kızlar ocagın ılk gunlerıdne doğurcak olan annelrımız ıcın şafak sayma vakti yaklaşıyo :)
bi kısmımız çift haneli rakamalra düştü artık bzıımkılerde yavas yavas düşecek
şafak sayma topiğini artık açayım diyorum he ne dersınız :) ordan takıp edip
81 düzceden başlarız 01 Adanaya kadar yolumzu var
eğer herkes onaylarsa açayım bu topiği çok şükür bu günleri de gördük
ya kızlar ben 24.haftadayım.otururken bebeğiniz hareket edince oranızdada hissediyormusunuz o hareketiyani değişik bi olay anlatamıyorum ki yauww vajinaya doğru tekmeliyor sanki,aç kapıyıda çıkayım der gibi
arkadaşlar bu akşam eşim annesigile hamile oldugumu söledi.ve bekledigim gibi hiç seviinmemişler
eşimin hevesini kursagında bıraktılar herzamanki gibi
nasıl anne baba bunlar anlamış degilim
görümcelerimin cocukları dogdukca agzı kulaklarına varıyor herikisininde ama bizimkini duyunca suratları düşmüş
Allah bildigi gibi yapsın bunları
eşime ve kaynıma üvey evlat muamelesi yapıyorlar devamlı.ama kızları konu olunca dünya duruyor onlar için
bu kadar kızlarına düşkün bi anne baba görmedim hayatımda
bende kızıma düşkünüm ama oglumuda ayırt etmem asla.benim ailemde ayırt etmiyor ben ve erkek kardeşlerimi
akşam akşam cok sinirlendim
Ben henüz tekme falan hissetmiyorum ama vajinama doğru bazen gluk gluk diye balon patlaması gibi birşey oluyor.tam karnımın altında,kasığımda,vajinama doğru.ama o nedir bilmiyorum henüz tekmenin ne demek olduğunu bilmediğim için. Barsak hareketi gibi gluk gluk diye baloncuklar patlıyo sanki.
Ben bu hamileliği çözene kadar doğurucam zaten :)
evet canım neden olmasın..bence aç gitsin
Kalbim hop dedi yazını okuyunca canım :)
Ayy cok güzel olur bende kendi kendime tutuyordum ama burda hep beraber daha zevkli olur.... :)
Simdiden cift rakama düsen annelerle baslayacim bence digerleride arkadan katilir...
Yoksa onlar 2 rakama düsene gider biz dogum yaparizDDD
Allahım çok heyecanlıyım tabiiki açmalısın
tatlım yaa zaten dün akşam doğuramadım rüyamda :)topiğide açta tam olsungerçi ben ocağın sonuna doğru doğurucam no problem
Canım çok iyi düşünmüşşün. Bence de açalım
Evettt açalım canım.. Ben 3 gün sonra 81 Düzce diyeceğim inşAllah.. Her heyecanımızı paylaşıyoruz burada.. O heyecanı da burda paylaşalım.. :)
.
Evt ya nasıl olsa bişiy kalmıyor artık aç bencede canım çok iyi olur.Hatta AÇ AÇ AÇ:) Çok heyacan yaptım yaa....
acadablirsin. yaklasiyoruz nasil olsa 3-4 hafta sonra cogumuz 81 e gelmis oluruz:)
Bence 1 ay daha bekleyelim ayşecim henüz 3 ay var. Yine de çoğunluk ne derse o tabii ki
canım ya bir ay daha bekelsek bencede hep birlikte geri sayalım bizlerede haksızlık olmasın ama demi :)
canım bu arada zahmet olmazsa prensesimizin ismini listeye eklermisin ZEYNEP SERRA olacak güzel kızımın adı teyzeleri :)
canım çok güzel bir isimmiş adıyla büyüsün inşallah Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin :)
ayşecim evt bencede çok ii olur ama şimdi açma bir kaç hafta daha bekleyin isterseniz herkez iner 2 haneliye inşallah ondan sonra açarsın
tabi yine herkez nederse
Ayşecimm isim konusunda bizde karar verdik eklersen sevinirim canım. Allah kısmet ederse Masal koymaya karar verdik bebişimizin ismini.
Ben de katılsaydım iyiydi :)
canım bu arada zahmet olmazsa prensesimizin ismini listeye eklermisin ZEYNEP SERRA olacak güzel kızımın adı teyzeleri :)
canım çok güzel bir isimmiş adıyla büyüsün inşallah Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin :)
tatlım yaa zaten dün akşam doğuramadım rüyamda :)topiğide açta tam olsungerçi ben ocağın sonuna doğru doğurucam no problem
İyi akşamlar kızlar nasılsınız biz iiz çok şükür bugün bebişimin mobilyası kuruldu birazdan fotosunu koyarım :) ayşecim ii olmana sevindim dün öle görünce merakettimmobilyası kurulan arkadaşlar hayırlı olsun saglıklı sıhatli yatsın bebişlerimiz inş
Eki Görüntüle 527479 kızlar bu dolabımız Eki Görüntüle 527484 bu yatağımız Eki Görüntüle 527485 şifonyerimiz Eki Görüntüle 527488 buda oyuncak kutumuz
Eki Görüntüle 527495 Eki Görüntüle 527494 Eki Görüntüle 527496 Eki Görüntüle 527498
İşte Buğra'mın odası :)
tekme resmen vuruyor
resmen anlıyorsun tekme olduğunu
ama benim kızım hiç tekme vurmamıştı
hep o dediğin şekilde hareket etmişti
şimdi oğluma hamileyim ikide bir tekme atıyor
direk anlıyorum
tekme atsa anlarsın demekki her çocuk vurmuyor
ah cnm onlar bebeğinin hareketleri işte.aynı şeyleri yaşıyoruz.benimde öyle gluk gluk diye bişeyler oluyor.sanki tekmeliyor dönüyor orda..sen demek sadece ordan hissediyosun ama hissediyosun hissetmiyorum hareketlerini deme artık canımcımBen henüz tekme falan hissetmiyorum ama vajinama doğru bazen gluk gluk diye balon patlaması gibi birşey oluyor.tam karnımın altında,kasığımda,vajinama doğru.ama o nedir bilmiyorum henüz tekmenin ne demek olduğunu bilmediğim için. Barsak hareketi gibi gluk gluk diye baloncuklar patlıyo sanki.
Ben bu hamileliği çözene kadar doğurucam zaten :)
ah cnm onlar bebeğinin hareketleri işte.aynı şeyleri yaşıyoruz.benimde öyle gluk gluk diye bişeyler oluyor.sanki tekmeliyor dönüyor orda..sen demek sadece ordan hissediyosun ama hissediyosun hissetmiyorum hareketlerini deme artık canımcım
keçiörendeyim
Kızlaaarrrr günaydınnnn
Buna benzer bir beşik verdi arkadaşım. Bu fotoyu netten buldum ama evdekine çok yakın. Ama onun bebeği kız ve o yüzden bütün tüller bembeyaz,dantelli falan. Benim oğluşum için buna nasıl bir ekleme çıkarma yapabilirim, mavi kurdelalar mı diksek, en üstteki tülü çıkarıp mavi tül mü koysak ay bilemedim. :26: Fikir verirseniz çok sevinirim
Eki Görüntüle 527800
Ayşecimm ben de biraz bekleyelim kanaatindeyim :26:
Yaaaaa ağlarım ama şimdiii.. ama bu hareketi günde 1 kere falan, bazen 2 günde 1 kere duyuyorumm , bi gluk gluk yapıyo içerde bişey, o kadar.
bebeğin hareketi olsa daha sık olması gerekmez mi ?
Çok yakın değilmişiz.Ama sevindim Ankarada olmana :) Belki bir gün karşılaşırız
Allah mı gönderdi seni :) 25 . haftadayım hala bir hareket hissetmiyorum diye günlerdir burda kızların başının etini yiyorum, gariplerim onlar da ne diyeceğini şaşırdı artık.
Doktor da doğuma kadar hissetmeyebilirsin,var öyle anneler dedi.
ama bende bu balon patlaması dışında hiçbir hareket yok, bebek derindeymiş, sende de öyle miydi ? :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?