2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ay canım hakkını helal et,mutlaka al insallah.

Oncesinde yere yatması da var onu atlama:27:

bildiğin kuzuya bağlamış bizim mezos:))
kuzu kuzu gidip yatmış
bak bide uyanık, biri bağırınca bağırıyoki, göndermesinler dışarı filan
doğurcak illa:))
kızz nolcak bu halimiz bilmiyorum
benide evde bayıltıp götürsünler diyorum, hastaneye nası gircem, tekerlekli sandalyeyle filan, titrer bacaklarım
dişçiye giderken bile gözlerim kararıyo:)

aaahhanda bu bebek arabamız..akşam kurduk,,bir oğlum gezdirdi,prova etti,bir kocam gezdirdi..bana da bakmak kaldı..biri sormuştu hatırlamıyorum şimdi,onun için burada paylaşıyorum..

Eki Görüntüle 614829 Eki Görüntüle 614830 Eki Görüntüle 614831 Eki Görüntüle 614833

Kız bayıldım buna he..Nerden kaça almışdınız çok şeker görünüyor...

bende bayanlar yaşadığı için anlar diyorum ama bazıları aptal ayağına yatıyor geçen hafta bir tanıdığımız olan biriyle otobüste karşılaştım ayrıca kendisi hemşire ve 2 çocuğu var hamile olduğumu söylememiştim arada karşılaşır selamlaşırdık bu sefer otobüs biraz doluydu önünde durdum konuştuk falan sonra arkasında boiluk alana geçtim ayakta duruyorum döndü sen hamilemisin dedi evet dedim ne kadar oldu dedi 6 buçuk dedim hımm hayırlısı olsun dedi o kadar ne otur kusura bakma yer vermedim bile demedi yakınındaki insan bunu yaparsa el neler yapar

Aynen dediğin gibi kuzum aptal ayagına yatıyorlar.
Yapacak hiç bir şey yok.Allahım bizlerin yardımcısı olsun tez zamanda atlatalım inşallah

allah bildiği gibi yapsın bu adamı pes yüzsüz böyle söylenir mi ne terbiyesizlik ya bana da kimse yer vermiyor insanlar öküz gibi karnına bakıyor kafasını çeviriyor geçen gün otobüse bindim çok kalabalık otobüs kız arkamdan ittiriyor ittirme dedim 2 dk geçmedi araya ilerle diyor ilerleyemem hamileyim buyur sen geç ezilirim orda dedim nerden bileyim hamile olduğunu diye bağırıyor sonra biri yer verdi bana b uyrun oturun siz dedi okızada geldi yaslandı bacağıma çekilmiyor yaslana yaslana gittik laf söylesem sinir olacam sancım tutacak otobüs dolu sus sakin ol diyorum kendi kendime sinir kendine zarar ama çok duyarsız vicdansız insanlar var bazen düşünüyorum bizde mi böyle yaptık dikkat etmedik acaba diye ama ben hamile gördüğümde seslenir insanları bile kaldırırdım yer verirdim çözemedim bu insanları nasıl bu hale geldiler hoşgörü nezaket kaklmadı kaba saba insan haline gelmiş herkes
Herseyi bilmesine gerek yok,hem fazla merakta iyi değil.
Aynısını yasamayı Rabbim nasip eder mı bilemem,oda hamile olunca anlar gerçi bu anlayissizlikta bunların doğurmaları bile büyük hata.kisirlastirilsin bu vahşiler .
Alt tarafı iteleme,Yada yer ver.vicdansizlik sadece,keske hiç bu durumlarda kalmasanız:(

bende iki model arasında kararsız kaldım
biri buEki Görüntüle 614872
diğeride bu
$untitled.webp bu daha iyi gibi sanki
siz ne diyorsunuz kızlar

kuzu kuzu gidip yatmış
benide evde bayıltıp götürsünler diyorum, hastaneye nası gircem, tekerlekli sandalyeyle filan, titrer bacaklarım

kızım o an görseydiniz ortamı sizde uyum sağlardınız. mecbur doğuracaksın ortam da bu.. beğenmeme şansın yok.. bi de kadın diyo bebek geliyo bende ağrı falan zerre yok dehşetten ağrı acı gitmiş :)) yattım yanlarına onlar çığlık attıkça bende atıyordum ... ayyy evlerden ırak ne görüntüydü yarebbiimmm :53::53::53:

bi de chosy hani için gitmesin ama bi kadına kesik attı gözümün önünde böööyyle boydan boya.. o an gözlerim karardı işte :52:

kuzu kuzu gidip yatmış
bir ben korkmuyorum doğumdan heralde o da başıma ne geleceğini bilmediğimdendir :1:
Eki Görüntüle 614879 biride bu kızlar diğerinde eklenmemiş resim:34:

bu daha güzel sanki

plates yapmayı ben de çok istiyordum. ama plasenta previa olduğumu anlayınca yürüyüş yapmayı bile bıraktım. risk durumu olunca.
sağlığınız daha önemli canım. boşver yapma sakın.

artisttt gacı seni.. pilates de yaparmış.. kız iki gün kaldı. ev hayatına bi geçeyimmmm varya.. yemişim pilatesi.. sabah geç kalkıcam üzerine uzunnnnnnnn süren bi kahvaltı inş. sonra çay keyfi. sonraaammm ayy bilemedim evde hiç uzun süre kalmadım neler yapılır bilmiyom :52: keşfedicem zevkle :)))
mezoşum sen neler yaparsın neler... pastalar, börekler, kekler...

iyi demişsin kız kendini haklı çıkarmaya çalışıyor birde sen aramadınmış sen ara hamile bu kız gurbette boşver çatır çaıtr söyle o sana söylüyor ben aramadım bile akşam geleceklerdi yatağı görmeye eşim davet etmiştir kesin yoksa onlar gelelim demez bilirim neyse eşime ben yorgunum uykum var başka birgün gelsinler dedim hiç taviz vermicen bunlara yoksa şımarıyorlar ara bozuyorlar

aldığınız kıyafetler boya akıtıyorsa bir kova içerisine bu çamaşırı koyun üzerini su doldurun ve içine 2 yemek kaşığı falan tuz koyun öyle beklesin 7-8 saat beklesin ondan sonra suyunu sıkın sadece o çamaşırı makinede yıkayın isterseniz elde yıkayın tuz kumaşın boya akıtmasını önler o mendiller geçiçi çözüm en güzeli su ve tuz tekstil mezunu olarak bana güvenin :) kendimi öveyim azıcık
arada diş göstermek lazım sanırım. yoksa ezilen biz oluyoruz.
boyayan kumaşlar için sağol canım dediğini mutlaka yapıcam.

GÜNAYDIN KIZLARRRRR....

ohhh içimin yağları eridi, kocanda bigün anlıcak,inşallah uzun sürmez anlaması..
sorma benimde eridi valla canım.

kızda cevabı yapıştırdı ama annen seni doğurmamış kusmuş dedi:D
hanfendiyi alkışlıyorum. :46:

kuzu kuzu gidip yatmış

kızım o an görseydiniz ortamı sizde uyum sağlardınız. mecbur doğuracaksın ortam da bu.. beğenmeme şansın yok.. bi de kadın diyo bebek geliyo bende ağrı falan zerre yok dehşetten ağrı acı gitmiş :)) yattım yanlarına onlar çığlık attıkça bende atıyordum ... ayyy evlerden ırak ne görüntüydü yarebbiimmm :53::53::53:

bi de chosy hani için gitmesin ama bi kadına kesik attı gözümün önünde böööyyle boydan boya.. o an gözlerim karardı işte :52:

:1::1:

Çok uyumlu bizim mezoşumuzz yaa:D
Hele demiyor mu sancım yok ama baktım kadınlar bağırıyor bende bağırmaya başladım.
Kendime yer açtım uzandım yere diye.:1:Kesi mesi olaylarına girmiyorum tabi

ha-re-ket-ler a-zal-dı gi-bi a-ma so-run yok:))
güzel oldu kız, ama dereotu olsa daha güzel olacakmış belli
bey de sevdi, ama 6 aydır 4.yemek yapışım diyemi beğendi bilemedim
mutfağa dönmeni 4gözle bekliyorum dedi
çok beklersin dedim, içimden ama:))

bazlamayı voltaj
çemeni esra dedi
ben bişe demedim:19:
Anam anam anam,bağıra bağıra satış .seninkiler cezbetmemis bizimkileri beğenmiş :19:
kuzu kuzu gidip yatmış

Sen niye tekerlekli sandalyede gidiyorsun:1:

ilk araba benimkine benziyor. wollex miydi o ?? eğer öyleyse tekerleri çok büyük canım ya katlanınca sorun oluyo. çıkarmak zorundasın katlayınca tekerleri... bu daha iyi sanki o açıdan..
sunny bayb canım ilk resimdeki onu henüz görmedim ama resimde büyük suruyor dediğin gibi
diğeride hauck malibu bunun içinde kullanan arkadaşlar oturma koltuğunun çok derin olduğunu söylüyor
o yüzden tam karar veremiyorumm
bir ben korkmuyorum doğumdan heralde o da başıma ne geleceğini bilmediğimdendir :1:

bu daha güzel sanki

bende doğumdan korkmuyorum canım:16::16::16:yeterki oğlum sağlıkla gelsin:34::34::34::34:

akşam eve gider gitmez kızımın nevresimini yatağına serdim çok cici oldu ve sizlerle paylaşıyorum bugünkü bunalım halimizde bitsin yoksa çocuklar doğduklarında bunalım takılacaklar bunalım annenin bunalm bebişi olmasınlar

$DSC_4409.webp $DSC_4411.webp $DSC_4412.webp $DSC_4408.webp

Back
X