2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Selam fıstıklar:16:

son bir kaç gündür ancak dua için girer oldum kusuruma bakmayın artık :((

çıkmadan dua paylaşımı için yazmıştım,son durumu sizde görün diye yine buradan paylaşıyorum :

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Laterne..................................200
Ersnil.....................................400
Secilce...................................100
Docalan..................................100
Mergen...................................200
Pempe33.................................200
Zapzup....................................200
Ofelyam...................................200
Hanipeks..................................204
Wosgi......................................200

Toplam Paylaşılan...................2004

Arkadaşlarımız için Tefriciye okumak isteyenler kaç tane okumak istediklerini mutlaka
dua topiğimizden haber versinler:34:
Yine Tefriciye okuyanlardan isteyenler Kenzül Arş okuabilirler..

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

Dualarımızı tamamlamak için son gün perşembe saat 15:00:28:

bu üç kareyi çok beğendim :nazar: her gününüz güzel geçsin çok tatlısınız :nazar:
canım kar çekti :9: o evlerden birinde şu haftasonunu geçirmek isterdim aşkımla:16:

çok teşekkür ederim tatlım amin işallah her günümüz güzel geçsin hepimizin ama :)

ikna et kocanı gidin ama çok soğuk hava hasta olmayasın bu sene idare et böyle bebişin büyür gidersin

Son düzenleme:
dışarda bi kaç kişide gördüm görünümü cok hoşuma gitti cesaretimi topladımm bide indirime girince hemen aldım bianda oldu ii oldu :))

çok kullanışlı gözüküyor canım güle güle kullan. hangi siteden aldın arabayı? benim de pek cesaretim yok da netten bebek eşyası almaya. o yüzden bostancıdaki şu yeni mağazaya bir gideyim göreyim diyorum yarın; avrupanın en büyük bebe mağazasıymış güya.

sevgili çekiliş sonucu hediye gönderdiğim sevgili arkadaşım:)
çarşamba günü eşim hediyeni kargoya verdi, ne zmn gidicek diye beklerken bugün kargodan aramışlar,karşı taraffın kargosu TC kimlik no'nuzu istiyo diye, ilk defa böle bişe duyduk bizde, velhasıl kelam bekletmişler kargoyu bu yüzden hem de hiç haber vermeden, ve bugün ancak yola çıkarmış, lütfen kusura bakma biraz geç olucak elinde çok üzgünüm, iş adresine de gönderdim, sen de hastaydın en son:(bilmiyorum nolucak ama çok üzgünüm:(:43:

zapzupppppppppp çok güzel.. o bungalowlarda mı kaldınız ? yaaa çok istiyommm.. nerde burası tam olarak .. eşimi ikna edebilsem de son başbaşa tatilimize çıksak.. sonra cıyak cıyak ne romantizm ne bi sey kalacak (özür dilerim kızımmm elbette seni çok istiyorum ama gerçekler böyle yani) :9:

canım kayağı bu kadar seviyorsanız uludağ da fena değil dimi beklerim buyurun kızlar:)) hem benim babam kayak hocası abim snowboard hocası kalack yer kayak kıyafeti hiç bir şey sorun olmaz yeterki gelin siz.

katinam risk al hayatımmm :)))) ben her çöpü ordan alıyom :)) herkes sen gibi çarşı pazar avm imkanlarına sahip olmayabilir taam mııı :19: hıhhh :63:
mezosummm ahh mezosumm ben öyle gezemiyorum her zaman vakit olmuyoki..arada bir gidip bakınabilioruz eşimle..eşimsiz birsey alamıyorum karar veremiyorum tek basıma :)
dışarda bi kaç kişide gördüm görünümü cok hoşuma gitti cesaretimi topladımm bide indirime girince hemen aldım bianda oldu ii oldu :))

hayırlı ugurlu olsun canım güle güle kullansın meleğin..bi kaç kişiden görüp memnun kaldıysan o ayrı tabi :34:

mezosummm ahh mezosumm ben öyle gezemiyorum her zaman vakit olmuyoki..arada bir gidip bakınabilioruz eşimle..eşimsiz birsey alamıyorum karar veremiyorum tek basıma :)

hayırlı ugurlu olsun canım güle güle kullansın meleğin..bi kaç kişiden görüp memnun kaldıysan o ayrı tabi :34:

tesekkür ederim canımm

$chicco-bebek-ana-kucagi-modelli-2.webp
buda güzelmiş kızlar

canım kayağı bu kadar seviyorsanız uludağ da fena değil dimi beklerim buyurun kızlar:)) hem benim babam kayak hocası abim snowboard hocası kalack yer kayak kıyafeti hiç bir şey sorun olmaz yeterki gelin siz.

Cok teşekkürler canm bu halde kaymam mümkün değil ki ;)) bu yıl sadece izleyici olabilirim. Direk uçuş olan iller bana daha uygun. Cok naziksin ve çokkkkkk şanslısın ;) kayak için şartlarin cok iyi :)))

kız sen o musun; resimdeki sen misin yani
çok tatlı çıkmışsınız

tam olarak viraj sayılmaz ama benim kolidor uzun ve sonra sağ yapınca mutfak oluyor orda bir manevra yaptık mutfakta döndük falan iyi iyi güzel yani ama gülme bana gülme :20::20::20::20: kızarım haaaa arabayı al sen seni de görcez merakla sürmek istiyor insan şekerim

burdan kocama seslenmek istiyorum

koca
beni
alışverişe
götür

:10::10::10:

Vee benim de kargom geldi daha dogrusu ben gittim almaya ,:) kargoda karisiklik olmus hanipeks ortaligi ayaga kaldirmis :) bir de bana rol yapiyor sana gonderen arkadas mesaj atmis 3 gundur kargodaymis karisiklik yapmislar diye bende yarin evde olmayacagim icin kargoyu aradim esimle yolumuzun uzeriymis gittik almaya islemler yapilirken hemen gondericiye baktim ve ismi gorunce esime direkkk zilliii ya dedim :) cunku whatsapptan surekli sıkistiriyordum onu bana kim.gondercek diye, ama hiiic renk vermedi :) bende ona kargoyu alinca fotolari paylasmiycam seni meraktan catlaticam diye blof yapiyordum patladi bi yerimde :) arabaya biner binmez aradim cok gulustuk yine :)
Hemen arabada actim hediyelerimi kucagim doldu esimle bayildik cok duygulandim actikca.hanipeks bende senii cook seviyorum arkadasim :).
Hediyelerin fotolarini eve gidince cekilis topigine yukliycem opuyorum hepiniziii

Hayirli cumalar kizlar. Bizde saat daha erken oldugu icin, ben yine muhabbeti kacirmisim :) Daha yeni kalktik ve kahvalti etmek uzereyiz kizimla. Kizim daha uyuyor ama :)

şimdi arkandan okuyorum şekerim.. inşallah öyle bir geçer ki anlamazsın bile ne olup bittiğini.. sınıfta çocuklara nasıl ahkam keseriz di mi bilseler bizim ne yusuf yusuf olduğumuzu hiç takmazlar bizi :9:
Allah razı olsun arkadaşım ama 2 iğne yaptı dr,ben yine hissettim ya:( yine doldurdu bıraktı,aynı hastanede başka bi dr a yönlendirdi pazartesi,yani yine gidicem,yine o stresi yaşıcam,ve büyük ihtimalle yine hissedicem:( şu an ağrım yok, eşime diorum ya bu dolgu beni idare etmezmi,doğum sorasına bıraksak,"ağrır aşkım ağrır" diyo ya:(
öğrenciler olsa ohooo, derim bide ne kadar abartıyosun diye:(

sen ve bebişin güle güle kullanın inşallah..

bildiğimiz izmir demi burası:)
ünvdeyken yurtta vardı izmirli bi arkadaş,bursadaydık,kar yağsın ben hiç görmedim demişti,ilk karda vazgeçtim ben kardan yağmasın demeye başladı:))
çok tatlısınız canım,Allah bozmasın,ömür boyu böyle gülün inşallah..

Back
X