2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Günaydın Ayşecim
Benimde bebişim neredeyse karnımın orası acayip sertleşiyor. Diyorum bak şimdi burada... Sonra değişiyor tabi :)

Kızlar size beşiğimizi gösterelim mi????

evet canım gectıgı yerler bellı oluyo dımı ınıyo yukselıo mınık tırtııllar gibi ehehe

bakalım canım aldınız mıı :)

canım ısn güzel haberlerle gelırsınızz

hıı tatile gider gibi üzerimizde eşofmanlar elimizde çekçekli valiz filan komik olur, benim evde çekçekliler dışında valizim olmadığı için direk aklımda öyle bi tablo canlanıyo

evet yaa dımı

ama cidden bisürüeşya oluyo bı tane kucuk valızım var ben de ona koymayı planlıyorum :)

hayırlı olsun madem hazırsa:) çok ayrıntı var neler götürüleceğiyle ilgili bikaç hafta daha geçsin artık bende başlayım anca toparlarım..

evt tontrıık guzel noktaya barnah bastın

ben de o hemen sıtıycekelrı kıyafetelrı kolay bulsunalr die ayrı paketlemeyı duusnuyorum :)

Allah yardımcınız olsun canım benim.
Güzel haberlerle dön inşallah.

İnşallah hepimiz için güzel, bereketli, huzurlu, hayırlı bir gün olsun.

hayırlısı canım.memnunmusun peki.ben şuan bursada değilim 1 ay içinde gelicem bi aksilik çıkmazsa jimer düşünüyorum ama daha önce orda dogum yapan bi arkadaşım yok .o yüzden sormak istedim

canım doktorumdan memnunum. yapacağım yerde iyi, temiz, ilgililer. artık yaşayıp göreceğiz. jimer özel hastane mutlaka iyidir yani devlete göre daha ilgililerdir eminim:) ben olumlu şeyler duymuştum jimerle ilgili rahat olabilirsin. hayırlısı hepimiz için

günaydın arkadaşlarr:80:
dün acayip yorulmuşum bugün 10 da uyandım :)
ankarada hava kabalı bugün birazda soguk.ben bayılırım böyle havalarda battaniyeye sarılıp uyumaya

Meryemimgeliyor,arya21,aslıirfan,yaprak,melonee,meralşah,yesim83,tugbaemrah,ayşe,feslegenım kızlar tek tek alıntı yapamadım hepnize çok teşekkürederim ay çok duygulandım zaten bu ara hep ağlamak îstiyorum rabbim kucaklarımıza almamızıda nasip etsin inş ayşecim bu arada şafak topiğini bencede açalım bizim az günümüz kaldı çekirdekcim canım o hissetiklerin bebişin annesine ben burdayım diyip kaçıyo demekki benîm kızım dün akşam vajinaya doğru öle bi tekme attıkı bagırdım remen canımı acıttı cadı bu ara aşağı çalışıyo kızım maş maş

İşte beşiğimiz.
Annesi ona cibinlikte alacak
Karar verdik ama almadık kızlar bunu alacağız inşallah.
Yatak+beşik 300 TL
3 yaşına kadar yatabiliyormuş bunda...
3 ten sonra zaten oda yapacağım inşallah...

merhabalar ;

hastane için çantalardan bahsedimiş maşallah ne diyeyim :)3 tk pijamadan bahsedilmiş ,benim bildiğim hastanede zaten doğumdan sonra mavi bi şey veriyorlar ,yanları açık hatta ,o gün amelliyattan çıkınca üzerinizde o oluyor ,benim gittiğim hastanede arkadaşım doğum yaptı ,zaten sonta gibi bi şey takılı oluyorrr,anne kadar çiş yapıyor ona bakıyorlar yani herşey normal seyrinde mi diye ...
o gün isterseniz tekrar, aynısından veriyorlar siz değiştiriyorsunuz ,ertesi günüde hastaneden taburcu oluyorsunuz,kendi eviniztten den getirdiğiniz hastane çıkkışını giyiyorsunuz ,(gelenler falan filan oluyor)zaten ameliyatllısınız ha normal ha sezeryan neticede dikişleriniz oluyor ,hastanede pijama tk ben şahsen rahat edemem...,ancak ertesi günü giyebilirm onu ,ogünde hastaneden çıkış inş ...
tabi hazırlayanlar banada fikir veriyorlar ama ben 3 tk benim için çok fazla ...
yanıma gecelikten hariç (henuz almadım ,ince olmamalı çünkü ,karar veremedim )ekstradan bir tanede pijama tk olur ,

ankarada hava kabalı bugün birazda soguk.ben bayılırım böyle havalarda battaniyeye sarılıp uyumaya
özendim şimdi bendemi alıp battaniyemi yatsam

çok güzelmişşş güle güle kullansın...canım asansörlü beşik dedikleri bumu oluyo?

ben ablamdan yeğenimin oyun parkını alacaktım, ama ablam dün gitmiş beşik almış sürpriz yapacakmış yeğenim ağzından kaçırdı,bende bozuntuya vermedim soramadım c.tesi gelecekmiş... ama meraktan çatlıyorum anladığım kadarıyla tarif buna uyuyo..

Teşekkür ederiz canım.
Evet asansörlü.
Parmaklıkları indirince senin yatağınla fit oluyor.
Sallanıyor. İstersen sallanmaması için kilitleyedebiliyorsun.
Çok uygun aldık bence.

Son düzenleme:
canım neler koydun çantaya.bende yavaştan hazırlamaya başlıyayım

2 takım pijama
iç çamaşırı
zıbınlı hastane çıkışlarından iki takım
2tane çıtçıtlı badi
ince ve kalın iki battaniye
alt değiştirme bezi ( kare olan)
beşik içi örtü,
emzik
çorap
küçük patik, yelek
ped, ıslak havlu, havlu
şimdilik

Eklentiler

• $09102012798.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $09102012797.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 75

Ahh ahhh ne nedir, ne ne değildir vallahi bilmiyorum. Tuğba'nın dediği gibi, belki de o baloncuklar 1-2 haftaya tekmeye döner . çok heyecanlandımmm

Çok güzelmiş, Ikea'nın beşiğine benziyor yanılmıyorsam. Sağlıkla keyifle kullan tatlım.

Teşekkür ederiz çekirdekçim
Yok ikeanın değil.
belis.com.tr'den bakabilirsiniz :)

canım ped hangisinden aldın özel bi ped varmı dogum sonrası için.sonuçta kanama çok olucakmış

açalım canım ınsallahh :) :) :) bazıa rkadasların zamanı geldı cunku :)

gunaydın ohh ben de bayılrıım sabah berı de esneyıp duruyorum zaten yau

çok güzle canım güle güle kullanın ilk etapta oda yapmayı olanlamıyrosan böylesı daha iyi tabii ki :)

aaa bak benım aklıma hastanedekı beşiğe sermek için örtü gelmemıstı

naıs bi örtü götürüceksın kı ? battanıyeısnıs ersek olma mı acaba ya d a zaten değiştirmiyolarmıdır örtüyü ?

Aynen bende de tıpatıp aynısı oluyor. Ben de korkuyordum. Bak sevindim demekki sadece bende olmuyormuş.

Bence de nazar boncuklarıyla süsle. Hem mavi hem de nazar boncuğu en güzel aksesuar bence. :)

Sağol canım.

doğum valizini hazırlayan varmı yoksa erkenmi henüz:))
Ben de hazırladım hem kendime hem bebişe.

Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı haberlele dön inşAllah.

Bu arada kızlar bir şey sorucam. Bebişinizin kıyafetlerini neyle yıkadınız. Ben dalinin granülsüz sabunu var onla yıkadım. Granüllüleri önermediler. Siz neler yaptınız? :44:

Son düzenleme:
hayırlı olsun madem hazırsa:) çok ayrıntı var neler götürüleceğiyle ilgili bikaç hafta daha geçsin artık bende başlayım anca toparlarım..

ben hemen kendi valizde olacakları yazayım

2 pijama
1 gecelik
1 sabahlık
1 hastaneden cıkarken giyecegim kıyafet
terlik
havlu
gelen misafir olursa diye gülsuyu birde çikolata alacam yanına
iç çamaşırı
ped
çorap,patik,yelek
fotograf makinası-kamera
makyaj malzemesi,dogum sonrası insan cok solgun oluyor resim cekilirken en azından bi allık bi ruj sürülse ii olur.
parfüm ve kolaltı stcik te alın yanınıza.dogumda cok terleme oluyor.insan leş gibi hissediyor kendini
benim odamda banyo vardı ben sacımı ,koltuk altı ,bacak filan yıkamıştım.sonrada güzelce stick sürüp cok hafif kokan parfüm sıktım..( duş alanlar bile oluyor ben cesaret edemedim)
sac yıkarım derseniz şampuan ,tarak.....toka ,lohusa tacı
diş fırcası ,macunu
ben kendi nevresimimide götürmüştüm kızımdayken.
silikon memeucu
havlu peçete ,ıslak mendil
zemzem
hurma
aklımda olanları yazdım.unuttukalrım vardır mutlaka.

bebek için olanlarıda yazarım gün içinde

Son düzenleme:
kızlar ben çantaya havlu da koymayı dusunuyroum kardesım dedi doğumdan sorna yıkanmak ısteyebılrısın

rahatsız olursun belkı dedi zaten doğum yapıcam hastane odasında kendıne ait dusu fln var olmadı yıkanırım gece

hem süt gelimini de hzılandırıyomuş ya o sebeple havluda alıcam bir de poşet çay bisküvi fln atsıtırmalık da koyalım

dedi o an canın ıster biri gidip alıp gelene kadar ugrasma cantanda olsun dedi hak verdım :)

sizin de aklınızda bulunsun :) kendınzı ıcın çorap patık neym de alın üşürsunuz yau ben üşürüm de onun ıcın dıom

ah bak çikolata evt onu da alcaktım yazmayı untumsuum :) ayrıca makyaj meselesıne katılırom en azından

bi allık sürülebilir hem kendımzıı de daha ıyı hıssederiz :) çıkışta gıycem elbsıeı unutmsuum onu da eklıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…