Yaaaa kızlar neden göbek şov yapmıyoruzzzz, göbüşlerimiz bi büyüse bi büyüse diyodunuz, şimdi paylaşmıyosunuzzzz ,alıştınız galiba koca göbekli olmaya hihih :)
herkes foto çekip koysun bakayımmmm çabuuk
mrb guzel anneler.. topiği geç farketmekle beraber, ben de aranıza katılmak istiyorum..burada vakit geçirmek çok güzel bi türlü işlerden fırsat bulamıyorum..dogum tarihimiz 31.01.2013 olarak gorunuyor ama kesin belli değil.. 24. haftanın içindeyiz şuan, hepinize sevgiler :))
eneemm çok tırstım hemen cekıneym dedım ama çok kötü cıktır esımelr akşam eklesem
ya kızlar ben 24.haftadayım.otururken bebeğiniz hareket edince oranızdada hissediyormusunuz o hareketiyani değişik bi olay anlatamıyorum ki yauww vajinaya doğru tekmeliyor sanki,aç kapıyıda çıkayım der gibi
canım yanlış hatırlamıyorsam baloncuk gibi şeyler hissediyorum diye yamıştın benimde öyle başladı hatta bir defa oldu sonraki 4-5 gün sonra olmuştu sonra o baloncuklar tekmelere dönüştü sabır biraz daha 20 gün sonra sabahın 6 sında topiğin açılışını sen yaparsın tekmelerden uyuyamadım erkenden kalktım diye :)Benim bişi hissetttiğim yok henüz
mrb guzel anneler.. topiği geç farketmekle beraber, ben de aranıza katılmak istiyorum..burada vakit geçirmek çok güzel bi türlü işlerden fırsat bulamıyorum..dogum tarihimiz 31.01.2013 olarak gorunuyor ama kesin belli değil.. 24. haftanın içindeyiz şuan, hepinize sevgiler :))
şuan işteyim ama foto makinam yanımda az sonra çekilicem ve koycam kuzum ee hani seninkiii ???Yaaaa kızlar neden göbek şov yapmıyoruzzzz, göbüşlerimiz bi büyüse bi büyüse diyodunuz, şimdi paylaşmıyosunuzzzz ,alıştınız galiba koca göbekli olmaya hihih :)
herkes foto çekip koysun bakayımmmm çabuuk
aaa şuna bakkk azla yetinmeyen çoğu bulmazmış cnm :))Benim bişi hissetttiğim yok henüz
Eki Görüntüle 527942 kızlar ilk göbüs benden gelsin işte kızım ve bennn
mrb guzel anneler.. Topiği geç farketmekle beraber, ben de aranıza katılmak istiyorum..burada vakit geçirmek çok güzel bi türlü işlerden fırsat bulamıyorum..dogum tarihimiz 31.01.2013 olarak gorunuyor ama kesin belli değil.. 24. Haftanın içindeyiz şuan, hepinize sevgiler :))
kötü çıksın önemli değilllllll ben göbüş görmek istiyorummm :)
şuan işteyim ama foto makinam yanımda az sonra çekilicem ve koycam kuzum ee hani seninkiii ???
aaa şuna bakkk azla yetinmeyen çoğu bulmazmış cnm :))
maşşallahh cnm kızın ve sana çok şekersiniz :)) kaç kilo aldın toplamda ??
bazı arkadaşlarımız erken dedi
bazısı çok heyecanlandı
kimimiz çoktaan çift hanelilere düşmüş seksene bile yaklaşmıştı
topik kararı pürüzlüde olsa meclisten geçti :)
kızlar 2013 ocak anneleri şafak sayma topiğimiz açılmış bulunuyor
hepinizi bekliyoruzz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...-anneleri-safak-sayiyoooorr.html#post26812262
günaydın canım evet yaa akrobat oldu bebişler
sağol canım :)
evet ya ben de merak ettim ama öğleden sorna gelir sanıyorum :26:
Bu arada kızlar bir şey sorucam. Bebişinizin kıyafetlerini neyle yıkadınız. Ben dalinin granülsüz sabunu var onla yıkadım. Granüllüleri önermediler. Siz neler yaptınız? :44:
Eki Görüntüle 527857
İşte beşiğimiz.
Annesi ona cibinlikte alacak
Karar verdik ama almadık kızlar bunu alacağız inşallah.
Yatak+beşik 300 TL
3 yaşına kadar yatabiliyormuş bunda...
3 ten sonra zaten oda yapacağım inşallah...
kızlar yarın nasipse perinatoloji uzmanına gidiyoruz.umarım iii sonuçlarla döneriz.o bayan doktorun dediği gibi beyin kıvrımlarında bi sıkıntı yoktur.geçen cumadan beri zaman geçmiyor.dua edin bana yarın için....
Allahım gecen gündüzü nasıl kapladıysa ve örttüyse mümin sevdiklerimin günahlarını ve hatalarınıda bu dünyada ve ahirette öyle ört. Benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider. Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini sen tut. Her incindiklerinde yüreklerine yakın merhemini sen sür.
CENNETİNİN en güzel yerine al ve bir daha çıkarma... ÂMİN...
Ben henüz tekme falan hissetmiyorum ama vajinama doğru bazen gluk gluk diye balon patlaması gibi birşey oluyor.tam karnımın altında,kasığımda,vajinama doğru.ama o nedir bilmiyorum henüz tekmenin ne demek olduğunu bilmediğim için. Barsak hareketi gibi gluk gluk diye baloncuklar patlıyo sanki.
Ben bu hamileliği çözene kadar doğurucam zaten :)
kızlarrr bişi sorcamm sizee benim tekme olayları baya baya içimde dönme olayına döndü yani döndüğünü şekil değiştirdiğini hissediyorum yani hareker ediyo ama güçlü tekme atmıyo artık sizdede ölemii yada önceden sadece tekme hissedebildiğimden onu takip ediyorum şimdi hepsi karışık diyemi böle hissediyorum
canım ben guclu tekemde yıyoom döndüğünü de hıssedıyorum ama hepsi farklı zamanalrda oluyo yani
mesela döndüğnüü kaydıgını en cok yatarken hıssedıyorum sırt ustu yatarken ama sağa soal donmussen
kaydıgını ve o arada vurdugunu da hıssedıyorum eğer oturuyosam daha cok tekme hıssedıyorum yani
bi de ayak fln dayıyo onalrı hısseıdyorum :)
Çok güzelmiş beşiğiniz.. Çok ta uygun almışsınız canım. Rabbim cc sağlıkla, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?