2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
selam can dostlarım, geçmişi okuyamıyorum ama umarım herkesler iyidir..

benim cuma günü sonuçlarım MR sonuçlarım çıktı kemikler temizmiş yayılma yok sadece sağ göğüste 6 cm lik bir kitle var bir de koltuk altında ufak bir tane o kadar, çok şükür yayılmamış...

pazartesi ilk kemoterapiyi aldım bebişim çok korktu tekmeleyip durdu işlem sırasında 1.5 saat sürdü sonra da küstü bana bir gün kıpırdamadı ama şimdi aramız iyi yine :))

halsizlik midemde hashassiyet kabızlık baş ağrısı saç diplerimde aşırı hassasiyet hatta ağrı var sanırım saçlarım dökülecek...

ama şimdi sadece bebeğimi düşünüyorum ona bir şey olmadan şu süreci atlatıp sağ salim kucağıma almak tek dileğim...

sizlerin duaları sayesinde ayaktayım ben de namaz kılıp dua ediyorum ama hiçbir namazım göz yaşsız bitmiyor

Rabbim e diyorum ki bu benim imtahanım ben sana olan sevgim ve imanımla bu sınavı da vereceğim ama günahsız yavrum sana emanet sen onu koru ve sakın!...

İnşallah dualarımız kabul görür sonunda hepimiz seviniriz...

hepinizi seviyorum siz ve yavrularınız Allah a Emanet Olun!

yaprak_cımm gecmiş olsunnnnnnnnn... mantar belası cok fena hamilelikten önce yaşamıştım ben de..
o travacord krem hayat kurtarıcı bişey..ilk sürdüğüm gün rahatlatmıştı beni.. başucumda tutuyodum resmen..
düzenli kullan canım bak cok iyi gelecek..

şuanda sanırım hastanedesiniz ,hiç canınızı sıkmayın zaten en güvenilir yerdesiniz ,en fak bi şeyde müdahale ederler ki ,iğnede vurmuşlar ne güzel herşey kontrol altında,hiç morelinizi bozmayın,ihmal etmediğiniz için bravoooooo valla :)))

Benimde her namazında aklımdasın sen ve senin gibi şifa bekleyen herkes..Dualarım seninle de canım.İnş kısa sürede atlatacaksınYavrunuda sağlıklı sıhatli alacaksın kucağına....

Allah yardımcın olsun arkadaşım,inşallah sıkıntısız atlatırsınız bu zor dönemi... bebeğin için çok güçlü olmak zorundasın, dökülen saçların yeniden çıkar yeterki rahatsızlıgın geçsin....

Canım bende senn gibiyim .Bende Ocak annesiydim 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.Meğer hiç gelişmemiş insan ilk hamileliğinde biraz şaşkın mı oluyor ne.Kalp atışları duyulmamıştı aklıma hiç böyle bişey getirmemiştm. Hayırlısı böyleymiş napalım bir dahakinde herşey güzel olur inşallah.Benim de 3 ayım doldu ancak dr.umuz 6 ay bekleyin demişti.Şimdi tekrar dr.a da gitmek istemiyorum bi 6 ay geçsin bakalım diyorum.Ben henüz kendmi hazır hissetmiyorum ztn. Arada girip bakıyorum herkesin Allah yardımcısı olsun herkese güzel bir hamilelik süreci diliyorum.Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

zeynepcim, hepimizin sınavı başka başka bu dünyada.. seninki belki en ağırlarından.. allah yar ve yardımcın olsun.. bebeğini de seni de korusun. sizi birbirinize bağışlasın inşallah..

mr sonucu umut verici gercekten.. kistin bir tane oluşu da aynen.. kemoterapi ile yok olucak inşallah..
saçlar dökülsün boşver, yenileri, daha güzelleri cıkacak neticede :))
canım benim güclü ol kendin için de bebeğin için de.. bu savaşı siz kazanacaksınız inanıyoruz biz bütün topik, yanınızdayız.
dualarımız sizinle .. sakın bırakma bizi tamam mı, gelişmeleri buradan yaz fırsat buldukca, merakta bırakma bizi..
öpüyorum canım.. görüşmek üzere..allaha emanet olun..

Kızlar Allah size de sağlıklı bi hamilelik süreci nasip etsin, bende 2 kere girdiğim gruptan erken ayrılmak zorunda kaldım.3.de girmedim içim elvermedi iyikide girmemişim o gruptan da ayrılacaktım... Ocak anneleri grubuna da korka korka hamileliğim iyice netleşince yazmıştım,çok şükür zamanı gelmişki bu günleri gördük...bazılarımız hamilelikte çok şanslı olamıyo üzücü şeyler yaşıyoruz ne olursa olsun sonunda yüzümüz gülsün yaşananlar unutulur

çok geçmiş olsun.Üzülme rahat ol yatarak geçir günlerini bende yaşamıştım 4 sene evvel ama dr umu hiç dinlemedim.sen sen ol harfiyen ne deniyiorsa yap sadece wc için kalk yataktan allahın izniyle bişiy olmaz inşallah...

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ...

Zeynepcim merhaba...
Beni de duygulandırdın.
Küsmez sana hiç küser mi yavruşun.
En güzeli bunun bir imtihan oluşunu bilmiş olman.
Allah hepimizi her imtihanda kazananlardan eylesin. Allah yardımcın olsun.
Bizde seni seviyoruz. Sizde Allah'a emanet olun.

uzumbugusu sana acil sifalar diliyorum

zeynepfaz aklıma her gelisinde dua ediyorum sana da. insallah bebegini saglıkla kucagına alacaksın

yaramazpisi ve venga sizler de en kısa surede bebeklerinize kavusursunuz umarım

Canım benimmmmmm o kadar üzüldüm ki, Allahım yarabbim yardımcın olsun. İnşallah en yakın zamanda düzene girecek herşey. Çok çektim bu kahverengi lekelerden, o yüzden çok korkuyorum hep...

Ama bak ne güzel hemen ilgilenmişler, şu an tedavi altındasın ve 30. haftalara dayandım, rabbim bebeğini de seni de korusun inşallah. Dualarım seninle... Lütfen paylaş bizimle durumunu....

Amin canımm çok sağol.Bende kendimi bi türlü listeye yazdırmamıştım beklemede kalmıştım içime doğmuştu demekki :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin hayırlı doğumlar diliyorummm ..

fesleğenimm günaydın canım..
nasılsın??? iyisin di mi, canın sıkkındı gecenlerde...

bebeğinin beşiğine bayıldım ya..
güle güle kullan canım..
ben oda yapmıycam da hemen, önümüzdeki yaza nasipse..
yatak odamda kışı gecirecek kadar bir beşik istiyorum sadece.. seninki de cok hoşuma gitti..
ölcüleri nasıldı bu beşiğin..

Canım Allahın izniyle daha da yoluna girecek herşey. Bu günler de geçiçek. Topik olarak duacınız. Rabbim senin bebeğine ve sağlığına kavuştursun tez zamanda.

çok sağol cnm inşallah hepimiz yaparız doğumumuzu ben çok üzülerek ağlayarak bitiriyodum gebeliklerimi ve kurduğum bağları ama zor dönemleri atlatmışsınız siz en kısa zamanda yeni grupta listede yer alırsın inşallh

Çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah bebiğini sağlıklı olarak kucağına alırsın, şu sürede birazcık sabretmek lazım..

canım bak herşey daha güzel olamaya başladı, inşallah bebeğinide sağlıklı kucağına alırsın...

canım Allah yardımcın olsun..çok geçmiş olsun..Rabbim sağlık versin.. sen ve yavrun da Allah a emanet olun

Günaydın tatlım.
İyiyim çok şükür sen nasılsın?
Sinirlerim boşaldı o gün resmen iyiyim şimdi çok şükür :)

Bende oda yapmayacağım canım.
Teşekkür ederiz
60x130 du canım yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…