2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

geçmiş olsun öncelikle canım..benim de şuan derdim o yatak konusu bi türlü karar veremedim.. park yataklar çok yer kaplayacakmış gibi geliyo..ben de cvp bekliyorum kızlardan :)

hehe ayyy yerim ben onu yaa daha gelmeden sevgileri düştü yüreğimize :)
çalışırken zor canım hele sabah uyanması çok güç oluyo benim için yatak çekiyo resmen :)

evet ya cok şükür :)

aynen ya yatak çekıo hem de nası sımdı bi de sıcacık yatak yazın hava sıcak oluyodu kaçıoduk yataktan

günaydın canım ayy hele progestan ıcınde hııcc kalkılamaz of of of o neydı ya 16 haftaya kdr kullandım

ucuyodum her gun gunde 400 mg :S

günaydın
eklıyorum canım :)

merhaba wen cim çok gecmıs olsun maşallahh kızceneee :)

canımm çok geçmiş olsun :O aman dikkat edin kendinize, ne tetiklemiş peki?
maşallah kızına nazar değmesin :)

çok teşekkürler arkadaşlar.vallahi neden zehirlendiğimi bilemiyorum ki.bir sürü şey yiyoruz hergün hamileyim diye.hiç dikkat etmedim.dışardan bişeyde yemedim ama.birşey dokundu sanırım.benden yana bişey yokta bebeğime bişey olur diye çok korktum.Allah korumuş çok şükür.

Wen çok geçmiş olsun canım ya, şimdi nasıl oldun?

Merhaba Zeynep, hayırdır ne oldu ya? Umarım atlatırsın en kısa sürede sorun her ne ise...
Benim yatak odama kendi yatak takımımız tam sığmıştı.
Yer açacağız şimdi bir şekilde fakat park yatak çok büyük olduğu için sığmaz...
5 yaş için beşiklerde sığmaz...
3 yaşına kadar yatabileceği bir beşik almayı düşündük bizde.
O sığıyor şükür.
Oda da yapmayacağız şimdilik. 3 yaşından sonra genç odası alıp oraya geçirmeyi planlıyorum inşallah.
Ben Konya'dan baktım beşiğe canım. 300 TL (Yatak dahil)
İçime sindi benim... Birde cibinlik istiyorum
Markası belisti.
Belisin e satış sitesinde var bak...

Beşik 2 Çekmeceli Asansörlü Beyaz 60*120 TR602A | Belis | E-Belis - Bebek Odası,Bebek Karyolası

geçmiş olsun öncelikle canım..benim de şuan derdim o yatak konusu bi türlü karar veremedim.. park yataklar çok yer kaplayacakmış gibi geliyo..ben de cvp bekliyorum kızlardan :)

Ben de plastik bişeyin içinde yatırmak istemiyorum bebeğimi terler gibi geliyo görüntüsü de hiç cezbetmiyo beni ama kullananlar cok memnun kalmış park yataklardan. Bi de sarkıyormus bi süre sonra o zaman omurga gelişimi için hiç uygun değil diye düşünüyorum off off kafam cok karısık bu konuda

Ben aslında cileğin büyüyen karyolasını alacaktım 900-1000 civarıydı o zamanlar. ama kademesizdi cok derin minik bişeyim zaten alamam bebeği içinden diye vazgectim keske alsaydım içine bi yatak daha atardım. Büyüyünce kocaman bişey oluyor 5-6 yasa kadar idare ederdim.Şimdi kampanya bitmiş 1500 civarı.

canımm çok geçmiş olsun :O aman dikkat edin kendinize, ne tetiklemiş peki?
maşallah kızına nazar değmesin :)

bu gün iyiyim hatta işteyim.ama artık kasım gelsin de evimde oturayım istiyorum.yoruldum çalışmaktan doğrusu.işe gelip gitmek ağarlaştıkça eziyet oluyor malesef

evt canım bana da çok cazip gelmiyor.. sezaryen doğum olursa egilip kalkmak zor oluyomuş, o yüzden derin bişey tavsiye edilmiyor.
park yataklar bi süre sonra kullanılmıyormuş yani etrafımızdaki arkadaşlar oyle soyledi hatta kendi bebeklerininkini bile vermeyi teklif ettiler.
ben ahşap hem de sallanabilen ama aynı zamanda derin olmayan ya da kademesi olan bi beşik istiyorum.. internetten bakıyorum ara sıra bişeyler bulursam foto eklerim

ayhh ben de şu birikmiş işlerimi toparlayım kızlaar saldım ıkıgundur :) hadi size ii muhabbetler

cnm yeter bence :)) bende 2 penye 2 battaniye aldım gerekirse alıız yine :))
işte buda bizzzzzzz
oglum merhaba de teyzelerine '''merhaba ben mehmet '''''Eki Görüntüle 528407
maşşallahhhh mehmetine seninn kocaman olmuşş :)))
maşşallah kocaman olmuş oğluşun inşallah güzel haberlerle gelirsin :)) ayrıca nice mutlu seneleree oğluşunuzla birlikte :))
merhaba hayaı izliyorum fox da bu sezon hiç bi dizi sarmamıştı
bi açtım doğumsiz izlemeyin ama ,gergin bi sahneee:)
anamm bende izledim hemde 4 gözle baya kötü bi sahneydi (
cnm çok çok geçmiş ıolsun Allaha şükür 29 haftaya geldin bundan sonra erken doğum bile olsa bebeğin yaşayacak oyuzden gönlün rahat olsun ... inşallah bebişinde zamanında gelme istiyodur ... güzel haberlerini bekliyoruz cnm :))

cnm çok geçmiş olsunn iyiyki çıkarmışsınn ... maşşallah kuzuna kocaman olmuş :))

fesleğencım dün eve giderken yolumun üstunde bi magaza var da orada gördum bu besıkten

çok hantal durmuyo kullanıslı bsıeye benzıo yakından da gayet hoş yani :)

Evet küçük kibar bir beşik canım.

bu gün iyiyim hatta işteyim.ama artık kasım gelsin de evimde oturayım istiyorum.yoruldum çalışmaktan doğrusu.işe gelip gitmek ağarlaştıkça eziyet oluyor malesef

Bende bıktım wen ya O sabahları kalkıp gelmek ne kadar zoruma gidiyor. Bıktım
Birde evin işi...

o olumsuzluğun adı erken doğum riski dimi

canımmm bebişin sağsağlim doğacak sen merak etme şimdi dinlen annesi.bakkk zamanında bile doğacak bebişin...
maşşallah bebişineeee canım.bende geçen balık yedimmm endişe içindeydim ya bayatsa filan diyeee.yediklerine çooook dikkat et...

canım bebekçedenmi aldınız hayırlı olsunnn

selam arkadaşlar bende ocak annesiydim aranızdaydım sayfanın başlarında sonra 9.haftada kaybettim bebeğimi ...Şimdi korunma sürecimiz bitti ve ben toparlandım çok şükür çok iyiyim ruhen ve fiziken ...ama arada sırada bakıyorum sizlere bebişler biyimiş,göbüşler büyümüş inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza da benim içinde dua edin hamiellerin duası kabul oluyor gerçekten ben anneme dua etmiştim bi dileği vardı olmuştu :) şu an korunuyoruz hala eşim askere gidicek çünkü ama inş hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin Allah isteyen herkese size kolay doğumlar diliyorum kendinize dikkat edin bol su için dinlenin :)

canım bebekçedenmi aldınız hayırlı olsunnn

Teşekkür ederiz. Henüz almadık ama karar verdik sonunda şükür.
Hani kulenin sağında bebek eşyaları satan mağazalar var ya canım. Fatih bebe en baştaki mağaza yani..

Allah gönlüne göre versin canım inşallah. Eşinin askerliği de tez zamanda bitsin. :)

Canım çok geçmiş olsun herşey yoluna gircek inş sen içini rahat tut bebişin zamanında dünyaya gelcek inş dualarımız seninle

tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa battaniye bol bol al çok lazım oluyomuş... deneyimler öyle söylüyo,daha yeni bi arkadaş doğum yaptı 12 tane battaniyesi vardı çok aldın diyoduk ona... ama şimdi diyoki bi kusuyo bi mıçıyo hergün battaniye yıkıyorum yetişmiyoo:)) ben netten bakıyorum 12-15 tl arasında buldugum penye battaniyeyi alıyorum,1-2 tane de kaliteli polar alıcam yeter...ama battaniye önemli

Günaydın kızlar naber nasılsınız

Ben dün bişey yazamadım.Bi ara girdim okumaya başlamıştım ki; 2 haftadır rahatladm dediğim bu mantar belası yine başladı Artık dayanamadım ve sağlık ocağına gidip bi de enfeksiyon varmıdır die idrar tahlil yaptırayım dedim.Neyse gittim ama s.ocağında tam idrar tah.yokmuş.Yine eve yakın dev.has.poliklinikleri vardı Sağlık ocağı oraya yönlendirdi gidip idrar tahlili yaptırayım dedm.Muayene olmaya girdim Dr enfeksiyondan önce akıntına kaşıntına tam olarak bakp bilmem gerekiyor dedi.O yüzden de muayene etmem lazım dedim Erkek dr ama napıymm mecburum belki daha kötü bişiy vardır die kabul ettim.İlk defa alttan muayene oldum tırsa tırsa ilk defa çıkıyorum çatalmıdır nedir o şeye ama asistan yardımcı oldu saolsun. Dr muayene etti akıntıya filan baktı kaşıntı olan yerlere ve çok ağır bi mantar olmuşsun dedi.Kullandığım fitil ve kremleri söledim.Onlar daha küçük vakalar için dedi.Donaxyl fitil(3 günlük) ve travacort krem verdi.Dünden beri iyiyim çok şükür.Bu hamilelikte yaşağıdım mantar yada akıntı olayını hayatım byunca bu kadar yaşamadım.Sürekli yeniliyor kendini yaaa..Neyse çoğu gitti azı kaldı...Allah daha kötü dert vermesin

Canım çok ama çok geçmiş olsun benimde aklımdaydın valla ne yaptı acaba diodm Ama enazından haftan biraz daha iyi inş doğuma en erken haftaya kadar da bekler yavrun ilaçların sayesinde.Sende içini ferah tut.Allah acil şifalar versin canım.

Günaydın cnım.Benim kızda tam tersi akşam çıldırmış gibiydi:):) Dans ediyor yada tam olarak oryantal oynuyor bu dedim.Harbi ama hiç durmadıki canımı bile acıyıtodu.Gece yattım bu defa yatakta uyutmadı beni:) Çok seviyorum ama rahatsız etsede onun sürekli varlığını hissettirmesi aha duygulandım yine....

Ben güya evdeyim canım bende uyuyamıorum.Yani sabah eşimden önce kalkıorum kahvaltı filan derken onu gönderiyorum sonrada uyuamıorum hiç tv izliyorum.Ama siz çalışanlar yoruldugunuz içindir uykuya meyilli olmanız...Neyse ama az kaldı sizin izinlerede enazından belli bi zaman uyuyabilceksniz...

Geçmiş olsun canım...Kızına da Maşallah

günaydın güzel anneleeeeeeerrrrrr :))
umarım güzel bir gün olur hepimiz için..

gecmişe henüz bakmadım, kücük bir hatırlatma yapıp gecmişe bi bakacağım..

hediyeleşme ile ilgili adres bilgilerini toparladım sayılır. ancak ulaşamadığım arkadaşlar var malesef..

uzun zamandır topiğe girmeyen Yeliziz2, yakalayamadığım tubilubba ve sonalfer ...

bir kaç gün daha bekleyip bu arkadaşları yakalamaya calışıcam canlar

ben görmessem de sizler görürseniz söyler misiniz lütfen.. teşekkür ederim şimdiden

canım çok geçmiş olsun endişelenmekte haklısın ama lütfen içini rahatlatmaya çalış... rahim ağzındaki açılma çok şükürki farkedilmiş,gerekirse dikiş atılır sürekli yatarsın erken doğum önlenir..Allah korusun ya farketmeselerdi onları düşün rahatla lütfen..çok üzüldüm neler yaşadığını hissettiğini çok iyi anlıyorum,aynı şeylerin benzerini bende cumartesi kontrolde yaşadım,psikolojik olarak yeni kendime geliyorum...dua ile aşıcaz bu zorlukları..bol bol dua edelim inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bişey olmaz bebeklerimize...

Allah tez zamanda sanada, evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün kullarına da hayırlı evlatlar nasip etsin mahrumiyetlerini giderip yüzlerini güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…