2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

günaydın cnmm ayyyy çok tatlı yaaaa maşşallah benimde gecen gün ayagı falandı galiba itiyo göbeğimi küçük yumarlak bişi elime galdi tabi göbüşte oraya doğru sivrildi :))

Çatlak mısın sen :) Arabalarda telef olursun deli :) araba da batar, her yer kan olur. benim kocam olsa canıma okur arabayı batırdın diye, biraz aşırı titiz de :) Şaka bir yana tatlım, özel hastanede olacaksan zaten ihtimam gösterirler,merak etme sen,bunları da düşünüp stres yapma :)

bence olarr :)) ayrıcaaa sen hissetmeye başlamışsın kuzum o minik baloncuklar aslında bebeişin hareketler onlar 1 2 haftaya en geç tepiklere dönücek :))

VALLAHA DE ?

hiç bişey için artık erken değil
çünkü her an doğum başlayabilir arkadaş 7 aylık doğurdu bebiş 1 ay küvezde kaldı şimdi sapasağlam maşallah
yani her an herşey olabilir
bence acele edin

7 aylık derken kaçıncı haftada doğdu ve kaç kiloydu bebiş canım ?

doğum valizini hazırlayan varmı yoksa erkenmi henüz:))
Ben hazırladım canım, kardeşimin 1 yaşında ikiz oğlanları var, bizim de erkek olacak nasipse ondan bebek eşyaları geldi,onları 0-3, 3-6, 6-9 ay diye tasnif edip bir de doğum çantası hazırladım... Alış veriş yaptıkça içine atacağınız bir çanta olsa fena olmaz.
ve tüm anne adaylarııııııııııııııııııııııııı

Allah o yollarda oyalamasın diye dua ederler... Kesinlikle çok doğru... İlk doğumum benim zor olmuştu, günlerce rüyalarımda doğuma gittiğimi gördüm... Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşalah günahlarımızdan arınmaya vesile olur....

çünkü kanama bir müddet kesilmeyebiliyor
normalde de sezeryanda da
o yüzden 2-3 tane pijama takımı alın kan bulaşabiliyor ağrıdan hareket
edemiyrosunuz kan bulaşabiliyor çamaşırlarınızıa
bol atlet kilot alın kendinized aha önem verin bebiş önemli değil çünkü
ona ilk günler ne giydirsen onunla kalıyor fazla değiştirmenize gerek olmuyor çok kusmadığı müddetçe
kendinize bol eşya alın
yaşlılar için olan alt bağlama bezi alın ama mutlakaa alın hemşireler istiyor çünkü çok kan geliyor
o şart yani unutmayın
sormak istediğiniz sorular varsa sorun cevaplayım tecrübeli biri olaraktannnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmm

7. ayı bitimindeydi canım 30. haftanın biimindeydi

canım benim bebiş akşam 10,30 gibi uyanıyor sanırım.kulaklukla 15 dakka falan mozartla vivaldı dinletiyoruz.resmen içerde dans ediyor.bi oyana bi buyana kayıyor.içerde kayıyor resmen.sonra sakinleşip tekrar uyuyor.

beyaz daha asil.bence beyaz al.nevresimi filan mavili olacak sanırım .mavi tül mavi nevresim bogar.

Çok yakın değilmişiz.Ama sevindim Ankarada olmana :) Belki bir gün karşılaşırız
inşallah cnm :)

AMİNNNNN.cnm ne güzel dua bu böyle .Allah razı olsun

canım neler koydun çantaya.bende yavaştan hazırlamaya başlıyayım

ev yakınsa sıkıntı olmaz sana canım benim de sorun olmaz gerçi illaki eve gidip gelen biri olur, olmazsa bende ilk etapta en acilleri alırım yanıma....

canım ilk etepda banada komik gelmişti ama içine koyulucak şeyleri düşününde bebek çantaları kesinlikle almaz hem kendin için hem bebek için birsürü bişey koyucaksın:))
doğru diyosun cnm ama ne bileyim koca valizle hastaneye gitmek hala düşündürücü:)) 2 çanta da yapılabilir,biri arabada bekler bak bu da güzel fikir en acilleri yanıma alırım kalanlar arabada kalır ihtiyaç olursa değiş tokuş:)

oyyy ne tatlııı:))) 2 gün önce bende gece bi uyandım göbek deliğim resmen dışarı fırlamış,orda bi şişlik zilli kızım koluyla bacağıyla ittirdi sanırım ama ben aksine çok korktum göbek deliği olunca göbeğim çıkacak sandım:) hemen eşime söyledim azıcık dokununca indi geri:)

alt bağlama bezi olarak değilde ben bebek alt açma bezi olarak duydum daha rahat olur diye,yatağın tam ortasına serip rahat rahat yatarız,yoksa o bezi takması filan sıkıntı olmazmı canım yaaaa:18:

arkadaşlar dogumun sezeryanmı normal dogummu olacagını doktor neye göre söylüyor.vajinal muayenemi yapıyor.yoksa diğer türlde belli oluyormu.yada erken dogum riskinin olup olmadıgı neye göre belli oluyor

yalnış hatırlamıyorsam 37-38.haftalardaydı sanırım çatı muayenesi yapıyor doktor.çatın müsaitse normal dogum olabilirisn deniliyor
ama son ana kadar hiçbişiyin garantisi yok.dogum şekli bebegin pozisyonunada baglı.
baş aşagıda olması lazım ve dogum kanalına girmiş olması lazım normal dogum için.bazı yaramaz minikler bu poziyonu almayabiliyor.
yada Allah korusun boynuna kordon dolanma gibi bi durumdada sezeryan olunuyor.bunlarda usg de belli olur.

canım benim bebiş akşam 10,30 gibi uyanıyor sanırım.kulaklukla 15 dakka falan mozartla vivaldı dinletiyoruz.resmen içerde dans ediyor.bi oyana bi buyana kayıyor.içerde kayıyor resmen.sonra sakinleşip tekrar uyuyor.

maşallahh canım :) bızımkıne muzık dıneltınce duruyo sessızlıkte cok hareket edıo :)

günaydın cnmm ayyyy çok tatlı yaaaa maşşallah benimde gecen gün ayagı falandı galiba itiyo göbeğimi küçük yumarlak bişi elime galdi tabi göbüşte oraya doğru sivrildi :))

yaa ayakalrı dayıyoalr zaten yumurcakalr yaa bızımkıde onu cok yapio ama dun ayakalrı ıc tarafa almsı bası dısarı vermsıtı snaırsam :)

ilk gebelıgımde oldugunda ben de cok krokmustum ama doktoruma sölemsıtım oksayıcna gecer gıdıkla veya dmeıstı

öle yaınca kaçıo zaten hemen :) bu arada valzi meselesi ile ilgili ben de sneın gibi düşünüyordum kardeısm ıcıne koncakalrı

söledikten sorna acaba cekceklı valizi mi götürsem deıdm eheueheue yazarım buraya listemı :)

kilosu 1800 dü ama yaşadı
öldürmeyen Allah öldürmüyorrrrrr

böyle örnekleri duyunca çok mutlu oluyorum yaa,,sanki benimde bebeğim erken doğacak gibi geliyo öyle hissediyorum umarım yanılırım...
kızlar ben plesentada kanama oldugu için suan evimdeyim rapor aldım dinleniyorum,bu gibi durumlarda plesentanın erken ayrılması erken doğum riski filan çok oluyo... bende çok üzgündüm tam o günün akşamında bi haber çıktı 550 gr lık fatma okullu oldu diye, bebek 550 gr doğmuş ve yaşamış...o kadar korkuyodumki erken doğum olcak kaybedicem diye ama o haber sanki o an benim için çıktı:) gözyaşlarımı tutamadım izlerken,Ama gerçekten Allah isterse yaşar, artık takdir-i ilahi...

Aslıcım ya Ard arda doğurcaz kısmetse.
Biz bugün 25 haftalık olduk teyzesi

Kızlar güle güle kullanın inşallah. Rabbim huzur sağlık versin. Çok güzelmiş

Dün oldu bana da Aslı. Dedim ayağı elime gelicek şimdi Korktum kız. Vajinaya vuruyordu.

Ben Kasımda hazırlayacağım inşallah...

Ne demek elini tamamen vajinaya sokuyor? Şaka mı yapıyorsun? :26: + Karıştırıyorlar? Aklımı yitiririm heralde.

Günaydın Ayşecim
Benimde bebişim neredeyse karnımın orası acayip sertleşiyor. Diyorum bak şimdi burada... Sonra değişiyor tabi :)

Kızlar size beşiğimizi gösterelim mi????

kızlar yarın nasipse perinatoloji uzmanına gidiyoruz.umarım iii sonuçlarla döneriz.o bayan doktorun dediği gibi beyin kıvrımlarında bi sıkıntı yoktur.geçen cumadan beri zaman geçmiyor.dua edin bana yarın için....

hıı tatile gider gibi üzerimizde eşofmanlar elimizde çekçekli valiz filan komik olur, benim evde çekçekliler dışında valizim olmadığı için direk aklımda öyle bi tablo canlanıyo

güzel haberlerle dönersin inşallahhhh

canım ben bursadayım. doktorum pembe mavide orda doğacak Allah nasip ederse,başka bi durum olmazsa.

hayırlısı canım.memnunmusun peki.ben şuan bursada değilim 1 ay içinde gelicem bi aksilik çıkmazsa jimer düşünüyorum ama daha önce orda dogum yapan bi arkadaşım yok .o yüzden sormak istedim

ben haftalar öncesi hazırladım.bi kac eksik var

kızlar valiz derken gerçekten valizmi götüreceksiniz? yani şu bebek çantalarından olsa olmazmı? valiz fikri biraz komik geliyo ama eminim hastanede de çok şeye ihtiyacımız olacak
ben 1 küçük valiz ,birde bebegin çantasını götürdüm
valize kendi ihtiyaclarımı koydum ,çantaya bebeginkileri.
dogumdan hemen sonra hemşirelerin isteyecegi şeyler oluyor, onuda cantada ayrı biyere koydum.zıbın ,kıyafeti ,bez,ıslak mendil-pamuk ,agız bezi v.s gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…