2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Bu dr lar hic Allahtankorkmuyor... Bebe bekleyen bir anne baba fuzuli yere bu kadar telaslandirilir mi...

Yemin memin tinlamiyo bunlar cogunlugu para kargasi olmus... Sirf bu yüzden bile 3 lü testi yaptirmadim...

Yengemin kiz kardesi yaptirdi sorun var dediler karnindan su aldilar bilmem baska türlü testler daha yaptilar...

Hepsi yüksek meblada testler oldu stres stres agladi kadin gebeligi boyunca cocuk sapa saglam dogdu masAllah...

2. cocugunda da ayni seyi yasattilar kadina kahrolluyodu hep.. 3. ye hamile hic bisey yaptirtmadi...

Türkiyede ögrendim hamile oldugumu 3 ay gelemedim evime dr istemedigimi söyledim surati 5 karis oldu...

Anlatmaya calisiyo bana bu test söyle böyle herseyi biliyorum neye yaradiginida biliyorum dedim ama istemiyorum yaptirmak...

Zaten özele kaciyo sanirim kacmasada 2lisi 3lüsü derken benim zaten tr de sigortam yok para koparamayacak sinirlendi agrasifesti ilgilenmmeye basladi...

Evime geldim cok sukur 3 bucuk ayimda dr gittim ve yaptirmak istemedigimi söyledim zaten sizin bileceginiz is bu mecbur degilsiniz dedi bu kadar yani...

Rabbim cocuklarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin... Bana cocugunda sorun var dediginde 3 aylik cocugu aldiracak ziyhniyette biri degilim...

Ve öyle deikleri cocuklarin cogusu sapasaglam doguyor dr cokta güvenmemek lazim...

Son düzenleme:

anlaşamıcaz mı demek bu :)))

Hala bişey yok bu duyguyu tadamadan doğurucam sanırım.

evet canim ya cok sinir bozucu gercekten cünki insan birseyler alip hazirlik yapamiyor en kötüsü bu birsey görüyon icinde kaliyor ya kiz ya erkekse diye artik dogdumu alcaz bizde ne yapalim. eli ayagi düzgün saglikli olsunda baska hicbirsey istemiyorum allahim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallhhh..

ayaklarımdan kara sular aktı resmen aktı ne çok yoruldum kızlar ben yaa
bayadır böyle kalabalık misafir ağrlamıyodum ııııhhhh

aman canim allah birdaha göstermesin insallahh..aman dikkat et kendine korkma canim allaha emanetiz hepimiz..

slm canim iyi seyler düsün iiyi olsun canim yaa bak bazi arkadlarimizda yazmis korkma diye insallahhhhhhh birsey yoktur canim bak para tuzagi faalan demisler kendine bebise iyi bak ..

güle güle kirlet evini cnm.maşallah erkenden yaptın temizligini.
ben badana boya işlerini ve halılarımı baharda halletmiştim, iyikide yapmışım şuan ugraşmak zor olurdu.
cnm iyiki yapmışsın öldüm resmen ,şişmeyen ayaklarım şişti yorgunluktan heryerim et kesti,ölüyorum valla

senin kızının adını yerim bennndefne ismini çok severim

dünkü kontrolümde doktor büyük bir ihtimal 34+o haftaliga kadar hastanede kalacaksin dedi. sanirim benim listem biraz daha farkli olacak evden iki üc mobilya parcasi getirttirmeyi düsunuyorum mesela=)
cnm çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun tatlım

ah ay-shecim zararlı olur diyemi içmiosun.ben içiyorum valla 2 günde bir türk kahvesi haftada bir nescafe içerim,neredeyse hergün 2 bardakta çay..açık çay içmeye çalışıyorum sadece okadar cnm,ben vazgeçemedim alışkanlıkalrımdan yaa

Arkadaşlar kendi nickimle face açtım. eklemek isteeyn olursa yazıyorum. Tontirik Tontirik :)
cnm ekliycem seni.bizim eşimle ortak adres.Aslı-irfan diye başlar soyadımızı deşifre etmiim burda artık

OY CANIIIM aynı durumdayız,dantelliler hamilelikten sonra tarih oldu.geçen ay 5 tane kilot 2 tanede hamile donu almıştım hamile donalrı oluyor ama kilotlar olmuyo totiş büyüdü malum,başa çıkamadım valla.leoparı bırak kilotları yandan makasla çıtlattım kestim azcık.birazda böyle idare edeyim her ay donmu alıp durucam ayol,çalışmıyorum vdeyim zaten,kim görücek kocamdan başka totişimdeki donu dedim ve saldım gittihohoytt

aman aman sakın siz yapmayın zaten.öldüm valla ben eşimde temiz yaptı byüyük naylonlar varya badana için onlardan örttük ama badanacı yapsın badanayı ,bana göre değil bu iş,ben bile köşeleri süpürgelikleri çekmek zorunda kaldım sırf çabuk bitsin diye,inş. çocuğum boya kokusundan etkilenmemiştir

cnm bir de ayva çekirdeği var.mucize resmen,komşumun kızının memişleri 2 günde eski haline döndü.ayva çekirdeğini birgün suyun içinde bekletiyosyun ertesi gün losyon gibi oluyor jel gibi resmen.onu günde 2-3 kez sürüyomuşsun ve geçiriyor diyorlar.bazen koca karı ilaçları yarıyor valla

kızlar badana boya bitti şükür,benim ve eşim için ömür boyu bitmiştir badana yapma olayı hehehe.maşallah kocama yaptı ama helal olsun misler gibi oldu evim.saat kaç oldu komşularım kusura bakmasın hala perdelerim yıkanıyo hemen çıkarıp astırıyorum eşime..bacaklarım feci acıyo,ve dikkat ettim ayakta durmak yaramadı dizden yukarsında morumsu çatlaklarım çoğalma yapmış 2 günde..oğluşum mis gibi gelicek evimize kuzum okuycak 3 ay sonra canımıza :)))) kızlar tontirik adres açmış ordan ekleriz artık birbirimizi,merak ediyorum sizleri..hem hepimizin minnoşlarını görürüz doğunca burdan yazışmaya devam tabii

TONTİRİKCİM ekliyim dedim ama tontirik tontirik diye çıkmadı tontiş tontirik var o senmisin tatlım,kızınınm resmi var sanırım,link yazsana buraya öyle ekliyelim
cnm

anlaşamıcaz mı demek bu :)))

yok cnm niye anlaşamayalım.önemli olan görüntü degil karakter:)
kuzenimin bi dedigi bi dediigni tutmaz ,neye ne şekilde tepki verecegini asla kestiremezsin
dün güldügü şeye bugün sinirlenip bagırır küser filan.yani biraz dengesiz

TONTİRİKCİM ekliyim dedim ama tontirik tontirik diye çıkmadı tontiş tontirik var o senmisin tatlım,kızınınm resmi var sanırım,link yazsana buraya öyle ekliyelim
cnm

ay tontirigide bi ben kullanıyom sanıyordum başka kullananlarda varmış :)
aslında aratınca cıkmam lazım ama neden cıkmıyr bilmiyom
ben birini ekledim faceden ama inş sensindir :)

buarada 2012 aralık 2013 ocak anneleri başlıklı grubada üye oldum
bacım yalnış grubu eklemişin ,arkana bakmadan çık ordan

sen beni ekle ben seni özel davetlim olarak götürcem gruba:))

cnm resim yoksa eğer o değil .bitane daha var çünkü.gerçi oda şifresini unuttuğum adres. herkese açık değildi benimki herkese açık arama yapiimde ekle beni madem cnm

Son düzenleme:

tontirikcim benide eklermisin "Didem Erkan", bende senide bulamadım grubuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…