- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Herkese günaydın arkadaşlar...Şimdiden iyi hafta sonları diliyorum hepinize....
Maşallah cnm yaçok tatlı çok net çıkmış bide. İlk doğum yapacaklardan oldun desene hadi bakalım hayırlısı...
ayaklarımdan kara sular aktı resmen aktı ne çok yoruldum kızlar ben yaa
bayadır böyle kalabalık misafir ağrlamıyodum ııııhhhh
canım yoruldunuz ama değmiştir umarım, mis gibi tertemiz ohh.. oğlun da temiz eve gelecek işte ne kadar güzel.. allah icinize sindirsin canım.. güle güle kirletin diycem ama olmucakkızlar badana boya bitti şükür,benim ve eşim için ömür boyu bitmiştir badana yapma olayıhehehe.maşallah kocama yaptı ama helal olsun misler gibi oldu evim.saat kaç oldu komşularım kusura bakmasın hala perdelerim yıkanıyo hemen çıkarıp astırıyorum eşime..bacaklarım feci acıyo,ve dikkat ettim ayakta durmak yaramadı dizden yukarsında morumsu çatlaklarım çoğalma yapmış 2 günde..oğluşum mis gibi gelicek evimize kuzum okuycak 3 ay sonra canımıza :)))) kızlar tontirik adres açmış ordan ekleriz artık birbirimizi,merak ediyorum sizleri..hem hepimizin minnoşlarını görürüz doğunca burdan yazışmaya devam tabii
benim iki üc gün sıkıntım olmuştu tetanos 1.dozda.. dokunamıyodum, ya da üzerine yatamıyodum. onun dışında birşey olmamıştı.günaydın kızlar...dün hiç giremedim,şu sattet de geçmişi okıyamadım vala
dün tetnoz için s.ocağını aradım,numaramı kaybetmişler ondan aramamışlar gel yapalım dedi,
neyse oldum aşımı 1hafat biraz agrı olur ama oyle agrı kesici içmelik değil dedi,ama gece boyu uyuyamadım omzumda taş var sanki
gece yorganın dışında kalmış ondan mı oldu bılmıom 3te uyandım o saatten beri az uyuyup uyanıyom ama artık kalktım ctesi de olsa uyuyamadım yani
başım da ağrıyo
hasta mı olcam yok sa psikolojık mi bılemdim
tadım yok yani
ama bugun 11de direksiyon sınavım var,13,30da şeker yuklemesi var... hiç birine gidesim yok bide direksiyondan kalırsam....aman çok olumsuz başladım güne ama işte tadım yok,tetnoz size de bole yaptı mı ,biraz alnımda ateş baş ağrısı ve taş gibi o aşı yapılan bolge...
bebeğinin sağlıklı oluşuna cok sevindim canım.. normal doğum olmasa da olsun sağlıkla doğsunlar da napalım.. bazen elimizde olmuyor bazı şeyler.kizlar bugun bebisi gormeye gittik 1059gr olmus:)
hersey yolunda dedi ama suyu biraz fazla icmem lazimmis.
ona dikkat edicem
tek kotu haber normal dogum yapamayacagim dr ameliyat yerime bakti ince burasi telikeli ameliyat olmalisin dedi
37-39. hafta arasi oluyormus ben yine bekleyebildigim kadar beklemeyi dusunuyorum
normal dogum hayalleri suya dustu anlayacaginiz saglikli dogsunda napalim .
rahim agzi uzunlugunu sordum 3.94cm misbel aciligini sordum sorun yok dedi
pihtida yokmus kordonda ,hersey iyimis. birde resim verdi tabi :) onuda eklicem simdi
bundan sonra 2 haftada bir randevumuz olucak ve bir dahaki sefer anemi varmi yokmu diye kan tahlili yapicakmis
grip asimida oldum bugun tetonozu bir dahaki sefere dusunuyorum saglik ocagiyla konusmadim henuz cunku
bizde haberler boyle:))Eki Görüntüle 525711
kizlar yattim ama hic uyuyamadim batmam gecti gerci
bebegi gormeden oncede gordukten sonrada heyecan basiyor beni :)
Günaydın güzel annişleeeerrrr herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum
sagol canim:) aslinda biraz daha ugrassa daha net olucakti da muayene suresi kisa. cok az bakti.
Sal gitsin amaaan.
Öldürürsün sen adamı Aslı
Maşallah maşallahNasılda net çıkmış bebiş. :)
Herkese günaydın kızlar...
Bugün haftasonu olunca az kişi girmiş...
Aherdo aşağıdasın gördüm seni
Mutlu, huzurlu, güzel, sakin, dingin haftasonları diliyorum.
Ben bugünde çalışıyorum hemde 19:00'a kadar
Kasım gel artık
sagol canim normal bebis gibi cikti minigim masallah:)ay kıyamam ya sana bilirim o duyguyu( ama niye bu kadar kalabalık gelirler ki onu anlamıyorum..hamilesin sonucta, hazırlğıydı, temizliğiydi, ikramıydı.. insan normalde bile yoruluyor değil ki hamileyken yorulmasın.. yardım etmişlerdir ama di mi serviste.. etmedilerse ayıp yani
canım yoruldunuz ama değmiştir umarım, mis gibi tertemiz ohh.. oğlun da temiz eve gelecek işte ne kadar güzel.. allah icinize sindirsin canım.. güle güle kirletin diycem ama olmucak
benim iki üc gün sıkıntım olmuştu tetanos 1.dozda.. dokunamıyodum, ya da üzerine yatamıyodum. onun dışında birşey olmamıştı.
keşke sen de şeker yüklemesini ve direksiyon sınavını atlattıktan sonra olsaydın aşını..
böyle ikisi de zor gelecek sana..
bebeğinin sağlıklı oluşuna cok sevindim canım.. normal doğum olmasa da olsun sağlıkla doğsunlar da napalım.. bazen elimizde olmuyor bazı şeyler.
usg fotosunda da cok tatlı cıkmış bebiş yaa.. maşallah ona.. allah hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin yeşimcim..
günaydın canımm :))))))) beni yorucu bir hafta sonu bekliyor malesef(((((((
günaydın feslişkız
dün hamılelık kıtabını onbınıncı kez tekrar okuyayım dedım bilgilerim pekişsin deyü
bak bu rahım agzı uzunlugu kısalasması ile
ilgili çok güzel şeyelr yazmışalrr eger ilgilenırsen resmını ckeıp yukleyım eve gıdınce yaa
şahsen ben paylaştıkları bilgileri begendım :) bi de kare kare normal doğum anının resimelrı var
isteyen olursa atarım ehehe
günaydın kızlar .biz sabah doktordan geldik herşey yolunda çok şükür bebişler haftalarına uygun gidiyorlar biri 620 gr biri de 600 gr olmuş . inşallah böyle eşit güzel gideriz .doğum konusunda doktorum ilk hedef 28 e ulaşmak diyo yani oda kasıma denk geliyor .ikinci hedef 32 oda aralık ortası .zaten en fazla 36 yı görürüz ikiz olduğu için ocağın ilk haftasına denk geliyor.gönlümdn geçen bebeklerimin ocağa kadar durması kısmet bakalım ben onlar güzel büyüsün diye elimden geleni yapıyorum
ayy bızde bugun 26 haftalık oldukkkçok şükür Allahımaa
zaman gectıkce benı de bi heyecan basıyo hatta kurban bayramında doğum ıznıne cıkmama bı ay kalıo
23 kasımda doğum ıznıne cıkmıym iyi olrusam aralığın 15e kdr calısıp maasımı alıp cıkayım ay aralıgın 15 de de doğuma tam
bir ay kalmış oluyo diye düşünüp heyecan yapiyorum
dün anneme söledim böle düşününce çok az kalmış gibi diyo o da eheuehe
sagol canim normal bebis gibi cikti minigim masallah:)
gorunce bir garip oldum kizimda 4 boyutlusunu hic gormemistim. bunda masallah her kontrolde bir resmimiz oluyor:)
icimde kaldi normal dogum ne yalan soyleyeyim cok isterdim. ama dr kafadan soylemedi dikis yerime ultrasonu tuttu bakip soyledi
burasi ince tehlikeli olur diye. zaten ona cok guveniyorum. riskede atmam. esimde annemde sezaryan olsun diyorlardi
ic dikislerin patlama tehlikesi oluyormus saglikli olsunda gerisi cok oenmli degil napalim. sizlere nasip olur ins kolay ve normal dogum
simdi gun belirleme durumu var sanirim oda sanciya gore belirlenir.
günaydın fesleğencimmmm buralardayım evet dün mesai sonrasında ve gece neler yazılmış diye bi göz atıyodum :))
Herkese günaydın kızlar...
Bugün haftasonu olunca az kişi girmiş...
Aherdo aşağıdasın gördüm seni
Mutlu, huzurlu, güzel, sakin, dingin haftasonları diliyorum.
Ben bugünde çalışıyorum hemde 19:00'a kadar
Kasım gel artık
Herkese günaydın arkadaşlar...Şimdiden iyi hafta sonları diliyorum hepinize....
zaman gectıkce benı de bi heyecan basıyo hatta kurban bayramında doğum ıznıne cıkmama bı ay kalıo
23 kasımda doğum ıznıne cıkmıym iyi olrusam aralığın 15e kdr calısıp maasımı alıp cıkayım ay aralıgın 15 de de doğuma tam
günaydın kızlar .biz sabah doktordan geldik herşey yolunda çok şükür bebişler haftalarına uygun gidiyorlar biri 620 gr biri de 600 gr olmuş . inşallah böyle eşit güzel gideriz .doğum konusunda doktorum ilk hedef 28 e ulaşmak diyo yani oda kasıma denk geliyor .ikinci hedef 32 oda aralık ortası .zaten en fazla 36 yı görürüz ikiz olduğu için ocağın ilk haftasına denk geliyor.gönlümdn geçen bebeklerimin ocağa kadar durması kısmet bakalım ben onlar güzel büyüsün diye elimden geleni yapıyorum
günaydın canımm :))))))) beni yorucu bir hafta sonu bekliyor malesef(((((((
günaydın fesleğencimmmm buralardayım evet dün mesai sonrasında ve gece neler yazılmış diye bi göz atıyodum :))
senin calışma saatlerin gercekten de cok uzun..bari c.tesi öğleye kadar olsaymış..
nerde calışıyosun merak ettim
masallah bebislerine canim ikiz olmalarina ragmen kilolari cok guzel
ne kadar kalsa o kadar kar 37-38 gorursunuz insallah . ben diyorum keske sanci gelmesede sezaryanda olsa 40 i tamamlasak ne iyi olur.nasip tabi
Kız dün yazdım ya adres. İş yerinin işte. Parantez içinde yazdığım yerde çalışıyorum
Hayırdır ne olacak Aherdocum?
yok ya misafir değil.. evimi temizliycem, bir de k.validemde tadilat var akşam gittim biraz yardım ettim.. yaptırmıyorlar ama icime sinmiyor. onlar herşeyimize koştuğu için icime sinmiyor.. pazar günü de onlara gideceğim işte biraz faydam dokunsun.. bak bak gelin hamileyim dedi bi işe elini sürmedi demesinler di mi amaNeden misafirin mi var? Fazla yorma kendini canım. Ben de yarın oğlumu göreceğim çookk mutlu ve heyecanlıyımannesi totişini bibilisini yeerr onuunn
Günaydın Ayşecim.
Fesliş güzelmiş çok beğendim
Ne kadar güzel olabilir ki.
Kolay mı doğurcakmışım acaba
Ben normal doğumu çooook istiyorum.
Ama korkuyorum
Çünkü geçen bir kanamam olmuştu pazar günü hastaneye gitmiştim ya.
Koca koca göbekli kadınlar (hamişler)
inleyerek ellerinde serum dolaşıyorlardı
Çok korktum.
Kocamda yanımda olsun istiyorum annemde.
Yoksa doğurmam
Kızlar sizde de adet sancısına benzer sancılar var mı?
Evt ayşe ya aynen hepimizi heyacan basmaya başladı sanırım..Bide sanki daha çabuk geçiyo gibi geliyor bana.O ilk 3 ayı düşününce:) 1 gün bile 1 ay gibi geçiodu sanki...Kendini iyi hissettiğin sorun olmadığı sürece Aralık 15 de iyi bence...Hem maaşınıda dediğin gibi alırsın malum ihtiyaçlarda çoğalıo..Hadi bakalım az kaldı gerçekten...Hayırlısıyla kavuşuruz inş meleklerimize...
Maşallah maşallah Ayşe'ye ve elma yanaklı kızına
Böyle çok güzel yanakları olucak kırmızı ve tombiş.
evet canım yaa şaka maka geldi geciyor hamilelik :)))
tadını cıkar deyip duruyo arkadaşlar ama ben cıkarabildim mi bilmiyorum :26:
normal normal yaşıyorum yani..
düşününce bişey kalmadı gibi geliyo bana daa .. aramızda bir hafta var seninle.. ben de kasımın son haftasını da calışıp (ki 3.haftasında bırakabilirim 32.haftaya giriyorum cünkü kasım 24 de) maaşımı tam alayım diye düşünüyorum.. hatta iyi hissedersem aralık ortasına kadar calışsam mı diyorum eşime.. o da istiyosan calış ben seni götürür getiririm işe diyor.. cünkü işle ev arası baya mesafeli benim.. iki-üc vesait yapmam gerekiyo .. ve hep kalabalık otobüsler metrolar malum..
bakalım kasımdaki durumuma göre hareket edicem :)) ama bunları düşünmek bile heyecan verici yaa.. burdaki arkadaşlarımı da şimdiden bir hüzün sardı.. ben de üzülüyorum bir yandan düşününce.. cünkü büyük alışkanlık yani 5 senedir burda calışıyorum ve cok alıştım.. ama bebeğimi düşününce mutlu oluyorum.. ona ben bakıcam allahım izin verirse.. bu hep istediğim birşeydi. yoksa k.validem var cok yakın oturuyoruz. görümcem de bekar. ikisi cok da güzel bakarlar bebeğime güveniyorum da ama kimse annesinden daha iyi bakamaz öyle değil mi :)))) k.validem de diyo ki kızım bak dersen bakarım ama tabi sen kendin bakarsan en güzeli o olur bebeğin için diyor saosun.. tabi her zaman yanımda olcaklar biliyorum, desteklerini hep hissedicem.. allah razı olsun hepsinden :)))
canım benim evet patlama tehlikesi oluyor benim komşumun üstünden 10 yıl geçmesine rağmen iç dikişleri açıldı çocuğu 3 hafta önce almak zorunda kaldılar. Normal doğum olsa tabii ki daha iyi olurdu ama ikinizin de sağlığı herşeyden önce geliyor. Darısı artık bizim başımıza. Okadar çok istiyorum ki normal doğumu sezeryadan ödüm kopuyor kesilip biçilmek istemiyorumhiiç bana göre değil değil sezeryan Rabbim inşallah epidural normal yapmayı nasip eder
ayy feslegen alemsın yaahee fesleğen cok kolay doğurucak farketmıcek bile yazmıslar
kız ben onumu dıom bilgi vermısler o yani ehehe ama tabıı acıklıgın olursa daha rahat doğurusun
açılma sancısı fln çekmezsıon ohh kebaappp
ayy hıc korkma canım sen bakma o bagıranlara herkeısn doğumu farklı olur bak sakın ha korkma
doğum yapmsı birisi olrk söyluyorum cok rahat kı senınkı
daha da kolay olucak :)
ah canım bakalım nasıl olcak ben de çok merak edıyorum :) :) :)
yegenım doğdugunda kıppkırmızı yanakalrı vardı yenı doğpmuş demezdın nası güzeldi :)
Rabbım sağlıkla kavustursun ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?