2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım kahverengı leke her zaman daha ıyıdır diğer lekelere göre pek çok sebebo oalbilir

ama 28. haftansdasın bu haftalarda beklenen lekelerden değil bence muhakkak doktoruna gozukmelısın

Chicconun yatağını bahsediyorsun sanırım.Ben de aynısını düşünüyorum.Benim sorduğum yerlerde en uygun 379 civarıydı.310 liraya nerede düştüler?

Tatlım yapma ya. Cidden boşver. dün bizim evi de ei, süpürdü. eşim sildi süpürdü. haftaya da camları silecek. bırak sen. ben de progestan kullandım hem, şimdi yine başladım, yine uyuyorum. canını sıkma doktorunu ara canım sen...

ya çekirdek alem kızsın ya :) valla sen her yerde, her koşulda yaşarsın. helal sana cnm bnm :))

evet canım inş o günleri, göreceğiz..al al giydirilir canım..

kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.

geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin..

aynen öyle canım ya..bu sıcakta çocuklar kat kat..ben yazın kilotlu çoraplı bebek gördüm sen ne diyon..nasıl alıştırırsan öyle gider birde biliyormusun..çok sıcak her zamn mikrop demek..ama ne yaparsın..tesettüre soksan kızarlar daha küçük diye ama kendileri sarıp sarmalar..

hadi ya desene kaldı bizim izin 4 ayda..

bence ihmal etme hemen doktora git..

her zaman değil ama özellikle sabahları bendede oluyor canım..

oh afiyet olsun sizeee

ya çekirdek alem kızsın ya :) valla sen her yerde, her koşulda yaşarsın. helal sana cnm bnm :))

eee kuzum yaşıcaz tabi, hele hele bebek söz konusu ise yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım :)

doktor anlamaya çalışsın benim dilimi bana ne :)

kahverengi için brown derim, lekeyi anlatamazsam da açar donumu gösteririm en son çare napiyim :)

:)))) Bu halimle güldürsün beni... dr gider anlasirim zaten tek gidiyorum o zaman cok ii anlasiyorum ama telde zor oluyor...

canım kahverengı leke her zaman daha ıyıdır diğer lekelere göre pek çok sebebo oalbilir

ama 28. haftansdasın bu haftalarda beklenen lekelerden değil bence muhakkak doktoruna gozukmelısın

Ayin 15 randevum olmazsa erkene aldiricam aldirabilirsem canim...

:)))) Bu halimle güldürsün beni... dr gider anlasirim zaten tek gidiyorum o zaman cok ii anlasiyorum ama telde zor oluyor...

Gül tabi tatlım benimmm.. benim de gece gelmişti kahve leke, sabaha kurumuş gördüm. devam etmiyorsa paniklemene hiçç lüzum yok.

ama kafam rahat etsin diyosan, doktoruna git. çünkü telefon da etsen, gel bakayım diyecek. görmeden nerden anlasın adam :)

Canim normalde sim yapiyo bana elletmiyo ben sadece mutfagi toparliyorum.. Ara sira yapiyodum böyle dipten oda yoruldum mu birakiyodum...

Esim disini cektirdi 2 gündür agri cekiyo dünde arkadaslari gelcekti o biyandan sizlaniyo yardim etmek istedi olmadi bende kaptirdim gittim kendimi...

canım allah razı olsun.evet doktor kemoterapi alması lazım demiş.şimdi araştıracğız.

çook sağol canım allah razı olsun.bu arada benim dışarıdan çok fazla belli oluyor tekmeler.dalgal deniz gibi karnım resmen.o nedenle hep çok geniş şeyler giyiniyorum

Evet canim beklicem ama kesinlikle ihmal etmem bunu yinede yarin giderim olmazsa zaten otarafta isim var....

Insan konusup anlatinca ne olursa olsun rahatliyo anneme yada baskasina anlatsam panik yapacak daha cok iice dogum havasina sokacaklar beni zaten o korku sardi :)

aynen canım yaa doğuralım bızı de ufaktan deli etmeye baslıcakalr sütün yetıomu o cocuk üsur fln die die :)

eheueheu dımı yanı

Ayin 15 randevum olmazsa erkene aldiricam aldirabilirsem canim...

canım çok ciddi bişi old sanmıorm ama yıne de erkene aldırısan çok ıyı olur ya

bu haftaalrda pek böle şeler beklenmıo bılıosn ıns bişi yoktur

İnsanlar neden hep moral bozucu olurlar,hep olumsuz örnekler verirler ki anlamam...Az önce işyerinden bir bayan senin işin çok zor birkaç hafta sonra yerinden kalkamazsın ne yapacaksın diyor.Şimdiye kadar toplamda 6 kilo aldım.Bebişlerimin ikiz olmasına rağmen iyi değil mi kızlar aldığım kilo?İşte nasıl vereceksin aldığın kiloları,göğüslerinde çok büyümüş felan dedi.Felaket tellalı gibi kadın ya

Son düzenleme:
canım çok ciddi bişi old sanmıorm ama yıne de erkene aldırısan çok ıyı olur ya

bu haftaalrda pek böle şeler beklenmıo bılıosn ıns bişi yoktur

Zaten cok ciddi olmasa bile en ufak soru isareti bile insani mahvediyo canim moralini bozuyo evet bu haftalarda tehlike diye duydum bende..

Bu arada canim ekle demissin ben ekledim ama sen görmedim sanirim...

kadın beni görse dili uçuklar demekkii.ikizler ve 6 kilo süpersin canımmm ben 8 kilo aldım ve bitane

ya gercekten ne bıcım ınsna yanı hadı dıyelımkı dedikleri doğru napıcaksın çıakrıp dıaşrımı koycaksın

bebekleri ne yapmanı tavsıye edıyomus onu da sorsaydın keşke....6 kiğlo gayet ıyı canım kı sen ıkı bebek tasıyosun

böyle konusan ınsanalrı dınleme ladı kes ve kalk uzaklaş ordan hıc de öle dusunme 100 kg de alsan

onalr senın yavruların sen onalrı ıcınde buyutuyosun canındna can verıyosun bıkere herseye ama herseye deger bu

asla canını sıkmalarına izin verme ay sinir oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…