2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

oyle gorunuyor simdilik:)
39. haftaya kadar bekleme niyetindeyim en azindan. oda aralign son gunlerine gelior nasil olucak bilmiyorum.

bu arada 61 kilocuk olmusum

ayaklarımdan kara sular aktı resmen aktı ne çok yoruldum kızlar ben yaa
bayadır böyle kalabalık misafir ağrlamıyodum ııııhhhh

ay kıyamam ya sana bilirim o duyguyu ( ama niye bu kadar kalabalık gelirler ki onu anlamıyorum..hamilesin sonucta, hazırlğıydı, temizliğiydi, ikramıydı.. insan normalde bile yoruluyor değil ki hamileyken yorulmasın.. yardım etmişlerdir ama di mi serviste.. etmedilerse ayıp yani

canım yoruldunuz ama değmiştir umarım, mis gibi tertemiz ohh.. oğlun da temiz eve gelecek işte ne kadar güzel.. allah icinize sindirsin canım.. güle güle kirletin diycem ama olmucak

benim iki üc gün sıkıntım olmuştu tetanos 1.dozda.. dokunamıyodum, ya da üzerine yatamıyodum. onun dışında birşey olmamıştı.
keşke sen de şeker yüklemesini ve direksiyon sınavını atlattıktan sonra olsaydın aşını..
böyle ikisi de zor gelecek sana..

bebeğinin sağlıklı oluşuna cok sevindim canım.. normal doğum olmasa da olsun sağlıkla doğsunlar da napalım.. bazen elimizde olmuyor bazı şeyler.
usg fotosunda da cok tatlı cıkmış bebiş yaa.. maşallah ona.. allah hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin yeşimcim..

kizlar yattim ama hic uyuyamadim batmam gecti gerci
bebegi gormeden oncede gordukten sonrada heyecan basiyor beni :)

ayy bızde bugun 26 haftalık oldukkk çok şükür Allahımaa

zaman gectıkce benı de bi heyecan basıyo hatta kurban bayramında doğum ıznıne cıkmama bı ay kalıo

23 kasımda doğum ıznıne cıkmıym iyi olrusam aralığın 15e kdr calısıp maasımı alıp cıkayım ay aralıgın 15 de de doğuma tam

bir ay kalmış oluyo diye düşünüp heyecan yapiyorum

dün anneme söledim böle düşününce çok az kalmış gibi diyo o da eheuehe

sagol canim:) aslinda biraz daha ugrassa daha net olucakti da muayene suresi kisa. cok az bakti.
benim sorularimdan firsat bulamadi bakmaya:)

günaydın kızlar .biz sabah doktordan geldik herşey yolunda çok şükür bebişler haftalarına uygun gidiyorlar biri 620 gr biri de 600 gr olmuş . inşallah böyle eşit güzel gideriz .doğum konusunda doktorum ilk hedef 28 e ulaşmak diyo yani oda kasıma denk geliyor .ikinci hedef 32 oda aralık ortası .zaten en fazla 36 yı görürüz ikiz olduğu için ocağın ilk haftasına denk geliyor.gönlümdn geçen bebeklerimin ocağa kadar durması kısmet bakalım ben onlar güzel büyüsün diye elimden geleni yapıyorum

sagol canim normal bebis gibi cikti minigim masallah:)
gorunce bir garip oldum kizimda 4 boyutlusunu hic gormemistim. bunda masallah her kontrolde bir resmimiz oluyor:)
icimde kaldi normal dogum ne yalan soyleyeyim cok isterdim. ama dr kafadan soylemedi dikis yerime ultrasonu tuttu bakip soyledi
burasi ince tehlikeli olur diye. zaten ona cok guveniyorum. riskede atmam. esimde annemde sezaryan olsun diyorlardi
ic dikislerin patlama tehlikesi oluyormus saglikli olsunda gerisi cok oenmli degil napalim. sizlere nasip olur ins kolay ve normal dogum
simdi gun belirleme durumu var sanirim oda sanciya gore belirlenir.

günaydın canımm :))))))) beni yorucu bir hafta sonu bekliyor malesef (((((((

Neden misafirin mi var? Fazla yorma kendini canım. Ben de yarın oğlumu göreceğim çookk mutlu ve heyecanlıyım annesi totişini bibilisini yeerr onuunn

Günaydın Ayşecim.
Fesliş güzelmiş çok beğendim
Ne kadar güzel olabilir ki.
Kolay mı doğurcakmışım acaba
Ben normal doğumu çooook istiyorum.
Ama korkuyorum
Çünkü geçen bir kanamam olmuştu pazar günü hastaneye gitmiştim ya.
Koca koca göbekli kadınlar (hamişler)
inleyerek ellerinde serum dolaşıyorlardı
Çok korktum.
Kocamda yanımda olsun istiyorum annemde.
Yoksa doğurmam

Kızlar sizde de adet sancısına benzer sancılar var mı?

masallah bebislerine canim ikiz olmalarina ragmen kilolari cok guzel
ne kadar kalsa o kadar kar 37-38 gorursunuz insallah . ben diyorum keske sanci gelmesede sezaryanda olsa 40 i tamamlasak ne iyi olur.nasip tabi

Son düzenleme:

Evt ayşe ya aynen hepimizi heyacan basmaya başladı sanırım..Bide sanki daha çabuk geçiyo gibi geliyor bana.O ilk 3 ayı düşününce:) 1 gün bile 1 ay gibi geçiodu sanki...Kendini iyi hissettiğin sorun olmadığı sürece Aralık 15 de iyi bence...Hem maaşınıda dediğin gibi alırsın malum ihtiyaçlarda çoğalıo..Hadi bakalım az kaldı gerçekten...Hayırlısıyla kavuşuruz inş meleklerimize...

canım benim evet patlama tehlikesi oluyor benim komşumun üstünden 10 yıl geçmesine rağmen iç dikişleri açıldı çocuğu 3 hafta önce almak zorunda kaldılar. Normal doğum olsa tabii ki daha iyi olurdu ama ikinizin de sağlığı herşeyden önce geliyor. Darısı artık bizim başımıza. Okadar çok istiyorum ki normal doğumu sezeryadan ödüm kopuyor kesilip biçilmek istemiyorumhiiç bana göre değil değil sezeryan Rabbim inşallah epidural normal yapmayı nasip eder

günaydın fesleğencimmmm buralardayım evet dün mesai sonrasında ve gece neler yazılmış diye bi göz atıyodum :))
senin calışma saatlerin gercekten de cok uzun..bari c.tesi öğleye kadar olsaymış..
nerde calışıyosun merak ettim

Herkese günaydın arkadaşlar...Şimdiden iyi hafta sonları diliyorum hepinize....

günaydın yaprakcımm.. sana da iyi hafta sonları şimdiden :))))))

evet canım yaa şaka maka geldi geciyor hamilelik :)))

tadını cıkar deyip duruyo arkadaşlar ama ben cıkarabildim mi bilmiyorum :26:

normal normal yaşıyorum yani..

düşününce bişey kalmadı gibi geliyo bana daa .. aramızda bir hafta var seninle.. ben de kasımın son haftasını da calışıp (ki 3.haftasında bırakabilirim 32.haftaya giriyorum cünkü kasım 24 de) maaşımı tam alayım diye düşünüyorum.. hatta iyi hissedersem aralık ortasına kadar calışsam mı diyorum eşime.. o da istiyosan calış ben seni götürür getiririm işe diyor.. cünkü işle ev arası baya mesafeli benim.. iki-üc vesait yapmam gerekiyo .. ve hep kalabalık otobüsler metrolar malum..
bakalım kasımdaki durumuma göre hareket edicem :)) ama bunları düşünmek bile heyecan verici yaa.. burdaki arkadaşlarımı da şimdiden bir hüzün sardı.. ben de üzülüyorum bir yandan düşününce.. cünkü büyük alışkanlık yani 5 senedir burda calışıyorum ve cok alıştım.. ama bebeğimi düşününce mutlu oluyorum.. ona ben bakıcam allahım izin verirse.. bu hep istediğim birşeydi. yoksa k.validem var cok yakın oturuyoruz. görümcem de bekar. ikisi cok da güzel bakarlar bebeğime güveniyorum da ama kimse annesinden daha iyi bakamaz öyle değil mi :)))) k.validem de diyo ki kızım bak dersen bakarım ama tabi sen kendin bakarsan en güzeli o olur bebeğin için diyor saosun.. tabi her zaman yanımda olcaklar biliyorum, desteklerini hep hissedicem.. allah razı olsun hepsinden :)))

Maşallah kuzularına canımkilolarıda iyiymiş haftasına göre herşey yolundaymış şükür.İnş gidebilceği en fazla haftayı görürler sende sağlıkla kavuşursun inş canım

Allah yardımcımız olsun canım hepimizin.
İnşallah beklerler annelerinin karınlarında

Maşallah maşallah Ayşe'ye ve elma yanaklı kızına
Böyle çok güzel yanakları olucak kırmızı ve tombiş.

günaydın canımm :))))))) beni yorucu bir hafta sonu bekliyor malesef (((((((

Hayırdır ne olacak Aherdocum?

Kız dün yazdım ya adres. İş yerinin işte. Parantez içinde yazdığım yerde çalışıyorum

masallah bebislerine canim ikiz olmalarina ragmen kilolari cok guzel
ne kadar kalsa o kadar kar 37-38 gorursunuz insallah . ben diyorum keske sanci gelmesede sezaryanda olsa 40 i tamamlasak ne iyi olur.nasip tabi

sağol canım . dimi keşke 40 a kadar durabilseler iyice gelişmiş olurlar . inşallah sağlıkla zamanında doğar bebişlerimiz . zaman ne çabuk geçti 3 ay kaldı belkide daha az ben bir ay sonra hastane çantamı hazırlayayım diyorum kenarda dursun ne olur ne olmaz:)

maşallah canımm ikisinin de kg cok iyi gr mı demeliyim yoksa bilemedim :))
inşallah en iyi hedefi tutturursunuz canım, ne kadar dursalar o kadar iyi tabi ki.. ama onlar hazır olunca gelirler zaten allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah..

Kız dün yazdım ya adres. İş yerinin işte. Parantez içinde yazdığım yerde çalışıyorum

ayy dikkat etmemişim canım ya pardon :)))))))
baktım okuyunca ok. :)))

Hayırdır ne olacak Aherdocum?

Neden misafirin mi var? Fazla yorma kendini canım. Ben de yarın oğlumu göreceğim çookk mutlu ve heyecanlıyım annesi totişini bibilisini yeerr onuunn
yok ya misafir değil.. evimi temizliycem, bir de k.validemde tadilat var akşam gittim biraz yardım ettim.. yaptırmıyorlar ama icime sinmiyor. onlar herşeyimize koştuğu için icime sinmiyor.. pazar günü de onlara gideceğim işte biraz faydam dokunsun.. bak bak gelin hamileyim dedi bi işe elini sürmedi demesinler di mi ama
hoş demezler ya olsun yine de ben gideyim, dedim ya icime sinmiyor işte

Maşallah canım kuzucuklarınaa :) 36 çok ıyı bı hafta :) hersey yolunda gidicek ve ıkı yavrunu bırden kucaklıycaksın ınsallahh :)

ayy feslegen alemsın yaa hee fesleğen cok kolay doğurucak farketmıcek bile yazmıslar
kız ben onumu dıom bilgi vermısler o yani ehehe ama tabıı acıklıgın olursa daha rahat doğurusun
açılma sancısı fln çekmezsıon ohh kebaappp
ayy hıc korkma canım sen bakma o bagıranlara herkeısn doğumu farklı olur bak sakın ha korkma
doğum yapmsı birisi olrk söyluyorum cok rahat kı senınkı
daha da kolay olucak :)

ayy yaprakcım sorma cidden o neydı ılk uc ay gecmek bilmedı cidden hergunu bir asır gibiydi
ama çok şükür bugunlere geldık :) bebıslerın tekmelerını zıleyerek oynayarak günler
daha cabukl gecıyo ama annem de kızkardesımde o son ay gecmıyo dıyoalr agrı sızı uyksuuszluk
son bir ayımız daha zor gececek gfibi gozukuo ama napalım son düzlük dımı :) inşallah cnaım ya evt maaısmı alır
cıakrım eksık olck mecbur bi de ev kredisi flnda off hep dua edıyorum Allahım kocamın maasına zam die ben çalışmaım yaa

Maşallah maşallah Ayşe'ye ve elma yanaklı kızına
Böyle çok güzel yanakları olucak kırmızı ve tombiş.

ah canım bakalım nasıl olcak ben de çok merak edıyorum :) :) :)

yegenım doğdugunda kıppkırmızı yanakalrı vardı yenı doğpmuş demezdın nası güzeldi :)
Rabbım sağlıkla kavustursun ınsallahh

evet canım ya geldıde gecıyo valla :) e yasamızıszdır heralde hamılleık inişli çıkıslı agrılı sızılı bi yol bazen :)

canım bebeğin gelsıımıen göre verılıosa rapor ben 23 kasımdan 1 hafta once cıkabılırım cunku bebıs onde ama

bakalım nasıl olcak bi sorun olcak mı belkı doktorum çalışmanı uygun gormuyorum fln der bellı olmaz bu ısler

kızkardesım son zamanalr hep 2-3 cm açıklıkla gezmıstı yanı :) bi de ıkıncı ucuncu gebelıkelrde bu acılma daha erken oluomus

yanı o sebeple ne olur bılemıorm :) aralıgın 15 e kdr calıssam ben de tam maas alırım diyorum :)

yıllardır calsıtıgın yerı bırakmak zordur tabıı kı canım ama ben de bir bebegı annesı büyütmeli die düşünüyorum hatta dun akşamda

eşimle bunu konsutuk bılıosundur ev kredımız var ve benım calısmam gerekıo yanı ama ben doğumdan sonra calısmak ıstemıyorum

onun ıcın cok aradayım Allah ım ınsallah bır kapı acar ınsallah...bebegımızı rızkıyla gonderdıgıne hıc ama hiç şüphem yok

ama yıne de nası gecınıcez kredıyı naısl oduycez bebegıme kım bakıcak sıkıntıalrım var kardesımde annemde banba yakın ama

ben kendım bakmak sıtıyorum ya hatta en cok ıstedıgım sey bu ınsallah Rabbım yardım eder düşünmemeye calsııyorum şimdi

gün doğmadan neler doğar dımı canım :) sağlıkla gelsinelrde bi, hele :) :) :)

sanci filan gelmeden mi dikisler acildi? normal hamileydi yani?

Yazmış olabilirler ne varmış yani
Yani adet sancısının feriştahını yıllarca çekmiş, acillere gitmiş biri olarak doğuracağım inşallah

Amin cümlemizi canım:)

KIZLAR adet sancısına benzer sancılar yaşayanlar var mı bel ve rahim bölgesinde? Ben yaşıyorumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…