- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
kuzum valla bence açalım bundan sonra ne olucağı belli diil erken doğumda olabilir bebeklerin keyfine bağlı bance açılsın :))hamişler şimdi oylayalım demiştim ne dersiniz diye sormuştum 9 kişi açalım demiş 3 kişi bekleyelim demiş
sonuca göre açmak gerekıyo :) bir de yavas yavas hepimiz katılıcaz zaten benımde daha 81 den gerıye şafak saymama
var beklıycem gunu gelınc eehr sabah hoop gidip yazıcam :) ınsallah hepimzide öle zaman azaldıkça yazarız ama
ocağın ilk gunu doğurucak annelerimize de haksızlık olmasın ocagın sonunda doğuracak olanalrı beklerlerse
onalrında bi kaç günü kaybolucak öyle değil mi ?
çok şekermiş cnm güle güle kullan bence beyaz kalsın benimde bambum vr bende süslicem ve sadece beyaz yapmayı düşünüyorum :))Kızlaaarrrr günaydınnnn
Buna benzer bir beşik verdi arkadaşım. Bu fotoyu netten buldum ama evdekine çok yakın. Ama onun bebeği kız ve o yüzden bütün tüller bembeyaz,dantelli falan. Benim oğluşum için buna nasıl bir ekleme çıkarma yapabilirim, mavi kurdelalar mı diksek, en üstteki tülü çıkarıp mavi tül mü koysak ay bilemedim. :26: Fikir verirseniz çok sevinirim
Eki Görüntüle 527800
Allahım gecen gündüzü nasıl kapladıysa ve örttüyse mümin sevdiklerimin günahlarını ve hatalarınıda bu dünyada ve ahirette öyle ört. Benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider. Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini sen tut. Her incindiklerinde yüreklerine yakın merhemini sen sür.
CENNETİNİN en güzel yerine al ve bir daha çıkarma... ÂMİN...
günaydın canım beyaz bence hem kıza hem erkege gider battanıyesını yastıgını mavi yaparsın istersen
kurdele de takarısn bak olur yani illa erkeğe göre olsun dıosan bunalrın mavileri de var
naıslsa sıfırdan alıcaksan mavisini alırsın yani ? ama beyaz alırsna ılerde kızın olursa ona da kullanırsın :)
Kızım mı ? Ah be tatlım , Allah oğlumu sağlıkla versin , 2. çok zor görünüyor ama büyük konuşmayayım :)
canım evet ama ocagın sonunkaı kızları bekleyene kadar ılk bastakı doğurcak kzıalrı bekeleyen annelerın
de hakkı gitmiş olcak ılk gunlerını sayamıycaklar 01 ocak da doğum yapcak oldugunu ve şafak saymaya ılk
gunden baslayamıycanı düşünsene o zaman ne derdin :)
Ben her türlü uyarım canım, ben de sayarım şafağımı geriden de gelsem,sorun yok :)
canım bebegın hareketı olsa daha sık olması gerekır ama her zaman aynı yere vurmazkı demekkı
alt tarafa vurunca cıkıo o ses diğer zamanalrda baska bı yerlwere vuruyodur e onu da sen hıssedemıosn zaten
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..
Doğum rüyaları başlamış, alışverişler tam gaz sürüyor herhalde... Oh oh çok güzel... Bebek odaları harika, hayırlı günlerde kullanın inşallah..
Ben de bu günlerde doğum rüyaları görüyorum... Bu gün de 37 haftalık doğuma gidiyorum bebek 5 kilo olmuş.. Diyorum ki şeker olduğunu tahmin ediyordum ama neden tahlil sonuçlarında çıkmadı.. Bu kadar büyümesinin sebebi odur diyorum...
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasibetsin...
Sezaryen olacağı için Ocağın ilk haftaları olur nasipse... Artık üç aydan geriye saymaya başladık...
Bu arada bilen var mı? Doğum iznini 32 değilde sezaryen olacağı için 30. haftada alsak olur mu? Doktor onaylar mı acaba..
Allahım gecen gündüzü nasıl kapladıysa ve örttüyse mümin sevdiklerimin günahlarını ve hatalarınıda bu dünyada ve ahirette öyle ört. Benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider. Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini sen tut. Her incindiklerinde yüreklerine yakın merhemini sen sür.
arkadaşlar dogumun sezeryanmı normal dogummu olacagını doktor neye göre söylüyor.vajinal muayenemi yapıyor.yoksa diğer türlde belli oluyormu.yada erken dogum riskinin olup olmadıgı neye göre belli oluyor
günaydın canım beyaz bence hem kıza hem erkege gider battanıyesını yastıgını mavi yaparsın istersen
kurdele de takarısn bak olur yani illa erkeğe göre olsun dıosan bunalrın mavileri de var
naıslsa sıfırdan alıcaksan mavisini alırsın yani ? ama beyaz alırsna ılerde kızın olursa ona da kullanırsın :)
Kızım mı ? Ah be tatlım , Allah oğlumu sağlıkla versin , 2. çok zor görünüyor ama büyük konuşmayayım :)
canım evet ama ocagın sonunkaı kızları bekleyene kadar ılk bastakı doğurcak kzıalrı bekeleyen annelerın
de hakkı gitmiş olcak ılk gunlerını sayamıycaklar 01 ocak da doğum yapcak oldugunu ve şafak saymaya ılk
gunden baslayamıycanı düşünsene o zaman ne derdin :)
Ben her türlü uyarım canım, ben de sayarım şafağımı geriden de gelsem,sorun yok :)
canım bebegın hareketı olsa daha sık olması gerekır ama her zaman aynı yere vurmazkı demekkı
alt tarafa vurunca cıkıo o ses diğer zamanalrda baska bı yerlwere vuruyodur e onu da sen hıssedemıosn zaten
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..
Doğum rüyaları başlamış, alışverişler tam gaz sürüyor herhalde... Oh oh çok güzel... Bebek odaları harika, hayırlı günlerde kullanın inşallah..
Ben de bu günlerde doğum rüyaları görüyorum... Bu gün de 37 haftalık doğuma gidiyorum bebek 5 kilo olmuş.. Diyorum ki şeker olduğunu tahmin ediyordum ama neden tahlil sonuçlarında çıkmadı.. Bu kadar büyümesinin sebebi odur diyorum...
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasibetsin...
Sezaryen olacağı için Ocağın ilk haftaları olur nasipse... Artık üç aydan geriye saymaya başladık...
Bu arada bilen var mı? Doğum iznini 32 değilde sezaryen olacağı için 30. haftada alsak olur mu? Doktor onaylar mı acaba..
tatlımmmmmmmmmm
ben kızımın hareketlerini çok geç hissetmiştim
tam 6. ayın sonunda hissetmeye başlamıştım oda aynen dediğin gibi
onlar hareket işte sakın üzülme hareket öyle oluyor
oğlumdada 2.5 aylıkken hissetmeye başladım ama aynı zamanda tekmeliyor bu
bu tür şeyleri kafana takma canımcımmmmmmmmmmmmm
kuzum valla bence açalım bundan sonra ne olucağı belli diil erken doğumda olabilir bebeklerin keyfine bağlı bance açılsın :))
çok şekermiş cnm güle güle kullan bence beyaz kalsın benimde bambum vr bende süslicem ve sadece beyaz yapmayı düşünüyorum :))
aminnnnn
Hareket hissedip hissetmemek önemli değil ama artık bebeğin hareketlerini dinleyerek iyi mi sıkıntılı mı diye takip ediyor anne.
hareketler bebeğin sigortasıymış. bende hareket falan olmayınca, bebek iyi mi yaşıyo mu kalbi mi durdu suyu mu azaldı diye her hafta doktora koşuyorum.
sıkıntım ondan. hareket olsa en azından takip eder daha relax olurdum.
Ayşe de öyle dedi, o zaman beyaz kalsın, sadece mavi nazar boncukları dikeyim birkaç yerine olar mı :)
doğum valizini hazırlayan varmı yoksa erkenmi henüz:))
cnm daha erken ama aslında nolur nolmaz diye hazırlıklıda olmak lazım ben 30 haftayı tamamlim ozaman hazırlıcam koyucam kenara :))doğum valizini hazırlayan varmı yoksa erkenmi henüz:))
arkadaşlar dalga geçtiğimi sanacaksınız ama hayır
kızımda vaktinden önce gitmiştim hastaneye
canıma okudular mahvettiler beni ebeler hemşireler
saatte, yarım saatte bir ellerini tamamen vajinama sokuyorlar
karıştırıp karıştırıp yaklaşmış, yok daha gelmemiş yok şu durumda yok bu durumda diye nöbetçi doktora bilgi veriyorlar
işin ters tarfı devlette normal doğuruyorsan özeline gittiğin doktorunda gelmiyor
tamamen o andaki nöbetçi doktorun gözetiminde doğuruyorsun
oda eğer bir sorun yoksa hiç gelmiyor sorun varsa bildiriyorlar
doğuruncaya kadar öldüm öldüm dirildim
şimdi tamamen özel bir hastaneye devam ediyorum bu doktorumda sezeryandan yana
o yüzden diyorum
arkadaşım yetişememişti arabada doğurmuştu kendi kendine
bende öyle istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk
yetişememekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
en mantıklısı inanın bu analarımız hep evinde doğurmuş
eşimin anası 15 çocuk doğurmuş 15 inide evde ve tarlada doğurmuş ne olmuş yani
bende arabada doğurcam yada evimde bana ne bana ne
kuzum valla bence açalım bundan sonra ne olucağı belli diil erken doğumda olabilir bebeklerin keyfine bağlı bance açılsın :))
cnm daha erken ama aslında nolur nolmaz diye hazırlıklıda olmak lazım ben 30 haftayı tamamlim ozaman hazırlıcam koyucam kenara :))
ayy cnmm yaaaaa Allah gönlüne göre versin kuzum nediyim ama ssk ise diğer yer normal özellerde okadar yapmıyolar bildiğim kadarıyla :))
doğum valizini hazırlayan varmı yoksa erkenmi henüz:))
inşallah bu sefer herşey sorunsuz geçer cnmm... ama sen bi kez normal yapmışsın bence bunu daha kolay yaparsın sen doktoruna diret ben normal istiyorum diye :))o korkuyla tamamen başından sonuna özele gittim
inşallah özelde de doğurcam
ama işte doktor sezeryancı
ama ben gene o kadar çektiğim sıkıntıya rağmen normal doğurmak istiyorum
Allahımmmmmmmm
ne olur bana bu sefer fazla zorlanmadan normal bir doğum nasip ettttttttttttttttt
kızlar ne olur bana dua ediverin de
inşallah bu sefer sorunsuz atlatayım
aslında 7.aya girdik erken diil... heran doğurabiliriz:)
kızlar valiz derken gerçekten valizmi götüreceksiniz? yani şu bebek çantalarından olsa olmazmı? valiz fikri biraz komik geliyo ama eminim hastanede de çok şeye ihtiyacımız olacak
aslında 7.aya girdik erken diil... heran doğurabiliriz:)
kızlar valiz derken gerçekten valizmi götüreceksiniz? yani şu bebek çantalarından olsa olmazmı? valiz fikri biraz komik geliyo ama eminim hastanede de çok şeye ihtiyacımız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?