2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Canım Allah ım sana acil şifalar versin inşallah.Rabbim seni ve bebişini korusun.İnşallah bir an önce hastalığını atlatırsın ve inşallah bebişini sağlıkla kucağına alıp bu günlerini unutursun...

Allah şifa versin yavrunuda seni de korusun esirgesin inşallah gözlerim doldu ama takdirden..isyan etmeyip tevekkül etmen yavrun için dua etmen ne kadar güzel Allah bu imtihanı en iyi şekilde vermeni nasip etsin ki inşallah öyle de olucak Allah kabul etmeyeceği duaya el açtırmaz

masallah neredeyse eksik kalmamis, Rabbim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsn..

canim gelismelerin olumlu olmasina cok sevindim, ins daha da güzel haberlerini alacagiz. dualarim seninle. bebis sana naz yapmis annesiiii

Pelerinler var bir de onlar da olur ben görüyorum hamileler genelde onlardan kullanıyorlar.

hayirli olsun bebisin cicileri dunde annem bana kargoyu yolladi:) bende beklemedeyim.
gelecek onlarlar yeter 3-4 ay diye dusunuyorum.
ne guzel ilk kizinin buyuk olmasi ozendim valla:) bende 3. yu ilk kiz buyuyunce yapayim bari :)

canim benim kiz normalde max 9 a kadar uyur genelde 7:30 -8:00 civari ayakta
servisi 9:20 de geliyor zaten bizde hazirlanalim derken zor yetisiyoruz.
aksam 4 de geliyor yarim gun degil. krese gitmesede erken kalkiyor yani:)
hsonlarida gitmek icin can atiyor zor oyaliyorum. Allah nazardan saklasin cok seviyor kresini.
karasimsekte yesil mercimek canim:) askerde oyle diyorlarmis abim derdi de :)
tabi ben vazgectim ondan izmir kofte yaptim ins guzel olur :)

Canım benimm çookk çookk geçmiş olsun. Umarım hayırlısıyla atlatırsınız bu süreci bebişine de bir zarar gelmeden. Rabbim acil şifalar versin. Biliyorum zor ama Moralini yüksek tutmaya çalış

Canımm mrbb çok geçmiş olsun,allah yardımcın olsunn ..Sanırım hastanede yatıyorsun.Benmde çok akıntım var ama kahve veya sarı degil.şeffaf ama çok sulu..
Bende yarın kontrole gidiyorum ve korkuyorum..
1 hafta önce rahim uzunlugum ölçüldü 3.7 cm çıkmıştı buna ragmen açılma olurmu acaba bilgin varmı?
Sennde akıntın çokmu fazlaydı?

yirim senin oğluşunu

ben de seninkini

evet ben de onu düşünüyorum kara kara..
gecen senekiler olmucak göbeklerden dolayı..
aslının dediği gibi ben de panço düşünüyorum.
hatta kaşe kumaşı kendim alıp k.valideme diktirmeyi düşünüyorum.. :))
daha ucuza gelir heralde böylece..
sonucta bir kaç aylık bişey.. dünyanın parasını vermeye gerek yok..
kasım sonunda izine ayrılıyorum zaten o zamana kadar da idare ederiz heralde bir şekilde..

Aranıza yeni katıldım,Bende pgt+tüp bebekle hamile kaldım..
Bi kızımız olucak inşallhhhh Adıda EYLÜL
Benmde sezeryana karar verdi doktorum dogum şekli olarak..Sizin bebişleriniz kaç gr?
Kıyafet almaya başladınız mı kuzucuklaraaa?
Bide kaç kilo aldınızzz?
Biraz meraklıyımdırda:26:

yaprakcım geçmiş olsun canım.mantar çooooook fenadırrr çooookkkkk...

canımmm ya sende inşallah haziran annesi olursunnnn..dua ederim ben sana allahım isteyen herkese versin...

hımmm kız belki biz orda birbirimizi gördükkk heee.cumartesi orda birsürü hamiş vardı...

aramıza hoşgeldin nazefsa :))
kızın hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin allahım..
sorularını sırayla cevaplayayım :)))
22.haftada gitmiştim en son dr a 580 gr dı oğlum.. şu an 25.haftamın içindeyim.. heralde daha da semirmiştir cünkü baya bi önde gidiyordu 2 hafta kadar :))
herşey normal giderse normal yapmak istiyorum, dr um da destekliyor. bakalım nasip son ana kadar değişmezse durumumuz normal doğum gibi görünüyor.
kıyafet almaya başladım hatta durduramıyorum kendimi o kadar yani :))))) zıbınlar, altlar, tulumlar, battaniyeler, kundaklar, hatta cok beğenip dayanamayıp aldığımız ileriki aylarda yıllarda giyebileceği şeyler..v.s...
22.haftama kadar toplamda 8 kilo aldım malesef.. biraz fazla aldım ama şu an dikkat etmeye calışıyorum, tartıya cıkmadığımdan ne kadar başarılı olduğumu bilemiyorum tabi
sen kaç kilo aldın bakalım??

Ben de dünden beri seni merak ediyordum canım. ama böyle bir haberle geleceğini hiç ummamıştım. iyi ki gittin bak.

Neyse ki haftan çok iyi , nerdeyse 30. haftadasın. 3-4 hafta daha tutsalar bebişini , sağ sağlim kavuşursun hiç korkma.

Şimdi bile doğsa sorun olmaz aslında, 27'den sonra doğan bebeklerin %99 u yaşıyor demişti doktorum.

Rahimde açılmayı nasıl anladılar peki ? Lekelenme rahimde açılmanın işareti mi ? Ve enfeksiyonu rahmin açıldığı için mi kapmışsın ?

aynı dertten muzdaribiz kızlar:) ankara soğugu başladı başlıycak hırkayla idare edilmiyo,geçen seneki montlarım sırtımda kalıyo nerdeyse:) bende napıcam diye düşünüyorum kara kara, aralığa kadar idare etmem lazım işe giderken, hamileler için montlar var bakıp alsam diyorum ama çok para içim elvermiyo... gerçi o montları doğumdan sonrada giyebiliriz o göbek hemen gitmiycek nasıl olsa..

Canım benim çok geçmiş olsun kist yayılmaması çok ii Allahın izniyle var olan kistte kaybolcak bebişinde sana küsmemiştir küsermi hiç annesi dualarımız seninle canım inş bunuda saglıkla atlatcaksınız

doğru diyosun aslında.. ankara cok soğuk olur.. senin ciddi bir kabana ihtiyacın var :))
ben bi pancoyla geciririm kışı burda.. doğumdan sonra da giyerim, bi tane olsa yeter ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…