Aranıza yeni katıldım,Bende pgt+tüp bebekle hamile kaldım..
Bi kızımız olucak inşallhhhh Adıda EYLÜL
Benmde sezeryana karar verdi doktorum dogum şekli olarak..Sizin bebişleriniz kaç gr?
Kıyafet almaya başladınız mı kuzucuklaraaa?
Bide kaç kilo aldınızzz?
Biraz meraklıyımdırda:26:
hayirli olsun bebisin cicileri dunde annem bana kargoyu yolladi:) bende beklemedeyim.
gelecek onlarlar yeter 3-4 ay diye dusunuyorum.
ne guzel ilk kizinin buyuk olmasi ozendim valla:) bende 3. yu ilk kiz buyuyunce yapayim bari :)
ay ne heyecanlı olur şimdi o koliyi açmak.içinden çıkanları bizede yaz..
bencede 3. yü kızın büyüyünce yap..
canim benim kiz normalde max 9 a kadar uyur genelde 7:30 -8:00 civari ayakta
servisi 9:20 de geliyor zaten bizde hazirlanalim derken zor yetisiyoruz.
aksam 4 de geliyor yarim gun degil. krese gitmesede erken kalkiyor yani:)
hsonlarida gitmek icin can atiyor zor oyaliyorum. Allah nazardan saklasin cok seviyor kresini.
karasimsekte yesil mercimek canim:) askerde oyle diyorlarmis abim derdi de :)
tabi ben vazgectim ondan izmir kofte yaptim ins guzel olur :)
Benmde sezeryana karar verdi doktorum dogum şekli olarak..Sizin bebişleriniz kaç gr?
Bide kaç kilo aldınızzz?
canım çok geçmiş olsun ...çok üzüldüm ...Dün 13:00 da dr'ma gittim leke geldiğini biraz korktugumu çok endişe edilcek birşey yok belki ama ben kayıtsız kalmayıp aramak gelmek istediğimi karnımın sık sık sertleştiğini normalde 10 dakkadan fazla yürüyemediğimi söyledim...
Peki gel bakalım alttan kontrol edim seni dedi rahmı ölçtü bicti cubukla test icin bişey aldı akıntıdan sanırım hemen gelicem dedi gitti..
Geldiğinde hemen eşimı aramamız gerektiğini beni beraber çalıştıkları hastaneye sevk edeceklerini söyledi özel kliniğe gidiyorum ben..
Eşim işte teli kapalıydı ulaşamadım çok korktum o an zaten dilim az kendi garip hissettim..
Hemen bir ablayı aradım tanıdık sagolsun hemen geldi beni hastaneye getirdi o anda eşimde neyaptın diye sormak için teli açmış bende sürekli arıyordum ulaştım sonunda beni hastaneye sevk ettiklerini söyledim gelmek istedi gelme dedim burdakiler ne dicek bakalım ona göre haber veririm dedim..
Beni yine alttan ultrasona aldılar baktılar ettiler bebeği kalp ritim ve rahim dinleme cihazında dinlediler..
Rahim 4 santim açılmışayıma göre fazlasıyla fazlaymış ve enfeksiyon kapmışım en az 3 gün hastanede yatış verdiler..
Hemen eşimi aradım 1 saati kalmıştı zaten geldi şok oldu adam..
Erken doğumu engelleye çalışıyorlar icirmedikleri ilaç kalmadı bir iğne yedim ki öyle iğne görmedim ömrümdebu hastanede küvez yok eğer durduramazlarsa doğumu beni başka bir hastaneye sevk edecekler...
Aman kızlar nette her yazılana her denilene kulak asmayın kahvede olsa koyu sarıda olsa hemen dr gidin..
Hiç uykum yok bu saate asla kalmazdım ilaçlar uyutmuyor :) öptüm sizi...
amannn çok geçmiş olsun canım ya .merhaba kızlar;
bir önceki gece aşırı derecede istifra ettim.dün işe gidemedim.evde dinlendim.öğleden sonra doktora gittim.besin zehirlenmesi olmuşum.ama istifra ettiğim için bebişe bişey olmamış. neyse doktor bebişe baktı.25 haftalı dedi.17 ocak beklenen doğum terihi 780gr.31 cm olmuş minnoş kızım :)
teşekkür ederiz teyzesi .....maşşallahhhh mehmetine seninn kocaman olmuşş :)))
:))
rabbim en kısa zamanda nasip eder inş.saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün bir evlat nasip edr inş.herzaman dualarımıdasınselam arkadaşlar bende ocak annesiydim aranızdaydım sayfanın başlarında sonra 9.haftada kaybettim bebeğimi ...Şimdi korunma sürecimiz bitti ve ben toparlandım çok şükür çok iyiyim ruhen ve fiziken ...ama arada sırada bakıyorum sizlere bebişler biyimiş,göbüşler büyümüş inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza da benim içinde dua edin hamiellerin duası kabul oluyor gerçekten ben anneme dua etmiştim bi dileği vardı olmuştu :) şu an korunuyoruz hala eşim askere gidicek çünkü ama inş hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin Allah isteyen herkese size kolay doğumlar diliyorumkendinize dikkat edin bol su için dinlenin :)
ooy kuzum ya ne oluyo annecim diye soruyodur yavrumselam can dostlarım, geçmişi okuyamıyorum ama umarım herkesler iyidir..
benim cuma günü sonuçlarım MR sonuçlarım çıktı kemikler temizmiş yayılma yok sadece sağ göğüste 6 cm lik bir kitle var bir de koltuk altında ufak bir tane o kadar, çok şükür yayılmamış...
pazartesi ilk kemoterapiyi aldım bebişim çok korktu tekmeleyip durdu işlem sırasında 1.5 saat sürdü sonra da küstü bana bir gün kıpırdamadı ama şimdi aramız iyi yine :))
halsizlik midemde hashassiyet kabızlık baş ağrısı saç diplerimde aşırı hassasiyet hatta ağrı var sanırım saçlarım dökülecek...
ama şimdi sadece bebeğimi düşünüyorum ona bir şey olmadan şu süreci atlatıp sağ salim kucağıma almak tek dileğim...
sizlerin duaları sayesinde ayaktayım ben de namaz kılıp dua ediyorum ama hiçbir namazım göz yaşsız bitmiyor
Rabbim e diyorum ki bu benim imtahanım ben sana olan sevgim ve imanımla bu sınavı da vereceğim ama günahsız yavrum sana emanet sen onu koru ve sakın!...
İnşallah dualarımız kabul görür sonunda hepimiz seviniriz...
hepinizi seviyorum siz ve yavrularınız Allah a Emanet Olun!
oo benim ogluşda tüp oglan şimdi bide tüp kızımız oldu ne güzelAranıza yeni katıldım,Bende pgt+tüp bebekle hamile kaldım..
Bide kaç kilo aldınızzz?
Bide kaç kilo aldınızzz?
selam can dostlarım, geçmişi okuyamıyorum ama umarım herkesler iyidir..
benim cuma günü sonuçlarım MR sonuçlarım çıktı kemikler temizmiş yayılma yok sadece sağ göğüste 6 cm lik bir kitle var bir de koltuk altında ufak bir tane o kadar, çok şükür yayılmamış...
pazartesi ilk kemoterapiyi aldım bebişim çok korktu tekmeleyip durdu işlem sırasında 1.5 saat sürdü sonra da küstü bana bir gün kıpırdamadı ama şimdi aramız iyi yine :))
halsizlik midemde hashassiyet kabızlık baş ağrısı saç diplerimde aşırı hassasiyet hatta ağrı var sanırım saçlarım dökülecek...
ama şimdi sadece bebeğimi düşünüyorum ona bir şey olmadan şu süreci atlatıp sağ salim kucağıma almak tek dileğim...
sizlerin duaları sayesinde ayaktayım ben de namaz kılıp dua ediyorum ama hiçbir namazım göz yaşsız bitmiyor
Rabbim e diyorum ki bu benim imtahanım ben sana olan sevgim ve imanımla bu sınavı da vereceğim ama günahsız yavrum sana emanet sen onu koru ve sakın!...
günaydın kızlar nasılsınız.geçmişi okuyamadım .biz grip olduk bol bol yatıyoruz ıhlamur limon mandalina falan yiyorum sizin tavsiye edeceğiniz şeyler var mı .zor valla ilaçda içemiyorum
Bide kaç kilo aldınızzz?
ben hala yazlık şeyler giyiyorum kalın giyemiyorum çok sıcak basıyor beni.. sizlerde öylemisiniz? birde alışverişlerinizi yaptınızmı..
hoşgeldin canım..ben de yeni katıldım sayılır.. hayırlı dogumlar olsun inş
ben hamileliğimi öğrendiğimde 74 düm sonra ilk 3-4 ay 70 e düştüm şimdi 6. ayımı dolduruyorum 72 kilodayım :)
henüz alışverişe başlamadım şimdilik netten bakıyorum..liste yaptım ona göre 7. aydan sonra almayı düşünüyorum
selam arkadaşlar bende ocak annesiydim aranızdaydım sayfanın başlarında sonra 9.haftada kaybettim bebeğimi ...Şimdi korunma sürecimiz bitti ve ben toparlandım çok şükür çok iyiyim ruhen ve fiziken ...ama arada sırada bakıyorum sizlere bebişler biyimiş,göbüşler büyümüş inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza da benim içinde dua edin hamiellerin duası kabul oluyor gerçekten ben anneme dua etmiştim bi dileği vardı olmuştu :) şu an korunuyoruz hala eşim askere gidicek çünkü ama inş hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin Allah isteyen herkese size kolay doğumlar diliyorumkendinize dikkat edin bol su için dinlenin :)
tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa battaniye bol bol al çok lazım oluyomuş... deneyimler öyle söylüyo,daha yeni bi arkadaş doğum yaptı 12 tane battaniyesi vardı çok aldın diyoduk ona... ama şimdi diyoki bi kusuyo bi mıçıyo hergün battaniye yıkıyorum yetişmiyoo:)) ben netten bakıyorum 12-15 tl arasında buldugum penye battaniyeyi alıyorum,1-2 tane de kaliteli polar alıcam yeter...ama battaniye önemli
Günaydın kızlar naber nasılsınız
Ben dün bişey yazamadım.Bi ara girdim okumaya başlamıştım ki; 2 haftadır rahatladm dediğim bu mantar belası yine başladıArtık dayanamadım ve sağlık ocağına gidip bi de enfeksiyon varmıdır die idrar tahlil yaptırayım dedim.Neyse gittim ama s.ocağında tam idrar tah.yokmuş.Yine eve yakın dev.has.poliklinikleri vardı Sağlık ocağı oraya yönlendirdi gidip idrar tahlili yaptırayım dedm.Muayene olmaya girdim Dr enfeksiyondan önce akıntına kaşıntına tam olarak bakp bilmem gerekiyor dedi.O yüzden de muayene etmem lazım dedim Erkek dr ama napıymm mecburum belki daha kötü bişiy vardır die kabul ettim.İlk defa alttan muayene oldum tırsa tırsa ilk defa çıkıyorum çatalmıdır nedir o şeye ama asistan yardımcı oldu saolsun. Dr muayene etti akıntıya filan baktı kaşıntı olan yerlere ve çok ağır bi mantar olmuşsun dedi.Kullandığım fitil ve kremleri söledim.Onlar daha küçük vakalar için dedi.Donaxyl fitil(3 günlük) ve travacort krem verdi.Dünden beri iyiyim çok şükür.Bu hamilelikte yaşağıdım mantar yada akıntı olayını hayatım byunca bu kadar yaşamadım.Sürekli yeniliyor kendini yaaa..Neyse çoğu gitti azı kaldı...Allah daha kötü dert vermesin
Günaydın cnım.Benim kızda tam tersi akşam çıldırmış gibiydi:):) Dans ediyor yada tam olarak oryantal oynuyor bu dedim.Harbi ama hiç durmadıki canımı bile acıyıtodu.Gece yattım bu defa yatakta uyutmadı beni:) Çok seviyorum ama rahatsız etsede onun sürekli varlığını hissettirmesi aha duygulandım yine....
Ben güya evdeyim canım bende uyuyamıorum.Yani sabah eşimden önce kalkıorum kahvaltı filan derken onu gönderiyorum sonrada uyuamıorum hiç tv izliyorum.Ama siz çalışanlar yoruldugunuz içindir uykuya meyilli olmanız...Neyse ama az kaldı sizin izinlerede enazından belli bi zaman uyuyabilceksniz...
günaydın güzel anneleeeeeeerrrrrr :))
umarım güzel bir gün olur hepimiz için..
gecmişe henüz bakmadım, kücük bir hatırlatma yapıp gecmişe bi bakacağım..
hediyeleşme ile ilgili adres bilgilerini toparladım sayılır. ancak ulaşamadığım arkadaşlar var malesef..
uzun zamandır topiğe girmeyen Yeliziz2, yakalayamadığım tubilubba ve sonalfer ...
bir kaç gün daha bekleyip bu arkadaşları yakalamaya calışıcam canlar
ben görmessem de sizler görürseniz söyler misiniz lütfen.. teşekkür ederim şimdiden
selam can dostlarım, geçmişi okuyamıyorum ama umarım herkesler iyidir..
Canım bende senn gibiyim .Bende Ocak annesiydim 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.Meğer hiç gelişmemiş insan ilk hamileliğinde biraz şaşkın mı oluyor ne.Kalp atışları duyulmamıştı aklıma hiç böyle bişey getirmemiştm. Hayırlısı böyleymiş napalım bir dahakinde herşey güzel olur inşallah.Benim de 3 ayım doldu ancak dr.umuz 6 ay bekleyin demişti.Şimdi tekrar dr.a da gitmek istemiyorum bi 6 ay geçsin bakalım diyorum.Ben henüz kendmi hazır hissetmiyorum ztn. Arada girip bakıyorum herkesin Allah yardımcısı olsun herkese güzel bir hamilelik süreci diliyorum.Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
Bide kaç kilo aldınızzz?
ben hala yazlık şeyler giyiyorum kalın giyemiyorum çok sıcak basıyor beni.. sizlerde öylemisiniz? birde alışverişlerinizi yaptınızmı..
Selam arkadaşlar..
yine bir gün daha bebişlerimize yaklaştık çok şükür..işlerim yoğundu o sebebten anca size yazma fırsatı buldum..umarım herkes çok iyidir..
kızıma nevresimdunyası.com dan nevresim sipariş vermiştim 2 tane kızıma bir tanede kendime..4 günde kargo elime ulaştı çok şükür..çok güzeller ya..kaliteside güzel çok beğendim..benim kinin markası cottonbox..hepsi %100 pamuk..Eki Görüntüle 529275 Eki Görüntüle 529273 tavsiye ederimm resimlerinide yüklüyorum..
chekirdekkcim senin nevresimlerin neden gecikti ki?
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?