Kızlaaarr bişey sorucammmm
uzun kollu tulumların badilerin çoğu penye. ocak ayında penye tulum giydirilir mi bebeğe üstüne bir hırkayla falan ?
tecrübesizlik ne kötü şey, birşeyler alıcaktım internetten emin olamadım bir türlü, çoğu penye çünkü.
teşekkür ederiz teyzesi tulumlarımızı beğendiğin için.tontirik etkisi olmuş sendeGAVİSCON canım.. benim yanmalarım onunla geçti. hatta cantamda taşıyorum, her an yanımda. yanmaya başlayınca dayanamassam dikiyorum kafaya gavisconu :)))))))))) bir de yediğin içtiğin şeylere dikkat et.. çiğ sebzeler (domates, salatalık, yeşillik vs.)yapıyordu bende yanmayı, baharatlı ve acılı şeyler.. bunlara dikkat edince yanmıyo zaten.. ama ne yesem yanıyo diyosan yapcak bişey yok. zaten içtiğin anda kesiyor yanmayı tavsiye ediyorum kesinlikle..
ayyyy cok şekerler..o minik tavşanı yerim ama ben.. ponponunu da yerim :))))))
beni de delirtti onlar ya senemmmcim sorma.. tedarik süreci bitmesine rağmen hala yola bile cıkmadı ürünler.. bekliyorum bakalım bugün de hareket olmassa göstericiiiimm günlerini
senin oğlan kendini hissettirmekte gecikti canım ama yapcak bişey yok bekliycen artıkk.. demek ki baya içerde.. benimki de icime kactı hepten hiç hissetmiyorum kaç gündür.. cok hafif arada bi belli ediyo kendini o kadar..
fesleğencim neler oldu bilemiyorum ama üzmemeye calış kendini..
bebeğini düşün yani onun icin iyi olmak zorundasın..
artık hissediyorlar biliyosun bizim ruh halimiz önemli.. ona kötülük yapmak istemezsin biliyorum.
düzelecektir durum eminim.. daha kötülerini de yaşadın ama cok şükür bak düzeldi herşey..
yine öyle olacak canım.. ben inanıyorum.
maşallah yaaaaa, marifetli hatun.. ne güzel cicek işlemesi de yapmış.. kendimi cok yeteneksiz hissediyorum yaprak bu yaptıklarını gördükçe.. kızın güzel günlerde giysin inşallah, sağlıkla.. ellerine sağlık canım..
tuğbacım cok güzel olmuş efenin odası.. maşallah. güle güle kullan canım..
şekerler de çok şeker
rüyan hayrolsun canım, böyle rüyalar normal artık, zaman geciyor doğum için kaldı 3 ayımız.. allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize..
rüya demişken ben de sana yazacaktım. seni gördüm rüyamda.. :))
tontirikten etkilendim heralde, şöyle güzelsin böyle tatlısın diye face den bakıp bakıp yazıyo ya..
seni ve eşini gördüm eşini hatırlamıyorum ama senin üzerinde cok güzel bir kıyafet vardı ve cok cok güzeldin maşallah :)))))))))))
kızlar kimileriniz göğsümden süt geldi yazmışsınız.benim gelmedi yaa..gelmesimi gerekiyor.ay bi arkadasımın doğumdan sonra 2 gün sütü gelmedi kanallar tıkalıymış sıcak bezlerle pompalarla az uğraşmadılar,kız resmen azap çekti.öyle olmiim bende
buarada pompa demişken,dün eşimle bebeğime alışveriş yaparken pompaları araştırdık.elektriklide en uygun kraft markasının sarı renkteydi dışı.110 tl dediler.ay ne pompalar var 250,300 tl diyolar.bukadarda adam soyulmaz valla.tamam teknoloji hayatı kolaylaştırmak için eyide hoşta güzelde adamı soyuyolar resmen yaauwwel pompası alırım diodum bebedorunki uucuz geldi ama arkadaslar önermedi..burun aspiratöründede ağızdan havayla çekileni almaya karar verdik.o elle yapılan ucuz olan aspiratörleri kullanan arkadaslarım sadece öndeki mümükleri temizliyor işe yaramıyor dedi,kkararsız kaldım.ama elle olanı almak isteyenlerde chicconunkini alsınlar onun ucu daha inceymiş,öbürkülker kalınmış.bu ağızdan havayla çekilenlerde çocuğun burun kanallarını iyi temizliyormuş ama umarım kusmam yaparken ben kendi pisliğime öğüren insanım..geçen arkadasımın bebeği altına yapmış.Allahım koca insan şeyi gibi kokuyor.gözlerim pörtledi ama tuttum kendimi öğürmemek için.. değişik bi insanım işte napiim çocuğumda alışırım inşallah
canım evin sıcaksa giydirebilirsin tabi..sonuçta içine çamaşır giydireceksin..ben bebekleri çok kalın giydirmeye karşıyım..nasıl alışırsa öyle gider.baktın çok soğuk birde battaniyeye sararsın olur biter..
benim ilk çocuğumda 5-6 aylıkken gelmişti ilk kez.tam hatırlamıyorum.ee 15 sene oldu.))ondan sonrakilerde hep hamileliğimi öğrendiğim gibi geliyodu hemen.sıkıp bakıyodum hatta şu sütle cinsiyet tespiti varya,onu yapmak için:))aslında sıkmak iyi değil tabii.bu hamileliğimde zaten sütüm kesilmemişti daha.oğlum 2 yıl emdi.1.5 yıl olmuştu sütten keseli.benim yaklaşık 2-3 yıl daha gelmeye devam ediyor kestikten sonrada.ama herkeste aynı olmuyor.herkesin bünyesi farklı.sen kafaya takma.bebiş doğduktan sonra,hele bide emsin bak nasıl geliyor allah ın izniyle...dediğin ilacın öyle bir yanetkisi olduğunu duymamıştım.doktora bi sor istersen doğruluk payı ne kadarmış acaba..öhöm öhöm ben tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum
şimdi gecen hamıleleıgımde 23-24 haftada göğüsmden süt gelmeye başlamıştı benım az az gelıyodu
ve gittikçe çoğalmıstı sıksam gelıodu ama sıkmıyodum neyse bebegı kaybedip doğum yapınca sütüm bırıkıp
mastit yapmasın die bana sütü kesecek bi ilaç verdıler hastanede onu içtim kayınvalidem de o zaman
kızım bi ilaç verdılermı sana onu ıctın mjmı cunku o sonradan hamıel kaldııgnda süt gelmesını zorlaştırıyo dedi..
ama içmiştim çoktan ve sımdı 26. haftamdayım ama bı kere 1-2 hafta onceydı sanırrım bı damladan mınık süt geldi
dahada yok onu da acaba ben mi öyle zannettım acaba süt değilmiydi diyorum sonra düşününce içime kurt düştü
acaba kayınvalidemın bahsettiği gibi bişey mı oldu ? burda bebek kayebden baska arkadaslarda var onalra da verıldımı bu haptan
veya ıkıncı ucuncu cocugunu doğurcak anneelre soruyroum her hamılelgınızde aynı zamanda mı geldı süt
sütü en çok etkıleyen sey stres bılırom bunu düşünüp sıkılmak bile doğum sonrası sütü etkıler ama düşünmeden de edemıyorum :26:
günaydın :) çok şükr bende iim :) turşumu geçen hafta anneme kurdurdum ama 7 yıllık evliyim ilk defa evime turşu kurdurdum ! ben hiç sevmem turşuyu ama eşim turşulu ekmek ıslamasını çok sever ondn yapabileyim die kurdurdum en çok da.olmuş ama hala ağzını dahi açmadım ben sevmiorum ya sanıorum herkes sevmioallaha emanet h.günler
canım hiç panik yapma aynı şey benim teyzeminde başına geldi. bebişko emmeye başlayınca sütüde geldi üstelik 2 yaşına kadarda emzirdi tontişmi tontiş bi yiğenimiz var. dert etme kendine ama eşim gelince akşam ona sorim.
Kızlaaarr bişey sorucammmm
uzun kollu tulumların badilerin çoğu penye. ocak ayında penye tulum giydirilir mi bebeğe üstüne bir hırkayla falan ?
tecrübesizlik ne kötü şey, birşeyler alıcaktım internetten emin olamadım bir türlü, çoğu penye çünkü.
evet serin havalara geleceğimiz çok iyi..yok yok dinlenince ayaktaki şişmeler iniyor..yorgunluktan hehalde..evet ayakkabıda çok önemli bugün daha rahat olanları giydim hafifledi sanki..iş yerinde zaten terlik giyiyorum canım ayakkabı giymiyorum tüm gün..inş bu kadarlıkla geçiririz canım..
canım bende hiç süt yok dahalık..ne ilaç kullandım ne birşey..bence dert etme..
kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.
canım evin sıcaksa giydirebilirsin tabi..sonuçta içine çamaşır giydireceksin..ben bebekleri çok kalın giydirmeye karşıyım..nasıl alışırsa öyle gider.baktın çok soğuk birde battaniyeye sararsın olur biter..
benim ilk çocuğumda 5-6 aylıkken gelmişti ilk kez.tam hatırlamıyorum.ee 15 sene oldu.))ondan sonrakilerde hep hamileliğimi öğrendiğim gibi geliyodu hemen.sıkıp bakıyodum hatta şu sütle cinsiyet tespiti varya,onu yapmak için:))aslında sıkmak iyi değil tabii.bu hamileliğimde zaten sütüm kesilmemişti daha.oğlum 2 yıl emdi.1.5 yıl olmuştu sütten keseli.benim yaklaşık 2-3 yıl daha gelmeye devam ediyor kestikten sonrada.ama herkeste aynı olmuyor.herkesin bünyesi farklı.sen kafaya takma.bebiş doğduktan sonra,hele bide emsin bak nasıl geliyor allah ın izniyle...dediğin ilacın öyle bir yanetkisi olduğunu duymamıştım.doktora bi sor istersen doğruluk payı ne kadarmış acaba..
kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.
cnm benim ne yaşadın neye kızdın bilmiyoruz tabi,akıl vermesi burdan böyle kolay oluyor bazen ama bebeğin için üzmiyceksin kendini,ben sinirlenince yada bişeye üzülünce ağlamaya başlarsam eğer hemen kesiyorum derin derin nefes alıp bebeğimi düşünüyorum mutlu olmaya çalışıyorum ne yaşarsak oda yaşıyor bizimle çünkü.çocuğumun sinir sistemini etkileyip doğunca agresif bir bebek olmasını istemem.papatya çayı ve rezeneyide ara ara içmeni öneririm bebişim rahatlaman içinyaptığın alıntıyı beğendim ben..benim eşim dünya iyisi bir insan.ama oda bazen öküz olabiliyor.insan kendi ailesiyle anlaşamıyorki elin adamıyla dörtdörtlük olsun.milyarlarca parmak izi var şu dünyada biri biri,ne benzemeyen..herkes farklı anlıycan tatlım..oyüzden kendine edersin..ayşenin dediğine katılıyorum hiçbirimiz bir prensle yaşamıyoruz.üzme tatlı canını sen boşyere
cnm çok güzel olmuş iyigünlerde kullansın minnoşun.ayrıca cibindiriğinide görüyorum orda çok hoş duruyor onlar
valla canım ona göz ucuyla baktım sankim 26 mı ne yazıoyrdu.bende anlamadım.üstelik dün gece saat 9 civarı söylemesi ayıp bir kek yedim anlatamam :)
kızlar ben 32.haftamda izine ayrılmayı düşünüyorum fakat bu torba yasaya güveniyorum,sizce dogum izni 6 ya çıkacagı kesinmi.eger 4 ayda kalırsa 32.haftamda ayrılmam pek iyi olmaz benim için
kızlar ben 32.haftamda izine ayrılmayı düşünüyorum fakat bu torba yasaya güveniyorum,sizce dogum izni 6 ya çıkacagı kesinmi.eger 4 ayda kalırsa 32.haftamda ayrılmam pek iyi olmaz benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?