2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hadi gözün aydin canim ohh mis gibi gelsin kuzucun evine sagsaglim..

cnm resim yoksa eğer o değil .bitane daha var çünkü.gerçi oda şifresini unuttuğum adres. herkese açık değildi benimki herkese açık arama yapiimde ekle beni madem cnm

tamamdır cnm ekledim

aslıı ay o nasıl bi gamzedir öle maşallahh ya.inş oglunun gamzeside senin gibi olur
ebru yaşarın burun estetigi olduktan sonraki haline benziyon:) cok hoşsun

günaydın kızlar...dün hiç giremedim,şu sattet de geçmişi okıyamadım vala
dün tetnoz için s.ocağını aradım,numaramı kaybetmişler ondan aramamışlar gel yapalım dedi,
neyse oldum aşımı 1hafat biraz agrı olur ama oyle agrı kesici içmelik değil dedi,ama gece boyu uyuyamadım omzumda taş var sanki
gece yorganın dışında kalmış ondan mı oldu bılmıom 3te uyandım o saatten beri az uyuyup uyanıyom ama artık kalktım ctesi de olsa uyuyamadım yani
başım da ağrıyo
hasta mı olcam yok sa psikolojık mi bılemdim
tadım yok yani
ama bugun 11de direksiyon sınavım var,13,30da şeker yuklemesi var... hiç birine gidesim yok bide direksiyondan kalırsam....aman çok olumsuz başladım güne ama işte tadım yok,tetnoz size de bole yaptı mı ,biraz alnımda ateş baş ağrısı ve taş gibi o aşı yapılan bolge...

Günaydın şekerim şimdi hemen güzel bir kahvaltı yap bir bardak sütünü de iç ooohhhhh mis gibi güzel bir müzik de iyi gelir bak sınavını ve şeker yüklemeni rahat bi şekilde atlatırsın bence hadi bakalım öptüm seni

saol arya...madem burdasın sana sorayım
ağrı kesici hiç kullanamdım 6aydır
parol ve mınosete izin verılıyormuş sanırım hangısını alıyım
kolum boyle agrısrsa sınavda direksiyonu çevırdıkçe aklıma takcam bugunluk içiyim diyorum

Para icin yapiyorlarsa Allah cezalarini versin. 32. haftada belli olur diyorsa dr un bence onu dinle.
ben bu kaygiyla bekleyemem dersende baska bir yere daha gorun canim. ins bir sorun yoktur

bugun gittik dr a bacaklari kapali goremedim erkege benziyor dedi yine:))
valla ben mavis almaya basladim. kizda dogarsa mavis buyutucez artik napalim :)

Son düzenleme:
kizlar bugun bebisi gormeye gittik 1059gr olmus:)
hersey yolunda dedi ama suyu biraz fazla icmem lazimmis.
ona dikkat edicem
tek kotu haber normal dogum yapamayacagim dr ameliyat yerime bakti ince burasi telikeli ameliyat olmalisin dedi
37-39. hafta arasi oluyormus ben yine bekleyebildigim kadar beklemeyi dusunuyorum
normal dogum hayalleri suya dustu anlayacaginiz saglikli dogsunda napalim .
rahim agzi uzunlugunu sordum 3.94cm mis bel aciligini sordum sorun yok dedi
pihtida yokmus kordonda ,hersey iyimis. birde resim verdi tabi :) onuda eklicem simdi
bundan sonra 2 haftada bir randevumuz olucak ve bir dahaki sefer anemi varmi yokmu diye kan tahlili yapicakmis
grip asimida oldum bugun tetonozu bir dahaki sefere dusunuyorum saglik ocagiyla konusmadim henuz cunku
bizde haberler boyle:))

Son düzenleme:
minoset plus kullanabilirsin canım parol daha ağır bi ilaç

Oyy maşallah yavrucuğuna daha güzel haberlerini alırız inşallah sen ilk doğuranlardan olacaksın anladığım kadarıyla

Oyy maşallah yavrucuğuna daha güzel haberlerini alırız inşallah sen ilk doğuranlardan olacaksın anladığım kadarıyla

aslinda 5 ocak i beklesek cok iyi olurdu ama buyuk ihtimal aralik anasi olucam. napalim saglikli dogsunda aralik sonu dogmakta
cok iyi birsey degil aslinda. beis belki bekler.:)

gogsumun alti acayip batmaya basladi ben biraz yatsam iyi olucak hazir kiz uyumusken :) gomuleyim yataga :)

canım ben de o sonradan aradıgın ıkı doktoru anlayamadım ?! bebegın beyni ilk başta dümdüzdür
bizimki gibi kıvrım yoktur fakat 22-23. haftada olusmaya başlar ve doğana kadar bizim beynımıze benzer tabii
beyın bu gelişimini 5 yasıan kadar sürdürür...Ayrıntılı usg de bebegın bu beyın kıvrımalrına da bakılır hatta size
daha önce yazmıstım daha öncekı gebelıgımde de perınatolog anlatark göstremıstı kesınlıkle emınım 22. haftadaydım
ve bak beyın kvırımalrı olusmaya baslamıs güzel bişey demsıtı...yani illa emar ile gözükmez tamam belkı emar ile
tanı kesın koyulur kesınleştirilir ama usg de de gözükür özellıkle dopplerda gözükür yani...normal usgde de tecrubelı bi dr
incelemesını yapabilir...su an da gitiğim özeldekı doktorum normal usg kullanıo ve her muayenede beynını ınceleyıp ölçüleri
gelısımı hakkında bilgi verıyo bize...yani demek istediğim bakan doktor zaten keısn konsumamıs kesın konsumak ıcın bazı
tetkıklerın yapılması lazım zaten...ama bunu göremez diyede bişey yok diğer ıkı doktorun dedikleri çok anlamsız geldi bana
ne demek 32. haftadan önce gozukmez ? gözüktüğünü bılıorm dedıgım gıbı daha oncekınde perınatolog sölemsıtı
bu sefer de doç yaptı ayrıntılı usg mı yanı o da mı bılmıo kı ii bi doç tur yani bence sen bu işi arastır
ve sana tavsıyem doppler kullann kadın doğumculara değil , perıantologlara gözük bu ısın uzmanları onalr cunku
inşallah yanlış teşhistir inşallah bi sorun yoktur canım

canım kızkardeşim göğüs kalkanı kullandı çunku göğüs ucu yoktu bebek alamıyodu ama bundan kullandı ve
emzirdi güzelce benim merak ettiğim süt sağmaya da yarıyo demıssınız o nasıl oluyo ki yani evet göğüs kalkanı
süt biriktiriyo gördüm ama çok az az bırıktırıo ?

canım çok gecmıs olsun tekrarlamaz ınsallahhh

yok canım zararlı die değil zaten belli bi ölçü içmek zararlı değil fazlası zarar da
çok çarpıntı yapiyo çok rahatsız oluyorum kardıyolojıye flnda gittim arastırıldı ama çok ciddi
bişey yok kafeını tamamen kesınce kesıldı carpıntım cok sukur o sebeple yanı canım çekıo ama
hem de türk kahvesi çok ıstıyorum ama ıcemem ınan damarlarımın atmasından uyyamıyorum o derece

ay ıyı kı gecmıse bakmısım baktım onaylancak ıkı kısı var :)

Günaydin kizlar... Hayirdir grup mu aciyo sunuz ? sayfa mi ? bizde üye olabiliyormuyuz :)

Günaydın güzel annişleeeerrrr herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum

ben yazmıştım , ama yine yazım ,jokerden göğüs kalkanı aldım avent ,inş kullanıcam ,acı ağrı eşiğim çok düşüktür,22.50 aldım normal fiyatıını 30 tl civarı ..
birde şu grubun adını sanını yazsanız ...2012 aralık ocak anneleri grubumu ?
10 kişi falan var orda ?
o grup mu ?

Sal gitsin amaaan.
Öldürürsün sen adamı Aslı

Maşallah maşallah Nasılda net çıkmış bebiş. :)

Herkese günaydın kızlar...
Bugün haftasonu olunca az kişi girmiş...
Aherdo aşağıdasın gördüm seni
Mutlu, huzurlu, güzel, sakin, dingin haftasonları diliyorum.
Ben bugünde çalışıyorum hemde 19:00'a kadar
Kasım gel artık

Herkese günaydın arkadaşlar...Şimdiden iyi hafta sonları diliyorum hepinize....

Maşallah cnm ya çok tatlı çok net çıkmış bide. İlk doğum yapacaklardan oldun desene hadi bakalım hayırlısı...

kizlar yattim ama hic uyuyamadim batmam gecti gerci
bebegi gormeden oncede gordukten sonrada heyecan basiyor beni :)

günaydın fesliş kız

dün hamılelık kıtabını onbınıncı kez tekrar okuyayım dedım bilgilerim pekişsin deyü

bak bu rahım agzı uzunlugu kısalasması ile

ilgili çok güzel şeyelr yazmışalrr eger ilgilenırsen resmını ckeıp yukleyım eve gıdınce yaa

şahsen ben paylaştıkları bilgileri begendım :) bi de kare kare normal doğum anının resimelrı var

isteyen olursa atarım ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…