2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar kimileriniz göğsümden süt geldi yazmışsınız.benim gelmedi yaa..gelmesimi gerekiyor.ay bi arkadasımın doğumdan sonra 2 gün sütü gelmedi kanallar tıkalıymış sıcak bezlerle pompalarla az uğraşmadılar,kız resmen azap çekti.öyle olmiim bende
buarada pompa demişken,dün eşimle bebeğime alışveriş yaparken pompaları araştırdık.elektriklide en uygun kraft markasının sarı renkteydi dışı.110 tl dediler.ay ne pompalar var 250,300 tl diyolar.bukadarda adam soyulmaz valla.tamam teknoloji hayatı kolaylaştırmak için eyide hoşta güzelde adamı soyuyolar resmen yaauww el pompası alırım diodum bebedorunki uucuz geldi ama arkadaslar önermedi..burun aspiratöründede ağızdan havayla çekileni almaya karar verdik.o elle yapılan ucuz olan aspiratörleri kullanan arkadaslarım sadece öndeki mümükleri temizliyor işe yaramıyor dedi,kkararsız kaldım.ama elle olanı almak isteyenlerde chicconunkini alsınlar onun ucu daha inceymiş,öbürkülker kalınmış.bu ağızdan havayla çekilenlerde çocuğun burun kanallarını iyi temizliyormuş ama umarım kusmam yaparken ben kendi pisliğime öğüren insanım..geçen arkadasımın bebeği altına yapmış.Allahım koca insan şeyi gibi kokuyor.gözlerim pörtledi ama tuttum kendimi öğürmemek için.. değişik bi insanım işte napiim çocuğumda alışırım inşallah

canım evin sıcaksa giydirebilirsin tabi..sonuçta içine çamaşır giydireceksin..ben bebekleri çok kalın giydirmeye karşıyım..nasıl alışırsa öyle gider.baktın çok soğuk birde battaniyeye sararsın olur biter..

teşekkür ederiz teyzesi tulumlarımızı beğendiğin için.tontirik etkisi olmuş sende elbise olayına gelince valla aynı kıyafetleri giymekten kokuştum,birini yıkıyorum birini giyiyorum muahahahah .

Son düzenleme:

canım benimde daha sütüm gelmedi merak edecek birşey yok zannedersem..

o zamaaaan penye tulumlar alabilirim :)

içine badi ya da zıbın, üstüne tulum ve soğuksa bir hırka ya da yelek yeter sanırım :)

Allahımmmm o minik bedenleri giydireceğimiz günler de gelsiiinnnn bir an önceeee

benim ilk çocuğumda 5-6 aylıkken gelmişti ilk kez.tam hatırlamıyorum.ee 15 sene oldu.))ondan sonrakilerde hep hamileliğimi öğrendiğim gibi geliyodu hemen.sıkıp bakıyodum hatta şu sütle cinsiyet tespiti varya,onu yapmak için:))aslında sıkmak iyi değil tabii.bu hamileliğimde zaten sütüm kesilmemişti daha.oğlum 2 yıl emdi.1.5 yıl olmuştu sütten keseli.benim yaklaşık 2-3 yıl daha gelmeye devam ediyor kestikten sonrada.ama herkeste aynı olmuyor.herkesin bünyesi farklı.sen kafaya takma.bebiş doğduktan sonra,hele bide emsin bak nasıl geliyor allah ın izniyle...dediğin ilacın öyle bir yanetkisi olduğunu duymamıştım.doktora bi sor istersen doğruluk payı ne kadarmış acaba..

valla ben çok severim.doğumdan sonra da malum bol bol misafirimiz olacak,çıkarırız kısırın,patates salatasının falan yanına.ben bazen böreğin çöreğin yanına bile çıkarıyorum ortaya.yeniyor valla.biz bayanlar ne olsa yiyoz zaten.))

sağol canım ay ne bılıym aklıma geldi öle acaba dedım yanı olur mu :) 2010 da aldıgım ılac

yanı sımdıye etkı etmez ama ıste içime kurt dustuydu öle ise ok :) maşallahhh tosun tosuunn :)

canım gıydırlır tabıı zaten ılk zamanalr ıcıne baska bsıelerde gıydırıcen yanı çıplak tene tulum gıymıcek :)

e yelek de gıyer battanıyesını ortersın zaten evde sıcak olcak :)

terlık gıyerek en ıyısını yapmıssın canım oohh en rahatı valla :) kış oldugu ıcın cook sanslıyız cook :)

hım demekkı değişio gebelıkten gebelıge tamam canım sağol öle bi sorayım dedim aklımı mesgul edıodu :)

kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.

heh canım aynen ben de aynen öyle düşünüyorum
bebegı kat kat sarıp saramlıoalr ya yaz gunu hele ay iflit oluyorum yaa
temmzu ayında kadın bebegı gıydırmış bı de kalın battanıeyye sarmsıtı yolda gördum aglıodu bebek kadın susturamıo
ay yanıo cocuk ya off bebek usur die şapioalr ama abartmaya gerek yok üşütürse dğeil asıl hava alamazsa hasta olur çocuk
yazık yavruya ya...yegenımı cıkartıos dıaşrı belkı 50 kısı ortun gıydırın dıo kardesımle sınir oluyrurz
2 yasında bi kere hasta olmadı cocuk maşallah subhnallah diyeyım nazar degmesın :)

hımmm anladımm :) şimdi düşününce yanı sonucta hormon işi yani değil mi her gebelıktede aynı sekılde hormon
salgılanmayacagına göre durum her gebelıkte değişri maşallah senınde hıc kesılmemis yau :) :) :)

doktorada sorayım ama dediğin doğru kafama yattı yanı bı de emdıkçe gelıo zaten süt bebek emdıkçe üretiliomuş
depolanmıyomus ya bebsı emıp beyne sınyal gonderınce gelcek demekkı :)

kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.

canım Allah yardımcısı olsun allah acil şifalar versın sevdıklerıen bağışlasın

inşallah sağlığına kavusur ınsallah kurtulur

Haklısın canım. Daha sakin olmaya çalışacağım...

Allah şifa versin inşallah canım.

sayfalar alms basini gitmis . yetisirsem okucam:)
bende hazirlik yaptim yarinki misafirleri gogus altim oyuldu resmen acayip acidi.
biraz yaticam, bebis dinlensin :)yemesi guzelde yapmasi cok zor su mamalari.

kızlar ben 32.haftamda izine ayrılmayı düşünüyorum fakat bu torba yasaya güveniyorum,sizce dogum izni 6 ya çıkacagı kesinmi.eger 4 ayda kalırsa 32.haftamda ayrılmam pek iyi olmaz benim için

valla canım ona göz ucuyla baktım sankim 26 mı ne yazıoyrdu.bende anlamadım.üstelik dün gece saat 9 civarı söylemesi ayıp bir kek yedim anlatamam :)

senin normaldede kanşekerin düşük mü acaba uyuşma başdönmesi gibi belirtilerin oluomuydu.ama gebelikte önemli olan yüksek olmaması boşver daha ii ve çok güzel düşük çıkması.helede akşam en son kek yemiş olman en güzeli :)) ben 7den sonra 1şey yememiştim ve gün içinde tatlı da almamıştım yani1gün önceden perhizli gittiğim halde 140 çıkmıştı :)

canım cok üzüldüm teyzen için, kanser artık yaşlı genç tanımıyor.. allah şifasını versin inşallah iyileşir allah yardımcınız olsun canım..
kemoterapi falan alıcak mı ameliyattan sonra nasıl bir tedavi süreci olucak??

kızlar ben 32.haftamda izine ayrılmayı düşünüyorum fakat bu torba yasaya güveniyorum,sizce dogum izni 6 ya çıkacagı kesinmi.eger 4 ayda kalırsa 32.haftamda ayrılmam pek iyi olmaz benim için

canım gecende netten bakmıştık arkadaşımla o konuya.. bu iptal olan kürtaj yasasının içindeymiş bu 6 ay doğum izni konusu da.. heralde yasayı şirinleştirmeye çalıştılar akıllarınca ama o yasa da rafa kalkınca sanırım bizim hevesle beklediğimiz kısmı da rafa kalkmış oldu.. yani ben böyle biliyorum.

geçmiş olsun ALLAH şifasını versin tez zamanda

valla o yasadan ne ses çıktı ne seda...bende 32.haftamda izin alıcam çalışamam çünkü.ayrıca işiniz çok ağırsa geçen gazete okudum erken doğuma sebep oluyormuş.yani şimdi bile nefes nefese kalıyoruz.zaten 8 hafta çok komik bir süre ya.düşündükçe canım sıkılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…