Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeee eee aaaa heee gibi sesler çıkarıyor benimkide ka-da -ba- bu- seslerini çıkarmıyor ama bazen çok net anneee enneee diyor sizinkilerde anne diyormu ha bir kere 3 aylıkken bululu demişti bir daha duymadıkMerhaba Arkadaşlar;
4.ay kontrolümüzde doktorumuz tek heceli sesler çıkarmaya başlayacağını söylemişti. Ka-da-ba-bu ... gibi. Kendi kendine konuşuyor ya da bizimle; fakat tek hecelere daha başlamadık. Sizlerde durumlar nasıl?
Sevgiler.
Kizlar benim kizim herseyi agzina aliyor ondan cene kisminda kirmizi noktalar var sizdede varmi krem sursemmi? Ama bukez kremide yalar diye tereddut ediorum
10:30 ek gıda için erken bir saat bunu öğlen 1 gibi yapsan daha iyi olur öğlen uykudan uyanınca meyveyle baslayabilirsin ben ilk şeftali ile başladım siyah erik, üzüm, elma, armut 3 er gün aynı meyveyi ver cam rendeyle rendele bu şekilde başla ilk yediğinde sevmez ikinci gün biraz daha fazla yer miktarı arttır ama yemesi için zorlama ağzını kapatmayı öğrenmesin sonraları yemek yemesi zor olurMrb kizlar gunde 1 kere 10:30 gibi sut disinda birsey vermem gerekiyor cunku sut stogum tukenmek uzere Ne verebilirim onerilerinize ihtiyacim var tam 5 ayi doldurdu oglum ek gidaya hic baslamadik henuz
Mrb kizlar gunde 1 kere 10:30 gibi sut disinda birsey vermem gerekiyor cunku sut stogum tukenmek uzere Ne verebilirim onerilerinize ihtiyacim var tam 5 ayi doldurdu oglum ek gidaya hic baslamadik henuz
Kizlar benim kizim herseyi agzina aliyor ondan cene kisminda kirmizi noktalar var sizdede varmi krem sursemmi? Ama bukez kremide yalar diye tereddut ediorum
eeee eee aaaa heee gibi sesler çıkarıyor benimkide ka-da -ba- bu- seslerini çıkarmıyor ama bazen çok net anneee enneee diyor sizinkilerde anne diyormu ha bir kere 3 aylıkken bululu demişti bir daha duymadık
ellerini yüzünü gün içerisinde yıka bizler seviyoruz yabancı insanlar seviyor yıka temiz olur çocuk ayrıca göğüs ucu kremini sürersen düzeltebilir denize gitmiştik kızımın rüzgardan yanakları kurudu rüzgar çarptı bebe yağı sürdüm iyi gelmedi 2 kere göğüs ucu kremini sürdüm hemen yanaklar düzeldi pamuk gibi oldu kremi yese bile zararı yok
eeee eee aaaa heee gibi sesler çıkarıyor benimkide ka-da -ba- bu- seslerini çıkarmıyor ama bazen çok net anneee enneee diyor sizinkilerde anne diyormu ha bir kere 3 aylıkken bululu demişti bir daha duymadık
ellerini yüzünü gün içerisinde yıka bizler seviyoruz yabancı insanlar seviyor yıka temiz olur çocuk ayrıca göğüs ucu kremini sürersen düzeltebilir denize gitmiştik kızımın rüzgardan yanakları kurudu rüzgar çarptı bebe yağı sürdüm iyi gelmedi 2 kere göğüs ucu kremini sürdüm hemen yanaklar düzeldi pamuk gibi oldu kremi yese bile zararı yok
bizim bakıcıdan oğluma grip geçti. burun tıkanıklığı çok oldu. bu gece inanın ailecek uykusuz kaldık.ne emzirebildim ne de uyutabildik.bizim uykusuz kalmamız önemli değil. yavrucak keşke iyi olsa. geniz falan hep doldu. tavsiye edebileceğiniz yöntemler var mı ne yapabiliriz. bu gece de uykusuz kalırsak vay halimize. işe de bu şekilde gittik.
gece buhar makinesini çalıştırdık.serum fizyolojik ve aspiratör kullanıyoz. kongest şurup var.
sizin de başınıza geldi mi. nasıl çözdünüz?
Anneyi bende duyuyorum ama esim sana oyle geliyo diyor..bence cekemedigi icin hihi
benim kızım da nerdeyse 1.5 ayllıkkenden beri anneeee ennneee diyor esim uzun zamandır çalıştırıyor baba baa baa diye bakalım ne zaman baba diyecek![]()
Cnm bugun bi sayfada okudum erken yurutece koymak bebeklerin zihinsel gelisimini etkiliyormus cunki kendileri ogrenerek yurumeyi ogrenmeleri lazim hem dikkat ettiysen yurutecte olan bebekler parmak ustune basiyorlar ve ilerde sirt ve ayaklarda hasar olabiliyormus..bence birak zamani gelince kendileri ogrensin..birde yurutec cogu ev kazalarina yol aciyor hizlarini kontrol edemedikleri icin..veya haliya esige takilip yaralanabilirler..yigenim 7aylikke merdivenden yuvarlanmisti belkide ondan cok tedirginim yine sen bilirsin ama bence tuzak..
Sağol cnm dr birde antibiyotik verdi gerizekalı içindeki ölçeğin ne kadar olduğunun farkında değil bana 1 ölçek dedi kutuyu açtım bir ölçek 10 ml dedim bu fazla aradım tekrar 5 ml olacak dedi şüphelenip sormasam 2 doz antibiyotik içirtecek çocuğa , hastaneden çıkarırken çocuğun ateş dengesizliğinden bahsediyorum hemşire diyoji tamam hanımefendi hiç bişeyi yok çocuğun bakın cin gibi bakıyo sanki bakmayla bitiyo o işler eve gelir gelmez 38,6 ya çıktı ateşiOkurke tuglerim diken diken oldu..insallah bu son olur rabbim miniklerinizi korusun..dogru bol bol okutmak lazim cnm
.cok gecmis olsun
Benimkinde de oluyor cnm devamlı tükürüklü kaldığından oluyor ben bişey sürmedim geçtiKizlar benim kizim herseyi agzina aliyor ondan cene kisminda kirmizi noktalar var sizdede varmi krem sursemmi? Ama bukez kremide yalar diye tereddut ediorum
benim kızım da nerdeyse 1.5 ayllıkkenden beri anneeee ennneee diyor esim uzun zamandır çalıştırıyor baba baa baa diye bakalım ne zaman baba diyecek![]()
Bizimki doğduğundan beri Anne diyor bir videosu var 15 günlükken banyo sonrası anne anneeee diye ağlıyor :)Hahahha ayni manzara bizdede var:)
Selam arkadaşlar. Benim bir sorunum var benim oğlum bu sabahtan beri çok öksürüyor başka hiç bir şeyi yok kuru öksürük var mahfoluyor öksürürken resmen. Ne yapmalıyım sizce doktora götürmeli miyim ?
10:30 ek gıda için erken bir saat bunu öğlen 1 gibi yapsan daha iyi olur öğlen uykudan uyanınca meyveyle baslayabilirsin ben ilk şeftali ile başladım siyah erik, üzüm, elma, armut 3 er gün aynı meyveyi ver cam rendeyle rendele bu şekilde başla ilk yediğinde sevmez ikinci gün biraz daha fazla yer miktarı arttır ama yemesi için zorlama ağzını kapatmayı öğrenmesin sonraları yemek yemesi zor olur
bizim bakıcıdan oğluma grip geçti. burun tıkanıklığı çok oldu. bu gece inanın ailecek uykusuz kaldık.ne emzirebildim ne de uyutabildik.bizim uykusuz kalmamız önemli değil. yavrucak keşke iyi olsa. geniz falan hep doldu. tavsiye edebileceğiniz yöntemler var mı ne yapabiliriz. bu gece de uykusuz kalırsak vay halimize. işe de bu şekilde gittik.
gece buhar makinesini çalıştırdık.serum fizyolojik ve aspiratör kullanıyoz. kongest şurup var.
sizin de başınıza geldi mi. nasıl çözdünüz?