Kizlar sabah kalktim wc girdim ic camasirimda kahve bir leke gördü koyu kahve endiselenmek istemedim o an hatta dus aldim rahatmaya calistim kendimi ama sonra sonra korkmaya basladim...
Esimde istesizde ne yapmaliyim bekleyeyim mi acile mi gideyim dr mu arayayim ??? Yada normal bisey mi bu ? 28 haftaligim...
canlarım ne güzel cicişler almışsınız ya ben başlayamadım bir türlü ama park yatapına karar verdim sanki.Bebek Park Yatakları Chicco Lullaby LX Park Yatak Ships Oyun Parkı Yatağı Sevi Bebe Oyun Parkı Yatağı ( AKILLI YATAK) Pierre Cardin Ps 6100 Lüks Oyun Parkı Baby 2 Go 8407 Lüks Oyun Parkı Baby Land Alez 70 x 100 Baby Land Alez 70 x 140 Ortopedik Oyun
inceleyin isterseniz gezerseniz fiyatı 310 liraya kadar düştüler.buradaki faiyatı 385 görünüyor.
ya bide benim gibi kasık ağrıları çeken varrrr mıııı?
Benimde ilk 3 ayim cok kötü gecti öyle böyle degil 2 bucuk ay yattim disari cikmadim is yapmadim progestanda sagolsun hep uyuttu...
Basindan sorunluydu zaten gebeligim ama cok ii oldum 4 aydan sonra... Dün cok is yaptim acaba ondan mi oldudaha yapmicam diyorum basladim mi birakamiyorum...
Esimi arim en iyisi mecburen...
Canım kahverengi lekelenme bende de oldu geçen gün. Doktora koşturdum tabi. leke kırmızı olursa gel dedi :) o zaman plasenta kanamasına işaretmiş ama kahverengi lekeler çok önemli değil dedi.
Tedbir amaçlı progestan iğne verdi, haftada 1 kez oluyorum.
Dilinden milinden korkma, gidebiliyosan atla git , beden dilini kullanırsın, brown falan bişey dersin ingilizce :)
o zamaaaan penye tulumlar alabilirim :)
içine badi ya da zıbın, üstüne tulum ve soğuksa bir hırka ya da yelek yeter sanırım :)
Allahımmmm o minik bedenleri giydireceğimiz günler de gelsiiinnnn bir an önceeee
kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.
heh canım aynen ben de aynen öyle düşünüyorum
bebegı kat kat sarıp saramlıoalr ya yaz gunu hele ay iflit oluyorum yaa
temmzu ayında kadın bebegı gıydırmış bı de kalın battanıeyye sarmsıtı yolda gördum aglıodu bebek kadın susturamıo
ay yanıo cocuk ya off bebek usur die şapioalr ama abartmaya gerek yok üşütürse dğeil asıl hava alamazsa hasta olur çocuk
yazık yavruya ya...yegenımı cıkartıos dıaşrı belkı 50 kısı ortun gıydırın dıo kardesımle sınir oluyrurz
2 yasında bi kere hasta olmadı cocuk maşallah subhnallah diyeyım nazar degmesın :)
canım gecende netten bakmıştık arkadaşımla o konuya.. bu iptal olan kürtaj yasasının içindeymiş bu 6 ay doğum izni konusu da.. heralde yasayı şirinleştirmeye çalıştılar akıllarınca ama o yasa da rafa kalkınca sanırım bizim hevesle beklediğimiz kısmı da rafa kalkmış oldu.. yani ben böyle biliyorum.
Kizlar sabah kalktim wc girdim ic camasirimda kahve bir leke gördü koyu kahve endiselenmek istemedim o an hatta dus aldim rahatmaya calistim kendimi ama sonra sonra korkmaya basladim...
Esimde istesizde ne yapmaliyim bekleyeyim mi acile mi gideyim dr mu arayayim ??? Yada normal bisey mi bu ? 28 haftaligim...
kızlar bebeğinizin hareketleri dışından da belli oluyor mu? benimki çok hareketli bir aşağı bi yukarı oynuyor karnım bazen kıyafetin üstünden tekmeleri belli oluyor.çok hareketli olmasının bir sıkıntısı olur mu? çünkü durdumu da saatlerce kıpırdamıyor :26:
Selamlar bayanlar ne bu yaww hemen doldurmuşsunuz sayfalarıben de güyya hastayım raporluyum sabah kalktım kuaföre gittim sonra pazara gittim deli gibi dolaştım ağır bi pazar çantasını taşıdım taa eve kadar gelince de hemen ayıptır söylemesi balık pişirdim salatalar falan şimdi eşim geldi okuldan birlikte yiicez ama ben çok yoruldum belim tutuldu sanırım
lekelenmen devam ediyor mu????
ya çekirdek alem kızsın ya :) valla sen her yerde, her koşulda yaşarsın. helal sana cnm bnm :))
Canım kahverengi lekelenme bende de oldu geçen gün. Doktora koşturdum tabi. leke kırmızı olursa gel dedi :) o zaman plasenta kanamasına işaretmiş ama kahverengi lekeler çok önemli değil dedi.
Tedbir amaçlı progestan iğne verdi, haftada 1 kez oluyorum.
Dilinden milinden korkma, gidebiliyosan atla git , beden dilini kullanırsın, brown falan bişey dersin ingilizce :)
Etmiyor ama belim cok agriyor dün kendimi cok zorladim öyle pismanim ki simdi...
canım kahverengı leke her zaman daha ıyıdır diğer lekelere göre pek çok sebebo oalbilir
ama 28. haftansdasın bu haftalarda beklenen lekelerden değil bence muhakkak doktoruna gozukmelısın
:)))) Bu halimle güldürsün beni... dr gider anlasirim zaten tek gidiyorum o zaman cok ii anlasiyorum ama telde zor oluyor...
Tatlım yapma ya. Cidden boşver. dün bizim evi de ei, süpürdü. eşim sildi süpürdü. haftaya da camları silecek. bırak sen. ben de progestan kullandım hem, şimdi yine başladım, yine uyuyorum. canını sıkma doktorunu ara canım sen...
canım allah razı olsun.evet doktor kemoterapi alması lazım demiş.şimdi araştıracğız.canım cok üzüldüm teyzen için, kanser artık yaşlı genç tanımıyor.. allah şifasını versin inşallah iyileşir allah yardımcınız olsun canım..
kemoterapi falan alıcak mı ameliyattan sonra nasıl bir tedavi süreci olucak??
canım gecende netten bakmıştık arkadaşımla o konuya.. bu iptal olan kürtaj yasasının içindeymiş bu 6 ay doğum izni konusu da.. heralde yasayı şirinleştirmeye çalıştılar akıllarınca ama o yasa da rafa kalkınca sanırım bizim hevesle beklediğimiz kısmı da rafa kalkmış oldu.. yani ben böyle biliyorum.
kızlar bebeğinizin hareketleri dışından da belli oluyor mu? benimki çok hareketli bir aşağı bi yukarı oynuyor karnım bazen kıyafetin üstünden tekmeleri belli oluyor.çok hareketli olmasının bir sıkıntısı olur mu? çünkü durdumu da saatlerce kıpırdamıyor :26:
geçmiş olsun. göğüs kanseri çoğunlukla tedaviye güzel cevap veriyor inşallah teyzeniz de iyileşir.
Gül tabi tatlım benimmm.. benim de gece gelmişti kahve leke, sabaha kurumuş gördüm. devam etmiyorsa paniklemene hiçç lüzum yok.
ama kafam rahat etsin diyosan, doktoruna git. çünkü telefon da etsen, gel bakayım diyecek. görmeden nerden anlasın adam :)
aynen öyle canım ya..bu sıcakta çocuklar kat kat..ben yazın kilotlu çoraplı bebek gördüm sen ne diyon..nasıl alıştırırsan öyle gider birde biliyormusun..çok sıcak her zamn mikrop demek..ama ne yaparsın..tesettüre soksan kızarlar daha küçük diye ama kendileri sarıp sarmalar..
eee kuzum yaşıcaz tabi, hele hele bebek söz konusu ise yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım :)
doktor anlamaya çalışsın benim dilimi bana ne :)
kahverengi için brown derim, lekeyi anlatamazsam da açar donumu gösteririm en son çare napiyim :)
Ayin 15 randevum olmazsa erkene aldiricam aldirabilirsem canim...
Chicconun yatağını bahsediyorsun sanırım.Ben de aynısını düşünüyorum.Benim sorduğum yerlerde en uygun 379 civarıydı.310 liraya nerede düştüler?
canım çok ciddi bişi old sanmıorm ama yıne de erkene aldırısan çok ıyı olur ya
bu haftaalrda pek böle şeler beklenmıo bılıosn ıns bişi yoktur
İnsanlar neden hep moral bozucu olurlar,hep olumsuz örnekler verirler ki anlamam...Az önce işyerinden bir bayan senin işin çok zor birkaç hafta sonra yerinden kalkamazsın ne yapacaksın diyor.Şimdiye kadar toplamda 6 kilo aldım.Bebişlerimin ikiz olmasına rağmen iyi değil mi kızlar aldığım kilo?İşte nasıl vereceksin aldığın kiloları,göğüzlerinde çok büyümüş felan dedi.Felaket tellalı gibi kadın ya
İnsanlar neden hep moral bozucu olurlar,hep olumsuz örnekler verirler ki anlamam...Az önce işyerinden bir bayan senin işin çok zor birkaç hafta sonra yerinden kalkamazsın ne yapacaksın diyor.Şimdiye kadar toplamda 6 kilo aldım.Bebişlerimin ikiz olmasına rağmen iyi değil mi kızlar aldığım kilo?İşte nasıl vereceksin aldığın kiloları,göğüzlerinde çok büyümüş felan dedi.Felaket tellalı gibi kadın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?