2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
mrb guzel anneler.. topiği geç farketmekle beraber, ben de aranıza katılmak istiyorum..burada vakit geçirmek çok güzel bi türlü işlerden fırsat bulamıyorum..dogum tarihimiz 31.01.2013 olarak gorunuyor ama kesin belli değil.. 24. haftanın içindeyiz şuan, hepinize sevgiler :))

Hayırlı günler topiğimizin güzel anneleri ve bebekleri>:)))))

bugün nasılsınız bakalım? amanda aman amanda aman bu anneler yine ne çok konuşmuş yine..oku oku anca bitti 1,5 saattir..
isim konusunda karar veren arkadaşlar hayırlı olsun, bebekleriniz isimleriyle büyüsün inş..
bu arada bebişlerin odasını kuran arkadaşlar güle güle kullanın..Allah bebeklerinizi o odalarda büyütmeyi nasip etsin..
heyyy oley şafak topiğimizde açıldı yaşasın..Rabbim bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri bizlere göstersin..çok az kaldı çok..

eneemm çok tırstım hemen cekıneym dedım ama çok kötü cıktır esımelr akşam eklesem

merhaba canım aramıza hoşgeldin..

:)) bende de şöyle bişe oluyor sanki böyle oramda baloncuk patlıo gibi oluo o an çok garip ,walla anlatamicam bende ama oluo öyle bişeyler

Benim bişi hissetttiğim yok henüz
canım yanlış hatırlamıyorsam baloncuk gibi şeyler hissediyorum diye yamıştın benimde öyle başladı hatta bir defa oldu sonraki 4-5 gün sonra olmuştu sonra o baloncuklar tekmelere dönüştü sabır biraz daha 20 gün sonra sabahın 6 sında topiğin açılışını sen yaparsın tekmelerden uyuyamadım erkenden kalktım diye :)

hoşgeldin canım benimde doğum doktora göre 31 ocak geç döllenme olmuş :) birlikte ilerleyexcez :)

şuan işteyim ama foto makinam yanımda az sonra çekilicem ve koycam kuzum ee hani seninkiii ???
Benim bişi hissetttiğim yok henüz
aaa şuna bakkk azla yetinmeyen çoğu bulmazmış cnm :))
Eki Görüntüle 527942 kızlar ilk göbüs benden gelsin işte kızım ve bennn

maşşallahh cnm kızın ve sana çok şekersiniz :)) kaç kilo aldın toplamda ??

hoşgelşdın canım ılk sayfada lıstemız var bilgilerını yaz ekleyeyeım :9

kötü çıksın önemli değilllllll ben göbüş görmek istiyorummm :)

sen kasındın bebek göbüş topiğine ekledım :)

Son düzenleme:
kızlarrr bişi sorcamm sizee benim tekme olayları baya baya içimde dönme olayına döndü yani döndüğünü şekil değiştirdiğini hissediyorum yani hareker ediyo ama güçlü tekme atmıyo artık sizdede ölemii yada önceden sadece tekme hissedebildiğimden onu takip ediyorum şimdi hepsi karışık diyemi böle hissediyorum

Teşekkürederiz canım :)) 6 kilo aldım canım toplam

Ellerine sağlık canım.. Hayırlı olsun yeni başlığımız.. :)

Bu arada kızlar bir şey sorucam. Bebişinizin kıyafetlerini neyle yıkadınız. Ben dalinin granülsüz sabunu var onla yıkadım. Granüllüleri önermediler. Siz neler yaptınız? :44:

Bende bu soruyu merak ediyordum? Tecrübeli annelerden cevap bekliyoruz.. :)

Çok güzelmiş beşiğiniz.. Çok ta uygun almışsınız canım. Rabbim cc sağlıkla, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşAllah.

Hayırlı haberlerle dön inşAllah canım.. Dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah..

Aminn. Can-ı gönülden amin canım..

:) tmm işte bende de aynı böyle baloncuk patlıo gibi oluo anlatabilmişim demekki, chekirdekk cim bu olay bende bebeğim hareket ettiğinde oluo alt tarafta baloncuk patlıo gibi oluo yani sendede o anda bebek hareket ediyordur sen hissetmesende

canım ben guclu tekemde yıyoom döndüğünü de hıssedıyorum ama hepsi farklı zamanalrda oluyo yani

mesela döndüğnüü kaydıgını en cok yatarken hıssedıyorum sırt ustu yatarken ama sağa soal donmussen

kaydıgını ve o arada vurdugunu da hıssedıyorum eğer oturuyosam daha cok tekme hıssedıyorum yani

bi de ayak fln dayıyo onalrı hısseıdyorum :)

anladım kuzum ben farkedemiyom heralde bundan sonra dikkat edicem mesela bugün aynı zamnda hem döndü hemde yukarı doğru tekme savurdu :)))

kızlar ben kaçar kociş yemeğe geliyormuş oradanda doktora şeker sonucumu gösteririm sonrada bebişin battaniyesiyle havlusunu alır döneriz öptük hepinizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…