kızlarrr slmm biz geldikkkk :))
herşey yolunda çok şükür oğluşum 35 cm 970 gram olmuş tam tosuncuk yane :)) şeker yüklememyapıldı korktugum gibi olmadı ordaki hemşire bol bol limon koydu aynı limota gibi içtim hatta lezzetliydi diyebilirm açlık 70 50 gr şeker yüklemelide 134 çıktı yani normal aralıklarda :)) Allaha şükür bunuda atlattık ..
bugün babamızda işten izin almış eminönüne eksiklerimizi tamamlamaya gidiyoruz ve akşamda annemler falan birlikte ikea ya odamızı almaya :))
çok çok saol cnm darısı başınıza inşallahh :)) bende ilk aldım şekerli su brd nasıl içicem dedim sonra bi yudum aldım valla lezzetliydi ben bol limon suyu sıktırdım aynı limonata olmuştu :)))tuğbacım cok sevindim canımm.. şeker yüklemen iyi gecmiş. benimki de böyle kolay gecer inşallah. tatlıyı pek sevmeyen biri olarak nasıl icicem o glikozu bilmiyorum ya.. napim ben de limon alıcam yanıma dediğin gibi inşallah sorunsuz gecer.
eksikleri tamamlayın, odayı da alın bakalım hayırlı olsun efe bebeğe de maşallaaaahh
slmm cAnım benim..çok şükür maşallah paşana..korkacak birşey yokmuş demekki..herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..ne güzel ciciler alırsın sen şimdik..hadi git beğen al ikeadan bizede rehber olursun inş..
amin cnm amin..teşekkür ederim ayrıca da senin o maviş gözleri napmalıaslıı ay o nasıl bi gamzedir öle maşallahh ya.inş oglunun gamzeside senin gibi olur
ebru yaşarın burun estetigi olduktan sonraki haline benziyon:) cok hoşsun
Allahım sıfata bak şunda yaakizlar bugun bebisi gormeye gittik 1059gr olmus:)
hersey yolunda dedi ama suyu biraz fazla icmem lazimmis.
ona dikkat edicem
tek kotu haber normal dogum yapamayacagim dr ameliyat yerime bakti ince burasi telikeli ameliyat olmalisin dedi
37-39. hafta arasi oluyormus ben yine bekleyebildigim kadar beklemeyi dusunuyorum
normal dogum hayalleri suya dustu anlayacaginiz saglikli dogsunda napalim .
rahim agzi uzunlugunu sordum 3.94cm misbel aciligini sordum sorun yok dedi
pihtida yokmus kordonda ,hersey iyimis. birde resim verdi tabi :) onuda eklicem simdi
bundan sonra 2 haftada bir randevumuz olucak ve bir dahaki sefer anemi varmi yokmu diye kan tahlili yapicakmis
grip asimida oldum bugun tetonozu bir dahaki sefere dusunuyorum saglik ocagiyla konusmadim henuz cunku
bizde haberler boyle:))Eki Görüntüle 525711
saldım gitti bebişim zaten
Sal gitsin amaaan.
Öldürürsün sen adamı Aslı
Maşallah maşallahNasılda net çıkmış bebiş. :)
Herkese günaydın kızlar...
Bugün haftasonu olunca az kişi girmiş...
Aherdo aşağıdasın gördüm seni
Mutlu, huzurlu, güzel, sakin, dingin haftasonları diliyorum.
Ben bugünde çalışıyorum hemde 19:00'a kadar
Kasım gel artık
kız gözünüz kör olmasın emi,bu ne yauw bölecnm benim paylaştıgım resim gögüs kalkanı degil silikon meme ucu.
bendede meme ucu olmadıgı için üstteki meme ucunu takarak emzirdim kızımı
gögüs kalkanı apayrı biş. gögüs pedi işlevini görüyor diyim
yani meme ucu gögüs kalkanının içinde kalıyor devamlı, fazla sütün olursa gögüs kalkanında birikiyor.
süt sagmaya yaramıyor yani.süt sagmak için elektirikli veya el pompaları var onlarla sagıyorsun sütü.
meme ucu kalkanın içinde kaldıgı için meme ucunu cıkartmayada yarayabilir tabi.
meme ucu olmayanlar için bi ürün var ama pahalı yaw.75-80 lira arası fiyatı.aşagıdaki ürün.markası avent niplette
benim sadece sol meme ucum yok.sanırım yine silikon meme ucu kullanırım.
çok saolll kuzummm :)) aynen öleee çılgınlar gibi alışveriş yapıcam aslında başladık bile hastanenin karşısında bebek kıyafetleri satan yer vardı uzun kollu badıler 5.90 dı 4 tane aldım hemen 2 tane 0.3 2 tanede 3.6 tutmayın beni modundayım bugünnn paranın dibine vurucamm :)))tugba maşallah efeye :)
sonuclarının güzel cıkmasınada sevindim.bugün cılgınlar gibi alışveriş yapacaksın desene :124:
hoşgeldin canımben çok endişeliyim şeker yüklemesi konusunda kusarım diye korkuyorum. Oğluşuna da maşallah Ben de yarın gideceğim kontrole bakalım kaç gram olmuş oğlum en son 20. haftamda gitmiştim çok özledim sıpamı. Biz Odasını 1 ay önce falan aldık ama bu ayın sonunda gelecek. Şimdiden hayırlı olsun odanız canım
benim mesaim bitti kızlar.. eşim almaya gelir birazdan.. öpüyorum hepinizi
kendinize ve yavrularınıza iyi bakın he mii
p.tesi görüşmek üzere byeeeeeee
çok çok saol cnm darısı başınıza inşallahh :)) bende ilk aldım şekerli su brd nasıl içicem dedim sonra bi yudum aldım valla lezzetliydi ben bol limon suyu sıktırdım aynı limonata olmuştu :)))
evet kuzum inşallah tamamlıcaz bugün babasıyla oğluşumun eksiklerini :)) çok çok saolll
saol kuzucunnm valla aynen öle korktugum gibi olmadı hatta 1 brd daha olsa içerdim yanee :))) evet cnm alcaz bugün sizede sölerim herşeyi :))
bence cok almamışsın.. bünyeden bünyeye değişiyor gibi geliyor bana. ben 22.haftamdaki kontrolümde son bir ayda 4,5 kg aldığımı öğrendim.. toplamda da 8 kilo(( şu an dikkat ediyorum. sana göre ben daha cok almış gibi duruyorum. ama dediğim gibi bünyeden bünyeye değişiyor bu durum..
aleynacım yaaaaa sesle güldüm son cümlenecok alemsin yaa.. senin başına vurmuştur normal ama mayıs nireeeeee ekim nireeeeeeeeee
iyi yapmışsın canım, git bakalım için rahat etsin.. ama bence de biraz abartmış kadın.. ayrıca tarzını da beğenmedim. koridorda herkesin içinde söylemesi cok düşüncesizce bir davranış olmuş.. neyse boşver aklına kötü şeyler getirme sen.. kötü bişey olsa dediğin gibi cıkardı önceden.. hayırlı haberlerle dön inşallah. içimden bir ses hiç bişey yok diyor allahım inşallah da öyledir..
heheh bende foto makinamı aldım yanıma görürsem bişiler resmini çekerim size :))) bakmamı istediğiniz bişi varsa bakarım kızlar yakından :))görüşmek üzere byeeee
zaten sende haber bekliyorum ona göre sipariş verecem bebek odasını ıikeadan
benim mesaim bitti kızlar.. eşim almaya gelir birazdan.. öpüyorum hepinizi
kendinize ve yavrularınıza iyi bakın he mii
p.tesi görüşmek üzere byeeeeeee
hoşbulduk cnmm :)) hiçç endişelenme cnm bol bol limon kattır limonata gibi süperdi valla tadı hee :)) hadi bakalım cnm inşallah sende güzel haberlerle gelirsin ... sanada hayırlı olsun cnm odanız Allahım sağlıklı sıhatli yatırmayı nasip etsin hepimizeee
Sen de kendine ve bebişine iyi bak canımdikkat et tamam mı yorma kendini çok öpüldünüz ikinizdeee
Ayyy öyle limon sıkılıyorsa içine çok iyi yaa ben de öyle yaprım ozaman. Teşekkür ederim canım İnşallah güzel günlerde ve sağlıkla yatmak nasip olur bebişlerimize
heheh bende foto makinamı aldım yanıma görürsem bişiler resmini çekerim size :))) bakmamı istediğiniz bişi varsa bakarım kızlar yakından :))
günaydın kızlar...dün hiç giremedim,şu sattet de geçmişi okıyamadım vala
dün tetnoz için s.ocağını aradım,numaramı kaybetmişler ondan aramamışlar gel yapalım dedi,
neyse oldum aşımı 1hafat biraz agrı olur ama oyle agrı kesici içmelik değil dedi,ama gece boyu uyuyamadım omzumda taş var sanki
gece yorganın dışında kalmış ondan mı oldu bılmıom 3te uyandım o saatten beri az uyuyup uyanıyom ama artık kalktım ctesi de olsa uyuyamadım yani
başım da ağrıyo
hasta mı olcam yok sa psikolojık mi bılemdim
tadım yok yani
ama bugun 11de direksiyon sınavım var,13,30da şeker yuklemesi var... hiç birine gidesim yok bide direksiyondan kalırsam....aman çok olumsuz başladım güne ama işte tadım yok,tetnoz size de bole yaptı mı ,biraz alnımda ateş baş ağrısı ve taş gibi o aşı yapılan bolge...
kizlar bugun bebisi gormeye gittik 1059gr olmus:)
hersey yolunda dedi ama suyu biraz fazla icmem lazimmis.
ona dikkat edicem
tek kotu haber normal dogum yapamayacagim dr ameliyat yerime bakti ince burasi telikeli ameliyat olmalisin dedi
37-39. hafta arasi oluyormus ben yine bekleyebildigim kadar beklemeyi dusunuyorum
normal dogum hayalleri suya dustu anlayacaginiz saglikli dogsunda napalim .
rahim agzi uzunlugunu sordum 3.94cm misbel aciligini sordum sorun yok dedi
pihtida yokmus kordonda ,hersey iyimis. birde resim verdi tabi :) onuda eklicem simdi
bundan sonra 2 haftada bir randevumuz olucak ve bir dahaki sefer anemi varmi yokmu diye kan tahlili yapicakmis
grip asimida oldum bugun tetonozu bir dahaki sefere dusunuyorum saglik ocagiyla konusmadim henuz cunku
bizde haberler boyle:))Eki Görüntüle 525711
günaydın fesleğencimmmm buralardayım evet dün mesai sonrasında ve gece neler yazılmış diye bi göz atıyodum :))
senin calışma saatlerin gercekten de cok uzun..bari c.tesi öğleye kadar olsaymış..
nerde calışıyosun merak ettim
günaydın yaprakcımm.. sana da iyi hafta sonları şimdiden :))))))
evet canım yaa şaka maka geldi geciyor hamilelik :)))
tadını cıkar deyip duruyo arkadaşlar ama ben cıkarabildim mi bilmiyorum :26:
normal normal yaşıyorum yani..
düşününce bişey kalmadı gibi geliyo bana daa .. aramızda bir hafta var seninle.. ben de kasımın son haftasını da calışıp (ki 3.haftasında bırakabilirim 32.haftaya giriyorum cünkü kasım 24 de) maaşımı tam alayım diye düşünüyorum.. hatta iyi hissedersem aralık ortasına kadar calışsam mı diyorum eşime.. o da istiyosan calış ben seni götürür getiririm işe diyor.. cünkü işle ev arası baya mesafeli benim.. iki-üc vesait yapmam gerekiyo .. ve hep kalabalık otobüsler metrolar malum..
bakalım kasımdaki durumuma göre hareket edicem :)) ama bunları düşünmek bile heyecan verici yaa.. burdaki arkadaşlarımı da şimdiden bir hüzün sardı.. ben de üzülüyorum bir yandan düşününce.. cünkü büyük alışkanlık yani 5 senedir burda calışıyorum ve cok alıştım.. ama bebeğimi düşününce mutlu oluyorum.. ona ben bakıcam allahım izin verirse.. bu hep istediğim birşeydi. yoksa k.validem var cok yakın oturuyoruz. görümcem de bekar. ikisi cok da güzel bakarlar bebeğime güveniyorum da ama kimse annesinden daha iyi bakamaz öyle değil mi :)))) k.validem de diyo ki kızım bak dersen bakarım ama tabi sen kendin bakarsan en güzeli o olur bebeğin için diyor saosun.. tabi her zaman yanımda olcaklar biliyorum, desteklerini hep hissedicem.. allah razı olsun hepsinden :)))
canım böyle örnekler duymaya öyle ihtiyacım var ki anlatamam
ben özel sektördeyim ve aynen senın düşündüğün gibi düşünüyorum özel sektör için bebegımı baskasına bırakmaya
değmez hem emzıremıycem maması susu busu derken zaten kazandıgım dırek o harcamalara gidicek çalışırken bide
pazar gezip en uygununu alıp pişriemıson eve gelıp ne vars aonu yapiosn olmadı siapriş verıosn yani gider oluo...anneme brıaksam
taksıyle git gel al bırak getir götür hem masraf hem anneme ezıyet hem bana ezıyet yani bilmıyorum...eşim ugrasıo dıdınıo kendısı memur
ayrıca bilirkişi rapor da yazıyo kaznamaya calısıo yanı bir de müdür olma ıhtımalı var zaten müdür olsa var ya asla çalışmam
gerek kalmaz...keşke diyorum o olsa hemen ama 1 - 1,5 senesi daha var...yani bilmiyorum bekledıgımız bı kaç ödeme var doğumdan
önce elimize gecerse elimzide para olucak o sebeple rahat olucaz en azından 8-9 aylık olana kadar çalışmasamda idare edebiliriz
ama kesin de değil yasamadan bilemıyorum yanı bizde de kasa bendedir eşim sağolsun güvenir ben de idarelı olmaya calısırım
ama yıne de düşününce ıcınden cıkamıyosun ya şöyle olrusa ya böyle olursa die...dün akşam eşim düşünme bunalrı olmadı evi satar kredıyı kapatırız
hem elimzide de 60,000 kalmsı oluyo dio ama 3 yıl olck kredi ödeyelı yanı zor zamanalrı gectı tam kolay aşamaya gelmsıken öle de
yapmak ıstemıyoruz sımdıye kdr sıkıntı cektık cunku öyle ıste canım ınsallah Rabbım yardım eder yaa rızkı veren O dur
bi de kpss girdim kaznaırsam eger eşim mutlaka gir memurluga dio girer girmez ücretsiz izne ayrılrısın dıo memur olmak rahat özel sektöre
benzemıo hem kresımız bakıcımzı var orda diyo bakalım herseyın hayırlısı olsun
diyorum ya ne hallerdeydık de bu duruma geldık daha da iyi oluruz ınsallah evet canım daha 24 yasındayım eşimde 29
5-6 sene sonra borcumuz bitince hiçbisorun olmıycak ama sımdı çok düşündürüyo Rabbım herkese hayırlıısyla ev sahıbı olmayı
nasib etsın ınsallah...Allah razı olsunn inşallah ben de senın gibi doğum sonraısnı bebegımle ılgılenebılırım
günaydın kızlar...dün hiç giremedim,şu sattet de geçmişi okıyamadım vala
dün tetnoz için s.ocağını aradım,numaramı kaybetmişler ondan aramamışlar gel yapalım dedi,
neyse oldum aşımı 1hafat biraz agrı olur ama oyle agrı kesici içmelik değil dedi,ama gece boyu uyuyamadım omzumda taş var sanki
gece yorganın dışında kalmış ondan mı oldu bılmıom 3te uyandım o saatten beri az uyuyup uyanıyom ama artık kalktım ctesi de olsa uyuyamadım yani
başım da ağrıyo
hasta mı olcam yok sa psikolojık mi bılemdim
tadım yok yani
ama bugun 11de direksiyon sınavım var,13,30da şeker yuklemesi var... hiç birine gidesim yok bide direksiyondan kalırsam....aman çok olumsuz başladım güne ama işte tadım yok,tetnoz size de bole yaptı mı ,biraz alnımda ateş baş ağrısı ve taş gibi o aşı yapılan bolge...
canım beni de mahvetti tetanoz aşısı uyuyamadım sabahlara kadar kolum çok ağırdı ellerime kadar şişti omuzum bile ağırıyordu kemiklerim falan ertesi gün ateşim çıktı etlerim sanki hasta olacakmışım gibi acıdı çok eziyetliydi benim için
kızalr mesaim bitti ben kaçıyorum
hadi öptüm hepiniziii :)
hepimize bol libidolu günelr diliyorum en azındna benım ıhtıyacım var
evetc anım cogu gitti azı kaldı ınsallah sağlıkla gelsın bebekelrımzı :)
canım ne güzel sişzin az kalmış bizim daha 3 yıl bitti 6 sene daha var yaa
ben de ıste şimdiden bırıkım yapıp
doğum sornası idare ede ede bebegıme ekndım bakmak sıtıyorum en aızndna 8-9 aylık olup 1 yasına gelene
kadar fln baktık kı gecınıyoruz sorun olmuo hıc baslamam ıse ama ne olucka hıc bılmıyorum
herseyın hayırlısı ınsallah :)
kızlarrr slmm biz geldikkkk :))
herşey yolunda çok şükür oğluşum 35 cm 970 gram olmuş tam tosuncuk yane :)) şeker yüklememyapıldı korktugum gibi olmadı ordaki hemşire bol bol limon koydu aynı limota gibi içtim hatta lezzetliydi diyebilirm açlık 70 50 gr şeker yüklemelide 134 çıktı yani normal aralıklarda :)) Allaha şükür bunuda atlattık ..
bugün babamızda işten izin almış eminönüne eksiklerimizi tamamlamaya gidiyoruz ve akşamda annemler falan birlikte ikea ya odamızı almaya :))
benim de arada aklıma geliyo cinsellik diye bişey vardı di mi heheheheee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?