2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yapina da bagli aslinda. Vucudun su topluyor da olabilir. Ayiptir soylemesi, ama kabizlik sorunun varsa o da etken olabilir. Benim tanidigim 19 kilo almisti hamileliginde, ama o cok zayifti baslarken zaten. Bebek dogduktan 6 ay sonra eski kilosundaydi. Sutun bir etkisi oldugunu zannetmiyorum, o kadar kalorili birsey degil cunku.

hayır tatlım ya ben çok şükğr bu yaşıma kadar ve hamileliğim sürecinde de hiç kabız olmadım..yanlız benim hamile kaldığım kilo 53 hiç görmediğim bir kiloydu ben 50 kilonun üstüne hiç çıkmamıştım yanlız bu hamileliğimden 4 ay önce düşük yapmiştım ve kan uyuşmazlığımız var eşimle bu hamileliğimde de 8 haftamda iğnemi yaptı dr sanırım bunların hepsi etken bende.. ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo da olsun sonra bakarız bir çaresine

Allah'ım sana binlerce şükür bana bu duyguları yaşattığın için, kızımın içimdeki her kıpırtısı için çok teşekür ederim.
hep mutlu bir insan oldum hayatımda, işimde , ailemle ,eşimle .....
ama bu mutluluk hiçbirşeye benzemiyor bambaşka, bana ve tüm bebek bekleyen annişlere bebeklerimizin kokusunu almayı nasip et

oyyyyy kuzum ben seni nasıl teselli edeyim, başına neler gelmiş öyle
ne desem yalan, sen söylenecekleri kendine her an söylüyorsun zaten
cana geleceğine mala gelsin dicem ama mal da canın yongası be
tek çiziğine o kadar üzülürken şimdi bu kadar masraf
bu kadar emeğin harap olması
dayanmaya çalış kuzum, zamanla gececek

Voltajim cok merak ettik seni, cok sukur iyisin

Cok uzuldum arabaniza da ama daha cok senin uzulup tansiyonun cikmasina:((

Hic demiyo mu o arkadas suc benim masrafi karsilayim diye hayret yani

Zor bi imtihan olmus, Allah yardimciniz olsun, senin de bebeginin de

canım çok geçmiş olsun, seni çok merak ettik ve özledik gerçekten, nolur üzmemeye çalış kendini, cana geliceğine mala gelsin, napalım, Allah daha beterinden saklasın, tabi böle bi durumda üzülmemek çok zor ama napıcaksın işte , şu anda tek önemli olan sen ve karnındaki, başınızın gözünüzün sadakası olsun diye bakıcaksın artık yapıcak bişe yok, nolur iyi olmaya çalış

canım allah korumuş ölenler de olabilirdi... rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş... inşallah daha iyileri olur ilerde... sen kendine iyi bak yeter ki bebeğini düşün bebekler kısmeti ile gelir derler bi bakmışın allah biyerden bi kapı bi kısmet açıvermiş inanmak önemli... çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun...

Günaydın kızlar :16:

Voltajcım sabah yazdım ama telden girdiğim için yanlış yere bastım sanırım silindi, sonra da hazırlanıp çıkmam gerekiyordu hemen. İşe geldim az önce. Çok çok geçmiş olsun canım, ölüm olmadığını çok sevindim. Bu olay bizim başımıza gelseydi sen derdin ki, üzülme dünya malı dünyada kalır yalan dünya bu. Tabiki belirtmişsin başka araç olsa üzülmezdim bunu tırnaklarımızla kazıyarak aldık diye, önemi büyük sende belli ki , ama sonuçta yine dünya malı işte. Şuan hiçbir şey senin ve bebeğinin sağlığından pıtırcıklarının ve eşinin sağlığından daha önemli değil. Bu hafta dualarımız sanaydı zaten, Allah'ım bu aciz hamile kullarının dualarını geri çevirmez inş. ve hep beraber 35. haftanı görürüz. Hoş ben 41. haftanı görsem çok mutlu olacağım yalnız değilmişim diyeceğim ama :1: Bu arada arabayı emanet verdiğiniz kişi zararınızı karşılayacaktır umarım.

canım çok geçmiş olsunnnn ne desek boş biliyorum
ama lütfen bebeğini ve çoçuklarını düşün kendini toparlamaya çalış :26:

Voltajjjjjjj... canım.. balım.. gerçekten çok üzüldüm.. okudukça daha beteri gelmesin peşinden diye dua ettim.. çok sarsmış seni belli.. umarım arkadaşınızın üzerine düşeni üstlenir. böyle durumlarda teselli edici her söz hükmünü yitiriyor.. Allah senden, eşinden ve evlatlarından uzak etsin kazayı belayı.. kızın için kendini bırakma ne olur.. o şu an çok muhtaç sana.. bu hafta tefriciyeler sizin için okundu. Allah beterinden korusun seni..

voltajım canım benim çok ama çok geçmiş olsun. şu an biz ne desekde seni teselli edemeyeceğiz. sizin sağlığınız sıhhatiniz şu an herşeyden daha önemli tatlım.
sen bebeğin, eşin ve çocukların için kendine dikkat et lütfen. inşallah arkadaşınız zararı karşılar.

günaydın kızlar..
voltaj büyük geçmiş olsun..Allah sizi korusun yavrularnızı size bağışlasın..
herşey düzelir..cana gelmesin yeter ki..
zararınızı her şekilde karsılayacaktır elemanınız..

Voltajımm canım benim.İnan okudukça acını içimde hissettim.
Allahım daha beterinden saklasın sizleri.İki çocuğun var,diğeri karnında,eşin var ve hepsinin sana ihtiyacı var.
Allahım seni ve aileni kazadan beladan korusun.Gelen mala gelsin demek en kolayı.Okudukça seni o kadar yine anladım ki.
Yinede güçlü olmak zorundasın,bebişin hissediyordur üzgün olduğunu oda üzülüyordur.İki çift masum göz annesinin gözünü gözlüyordur.
Allahım yardımcınız olsun canım.İnşallah kazayı yapan arkadaşınızda size destek olur,kenara çekilmez.

çok merakta koydun bizi ama sağlığının düzelmesine sevindim. hiç kolay bişey değil yaşadığın, bu zamanda mal edinmek kolay mı hele ki dişinden tırnağından artırıp aldığın bişeyin başka birinin sorumsuzluğu yüzünden zarar görmesi :( cana geleceğine mala gelsin diye bir teselli vardır ya biliyorum çok sıkılmışsın bu sözden ama durumu en güzel açıklayan bu. inşallah arkadaşınız duyarlı biridir de sizi psikolojik olarak yıprattığı gibi maddi olarakta yıpratmaz, zararı karşılamaya çalışır. sen günlerdir yeterince zorlamışsın kendini toparlanmaya çalış artık, çok geçmiş olsun arkadaşım.

Allah razı olsun sizden rabbim sizi ve tüm sevdiklerinizi korusun çok teşekkür ederim bende 150 okurum canım

işallah eşinin sonuçları iyi çıkar

:)) :1::1:

ah canım çok geçmiş olsun... sende haklısın emek verip boğazından kısıp almışsın aracı sonra böyle olması kötü olmuş hem karşı taraf yalan söylemiş hem kaza Allah beterinden korusun sana bebişine bişey olmasın kendini bebeğin için sakinleştir gerginlik onların erken doğması demek Allah korusun öyle bişey olursa yine sen üzülürsün umarım o kişiler zararı öderler olmadı eşin konuşur erkek erkeğe halleşirler ah tatlım bizim de aklımız hep sendeydi ne oldu kıza diye nelerle uğraşıyormuşsun meğer Allah daha beterinden korusun

iyi gözxünüz aydın eşinin sonuçları iyi çıkmış

senin ağrın kabızlıktandır bol bol çorba iç sıvı tüket komposto iç bunlar bağırsakları rahatlatır canım

olley bir kız annesi daha.... hoş gelmiş sefalar getirmiş kızın

çok geçmiş olsun .. allah yardımcınız ollsun.... bebeğini de düşün salgılanan cortizonları düşün biz üzüldükçe....

arkadaşlar ikinizide geçmişler olsun gerçekten sefer ayına girdik arkadaşlar kaza belaları savsın die az da olsa sadaka verin birilerine illa para değil un tuz ekmek annelerimiz hep yapardı allah hepimizi korusun kötülüklerden hastalıklardan

Voltajjjj çok şükür....Seni o kadar merak ettik ki.. Hergün adın geçti, önce kondurmadık ama zaman geçtikçe endişelenmeye başladık:( Çok şükür haber çıktı senden.. Olanlara çok üzüldüm:(( ne diyeyim.. tek teselli kimsenin canına zarar gelmemiş olması ama senin de içinde yaşadığın haksızlığa uğramışlık duygusunu anlayabiliyorum..Ama nolur kızını düşün, kendini güzel düşüncelere vermeye çalış nolur..Tansiyonun düşmüş çok şükür, lütfen sakin kalmaya çalış da hep bu düzeyde seyretsin..Sen de bilirsin haksızlığa uğrayanlar eninde sonunda onun dönüşünü güzel alır..İnan buna..Şimdilik çok büyük sıkıntı hissediyorsun ama sonra gecicek..Sen nolur kendine dikkat et, heyecanlanmamaya, sakin kalmaya çalış..Lütfen canım..Allah'a emanet ol daha doğrusu olun.. Bizi merakta bırakmadığın için de sağol...sevgiler..

Allahım sizleri kötülüklerden korusun... yar ve yardımcınız olsun.. hayatta sebepsiz hiçbir şey olmaz muhakkak bunun da iyiye ve güzele çıkacak bir şeye vesile olduğunu düşünmeye çalış. seni, eşini, çocuklarını ve bebeğini başka bela ve kazalardan uzak tutacak bir vesile gibi kabul etmekte fayda var. ne kadar üzüldüğünü ve canının yandığını anlıyorum ne de olsa mal canın yongasıdır. ama hiçbir şey senden ve sağlığından önemli değil.. hayat bir sınav. Allahım hepimize yüzümüzün akı ile her sınavdan çıkmayı nasip etsin. tekrar çok çok geçmiş olsun..

Voltajcim gecmis olsun canim , okudukca icim gitti , can kaybi olmamasina svindim ama
Sizin bir hataniz olmadan size olana uzuldum elemanin bu masraflari karsilayacak maddi gucu oldugunu sanmiyorum
Kasko neden odemiyor anlamadim hatali da olsa oduyor diye biliyordum
Kendine dikkat et nolur minicik elli minicik ayakli prensesimize dikkat et , seni cook merak ettik ruyamda bile gordm seni basima neler geldi bilemezsiniz diye anlatiyordun aglayarak malum olmus demekki daha kotu haber almaktan korusun rabbim bizleri canm ozledik cook seni

Kizlar ben dun gece korkudan uyuyamadim bu subyan olayi beni cok korkuttu arastirmadim bakmadim bile ne olduguna ama hanipeks onu yazdigundan beri gece wcye kalkmaya korkuyorum dun gece kalktim.isigi kapatmadan uyudum o kadar dua ediyorum ama korkum gitmiyor malesef :( kapida birsey belircek gibi geliyor kac gundur soylemiyim dedim size ama esimi de soyleyip dillendirmek istemiyorum :43:

çok sevindim canım gözümüz aydın. geçmiş olsun. kızın olacakmış demek ne güzel :) maşallah.

ah canım başınıza bir haller geldiği belliydi yoksa sen ihmal etmezdin bizi. Çok merak ettik seni. Sen ve ailen iyisiniz ya inşallah ödenir paranız size geri çok üzüldüm Allah beterinden saklasın . Çok büyük geçmiş olsun. Lütfen tansiyonuna dikkat et bizi merakta bırakma.

canım geçmiş olsun ayyy nazarlar var topiğimizde resmen Allah korusun.

voltaj canım çok geçmiş olsun..
cana geleceğine mala gelsin demekten başka söylenecek söz yok.. Allah korusun sizde o arabada iken olabilirdi de böyle bir kaza.. Allah beterinden korusun.. sen de kendine dikkat et bak iki tane evde bir tane içinde can var.. sana ihtiyaçları var.. ayrıca bizimde engin bilgilerine ihtiyacımız var.. bebişin inşallah sağlıkla vaktinde doğacak göreceksin.. çok çok öpüyorum canım :16:

nemu kızın oluyormuş.. bak neye niyet neye kısmet :9: leke diye gittin kızını görecekmişsin demek :16:

herkesler iyi değil mi? ben çok depresif haldeyim.. ne olacak bu halim bilmiyorum :50: kimseyle konuşmak evden çıkmak istemiyorum..

bu arada dolap şifonyer konuşmaları olmuş.. bizde bir şifonyer birde yatak aldık.. ilk etapta dolaba çok ihtiyaç olacağını bende düşünmüyorum. genelde kıyafetler katlanmalık oluyor, askılı cicilere ilerleyen aylarda geçeriz sanırım :9:

voltajcım yeni gördüm canım; çok geçmiş olsun. tabiki cana geleceğine mala gelsin ama seni de o kadar iyi anlıyorum ki; ne sıkıntılarla sahip olmuşsunuz çok üzülmüşsündür eminim ki. zamanı geri döndüremeyeceğimize göre sen artık kendini daha fazla üzme; tansiyonuna dikkat et. çocuklarla oynamak terapi gibi geliyor insana; işi gücü boşver bir kaç gün; bütün gün kızınla oğlunla oyna bak ne dert kalıyor ne tasa.

hanipekscim benim de başıma yeni geldi böyle küçük kazalar hem de iki kez :( sanırım hamilelik insanı biraz daha dalgın yapıyor. bir kere öndeki taksiye dokundum arabayla; bir kere de baya lüks bir cipe. taksici anlayışlı çıktı ama cip sahibi çok antipatikti. benim elim ayağıma dolandı çok stres oldum. eşim de doğuma kadar araba kullanma demeye başladı :( evimiz biraz şehir dışı; araba benim elim ayağım; ne edicem bilmiyorum.

alışverişe başlayan güzel anneler; ben de buradaki diğer tecrübeli annelerle aynı fikirdeyim. aman diyeyim abartmayın. giyilmeden küçülüyorlar; bir de o kadar çok hediye geliyor ki şaşarsınız. hatta bence bir liste yapın aldıkça üstünü çizin; sonra ipin ucu kaçıyor.

canım benim voltajım kıyamam ben sana, helal olsun ne demek hakkınızı helal edin

dün hatta içimden diyodum ki kötü bişey olsa, kötü haber tez yayılır, burda bir aile olduk, kendi çevremizden de daha yakınız herşeyimzi paylaşıyoruz, sonra dank etti nerden haber gelicekki sadece burdan yazabilirsek haberimizi oluyo birbirimizden diye:14::14::14::14::14::14:

çok çok çok geçmiş olsun bitanem yaaa, kazayı yapanlara çok şükür bişey olmamış ama olan sana olmuş kuzum benim,

insanoğlu işte mal canın yongası hele de böyle dişinden tırnağından arttırıp sahip olunca, insana zor geliyo ama herşey gelip geçer sağlığına olanla kalırsın, bunları sana dememe bile gerek yok aslında sen biliyosun sağlığın kıymetini

bundan sonra kızının sağlıklı şekilde vaktinde doğması için tansiyonun normal kalması için dua edelim canım benim, olanların hepsinde bi hayr vardır elbette şu an biz göremesek de, bol bol la havle çek canım benim, gelen giden çok oluyo diyosun, hemen ver ellerine bi tesbih boş boş konuşup seni üzeceklerine, senin için bebeğin ve ailen için la havle çeksinler, safer ayı malum.

Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gönlünden geçenden daha güzel bi ev, daha güzel bi araba nasip etsin inşallah, duamdasın canım benim:54::54::54:

voltajım ; çok geçmiş olsun, kızlar herşeyi söylemişler, sölicek bişe kalmamış, yazdıklarını okumaya başlayınca kötümser tarafım hemen kazada birilerine bişe olduğunu düşünmüştüm, olan sadece arabaya olmuş, o ilk göz ağrın yerine gelmez elbette, Allah beterinden saklasın, sevdiklerimizi bize bağışlasın, üzüldüm gerçekten
tansiyonun düşmüş,inşallah bi daha çıkmaz.

birdeee sen 35. haftada doğuramazsın bi kere, benden 1 gün sonrasın, olmaz,kabul etmiyorum,banane,ver drunu arıcam:19:

(biraz olsun gülümsetebilirmiyim diye dedim öle,kızmazsın inşallah:17:)

bende de oluyo bazen öle korkular, bende dillendirmek istemiyorum, daha da büyüteceğimden korkuyorum..

kıs sen ner ara aldın,yerleştirdin,yıkamış,ütülemiş..
biz burda yok buram ağrıyo,yok şuram ağrıyo,erken kalkmış yol almış,maşallah canım,çok güzel olmuş:)

geçmiş olsun, bencede gitme, yanında eşi çocukları war, zaten o biraz toparlayana kadar belki hava biraz yatışır..
kaynanan zaten ayıplamaz, bi iki ruj alırsin, sevinir:))

bayıldım, güle güle giysin,nazar değmesin inşallah,nerden aldın?

Evet kızlar benim de kargom geldi. Diğer topicte yazdım ama buraya da yazayım dedim. Resimleri ekledim diğer topicte.
Bebeci teyzemiden geldi hediyelerimiz:))
Tatlımmmmmmm bebecimm çok teşekkürler milyon kez:16::16::16::16:

Voltajcım çok geçmiş olsun:((( Senden sonunda haber aldığımıza sevindim korkmaya başlamıştık artık. Tatlım sen kendi sağlığını düşün tansiyonuna dikkat et. Üzme kendini asla!!!

Derineser canım geçmiş olsun yeni farkettim Allah kayınpederine şifalar versin

Şeker yüklemesi olanlar hayırlı haberlerle döner inşallah

Hepinize sevgilerrrrrrrrrrr:16::16::16::16:

canım büyük gecmiş olsun çok üzücü şeyler yaşamışsın ve buna bağlı olarak tansiyonun yükselmesi daha da kötü olmuş, ama kendini daha fazla üzme artık yavruların için bunu yapmak zorundasın Allah başka keder yaratmasın..bu arada seni çok özledikk bizleri kendinden mahrum etme topingimizin güzel huylı ve tecrübeli annesi seni çok seviyoruzz unutma:)
Canlarım benim,iyiki varsınız.
Hepinize tekeer teker teşekkür ederim öperim sizi.inşallah atladığım kimse yoktur.

Bir kaç gün daha istirahat var ,bu hafta şeker yüklemem de yapılamadı.Çok ilaçta alamıyorum midemde yoğun helikobakter vardı hamilelikten evvel ilaç deliyor resmen.
Herşeyin hayırlısı gerek,evladın,arkadaşın,eşin...
Sağlığında öyle.
Evet ben herşeyden evvel sağlık olsun derim ki öylede bunda da hiç düşünmeden aradım karısıda benim arkadaşım."birşey var mı "diye sorduğumda "yok iyiyiz"dediler.Fizik kurallarına aykırı olarak 8 kişi ve 4 çocukla sığdıkları arabanın kaza sonu dışına çıkıp "ahaha kız bu neyy bundan mı çıktık,iyiki abimin arabayı almadık"
Bu benim malımı kıymetlendirdi.
Görgü vardır herşeyin bir usulü vardır.
Ha bu arada arkadaşımız masraf karşılama konusunda"Et'im ne budum ne"diyor.zaten hayırda gelmez,beni işten çıkarın diyor :)
Bebecim,Kasko %100 kusurlu diye bize %25 yardım yapıyormuş.
Bende 12 yıldır araba kullanıyorum ve benim oğlum bile anayoldaki aracın tali yoldakine göre herzaman geçiş üstünlüğünü biliyor.
Hız konusunda da hırs olmuş...
Daha fazla detaya girmeyeyim...
Olan oldu sadece mutlu olduğum o araçta eşim yoktu.Allah onu başımızdan eksik etmesin...

en önemliside bu gercekten bende inan bugün senin için bu şekilde dua ettim,,,Allah eşine sağlık sıhhat ve güç versinki sana ve evlatlarına herşeyin en güzelini alsın,burdan tanıdığım kadarıylada fazlasını hakediyorsun zaten..

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

Hepinize tekeer teker teşekkür ederim öperim sizi.inşallah atladığım kimse yoktur.

Bir kaç gün daha istirahat var ,bu hafta şeker yüklemem de yapılamadı.Çok ilaçta alamıyorum midemde yoğun helikobakter vardı hamilelikten evvel ilaç deliyor resmen.
Sağlığında öyle.
Evet ben herşeyden evvel sağlık olsun derim ki öylede bunda da hiç düşünmeden aradım karısıda benim arkadaşım."birşey var mı "diye sorduğumda "yok iyiyiz"dediler.Fizik kurallarına aykırı olarak 8 kişi ve 4 çocukla sığdıkları arabanın kaza sonu dışına çıkıp "ahaha kız bu neyy bundan mı çıktık,iyiki abimin arabayı almadık"
Ha bu arada arkadaşımız masraf karşılama konusunda"Et'im ne budum ne"diyor.zaten hayırda gelmez,beni işten çıkarın diyor :)
Bende 12 yıldır araba kullanıyorum ve benim oğlum bile anayoldaki aracın tali yoldakine göre herzaman geçiş üstünlüğünü biliyor.
Olan oldu sadece mutlu olduğum o araçta eşim yoktu.Allah onu başımızdan eksik etmesin...

kuzum benim hala cok uzgun ve kirginsin, Allahlarindan bulsunlar ne denir baska...ne demek bi arabaya 8 kisi 4 cocuk sigdirmak ya, Allah korusun ya cocuklara bisey olsaydi

ee etin budun yoksa ona gore davranican emanet arabaya, neyse dedigin gibi iyiki esine cocuklarina bisey olmamis cok sukur, boyle dusunmek lazim, dikkat et tansiyonuna kendine bebegine canim benim

ben yatıym artık
kocaelide tatil olacağı yok
inşallah sabah bi sürpriz olur, yoksa bu havada o yatağı bırakıp gitmek iice zor oluyo:(
hepinize ii geceler...

Son düzenleme:
voltajım kızmakta çok haklısın;ettikleri laflar çok ayıp,davranışları çok düşüncesizce :((
ama her işte vardır bir hayır;o insanları tanımanız ve belki ileride onlar vesilesi ile daha büyük zararlar görmemeniz için bunu yaşamanız gerekti :((

Allaha şükürler olsun ki sizler yoktunuz o kazada;Rabbim beterinden saklasın inşallah..

çabuk toparlan seni çok özledik fıstığım :((

bak giderim şimdi acile:)
Yine geç kaldın gülüm,ben genelde ordayım senden evvel :))
Kızım miniğim hep kıpır kıpır 670 gr annesi rahat bırak onu dedi Dr kendi ne zaman isterse inşallah vakitlice gelir normal durumda 38. Haftanın sonunda alacaklar.sabredebilirsek :)
en önemliside bu gercekten bende inan bugün senin için bu şekilde dua ettim,,,Allah eşine sağlık sıhhat ve güç versinki sana ve evlatlarına herşeyin en güzelini alsın,burdan tanıdığım kadarıylada fazlasını hakediyorsun zaten..
Sağol canım benim Allah razı ve memnun olsun hepinizden sizlere böyle sıkıntı vermesin...

voltaj canım daha iyi olmana sevindim..
emanetin canı bi tarafında olur derler boşa demezler.. Allah beterinden korusun.. bakma sen o düşüncesizlere.. insanları tanımak için bazen böyle olumsuzluklar yaşamak gerekiyor..

sen kendine dikkat et gerisi valla boş.. :16:

ben yatıym artık
kocaelide tatil olacağı yok
inşallah sabah bi sürpriz olur, yoksa bu havada o yatağı bırakıp gitmek iice zor oluyo:(
hepinize ii geceler...

iyi geceler tatlım..
inşallah yarın tatil olur da sen de sıcacık yatakta keyif yaparsın öğlene kadar :16:

kuzum benim hala cok uzgun ve kirginsin, Allahlarindan bulsunlar ne denir baska...ne demek bi arabaya 8 kisi 4 cocuk sigdirmak ya, Allah korusun ya cocuklara bisey olsaydi

ee etin budun yoksa ona gore davranican emanet arabaya, neyse dedigin gibi iyiki esine cocuklarina bisey olmamis cok sukur, boyle dusunmek lazim, dikkat et tansiyonuna kendine bebegine canim benim
Öyle demiyorum çünkü 2 tane çocuğu var.Çocuklarından çıkar falan vicdan azabından duramam.
Sadece Rabbim insaf nasip etsin ne diyeyim ki.
Ama et but konusunda bende diyorum ayağını haline göre uzat.arabanın haberini herkes görmüş falan ,yengemin ağzı çok bozuktur sevmem öyle yapıyı ama ilk defa yerinde bir laf etti.güldürdü hatta.
Misafirleri misafirlikten evlere dağıtıyormuş deyince"elin bir yeriyle gerdeğe girilmez"dedi zor anladım ama oturdu güldürdü:)
voltajım kızmakta çok haklısın;ettikleri laflar çok ayıp,davranışları çok düşüncesizce :((
ama her işte vardır bir hayır;o insanları tanımanız ve belki ileride onlar vesilesi ile daha büyük zararlar görmemeniz için bunu yaşamanız gerekti :((

Allaha şükürler olsun ki sizler yoktunuz o kazada;Rabbim beterinden saklasın inşallah..

çabuk toparlan seni çok özledik fıstığım :((
Bende sizi çok özledim canım benim.
Evet bizde hep onu diyoruz,kim bilir neler olacaktı?
malum olmuş gibi o gün arayıp misafirler bırak derlerse bizim arabamız yok de demiştim dememiş:)
Tabi gittikleri yeri bile demediler Rabbim gösterdi her şeyi.
Nasip ya başka birşey değil...

voltaj canım daha iyi olmana sevindim..
emanetin canı bi tarafında olur derler boşa demezler.. Allah beterinden korusun.. bakma sen o düşüncesizlere.. insanları tanımak için bazen böyle olumsuzluklar yaşamak gerekiyor..

sen kendine dikkat et gerisi valla boş.. :16:

Sağol canım benim,
Emanet diye bakmıyorlarmış ki tatlım,
İnanki eşim yanımdaydı ya,yeterdi herşeye.O hem beni dinlemediği için buruk hemde bu durumda bunları yaşattığına...
Sadece Uzun dili kısaldı :))

Sağlığında öyle.

amin canım

voltajım sen çok değerlesin, seni de Allah bizim başımızdan eksik etmesin

Voltaj, neler gelmis basiniza, okurken bile daraldim. Emanete hiyanet denir buna ama anlamayan anlamiyor malesef. Biz boyle birsey yapsaydik eminim son kurusuna kadar bir sekilde oderdik. Ama herkes boyle degil ne yazik ki.

Rabbim daha iyilerini versin sizlere. Insallah 1 almistir, 10 verir. Lutfen bebegine ve kendine dikkat et.

Back
X