Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo cnm benim ne güzel neler almışın öle yerleştirmişsin bile ben daha badana yapacağım ondan sonra yerleştircez bakalım
Merhabalar, araniza katilabilir miyim? Ismim Ela, 24 haftalik hamileyim, ve insallah Nisan 10'unda bir kizimiz olacak. 6 yil hasretini cektigimiz yavrumuzu kucagimiza alicaz insallah.
body yi ekleyemedim boyutlarla ilgili bir sorun yaşıyorum ama yeni foto çekineceye kadar tavşan tulumumuzu ekleyeceğim
hatta sonra çekmeyi unuttuğum kuyruğu da çekeceğim
![]()
Günaydın arkadaşlarım,
Dün en son kanama şikayetiyle doktora giderken yazmıştım sizlere; şükür sorun yokmuş, sistit olabilir dedi doktorum. Hazır gitmişken bebeğimin kalbini inceledi, o konuda da sorun yok çok şükür.
VEEEE
Çekilinn kız annesi geldiiii
Bizimde pembiş bir prensesimiz olacakk![]()
bayıldım çok güzel bir oda bu çok güzel bir oda olmuş cicileride çok güzel iyi günlerde giysin kullansın bebişin
aa ne demek canım zevkle yükledim boştaydım bana da iyi oldu vakit geçiyor böylece yardımcı olabildiğime çok sevindim ne mutlu bana sen hangi şehirdesin izmir mi yoksa bir an izmir gibi geldi de
bende izmirliyim hangi mağazadan aldınız karabağlara gidip baktık biz eşim ve arkadaşla ( arkadaşım da hamile) güzel şeyler var karabağlar da hangi mağaza ve ne kadar tuttu canım
Çok güzeller... Allahım hayırlısı ile güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin...
ALLAH yardımcımız olsun rüyalarıma giriyo dogum cok korkuyorum hepimize allahım kolay dogumlar saglıklı bebişler nasip etsin inşallaahhEn güzelini yaparsın canım...
Ben oğluşun odası için yemek odamı bozucam o yüzden şimdilik beklemede.
Kullanamıyacağım için emzirmeden dolayı acele etmiyorum.
Bende normal doğum düşünüyorum,vede çok korkuyorum.
Benimde ilk bebişin.Birazda aceleci davrandı süpriz yaptı bize,evliliğin 7. ayında hamiş kaldım.
Hazırlıksız yakalandım,tabi şimdi oğluş tekmeledikçe dünyalar benim oluyor.
Kendini ne normale şartla nede sezaryana.
Benim doktorum öyle söyledi.Eğer şartlar müsait olursa normal yaparız değilse sezaryan dedi.
Birçok arkadaşdan duydum normal doğum sancısı çekipde sonunda sezaryan olan.
Hakkımızda hayırlısı.
Aayyyy hediyelerim gelmişş..
Canım laterne teyzemize çok teşekkür ederiz.. Hediyelerine bayıldım, oyuncaklarımız bile var kızlar..
Sağolsun tecrübeli annenin hali başka canım, çok güzel bir eşofman takımı yollamış bebişimize...
kızlar kafamı masama koyup uyumusum hatta salyalarım bile çıkmış..
niye beni uyandırmıyonuzzzz
ayy çok güldüm kendime
Sizleri çok merakta bıraktım hakkınızı helal edin lütfen.
İnşallah hepiniz iyisinizdir ,geçmiş bir yığın
En son girdiğim gün misafirim vardı birde hattımı taşımıştım aktif olmadı.
Sorun oda değildi maalesef.
Derdimi düzgün anlatabilirim inşallah.
Ertesi gün ,
işlerimiz iyi duruma gelmeden 3.5 yıl evvel hatta bu işe başlamak için dişimizden tırnağımızdan artırarak hele ki alabilmek uğruna en çok içime oturan,kendime acıdığım bir Ramazan boyu erişteyle oruç tutmak suretiyle aldığımız,eşime ısrarla diğer araclardan ver bunu lütfen emanete verme dediğim
Sık sık bir arkadaşımız(aynı zamanda elamanımız)yine istemiş yakın bir yere gitmek içîn.
Gece haber 12.30 da geldi "aracınızı tespit için olay yerine gelin"
Hala içim acıyor kızlar ben onun için çocuklarıma bir aldım 2 bıraktım.
Esim apar topar gıtti ,eleman dediği yere değil istanbulun bir ucundaydı.
Hesap sormazdık ki hiç.hemde arkadaşımız .hiç birinde birşey yok şükür kazayı onlar yapsada yarayı biz aldık.
Bu aracımızın anısı başka bende geldiğim yeri unutmamak adına hep kişiselleştirmişim.Aldığımızda camını hohlayıp kazağımla silerek türlü maymunluklar yaptım neler neler.
Kasko resmini isteyince gördüm tabi haberden sonra yükselmeye başlayan tansiyonum arkadaşın kandırmasıyla yükseldi resimden sonra fırladı.Benim emeğimi hurdaya çıkardılar.karşı tarafın aracı hurda can kaybı yok mucize onlarda hava yastığına kadar patlamış bebeği varmış ya nevrim döndü%100 bizim eleman kusurlu çıktı.kasko karşı tarafın%25 ini ve çarptıktan sonra girdiği dükkanın hasarını bir kısmını karşılıyor.hep bu hesaplar konuşuluyor biz hiç hesapta yokuz.
Yalan dünyanın malı lafından gına geldi anlatamıyorum derdimî evet başkada var ve yine alınır ama onun kadar kıymeti olur mu.
O günden beri takip altına alındım hep 17-18 çıktı bugün şükür 13 gönderdiler.
O zamandan beride gelenim gidenim bitmedi ,28. Haftaya kadar düşmezse zaten sancı başlarmış.
Hedef 35. Haftamı görebilmekmiş.
Haberi ilk ben almasam demeyeceklerdi ama nasip.
İçim acıyor emeklerime yaptıklarıma gördüğüm hürmete.
Bu ay ev için girişime başlayacaktık.
Nasibimde dünya malı tatmak yokmuş onu anladım isyan etmemeye çalışıyorum .inceden bir sitem ettim kendime.ne dünyadaki bedenimden hayır gördüm nede maldan.
Ne bileyim.yorgunum,çook hemde.
Böyle işte.
canım üzülme.. vardır bir hayır.. hem bak yolculuk zorlu olabilir..
ay gelsen ne güzel olurdu tanışırdık![]()
walla ya ne güzel olurdu 3 hamiş gezerdik![]()
tessekür ederiiz. izmirde oturuyorum karabaglardan aldım canım
merhabalar,
kayınpederim ameliyattan çıktı; iyi geçmiş. dünyalar benim oldu; allah günah yazmasın ama ben kocama daha çok üzülüyordum doğruya doğru; günlerdir uyumuyo; ağzı burnu hep uçuk içindeydi. aradı az önce o kadar iyiydiki sesi. ben de rahatladım. hamilesin havada kar kış sen gelme hastaneye dediler. sizce gitmesem ayıp olurmu? oğluşum da evde bakıcıyla kalacak gidersem eğer :S
çoook teşekkürler kızlar. walla kaynanam bile sizin kadar düşünmüyor kocasını; adamcağıza yedek don, pijama havlu vs... götüreceğine kendi makyaj çantasını kremlerini götürmüştü hastaneye!!! eşim aldı dışardan da yetiştirdi dün.
tatlım şuan şoktayım ben yaa
dua topiğindeyim burayı takip edemiyorum bebek KIZ mı şimdi???
kızlar kafamı masama koyup uyumusum hatta salyalarım bile çıkmış..
niye beni uyandırmıyonuzzzz
ayy çok güldüm kendime