2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kız altta başka soru sordum ya konu değişsin diyerekden olmadı mı dersin:27:

Yok yok bak ben cidden çok beğendim.
Tek model aynı 3 model gibi duruyor.Hani bilmesem tek olduğunu 3 model ekledin sanıcam.:9:
Nerden alcaksın bunu şekerim aklımda bulunsun.Ben buna bayıldım..

Ohhhh :) Hamişlere ayrılan yer mi var ki şekerim ben hiç denk gelmedim :51:

canım bana yakın spotçular çarşısı var ben ordaki şubesinden alıcam
asıl yeri saraçhanedeymiş internetten alabilirisn istersen
Ilkyuva - ocuk Gereleri Online Sat Merkezi burası işte canım
hatta buraya gitme şansın varsa burda sırf bebek arabaları bisikletleri ve mobilyaları varmış:34:

selammm..

geldim ama hemen gidiyorum.. herkes kendine dikkat etsin.. ben gidip kavga edicem.. dun kese diktirmek icin kumaslari ceyizciye vermistim.. hic etmis kumaslarimi deli oldum.. gidip carlayacagim.. bi de bi dunya para verdim.. yazik oldu vallaa..

:18::18::18::18::18::18::18::18:
aman canım sen yinede sakin olmaya çalış bebeğin içinnn

selammm..

geldim ama hemen gidiyorum.. herkes kendine dikkat etsin.. ben gidip kavga edicem.. dun kese diktirmek icin kumaslari ceyizciye vermistim.. hic etmis kumaslarimi deli oldum.. gidip carlayacagim.. bi de bi dunya para verdim.. yazik oldu vallaa..

canım bana yakın spotçular çarşısı var ben ordaki şubesinden alıcam
asıl yeri saraçhanedeymiş internetten alabilirisn istersen
Ilkyuva - ocuk Gereleri Online Sat Merkezi burası işte canım
hatta buraya gitme şansın varsa burda sırf bebek arabaları bisikletleri ve mobilyaları varmış:34:

Senin bu beğendiğin model,nasıl geçiyor canım.
Burda sayfanın tamamı açıldıda.Gidebiliriz diye tahmin ediyorum.
Ben bu modeli çok beğendim fiyatıda uygun geldi bana.

aaay ben çok beğendim bunu ama uzun süre kullanılmaz heralde :17:

Bu şekilde 1 yaşına kadar kullanılıyor..biz gezmeye gittiğimizde arabadan alıp oto koltuğunu,direkt pusete oturturuz rahat ederiz diye aldık..bebek arabası da bagajda çok az yer kaplıyor,pusetten bile daha az..1 yaşından sonra bebek arabasının kendi üniresini takıyorsun öyle kullanıyorsun..

çok güzelmiş arabanız valla uzay üstü gibi bu araba çok teknolojik güle güle kullanın
Saol canım,çok da rahat...

güle güle kullanın canımmm
teşekkürler..

çok sevdim bunu çok sevdim .. çok hoş gözüküyor.. :nazar:
canım yaa,saol..

Kız bayıldım buna he..Nerden kaça almışdınız çok şeker görünüyor...

Biz bunu Bebek Reyonun dan aldık..700 küsürdü,pazarlıklarım sonucunda 500 e aldık..:)

hangi model canım senin ki ve fiyatı ne kadar ben 600 tlden fazla vermek istemiyorum da:34:

bende fazla vermek istemiyodum, ama sora düşündüm, çevremdeki çoğu kişi, bebek biraz büyüdüğünde baston puset almış, bende 2 tane almaktansa böle yapıym dedim
fiyatı biz burda bi dükkandan aldık 800e geldi, anakucağı ile birlikte
modeli fusion

işte anlayamadıgın yerde kesi devreye giriyo..:27::27::27::27::27:

kıs o kadar kesilirse benim boşaltım sistemi tek bi noktadan olabilir:52:

ben bide bu açılmayıda anlayamıyom, aynadan baksak bizde görürüz demi o açılmayı:52:

bende fazla vermek istemiyodum, ama sora düşündüm, çevremdeki çoğu kişi, bebek biraz büyüdüğünde baston puset almış, bende 2 tane almaktansa böle yapıym dedim
modeli fusion

ben bide bu açılmayıda anlayamıyom, aynadan baksak bizde görürüz demi o açılmayı:52:

canım kesi olmadanda o iş oluyor :) sonuçta 10 cm açılıyor ama bence aynadan bakınca görülmezde bebeğin başı çıkarken görünür :1: kesi olmazsa düzensiz yırtılabiliyormuş daha kötü gibi aman ben karar veremedim bu kesi işine aman korkmayın ama benim komşunun kıçına kadar yırtılmıştı kadının poposundaki damar kopmuştu kesi yoktu onda işte bebeğide maşallah baya kiloluydu bunu duyuncada kesi mantıklı geliyor

Senin bu beğendiğin model,nasıl geçiyor canım.
Burda sayfanın tamamı açıldıda.Gidebiliriz diye tahmin ediyorum.
Ben bu modeli çok beğendim fiyatıda uygun geldi bana.

canım siteye grince yukarda kutu kutu bölmecikler varya orda bebek arabalrı var onu seç sonra aşağıda seçenekler var sayfanın yan tarafında ordanda
anakucaklı-travel arabalr seçeneğini seç canım ikinci sayfada bu model:34:

zapzup yatağınız nevresiminiz süper olmuş canım. iyi günlerde kullanın tatlım.

tunanec arabanızı ben de beğendim. güle güle kullanın canım.

chosy kız sen de o kadar korkuyor muydun doğumdan?
2, 3 gündür ay mezoşla, chosy ne yapçak diyorum.

adetlerim hep sancılıydı hatta 2 kere acillik oldum ki ben doktora gitmekten nefret eden biri idim ama öyle bir sancıydı ki nefes alamıyordum anneme yalvardım anne nolur beni hastaneye yetiştir ölüyorum diye biraz da bunun etkisi var korkmamamda sanırım acilde serumu yiyipte kan akışı hızlanınca kuş gibi oluvermişti sanırım bebek çıktıktan sonrada aynen öyle hissedecem :1:

Biz bunu Bebek Reyonun dan aldık..700 küsürdü,pazarlıklarım sonucunda 500 e aldık..:)

Çok güzel indirim yapmışsınız canım,güle güle kullanın inşallah.

canım siteye grince yukarda kutu kutu bölmecikler varya orda bebek arabalrı var onu seç sonra aşağıda seçenekler var sayfanın yan tarafında ordanda
anakucaklı-travel arabalr seçeneğini seç canım ikinci sayfada bu model:34:

Saolasın canım buldum,kocişede mail attım.
Hepsinin içinde olması hoşuma gitti.Hem ana kucağı hemde araba koltuğu olarak kullanılıuyor ya tam benlik.
İstde araban yoksa bebekle dışarı çıkmak tam bir işkence zaten.Aradığım özellikler içinde hep.
Allahım nasip etsin sağlıcakla kullanmayı inşallah.

Yerinden alırız kanımca daha uyguna denk gelir.

modeli fusion

canım eğer senin ki bu modelse fiyat olarak iyi almışsın şimdi baktım 1030 tl fiyatı:26::26::26:
$graco-fusio-travel-sistem-baston-bebek-arabasi-new-2012.webp

selammm..

Geldim ama hemen gidiyorum.. Herkes kendine dikkat etsin.. Ben gidip kavga edicem.. Dun kese diktirmek icin kumaslari ceyizciye vermistim.. Hic etmis kumaslarimi deli oldum.. Gidip carlayacagim.. Bi de bi dunya para verdim.. Yazik oldu vallaa..

aaa emzirme yastığı diodun omu cnm tüh

çocuk yetiştirmek gerçekten çok büyük bir meziyet. aradaki dengeyi kurabilmek çok önemli.
maalesef toplumumuzda erkek çocuklar ön planda.
ben bu konuda o kadar şanslıyım ki. annemden babamdam allah razı olsun.
erkek kardeşimle hiçbir zaman ayrım yapmadılar. eve alınacak eşya için bile fikrimiz alınıyordu.
kardeşim başka bişey diyor, ben başka bişey diyorum babam öyle olmaz ortak karar verin diyordu.
kız kısmı gezmez falan hiç o konuda kısıtlamadılar. çok rahat büyüdüm.
22 yaşında üniversiteden 8 kız arkadaşımla antalyaya tatile bile gittim.
ama annemde babamda herşeyimizi bilirdi. oturur arkadaş gibi sohbet ederdik.
benim ailem ve eşimin ailesi bu konuda çok zıtlar. eşimin tarafında kızların, kadınların söz hakkı yok.
fikir sormak falan yok. baba ne derse o. ben onların yanında elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum.

hangi boydan boya:18:

konuyu açan benim çaktırma:))

kız yürüyememki ben, doğurmaya gidiyom düşünsene (sanki sen yaşamadın bunu:))
tay gibi basamam üstüne, her adımda devrilirim:)
:27:
O an duvara tırmanma ve elleri ustunde yürümek bile az gelebilir.
Kiz sen beni gorseydin,acil için kapı girişinde ki sedyeye yattım ora acil hasta dediler ya bı git dedim kivraniyorum:27:esim diyor neren ağrıyor allahım yumruklamak istiyorum midem bulandı ortaya çıkardım:27:gözüm görmüyor:))ogurdukce altta zan zann:27:İçeri kendimi atsam bir hangi boydan isterlerse aldirsbilirdim:))))
Cok ağlenceli:)))

Yemek yedim geldim kız çıldırıyo içerde.. sanki ilk kez yedim bu kadar :) mide ona bastıkça o da bana basıyo.. ufff .. acıdı :(

:1::1:

Çok uyumlu bizim mezoşumuzz yaa:D
Hele demiyor mu sancım yok ama baktım kadınlar bağırıyor bende bağırmaya başladım.
Kendime yer açtım uzandım yere diye.:1:Kesi mesi olaylarına girmiyorum tabi

çok uyumluyumdur. kız biz toplu doğum yapsak belkim de hiçbirsey anlamam ben :P

Anam anam anam,bağıra bağıra satış .seninkiler cezbetmemis bizimkileri beğenmiş :19:

Sen niye tekerlekli sandalyede gidiyorsun:1:

çok film izliyo bu chosy :)

akşam eve gider gitmez kızımın nevresimini yatağına serdim çok cici oldu ve sizlerle paylaşıyorum bugünkü bunalım halimizde bitsin yoksa çocuklar doğduklarında bunalım takılacaklar bunalım annenin bunalm bebişi olmasınlar

Eki Görüntüle 614886

çok cici olmuş.. evet kenarlara koruyucu alacak mısın soruyorum :37:

hangi boydan boya:18:

perilous bende bilmiyorum ne geleceğini, üstelik ben arkadaşlar gibi doğum hikayelerini bile okumamaya çalışıyorum, video filan izlemedim, izlemem doğuma kadar da, belkide hayallerim beni korkutuyo, ordan bebiş nası çıkar hala anlamıyom:26:

işte önden makata doğru kesince epey bi yer açılıyo.. şimdi bu format çizmeme izin vermiyo yoksam çizerdim nerden nereyeeeee kadar :18:

chosy kız sen de o kadar korkuyor muydun doğumdan?
2, 3 gündür ay mezoşla, chosy ne yapçak diyorum.

ben korkmuyom ki rüyasını bile gördüm mecbur kalınca insan mezbahada bile doğurmak istiyo işte :)

chosy'yi düşünme ben onun elinden tutcam tekerlekli sandalyeylen koşturcaz hastane içinde o eğlenir o zaman unutur acısını :)

ay bi hastane çıkışı beenemedim, yuh bana tüh bana , bu kadar mı zor yahu, bi kere giycek işte,bi kere aldım butikbebe'den geri gönderdim ya şimdi daha da bi hassasım, bi mezoşumun gönderdiği var, bi tane daha olsun dedim çok şey mi istedim:32:

:27:
O an duvara tırmanma ve elleri ustunde yürümek bile az gelebilir.
Kiz sen beni gorseydin,acil için kapı girişinde ki sedyeye yattım ora acil hasta dediler ya bı git dedim kivraniyorum:27:esim diyor neren ağrıyor allahım yumruklamak istiyorum midem bulandı ortaya çıkardım:27:gözüm görmüyor:))ogurdukce altta zan zann:27:İçeri kendimi atsam bir hangi boydan isterlerse aldirsbilirdim:))))
Cok ağlenceli:)))

ANAAAA SİZBÖLE ANLATINCA KAÇASIM GELİO DAĞLARA BAYIRLARA DOĞRU :s

Bizim bebek arabasının kumaşını geçirince bu şekilde oluyor,biz şimdilik ana kucağıyla birlikte kullanacağız daha küçük olacağı için..kapanmış hali de o kadar oluyor..bizim ufacık bagaja bile sığıyor..dar bagajlılara kesinlikle öneririm..bastondan bile az yer kaplıyor.. $Btfkdotblacksiyah.webp $Btfkdotkatlihalde1.webp

gene kesi muhabbeti açılmış,suç benden gitti...Yine eaştırmalarıma göre öğrenmiş bulunmaktayım kiii,eğer yeterince beklenirse açılması ne yırtılma oluyor ne de kesiğe gerek kalıyor..
Yırtılma olacağı için kesi atılması buradakilerin bahanesi..Yurt dışında bilmiyolar mı kesi atmayı daha iyise eğer??,ordaki kadınlar deforme olmuş haldeler mi aceba..Hiç sanmam..
Mantığı zorlamak gerekiyor bazen,her söylenen doğru olacak diye bişey yok..işlerine öyle geliyor doktorların.1 saatte bir sürü kadın doğurtmak varken neden 1 tanesiyle uğraşsın ki?*

Amerikada ebelik yapıyorum kuzenim,orda normal doğum biliyorsunuz,ekip olarak bir kadının başında saatlerce bekliyorlarmış..ne kesi-ne de yırtılma..:27:

Tabii bünyeden bünyeye değişebilir,ona diyecek sözüm yok..

Back
X