2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Çınardır o çınar.Yiyenim anne bak ben burdayım diyor:1:

Dün benim arasım fena tekmeledi beni evde uzandım yatana kadar oğluşu izledim.

Allahım hayra çıkarsın inşallah.Gece rüyama girdi..Annem,teyzem ben ve eşim varız.
Arasım yine beni tekmeliyor.Bende annemlere gösteriyorum.
Bir ara öyle tekmeliyorki göbeğimden eliyle vurduğunu anlıyoruz.
Sonra yine vuruyor ve minicik küçük bir parmak göbeğimden dışarı çıkıyor.Ama ne kan var nede su.
Çok şaşırıyorum hemen doktora gidelim,iyi mi acaba bebeğim diyorum.
Sonra hatırladığım doğum yapmışım oğluşum kucağımda ve ben parmaklarını kontrol ediyorum.
Sabah ağlıyarak eşime anlattım.Kocişimde çok fazla izliyorsun kendini dedi.
Anneme anlattım kahkahayla güldü...İşde böyle...Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

canım benim tüm gün burda bebişlerdi hamilelikti konuşuyoruz ve biraz fazla hamileliği düşününce bu rüyalar oluyor Allah hayra çıkarsın rüyanı oğlun vaktinde gelsin sağılıkla sıhhatle

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
bugün yeni gelen kızlar bu sayfaya gidip lütfen oy kullanın mart anneleri bizi geçti nisan annelerini geçmesinler tekrar atak yapalım biz öne geçelim

kızlar ben geldim.
sabah 9.30da evden çıktım ancak gelebildim.
(dolmuşta hoplaya zıplaya gittik geldik.)
oğluşumla gezdik beraber. ohhh kendime geldim valla.
eşim olunca gezdirmiyor yemek yiyip, market alışverişi yapıp dönüyorduk.
dişçiye gittim önce. dolgunun kırılan yerine parça yapıştırdı. 10 dk bile sürmedi.
ordan hamile giyim satan bir yere gittim. kendime jile aldım. her zaman giyebilecek salaş bişey.
daha sonra yemek yedim. çayımı içtim. civile gittim.
(gulimer canım söyemesem o bende kalsa olmaz mı? :26: neden iade edeceğimi sormuşsun ya)
anı defterini geri verdim ve yerine bişey alayım diye bakarken albüme yüklediklerimi aldım.
herkes hediye alıyor bende oğluşuma ve kendime hediye alayım dedim eşim adına.
eşimi arayıp "oğluşuma ve kendime yılbaşı hediyelerimizi aldık sen zahmet etme"dedim. :16:

kızlar albümden bakabilirsiniz.

hemen albüme baktık şekerim. güle güle kullanın cicilerinizi
çeyiz serer gibiyiz ya
heves ettim

ben de mi koysam resimleri çekip çekip

arkadaşlar bişey sorsam. canınız ister mi acaba:26:
ama birçok arkadaşım balık yiyemiyor bir sakıncası olmaz sanırım.
çipura nasıl daha güzel olur. fırında mı, yağda kızartılınca mı?
fırında yapmak istiyorum ama nasıl?

canım öncelikle geçmiş olsun tuzdan uzak dur tatlım bende çok şiştim tansiyonum normal ama tuz yok banada bide benim bebeğimde zayıf dr normal dedi ama bütün kiloyu ben alıyorum 3 haftada aldığı 250g toplam 659 g mış bende ona üzülüyorum:5: 24+6 dayım bugün 25 haftaya girdik çokmu zayıf ya:26: herşeyi sorun ediyoruz hayırlısıyla bi tamamlasak sende korkma sakın umarım yoluna girer canım

benim sıpanın kilosu da takvimdekinden daha düşük seyrediyor doktor da gayet güzel diyor canım; zaten doğduğunda 3 te 1 i yağ olacakmış. takma bu kadar
hem hamilelik takvimi eklesene profiline
kendin takip etmek zor olmuyor mu

ben fırında seviyorum ama ben bütün balıkları ızgara sevdiğimden fırında yapıyorum.

akşama balık mı yesek?????????:56::56::56::56::56:

$Oğluşumun Cicisi.webp

Bunun dışında,battaniye almış,tahmin ediyorum ki ana kucağı almış tarif etti ama ne aldığını kendide bilmiyor :1:
Bir sürü bir şeyler saydı.Şimdide aklı beşikte beşik bakıyormuş oğluşuma...
Nasıl heyecanlı anlatıyor.Babamda anneme 5 TL getiriyormuş hergün ayrı olarak,biriktir bak tarihi yazıyorum hergün getircem diyormuş.
Annem neden demiş.Kızımıza doğum hediyesi alcam demiş.3 ay biriksin üzerinide ben katıcam diyormuş.Kızımız ilk göz ağrımız,torunumuzda öyle olcak diye anlatıyormuş.
Oğluşum içinde gazı olursa omzuma yatırır çıkarırım,altını temizlerim parka götürürüm ben tornumu diyormuş.:emir_bebek:
Evde herkes heyecanla oğluşumu bekliyor.Tabi annesinide ihmal etmiyorlar.:32:
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
ben fırında seviyorum ama ben bütün balıkları ızgara sevdiğimden fırında yapıyorum.

akşama balık mı yesek?????????:56::56::56::56::56:
canım bulabilirsin dimi? yoksa içime dert olur valla.

Eki Görüntüle 581649

Bunun dışında,battaniye almış,tahmin ediyorum ki ana kucağı almış tarif etti ama ne aldığını kendide bilmiyor :1:
Bir sürü bir şeyler saydı.Şimdide aklı beşikte beşik bakıyormuş oğluşuma...
Nasıl heyecanlı anlatıyor.Babamda anneme 5 TL getiriyormuş hergün ayrı olarak,biriktir bak tarihi yazıyorum hergün getircem diyormuş.
Annem neden demiş.Kızımıza doğum hediyesi alcam demiş.3 ay biriksin üzerinide ben katıcam diyormuş.Kızımız ilk göz ağrımız,torunumuzda öyle olcak diye anlatıyormuş.
Oğluşum içinde gazı olursa omzuma yatırır çıkarırım,altını temizlerim parka götürürüm ben tornumu diyormuş.:emir_bebek:
Evde herkes heyecanla oğluşumu bekliyor.Tabi annesinide ihmal etmiyorlar.:32:
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
canım güle güle giysin yeğenimiz. ilk torun çok heyecanlı dimi ya. allah annene babana kardeşine ve sizlerede uzun ömür versin oğlunla beraber çok güzel günler geçirirsiniz inşallah.

cnm doktorlar hamilelikde genelde fırında tavsiye ediyor

cnm balıkları koy soğanı dilim dilim at birazda domatek koy nefis oluor wallahi

Back
X