2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

o hazmı zor olan olayları hepimiz yaşıyoruzdur bazılarımız a şeklinde bazılarımız b şeklinde ama hepimizin hayatından ucundanda olsa muhakkak vardır işte bunları çözmek yada baş etmenin yollarını bulmak bize kalıyor keşke herkes anlayışlı olsa karşısındakinin duygularını anlayıp ince fikirli olabilse ama farklı kişilikler aynı ev içinde bir yerde muhakak ayrılıklar oluyor ee bu fikir ayrılıkları yada başka şeyler oluyor diye ne yapacaz kendimizi özellikle bebeklerimizi üzmeye değermi bence değmez onun için arşımızdakini iyi tanıyıp anladığı dilden güleryüzle geridönüşüm yaptırsak ne bileyim bir şekilde kendimizi üzmeden karşımızdakine anlatabilsek durumu yada yaşatsak aynısını anlasa bizi

Günaydın kızlars nasılsınız bakalım...

Haftasonu kızıma bi tane örgüden elbise yaptımmmmmm:):) Şimdi resmini çekip eklicem sizee..Ama çok tatlı bişiy oldu Eşim bile hala her yaptıgımı kız rengi deil erkek rengi yap diyordu gülüyordu.Elbiseyi görünce oda çok begendi...

Ellerine sağlık canım valla çok güzel olmuş.....

Canım bende azbişiy yorulsam belli bi saat hissetmiyorum.Bu defa ben onu tepikliyorum durmadan rahatsız ediyorum sonra hemencik karşılık verio çok hoşuma gidiyo ama sanki kızıo vurma der gibi:) Eşim de böle yaptıgım zamanlar bana kızıo rahatsız etme kızımı die..Hep o mu edecek birazda ben rahatsız edeyim diyorum...

Çok geçmiş olsun canım.Dr un vermiş sonuçta korkma bence dediğin gibi erken doğuma sebep olmaktansa ilaçlar fayda edecektir.Bebeklerimiz Allaha emanet.Umarım kısa zamanda atlatırsın bu durumu...

Günaydın canım.Ay bende yeni yemekler yapmaya bayılırım ortaya nasıl bişiy çıkcak die heyacanla yaparımAma eşim sanki yıllardır o yemeği yermiş gibi hiç farketmez karnını doyurup kalkar:):) Hiç demez ilk defa yaptın dimi filan die Taştan yumuşak olması kafi yemek yemesi içinBu huyunu seviyorum aslında hiç yok demiyor enazından...

günaydın cnım.Benim deepfreze de patlıcan doldu resmen.Dün yine közlettirdim eşime:) Daha yapcakmıyız haftaya filan diyo.Dedim yok yeter artık kışın da sürekli patlıcan mı yicez sanki.Evet cnm kurutma için zaman geçti konservesini yaparsın.Ben konserve deilde genelde közleyip doğrayıp poşetlere koyuorum...Kolay gelsin şimdiden..

Hayırlı olsun aldıkların canım.Bebişinde sizde güzel günlerde güle güle kullanın....

duyarsın annesi yakında üzülme hatta öyle tekmeler yersinki yeterrr dersin :))) kıyamıyor annesine acıtmıyor canını :))

günaydın :) çok şükr bende iim :) turşumu geçen hafta anneme kurdurdum ama 7 yıllık evliyim ilk defa evime turşu kurdurdum ! ben hiç sevmem turşuyu ama eşim turşulu ekmek ıslamasını çok sever ondn yapabileyim die kurdurdum en çok da.olmuş ama hala ağzını dahi açmadım ben sevmiorum ya sanıorum herkes sevmio allaha emanet h.günler

güle güle kirlet cnm eline saglık.
hımm bu tepsiye dizip dondurma işi güzelmiş.olmazsa 2 poşet deneyim cnm tşkler

hımm közlenmiş patlıcanı bizde birer yemeklik poşetleyip buzluğa atıyoruz

maşallah maşallah çok hamaratsın tatlım . közleme yapıp bizde dondurucuya attık. kışın çıkartıp soğanla kavuruyoruz babağanuş yapıyorum çok güzel oluyor
evet kızlar buzluktada güzel olur mutlaka ama önümüz kurban oldugu için mecburen konservesini yapmak zorundayım.
birde buzluga attıgınızda koku oluyormu?

aferin sana ,geçmişini bilmeyen gelecegine yön veremez demiş Atamız :))
aldıklarınızıda güle güle kullanın cnm

Kıyamam ya.. Rabbim cc tez zamanda kavuştursun inşAllah..

Canımmm kendini çok paralama. Kuzucuğunu da düşün.. Canım çok sıkıldığı zamanlar kızım hemen tepiklemeye başlıyor üzülme anne der gibi.. Onu düşününcede boşvermeye çalışıyorum sıkıntıları.. Ama sen eşini al karşına açık açık konuş. Senin bu kadar sıkıntıda olduğunun farkında değildir belki.. En azından haftasonlarını beraber birşeyler yaparak geçirin. İlaç gibi gelecektir sana da. Hadi haftasonu çalışmak zorundaysa akşamları birlikte birşeyler yaparsınız.

kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa
Eki Görüntüle 526484 Eki Görüntüle 526485

Amanın amanın.. Ne şeker şeyler böyle.. Rabbim cc oğluşunun bu cicileri sağlıkla giymesini nasip etsin inşAllah..

bu arada bende bu aralar acaip ağlak birşey oldum,eşim ne dese zoruma gidiyor.gizli gizli ağlıyorum hep.onada belli etmiyorum.

Bende de aynı durum var canım.. Benim hamileliğimi biraz geç anlamıştık. Sonuç negatif çıkmıştı başta. Bebişimiz olacağını biraz geç öğrendik. Ama eşim diyor birgün bir konuya öğle ani bir tepki vermişim ki işte o an kesin hamile eşim demiş. :) Alınganlık meselesi de öyle.. Herşeyi kendime yoruyorum ama hemen belli ediyorum eşime. o da yanlış anlaşıldığını anlatana kadar göbeği çatlıyor :)

Ohh maşAllah canım.. Ellerine sağlık çok güzel olmuş..

Çok geçmiş olsun canım.. Rabbim cc acil şifalar versin.. Enfeksiyon olmuşsan bol bol su iç emi.. Hamilelikten önce olmuştum bende.. Bol su iç demişti doktorum..

Ellerine sağlık canım.. :) Hem yemek için hem temizlik için..
Bİz de de aynen böyle oluyordu babamız elini koyduğu anda tepiklemeyi bırakıyordu..
Ama artık tepiklemese de babamız elini koyar koymaz tepiklemeye başlıyor.. Eşimde çok mutlu oluyor tabi..
Bir de o kadar güzel ki eşim elini göbüşümün neresine koyarsa gidip oraya vuruyor. Babaya şimdiden cilve yapmaya başladık yani. :)

Bebişlerimiz büyüdükçe akciğerlere baskı yaparmış. Bende de bu nefes alma zorluğu olunca araştırmıştım. NOrmal bir durum yani canım..
Bazen alta bazen üste baskı yapıyor..

Ohh erkenden halletmişsin işlerini canım.. Patlıcanı közleyip konserve yapmadım ama közleyip birer yemeklik poşetlerle dolaba attım..

Kızlar günaydın.
Acayip sinirliyim bugün herkese...
Sebep çok aslında ama neyse...
Bir süre sessiz ve yalnız kalmak istiyorum.
Bu arkadaşımızın son cümlesini bende YAŞIYORUM...

Canım hayrolsun inşAllah.. Çok fazla takmamaya çalış.. Söylemesi kolay bunu ama yapması çok zor biliyorum ama senin her halinden bebişinin etkilendiğini düşün kendini çok yıpratma.. Rabbim cc en kısa zamanda sıkıntılarının gitmesini nasip etsin inşAllah..

cnm anneler hareket ettikce bebegin içinde bulundugu sıvının da etkisiyle bebek beşik gibi sallanıyor ve bebişler uyuyorr.
anne dinlenmeye başladıgında bebişler daha cok hareket ediyorlar

üzme canım kendini yanlız değilsin çoğu zaman bunları bende hissediyorum sabır allahtan

bizde olmuyor birde bende derin donrucu var şu büyük market tipi olanlardan kışlık tüm sebze meyveleri tek kullanımlık poşetleyip içine dolduruyoruz yer sorunumuz olmadığından herşeyi buzluğa atıyoruz

Kızlar bunu hafta sonu bitirdim.Aslında cuma günü akşam başladım ama o gece yorgundum çok yapmamıştım.Crts-Pzr ördüm.Dün gecede süslemelerini yaptım.Sadece düğmeleri yok.Onuda sonra alıp dikicem....İnş giydirmeyide nasip eder Allahımmmmmm

ayyy yerim ben bunu giycek cadıyı çok tatlı olmuş ellerine sağlık

Rabbim cc kullandıklarınızı iyi günlerde kullanabilmeği nasip etsin inşAllah canım..

Kıyamam ya.. İnan hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz.. Başımı alıp gidesim geliyor benimde.. Ama ama işte..
Sen kendini çok yıpratma ne olur.. Bak bebişinde sen ne sıkıntı yaşıyorsan onu yaşıyor. Senin şuan en kıymetlin evladın.. Onu düşün emi..

Ahh yesinler.. Çok güzel olmuş canım.. Ellerine sağlık.. Rabbim cc sağlıkla giyebilmesini nasip etsin inşAllah..

duyarsın annesi yakında üzülme hatta öyle tekmeler yersinki yeterrr dersin :))) kıyamıyor annesine acıtmıyor canını :))

Yaaa hep öyle diyip kandırıyosunuz beni. 25. haftaya giriyorum yaw , neden hissetmiyorum ben hiçbişey? hissetmeyen kalmadı topikte, herkesinki fırıl fırıl dönüyo ,aşağı iniyo yukarı çıkıyo. siz yazdıkça tepiklerle uyandım falan diye, ben kendimi kötü hissediyorum

Yaaa hep öyle diyip kandırıyosunuz beni. 25. haftaya giriyorum yaw , neden hissetmiyorum ben hiçbişey? hissetmeyen kalmadı topikte, herkesinki fırıl fırıl dönüyo ,aşağı iniyo yukarı çıkıyo. siz yazdıkça tepiklerle uyandım falan diye, ben kendimi kötü hissediyorum

Merhabalar anneler ve kuzucukları..
Bir haftaya da başladık.. Yavrularımıza kavuşacağımız gün günden güne yaklaşıyor..
85 gün kalmış kuzuma kavuşmaya.. Birkaç gün sonra şafak saymaya başlayacağım inşAllah.. :)
Günler geçtikçe doğum heyecanın daha da artıyor. Kızımın herşeyini alayım istiyorum, erken doğum konuşmaları falanda olunca etrafta bende iyice panik oluyorum..
Kalanları da bu hafta alırız heralde.. Rabbim cc sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alabilmeği nasip etsin inşAllah..

cnm hamilelikten öncede böyle hissedermiydin?
iki farklı karakterin aynı evde yaşaması tabiki cok zor.insan annesiyle bile anlaşamıyor eşiyle anlaşamamasıda cok dogal
onur kırıcı bi olay olmadıgı sürece bazı şeyleri hazmedebilmeyide bilmeli insan.yoksa evlilik nasıl yürür.

erkek milleti tatlı dilden anlamıyor maalesef.en azından benimki öyle :)
biraz tatlı sert olmak ,yeri geldigindede cadolozluk yapmak gerekiyor.
diger türlü devamlı kadın alttan alıp idare etmeye calışırsa erkek milleti kendini bi halt sanıp ,herşeyi yapma hakkına sahipmmiş gibi hissediyorlar kendini
sorununuz ne bilmiyorum ama bebegin için fazla takılmamaya calış konulara.
bebegin olduktan sonra emin ol şuan takıldıgın konulara gülüp gececeksin umrunda bile olmıcak :)

üzme canım kendini yanlız değilsin çoğu zaman bunları bende hissediyorum sabır allahtan

Delirtiyorlar çünkü insanı

Ay evet neden yaşıyoruz çünkü kadınız.
Alın size en sevdiğim kitap alıntısı!
“Pusulanın hep kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayan parmağı da daima, bir kadını gösterir. Her zaman. Bunu hiç unutma Meryem….Seninle benim gibi kadınlara hayatta yalnızca bir, tek bir marifet gereklidir, o da zaten okulda öğretilmez. O da tahammül. Sabretmek. Katlanmak. Sahip olduğumuz tek şey bu yeteneğimizdir…. Bir erkeğin kalbi fesat, habir bir şeydir, Meryem. Bir ananın rahmine hiç benzemez. Kanamaz, sana yer açmak için genişlemez.”

Aynısını yapmak lazım aslında mandalinacım.

Amin cümlemizin canım.

kızlarrrr odamızzz ve hastane çıkışı bebek şekerimiz bide mevlüt için yapıyo :))
babamız dün kurdu odamızı çok şeker oldular :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…