kızlar badana boya bitti şükür,benim ve eşim için ömür boyu bitmiştir badana yapma olayıhehehe.maşallah kocama yaptı ama helal olsun misler gibi oldu evim.saat kaç oldu komşularım kusura bakmasın hala perdelerim yıkanıyo hemen çıkarıp astırıyorum eşime..bacaklarım feci acıyo,ve dikkat ettim ayakta durmak yaramadı dizden yukarsında morumsu çatlaklarım çoğalma yapmış 2 günde..oğluşum mis gibi gelicek evimize kuzum okuycak 3 ay sonra canımıza :)))) kızlar tontirik adres açmış ordan ekleriz artık birbirimizi,merak ediyorum sizleri..hem hepimizin minnoşlarını görürüz doğunca burdan yazışmaya devam tabii
cnm resim yoksa eğer o değil .bitane daha var çünkü.gerçi oda şifresini unuttuğum adres. herkese açık değildi benimki herkese açık arama yapiimde ekle beni madem cnm
tamamdır cnm ekledimay tontirigide bi ben kullanıyom sanıyordum başka kullananlarda varmış :)
aslında aratınca cıkmam lazım ama neden cıkmıyr bilmiyom
ben birini ekledim faceden ama inş sensindir :)
bacım yalnış grubu eklemişin ,arkana bakmadan çık ordan
sen beni ekle ben seni özel davetlim olarak götürcem gruba:))
Günaydın şekerimgünaydın kızlar...dün hiç giremedim,şu sattet de geçmişi okıyamadım vala
dün tetnoz için s.ocağını aradım,numaramı kaybetmişler ondan aramamışlar gel yapalım dedi,
neyse oldum aşımı 1hafat biraz agrı olur ama oyle agrı kesici içmelik değil dedi,ama gece boyu uyuyamadım omzumda taş var sanki
gece yorganın dışında kalmış ondan mı oldu bılmıom 3te uyandım o saatten beri az uyuyup uyanıyom ama artık kalktım ctesi de olsa uyuyamadım yani
başım da ağrıyo
hasta mı olcam yok sa psikolojık mi bılemdim
tadım yok yani
ama bugun 11de direksiyon sınavım var,13,30da şeker yuklemesi var... hiç birine gidesim yok bide direksiyondan kalırsam....aman çok olumsuz başladım güne ama işte tadım yok,tetnoz size de bole yaptı mı ,biraz alnımda ateş baş ağrısı ve taş gibi o aşı yapılan bolge...
Para icin yapiyorlarsa Allah cezalarini versin. 32. haftada belli olur diyorsa dr un bence onu dinle.Merhaba Kızlar bugün doktora gitdim.geçen gitdiğimde detaylıda bebeğin yüzünü görememiştim tekrar görmek istedim.tekrar renkli doplere girdim.ordaki radyoloji uzmanı bayan doktor bir anda bebeğin beyin gelişimine ne demişlerdi detaylıda falan dedi bende bi sıkıntı olmadıgını söyledim.bişeyler var ama emin deyilim atlasa bakmam lasım falan deyip bizim dışarda beklememizi söyledi.sonra koridora çıktı herkezin önünde bebeyin beyni cevize benzer kıvrımlıdır.sizdeki kıvrımlar 27 haftada olması gerekenden az gibi dedi.ama bu benim görüşüm yanılıyorda olabilirim bi uzmana görünün bunun için en yakın yer kayseride dedi.kendimde sivastayım bu arada.rapordada ^^ Fötal beyinde gyruz sayısı gebelik haftasına göre az,sulkal yapılar sığ olup ileri merkezde inceleme önerilir yazıyor.neye ugradıgımızı şaşırdık.bursada dogum yapıcagım yerdeki doktorumu aradım.bunlar çok iddalı laflar bunu ultrasonla bakıp söylemesi mümkün değil başka bi yere yönlendirmiş para tuzağı olabilr dedi.başka bi kadın dogumcuya telefonda sordum oda 32.haftadan önce böyle birşey görmesi mümkün değil,anca 32.haftada emarla belli olur dedi.ne yapacagımı şaşırdım.
evet canim ya cok sinir bozucu gercekten cünki insan birseyler alip hazirlik yapamiyor en kötüsü bu birsey görüyon icinde kaliyor ya kiz ya erkekse diye artik dogdumu alcaz bizde ne yapalim. eli ayagi düzgün saglikli olsunda baska hicbirsey istemiyorum allahim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallhhh..
minoset plus kullanabilirsin canım parol daha ağır bi ilaçsaol arya...madem burdasın sana sorayım
ağrı kesici hiç kullanamdım 6aydır
parol ve mınosete izin verılıyormuş sanırım hangısını alıyım
kolum boyle agrısrsa sınavda direksiyonu çevırdıkçe aklıma takcam bugunluk içiyim diyorum
Oyy maşallah yavrucuğuna daha güzel haberlerini alırız inşallah sen ilk doğuranlardan olacaksın anladığım kadarıylakizlar bugun bebisi gormeye gittik 1059gr olmus:)
hersey yolunda dedi ama suyu biraz fazla icmem lazimmis.
ona dikkat edicem
tek kotu haber normal dogum yapamayacagim dr ameliyat yerime bakti ince burasi telikeli ameliyat olmalisin dedi
37-39. hafta arasi oluyormus ben yine bekleyebildigim kadar beklemeyi dusunuyorum
normal dogum hayalleri suya dustu anlayacaginiz saglikli dogsunda napalim .
rahim agzi uzunlugunu sordum 3.94cm misbel aciligini sordum sorun yok dedi
pihtida yokmus ordonda hersey iyimis. birde resim verdi tabi :) onuda eklicem simdi
bundan sonra 2 haftada bir randevumuz olucak ve bir dahaki sefer anemi varmi yokmu diye kan tahlili yapicakmis
grip asimida oldum bugun tetonozu bir dahaki sefere dusunuyorum saglik ocagiyla konusmadim henuz cunku
bizde haberler boyle:))Eki Görüntüle 525711
Oyy maşallah yavrucuğuna daha güzel haberlerini alırız inşallah sen ilk doğuranlardan olacaksın anladığım kadarıyla
Merhaba Kızlar bugün doktora gitdim.geçen gitdiğimde detaylıda bebeğin yüzünü görememiştim tekrar görmek istedim.tekrar renkli doplere girdim.ordaki radyoloji uzmanı bayan doktor bir anda bebeğin beyin gelişimine ne demişlerdi detaylıda falan dedi bende bi sıkıntı olmadıgını söyledim.bişeyler var ama emin deyilim atlasa bakmam lasım falan deyip bizim dışarda beklememizi söyledi.sonra koridora çıktı herkezin önünde bebeyin beyni cevize benzer kıvrımlıdır.sizdeki kıvrımlar 27 haftada olması gerekenden az gibi dedi.ama bu benim görüşüm yanılıyorda olabilirim bi uzmana görünün bunun için en yakın yer kayseride dedi.kendimde sivastayım bu arada.rapordada ^^ Fötal beyinde gyruz sayısı gebelik haftasına göre az,sulkal yapılar sığ olup ileri merkezde inceleme önerilir yazıyor.neye ugradıgımızı şaşırdık.bursada dogum yapıcagım yerdeki doktorumu aradım.bunlar çok iddalı laflar bunu ultrasonla bakıp söylemesi mümkün değil başka bi yere yönlendirmiş para tuzağı olabilr dedi.başka bi kadın dogumcuya telefonda sordum oda 32.haftadan önce böyle birşey görmesi mümkün değil,anca 32.haftada emarla belli olur dedi.ne yapacagımı şaşırdım.
Gögüs kalkanı , memeler sütle doldugunda akan sütü biriktirir.sonra sen onu alır biberona koyup cocuguna verebilriisn
yada saklama poşetlerine koyup buzluga atarsın sonra kullanmak üzeree
yani memede gögüs kalkanı varken cocugu emziremezsin.
sen meme ucuyla karıştırdın galiba.meme ucu silikon oluyor meme ucuna takıyorsun cocuk ondan emiyor
benim sol meme ucum olmadıgı için mecburen kullandım.aventinkini almıştım güzeldi.
bu meme ucu
Kızlar bugün kırşehirde deprem oldu ee tabi kayseridede hissettik baya korktum deprem en korktuğum olay Allahtan çok şiddetli değildi ama ben çok korktum yalnız değildim iiki eşinin yengesi gile gitmiştik rengîm fln atmış sonra kızım kımıldamadı bi müddet onada tedirgin oldum şimdi kıpır kıprı çok şükür
ah ay-shecim zararlı olur diyemi içmiosun.ben içiyorum valla 2 günde bir türk kahvesi haftada bir nescafe içerim,neredeyse hergün 2 bardakta çay..açık çay içmeye çalışıyorum sadece okadar cnm,ben vazgeçemedim alışkanlıkalrımdan yaa
ay tontirigide bi ben kullanıyom sanıyordum başka kullananlarda varmış :)
aslında aratınca cıkmam lazım ama neden cıkmıyr bilmiyom
ben birini ekledim faceden ama inş sensindir :)
bacım yalnış grubu eklemişin ,arkana bamadan çık ordan
sen beni ekle ben seni özel davetlim olarak götürcem gruba:))
OY CANIIIM aynı durumdayız,dantelliler hamilelikten sonra tarih oldu.geçen ay 5 tane kilot 2 tanede hamile donu almıştım hamile donalrı oluyor ama kilotlar olmuyo totiş büyüdü malum,başa çıkamadım valla.leoparı bırak kilotları yandan makasla çıtlattım kestim azcık.birazda böyle idare edeyim her ay donmu alıp durucam ayol,çalışmıyorum vdeyim zaten,kim görücek kocamdan başka totişimdeki donu dedim ve saldım gitti hohoytt
kizlar bugun bebisi gormeye gittik 1059gr olmus:)
ona dikkat edicem
tek kotu haber normal dogum yapamayacagim dr ameliyat yerime bakti ince burasi telikeli ameliyat olmalisin dedi
37-39. hafta arasi oluyormus ben yine bekleyebildigim kadar beklemeyi dusunuyorum
pihtida yokmus kordonda ,hersey iyimis. birde resim verdi tabi :) onuda eklicem simdi
bundan sonra 2 haftada bir randevumuz olucak ve bir dahaki sefer anemi varmi yokmu diye kan tahlili yapicakmis
grip asimida oldum bugun tetonozu bir dahaki sefere dusunuyorum saglik ocagiyla konusmadim henuz cunku
kizlar bugun bebisi gormeye gittik 1059gr olmus:)
ona dikkat edicem
pihtida yokmus kordonda ,hersey iyimis. birde resim verdi tabi :) onuda eklicem simdi
Herkese günaydın kızlar...
Bugün haftasonu olunca az kişi girmiş...
Aherdo aşağıdasın gördüm seni
Mutlu, huzurlu, güzel, sakin, dingin haftasonları diliyorum.
Ben bugünde çalışıyorum hemde 19:00'a kadar
Kasım gel artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?