2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tugba maşallah efeye :)
sonuclarının güzel cıkmasınada sevindim.bugün cılgınlar gibi alışveriş yapacaksın desene :124:

benim mesaim bitti kızlar.. eşim almaya gelir birazdan.. öpüyorum hepinizi
kendinize ve yavrularınıza iyi bakın he mii
p.tesi görüşmek üzere byeeeeeee

hoşgeldin canım ben çok endişeliyim şeker yüklemesi konusunda kusarım diye korkuyorum. Oğluşuna da maşallah Ben de yarın gideceğim kontrole bakalım kaç gram olmuş oğlum en son 20. haftamda gitmiştim çok özledim sıpamı. Biz Odasını 1 ay önce falan aldık ama bu ayın sonunda gelecek. Şimdiden hayırlı olsun odanız canım

çok çok saol cnm darısı başınıza inşallahh :)) bende ilk aldım şekerli su brd nasıl içicem dedim sonra bi yudum aldım valla lezzetliydi ben bol limon suyu sıktırdım aynı limonata olmuştu :)))
evet kuzum inşallah tamamlıcaz bugün babasıyla oğluşumun eksiklerini :)) çok çok saolll

saol kuzucunnm valla aynen öle korktugum gibi olmadı hatta 1 brd daha olsa içerdim yanee :))) evet cnm alcaz bugün sizede sölerim herşeyi :))

aslıı ay o nasıl bi gamzedir öle maşallahh ya.inş oglunun gamzeside senin gibi olur
ebru yaşarın burun estetigi olduktan sonraki haline benziyon:) cok hoşsun
amin cnm amin..teşekkür ederim ayrıca da senin o maviş gözleri napmalı sende çok hoşsun cnm.valla ebru yaşara benzeten çokta artık ebru yaşarlık halim kalmadı kendimi şişirilmiş deniz topu gibi hissediyorum 69.8 kg olmuşum ,siz ona düz hesap 70 deyiverin,sözde badana yaptık temizlik falan yoruldum ama 1 gr eksilme olmadığı gibi üstüne 1 kg almışım malesef

Allahım sıfata bak şunda yaa maşallah cnm

saldım gitti bebişim zaten cnm sen bu face'deki gruba üyemisin sahi yaa seni merak ettim
kız gözünüz kör olmasın emi,bu ne yauw böle valla daha öğreneceğim çok şey var,ne değişik aletler varmış

Son düzenleme:
tugba maşallah efeye :)
sonuclarının güzel cıkmasınada sevindim.bugün cılgınlar gibi alışveriş yapacaksın desene :124:
çok saolll kuzummm :)) aynen öleee çılgınlar gibi alışveriş yapıcam aslında başladık bile hastanenin karşısında bebek kıyafetleri satan yer vardı uzun kollu badıler 5.90 dı 4 tane aldım hemen 2 tane 0.3 2 tanede 3.6 tutmayın beni modundayım bugünnn paranın dibine vurucamm :)))

hoşbulduk cnmm :)) hiçç endişelenme cnm bol bol limon kattır limonata gibi süperdi valla tadı hee :)) hadi bakalım cnm inşallah sende güzel haberlerle gelirsin ... sanada hayırlı olsun cnm odanız Allahım sağlıklı sıhatli yatırmayı nasip etsin hepimizeee

görüşmek üzere byeeee

zaten sende haber bekliyorum ona göre sipariş verecem bebek odasını ıikeadan

inşallah canım.umarım bişey çıkmazda artık kadında hiç umrumda değil.kadın zaten eserikli enteresan bi tipti.

görüşmek üzere byeeee

zaten sende haber bekliyorum ona göre sipariş verecem bebek odasını ıikeadan
heheh bende foto makinamı aldım yanıma görürsem bişiler resmini çekerim size :))) bakmamı istediğiniz bişi varsa bakarım kızlar yakından :))

Sen de kendine ve bebişine iyi bak canım dikkat et tamam mı yorma kendini çok öpüldünüz ikinizdeee

Ayyy öyle limon sıkılıyorsa içine çok iyi yaa ben de öyle yaprım ozaman. Teşekkür ederim canım İnşallah güzel günlerde ve sağlıkla yatmak nasip olur bebişlerimize

evevt cnm sıkabiliyosun limon hatta bana sıkmıştı ben limon sıktınızmı dedim istersen az daha sıkim dedi evetttt dedim :)) aminn inşallahhhh

kızlarrr ben kaçtımm alışveriş beni beklerr öptümm hepinizi çokkkkkk

heheh bende foto makinamı aldım yanıma görürsem bişiler resmini çekerim size :))) bakmamı istediğiniz bişi varsa bakarım kızlar yakından :))

sağol canım ya..zaten beğendiğimiz dolap ve beşik aynı..birde geçenlerde resmini koyduğun şifonyerden istiyorum ben..karar verdim gibi o yüzden resime gerek yok ama yinede teklif için teşekkür ederim..

Ah canım ah! Beni 2. doz tetenoz mahvetti. Ağrı yaptı, ateş yaptı. Kolum taş gibi oldu. Normal yani endişelenme. Sadece o kolunun üstüne yatmamaya çalış.

Oyyyy bu bayağı bebeiş ya. Ne kadar net çıkmış. Canım kuzuma bak. 41 kere maşallah

Canım benim de kayınvaldemler karşı dairemde otuyorlar. Allah razı olsun iyi insanlar. Ama inan çocuk yetiştirmek çok başka birşey. İnsan yeri geliyor kendi annesinin yaptıklarına bile sinirleniyor. O yüzden kendin yetiştirme kararın çok gzel. Ben de öyle istiyorum. Çünkü ne olursa olsun yanlışlar bile yapsak insanın kendi annesinin verdiği terbiye daha başkadır diye düşünüyorum. Onlar da sana destek olurlar büyütürken, destek olmakta önemli..

Ayşecim Ne güzel almışşınız evinizi.. Bence satmayın. Allah da göstermesin. Bak ne güzel bugüne kadar ödemişşiniz. Bebekler gerçekten rızkıyla geliyor. İnşallah rabbim de size bir kapı açar. Hepimizin yardımcısı olsun Allah...

canım beni de mahvetti tetanoz aşısı uyuyamadım sabahlara kadar kolum çok ağırdı ellerime kadar şişti omuzum bile ağırıyordu kemiklerim falan ertesi gün ateşim çıktı etlerim sanki hasta olacakmışım gibi acıdı çok eziyetliydi benim için

kızlar aranızda avcılar hospitala giden var mı?

bana orda bir kadın doğumcu önerebilir misiniz? benım orda muayene olmam gerekıyor bir seferliğine.. kaydımın açılması için. erken doğum olursa 34. haftadan önce kendı hastaneme değil oraya gidecem. oranın yoğun bakım ünitesi var çünkü..

tabii Allah göstermesin

Ah canım sende bendensin. ve daha 3 doz var :2:

Çalışan anne olmak gerçekten zor canım. Ben hem öğretmenli hem de işletme mezunuyum ama atanamayanlar grubundayım.. Evlenmeden önce özel sektörde çalıştım.. Şuan ise evdeyim. Başlarda bu duruma çok sıkılıyordum ama bebiş haberini aldıktan sonra iş meselesini hiç takmadım kafama.. Olmazsa olmasın ne yapalım.. Nasipten öte yol yok. Daha iyi bebeğimi kendim büyütürüm demeye başladım :) Çok şükür eşimin işi iyi. Eşimde çalışmam konusunda baskıcı değil. Kızımızın sana daha çok ihtiyacı olacak diyor. Rabbim cc hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşAllah..

MaşAllah barekAllah oğluşuna.. Tosuncuk olmuş.. RAbbim cc nazarlardan saklasın.. şekerin normal çıkmasına da çok sevindim canım.. Güzel, keyifli alışverişler canım..

benim de arada aklıma geliyo cinsellik diye bişey vardı di mi heheheheee

hahah benim de aklıma geliyor ama kociş unuttu hepten. Hele ki hareketlenme başladığından beri hepten korkuyor, gerçi zaten kaç haftadır geç geliyor mecali kalmıyo demek ki adamceğizin hihihi :))))))))

Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Herkese güzel, keyifli, huzurlu haftasonları..

Az önce annemle konuştum.. Anneannesi kızıma birsürü şey almış almaya da devam ediyor :)
Yastık, yorgan, peluş battaniye, iç dış pazen battaniye, nevresim takımı, iç dış zıbın takımı, ağız mendilleri, 3 tane alt pijama, şimdilik 3 yelek - 1 hırka örmüş, patikler örmüş, 1 tane örgü battaniye.. Ohh miss.. Daha da örmeğe ve almaya devam ediyormuş.. Ellerine sağlık anneminnn.. Daha bizim kayınvalide de tık yok.. Geçen aylarda bir kere bebeğe beğendiğin bir elbise varsa göster alayım dedi.. Bir de geçenlerde diyo beşiğini ben alayım diye. Eşimin kredi kartıyla alacak bir iki taksit verdikten sonra borç eşime kalacak adı ben aldım olacak. Annemler biz alalım beşiği dediler ama onlara büyük beşiği değil küçükken kullanabileceğimiz bişey aldırtacağız. Eşim de beşiği kendimiz alalım istiyor zaten.. Kayınvalide dün gitmiş birisinin bebeğine hediye almış.. Eşim şakayla karışık takıldı daha kendi torununa hiçbişey almadın başkalarına alıyorsun diyo. Ama ben takılmıyorum ya.. kendi evlatlarına karşıda aynı, o nedenle alınmıyorum. Evladına yapmayan geline daha zor yapar..
Anca akıl vermesini biliyor. Rabbim cc eşime sağlık sıhhat versin, Rabbimin cc izniyle biz herşeyini alırız kızımın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…