hediyeni :)) umarım beğenmişsindir iyi günlerde kullansın prensesimiz..tatlım ben dün tam kargoyu vermek üzereyken aklıma birde not yazsam iyi olur diye geldi,hemen alel tecel yazdım birşeyler ve paketin içine attım notu sanırım göremedin nick yazmıştım oraya