2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

evet ayşecim bencede açalım. bu arada benim bebeğimin adı Allah nasip ederse İpek olucak ekleyebilir misin?
Teşekkürler.

gününüz aydın olsun arkadaşlar.artık gün saymaya başladım.yarın 10 gün rapor alıcam sonrada bayram tatili.kasımın 2 si işbaşı,10 undada dogum iznine ayrılıorum:))umarım 6 ay dogum izni biran önce yasalaşırda mağdur olmam..

Ben henüz tekme falan hissetmiyorum ama vajinama doğru bazen gluk gluk diye balon patlaması gibi birşey oluyor.tam karnımın altında,kasığımda,vajinama doğru.ama o nedir bilmiyorum henüz tekmenin ne demek olduğunu bilmediğim için. Barsak hareketi gibi gluk gluk diye baloncuklar patlıyo sanki.

Ben bu hamileliği çözene kadar doğurucam zaten :)

okuyunca hayret ettim
nasıl böyle açık açık belli ederler artı nasıl gerçekten sevinmezler evlat bu yaaaaaaaaa
can ciğerrrrrrrrrrrrrr
Allah sabır versin tatlım size
hiç kafana takma sende
kendi ailenle güle eğlene doğur bebişini boşver

tekme resmen vuruyor
resmen anlıyorsun tekme olduğunu
ama benim kızım hiç tekme vurmamıştı
hep o dediğin şekilde hareket etmişti
şimdi oğluma hamileyim ikide bir tekme atıyor
direk anlıyorum
tekme atsa anlarsın demekki her çocuk vurmuyor

hamişler şimdi oylayalım demiştim ne dersiniz diye sormuştum 9 kişi açalım demiş 3 kişi bekleyelim demiş

sonuca göre açmak gerekıyo :) bir de yavas yavas hepimiz katılıcaz zaten benımde daha 81 den gerıye şafak saymama

var beklıycem gunu gelınc eehr sabah hoop gidip yazıcam :) ınsallah hepimzide öle zaman azaldıkça yazarız ama

ocağın ilk gunu doğurucak annelerimize de haksızlık olmasın ocagın sonunda doğuracak olanalrı beklerlerse

onalrında bi kaç günü kaybolucak öyle değil mi ?

evet canım neden olmasın..bence aç gitsin

Kalbim hop dedi yazını okuyunca canım :)

Allahım çok heyecanlıyım tabiiki açmalısın

tatlım yaa zaten dün akşam doğuramadım rüyamda :)topiğide açta tam olsun gerçi ben ocağın sonuna doğru doğurucam no problem

Canım çok iyi düşünmüşşün. Bence de açalım

Evettt açalım canım.. Ben 3 gün sonra 81 Düzce diyeceğim inşAllah.. Her heyecanımızı paylaşıyoruz burada.. O heyecanı da burda paylaşalım.. :)

.

Evt ya nasıl olsa bişiy kalmıyor artık aç bencede canım çok iyi olur.Hatta AÇ AÇ AÇ:) Çok heyacan yaptım yaa....

acadablirsin. yaklasiyoruz nasil olsa 3-4 hafta sonra cogumuz 81 e gelmis oluruz:)

Bence 1 ay daha bekleyelim ayşecim henüz 3 ay var. Yine de çoğunluk ne derse o tabii ki

ayşecim evt bencede çok ii olur ama şimdi açma bir kaç hafta daha bekleyin isterseniz herkez iner 2 haneliye inşallah ondan sonra açarsın
tabi yine herkez nederse

Kızlaaarrrr günaydınnnn

Buna benzer bir beşik verdi arkadaşım. Bu fotoyu netten buldum ama evdekine çok yakın. Ama onun bebeği kız ve o yüzden bütün tüller bembeyaz,dantelli falan. Benim oğluşum için buna nasıl bir ekleme çıkarma yapabilirim, mavi kurdelalar mı diksek, en üstteki tülü çıkarıp mavi tül mü koysak ay bilemedim. :26: Fikir verirseniz çok sevinirim

Ayşecimm isim konusunda bizde karar verdik eklersen sevinirim canım. Allah kısmet ederse Masal koymaya karar verdik bebişimizin ismini.

ekledim canımm

Ben de katılsaydım iyiydi :)

bilgilerını yaz ekleyelım canım :)

ekledım canım amiinnn :)

tatlım yaa zaten dün akşam doğuramadım rüyamda :)topiğide açta tam olsun gerçi ben ocağın sonuna doğru doğurucam no problem

eheueheu

sağol canım

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasib etsin inşallahhhh :) :) :)

oo maşallah hazırlamışsınzı bile yavrunuz da sağ salim gelir mışıl mışıl uyur ıns... canım :)

Son düzenleme:

Allah mı gönderdi seni :) 25 . haftadayım hala bir hareket hissetmiyorum diye günlerdir burda kızların başının etini yiyorum, gariplerim onlar da ne diyeceğini şaşırdı artık.

Doktor da doğuma kadar hissetmeyebilirsin,var öyle anneler dedi.

ama bende bu balon patlaması dışında hiçbir hareket yok, bebek derindeymiş, sende de öyle miydi ?
:26::26:

ah cnm onlar bebeğinin hareketleri işte.aynı şeyleri yaşıyoruz.benimde öyle gluk gluk diye bişeyler oluyor.sanki tekmeliyor dönüyor orda..sen demek sadece ordan hissediyosun ama hissediyosun hissetmiyorum hareketlerini deme artık canımcım

Yaaaaa ağlarım ama şimdiii.. ama bu hareketi günde 1 kere falan, bazen 2 günde 1 kere duyuyorumm , bi gluk gluk yapıyo içerde bişey, o kadar.

bebeğin hareketi olsa daha sık olması gerekmez mi ?

günaydın canım beyaz bence hem kıza hem erkege gider battanıyesını yastıgını mavi yaparsın istersen

kurdele de takarısn bak olur yani illa erkeğe göre olsun dıosan bunalrın mavileri de var

naıslsa sıfırdan alıcaksan mavisini alırsın yani ? ama beyaz alırsna ılerde kızın olursa ona da kullanırsın :)

Ayşecimm ben de biraz bekleyelim kanaatindeyim :26:

canım evet ama ocagın sonunkaı kızları bekleyene kadar ılk bastakı doğurcak kzıalrı bekeleyen annelerın

de hakkı gitmiş olcak ılk gunlerını sayamıycaklar 01 ocak da doğum yapcak oldugunu ve şafak saymaya ılk

gunden baslayamıycanı düşünsene o zaman ne derdin :)

Yaaaaa ağlarım ama şimdiii.. ama bu hareketi günde 1 kere falan, bazen 2 günde 1 kere duyuyorumm , bi gluk gluk yapıyo içerde bişey, o kadar.

bebeğin hareketi olsa daha sık olması gerekmez mi ?

canım bebegın hareketı olsa daha sık olması gerekır ama her zaman aynı yere vurmazkı demekkı

alt tarafa vurunca cıkıo o ses diğer zamanalrda baska bı yerlwere vuruyodur e onu da sen hıssedemıosn zaten

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..
Doğum rüyaları başlamış, alışverişler tam gaz sürüyor herhalde... Oh oh çok güzel... Bebek odaları harika, hayırlı günlerde kullanın inşallah..
Ben de bu günlerde doğum rüyaları görüyorum... Bu gün de 37 haftalık doğuma gidiyorum bebek 5 kilo olmuş.. Diyorum ki şeker olduğunu tahmin ediyordum ama neden tahlil sonuçlarında çıkmadı.. Bu kadar büyümesinin sebebi odur diyorum...
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasibetsin...
Sezaryen olacağı için Ocağın ilk haftaları olur nasipse... Artık üç aydan geriye saymaya başladık...
Bu arada bilen var mı? Doğum iznini 32 değilde sezaryen olacağı için 30. haftada alsak olur mu? Doktor onaylar mı acaba..

Allahım gecen gündüzü nasıl kapladıysa ve örttüyse mümin sevdiklerimin günahlarını ve hatalarınıda bu dünyada ve ahirette öyle ört. Benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider. Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini sen tut. Her incindiklerinde yüreklerine yakın merhemini sen sür.

CENNETİNİN en güzel yerine al ve bir daha çıkarma... ÂMİN...

arkadaşlar dogumun sezeryanmı normal dogummu olacagını doktor neye göre söylüyor.vajinal muayenemi yapıyor.yoksa diğer türlde belli oluyormu.yada erken dogum riskinin olup olmadıgı neye göre belli oluyor

tatlımmmmmmmmmm
ben kızımın hareketlerini çok geç hissetmiştim
tam 6. ayın sonunda hissetmeye başlamıştım oda aynen dediğin gibi
onlar hareket işte sakın üzülme hareket öyle oluyor
oğlumdada 2.5 aylıkken hissetmeye başladım ama aynı zamanda tekmeliyor bu
bu tür şeyleri kafana takma canımcımmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…