2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlarrrr odamızzz ve hastane çıkışı bebek şekerimiz bide mevlüt için yapıyo :))
babamız dün kurdu odamızı çok şeker oldular :))
Eki Görüntüle 526964 Eki Görüntüle 526958

çok güzel cnm ,güzel sağlıklı günlerde kullanın inş..
yok benim baktığım o renkliler değil ,boy 220 cm 3 kapılı olanlar (çok hantal değil ama )vardı yine beyaz renk ,inş haftaya gidip alıcaz ,bu beğendiğimiz arabaya sığmazdı ,öyle hesapladık böyle hesapladık ,yok kocaman şeyyy..

beşiğine hasta oldum bu beşiği ne kadra kullanırlar ve birde
yatak odana ayrıca beşik alıcakmısın ;genellikle sallanarak uyuyorlar yada anne yanında uyyor ya o yüzden soruyorum ;gerçi bu beşikler çok kullanışlı hantal değiller ,yatak odanda belli bi ay kullanıcakmısın ?

benimkinde aynısını yapmak işe yaramıyor malesef tabi herkesin huyu suyu farklı eşini en iyi sen tanırsın yöntemini bilirsin :)

maşallah Allah nazarlardan saklasın güle güle kullansın

oy oyy yerim ben bunu giyecek kızı.
maşallah cnm ya cok şirin olmuş ,eline saglık

ayy harika görünüyor,hayırlı olsun cnm.

Hayirli olsun Canim, bir kac ay sonra artik ins dösenmis odalari paylasiriz=)

Tuğbacım güle güle kullanın çok güzel...
Kalitesi hakkında ne düşünüyorsun canım İkeanın?

bayıldım 2side çok güzel hayrlı günlerde kullanın inş.

Tuğbacım , Allah o beşikte yatırmayı ve mıncıklamayı da nasip etsin.

Güle güle kullan tatlım.

çok güzel tubişim gülegüle kullansınn

ah cnaım ne güzel alıp kurmussunuz tamamen donatıp bebegınzıı de ıcınde görmeyı nasıb etsın Rabbim

kızlarr çok çok saolun Allahım hepimize aldıklarımı sağlıklı sıhatli kullanmayı nasip etsin inşallahhh :))
fesleğenim valla biz beğendik fiyata göre gayet iyi ve kullanışlı :))

üst kattaki kadın yine bi şeyler silkeliyorrr,bu kadaın bana erken doğum yaptırıcak ,gelinini bi yakaasam (her yerde gelini çekiştiriyormuş)salıcam üstüne gelinini ,ohhhhhhhhhhh missssss

kızlarrrr odamızzz ve hastane çıkışı bebek şekerimiz bide mevlüt için yapıyo :))

Çok güzeller canım.. Rabbim cc güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşAllah.. Bende beyaz renkten yana oda konusunda.. Çok cici olacak kuzucuğunun odası..

konservelerimi yapmaya gidiyorum patlıcanlarım közlendi :)
size hoş sohbetlerrr .haydinnn çüzzzzz

Haydin Allah cc kolaylık vere canım..

üst kattaki kadın yine bi şeyler silkeliyorrr,bu kadaın bana erken doğum yaptırıcak ,gelinini bi yakaasam (her yerde gelini çekiştiriyormuş)salıcam üstüne gelinini ,ohhhhhhhhhhh missssss

Süper taktik.. Ben ne uğraşcam geliniyle yoluşsunlar diyosun yani.

Selam güzel anneler ve bebekleri

Yeni bir haftaya başladık bugün ve bebeklerimize gün geçtikçe yaklaşıyoruz..bu günler hiç gelmeyecek gibiydi..çok şükür bende 2 haneli rakamlara düştüm..ben kızımı özledim haftya görmeye gideceğim inş..Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun bizleri..
bu haftasonu hiç iş yapmadım..cumartesi babaanneme ve pazarda anneanneme gittim..dinlenmiş oldum bir yandan..
kızlar ya ben çok ayakta durdum mu ve bacaklarımı sarkıttım mı özellikle sol ayağım çok şişiyor..ne yapmam lazım..elimden geldikçe uzatıyorum ama iş yerinde her zaman olmuyor..başka sıkıntım yok şükür..

ayşecim aynen benim kızda seninki gibi bazen mideme bir baskı yapıyor ki anlatamam çok canım acıyor..ne yapacağız böyle bilmem..babasına istedimi oynuyor istemedi mi naz yapıyor cadı..eşimde çok üzülüyor..dedim kız seni şimdiden parmağında oynatıyor gerisini sen düşün artık..

yaprakcim elbise çok güzel olmuş ellerine sağlık..Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

tugbaemrah efenin mobilyaları çok güzel..bende istiyorum:))))))güle güle kullan canım..

selam cnaım hoışgeldın :) sorma ya benım kız da aynen öle canı ıstedımı oynuo ıstemedımı naz yapio zilli

aynen parmakalrıdna oynatıyoalr hee

canım ıs yerınde ayak alı tahtaları oluo ya öle bişi vars aonu kullan mutlaka bacagını keserse sandalye şişlik oluo

bide ayakalrınla gaz pedal hareketı yap 1 saat otuuruosn kalk bi 10 dk dolaş ofiste ben öle yapioorm şişlik olmasın die

bi şiştımı gerısı gelıo cunku gecen hamılelıgıdme cok cekmsıtım sıdmı dıkkat eıdorm olmadı cok sukur tabıı tuza da dıkkat etmek

lazım agrı şeyler yememek lazım

sürekli uzatmaya çalışıyorum..dediğini yapıyorum saatte bir dolanıyorum, tuz zaten kestim gibi baya azalttım, yediklerimede dikkat ediyorum, bol bol su içiyorum anlamadım gitti valla..bende devamı gelir diye evham yapıyorum zaten..daha 2,5 -3 ay var ya..uçak yolculuğu yaptım ya geçen hafta..uçakta bir şişti ondan sonra böyle..birde sıcak havalar tetikliyor..iş yeri şartları derken bu haldeyim..bakalım ne olacak..

bayağ bi düşük sonucun gülüm çok şaşırdım benim açlık 82 senin yüklemeden sonra 78 ise ya peki açlığın ne kadar ?

valla canım ona göz ucuyla baktım sankim 26 mı ne yazıoyrdu.bende anlamadım.üstelik dün gece saat 9 civarı söylemesi ayıp bir kek yedim anlatamam :)

Kızlar günaydın.
Acayip sinirliyim bugün herkese...
Sebep çok aslında ama neyse...
Bir süre sessiz ve yalnız kalmak istiyorum.
Bu arkadaşımızın son cümlesini bende YAŞIYORUM...

cnm benim ne yaşadın neye kızdın bilmiyoruz tabi,akıl vermesi burdan böyle kolay oluyor bazen ama bebeğin için üzmiyceksin kendini,ben sinirlenince yada bişeye üzülünce ağlamaya başlarsam eğer hemen kesiyorum derin derin nefes alıp bebeğimi düşünüyorum mutlu olmaya çalışıyorum ne yaşarsak oda yaşıyor bizimle çünkü.çocuğumun sinir sistemini etkileyip doğunca agresif bir bebek olmasını istemem.papatya çayı ve rezeneyide ara ara içmeni öneririm bebişim rahatlaman için yaptığın alıntıyı beğendim ben..benim eşim dünya iyisi bir insan.ama oda bazen öküz olabiliyor.insan kendi ailesiyle anlaşamıyorki elin adamıyla dörtdörtlük olsun.milyarlarca parmak izi var şu dünyada biri biri,ne benzemeyen..herkes farklı anlıycan tatlım..oyüzden kendine edersin..ayşenin dediğine katılıyorum hiçbirimiz bir prensle yaşamıyoruz.üzme tatlı canını sen boşyere

cnm çok güzel olmuş iyigünlerde kullansın minnoşun.ayrıca cibindiriğinide görüyorum orda çok hoş duruyor onlar

Kızlar dün gece rüya gördüm ama sabah uyanınca deriiin bir oh çektim..kabustu resmen.Rabbim beni ve bebeğimi korusun inşallah..Rüyamda sancılanıyorum.apartopar hastaneye gidiyoruz.belimden iğne atılıyorum (epudral için) ve serum takıyorlar koluma oda suni sancıymış.şuan 24.haftadayım.ve rüyamdada aynı hafta içersindeyim erken pirematüre doğucakmış.öyle görüyorum.sancılarnıyorum falan (ve rüya müya ama birebir yaşadım sancıları).çocuk bi türlü doğmuyor.derken benim tırnaklarım başlıyor morarmaya. zor kurtarıyorlar beni.çocuğun yaşayıp yaşamadığını bilmiyorlar o saatten sonra ve sezeryana alıp bebeği alıcaz diyorlar çalarsaatin sesine uyandım.eşimi işe göndericektim.derin bir oh çektim.ama varya o suni sancı olayı falan buz kestim rüyamda.korktum valla ben yaa:26:

Son düzenleme:

anladım canım 27 haftadasın yanı bundan sorna hafıfı hafıf şişmeye baslaması normal anormal deil
tabii ki ama son ayalrda daha cok şişicek gene şanslıyız serın havalara gelcek çok şişliğimiz olmaz ıns die
umud edıyorum....ellerin ve yuzun sısmıyorsa cok sorun etme gun ıcınde cok yoruluyorsan ondan da oalbilir
hım bir de ayakalrını sıkacak ayakkabı gıyme valla benım yenı aldıgım ayakabı sıkıyodu eskısını gıyyorum canım
yeter kı sıkmasın...sıkıncada dolaşımı ketiği için şişlik olur doktoruna da söle gidicne kı dr da baksın bi...
bır de ben genelde çok yıyıp yattıgım zaman çok şişio....bir de şiliğin inmesı ıcın sol tarafa yatman laızm
mevcut şişlik 24 saat ıcınde ınmıyor sabıt kalıyor veya artıyorsa doktoruna dansımalısın canım tansıyonunu da kontrol ettır ara ara

canım hayırlara cıksın bırebır ruyada sancıyı nası yasadıgını anlıyorum
ben de öle bi ruya gormsutum bıldıgın sancıyı ceke ceke doğrumsutum yanı ruya ama çok gercektı
Allah ım hayırlara cıkarsın hamılelık şeysileri maalesef napcan :)

öhöm öhöm ben tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum

şimdi gecen hamıleleıgımde 23-24 haftada göğüsmden süt gelmeye başlamıştı benım az az gelıyodu
ve gittikçe çoğalmıstı sıksam gelıodu ama sıkmıyodum neyse bebegı kaybedip doğum yapınca sütüm bırıkıp
mastit yapmasın die bana sütü kesecek bi ilaç verdıler hastanede onu içtim kayınvalidem de o zaman

kızım bi ilaç verdılermı sana onu ıctın mjmı cunku o sonradan hamıel kaldııgnda süt gelmesını zorlaştırıyo dedi..
ama içmiştim çoktan ve sımdı 26. haftamdayım ama bı kere 1-2 hafta onceydı sanırrım bı damladan mınık süt geldi
dahada yok onu da acaba ben mi öyle zannettım acaba süt değilmiydi diyorum sonra düşününce içime kurt düştü
acaba kayınvalidemın bahsettiği gibi bişey mı oldu ? burda bebek kayebden baska arkadaslarda var onalra da verıldımı bu haptan
veya ıkıncı ucuncu cocugunu doğurcak anneelre soruyroum her hamılelgınızde aynı zamanda mı geldı süt
sütü en çok etkıleyen sey stres bılırom bunu düşünüp sıkılmak bile doğum sonrası sütü etkıler ama düşünmeden de edemıyorum :26:

canım yaa aynı şeyler bendede oluyor rüyamda bebişin doğumu felan 1000 gram doğmuş çok küçük çok üzülüyorum ölücek diye korkuyorum amanda aman. ya sanırım bunlar bizim korkularımız gece rüyalarımıza yansıyor normal böyle şeyler anne olmak tedirgin olmak demek sanırsam .:))

canım hiç panik yapma aynı şey benim teyzeminde başına geldi. bebişko emmeye başlayınca sütüde geldi üstelik 2 yaşına kadarda emzirdi tontişmi tontiş bi yiğenimiz var. dert etme kendine ama eşim gelince akşam ona sorim.

Kızlaaarr bişey sorucammmm

uzun kollu tulumların badilerin çoğu penye. ocak ayında penye tulum giydirilir mi bebeğe üstüne bir hırkayla falan ?

tecrübesizlik ne kötü şey, birşeyler alıcaktım internetten emin olamadım bir türlü, çoğu penye çünkü.

evet serin havalara geleceğimiz çok iyi..yok yok dinlenince ayaktaki şişmeler iniyor..yorgunluktan hehalde..evet ayakkabıda çok önemli bugün daha rahat olanları giydim hafifledi sanki..iş yerinde zaten terlik giyiyorum canım ayakkabı giymiyorum tüm gün..inş bu kadarlıkla geçiririz canım..

canım bende hiç süt yok dahalık..ne ilaç kullandım ne birşey..bence dert etme..

merhaba kızlar ya bişi soracam sizdede mide yanması sorunu varmı ben anormal derecede yanma hissediyorum ve neredeyse hiç uyuyamıyorum. çözümü nedir ne önerirsiniz

GAVİSCON canım.. benim yanmalarım onunla geçti. hatta cantamda taşıyorum, her an yanımda. yanmaya başlayınca dayanamassam dikiyorum kafaya gavisconu :)))))))))) bir de yediğin içtiğin şeylere dikkat et.. çiğ sebzeler (domates, salatalık, yeşillik vs.)yapıyordu bende yanmayı, baharatlı ve acılı şeyler.. bunlara dikkat edince yanmıyo zaten.. ama ne yesem yanıyo diyosan yapcak bişey yok. zaten içtiğin anda kesiyor yanmayı tavsiye ediyorum kesinlikle..

kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa
Eki Görüntüle 526484 Eki Görüntüle 526485
ayyyy cok şekerler..o minik tavşanı yerim ama ben.. ponponunu da yerim :))))))

beni de delirtti onlar ya senemmmcim sorma.. tedarik süreci bitmesine rağmen hala yola bile cıkmadı ürünler.. bekliyorum bakalım bugün de hareket olmassa göstericiiiimm günlerini

senin oğlan kendini hissettirmekte gecikti canım ama yapcak bişey yok bekliycen artıkk.. demek ki baya içerde.. benimki de icime kactı hepten hiç hissetmiyorum kaç gündür.. cok hafif arada bi belli ediyo kendini o kadar..

fesleğencim neler oldu bilemiyorum ama üzmemeye calış kendini..
bebeğini düşün yani onun icin iyi olmak zorundasın..
artık hissediyorlar biliyosun bizim ruh halimiz önemli.. ona kötülük yapmak istemezsin biliyorum.
düzelecektir durum eminim.. daha kötülerini de yaşadın ama cok şükür bak düzeldi herşey..
yine öyle olacak canım.. ben inanıyorum.

maşallah yaaaaa, marifetli hatun.. ne güzel cicek işlemesi de yapmış.. kendimi cok yeteneksiz hissediyorum yaprak bu yaptıklarını gördükçe.. kızın güzel günlerde giysin inşallah, sağlıkla.. ellerine sağlık canım..

tuğbacım cok güzel olmuş efenin odası.. maşallah. güle güle kullan canım..
şekerler de çok şeker

rüyan hayrolsun canım, böyle rüyalar normal artık, zaman geciyor doğum için kaldı 3 ayımız.. allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize..

rüya demişken ben de sana yazacaktım. seni gördüm rüyamda.. :))
tontirikten etkilendim heralde, şöyle güzelsin böyle tatlısın diye face den bakıp bakıp yazıyo ya..
seni ve eşini gördüm eşini hatırlamıyorum ama senin üzerinde cok güzel bir kıyafet vardı ve cok cok güzeldin maşallah :)))))))))))

1 hafta rapor aldım ve evde geçirdim dinlenmek istedim artık vücudum iflas etmişti
o yüzden yoktum güllerim
umarım herkes bebişleriyle çok iyiyidir
sizleri çok öpüyorum mucccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…