tamam canım ekliyorumda msn ile ekleme nasıl oluyodu ben iice geri kaldım bu teknolojiden:)
iyi yapmışsın.isteyen ekleyebilir herkese acıgım ,gizlim saklım yokturTontirik ben de ekledim seni.
hıhhhh kıskançç şeyyy.Orda grup falan yok, kurmaya da gerek yok.
Burda ne güzel paylaşımlar yapıyoruz işte.
2'ye bölünmenin anlamı yok cnm.
isim aratacagın yeere benim msn adresi yazacaksıntamam canım ekliyorumda msn ile ekleme nasıl oluyodu ben iice geri kaldım bu teknolojiden:)
Aslıcım yaArd arda doğurcaz kısmetse.
Biz bugün 25 haftalık olduk teyzesi
Kızlar güle güle kullanın inşallah. Rabbim huzur sağlık versin. Çok güzelmiş
Dün oldu bana da Aslı. Dedim ayağı elime gelicek şimdiKorktum kız. Vajinaya vuruyordu.
Ben Kasımda hazırlayacağım inşallah...
Ne demek elini tamamen vajinaya sokuyor? Şaka mı yapıyorsun? :26: + Karıştırıyorlar? Aklımı yitiririm heralde.
Günaydın Ayşecim
Benimde bebişim neredeyse karnımın orası acayip sertleşiyor. Diyorum bak şimdi burada... Sonra değişiyor tabi :)
Kızlar size beşiğimizi gösterelim mi????
canımcım
o kadar acı yaşıyorsunki zaten o raddede ne yaptıkları önemli değil
inan bir an önce bitsin istiyorsun
onlarda gelişi güzel tüm gerekenleri yapıyorlar
o yüzden mecbur her dk kontrol etmek zorundalar buna bir lafım yok
ama erken gidincede çok yıpranıyorsunuz
hiç tavsiye etmiyorummmmmmmm
devlette yapacaksanız ama özelse faketmez
hiç canınızı sıkmayın
Belis Hayal Beşik, Belis ilkebebe.com
Canım hayırlı olsun beşiğiniz güzelmiş ama sen 300 tl ye nerden aldın_
Sanada günaydın tatlımkızlar ben günaydın demedım sanırırm ya alıntıalrı şapcam derkene kaynadı günaydın hepinize mucukk
ya benım bebeıs gece naptı bılıonuz mu Allah ım nefesım keısldı bı an bı uyandım göbegımın bi tarafı sivri bi taarfı çökük
kafayı dayamış oraya nası çıkmış dıaşrı kesın çatladı orası heeavcum kadardı bebısımın kafası yaa
çok tatlıydı okşadım azcık sona hop kaçtı diğer tarafa ayakalrı dayadı ıkıı buklum belı bıkını agrıdıysa demekkı
kızlar yarın nasipse perinatoloji uzmanına gidiyoruz.umarım iii sonuçlarla döneriz.o bayan doktorun dediği gibi beyin kıvrımlarında bi sıkıntı yoktur.geçen cumadan beri zaman geçmiyor.dua edin bana yarın için....
merhabalar ;
hastane için çantalardan bahsedimiş maşallah ne diyeyim :)3 tk pijamadan bahsedilmiş ,benim bildiğim hastanede zaten doğumdan sonra mavi bi şey veriyorlar ,yanları açık hatta ,o gün amelliyattan çıkınca üzerinizde o oluyor ,benim gittiğim hastanede arkadaşım doğum yaptı ,zaten sonta gibi bi şey takılı oluyorrr,anne kadar çiş yapıyor ona bakıyorlar yani herşey normal seyrinde mi diye ...
o gün isterseniz tekrar, aynısından veriyorlar siz değiştiriyorsunuz ,ertesi günüde hastaneden taburcu oluyorsunuz,kendi eviniztten den getirdiğiniz hastane çıkkışını giyiyorsunuz ,(gelenler falan filan oluyor)zaten ameliyatllısınız ha normal ha sezeryan neticede dikişleriniz oluyor ,hastanede pijama tk ben şahsen rahat edemem...,ancak ertesi günü giyebilirm onu ,ogünde hastaneden çıkış inş ...
tabi hazırlayanlar banada fikir veriyorlar ama ben 3 tk benim için çok fazla ...
yanıma gecelikten hariç (henuz almadım ,ince olmamalı çünkü ,karar veremedim )ekstradan bir tanede pijama tk olur ,
sen boşver gurubu filan yaw.hiç gerek yok gruplaşmaya
beni ekle sen fecden
tontirik.ank@hotmail.com diye aratırsan cıkarım
tamam ekledimm:124:Ben ekledim seni tontirik
Sanada günaydın tatlımartık enteresan hareketler yapıyor bebişler maşallah onlara bu arada iyi cevapların var tebrik ediyorum seni
uzum_bugusu 'nun lekelenmesi olmuştu dün, bugün doktora gidecekti, haberi olan var mı kızlar merak ettim.
hastaneler sıcak oluyor zaten ,birde dogum sonrası cok sıcak basıyor insana.kısa kolluda olsa olur.üşüdükce yelek giyilebilirKızlar benim hastahaneden aldığım listede kısa kollu gecelik yazıyordu.Kısa kollu olmasının özel bir nedeni var mı diye sordum.Serum bağlanabileceği için dediler.Bir de pijama yerine gecelik almak gerekiyormuş sanırım.Normal doğum olacaksa doğumdan sonra doktor aralıklar ile gelip alttan kontrol ediyormuş:44:
sezeryanda gecelik daha cok öneriliyor aslında.pijamayıda yüksek bel alınsa ii olurBenim doğumumun sezaryen olacağı kesinleşti. Gecelik almadım pijama aldım o yüzden.
vallahii bitanemmmm :))Çatlak mısın sen :) Arabalarda telef olursun deli :) araba da batar, her yer kan olur. benim kocam olsa canıma okur arabayı batırdın diye, biraz aşırı titiz de :) Şaka bir yana tatlım, özel hastanede olacaksan zaten ihtimam gösterirler,merak etme sen,bunları da düşünüp stres yapma :)
VALLAHA DE ?
7 aylık derken kaçıncı haftada doğdu ve kaç kiloydu bebiş canım ?
cnm benim kötü şeyler düşünmek yokkk herşey yolunda Allaha şükür sende doğru zamanda kızını kucağına alıcaksın :))böyle örnekleri duyunca çok mutlu oluyorum yaa,,sanki benimde bebeğim erken doğacak gibi geliyo öyle hissediyorum umarım yanılırım...
kızlar ben plesentada kanama oldugu için suan evimdeyim rapor aldım dinleniyorum,bu gibi durumlarda plesentanın erken ayrılması erken doğum riski filan çok oluyo... bende çok üzgündüm tam o günün akşamında bi haber çıktı 550 gr lık fatma okullu oldu diye, bebek 550 gr doğmuş ve yaşamış...o kadar korkuyodumki erken doğum olcak kaybedicem diye ama o haber sanki o an benim için çıktı:) gözyaşlarımı tutamadım izlerken,Ama gerçekten Allah isterse yaşar, artık takdir-i ilahi...
anammm ne güzell yaaa bendeee 10 da uyanıppp battaniyemi koltuga alıp tv karşında uyumayı istiyorum :))günaydın arkadaşlarr:80:
dün acayip yorulmuşum bugün 10 da uyandım :)
ankarada hava kabalı bugün birazda soguk.ben bayılırım böyle havalarda battaniyeye sarılıp uyumaya
anamm çok şeker cnm güle güle kullanın inşallahh :))Eki Görüntüle 527857
İşte beşiğimiz.
Annesi ona cibinlikte alacak
Karar verdik ama almadık kızlar bunu alacağız inşallah.
Yatak+beşik 300 TL
3 yaşına kadar yatabiliyormuş bunda...
3 ten sonra zaten oda yapacağım inşallah...
özendim şimdi bendemi alıp battaniyemi yatsam
çok güzelmişşş güle güle kullansın...canım asansörlü beşik dedikleri bumu oluyo?
ben ablamdan yeğenimin oyun parkını alacaktım, ama ablam dün gitmiş beşik almış sürpriz yapacakmış yeğenim ağzından kaçırdı,bende bozuntuya vermedim soramadım c.tesi gelecekmiş... ama meraktan çatlıyorum anladığım kadarıyla tarif buna uyuyo..
Daha önce amliyat olan kuzenim gecelik giymiş hiç rahat edemedim dedi. Pijamaya geçtim hemen dedi. :S Ben de ondan öyle aldım. :44:sezeryanda gecelik daha cok öneriliyor aslında.pijamayıda yüksek bel alınsa ii olur
anamm çok şeker cnm güle güle kullanın inşallahh :))
slm arkadaşlar face e bir bakayım dedim takıldım kaldım neyse oradan kurtuldumda aranıza katıldım birazdan şeker sonucumu göstermek için doktorun yanına gidecem sonucum 119 çıkmıştı sanırım bir sıkıntı yoktur değil mi? dönüştede kızıma battaniye ve havlu alacam eksiklerimiz bitiyor yavaş yavaş :) buarada bebek hareketlerini hissetmeyen arkadaş çok şükür artık hareketler başlamış odalar alınmış kurulmuş sağlıkla büyüsün inşallah melekeriniz anneleri hayırlı uğurlu olsun çantalarda hazırlanmaya başlanmış bizde henüz hastane çıkışı falan bile almadık beklemedeyiz önümüzdeki ay alacaz odamızda önümüzdeki ay gelecek inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?