- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
kızlar ben günaydın demedım sanırırm ya alıntıalrı şapcam derkene kaynadı günaydın hepinize mucukk
ya benım bebeıs gece naptı bılıonuz mu Allah ım nefesım keısldı bı an bı uyandım göbegımın bi tarafı sivri bi taarfı çökük
kafayı dayamış oraya nası çıkmış dıaşrı kesın çatladı orası heeavcum kadardı bebısımın kafası yaa
çok tatlıydı okşadım azcık sona hop kaçtı diğer tarafa ayakalrı dayadı ıkıı buklum belı bıkını agrıdıysa demekkı
arkadaşlar dalga geçtiğimi sanacaksınız ama hayır
kızımda vaktinden önce gitmiştim hastaneye
canıma okudular mahvettiler beni ebeler hemşireler
saatte, yarım saatte bir ellerini tamamen vajinama sokuyorlar
karıştırıp karıştırıp yaklaşmış, yok daha gelmemiş yok şu durumda yok bu durumda diye nöbetçi doktora bilgi veriyorlar
işin ters tarfı devlette normal doğuruyorsan özeline gittiğin doktorunda gelmiyor
tamamen o andaki nöbetçi doktorun gözetiminde doğuruyorsun
oda eğer bir sorun yoksa hiç gelmiyor sorun varsa bildiriyorlar
doğuruncaya kadar öldüm öldüm dirildim
şimdi tamamen özel bir hastaneye devam ediyorum bu doktorumda sezeryandan yana
o yüzden diyorum
arkadaşım yetişememişti arabada doğurmuştu kendi kendine
bende öyle istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk
yetişememekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
en mantıklısı inanın bu analarımız hep evinde doğurmuş
eşimin anası 15 çocuk doğurmuş 15 inide evde ve tarlada doğurmuş ne olmuş yani
bende arabada doğurcam yada evimde bana ne bana ne
bence olarr :)) ayrıcaaa sen hissetmeye başlamışsın kuzum o minik baloncuklar aslında bebeişin hareketler onlar 1 2 haftaya en geç tepiklere dönücek :))
hiç bişey için artık erken değil
çünkü her an doğum başlayabilir arkadaş 7 aylık doğurdu bebiş 1 ay küvezde kaldı şimdi sapasağlam maşallah
yani her an herşey olabilir
bence acele edin
Ben hazırladım canım, kardeşimin 1 yaşında ikiz oğlanları var, bizim de erkek olacak nasipse ondan bebek eşyaları geldi,onları 0-3, 3-6, 6-9 ay diye tasnif edip bir de doğum çantası hazırladım... Alış veriş yaptıkça içine atacağınız bir çanta olsa fena olmaz.doğum valizini hazırlayan varmı yoksa erkenmi henüz:))
ve tüm anne adaylarııııııııııııııııııııııııı
Çatlak mısın sen :) Arabalarda telef olursun deli :) araba da batar, her yer kan olur. benim kocam olsa canıma okur arabayı batırdın diye, biraz aşırı titiz de :) Şaka bir yana tatlım, özel hastanede olacaksan zaten ihtimam gösterirler,merak etme sen,bunları da düşünüp stres yapma :)
VALLAHA DE ?
7 aylık derken kaçıncı haftada doğdu ve kaç kiloydu bebiş canım ?
kızlar ben günaydın demedım sanırırm ya alıntıalrı şapcam derkene kaynadı günaydın hepinize mucukk
ya benım bebeıs gece naptı bılıonuz mu Allah ım nefesım keısldı bı an bı uyandım göbegımın bi tarafı sivri bi taarfı çökük
kafayı dayamış oraya nası çıkmış dıaşrı kesın çatladı orası heeavcum kadardı bebısımın kafası yaa
çok tatlıydı okşadım azcık sona hop kaçtı diğer tarafa ayakalrı dayadı ıkıı buklum belı bıkını agrıdıysa demekkı
beyaz daha asil.bence beyaz al.nevresimi filan mavili olacak sanırım .mavi tül mavi nevresim bogar.Kızlaaarrrr günaydınnnn
Buna benzer bir beşik verdi arkadaşım. Bu fotoyu netten buldum ama evdekine çok yakın. Ama onun bebeği kız ve o yüzden bütün tüller bembeyaz,dantelli falan. Benim oğluşum için buna nasıl bir ekleme çıkarma yapabilirim, mavi kurdelalar mı diksek, en üstteki tülü çıkarıp mavi tül mü koysak ay bilemedim. :26: Fikir verirseniz çok sevinirim
Eki Görüntüle 527800
inşallah cnm :)Çok yakın değilmişiz.Ama sevindim Ankarada olmana :) Belki bir gün karşılaşırız
AMİNNNNN.cnm ne güzel dua bu böyle .Allah razı olsunAllahım gecen gündüzü nasıl kapladıysa ve örttüyse mümin sevdiklerimin günahlarını ve hatalarınıda bu dünyada ve ahirette öyle ört. Benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider. Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini sen tut. Her incindiklerinde yüreklerine yakın merhemini sen sür.
CENNETİNİN en güzel yerine al ve bir daha çıkarma... ÂMİN...
7. ayı bitimindeydi canım 30. haftanın biimindeydi
Ben hazırladım canım, kardeşimin 1 yaşında ikiz oğlanları var, bizim de erkek olacak nasipse ondan bebek eşyaları geldi,onları 0-3, 3-6, 6-9 ay diye tasnif edip bir de doğum çantası hazırladım... Alış veriş yaptıkça içine atacağınız bir çanta olsa fena olmaz.
Allah o yollarda oyalamasın diye dua ederler... Kesinlikle çok doğru... İlk doğumum benim zor olmuştu, günlerce rüyalarımda doğuma gittiğimi gördüm... Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşalah günahlarımızdan arınmaya vesile olur....
ev yakınsa sıkıntı olmaz sana canım benim de sorun olmaz gerçi illaki eve gidip gelen biri olur, olmazsa bende ilk etapta en acilleri alırım yanıma....inşallah bu sefer herşey sorunsuz geçer cnmm... ama sen bi kez normal yapmışsın bence bunu daha kolay yaparsın sen doktoruna diret ben normal istiyorum diye :))
cnm ben bebek çantalarını sevmiyorum benim deri küçük çantam var bavul tarzı onu kullanıcam fazla bişide götürmicem 1 pijama 1 gecelik bana bide iç çamaşırlar , bebişede 2 takım yedek bide hastane çıkışı :)) zaten ev yakın bişi lazım olursa eşim hemen alır gelir :))
doğru diyosun cnm ama ne bileyim koca valizle hastaneye gitmek hala düşündürücü:)) 2 çanta da yapılabilir,biri arabada bekler bak bu da güzel fikircanım ilk etepda banada komik gelmişti ama içine koyulucak şeyleri düşününde bebek çantaları kesinlikle almaz hem kendin için hem bebek için birsürü bişey koyucaksın:))
oyyy ne tatlııı:))) 2 gün önce bende gece bi uyandım göbek deliğim resmen dışarı fırlamış,orda bi şişlik zilli kızım koluyla bacağıyla ittirdi sanırım ama ben aksine çok korktum göbek deliği olunca göbeğim çıkacak sandım:) hemen eşime söyledim azıcık dokununca indi geri:)kızlar ben günaydın demedım sanırırm ya alıntıalrı şapcam derkene kaynadı günaydın hepinize mucukk
çünkü kanama bir müddet kesilmeyebiliyor
normalde de sezeryanda da
o yüzden 2-3 tane pijama takımı alın kan bulaşabiliyor ağrıdan hareket
edemiyrosunuz kan bulaşabiliyor çamaşırlarınızıa
bol atlet kilot alın kendinized aha önem verin bebiş önemli değil çünkü
ona ilk günler ne giydirsen onunla kalıyor fazla değiştirmenize gerek olmuyor çok kusmadığı müddetçe
kendinize bol eşya alın
yaşlılar için olan alt bağlama bezi alın ama mutlakaa alın hemşireler istiyor çünkü çok kan geliyor
o şart yani unutmayın
sormak istediğiniz sorular varsa sorun cevaplayım tecrübeli biri olaraktannnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmm
arkadaşlar dogumun sezeryanmı normal dogummu olacagını doktor neye göre söylüyor.vajinal muayenemi yapıyor.yoksa diğer türlde belli oluyormu.yada erken dogum riskinin olup olmadıgı neye göre belli oluyor
canım benim bebiş akşam 10,30 gibi uyanıyor sanırım.kulaklukla 15 dakka falan mozartla vivaldı dinletiyoruz.resmen içerde dans ediyor.bi oyana bi buyana kayıyor.içerde kayıyor resmen.sonra sakinleşip tekrar uyuyor.
günaydın cnmm ayyyy çok tatlı yaaaa maşşallah benimde gecen gün ayagı falandı galiba itiyo göbeğimi küçük yumarlak bişi elime galdi tabi göbüşte oraya doğru sivrildi :))
ev yakınsa sıkıntı olmaz sana canım benim de sorun olmaz gerçi illaki eve gidip gelen biri olur, olmazsa bende ilk etapta en acilleri alırım yanıma....
doğru diyosun cnm ama ne bileyim koca valizle hastaneye gitmek hala düşündürücü:)) 2 çanta da yapılabilir,biri arabada bekler bak bu da güzel fikiren acilleri yanıma alırım kalanlar arabada kalır ihtiyaç olursa değiş tokuş:)
oyyy ne tatlııı:))) 2 gün önce bende gece bi uyandım göbek deliğim resmen dışarı fırlamış,orda bi şişlik zilli kızım koluyla bacağıyla ittirdi sanırım ama ben aksine çok korktum göbek deliği olunca göbeğim çıkacak sandım:) hemen eşime söyledim azıcık dokununca indi geri:)
alt bağlama bezi olarak değilde ben bebek alt açma bezi olarak duydum daha rahat olur diye,yatağın tam ortasına serip rahat rahat yatarız,yoksa o bezi takması filan sıkıntı olmazmı canım yaaaa:18:
kilosu 1800 dü ama yaşadı
öldürmeyen Allah öldürmüyorrrrrr
kızlar bursada dogum yapıcak olan varmı hangi hastaneyi seçtiniz.
malesef öle olm uş bebişimbende 63,5 kg ile hamile kaldım 62ye düştüm kusarken şimdi 69 kg olmuşum malesef. toplamda 7 kg almış oluyorum ve sinirlerim gitgide altüst olmaya başladı yafuuu
çoktaaan daha doğmadan belliydi bizimkitoprak yada kuzey diyoduk.toprağı sevmedi ne aileleirmiz ne arkadaslarımız bizde kuzey koymaya karar verdik.alıştıkta artık ismiyle seviyorum oğluşumu annasının kuzusu ooo
tatlım yaa zaten dün akşam doğuramadım rüyamda :)topiğide açta tam olsungerçi ben ocağın sonuna doğru doğurucam no problem
sesli güldüm dodehiminicim yaa 70'lik rakı gibi he
Eki Görüntüle 527479 kızlar bu dolabımız Eki Görüntüle 527484 bu yatağımız Eki Görüntüle 527485 şifonyerimiz Eki Görüntüle 527488 buda oyuncak kutumuz
Eki Görüntüle 527495 Eki Görüntüle 527494 Eki Görüntüle 527496 Eki Görüntüle 527498
İşte Buğra'mın odası :)
ya kızlar ben 24.haftadayım.otururken bebeğiniz hareket edince oranızdada hissediyormusunuz o hareketiyani değişik bi olay anlatamıyorum ki yauww vajinaya doğru tekmeliyor sanki,aç kapıyıda çıkayım der gibi
doğum valizini hazırlayan varmı yoksa erkenmi henüz:))
arkadaşlar dalga geçtiğimi sanacaksınız ama hayır
kızımda vaktinden önce gitmiştim hastaneye
canıma okudular mahvettiler beni ebeler hemşireler
saatte, yarım saatte bir ellerini tamamen vajinama sokuyorlar
karıştırıp karıştırıp yaklaşmış, yok daha gelmemiş yok şu durumda yok bu durumda diye nöbetçi doktora bilgi veriyorlar
işin ters tarfı devlette normal doğuruyorsan özeline gittiğin doktorunda gelmiyor
tamamen o andaki nöbetçi doktorun gözetiminde doğuruyorsun
oda eğer bir sorun yoksa hiç gelmiyor sorun varsa bildiriyorlar
doğuruncaya kadar öldüm öldüm dirildim
şimdi tamamen özel bir hastaneye devam ediyorum bu doktorumda sezeryandan yana
o yüzden diyorum
arkadaşım yetişememişti arabada doğurmuştu kendi kendine
bende öyle istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk
yetişememekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
en mantıklısı inanın bu analarımız hep evinde doğurmuş
eşimin anası 15 çocuk doğurmuş 15 inide evde ve tarlada doğurmuş ne olmuş yani
bende arabada doğurcam yada evimde bana ne bana ne
maşallahh canım :) bızımkıne muzık dıneltınce duruyo sessızlıkte cok hareket edıo :)
yaa ayakalrı dayıyoalr zaten yumurcakalr yaabızımkıde onu cok yapio ama dun ayakalrı ıc tarafa almsı bası dısarı vermsıtı snaırsam :)
ilk gebelıgımde oldugunda ben de cok krokmustum ama doktoruma sölemsıtım oksayıcna gecer gıdıkla veya dmeıstı
öle yaınca kaçıo zaten hemen :) bu arada valzi meselesi ile ilgili ben de sneın gibi düşünüyordum kardeısm ıcıne koncakalrı
söledikten sorna acaba cekceklı valizi mi götürsem deıdm eheueheueyazarım buraya listemı :)
kızlar yarın nasipse perinatoloji uzmanına gidiyoruz.umarım iii sonuçlarla döneriz.o bayan doktorun dediği gibi beyin kıvrımlarında bi sıkıntı yoktur.geçen cumadan beri zaman geçmiyor.dua edin bana yarın için....
canım ben bursadayım. doktorum pembe mavide orda doğacak Allah nasip ederse,başka bi durum olmazsa.
ben haftalar öncesi hazırladım.bi kac eksik vardoğum valizini hazırlayan varmı yoksa erkenmi henüz:))
ben 1 küçük valiz ,birde bebegin çantasını götürdümkızlar valiz derken gerçekten valizmi götüreceksiniz? yani şu bebek çantalarından olsa olmazmı? valiz fikri biraz komik geliyo ama eminim hastanede de çok şeye ihtiyacımız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?