günaydın anneler sizi hep takip ediyorum ama uzun zamandır yazmıyordum. Zor günler geçirdim ve sizleri de üzmek istemedim. Bi kısmı gecip gitti bi kısmını zamana bıraktım. Coğunuz almıs bebişlerinizin karyolalarını ben bu konuda cok kararsız kaldım cilekten almak istiyorum ama cok pahalı. Napsam bilemedim.Park yatak mı beşik mi karyolamı daha ona bile karar vermiş değilim. Alanlardan ve karar verenlerden rica etsem nerden aldıklarını ve fiyatlarını yazabilirler mi? Bi de kullanılan boyanın sağlıklılığı konusunda bilgileri varsa paylaşabilirler mi?Özellikle fesleğenim senin karyolanı cok beğendim. Güle güle kullansın bebeişin inşallah.
Aysecim oğluşum olucak listeye ekleyebilir misin?
hehe ayyy yerim ben onu yaa daha gelmeden sevgileri düştü yüreğimize :)
çalışırken zor canım hele sabah uyanması çok güç oluyo benim için yatak çekiyo resmen :)
Günaydın canım.
İşten ayrılınca geç kalkacağım bende. Sonra da öğlen uykusuna yatacağım
Aynen bende doyamıyorum. Progestanında çok büyük etkisi var tabi.
Herkese günaydın kızlar.
Güzel, sakin, huzurlu, sağlıklı bir gün diliyorum hepimize...
günaydın anneler sizi hep takip ediyorum ama uzun zamandır yazmıyordum. Zor günler geçirdim ve sizleri de üzmek istemedim. Bi kısmı gecip gitti bi kısmını zamana bıraktım. Coğunuz almıs bebişlerinizin karyolalarını ben bu konuda cok kararsız kaldım cilekten almak istiyorum ama cok pahalı. Napsam bilemedim.Park yatak mı beşik mi karyolamı daha ona bile karar vermiş değilim. Alanlardan ve karar verenlerden rica etsem nerden aldıklarını ve fiyatlarını yazabilirler mi? Bi de kullanılan boyanın sağlıklılığı konusunda bilgileri varsa paylaşabilirler mi?Özellikle fesleğenim senin karyolanı cok beğendim. Güle güle kullansın bebeişin inşallah.
merhaba kızlar;
bir önceki gece aşırı derecede istifra ettim.dün işe gidemedim.evde dinlendim.öğleden sonra doktora gittim.besin zehirlenmesi olmuşum.ama istifra ettiğim için bebişe bişey olmamış. neyse doktor bebişe baktı.25 haftalı dedi.17 ocak beklenen doğum terihi 780gr.31 cm olmuş minnoş kızım :)
canımm çok geçmiş olsun :O aman dikkat edin kendinize, ne tetiklemiş peki?
maşallah kızına nazar değmesin :)
evet ya cok şükür :)
aynen ya yatak çekıo hem de nası sımdı bi de sıcacık yatak yazın hava sıcak oluyodu kaçıoduk yataktan
günaydın canım ayy hele progestan ıcınde hııcc kalkılamaz of of of o neydı ya 16 haftaya kdr kullandım
ucuyodum her gun gunde 400 mg :S
günaydın
eklıyorum canım :)
merhaba wen cim çok gecmıs olsun maşallahh kızceneee :)
geçmiş olsun öncelikle canım..benim de şuan derdim o yatak konusu bi türlü karar veremedim.. park yataklar çok yer kaplayacakmış gibi geliyo..ben de cvp bekliyorum kızlardan :)
Wen çok geçmiş olsun canım ya, şimdi nasıl oldun?
Markası belisti.
Belisin e satış sitesinde var bak...
Beşik 2 Çekmeceli Asansörlü Beyaz 60*120 TR602A | Belis | E-Belis - Bebek Odası,Bebek Karyolası
canımm çok geçmiş olsun :O aman dikkat edin kendinize, ne tetiklemiş peki?
maşallah kızına nazar değmesin :)
Merhaba Zeynep, hayırdır ne oldu ya? Umarım atlatırsın en kısa sürede sorun her ne ise...
Benim yatak odama kendi yatak takımımız tam sığmıştı.
Yer açacağız şimdi bir şekilde fakat park yatak çok büyük olduğu için sığmaz...
5 yaş için beşiklerde sığmaz...
3 yaşına kadar yatabileceği bir beşik almayı düşündük bizde.
O sığıyor şükür.
Oda da yapmayacağız şimdilik. 3 yaşından sonra genç odası alıp oraya geçirmeyi planlıyorum inşallah.
Ben Konya'dan baktım beşiğe canım. 300 TL (Yatak dahil)
İçime sindi benim... Birde cibinlik istiyorum
Markası belisti.
Beşik 2 Çekmeceli Asansörlü Beyaz 60*120 TR602A | Belis | E-Belis - Bebek Odası,Bebek Karyolası
Ben de plastik bişeyin içinde yatırmak istemiyorum bebeğimi terler gibi geliyo görüntüsü de hiç cezbetmiyo beni ama kullananlar cok memnun kalmış park yataklardan. Bi de sarkıyormus bi süre sonra o zaman omurga gelişimi için hiç uygun değil diye düşünüyorum off off kafam cok karısık bu konuda
Ben aslında cileğin büyüyen karyolasını alacaktım 900-1000 civarıydı o zamanlar. ama kademesizdi cok derin minik bişeyim zaten alamam bebeği içinden diye vazgectim keske alsaydım içine bi yatak daha atardım. Büyüyünce kocaman bişey oluyor 5-6 yasa kadar idare ederdim.Şimdi kampanya bitmiş 1500 civarı.
cnm yeter bence :)) bende 2 penye 2 battaniye aldım gerekirse alıız yine :))yok canım aynıydı desenleri renkleri farklıydı sadece ama kundak battaniye olanlardan beğendim onuda perşembe günü açacam dedi yeni getirmiş adam istediğim rengi pakatlerdeydi açamadı yani perşembede onu alacam dünde penye battaniye almıştım bir tane gündelik kullanmaya 2 tanede hastane çıkışında var dahada gerek olmaz sanırım demi toplam 5 tane oluyor
maşşallahhhh mehmetine seninn kocaman olmuşş :)))
maşşallah kocaman olmuş oğluşun inşallah güzel haberlerle gelirsin :)) ayrıca nice mutlu seneleree oğluşunuzla birlikte :))iyi akşamlar kızlar 3 haftamız geçti ve yarın randevumuz var yarın itibariyle 29. haftamıza giriyoruz oğluşum önden gittiği için 30. haftamız olmuş oluyor inş güzel haberler ile dönerim ayrıca yarın 10 ekim evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza giriyoruz herkese hayırlı geceler
anamm bende izledim hemde 4 gözle baya kötü bi sahneydimerhaba hayaı izliyorum fox da bu sezon hiç bi dizi sarmamıştı
bi açtım doğumsiz izlemeyin ama ,gergin bi sahneee:)
cnm çok çok geçmiş ıolsun Allaha şükür 29 haftaya geldin bundan sonra erken doğum bile olsa bebeğin yaşayacak oyuzden gönlün rahat olsun ... inşallah bebişinde zamanında gelme istiyodur ... güzel haberlerini bekliyoruz cnm :))Dün 13:00 da dr'ma gittim leke geldiğini biraz korktugumu çok endişe edilcek birşey yok belki ama ben kayıtsız kalmayıp aramak gelmek istediğimi karnımın sık sık sertleştiğini normalde 10 dakkadan fazla yürüyemediğimi söyledim...
Peki gel bakalım alttan kontrol edim seni dedi rahmı ölçtü bicti cubukla test icin bişey aldı akıntıdan sanırım hemen gelicem dedi gitti..
Geldiğinde hemen eşimı aramamız gerektiğini beni beraber çalıştıkları hastaneye sevk edeceklerini söyledi özel kliniğe gidiyorum ben..
Eşim işte teli kapalıydı ulaşamadım çok korktum o an zaten dilim az kendi garip hissettim..
Hemen bir ablayı aradım tanıdık sagolsun hemen geldi beni hastaneye getirdi o anda eşimde neyaptın diye sormak için teli açmış bende sürekli arıyordum ulaştım sonunda beni hastaneye sevk ettiklerini söyledim gelmek istedi gelme dedim burdakiler ne dicek bakalım ona göre haber veririm dedim..
Beni yine alttan ultrasona aldılar baktılar ettiler bebeği kalp ritim ve rahim dinleme cihazında dinlediler..
Rahim 4 santim açılmışayıma göre fazlasıyla fazlaymış ve enfeksiyon kapmışım en az 3 gün hastanede yatış verdiler..
Hemen eşimi aradım 1 saati kalmıştı zaten geldi şok oldu adam..
Erken doğumu engelleye çalışıyorlar icirmedikleri ilaç kalmadı bir iğne yedim ki öyle iğne görmedim ömrümdebu hastanede küvez yok eğer durduramazlarsa doğumu beni başka bir hastaneye sevk edecekler...
Aman kızlar nette her yazılana her denilene kulak asmayın kahvede olsa koyu sarıda olsa hemen dr gidin..
Hiç uykum yok bu saate asla kalmazdım ilaçlar uyutmuyor :) öptüm sizi...
merhaba kızlar;
bir önceki gece aşırı derecede istifra ettim.dün işe gidemedim.evde dinlendim.öğleden sonra doktora gittim.besin zehirlenmesi olmuşum.ama istifra ettiğim için bebişe bişey olmamış. neyse doktor bebişe baktı.25 haftalı dedi.17 ocak beklenen doğum terihi 780gr.31 cm olmuş minnoş kızım :)
fesleğencım dün eve giderken yolumun üstunde bi magaza var da orada gördum bu besıkten
çok hantal durmuyo kullanıslı bsıeye benzıo yakından da gayet hoş yani :)
bu gün iyiyim hatta işteyim.ama artık kasım gelsin de evimde oturayım istiyorum.yoruldum çalışmaktan doğrusu.işe gelip gitmek ağarlaştıkça eziyet oluyor malesef
nasıl kesinleşti tatlım ya sezeryan olacağı
ayyy vallah, doğru lcw sağolsunbende pişti oldum biriyle hehhehe ama nick ini hatırlamyrum valla
valla canım karın ağrısının aslında bi çok nedeni var ya olumsuz....17 ekimde benimde randevum var hade bakalımm......sorma alt tarafa bende h,ç dikkat etmiyorum unutuyorum
Dün 13:00 da dr'ma gittim leke geldiğini biraz korktugumu çok endişe edilcek birşey yok belki ama ben kayıtsız kalmayıp aramak gelmek istediğimi karnımın sık sık sertleştiğini normalde 10 dakkadan fazla yürüyemediğimi söyledim...
Peki gel bakalım alttan kontrol edim seni dedi rahmı ölçtü bicti cubukla test icin bişey aldı akıntıdan sanırım hemen gelicem dedi gitti..
Geldiğinde hemen eşimı aramamız gerektiğini beni beraber çalıştıkları hastaneye sevk edeceklerini söyledi özel kliniğe gidiyorum ben..
Eşim işte teli kapalıydı ulaşamadım çok korktum o an zaten dilim az kendi garip hissettim..
Hemen bir ablayı aradım tanıdık sagolsun hemen geldi beni hastaneye getirdi o anda eşimde neyaptın diye sormak için teli açmış bende sürekli arıyordum ulaştım sonunda beni hastaneye sevk ettiklerini söyledim gelmek istedi gelme dedim burdakiler ne dicek bakalım ona göre haber veririm dedim..
Beni yine alttan ultrasona aldılar baktılar ettiler bebeği kalp ritim ve rahim dinleme cihazında dinlediler..
Rahim 4 santim açılmışayıma göre fazlasıyla fazlaymış ve enfeksiyon kapmışım en az 3 gün hastanede yatış verdiler..
Erken doğumu engelleye çalışıyorlar icirmedikleri ilaç kalmadı bir iğne yedim ki öyle iğne görmedim ömrümdebu hastanede küvez yok eğer durduramazlarsa doğumu beni başka bir hastaneye sevk edecekler...
Aman kızlar nette her yazılana her denilene kulak asmayın kahvede olsa koyu sarıda olsa hemen dr gidin..
maşşallah bebişineeee canım.bende geçen balık yedimmm endişe içindeydim ya bayatsa filan diyeee.yediklerine çooook dikkat et...merhaba kızlar;
Merhaba Zeynep, hayırdır ne oldu ya? Umarım atlatırsın en kısa sürede sorun her ne ise...
Benim yatak odama kendi yatak takımımız tam sığmıştı.
Yer açacağız şimdi bir şekilde fakat park yatak çok büyük olduğu için sığmaz...
5 yaş için beşiklerde sığmaz...
3 yaşına kadar yatabileceği bir beşik almayı düşündük bizde.
O sığıyor şükür.
Oda da yapmayacağız şimdilik. 3 yaşından sonra genç odası alıp oraya geçirmeyi planlıyorum inşallah.
Ben Konya'dan baktım beşiğe canım. 300 TL (Yatak dahil)
İçime sindi benim... Birde cibinlik istiyorum
Markası belisti.
canım bebekçedenmi aldınız hayırlı olsunnn
selam arkadaşlar bende ocak annesiydim aranızdaydım sayfanın başlarında sonra 9.haftada kaybettim bebeğimi ...Şimdi korunma sürecimiz bitti ve ben toparlandım çok şükür çok iyiyim ruhen ve fiziken ...ama arada sırada bakıyorum sizlere bebişler biyimiş,göbüşler büyümüş inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza da benim içinde dua edin hamiellerin duası kabul oluyor gerçekten ben anneme dua etmiştim bi dileği vardı olmuştu :) şu an korunuyoruz hala eşim askere gidicek çünkü ama inş hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin Allah isteyen herkese size kolay doğumlar diliyorumkendinize dikkat edin bol su için dinlenin :)
Dün 13:00 da dr'ma gittim leke geldiğini biraz korktugumu çok endişe edilcek birşey yok belki ama ben kayıtsız kalmayıp aramak gelmek istediğimi karnımın sık sık sertleştiğini normalde 10 dakkadan fazla yürüyemediğimi söyledim...
cnm yeter bence :)) bende 2 penye 2 battaniye aldım gerekirse alıız yine :))
maşşallahhhh mehmetine seninn kocaman olmuşş :)))
maşşallah kocaman olmuş oğluşun inşallah güzel haberlerle gelirsin :)) ayrıca nice mutlu seneleree oğluşunuzla birlikte :))
anamm bende izledim hemde 4 gözle baya kötü bi sahneydi(
cnm çok çok geçmiş ıolsun Allaha şükür 29 haftaya geldin bundan sonra erken doğum bile olsa bebeğin yaşayacak oyuzden gönlün rahat olsun ... inşallah bebişinde zamanında gelme istiyodur ... güzel haberlerini bekliyoruz cnm :))
cnm çok geçmiş olsunn iyiyki çıkarmışsınn ... maşşallah kuzuna kocaman olmuş :))
Günaydın kızlar nasılsınız
bebeğim bu gece pek bi sakindi tam nıye tekmelemıo ya dedıgım anda tekmelıodu ama
şaka yaptı bana azcık of bi de ben bu uyumalara doyamıyorum uyku uyku uyku baska bişi
istemiyorum havada serin yorgana sarılıp yat ohhh
merhaba kızlar;
selam arkadaşlar bende ocak annesiydim aranızdaydım sayfanın başlarında sonra 9.haftada kaybettim bebeğimi ...Şimdi korunma sürecimiz bitti ve ben toparlandım çok şükür çok iyiyim ruhen ve fiziken ...ama arada sırada bakıyorum sizlere bebişler biyimiş,göbüşler büyümüş inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza da benim içinde dua edin hamiellerin duası kabul oluyor gerçekten ben anneme dua etmiştim bi dileği vardı olmuştu :) şu an korunuyoruz hala eşim askere gidicek çünkü ama inş hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin Allah isteyen herkese size kolay doğumlar diliyorumkendinize dikkat edin bol su için dinlenin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?