Günaydın Ayşecim
Benimde bebişim neredeyse karnımın orası acayip sertleşiyor. Diyorum bak şimdi burada... Sonra değişiyor tabi :)
Kızlar size beşiğimizi gösterelim mi????
kızlar yarın nasipse perinatoloji uzmanına gidiyoruz.umarım iii sonuçlarla döneriz.o bayan doktorun dediği gibi beyin kıvrımlarında bi sıkıntı yoktur.geçen cumadan beri zaman geçmiyor.dua edin bana yarın için....
hıı tatile gider gibi üzerimizde eşofmanlar elimizde çekçekli valiz filan komik olur, benim evde çekçekliler dışında valizim olmadığı için direk aklımda öyle bi tablo canlanıyo
ben haftalar öncesi hazırladım.bi kac eksik var
ben 1 küçük valiz ,birde bebegin çantasını götürdüm
valize kendi ihtiyaclarımı koydum ,çantaya bebeginkileri.
dogumdan hemen sonra hemşirelerin isteyecegi şeyler oluyor, onuda cantada ayrı biyere koydum.zıbın ,kıyafeti ,bez,ıslak mendil-pamuk ,agız bezi v.s gibi
ben haftalar öncesi hazırladım.bi kac eksik va
ben 1 küçük valiz ,birde bebegin çantasını götürdüm
valize kendi ihtiyaclarımı koydum ,çantaya bebeginkileri.
dogumdan hemen sonra hemşirelerin isteyecegi şeyler oluyor, onuda cantada ayrı biyere koydum.zıbın ,kıyafeti ,bez,ıslak mendil-pamuk ,agız bezi v.s gibi
kızlar yarın nasipse perinatoloji uzmanına gidiyoruz.umarım iii sonuçlarla döneriz.o bayan doktorun dediği gibi beyin kıvrımlarında bi sıkıntı yoktur.geçen cumadan beri zaman geçmiyor.dua edin bana yarın için....
hayırlısı canım.memnunmusun peki.ben şuan bursada değilim 1 ay içinde gelicem bi aksilik çıkmazsa jimer düşünüyorum ama daha önce orda dogum yapan bi arkadaşım yok .o yüzden sormak istedim
özendim şimdi bendemi alıp battaniyemi yatsamgünaydın arkadaşlarr:80:
dün acayip yorulmuşum bugün 10 da uyandım :)
ankarada hava kabalı bugün birazda soguk.ben bayılırım böyle havalarda battaniyeye sarılıp uyumaya
Eki Görüntüle 527857
İşte beşiğimiz.
Annesi ona cibinlikte alacak
Karar verdik ama almadık kızlar bunu alacağız inşallah.
Yatak+beşik 300 TL
3 yaşına kadar yatabiliyormuş bunda...
3 ten sonra zaten oda yapacağım inşallah...
özendim şimdi bendemi alıp battaniyemi yatsam
çok güzelmişşş güle güle kullansın...canım asansörlü beşik dedikleri bumu oluyo?
ben ablamdan yeğenimin oyun parkını alacaktım, ama ablam dün gitmiş beşik almış sürpriz yapacakmış yeğenim ağzından kaçırdı,bende bozuntuya vermedim soramadım c.tesi gelecekmiş... ama meraktan çatlıyorum anladığım kadarıyla tarif buna uyuyo..
canım neler koydun çantaya.bende yavaştan hazırlamaya başlıyayım
çekirdekcim canım o hissetiklerin bebişin annesine ben burdayım diyip kaçıyo demekki benîm kızım dün akşam vajinaya doğru öle bi tekme attıkı bagırdım remen canımı acıttı cadı bu ara aşağı çalışıyo kızım maş maş
Eki Görüntüle 527857
İşte beşiğimiz.
Yatak+beşik 300 TL
Ahh ahhh ne nedir, ne ne değildir vallahi bilmiyorum. Tuğba'nın dediği gibi, belki de o baloncuklar 1-2 haftaya tekmeye döner . çok heyecanlandımmm
Çok güzelmiş, Ikea'nın beşiğine benziyor yanılmıyorsam. Sağlıkla keyifle kullan tatlım.
2 takım pijama
iç çamaşırı
zıbınlı hastane çıkışlarından iki takım
2tane çıtçıtlı badi
ince ve kalın iki battaniye
alt değiştirme bezi ( kare olan)
beşik içi örtü,
emzik
çorap
küçük patik, yelek
ped, ıslak havlu, havlu
şimdilik
Meryemimgeliyor,arya21,aslıirfan,yaprak,melonee,meralşah,yesim83,tugbaemrah,ayşe,feslegenım kızlar tek tek alıntı yapamadım hepnize çok teşekkürederim ay çok duygulandım zaten bu ara hep ağlamak îstiyorum rabbim kucaklarımıza almamızıda nasip etsin inşayşecim bu arada şafak topiğini bencede açalım bizim az günümüz kaldı çekirdekcim canım o hissetiklerin bebişin annesine ben burdayım diyip kaçıyo demekki benîm kızım dün akşam vajinaya doğru öle bi tekme attıkı bagırdım remen canımı acıttı cadı bu ara aşağı çalışıyo kızım maş maş
günaydın arkadaşlarr:80:
dün acayip yorulmuşum bugün 10 da uyandım :)
ankarada hava kabalı bugün birazda soguk.ben bayılırım böyle havalarda battaniyeye sarılıp uyumaya
Eki Görüntüle 527857
İşte beşiğimiz.
Yatak+beşik 300 TL
2 takım pijama
iç çamaşırı
zıbınlı hastane çıkışlarından iki takım
2tane çıtçıtlı badi
ince ve kalın iki battaniye
alt değiştirme bezi ( kare olan)
beşik içi örtü,
emzik
çorap
küçük patik, yelek
ped, ıslak havlu, havlu
şimdilik
Aynen bende de tıpatıp aynısı oluyor. Ben de korkuyordum. Bak sevindim demekki sadece bende olmuyormuş.ya kızlar ben 24.haftadayım.otururken bebeğiniz hareket edince oranızdada hissediyormusunuz o hareketiyani değişik bi olay anlatamıyorum ki yauww vajinaya doğru tekmeliyor sanki,aç kapıyıda çıkayım der gibi
Bence de nazar boncuklarıyla süsle. Hem mavi hem de nazar boncuğu en güzel aksesuar bence. :)Kızlaaarrrr günaydınnnn
Buna benzer bir beşik verdi arkadaşım. Bu fotoyu netten buldum ama evdekine çok yakın. Ama onun bebeği kız ve o yüzden bütün tüller bembeyaz,dantelli falan. Benim oğluşum için buna nasıl bir ekleme çıkarma yapabilirim, mavi kurdelalar mı diksek, en üstteki tülü çıkarıp mavi tül mü koysak ay bilemedim. :26: Fikir verirseniz çok sevinirim
Eki Görüntüle 527800
Sağol canım.ekledim canımm
Ben de hazırladım hem kendime hem bebişe.doğum valizini hazırlayan varmı yoksa erkenmi henüz:))
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı haberlele dön inşAllah.kızlar yarın nasipse perinatoloji uzmanına gidiyoruz.umarım iii sonuçlarla döneriz.o bayan doktorun dediği gibi beyin kıvrımlarında bi sıkıntı yoktur.geçen cumadan beri zaman geçmiyor.dua edin bana yarın için....
hayırlı olsun madem hazırsa:) çok ayrıntı var neler götürüleceğiyle ilgili bikaç hafta daha geçsin artık bende başlayım anca toparlarım..
ben hemen kendi valizde olacakları yazayım
2 pijama
1 gecelik
1 sabahlık
1 hastaneden cıkarken giyecegim kıyafet
terlik
havlu
gelen misafir olursa diye gülsuyu birde çikolata alacam yanına
iç çamaşırı
ped
çorap,patik,yelek
fotograf makinası-kamera
makyaj malzemesi,dogum sonrası insan cok solgun oluyor resim cekilirken en azından bi allık bi ruj sürülse ii olur.
parfüm ve kolaltı stcik te alın yanınıza.dogumda cok terleme oluyor.insan leş gibi hissediyor kendini
benim odamda banyo vardı ben sacımı ,koltuk altı ,bacak filan yıkamıştım.sonrada güzelce stick sürüp cok hafif kokan parfüm sıktım..( duş alanlar bile oluyor ben cesaret edemedim)
sac yıkarım derseniz şampuan ,tarak.....toka ,lohusa tacı
diş fırcası ,macunu
ben kendi nevresimimide götürmüştüm kızımdayken.
silikon memeucu
havlu peçete ,ıslak mendil
zemzem
hurma
aklımda olanları yazdım.unuttukalrım vardır mutlaka.
bebek için olanlarıda yazarım gün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?