Büyük boylardan ama ben zaten ilk günler yeni doğan bezinin kenarlarını kesip kullanıyorum. Söylemesi ayıptır...canım ped hangisinden aldın özel bi ped varmı dogum sonrası için.sonuçta kanama çok olucakmış
aaa bak benım aklıma hastanedekı beşiğe sermek için örtü gelmemıstı
naıs bi örtü götürüceksın kı ? battanıyeısnıs ersek olma mı acaba ya d a zaten değiştirmiyolarmıdır örtüyü ?
Ahh ahhh ne nedir, ne ne değildir vallahi bilmiyorum. Tuğba'nın dediği gibi, belki de o baloncuklar 1-2 haftaya tekmeye döner . çok heyecanlandımmm
Çok güzelmiş, Ikea'nın beşiğine benziyor yanılmıyorsam. Sağlıkla keyifle kullan tatlım.
Teşekkür ederiz canım.
Evet asansörlü.
Parmaklıkları indirince senin yatağınla fit oluyor.
Sallanıyor. İstersen sallanmaması için kilitleyedebiliyorsun.
Çok uygun aldık bence.
merhabalar ;
hastane için çantalardan bahsedimiş maşallah ne diyeyim :)3 tk pijamadan bahsedilmiş ,benim bildiğim hastanede zaten doğumdan sonra mavi bi şey veriyorlar ,yanları açık hatta ,o gün amelliyattan çıkınca üzerinizde o oluyor ,benim gittiğim hastanede arkadaşım doğum yaptı ,zaten sonta gibi bi şey takılı oluyorrr,anne kadar çiş yapıyor ona bakıyorlar yani herşey normal seyrinde mi diye ...
o gün isterseniz tekrar, aynısından veriyorlar siz değiştiriyorsunuz ,ertesi günüde hastaneden taburcu oluyorsunuz,kendi eviniztten den getirdiğiniz hastane çıkkışını giyiyorsunuz ,(gelenler falan filan oluyor)zaten ameliyatllısınız ha normal ha sezeryan neticede dikişleriniz oluyor ,hastanede pijama tk ben şahsen rahat edemem...,ancak ertesi günü giyebilirm onu ,ogünde hastaneden çıkış inş ...
tabi hazırlayanlar banada fikir veriyorlar ama ben 3 tk benim için çok fazla ...
yanıma gecelikten hariç (henuz almadım ,ince olmamalı çünkü ,karar veremedim )ekstradan bir tanede pijama tk olur ,
Arkadaşlar face 2013 ocak anneleri diye grup kuralım.ayşecim ne dersin
tam adamına sordun
Arkadaşlar face 2013 ocak anneleri diye grup kuralım.ayşecim ne dersin
çok güzelmiş çok beğendim, bende hep almak istiyodum böyle bişey ama beşik var ne gerek var diyolardı üzülerek kabul etmiştim:))
bencede uyguna almışsın, ben dün annemi sıkıştırınca o anlattı ablam içinin yatağı uyku seti filan 550 tl vermiş
bende o yüzden sordum zaten:)) en iyi anlıyan o aramızda sanırım
tam adamına sordun
face gurubu yasak canım forum kuralları var
ayrıca bu mesjaından dolayı ceza alabilrisin
bende o yüzden sordum zaten:)) en iyi anlıyan o aramızda sanırım
Eki Görüntüle 527857
İşte beşiğimiz.
Annesi ona cibinlikte alacak
Karar verdik ama almadık kızlar bunu alacağız inşallah.
Yatak+beşik 300 TL
3 yaşına kadar yatabiliyormuş bunda...
3 ten sonra zaten oda yapacağım inşallah...
2 takım pijama
iç çamaşırı
zıbınlı hastane çıkışlarından iki takım
2tane çıtçıtlı badi
ince ve kalın iki battaniye
alt değiştirme bezi ( kare olan)
beşik içi örtü,
emzik
çorap
küçük patik, yelek
ped, ıslak havlu, havlu
şimdilik
feslegenim beşiginizi güle güle kullanın inş.cok güzelmiş
Canım çok güzel beşiğiniz güle güle kullanın înş mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inş :)))
sen boşver gurubu filan yaw.hiç gerek yok gruplaşmaya
beni ekle sen fecden
tontirik.ank@hotmail.com diye aratırsan cıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?