2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Hem evde temizlik yapıp hem de oraya mı gideceksin :26: yazık ama sana Olsun yine de kendini fazla yorma dikkat et. Doğrudur canım içine sinmez. Valla ben herkesin herşeyine koşarım hiç işten kaçmam ama şimdi kimse kusura bakmasın isteyen istediğini de söylesin kendi evimi temizleyemiyorum kaldı ki başkasına yardım edeceğim. Hem belim çok kötü ağırıyor hem de daha önce plasantamda kanama olduğu için dikkat etmek zorundayım. Kadın alıyorum canım ben eve benden daha güzel temizliyor valla çok memnunum.

bende basliyim hazirlamaya 12 hafta sonra beklicez artik ha bugun ha yarin diye.:)

bende batma var sadece agri sanci yok.

Son düzenleme:

canım benim inşallah dediğin gibi allah bir kapı açar, bakarsın hiç ummadığınız birşey olur..
hayat bu sürprizlerle dolu. ve dediğine ben de katılıyorum minik sabiler rızkı ile geliyor, şans getiriyor anne babaya..
inşallah bebeğimizi kendimiz büyütmek nasip olur.. eşim en başından beri destekliyor bu kararımı..benim de en cok istediğim şeylerden biriydi bu hayatta..
allah nasip edecek inşallah.. eşim sıkılıcaksın evde diye düşünüyorum başka bişey düşünmüyorum. bir de sigortalısın yıllardır yansın istemiyorum diyor..
bakalım inşallah bu süreyi dışardan öderim.. zaten okul yaşı öne cekildi e bu durumda ana sınıfı ve kreş de aynı şekilde.. 3,5 yaşa gelince yarım gün kreşe gitmeye başlar oğlum.. babanne bakar o yarım günde de.. ben calışmaya başlarım diye düşünüyorum. ama tabi hayat bu bakalım ikinciye niyetlenirsek o da yaş olur :))))))))

bugun gittik dr a bacaklari kapali goremedim erkege benziyor dedi yine:))
valla ben mavis almaya basladim. kizda dogarsa mavis buyutucez artik napalim :)
aman da aman pek de edepliymiş beyimiz
5 kez usg ye girrdim hepsindede mal meydandaydı bizim terbiyesizin
babasıda cok edeplidir ama bu bana cekti galiba

evet canım bendede var hatta çarşamba günü yazdım burdan çok evham yaptım kalktım doktora gittim diye, hiçbir problem yoktu bebeğin yerleşimi filan iyiydi. Şimdi iyiyim çok şükür olur bende de oldu yani

aslinda 5 ocak i beklesek cok iyi olurdu ama buyuk ihtimal aralik anasi olucam. napalim saglikli dogsunda aralik sonu dogmakta
cok iyi birsey degil aslinda. beis belki bekler.:)
ay cok kötü oluyor aralıkta dogmak.bende 79 aralık 20 de dogdum yaş olayı sorun oluyor
önceden 79 luyum derdim şimdi 80 liyim diyom

KIZLAR adet sancısına benzer sancılar yaşayanlar var mı bel ve rahim bölgesinde? Ben yaşıyorumda...
evet benimde öle sancılarım oluyor.inan yürüyemiyom bile ben ya.kasık bölgemde hep bi baskı var.durumum içler acısı

canım benımde adet sancıalrım unludur çok ağrırı onun ıcın doğum sancısı bana hafıfı gelmsıtı aa bu ne ki

ben adetken daha cok sancı ckeıyorum demsıtım ama tabı son anlara doğru açılma arttıkca snacı artıo oan biş

diyemıycem :) canım ben de öle bi agrı yok doktoruna söledın mı ????????

kız çok mu aşna fişna yapiyonuz rahım kaıslıo ondna oluo belkı dee

eşimde keşke çalışmasan evde olsan diyo ama işte napalım elimizde değil ki borcumuz var

ama zamanın ne getırecegını de bılemeyız öyle zor duurmalrdan bu hale geldık kı şükürler olsun Rabbime

inşallah bebegıme kendım bakabılırım canım....ben de öel düşünüyorum ama ıkı sene sorna bı de kardesi olsun

yavrunun dıom ehehe :) bakalım kısmeett

aman da aman pek de edepliymiş beyimiz
5 kez usg ye girrdim hepsindede mal meydandaydı bizim terbiyesizin
babasıda cok edeplidir ama bu bana cekti galiba
yigidin mali meydanda gerek:)
ya evet 37-39. hafta dedi ve 39. hafta aralik 29 da bitiyor nasil olucak bende bilmiyorum belki sanci gelmez ocak 1 goruruz diyorum
ama zor ihtimal

Son düzenleme:

ay canımm kardeş konusu da apayrı bir konu ya.. bi istiyorum bi istemiyorum.. bir sürü faktör var yani. maddi yönden düşününce bir cocuğa anca yeteriz diyorum yani öyle cok varlıklı aileler degiliz sonucta.. ama manevi yönden düşününce de oğlumun bir kardeşi olmasını cok istiyorum şu hayatta..kayıtsız şartsız birbirlerini sevecekleri bir kardeşleri olması güzel olurdu.. allahım hayırlısını versin ne diyeyim ..

bu arada kasıklarımda ağrı değil ama bir baskı hissediyorum ben de.. özellikle ayakta iken giyiyorsam pantolonumu, tek ayak üstünde iken müthiş bir baskı ağrı oluyor ama diğer ayağı indirince geciyor.. büyüyor bebişler ve rahimler baskı da artıyor tabi.. alışıcaz bunlara..

cnm benim paylaştıgım resim gögüs kalkanı degil silikon meme ucu.
bendede meme ucu olmadıgı için üstteki meme ucunu takarak emzirdim kızımı
gögüs kalkanı apayrı biş. gögüs pedi işlevini görüyor diyim
yani meme ucu gögüs kalkanının içinde kalıyor devamlı, fazla sütün olursa gögüs kalkanında birikiyor.
süt sagmaya yaramıyor yani.süt sagmak için elektirikli veya el pompaları var onlarla sagıyorsun sütü.
meme ucu kalkanın içinde kaldıgı için meme ucunu cıkartmayada yarayabilir tabi.

meme ucu olmayanlar için bi ürün var ama pahalı yaw.75-80 lira arası fiyatı.aşagıdaki ürün.markası avent niplette
benim sadece sol meme ucum yok.sanırım yine silikon meme ucu kullanırım.

benim günüm 14 ocakta bitiyor ama sezeryan olucak 06.01 de :)ocağın ilk haftası allah kısmet ederse

rapor falan istiyodu drun di mi papatya.. aldın heralde raporu.. tarih bile belli olmuş yaa inanmıyorum :)))
hayırlısı canım.. kucaklamayı nasip etsin allah sağlıkla sihhatle inşallah :))

Bende en son geçen hafta gittim. Bir sıkıntı yoktu şükür...
Heralde büyüyor ya rahim ondan oluyor canım.

Bende geceleri karnımı nerelere koysam onu bilemiyorum
Ah Tontirikçim ya cidden o kadar kötü müsün

Kızlar isterseniz gülün ama benim isteğim çok arttı cinsel olarak
Yani ne bileyim Progestana başladığım zaman bir duraksadı.
Sonra tekrar arttı.
Adamı da rahat bırakmıyorum ama doktor Az yapın dedi.
O yüzden şansımı çok zorlamıyorum.
Ağrıların onla ilgili olduğunu pek sanmıyorum.
Büyümeye bağlıyorum....

benim de arada aklıma geliyo cinsellik diye bişey vardı di mi heheheheee

meraba arkadaşlar nasılsınız
ben aslında şubat annesiyim ma bişey merak ettim.
diğer subat annelerine göre daha cok kilo aldım ben.
suan 20. haftadayım ve 6 kilo aldım.
acaba siz o hafta da kaç kilo aldınız ve su anda kaç kilo aldınız
merak diyorum cevap verirseniz sevinirim

kızlar çarşamba gününe randevu aldım.içim rahat etmedi kayseride prof.perinatoloji uzmanından.umarım bı sıkıntı olmaz.araştırmalarımda bi sıkıntı varsada bu 24.haftalarda bakılan ultrasonda ortaya çıkard die yazıyor ama bilemiyorum.bayan doktora beynin kıvrımları az gelmişti.halbuki 24.haftadada kendi bakmıştı detaylıya.üniverstedede baktırmıştım.umarım yanılıyordur.boşuna telaşlandırmıştır bizi

canım ben kareşi olsun cok ısterım ama dediğin gibi maddıyatta var ama ıns bzıım bebsıelr buyudugunde evımzınde

borcu bıtmıs olca ıcın rahat olucaz o sebeple rhataım düşünürm diorm yanı bakalım :) herseyın hayırlısı

benımde çok sıkısnca akrnımda acaip agrı oluo onun dısında kuyruk sokumum dısında hıoc agrım yok çok şükür

hımmm anladım canımmm ben kavramalrı karıstırmsıım demekkı :) sağol analttıgın ıcın :)

yaa ne gülcem keşke bende de artsaydı :)

ilk 3-4 ay acaipti canım sıtıyodu ama yasaktı bi de cok bulantım vardı hava sıcaktı

4. aydan sonra sanıyorum 16-18. haftadan sonra yok gitti yanı hıcbısı hıssetmezmı ınsan

aynen öyleyım gecıcı bıseymıs ama canımı sıkıyo bu durum

hiç böyle değildim yani çullanırdım ben de adamın üstüne ama yok sıfır bi cuval şap yemış gibiyim

agrıalrın tabıı kı aşna fişnayla ılgısı olmaz normal bi gebe ıcın ama senın rahım boyunda kısa

açılma erken doğum tehlıken fln var nasıl tetıkleyecegı bılınmez canım bus ebeple söyledım

ayrıca göğüslerin çok uyarılmaıs adet sansııcna benzer sancıalra sebep olur rahım kasıldıgı ıcın benden sölemesi

Son düzenleme:

Ahhh canım yarama tuz bastın en son ilişkiye girdiğimiz tarih 14 mayıs eşimin doğum günüydü hatta ogün. Sonra zaten hamile olduğumu öğrendik adam hiç yanaşmıyor bana hatta ogün bile nasıl birlikte olduk diye vahlanıyor Zaten istekli bir yapım vardı şimdi bomba gibi geziyorum rüyamda bu sebeple hep eşimi terk ettiğimi görüyorum Yaa öpüşmeyi bile özledim onu bile yapmıyor sanki çocuğu ağzımda taşıyorum

cnm bende çalışıyordum ama kızımdan dolayı bıraktım.annemde olsa kıızımı kimseye emanet edemezdim
bana en cok ihtiyacı oldugu dönemde kızımı başkalarına emanet etmeyi düşünmek bile beni rahatsız etti.kıyamadım kızıma yani :)
devlet memuru olsaydım belki devam ederdim ama özel sektör için cocugu anneden yoksun bırakmaya gerek yok diye düşünüyorum
bizimde cok borcumuz var inann.evimiz kira ,3 ayrı bankadan kredi cektik onları ödüyoruz, kredi kartıydı faturalardı valla nasıl geciniyoz bende bilmiyom :)
Alllah bi şekilde yardım ediyor.bu kadar borcumuza ragmen kimseden para destegi görmekdikte istemedikte.
aralıkta bi borcumuz bitiyor ,diger iki borcta biri nisan biri agustosta bitcek inş.sonra düze cıkmış olacagız
eşim maaşını getirir 5 kuruşunu dahi harcamadan ,bende tüm hesabımı yapar ödemeleri ayarlarım.yani evin kasası bende
bende cok idareli biriyimdir.eşimi sıkıntıya sokacak harcamalardan kacınırım.
helee şu borc bi bitsin fazlasıyla acısını cıkarcam inş

valla bekarken cok savurgandım hiç paramın hesabını bilmezdim.annem bile şaşırıyor şimdi bana :))

inşallah sizde borcunuzu sıkıntısız ödersiniz cnm
ne güzel genc yaşta ev sahibi olmuşsunuz maşallah.

benim de arada aklıma geliyo cinsellik diye bişey vardı di mi heheheheee

dımı ben de diyorum bzı eskıden karı koca olrk baska bi aktiviteler yapioduk neydi aceba die

canım sabah yazdıgımı okudun mu bılmıyorum ama boşuantelaşlandırmış bile olsa buna dıkkat etmeıs çok güzel

yani tekrar bakılmaısnın hcıbı zararı olmaz prof perınatologun görmesı ıse en ama en ıysıı ınss yanlış teşhistir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…