yok ya misafir değil.. evimi temizliycem, bir de k.validemde tadilat var akşam gittim biraz yardım ettim.. yaptırmıyorlar ama icime sinmiyor. onlar herşeyimize koştuğu için icime sinmiyor.. pazar günü de onlara gideceğim işte biraz faydam dokunsun.. bak bak gelin hamileyim dedi bi işe elini sürmedi demesinler di mi ama
hoş demezler ya olsun yine de ben gideyim, dedim ya icime sinmiyor işte
bende basliyim hazirlamaya 12 hafta sonra beklicez artik ha bugun ha yarin diye.:)sağol canım . dimi keşke 40 a kadar durabilseler iyice gelişmiş olurlar . inşallah sağlıkla zamanında doğar bebişlerimiz . zaman ne çabuk geçti 3 ay kaldı belkide daha az ben bir ay sonra hastane çantamı hazırlayayım diyorum kenarda dursun ne olur ne olmaz:)
Yazmış olabilirler ne varmış yani
Yani adet sancısının feriştahını yıllarca çekmiş, acillere gitmiş biri olarak doğuracağım inşallah
Amin cümlemizi canım:)
KIZLAR adet sancısına benzer sancılar yaşayanlar var mı bel ve rahim bölgesinde? Ben yaşıyorumda...
evet canım ya geldıde gecıyo valla :) e yasamızıszdır heralde hamılleık inişli çıkıslı agrılı sızılı bi yol bazen :)
canım bebeğin gelsıımıen göre verılıosa rapor ben 23 kasımdan 1 hafta once cıkabılırım cunku bebıs onde ama
bakalım nasıl olcak bi sorun olcak mı belkı doktorum çalışmanı uygun gormuyorum fln der bellı olmaz bu ısler
kızkardesım son zamanalr hep 2-3 cm açıklıkla gezmıstı yanı :) bi de ıkıncı ucuncu gebelıkelrde bu acılma daha erken oluomus
yanı o sebeple ne olur bılemıorm :) aralıgın 15 e kdr calıssam ben de tam maas alırım diyorum :)
yıllardır calsıtıgın yerı bırakmak zordur tabıı kı canım ama ben de bir bebegı annesı büyütmeli die düşünüyorum hatta dun akşamda
eşimle bunu konsutuk bılıosundur ev kredımız var ve benım calısmam gerekıo yanı ama ben doğumdan sonra calısmak ıstemıyorum
onun ıcın cok aradayım Allah ım ınsallah bır kapı acar ınsallah...bebegımızı rızkıyla gonderdıgıne hıc ama hiç şüphem yok
ama yıne de nası gecınıcez kredıyı naısl oduycez bebegıme kım bakıcak sıkıntıalrım var kardesımde annemde banba yakın ama
ben kendım bakmak sıtıyorum ya hatta en cok ıstedıgım sey bu ınsallah Rabbım yardım eder düşünmemeye calsııyorum şimdi
gün doğmadan neler doğar dımı canım :) sağlıkla gelsinelrde bi, hele :) :) :)
aman da aman pek de edepliymiş beyimizbugun gittik dr a bacaklari kapali goremedim erkege benziyor dedi yine:))
valla ben mavis almaya basladim. kizda dogarsa mavis buyutucez artik napalim :)
Günaydın Ayşecim.
Fesliş güzelmiş çok beğendim
Ne kadar güzel olabilir ki.
Kolay mı doğurcakmışım acaba
Ben normal doğumu çooook istiyorum.
Ama korkuyorum
Çünkü geçen bir kanamam olmuştu pazar günü hastaneye gitmiştim ya.
Koca koca göbekli kadınlar (hamişler)
inleyerek ellerinde serum dolaşıyorlardı
Çok korktum.
Kocamda yanımda olsun istiyorum annemde.
Yoksa doğurmam
Kızlar sizde de adet sancısına benzer sancılar var mı?
ay cok kötü oluyor aralıkta dogmak.bende 79 aralık 20 de dogdum yaş olayı sorun oluyoraslinda 5 ocak i beklesek cok iyi olurdu ama buyuk ihtimal aralik anasi olucam. napalim saglikli dogsunda aralik sonu dogmakta
cok iyi birsey degil aslinda. beis belki bekler.:)
evet benimde öle sancılarım oluyor.inan yürüyemiyom bile ben ya.kasık bölgemde hep bi baskı var.durumum içler acısıKIZLAR adet sancısına benzer sancılar yaşayanlar var mı bel ve rahim bölgesinde? Ben yaşıyorumda...
Yazmış olabilirler ne varmış yani
Yani adet sancısının feriştahını yıllarca çekmiş, acillere gitmiş biri olarak doğuracağım inşallah
Amin cümlemizi canım:)
KIZLAR adet sancısına benzer sancılar yaşayanlar var mı bel ve rahim bölgesinde? Ben yaşıyorumda...
canım benim inşallah dediğin gibi allah bir kapı açar, bakarsın hiç ummadığınız birşey olur..
hayat bu sürprizlerle dolu. ve dediğine ben de katılıyorum minik sabiler rızkı ile geliyor, şans getiriyor anne babaya..
inşallah bebeğimizi kendimiz büyütmek nasip olur.. eşim en başından beri destekliyor bu kararımı..benim de en cok istediğim şeylerden biriydi bu hayatta..
allah nasip edecek inşallah.. eşim sıkılıcaksın evde diye düşünüyorum başka bişey düşünmüyorum. bir de sigortalısın yıllardır yansın istemiyorum diyor..
bakalım inşallah bu süreyi dışardan öderim.. zaten okul yaşı öne cekildi e bu durumda ana sınıfı ve kreş de aynı şekilde.. 3,5 yaşa gelince yarım gün kreşe gitmeye başlar oğlum.. babanne bakar o yarım günde de.. ben calışmaya başlarım diye düşünüyorum. ama tabi hayat bu bakalım ikinciye niyetlenirsek o da yaş olur :))))))))
yigidin mali meydanda gerek:)aman da aman pek de edepliymiş beyimiz
5 kez usg ye girrdim hepsindede mal meydandaydı bizim terbiyesizin
babasıda cok edeplidir ama bu bana cekti galiba
ya evet 37-39. hafta dedi ve 39. hafta aralik 29 da bitiyor nasil olucak bende bilmiyorum belki sanci gelmez ocak 1 goruruz diyorumay cok kötü oluyor aralıkta dogmak.bende 79 aralık 20 de dogdum yaş olayı sorun oluyor
önceden 79 luyum derdim şimdi 80 liyim diyom
evet benimde öle sancılarım oluyor.inan yürüyemiyom bile ben ya.kasık bölgemde hep bi baskı var.durumum içler acısı
canım benımde adet sancıalrım unludurçok ağrırı onun ıcın doğum sancısı bana hafıfı gelmsıtı aa bu ne ki
ben adetken daha cok sancı ckeıyorum demsıtımama tabı son anlara doğru açılma arttıkca snacı artıo oan biş
diyemıycem :) canım ben de öle bi agrı yok doktoruna söledın mı ????????
kız çok mu aşna fişna yapiyonuz rahım kaıslıo ondna oluo belkı dee
eşimde keşke çalışmasan evde olsan diyo ama işte napalım elimizde değil ki borcumuz var
ama zamanın ne getırecegını de bılemeyız öyle zor duurmalrdan bu hale geldık kı şükürler olsun Rabbime
inşallah bebegıme kendım bakabılırım canım....ben de öel düşünüyorum ama ıkı sene sorna bı de kardesi olsun
yavrunun dıom ehehe :) bakalım kısmeett
canım kızkardeşim göğüs kalkanı kullandı çunku göğüs ucu yoktu bebek alamıyodu ama bundan kullandı ve
emzirdi güzelce benim merak ettiğim süt sağmaya da yarıyo demıssınız o nasıl oluyo ki yani evet göğüs kalkanı
süt biriktiriyo gördüm ama çok az az bırıktırıo ?
benim günüm 14 ocakta bitiyor ama sezeryan olucak 06.01 de :)ocağın ilk haftası allah kısmet ederse
evet canım bendede var hatta çarşamba günü yazdım burdan çok evham yaptım kalktım doktora gittim diye, hiçbir problem yoktu bebeğin yerleşimi filan iyiydi. Şimdi iyiyim çok şükür olur bende de oldu yani
ay cok kötü oluyor aralıkta dogmak.bende 79 aralık 20 de dogdum yaş olayı sorun oluyor
önceden 79 luyum derdim şimdi 80 liyim diyom
evet benimde öle sancılarım oluyor.inan yürüyemiyom bile ben ya.kasık bölgemde hep bi baskı var.durumum içler acısı
canım benımde adet sancıalrım unludurçok ağrırı onun ıcın doğum sancısı bana hafıfı gelmsıtı aa bu ne ki
ben adetken daha cok sancı ckeıyorum demsıtımama tabı son anlara doğru açılma arttıkca snacı artıo oan biş
diyemıycem :) canım ben de öle bi agrı yok doktoruna söledın mı ????????
kız çok mu aşna fişna yapiyonuz rahım kaıslıo ondna oluo belkı dee
Kızlar isterseniz gülün ama benim isteğim çok arttı cinsel olarak
Yani ne bileyim Progestana başladığım zaman bir duraksadı.
Sonra tekrar arttı.
Adamı da rahat bırakmıyorum ama doktor Az yapın dedi.
O yüzden şansımı çok zorlamıyorum.
Ağrıların onla ilgili olduğunu pek sanmıyorum.
Büyümeye bağlıyorum....
ay canımm kardeş konusu da apayrı bir konu ya.. bi istiyorum bi istemiyorum.. bir sürü faktör var yani. maddi yönden düşününce bir cocuğa anca yeteriz diyorum yani öyle cok varlıklı aileler degiliz sonucta.. ama manevi yönden düşününce de oğlumun bir kardeşi olmasını cok istiyorum şu hayatta..kayıtsız şartsız birbirlerini sevecekleri bir kardeşleri olması güzel olurdu.. allahım hayırlısını versin ne diyeyim ..
bu arada kasıklarımda ağrı değil ama bir baskı hissediyorum ben de.. özellikle ayakta iken giyiyorsam pantolonumu, tek ayak üstünde iken müthiş bir baskı ağrı oluyor ama diğer ayağı indirince geciyor.. büyüyor bebişler ve rahimler baskı da artıyor tabi.. alışıcaz bunlara..
cnm benim paylaştıgım resim gögüs kalkanı degil silikon meme ucu.
bendede meme ucu olmadıgı için üstteki meme ucunu takarak emzirdim kızımı
gögüs kalkanı apayrı biş. gögüs pedi işlevini görüyor diyim
yani meme ucu gögüs kalkanının içinde kalıyor devamlı, fazla sütün olursa gögüs kalkanında birikiyor.
süt sagmaya yaramıyor yani.süt sagmak için elektirikli veya el pompaları var onlarla sagıyorsun sütü.
meme ucu kalkanın içinde kaldıgı için meme ucunu cıkartmayada yarayabilir tabi.
meme ucu olmayanlar için bi ürün var ama pahalı yaw.75-80 lira arası fiyatı.aşagıdaki ürün.markası avent niplette
benim sadece sol meme ucum yok.sanırım yine silikon meme ucu kullanırım.
Sonra tekrar arttı.
Büyümeye bağlıyorum....
Sonra tekrar arttı.
Büyümeye bağlıyorum....
yıllardır calsıtıgın yerı bırakmak zordur tabıı kı canım ama ben de bir bebegı annesı büyütmeli die düşünüyorum hatta dun akşamda
eşimle bunu konsutuk bılıosundur ev kredımız var ve benım calısmam gerekıo yanı ama ben doğumdan sonra calısmak ıstemıyorum
onun ıcın cok aradayım Allah ım ınsallah bır kapı acar ınsallah...bebegımızı rızkıyla gonderdıgıne hıc ama hiç şüphem yok
ama yıne de nası gecınıcez kredıyı naısl oduycez bebegıme kım bakıcak sıkıntıalrım var kardesımde annemde banba yakın ama
ben kendım bakmak sıtıyorum ya hatta en cok ıstedıgım sey bu ınsallah Rabbım yardım eder düşünmemeye calsııyorum şimdi
gün doğmadan neler doğar dımı canım :) sağlıkla gelsinelrde bi, hele :) :) :)
benim de arada aklıma geliyo cinsellik diye bişey vardı di mi heheheheee
kızlar çarşamba gününe randevu aldım.içim rahat etmedi kayseride prof.perinatoloji uzmanından.umarım bı sıkıntı olmaz.araştırmalarımda bi sıkıntı varsada bu 24.haftalarda bakılan ultrasonda ortaya çıkard die yazıyor ama bilemiyorum.bayan doktora beynin kıvrımları az gelmişti.halbuki 24.haftadada kendi bakmıştı detaylıya.üniverstedede baktırmıştım.umarım yanılıyordur.boşuna telaşlandırmıştır bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?