2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kuzum valla bence açalım bundan sonra ne olucağı belli diil erken doğumda olabilir bebeklerin keyfine bağlı bance açılsın :))
çok şekermiş cnm güle güle kullan bence beyaz kalsın benimde bambum vr bende süslicem ve sadece beyaz yapmayı düşünüyorum :))

aminnnnn

Evet ben hareket falan hissedemiyorum, of ya

bu benim de merak ettiğim bir soru canımcım, sezaryen olacağı için 30. haftada falan çıkabilir miyiz izne :) ay çok mu kurt olduk ne :)

amin ecmain canım Allah razı olsun

arkadaşlar dogumun sezeryanmı normal dogummu olacagını doktor neye göre söylüyor.vajinal muayenemi yapıyor.yoksa diğer türlde belli oluyormu.yada erken dogum riskinin olup olmadıgı neye göre belli oluyor

canım eger ıkız gebelık değilse plasenta previa gibi bi durum yoksa annenın bazı hatsalıkalrındna dolayı tansıyon

ödem sonrası olusan hellp sendromu sonracıma pıhtılaşma bozuklukları bunlar yoksa 32. haftada yapılan

çatı muayenesı sonucu karar verılıo çatı da uygunsa ve bebek de son anda ters gelemzse normal doğuma karar verılır

fakat hiçbisorun olmayıp normal die karar verılıp doğuma giden ama bebek dönmediği için sonr anda sezeryan olan

insanalrda var yani böyle :)

Evet ben hareket falan hissedemiyorum, of ya

bu benim de merak ettiğim bir soru canımcım, sezaryen olacağı için 30. haftada falan çıkabilir miyiz izne :) ay çok mu kurt olduk ne :)

Hareket hissedip hissetmemek önemli değil ama artık bebeğin hareketlerini dinleyerek iyi mi sıkıntılı mı diye takip ediyor anne.

hareketler bebeğin sigortasıymış. bende hareket falan olmayınca, bebek iyi mi yaşıyo mu kalbi mi durdu suyu mu azaldı diye her hafta doktora koşuyorum.

sıkıntım ondan. hareket olsa en azından takip eder daha relax olurdum.

Ayşe de öyle dedi, o zaman beyaz kalsın, sadece mavi nazar boncukları dikeyim birkaç yerine olar mı :)

arkadaşlar dalga geçtiğimi sanacaksınız ama hayır
kızımda vaktinden önce gitmiştim hastaneye
canıma okudular mahvettiler beni ebeler hemşireler
saatte, yarım saatte bir ellerini tamamen vajinama sokuyorlar
karıştırıp karıştırıp yaklaşmış, yok daha gelmemiş yok şu durumda yok bu durumda diye nöbetçi doktora bilgi veriyorlar
işin ters tarfı devlette normal doğuruyorsan özeline gittiğin doktorunda gelmiyor
tamamen o andaki nöbetçi doktorun gözetiminde doğuruyorsun
oda eğer bir sorun yoksa hiç gelmiyor sorun varsa bildiriyorlar
doğuruncaya kadar öldüm öldüm dirildim
şimdi tamamen özel bir hastaneye devam ediyorum bu doktorumda sezeryandan yana
o yüzden diyorum
arkadaşım yetişememişti arabada doğurmuştu kendi kendine
bende öyle istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk
yetişememekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
en mantıklısı inanın bu analarımız hep evinde doğurmuş
eşimin anası 15 çocuk doğurmuş 15 inide evde ve tarlada doğurmuş ne olmuş yani
bende arabada doğurcam yada evimde bana ne bana ne

bence olarr :)) ayrıcaaa sen hissetmeye başlamışsın kuzum o minik baloncuklar aslında bebeişin hareketler onlar 1 2 haftaya en geç tepiklere dönücek :))

doğum valizini hazırlayan varmı yoksa erkenmi henüz:))

hiç bişey için artık erken değil
çünkü her an doğum başlayabilir arkadaş 7 aylık doğurdu bebiş 1 ay küvezde kaldı şimdi sapasağlam maşallah
yani her an herşey olabilir
bence acele edin

amin amin .sabah sabah ne güzel bir dua böyle.allah razı olsun....

cnm daha erken ama aslında nolur nolmaz diye hazırlıklıda olmak lazım ben 30 haftayı tamamlim ozaman hazırlıcam koyucam kenara :))

ayy cnmm yaaaaa Allah gönlüne göre versin kuzum nediyim ama ssk ise diğer yer normal özellerde okadar yapmıyolar bildiğim kadarıyla :))

kuzum valla bence açalım bundan sonra ne olucağı belli diil erken doğumda olabilir bebeklerin keyfine bağlı bance açılsın :))

Evt canım açalım dıyom ben de ama du bi bekleyelım öğlene kadar başka durun siz evlenemsssınız dien olcakmı

o korkuyla tamamen başından sonuna özele gittim
inşallah özelde de doğurcam
ama işte doktor sezeryancı
ama ben gene o kadar çektiğim sıkıntıya rağmen normal doğurmak istiyorum
Allahımmmmmmmm
ne olur bana bu sefer fazla zorlanmadan normal bir doğum nasip ettttttttttttttttt
kızlar ne olur bana dua ediverin de
inşallah bu sefer sorunsuz atlatayım

aslında 7.aya girdik erken diil... heran doğurabiliriz:)

kızlar valiz derken gerçekten valizmi götüreceksiniz? yani şu bebek çantalarından olsa olmazmı? valiz fikri biraz komik geliyo ama eminim hastanede de çok şeye ihtiyacımız olacak

ve tüm anne adaylarııııııııııııııııııııııııı

Eklentiler

• $annemmmmmm.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 40
inşallah bu sefer herşey sorunsuz geçer cnmm... ama sen bi kez normal yapmışsın bence bunu daha kolay yaparsın sen doktoruna diret ben normal istiyorum diye :))

cnm ben bebek çantalarını sevmiyorum benim deri küçük çantam var bavul tarzı onu kullanıcam fazla bişide götürmicem 1 pijama 1 gecelik bana bide iç çamaşırlar , bebişede 2 takım yedek bide hastane çıkışı :)) zaten ev yakın bişi lazım olursa eşim hemen alır gelir :))

canım ilk etepda banada komik gelmişti ama içine koyulucak şeyleri düşününde bebek çantaları kesinlikle almaz hem kendin için hem bebek için birsürü bişey koyucaksın:))

kızlar ben günaydın demedım sanırırm ya alıntıalrı şapcam derkene kaynadı günaydın hepinize mucukk

ya benım bebeıs gece naptı bılıonuz mu Allah ım nefesım keısldı bı an bı uyandım göbegımın bi tarafı sivri bi taarfı çökük

kafayı dayamış oraya nası çıkmış dıaşrı kesın çatladı orası hee avcum kadardı bebısımın kafası yaa

çok tatlıydı okşadım azcık sona hop kaçtı diğer tarafa ayakalrı dayadı ıkıı buklum belı bıkını agrıdıysa demekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…