Çok önemli değil canım ama sinir bozucu şeyler.
Hazmı zor biraz.
Ya iki insanın aynı evde yaşaması ne kadar zormuş... Anlaşması.
Hayatla mücadele yordu beni.
Yordu.
Şurdan bir otobüse binsem gitsem ohh mis. Bir deniz kenarına.
Doğursam orda bebeğimle başbaşa...
Canım bebeğim
Eki Görüntüle 526709 dayanamadım gece gece paylaştım kızlarbiraz uzaktan çekmişim, çok nette değil ama ilk bebek şekerimi yaptım. bunlara böyle mavi renkte keseler alıcam, bir de kartondan da poşetler alıcam yaldızlı yaldızlı. oğluşumun mevlutunde vericem.
Allahım o günleri göstersin yarabbim
bir haftaya daha başlıyoruz.benim gibi işte olanlara kolay gelsin.evinde olanlara da iyi dinlenmeler sonunda iki haneli sayılara düşmüşüm.çok sevindim.
bu arada bebek dünden beri hareketsiz öyle yatıyor.dün hep ayaktaydım.acaba yoruldu da o yüzden mi ki?
Ben geçen hafta mantar olmuştum hatırlarsanız.Cuma günü de kan değerim en son düşük çıkmıştı tekrar kan vereyim dedim,dr idrar tahlili de istemiş.Kanım daha da düşmüş ilaç kullandığım halde.Günde ikiye çıkardı.Mantardan sonra bu kezde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.Zaten mantar ilaçlarını kullandıktan birkaç gün sonra şikayetlerim devam etmeye başlamıştı.Cefaks 500 mg verdi.Mecburen içiyorum.Çünkü enfeksiyon erken doğuma bile yol açıyormuş.E zaten ben ikiz oldukları için her an erken doğum stresi yaşıyorum.Allah ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.Hem korkuyorum,hemde mecburen kullanıyorum ilaç.Allah ım korusun bebişlerimizi inşallah...
Günaydın kızlar
haftasonu ne kadar evle ugrasıp yorulsamda daha dinlenmiş hissediyorum kendimi :)
dün yeni yemek çeşitleri denedim...mutfagın fayanslarını cifledimmpırıl pırıl oldular
sonracıma temzılık ütü bulaşık fln akşam örgü çalışması ypamaya bile vaktim kaldı
eşim yemeği çok begendiği için hepsini hüpletti bu akşam gene yemek yapcam mecbur
eşim bebişin tek tük hareketlerını yakalıyodu...çok hareket ettiği zamanda
elini koyar koymaz duruyodu zilli ama cumartesı akşam yatarken elini karnıma koydu kızımda
maşallah aynı performans devam ettişoklara girdi eşim hiç durmuo bu hiç durmuo ehehe die bütün gün
söyledi durdu şöle güzel böle güzel elime vurdu ayağını hissettim
burda dimi şimdi burda işte fln...aşkım ya çok heyecan yaptı
bir de kızlar siz de ara ara bebeğin göbeğinizin üst kısmında toplanıp
nefesınızı kestiğini hissediyomusunuz
bu aralar hele çok sık oluyo nefes alamıyorum sıksıtırıyo :26:
günaydın arkadaşlar.herzamanki gibi yine kargalar mokunu yemeden kalkıp işlerimi yaptım :)
kızımı bekliyorum kahvaltı yapcaz
eşim 10 kilo patlıcan almış kurutayım diye ama yarın yagmurlar başlıyor
fırında közleyip konserve yapayım diyorum.umarım güzel olur.ilk kez yapacam patlıcan konservesini.
günaydın ciciler
dün ikeadan bebişimizin dolabını aldık....sonra bücürükten 7 tane uzun kollu çıtçıtlı badiler aldık mmmmm ne güzelller şapka bi taneden önlük aldım .. .kendi evimizide unutmadık mutfğa çok şık bi hem kahvaltı hem akşam yemeği için masa aldık inşallah kızımızda ilerde o masada bize eşilik eder yavrum benim
çok yorulduk dün ama ya hala ayaklarım sızlııyo siz naptınız bakem bebiş için alışverişler yapanlar olmuş hepsi güle güle kullansın inşallah yerim o pufuduk ayakları elleri.
hee bu sabahda kızım uyandırdı beni tepikleye tepikleye acıktı zaar
kaç gündür yazamadım topiğe anca yazılanalrı okudum yazarak bazen eşlik edemesemde geçmişi hiç kaçırmıyorum hehehehhe
Günaydın güzell anneleeerr
Hafta sonu ara ara okudum hep topiki, ama yazamadım.
Temizlik ve yemekle uğraştım. ne kadar yoruluyorum artık ya..bir duş alıyorum, nefes nefese kalıyorum.
Sonra uzandım, elimi karnıma koydum,sessizce dinledim, hadi dedim bir tekmecik istiyorum oğlum ya bir tekmecik..yok yok yine yok.
ne zaman hissedicem ben bu tekmeleri yaaaa ufff öfff pöfff
herkese günaydınn..yorucu bir hafta sonu geçirdim yine.turşu falan yaptım.bu akşama da yemeğe misafirim var.rabbim başka dert keder vermesin inşallah.çok şükür bebişim ve ben iyiyiz.diğer çocuklarımda iyiler.en önemliside bu zaten:))geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir..
günaydın canım oh iyi yapmışsın :) erken kalkan yol alır :) hem sabah ki enerji gün içinde gelmıo insana
üstüne güneş doğdurmayacaksın aslında :) ben de dün işleri bitirdim akşamda odaları tek tek kontrol edip
hersyeın düzgün oldugundan emin olup yattım sabah evi öle bırakıp gitmek çok huzur verici :)
evet canım kurutma zamanı gectı bence de konserve olur güzelde olur valla :) bir de ben denemedım denıycektım
ama kısmet olmadı patlıcanalrı küp küp kesıp doğrayıp tepsiye dizip buzlukta donduruyosun hepsi tane tane donmus oluyo
sonra onu poşete dolduruyosun kışında yemekerde hop çıakr kullan oluyo yani poşete koyup doldurunca ezik büzük olup
bozuluyo ya ama tek tek dondurunca öle olmuomus...
hımm közlenmiş patlıcanı bizde birer yemeklik poşetleyip buzluğa atıyoruz
evet kızlar buzluktada güzel olur mutlaka ama önümüz kurban oldugu için mecburen konservesini yapmak zorundayım.maşallah maşallah çok hamaratsın tatlım . közleme yapıp bizde dondurucuya attık. kışın çıkartıp soğanla kavuruyoruz babağanuş yapıyorum çok güzel oluyor
aferin sana ,geçmişini bilmeyen gelecegine yön veremez demiş Atamız :))günaydın ciciler
dün ikeadan bebişimizin dolabını aldık....sonra bücürükten 7 tane uzun kollu çıtçıtlı badiler aldık mmmmm ne güzelller şapka bi taneden önlük aldım .. .kendi evimizide unutmadık mutfğa çok şık bi hem kahvaltı hem akşam yemeği için masa aldık inşallah kızımızda ilerde o masada bize eşilik eder yavrum benim
çok yorulduk dün ama ya hala ayaklarım sızlııyo siz naptınız bakem bebiş için alışverişler yapanlar olmuş hepsi güle güle kullansın inşallah yerim o pufuduk ayakları elleri.
kaç gündür yazamadım topiğe anca yazılanalrı okudum yazarak bazen eşlik edemesemde geçmişi hiç kaçırmıyorum hehehehhe
selamlar herkese bizim babamız yurtdışına çıktı bugün 1 haftalığına ama ben çok kötü oldum çok ağladım gecen akşam da konserve kapağını acamadigim için hüngür hüngür aglamistim.bacak odemi basladi kalp atisim hızlandı herhalde ikiz olduğu için erken basladi şikayetler bir aya izine ayrilacagim artık. dogum endiseleri baslamis herkeste bende de var sezaryenden çok korkuyorum sanki normal olsa korkmayacagim ilk dogum olacak hayirlisiyla Rabbim kolaylıklar versin hepimize
Iki gundur agliyorumicimden hicbisey yapmak geomiyor. Esim cokyogun calisiyor haftasonu da dahil. Dun gece 4de geldi.. Daha dogrusu gelmis ben aglarken uyuyakalmisim yatakta sonradan ogrendim.. Sabah yine les gibi bir psikolojiyleuyandim esim bi kahvalti yapip kalkti gitti noldu neyin var uzme beni lutfen diip duruyo ama biktim artik onun isinden gucunden. Haftasonlari evle ugrasiyorum 2-3 gunluk yemek hazirlacamasir yikaortaligi topla... Kendine resmen mesgale ariyorumartik yapacak.. Sacma sapan kumaslari kesiyorum bisiler dikmeye calisiyorum onu da beceremiyorum zaten.. Haftalardir boyle.. Her haftasonumboyle bombos. Birsuru arkadasim var ama onlarla zaten gorusuyorum. Ben esimlebiseyler paylasmakzaman gecirmek istiyorum baskahickimseye tahammulum yok. Istemiyotum gorusmek. Cok mutsuzum basim agriyor. Yarin is var gitmek dahi istemitorum, isimi sevmeme ragmen artik enerjim tumendi, ruhum yoruldu. Sehirhayatindan biktim,bu duzenden de. Uc kurus para kazanmak icin insanlarin omru gidiyo. Ne evlendigimi bildim ne de hamileligin tadni cikardim. Kendi kendime ugrasip duruyorum hayatta((((((
kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa
Eki Görüntüle 526484 Eki Görüntüle 526485
bu arada bende bu aralar acaip ağlak birşey oldum,eşim ne dese zoruma gidiyor.gizli gizli ağlıyorum hep.onada belli etmiyorum.
Eki Görüntüle 526709 dayanamadım gece gece paylaştım kızlarbiraz uzaktan çekmişim, çok nette değil ama ilk bebek şekerimi yaptım. bunlara böyle mavi renkte keseler alıcam, bir de kartondan da poşetler alıcam yaldızlı yaldızlı. oğluşumun mevlutunde vericem.
Allahım o günleri göstersin yarabbim
Ben geçen hafta mantar olmuştum hatırlarsanız.Cuma günü de kan değerim en son düşük çıkmıştı tekrar kan vereyim dedim,dr idrar tahlili de istemiş.Kanım daha da düşmüş ilaç kullandığım halde.Günde ikiye çıkardı.Mantardan sonra bu kezde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.Zaten mantar ilaçlarını kullandıktan birkaç gün sonra şikayetlerim devam etmeye başlamıştı.Cefaks 500 mg verdi.Mecburen içiyorum.Çünkü enfeksiyon erken doğuma bile yol açıyormuş.E zaten ben ikiz oldukları için her an erken doğum stresi yaşıyorum.Allah ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.Hem korkuyorum,hemde mecburen kullanıyorum ilaç.Allah ım korusun bebişlerimizi inşallah...
Günaydın kızlar
haftasonu ne kadar evle ugrasıp yorulsamda daha dinlenmiş hissediyorum kendimi :)
dün yeni yemek çeşitleri denedim...mutfagın fayanslarını cifledimmpırıl pırıl oldular
sonracıma temzılık ütü bulaşık fln akşam örgü çalışması ypamaya bile vaktim kaldı
eşim yemeği çok begendiği için hepsini hüpletti bu akşam gene yemek yapcam mecbur
eşim bebişin tek tük hareketlerını yakalıyodu...çok hareket ettiği zamanda
elini koyar koymaz duruyodu zilli ama cumartesı akşam yatarken elini karnıma koydu kızımda
maşallah aynı performans devam ettişoklara girdi eşim hiç durmuo bu hiç durmuo ehehe die bütün gün
söyledi durdu şöle güzel böle güzel elime vurdu ayağını hissettim
burda dimi şimdi burda işte fln...aşkım ya çok heyecan yaptı
bir de kızlar siz de ara ara bebeğin göbeğinizin üst kısmında toplanıp
nefesınızı kestiğini hissediyomusunuz
bu aralar hele çok sık oluyo nefes alamıyorum sıksıtırıyo :26:
günaydın arkadaşlar.herzamanki gibi yine kargalar mokunu yemeden kalkıp işlerimi yaptım :)
kızımı bekliyorum kahvaltı yapcaz
eşim 10 kilo patlıcan almış kurutayım diye ama yarın yagmurlar başlıyor
fırında közleyip konserve yapayım diyorum.umarım güzel olur.ilk kez yapacam patlıcan konservesini.
Kızlar günaydın.
Acayip sinirliyim bugün herkese...
Sebep çok aslında ama neyse...
Bir süre sessiz ve yalnız kalmak istiyorum.
Bu arkadaşımızın son cümlesini bende YAŞIYORUM...
cnm anneler hareket ettikce bebegin içinde bulundugu sıvının da etkisiyle bebek beşik gibi sallanıyor ve bebişler uyuyorr.iki haneli sayılara düşünce zaman iyice yaklaşmış onu anlıyoruz ne güzel. bu arada tatrlım bendede aynı şey oluyor ben yorulunca bebeiş hiç kımıldamıyor sonra dinlendiğimde bakıyorum arkadaş zıp zıp odunda endişelenme ve fırsat buldukça dinlen
Hazmı zor biraz.
Yordu.
Canım bebeğim
güle güle kirlet cnm eline saglık.
hımm bu tepsiye dizip dondurma işi güzelmiş.olmazsa 2 poşet deneyim cnm tşkler
evet kızlar buzluktada güzel olur mutlaka ama önümüz kurban oldugu için mecburen konservesini yapmak zorundayım.
birde buzluga attıgınızda koku oluyormu?
Kızlar bunu hafta sonu bitirdim.Aslında cuma günü akşam başladım ama o gece yorgundum çok yapmamıştım.Crts-Pzr ördüm.Dün gecede süslemelerini yaptım.Sadece düğmeleri yok.Onuda sonra alıp dikicem....İnş giydirmeyide nasip eder Allahımmmmmm
Eki Görüntüle 526942
günaydın ciciler
Hazmı zor biraz.
Yordu.
Canım bebeğim
Kızlar bunu hafta sonu bitirdim.Aslında cuma günü akşam başladım ama o gece yorgundum çok yapmamıştım.Crts-Pzr ördüm.Dün gecede süslemelerini yaptım.Sadece düğmeleri yok.Onuda sonra alıp dikicem....İnş giydirmeyide nasip eder Allahımmmmmm
Eki Görüntüle 526942
duyarsın annesi yakında üzülme hatta öyle tekmeler yersinki yeterrr dersin :))) kıyamıyor annesine acıtmıyor canını :))
duyarsın annesi yakında üzülme hatta öyle tekmeler yersinki yeterrr dersin :))) kıyamıyor annesine acıtmıyor canını :))
Hazmı zor biraz.
Yordu.
Canım bebeğim
üzme canım kendini yanlız değilsin çoğu zaman bunları bende hissediyorum sabır allahtan
Rabbim cc kullandıklarınızı iyi günlerde kullanabilmeği nasip etsin inşAllah canım..
Kıyamam ya.. İnan hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz.. Başımı alıp gidesim geliyor benimde.. Ama ama işte..
Sen kendini çok yıpratma ne olur.. Bak bebişinde sen ne sıkıntı yaşıyorsan onu yaşıyor. Senin şuan en kıymetlin evladın.. Onu düşün emi..
Eki Görüntüle 526945
o hazmı zor olan olayları hepimiz yaşıyoruzdur bazılarımız a şeklinde bazılarımız b şeklinde ama hepimizin hayatından ucundanda olsa muhakkak vardır işte bunları çözmek yada baş etmenin yollarını bulmak bize kalıyor keşke herkes anlayışlı olsa karşısındakinin duygularını anlayıp ince fikirli olabilse ama farklı kişilikler aynı ev içinde bir yerde muhakak ayrılıklar oluyor ee bu fikir ayrılıkları yada başka şeyler oluyor diye ne yapacaz kendimizi özellikle bebeklerimizi üzmeye değermi bence değmez onun için arşımızdakini iyi tanıyıp anladığı dilden güleryüzle geridönüşüm yaptırsak ne bileyim bir şekilde kendimizi üzmeden karşımızdakine anlatabilsek durumu yada yaşatsak aynısını anlasa bizi
Canım hayrolsun inşAllah.. Çok fazla takmamaya çalış.. Söylemesi kolay bunu ama yapması çok zor biliyorum ama senin her halinden bebişinin etkilendiğini düşün kendini çok yıpratma.. Rabbim cc en kısa zamanda sıkıntılarının gitmesini nasip etsin inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?