2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
selam kızlar
okuldan gelir gelmez size bakayım dedim biraz meyve yıyıp uyurum.ayaklarım şişmiş nedense.ya dün beşik beşik diye gezdim.en zor karar verecegım sey bu sanırım.oda yapacagım ıcın yanımda yatırmaya yer kaplamıcak sallanan ve uygun fıyatlı bısey bulamadım.herkes park yatak satmaya calısıyor.ama begenmedm.valla bu gidişle yer yatagı yapıp yatırcam.yok bakın bu organık yatak falan dıyorlar yahu sanki herseyımız organık bı yatagımız kusur kaldı.gerek yok çocuk bunu kemirmicek ya dedım.bana yurdum anadolu beşiği verin dedim.adam hıı dedı kaldı:)neyse buluruz elbet bı yatacak yer,olmadı koynumda kuzu kuzu uyusun mis gibi:)
uzumbugusu :geçmiş olsun inşallah bebeşin zamanını bekler sağlıkla gelir.
zeynepcim:hayatın her aşaması inanki bir sınav.sende bu sınavı çok güzel atlatıyorsun.duanı inancını hiç kaybetme.dua kaderi bile değiştirecek kadar mucizevi.sana dua edicem.allahınn izniyle sağlıklı bir şekilde bebegını kucagına alacaksın.ikinizde ne kadar güçlü oldugunuzu göreceksiniz.

Aramıza hoşgeldin canımm.. Sağlıkla alırsın inşallah minik prensesini kucağına. Benim bebeğim pazar günü 765 gr falandı SAT a göre 25. ultrasona göre 26. haftamızdayız 1 hafta önden gidiyoruz. Benim 6. haftamdan sonraki günlerim çok zor geçti şiddetli bulantı-kusma kilo kaybım oldu. 1 aydır falan iyiyim bazı şeylere karşı tiksintilerim devam ediyor ama fazlasıyla kilo almaya başladım 56ydım şuan 65 kiloyum Bizim hiçbir eksiğimiz kalmadı herşeyimiz tamam odamızın da siparişi daha önce verilmişti bu ay gelecek. Sende durumlar nedir? :26:

haa 9.20 deyse servisi iyiymiş.ben daha erken zannettimde acıdım çocuğa.o zaman sende yatma tabii o saatten sonra:))benim oğlumda çok seviyor allah a şükür ama ben 1 ay sonra izne ayrılınca yarım gün sadece öğleden sonra göndericem,haliyle öğretmeni ve sınıfı değişecek.inşallah kötü etkilenmez...
yeşil mercimeği de ben çok severim ama eşim sevmiyo.malum o da askerde çok yemiş...
köfteni de afiyetle ye canım...

22 eylüle kadar 10 kilo aldım ,3 haftadır kilo almıyorum ,bebişin kilosu gayet yerindeydi ,erken yumurtlama falan dedi dr ,o yüzden kilosu iyiydi ,normal seyrinde ..
sen kaç kilo aldın ,kaç haftalıksın ,bebişin kilosu kaç ?

günaydın kızlar nasılsınız.geçmişi okuyamadım .biz grip olduk bol bol yatıyoruz ıhlamur limon mandalina falan yiyorum sizin tavsiye edeceğiniz şeyler var mı .zor valla ilaçda içemiyorum

canım çok geçmiş olsun ...çok üzüldüm ...
bebişin sana en büyük destekcin ,moralini sakın bozma bugüne geldi inşallah hayırlısı ile kucagımıza alacagımız günleride rabbim göstersin.
dualarım seninle inş.kendine bebişne dikkat et
amannn çok geçmiş olsun canım ya .
maşallah bebişne
kendine bebişine dikkat et ......
maşşallahhhh mehmetine seninn kocaman olmuşş :)))

:))
teşekkür ederiz teyzesi .....
rabbim en kısa zamanda nasip eder inş.saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün bir evlat nasip edr inş.herzaman dualarımıdasın
ooy kuzum ya ne oluyo annecim diye soruyodur yavrum
maşallah iyimiş çok şükür inş. canım rabbim kucagına aldıgın günleride göreceksin inş
çok çok geçmiş olsun
bende seni çok m erak ediyodum nasıl acaba diye çok şükür daha da ii haberlerini alıcaz.....
oo benim ogluşda tüp oglan şimdi bide tüp kızımız oldu ne güzel
allah tamamına erdirsin saglıkla sıhhatle inş
benim oglum 3 hafta önce 528gr dı şimdi nasıl bilmiyorum
kıyafet almaya başladım ben yavaş yavaş bir kaç tane
igne vurundum ben bebiş düşmesin diye o iğnelerle şişkinlik çok oldu ama şimdi iyim 5 kilo aldım bakalım sonumuz nasıl olacak

Canım hoşgeldin hayırlı olsun kızın inş saglıkla kucagına alırsın :)) canım ben en son dr ye gittiğimde 24 haftalıktım bebişim 668 gr dı kıyafet almaya başladım baya aldım ama annanemiz bizden daha çok almış birsürü kıyfet oldu bende hamileliğimin ilk başında 3 kilo vermiştim geçen ay 2 kilosunu ondan önceki ayda 1 kilosunu almıştım bu ay ise bence 3 kilo fln aldım sanırım yani toplamda 6 kilo oluyo gelecek ay dikkat etmem lazım

Sabah işe gelirken eşimle tartışacaktık nerdeyse.Ben hamilelikten önceki kazaklarımı giyiyorum hala ama çeketlerim olmaz yani.Eşimde tutturuyor soğuk çeket giy diye.Ne giyeceğimi şaştım.Çarşıya çıkmam lazım eşimde geç geliyor akşamları çıkışta olmaz.Ancak hafta sonuna kaldı.Uzun kollu sıcak tutacak bir şeyler lazım hepimize annişler...

geçmişi okudum alıntılar yaptım selam vermeyi unuttuk
İİYİ GÜNLER GÜZEL ANNELER VE BEBİŞLERİİİİ NASILSINIZ
biz bugün son aşımız olan hepatit vurulduk anam çok şükür ignelerim bitti bir de dogumdan sonra var inş
saglık ocagı kilomu tartı kilo almamışım aynen duruyorum
aylık kontrolede bayramdan sonra gidicez bakalım paşamız nasılmış
dün küçük bey degişik hareketler yapıyodu karnımda rahat edemedi naptı
birde benim ogluşumun sıçradıgını hissediyorum ben
garip ama sesli müzikde veya ablamız bagırdıgında korkuyo resmen paşam benim ya
işte bizden böyle sizler nasılsınız..:26:

ben hala yazlık şeyler giyiyorum kalın giyemiyorum çok sıcak basıyor beni.. sizlerde öylemisiniz? birde alışverişlerinizi yaptınızmı..

rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninle

günaydın kızlar nasılsınız.geçmişi okuyamadım .biz grip olduk bol bol yatıyoruz ıhlamur limon mandalina falan yiyorum sizin tavsiye edeceğiniz şeyler var mı .zor valla ilaçda içemiyorum

canım çok geçmiş olsun kendine iyi bak mümkün mertebe ateşlenmemeye çalış

Selam arkadaşlar..

yine bir gün daha bebişlerimize yaklaştık çok şükür..işlerim yoğundu o sebebten anca size yazma fırsatı buldum..umarım herkes çok iyidir..

kızıma nevresimdunyası.com dan nevresim sipariş vermiştim 2 tane kızıma bir tanede kendime..4 günde kargo elime ulaştı çok şükür..çok güzeller ya..kaliteside güzel çok beğendim..benim kinin markası cottonbox..hepsi %100 pamuk.. tavsiye ederimm resimlerinide yüklüyorum..

chekirdekkcim senin nevresimlerin neden gecikti ki?

yaprak çok geçmiş olsun canım..umarım en kısa zamanda kurtulursun..

zeynepfaz canım arkadaşım Allah yardımcın olsun..her zaman dualarımdasın..

yaramazpisi herşeyde bir hayır vardır canım..Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin..eşin kısa mı uzun dönemmi askerlik yapacak..ben 15 ay bekledim eşimi..asker yolu beklemek çok zor..inanki çocuk olmadan beklemesi daha kolaydır umarım..bizim o dönemde bebeğimiz yoktu..iyikide yokmuş..Allah yardımcın olsun..

hoşgeldin canım..ben de yeni katıldım sayılır.. hayırlı dogumlar olsun inş
ben hamileliğimi öğrendiğimde 74 düm sonra ilk 3-4 ay 70 e düştüm şimdi 6. ayımı dolduruyorum 72 kilodayım :)
henüz alışverişe başlamadım şimdilik netten bakıyorum..liste yaptım ona göre 7. aydan sonra almayı düşünüyorum

ben hala yazlık şeyler giyiyorum kalın giyemiyorum çok sıcak basıyor beni.. sizlerde öylemisiniz? birde alışverişlerinizi yaptınızmı..

aynen canım gündüzleri sadece ince şeyler akşamları biraz üşüyorum..henüz başlamadım ben :)

bende aranızda yeniyim

Canım iyi olmana sevıdnım tekrar gecmıs olsun Allah bir daha yasatmasın ınsallahh
hersyeın hayırlısı belkı eşin gidip geldıkten sorna daha iyi olucak dımı hem de kafanız da rahat olur :)

doğru dıyosun duman özellıkle pazan türü ınce battanıyeler laızm o0luyo cunku cidden annede bebekte

tecrübeiz oldugu ıcın süt sıcrıyo süt kokuo altını değiştiriken bulasıo vs ınce battanıyelı bol almak lazım

2-3 tane kalın battanıyede yeter onalr cok önemli değil :)

canım cok gecmıs olsun ıyı yapmıssın yaa erkek merkek doktor doktordur yanı kı mantar da cok sıkıntı bi durum

maşallah bebıseee :) benımkı dun yemekte kıpırdıodu da yatınca ööle sesszi sakın durdu normalde yatınca uyutmaz

beni onun ıcın sakındı...bazne ısrarla ısrarla vuruyo dıyorum bısye mı demeye calısıo acaba o zaman ebnd e cok duygulanmıorm yaa

günaydın canım sonalferın uyelıgı şeyoldu o sebeple :) seneem nıkıyle devam edıo aklında bulunsun

canım cok ama cok sevındımmm çok şükür yaa ınsallahh atlatıcaksın kolaycaa :)

bebısın sana kusmez annesı dınelnıodur o daha bisürü yaramazlık yapmak ıcın guc topluyodur :)

Canım En emin olana emanet etmişsin sen yavrunu şüphesiz Allah emaneti zayii etmez...

Rabbim dualaırnı kabul etsin bu sınavı alnının akıyla atlatıcaksın :)

canım cok gecmıs olsun Rabbım en kısa zamanda tekrar nasıb etsın ınsallah :)

hoşgeldın canım hayırlı olsun :) nıcın pgt yaptırdın ?

ay hayır canım ya donuyorum ben sıcak mıcak basmıo ben de sıcak basar da kışın üşümem die

heveslenıordum ama yok neyse basmaısn tabıı de donuyorum bı yandan da :) sırtımda kocaman triko şal var :)

Canım bugün itibariyle tam 20 gün oldu, kargo hala yok. Deli olucam. Arıyorum, bugün veriliyo diyolar ama hala yok. Ne yapsam ki ? benimki de cotton box.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…