2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar tam 2 saattir albüme fotağraf yüklemeye çalıştım. sabah fotoğraf çektim 2 saattirde boyutunu küçültüp ekledim. çok uzun sürdü.

sedacım bende küçük kıyafet almayacağım. bizim hem annemin hemde babamın tarafında ilk torun. halamlar, teyzemler, kuzenlerim hepsi çok hevesli.
onlarda hep bişeyler almışlar. altınımız ayrı bunlarıda severek yeğenimize alıyoruz diyorlar. o yüzden bende çok fazla bişey almak istemiyorum.

zapzup gerçekten tam istediklerimin resimlerini yükledin... bu cumartesi şeker yüklemem var ondan sonra ikea'ya gidip alırım inşallah... babası da kurar mis gibi... sayende başka yerleri gezmeyeceğim. Allah razı olsun...

tessekür ederiiz. izmirde oturuyorum karabaglardan aldım canım

Ben istanbuldayım canım.
Ama çok beğendim.İlk zamanlar olmasa bile 7,8 ay en geç 1 yaşında bende oda düşünüyorum oğluşuma.
Çalışmaya devam edeceğim için geceleri emzirme konusunda sıkıntı yaşamamak için oğluşum yatak odasında yanımızda olacak.
Ama sonrasında mutlaka oda bilinci olmalı.Bakalım artık kısmet.

Ben istanbuldayım canım.
Ama çok beğendim.İlk zamanlar olmasa bile 7,8 ay en geç 1 yaşında bende oda düşünüyorum oğluşuma.
Çalışmaya devam edeceğim için geceleri emzirme konusunda sıkıntı yaşamamak için oğluşum yatak odasında yanımızda olacak.
Ama sonrasında mutlaka oda bilinci olmalı.Bakalım artık kısmet.

hayırlısı canım bende oda yaptım ama beşiği yanımda olucak yoksa zorlanırım geceleri.dogumunuzu sezeryan mı normlmi düşünüosunuz ben normal düşünüyorum fakat cook korkuyorum ilk bebegm hiç tecrubem yok dogumla ilgili :(

merhabalar,

kayınpederim ameliyattan çıktı; iyi geçmiş. dünyalar benim oldu; allah günah yazmasın ama ben kocama daha çok üzülüyordum doğruya doğru; günlerdir uyumuyo; ağzı burnu hep uçuk içindeydi. aradı az önce o kadar iyiydiki sesi. ben de rahatladım. hamilesin havada kar kış sen gelme hastaneye dediler. sizce gitmesem ayıp olurmu? oğluşum da evde bakıcıyla kalacak gidersem eğer :S

bayıldım çok güzel bir oda bu çok güzel bir oda olmuş cicileride çok güzel iyi günlerde giysin kullansın bebişin

zapzup gerçekten tam istediklerimin resimlerini yükledin... bu cumartesi şeker yüklemem var ondan sonra ikea'ya gidip alırım inşallah... babası da kurar mis gibi... sayende başka yerleri gezmeyeceğim. Allah razı olsun...
aa ne demek canım zevkle yükledim boştaydım bana da iyi oldu vakit geçiyor böylece yardımcı olabildiğime çok sevindim ne mutlu bana sen hangi şehirdesin izmir mi yoksa bir an izmir gibi geldi de

tessekür ederiiz. izmirde oturuyorum karabaglardan aldım canım

bende izmirliyim hangi mağazadan aldınız karabağlara gidip baktık biz eşim ve arkadaşla ( arkadaşım da hamile) güzel şeyler var karabağlar da hangi mağaza ve ne kadar tuttu canım

hayırlısı canım bende oda yaptım ama beşiği yanımda olucak yoksa zorlanırım geceleri.dogumunuzu sezeryan mı normlmi düşünüosunuz ben normal düşünüyorum fakat cook korkuyorum ilk bebegm hiç tecrubem yok dogumla ilgili :(

En güzelini yaparsın canım...

Ben oğluşun odası için yemek odamı bozucam o yüzden şimdilik beklemede.
Kullanamıyacağım için emzirmeden dolayı acele etmiyorum.

Bende normal doğum düşünüyorum,vede çok korkuyorum.
Benimde ilk bebişin.Birazda aceleci davrandı süpriz yaptı bize,evliliğin 7. ayında hamiş kaldım.
Hazırlıksız yakalandım,tabi şimdi oğluş tekmeledikçe dünyalar benim oluyor.

Kendini ne normale şartla nede sezaryana.
Benim doktorum öyle söyledi.Eğer şartlar müsait olursa normal yaparız değilse sezaryan dedi.

Birçok arkadaşdan duydum normal doğum sancısı çekipde sonunda sezaryan olan.
Hakkımızda hayırlısı.

oy oy oyyyyyy sizin şehzadeye uygun bir yatak bu çok şık bişeymiş iyi günlerde kullanın ayıptır sorması fiyat nasıl acaba tabi söylemek zorunda değilsin güle güle kullansın bebişin

yeme kızımın poposunu küçük kalır sonra poposu :1::1::1::1: benim popom çok küçük düz nerdeyse eşimin büyük bende babası gibi koca popolu, annesi gibi uzun güzel bacaklı, büyük göğüslü dolgun dudaklı güzel bir kız olsun diyorum yok yok olmasın öyle diye eşim söyleniyor kıskanırım dışarı çıkarmam yoksa diyor şimdiden kıskanıyor adam ya birde kızıyla discoya gideceklermiş beni almayacaklarmış öyle diyor ne kadar karizmatik baban var desinmiş arkadaşları :52::52::52: alem bu adamlar ya

sarı değil ama bizimkinin rengi beyaz olacak.. içindeki kumaşlı başlık da renk değişikliği yapacağız. ama öncelikle duvar kağıdı ve perdesini seçmem gerek onlara uyumlu bi renk seçeriz dedik.. canım fiyat biraz çok oldu ama benim aklım kalacaktı eğer almasaydım :9: yüksek şifonyer ve yatak ikisine 2bin tl ödeyeceğiz.. biraz çok ama napalım artık.. ilerde kenar korkuluklar söküldüğünde koltuk gibi odasında kullanılabilir dedik ya da o kumaşlı kısım yatak başlığı olabiliyor.. nasıl kullanmak istersen..
daha iyileri size olsun inşallah..
kız azcık ısırsam küçülmez ki poposuu.. ama o popolar nasıl güzel olcak, dayanamam bana ne bana ne ısırcam yicem işte :9:
bu babalar hep aynı sanırım.. benim kocacık da geçen akşam arkadaşda itiraf ediyor, avmde beni beklerken bi kızla oğlan görmüş.. sarmaş dolaş her fırsatta öpücükler.. Allah'ım iyiki kızım olmuyor ben napardım diyor :9: çılgın dedim.. sen beni öperken iyiydi ama dimi diyorum.. ee senin babanda ne zorlanmıştır bana alışırken diyo :9:

çok güzelmiş hepsi.. güle güle kullanın :16:

kızlar tam 2 saattir albüme fotağraf yüklemeye çalıştım. sabah fotoğraf çektim 2 saattirde boyutunu küçültüp ekledim. çok uzun sürdü.

sedacım bende küçük kıyafet almayacağım. bizim hem annemin hemde babamın tarafında ilk torun. halamlar, teyzemler, kuzenlerim hepsi çok hevesli.
onlarda hep bişeyler almışlar. altınımız ayrı bunlarıda severek yeğenimize alıyoruz diyorlar. o yüzden bende çok fazla bişey almak istemiyorum.

canım hangi program ile küçültme yapıyorsun ki? bak bi program var, çok basit hem de küçük bi program. ''irfanview'' ben hep bunu kullanıyorum.

merhabalar,

kayınpederim ameliyattan çıktı; iyi geçmiş. dünyalar benim oldu; allah günah yazmasın ama ben kocama daha çok üzülüyordum doğruya doğru; günlerdir uyumuyo; ağzı burnu hep uçuk içindeydi. aradı az önce o kadar iyiydiki sesi. ben de rahatladım. hamilesin havada kar kış sen gelme hastaneye dediler. sizce gitmesem ayıp olurmu? oğluşum da evde bakıcıyla kalacak gidersem eğer :S

Çok sevindim canım.Allahım bir daha göstermesin böyle sıkıntılı zamanları.
Canım benim ne yalan sölim benim önceliğimde kocişim olurdu,o yüzden kendini suçlama.
Ayrıca hava gerçekden soğuk,kar yağıyor.allah korusun dışarı çıkmaman en güzeli.
İki canlısın kendine dikkat etmen lazım.

merhabalar,

gözünüz aydın çok sevindim hayırlı haber gelmesine

sen gitme canım ya hava soğuk zaten neişin var hasta olursan san oğluna kocana kim bakacak eve çıkınca eşin götürür gidersin telefonla kayınvalideni ara ona gözümüz aydın iyi geçmiş de falan yani gitme sen otur evinde

merhabalar,

çok sevindim iyi haber almana canım..
inşallah kısa zamanda toparlanır..
böyle zamanda ayıp olmaz arkadaşım.. seni ayıplayacak insandan şüphe duyarım.. Allah korusun yollarda başına bişey gelse.. çıkma evden.. hem gitsen de bişey yapamayacaksın ki.. daha yoğun bakımda olur, odaya çıkınca da fazla ziyaretçi iyi değil hele de kış günü.. kimseyle görüştürmesinler zaten.. mikroplara çok açık olacak savunmasız olacak bünyesi.. havalar düzelince gider görürsün..

merhabalar,

geçmiş olsun canım. allah şifa versin. inşallah bir an önce iyileşirde eşinde rahatlar biraz.

merhabalar,

Çok çok geçmiş olsun. görmemişe dönsün inşallah...
bence hastaneye gitme... şu an hastane enfeksiyonları ile karşılaşmanın hiç zamanı değil...
hepsi seni anlayışla karşılayacaklardır. karşılamayanları da sen boşver.. sık sık ara hatırlarını sor. ve bir de bol bol dua et. bence yapabileceğin en güzel şey bunlar...
ayrıca kalp ameliyatı olan kişilerle fazla temas halinde olunması ona zarar verir. onun da enfeksiyon almaması lazım.
babam ameliyat olduğunda ben yanına kimseyi yaklaştırmamıştım. bazıları bozuldular ama en azından babam enfeksiyon almadan kurtuldu...
tekrar çoook geçmiş olsun...

bayıldım çok güzel bir oda bu çok güzel bir oda olmuş cicileride çok güzel iyi günlerde giysin kullansın bebişin

aa ne demek canım zevkle yükledim boştaydım bana da iyi oldu vakit geçiyor böylece yardımcı olabildiğime çok sevindim ne mutlu bana sen hangi şehirdesin izmir mi yoksa bir an izmir gibi geldi de

bende izmirliyim hangi mağazadan aldınız karabağlara gidip baktık biz eşim ve arkadaşla ( arkadaşım da hamile) güzel şeyler var karabağlar da hangi mağaza ve ne kadar tuttu canım

zapzup ankara'dayım canım....

Back
X