2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım ped hangisinden aldın özel bi ped varmı dogum sonrası için.sonuçta kanama çok olucakmış
Büyük boylardan ama ben zaten ilk günler yeni doğan bezinin kenarlarını kesip kullanıyorum. Söylemesi ayıptır...

Portbebe takımlar oluyor ya onun örtüsü oluyor onu aldım ama battaniye de olur tabii...

Döner inş canım :))

Teşekkür ederiz canım.
Evet asansörlü.
Parmaklıkları indirince senin yatağınla fit oluyor.
Sallanıyor. İstersen sallanmaması için kilitleyedebiliyorsun.
Çok uygun aldık bence.

çok güzelmiş çok beğendim, bende hep almak istiyodum böyle bişey ama beşik var ne gerek var diyolardı üzülerek kabul etmiştim:))

bencede uyguna almışsın, ben dün annemi sıkıştırınca o anlattı ablam içinin yatağı uyku seti filan 550 tl vermiş

o mavi şey dogumdan önce giyiliyor.odana geldikten belli süre sonra kendi geceligini giyiyorsun.
sonda normal dogum yapanlara takılmıyor ama kalkamam dikişim yanar filan derseniz sonda ile çekilebiliyor idrar
o mavi şeyi giiyip sen resim cekinirmisin bebeginle?? yada oraya misafir gelse onları o önlük gibi şeyle karşılayabilirmisin.
2 pijama ideal.ama cok kanama olurda pijamaya gecerse diye belki bi alt pijamada alınabilir.

Teşekkür ederiz teyzesi
Sizde güle güle kullanın inşallah. Huzurla sağlıkla mutlulukla :)

Canım çok güzel beşiğiniz güle güle kullanın înş mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inş :)))

Orda grup falan yok, kurmaya da gerek yok.

Burda ne güzel paylaşımlar yapıyoruz işte.

2'ye bölünmenin anlamı yok cnm.

canım mutlaka sabahlık alın. bazı annelerde kanama cok oldugu icin hasta bezi kullanılıyo. ayaga kalktıgında bebek poposu gibi bi goruntu olusmasın, hem ufak kazalar oldugunda tedbirli olmak adına kalkar kalkmaz sabahlık giyiyosun. kanamam cok olmamıstı ama bana da hasta bezi koy demisti hemsire. ben de cantamda goturmustum hasta bezini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…