umutcum iyiyim canım çok şükür, işte bütün gün oğlanla mücadele içindeyim bi bakıyorum akşam olmuş bi bakıyorum sabah olmuş. Günler yetmiyor, çok yoğun geçiyor. Büyüdükçe yeni yeni halleri oluyor adetleri oluyor. Mesela bugüne kadar kendi kendine uyuyan çocuk artık uyuyamıyor. Bu arada ek gıda olayı baya bi teferruatlıymış. Senin bu listeyi doktor verdiyse muhtemelen bizim doktorda aynı listeyi verecektir, hemen hemen hepsi aynı şeyi veriyor bir kaç ufak değişiklik dışında. Benim oğlum 6. ayın içinde bugüne kadar sadece anne sütü ile beslendi fakat artık büyüdü sanırım bu aydan sonra anne sütü yeterli olmayacak. Biz çocuk oturmaya başladı diye gittik hemencik mama sandalyesi aldık biliyorsun görmemiş olduğumuz için çocuktan önce biz meraklıyız herşeyi almaya. Almasına aldıkta çocuk mama saldalyesinde otururken bizi izliyor fakat bi şey yemiyor ondan sonra bizim tabaklarımıza saldırıyor bas bas bağırıyor.

oturmak istemiyor belki ek gıdaya geçince onunda yiyeceği olursa bizimle oturmak artık hoşuna gider.
Sen nasılsın seninki nasıl gidiyor ?
çalışmaya başlayınca çok daha yoğun geçmeye başladı. akşam eve gidiyorum, yedir oyna, yıka yatır derken 9 oluyor. ondan sonra ütüye çamaşıra falan bakıyorum. Allahtan eşim gündüz evde de toz almadır, süpürmedir o yapıyor.
ütü, çamaşır, yemek, bulaşık bende yuvarlanıyoruz.
kızımın gece uykuları çok düzensiz uyusa bile inler gibi yapıyor arada yine kalkıyoruz. sabahta erkenden kalkıp onun yemeklerini hazırlıyorum. ama yinede gram erimiyorum :)
mama yedirirken sırtı yüksek olunca kaldırıyor kendini ama ben henüz oturtmuyorum
7. ayı doldurunca başlarım ufak ufak.
öyle her yemeğe atılmayı huyu var bizde de. geçen gün taze fasulyenin suyuna ekmek doğrayıp verdim. yuttu bizim canavar
valla iyi fikir kediler köpekler nasiplensin. kv aklınca bana iyilik yapıyo. şimdi gider orda burda gelinin şu yemeğini yaptım götürdüm bunu yaptım pişirdim der durur. yaptıkları da böyle işte. çöpe döküp de günaha girmeyim. bi de oğlunu aç bırakıyorum zannediyo heralde. her görmesinde dün ne yemek yaptın, yarın ne yapacan diyip duruyo ya. karşımdakinin düzeleceği yok o yüzden Rabbim bana sadece sabır versin.
kv. okadar emekle sardığı sarmaları kedilerin yediğini duyarsa kalpten gider