2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Tontirik ben de ekledim seni.
iyi yapmışsın.isteyen ekleyebilir herkese acıgım ,gizlim saklım yoktur

Orda grup falan yok, kurmaya da gerek yok.

Burda ne güzel paylaşımlar yapıyoruz işte.

2'ye bölünmenin anlamı yok cnm.
hıhhhh kıskançç şeyyy.

tamam canım ekliyorumda msn ile ekleme nasıl oluyodu ben iice geri kaldım bu teknolojiden:)
isim aratacagın yeere benim msn adresi yazacaksın

canımcım
o kadar acı yaşıyorsunki zaten o raddede ne yaptıkları önemli değil
inan bir an önce bitsin istiyorsun
onlarda gelişi güzel tüm gerekenleri yapıyorlar
o yüzden mecbur her dk kontrol etmek zorundalar buna bir lafım yok
ama erken gidincede çok yıpranıyorsunuz
hiç tavsiye etmiyorummmmmmmm
devlette yapacaksanız ama özelse faketmez
hiç canınızı sıkmayın

Korkuttun bizi

Belis Hayal Beşik, Belis ilkebebe.com

Canım hayırlı olsun beşiğiniz güzelmiş ama sen 300 tl ye nerden aldın_

Konya'dan aldım canım ben. Ama bence senin verdiğin linkle aynı değil benimkinin malzemesi.
Afaki fiyat farkı var arada. Kaldı ki benimkinin içinde yatakta var

Sanada günaydın tatlımartık enteresan hareketler yapıyor bebişler maşallah onlara bu arada iyi cevapların var tebrik ediyorum seni

Umarım bi sorun yoktur tatlım gönlünü ferah tut

Canım sen sezeryan doğumdan bahsetmişsin ya normal doğum yapacaklar onlar pijamalarını giyecek temiz temiz bir de sezeryan olsan da güzel güzel giyiniyosun yaa ablam kırmızı kırmızı giyinmişti çok da tatlı olmuştu
sen boşver gurubu filan yaw.hiç gerek yok gruplaşmaya
beni ekle sen fecden
tontirik.ank@hotmail.com diye aratırsan cıkarım

Ben ekledim seni tontirik

uzum_bugusu 'nun lekelenmesi olmuştu dün, bugün doktora gidecekti, haberi olan var mı kızlar merak ettim.

Kızlar benim hastahaneden aldığım listede kısa kollu gecelik yazıyordu.Kısa kollu olmasının özel bir nedeni var mı diye sordum.Serum bağlanabileceği için dediler.Bir de pijama yerine gecelik almak gerekiyormuş sanırım.Normal doğum olacaksa doğumdan sonra doktor aralıklar ile gelip alttan kontrol ediyormuş:44:

Benim doğumumun sezaryen olacağı kesinleşti. Gecelik almadım pijama aldım o yüzden.

bazı arkadaşlarımız erken dedi

bazısı çok heyecanlandı

kimimiz çoktaan çift hanelilere düşmüş seksene bile yaklaşmıştı

topik kararı pürüzlüde olsa meclisten geçti :)

kızlar 2013 ocak anneleri şafak sayma topiğimiz açılmış bulunuyor

hepinizi bekliyoruzz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...-anneleri-safak-sayiyoooorr.html#post26812262

Sanada günaydın tatlımartık enteresan hareketler yapıyor bebişler maşallah onlara bu arada iyi cevapların var tebrik ediyorum seni

günaydın canım evet yaa akrobat oldu bebişler

sağol canım :)

uzum_bugusu 'nun lekelenmesi olmuştu dün, bugün doktora gidecekti, haberi olan var mı kızlar merak ettim.

evet ya ben de merak ettim ama öğleden sorna gelir sanıyorum :26:

Son düzenleme:
hastaneler sıcak oluyor zaten ,birde dogum sonrası cok sıcak basıyor insana.kısa kolluda olsa olur.üşüdükce yelek giyilebilir
ayrıca serum baglanacak yer sadece koldan olmuyor.benimki bilektendi.uzun kollluda giyilse sorun olmuyor yani.
alttan dikişime bakan olmadı benim.doktor 15 gün sonra kontrole gel dedi sadece

Son düzenleme:
vallahii bitanemmmm :))
cnm benim kötü şeyler düşünmek yokkk herşey yolunda Allaha şükür sende doğru zamanda kızını kucağına alıcaksın :))
günaydın arkadaşlarr:80:
dün acayip yorulmuşum bugün 10 da uyandım :)
ankarada hava kabalı bugün birazda soguk.ben bayılırım böyle havalarda battaniyeye sarılıp uyumaya
anammm ne güzell yaaa bendeee 10 da uyanıppp battaniyemi koltuga alıp tv karşında uyumayı istiyorum :))
anamm çok şeker cnm güle güle kullanın inşallahh :))

ayyy dumann imkanın var yap valla :))
ayy ne güzel yaaa beşik hazır desene güle güle kullan bitanemmm artık resmini çeker bizle paylaşırsın :))

Yaaaa kızlar neden göbek şov yapmıyoruzzzz, göbüşlerimiz bi büyüse bi büyüse diyodunuz, şimdi paylaşmıyosunuzzzz ,alıştınız galiba koca göbekli olmaya hihih :)

herkes foto çekip koysun bakayımmmm çabuuk

slm arkadaşlar face e bir bakayım dedim takıldım kaldım neyse oradan kurtuldumda aranıza katıldım birazdan şeker sonucumu göstermek için doktorun yanına gidecem sonucum 119 çıkmıştı sanırım bir sıkıntı yoktur değil mi? dönüştede kızıma battaniye ve havlu alacam eksiklerimiz bitiyor yavaş yavaş :) buarada bebek hareketlerini hissetmeyen arkadaş çok şükür artık hareketler başlamış odalar alınmış kurulmuş sağlıkla büyüsün inşallah melekeriniz anneleri hayırlı uğurlu olsun çantalarda hazırlanmaya başlanmış bizde henüz hastane çıkışı falan bile almadık beklemedeyiz önümüzdeki ay alacaz odamızda önümüzdeki ay gelecek inşallah :)

Benim bişi hissetttiğim yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…