kızlarrrr odamızzz ve hastane çıkışı bebek şekerimiz bide mevlüt için yapıyo :))
babamız dün kurdu odamızı çok şeker oldular :))
Eki Görüntüle 526964 Eki Görüntüle 526958
benimkinde aynısını yapmak işe yaramıyor malesef tabi herkesin huyu suyu farklı eşini en iyi sen tanırsın yöntemini bilirsin :)
maşallah Allah nazarlardan saklasın güle güle kullansın
oy oyy yerim ben bunu giyecek kızı.
maşallah cnm ya cok şirin olmuş ,eline saglık
ayy harika görünüyor,hayırlı olsun cnm.
Hayirli olsun Canim, bir kac ay sonra artik ins dösenmis odalari paylasiriz=)
Tuğbacım güle güle kullanın çok güzel...
Kalitesi hakkında ne düşünüyorsun canım İkeanın?
bayıldım 2side çok güzel hayrlı günlerde kullanın inş.
Tuğbacım , Allah o beşikte yatırmayı ve mıncıklamayı da nasip etsin.
Güle güle kullan tatlım.
çok güzel tubişim gülegüle kullansınn
ah cnaım ne güzel alıp kurmussunuz tamamen donatıp bebegınzıı de ıcınde görmeyı nasıb etsın Rabbim
kızlarrrr odamızzz ve hastane çıkışı bebek şekerimiz bide mevlüt için yapıyo :))
konservelerimi yapmaya gidiyorum patlıcanlarım közlendi :)
size hoş sohbetlerrr .haydinnn çüzzzzz
üst kattaki kadın yine bi şeyler silkeliyorrr,bu kadaın bana erken doğum yaptırıcak ,gelinini bi yakaasam (her yerde gelini çekiştiriyormuş)salıcam üstüne gelinini ,ohhhhhhhhhhh missssss
Selam güzel anneler ve bebekleri
Yeni bir haftaya başladık bugün ve bebeklerimize gün geçtikçe yaklaşıyoruz..bu günler hiç gelmeyecek gibiydi..çok şükür bende 2 haneli rakamlara düştüm..ben kızımı özledim haftya görmeye gideceğim inş..Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun bizleri..
bu haftasonu hiç iş yapmadım..cumartesi babaanneme ve pazarda anneanneme gittim..dinlenmiş oldum bir yandan..
kızlar ya ben çok ayakta durdum mu ve bacaklarımı sarkıttım mı özellikle sol ayağım çok şişiyor..ne yapmam lazım..elimden geldikçe uzatıyorum ama iş yerinde her zaman olmuyor..başka sıkıntım yok şükür..
ayşecim aynen benim kızda seninki gibi bazen mideme bir baskı yapıyor ki anlatamam çok canım acıyor..ne yapacağız böyle bilmem..babasına istedimi oynuyor istemedi mi naz yapıyor cadı..eşimde çok üzülüyor..dedim kız seni şimdiden parmağında oynatıyor gerisini sen düşün artık..
selam cnaım hoışgeldın :) sorma ya benım kız da aynen öle canı ıstedımı oynuo ıstemedımı naz yapio zilli
aynen parmakalrıdna oynatıyoalr hee
canım ıs yerınde ayak alı tahtaları oluo ya öle bişi vars aonu kullan mutlaka bacagını keserse sandalye şişlik oluo
bide ayakalrınla gaz pedal hareketı yap 1 saat otuuruosn kalk bi 10 dk dolaş ofiste ben öle yapioorm şişlik olmasın die
bi şiştımı gerısı gelıo cunku gecen hamılelıgıdme cok cekmsıtım sıdmı dıkkat eıdorm olmadı cok sukur tabıı tuza da dıkkat etmek
lazım agrı şeyler yememek lazım
bayağ bi düşük sonucun gülüm çok şaşırdım benim açlık 82 senin yüklemeden sonra 78 ise ya peki açlığın ne kadar ?
Kızlar günaydın.
Acayip sinirliyim bugün herkese...
Sebep çok aslında ama neyse...
Bir süre sessiz ve yalnız kalmak istiyorum.
Bu arkadaşımızın son cümlesini bende YAŞIYORUM...
Çok önemli değil canım ama sinir bozucu şeyler.
Hazmı zor biraz.
Ya iki insanın aynı evde yaşaması ne kadar zormuş... Anlaşması.
Hayatla mücadele yordu beni.
Yordu.
Şurdan bir otobüse binsem gitsem ohh mis. Bir deniz kenarına.
Doğursam orda bebeğimle başbaşa...
Canım bebeğim
Delirtiyorlar çünkü insanı
Ay evet neden yaşıyoruz çünkü kadınız.
Alın size en sevdiğim kitap alıntısı!
“Pusulanın hep kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayan parmağı da daima, bir kadını gösterir. Her zaman. Bunu hiç unutma Meryem….Seninle benim gibi kadınlara hayatta yalnızca bir, tek bir marifet gereklidir, o da zaten okulda öğretilmez. O da tahammül. Sabretmek. Katlanmak. Sahip olduğumuz tek şey bu yeteneğimizdir…. Bir erkeğin kalbi fesat, habir bir şeydir, Meryem. Bir ananın rahmine hiç benzemez. Kanamaz, sana yer açmak için genişlemez.”
Aynısını yapmak lazım aslında mandalinacım.
Amin cümlemizin canım.
cnm çok güzel olmuş iyigünlerde kullansın minnoşun.ayrıca cibindiriğinide görüyorum orda çok hoş duruyor onlarkızlarrrr odamızzz ve hastane çıkışı bebek şekerimiz bide mevlüt için yapıyo :))
sürekli uzatmaya çalışıyorum..dediğini yapıyorum saatte bir dolanıyorum, tuz zaten kestim gibi baya azalttım, yediklerimede dikkat ediyorum, bol bol su içiyorum anlamadım gitti valla..bende devamı gelir diye evham yapıyorum zaten..daha 2,5 -3 ay var ya..uçak yolculuğu yaptım ya geçen hafta..uçakta bir şişti ondan sonra böyle..birde sıcak havalar tetikliyor..iş yeri şartları derken bu haldeyim..bakalım ne olacak..
Kızlar dün gece rüya gördüm ama sabah uyanınca deriiin bir oh çektim..kabustu resmen.Rabbim beni ve bebeğimi korusun inşallah..Rüyamda sancılanıyorum.apartopar hastaneye gidiyoruz.belimden iğne atılıyorum (epudral için) ve serum takıyorlar koluma oda suni sancıymış.şuan 24.haftadayım.ve rüyamdada aynı hafta içersindeyim erken pirematüre doğucakmış.öyle görüyorum.sancılarnıyorum falan (ve rüya müya ama birebir yaşadım sancıları).çocuk bi türlü doğmuyor.derken benim tırnaklarım başlıyor morarmaya.beni zor kurtarıyorlar beni.çocuğun yaşayıp yaşamadığını bilmiyorlar o saatten sonra ve sezeryana alıp bebeği alıcaz diyorlar çalarsaatin sesine uyandım.eşimi işe göndericektim.derin bir oh çektim.ama varya o suni sancı olayı falan buz kestim rüyamda.korktum valla ben yaa:26:
Kızlar dün gece rüya gördüm ama sabah uyanınca deriiin bir oh çektim..kabustu resmen.Rabbim beni ve bebeğimi korusun inşallah..Rüyamda sancılanıyorum.apartopar hastaneye gidiyoruz.belimden iğne atılıyorum (epudral için) ve serum takıyorlar koluma oda suni sancıymış.şuan 24.haftadayım.ve rüyamdada aynı hafta içersindeyim erken pirematüre doğucakmış.öyle görüyorum.sancılarnıyorum falan (ve rüya müya ama birebir yaşadım sancıları).çocuk bi türlü doğmuyor.derken benim tırnaklarım başlıyor morarmaya. zor kurtarıyorlar beni.çocuğun yaşayıp yaşamadığını bilmiyorlar o saatten sonra ve sezeryana alıp bebeği alıcaz diyorlar çalarsaatin sesine uyandım.eşimi işe göndericektim.derin bir oh çektim.ama varya o suni sancı olayı falan buz kestim rüyamda.korktum valla ben yaa:26:
öhöm öhöm ben tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum
şimdi gecen hamıleleıgımde 23-24 haftada göğüsmden süt gelmeye başlamıştı benım az az gelıyodu
ve gittikçe çoğalmıstı sıksam gelıodu ama sıkmıyodum neyse bebegı kaybedip doğum yapınca sütüm bırıkıp
mastit yapmasın die bana sütü kesecek bi ilaç verdıler hastanede onu içtim kayınvalidem de o zaman
kızım bi ilaç verdılermı sana onu ıctın mjmı cunku o sonradan hamıel kaldııgnda süt gelmesını zorlaştırıyo dedi..
ama içmiştim çoktan ve sımdı 26. haftamdayım ama bı kere 1-2 hafta onceydı sanırrım bı damladan mınık süt geldi
dahada yok onu da acaba ben mi öyle zannettım acaba süt değilmiydi diyorum sonra düşününce içime kurt düştü
acaba kayınvalidemın bahsettiği gibi bişey mı oldu ? burda bebek kayebden baska arkadaslarda var onalra da verıldımı bu haptan
veya ıkıncı ucuncu cocugunu doğurcak anneelre soruyroum her hamılelgınızde aynı zamanda mı geldı süt
sütü en çok etkıleyen sey stres bılırom bunu düşünüp sıkılmak bile doğum sonrası sütü etkıler ama düşünmeden de edemıyorum :26:
anladım canım 27 haftadasın yanı bundan sorna hafıfı hafıf şişmeye baslaması normal anormal deil
tabii ki ama son ayalrda daha cok şişicek gene şanslıyız serın havalara gelcek çok şişliğimiz olmaz ıns die
umud edıyorum....ellerin ve yuzun sısmıyorsa cok sorun etme gun ıcınde cok yoruluyorsan ondan da oalbilir
hım bir de ayakalrını sıkacak ayakkabı gıyme valla benım yenı aldıgım ayakabı sıkıyodu eskısını gıyyorum canım
yeter kı sıkmasın...sıkıncada dolaşımı ketiği için şişlik olur doktoruna da söle gidicne kı dr da baksın bi...
bır de ben genelde çok yıyıp yattıgım zaman çok şişio....bir de şiliğin inmesı ıcın sol tarafa yatman laızm
mevcut şişlik 24 saat ıcınde ınmıyor sabıt kalıyor veya artıyorsa doktoruna dansımalısın canım tansıyonunu da kontrol ettır ara ara
öhöm öhöm ben tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum
şimdi gecen hamıleleıgımde 23-24 haftada göğüsmden süt gelmeye başlamıştı benım az az gelıyodu
ve gittikçe çoğalmıstı sıksam gelıodu ama sıkmıyodum neyse bebegı kaybedip doğum yapınca sütüm bırıkıp
mastit yapmasın die bana sütü kesecek bi ilaç verdıler hastanede onu içtim kayınvalidem de o zaman
kızım bi ilaç verdılermı sana onu ıctın mjmı cunku o sonradan hamıel kaldııgnda süt gelmesını zorlaştırıyo dedi..
ama içmiştim çoktan ve sımdı 26. haftamdayım ama bı kere 1-2 hafta onceydı sanırrım bı damladan mınık süt geldi
dahada yok onu da acaba ben mi öyle zannettım acaba süt değilmiydi diyorum sonra düşününce içime kurt düştü
acaba kayınvalidemın bahsettiği gibi bişey mı oldu ? burda bebek kayebden baska arkadaslarda var onalra da verıldımı bu haptan
veya ıkıncı ucuncu cocugunu doğurcak anneelre soruyroum her hamılelgınızde aynı zamanda mı geldı süt
sütü en çok etkıleyen sey stres bılırom bunu düşünüp sıkılmak bile doğum sonrası sütü etkıler ama düşünmeden de edemıyorum :26:
merhaba kızlar ya bişi soracam sizdede mide yanması sorunu varmı ben anormal derecede yanma hissediyorum ve neredeyse hiç uyuyamıyorum. çözümü nedir ne önerirsiniz
ayyyy cok şekerler..o minik tavşanı yerim ama ben.. ponponunu da yerim :))))))kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa
Eki Görüntüle 526484 Eki Görüntüle 526485
unnadoda beni deli etti ya.daha öncede iki kere almıştım çabuk yollamışlardı aslında ama bu sefer iki hafta oldu alalı nerdeyse halada tedarik sürecinde diyo.sanki altından elbisew sipariş ettik.insan müşterisini kaybetmemk için çaba sarfeder
Eki Görüntüle 526709 dayanamadım gece gece paylaştım kızlarbiraz uzaktan çekmişim, çok nette değil ama ilk bebek şekerimi yaptım. bunlara böyle mavi renkte keseler alıcam, bir de kartondan da poşetler alıcam yaldızlı yaldızlı. oğluşumun mevlutunde vericem.
Allahım o günleri göstersin yarabbim
Günaydın güzell anneleeerr
Hafta sonu ara ara okudum hep topiki, ama yazamadım.
Temizlik ve yemekle uğraştım. ne kadar yoruluyorum artık ya..bir duş alıyorum, nefes nefese kalıyorum.
Sonra uzandım, elimi karnıma koydum,sessizce dinledim, hadi dedim bir tekmecik istiyorum oğlum ya bir tekmecik..yok yok yine yok.
ne zaman hissedicem ben bu tekmeleri yaaaa ufff öfff pöfff
Çok önemli değil canım ama sinir bozucu şeyler.
Hazmı zor biraz.
Ya iki insanın aynı evde yaşaması ne kadar zormuş... Anlaşması.
Hayatla mücadele yordu beni.
Yordu.
Şurdan bir otobüse binsem gitsem ohh mis. Bir deniz kenarına.
Doğursam orda bebeğimle başbaşa...
Canım bebeğim
Kızlar bunu hafta sonu bitirdim.Aslında cuma günü akşam başladım ama o gece yorgundum çok yapmamıştım.Crts-Pzr ördüm.Dün gecede süslemelerini yaptım.Sadece düğmeleri yok.Onuda sonra alıp dikicem....İnş giydirmeyide nasip eder Allahımmmmmm
Eki Görüntüle 526942
Kızlar dün gece rüya gördüm ama sabah uyanınca deriiin bir oh çektim..kabustu resmen.Rabbim beni ve bebeğimi korusun inşallah..Rüyamda sancılanıyorum.apartopar hastaneye gidiyoruz.belimden iğne atılıyorum (epudral için) ve serum takıyorlar koluma oda suni sancıymış.şuan 24.haftadayım.ve rüyamdada aynı hafta içersindeyim erken pirematüre doğucakmış.öyle görüyorum.sancılarnıyorum falan (ve rüya müya ama birebir yaşadım sancıları).çocuk bi türlü doğmuyor.derken benim tırnaklarım başlıyor morarmaya. zor kurtarıyorlar beni.çocuğun yaşayıp yaşamadığını bilmiyorlar o saatten sonra ve sezeryana alıp bebeği alıcaz diyorlar çalarsaatin sesine uyandım.eşimi işe göndericektim.derin bir oh çektim.ama varya o suni sancı olayı falan buz kestim rüyamda.korktum valla ben yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?