Canım iyi olmana sevıdnım tekrar gecmıs olsun Allah bir daha yasatmasın ınsallahh
hersyeın hayırlısı belkı eşin gidip geldıkten sorna daha iyi olucak dımı hem de kafanız da rahat olur :)
doğru dıyosun duman özellıkle pazan türü ınce battanıyeler laızm o0luyo cunku cidden annede bebekte
tecrübeiz oldugu ıcın süt sıcrıyo süt kokuo altını değiştiriken bulasıo vs ınce battanıyelı bol almak lazım
2-3 tane kalın battanıyede yeter onalr cok önemli değil :)
canım cok gecmıs olsun ıyı yapmıssın yaa erkek merkek doktor doktordur yanı kı mantar da cok sıkıntı bi durum
maşallah bebıseee :) benımkı dun yemekte kıpırdıodu da yatınca ööle sesszi sakın durdu normalde yatınca uyutmaz
beni onun ıcın sakındı...bazne ısrarla ısrarla vuruyo dıyorum bısye mı demeye calısıo acaba o zaman ebnd e cok duygulanmıorm yaa
günaydın canım sonalferın uyelıgı şeyoldu o sebeple :) seneem nıkıyle devam edıo aklında bulunsun
canım cok ama cok sevındımmm çok şükür yaa ınsallahh atlatıcaksın kolaycaa :)
bebısın sana kusmez annesı dınelnıodur o daha bisürü yaramazlık yapmak ıcın guc topluyodur :)
Canım En emin olana emanet etmişsin sen yavrunu şüphesiz Allah emaneti zayii etmez...
Rabbim dualaırnı kabul etsinbu sınavı alnının akıyla atlatıcaksın :)
canım cok gecmıs olsun Rabbım en kısa zamanda tekrar nasıb etsın ınsallah :)
hoşgeldın canım hayırlı olsun :) nıcın pgt yaptırdın ?
ay hayır canım ya donuyorum ben sıcak mıcak basmıo ben de sıcak basar da kışın üşümem die
heveslenıordum ama yok neyse basmaısn tabıı de donuyorum bı yandan da :) sırtımda kocaman triko şal var :)
Aranıza yeni katıldım,Bende pgt+tüp bebekle hamile kaldım..
Bi kızımız olucak inşallhhhh Adıda EYLÜL
Benmde sezeryana karar verdi doktorum dogum şekli olarak..Sizin bebişleriniz kaç gr?
Kıyafet almaya başladınız mı kuzucuklaraaa?
Bide kaç kilo aldınızzz?
Biraz meraklıyımdırda:26:
Selam arkadaşlar..
yine bir gün daha bebişlerimize yaklaştık çok şükür..işlerim yoğundu o sebebten anca size yazma fırsatı buldum..umarım herkes çok iyidir..
kızıma nevresimdunyası.com dan nevresim sipariş vermiştim 2 tane kızıma bir tanede kendime..4 günde kargo elime ulaştı çok şükür..çok güzeller ya..kaliteside güzel çok beğendim..benim kinin markası cottonbox..hepsi %100 pamuk..Eki Görüntüle 529275 Eki Görüntüle 529273 tavsiye ederimm resimlerinide yüklüyorum..
chekirdekkcim senin nevresimlerin neden gecikti ki?
..
hoşgeldin canımm
Canım bugün itibariyle tam 20 gün oldu, kargo hala yok. Deli olucam. Arıyorum, bugün veriliyo diyolar ama hala yok. Ne yapsam ki ? benimki de cotton box.
hosgeldin canim:) saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah cumlesiyle:)bende ocak annesiyim allahın izniyle...
benimde ayni sorunum vardi ustelikte yabanellerdeyim nerden alinir bilmiyordum sagolsun defnenin hocasi bir iki site adresi verdiSabah işe gelirken eşimle tartışacaktık nerdeyse.Ben hamilelikten önceki kazaklarımı giyiyorum hala ama çeketlerim olmaz yani.Eşimde tutturuyor soğuk çeket giy diye.Ne giyeceğimi şaştım.Çarşıya çıkmam lazım eşimde geç geliyor akşamları çıkışta olmaz.Ancak hafta sonuna kaldı.Uzun kollu sıcak tutacak bir şeyler lazım hepimize annişler...
Selam arkadaşlar..
yine bir gün daha bebişlerimize yaklaştık çok şükür..işlerim yoğundu o sebebten anca size yazma fırsatı buldum..umarım herkes çok iyidir..
kızıma nevresimdunyası.com dan nevresim sipariş vermiştim 2 tane kızıma bir tanede kendime..4 günde kargo elime ulaştı çok şükür..çok güzeller ya..kaliteside güzel çok beğendim..benim kinin markası cottonbox..hepsi %100 pamuk..Eki Görüntüle 529275 Eki Görüntüle 529273 tavsiye ederimm resimlerinide yüklüyorum..
[.
Canım bugün itibariyle tam 20 gün oldu, kargo hala yok. Deli olucam. Arıyorum, bugün veriliyo diyolar ama hala yok. Ne yapsam ki ? benimki de cotton box.
hoşbulduk hamilelik nasıl gidiyor..
nevresimlerin cok ciciymis gule gule kullansin bebis. :)
valla bilmiyorum ki acaba ürün ellerinde mi yok acaba?? birde nevresimdunyası.com da üye girişi yapıyprsun ya, orda sipariş izleme var ordan bak istersen..siparişin durumunu öğrenmiş olursun..ben çok beğendim hepsi çok güzell..kızımın birisi kristal biriside Luoco Patisca markası..
iyi gidiyor canım bel agrılarım ve mide yanmalarım haricinde oğluşum da ben de iyiyiz...
senin nasıl gidiyor? çift hanelere düşmüşsün sen, hazırlıklara başladın mı ?
teşekkür ederim hepiniz sağolun :) eşim inş kısa dönem yapıck bır surprız olmassa uzun donemde zaten yedek subaylk 12 ay sanırım ıns 6 ay yapar gelİR OPUYORUM HEPİNİZİ bebişleri de
seni cok iyi anliyorum bende haziran grubundan cikmistim 8. hafta kalp atislarini kaybolmustuselam arkadaşlar bende ocak annesiydim aranızdaydım sayfanın başlarında sonra 9.haftada kaybettim bebeğimi ...Şimdi korunma sürecimiz bitti ve ben toparlandım çok şükür çok iyiyim ruhen ve fiziken ...ama arada sırada bakıyorum sizlere bebişler biyimiş,göbüşler büyümüş inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza da benim içinde dua edin hamiellerin duası kabul oluyor gerçekten ben anneme dua etmiştim bi dileği vardı olmuştu :) şu an korunuyoruz hala eşim askere gidicek çünkü ama inş hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin Allah isteyen herkese size kolay doğumlar diliyorumkendinize dikkat edin bol su için dinlenin :)
gecmis olsun canim. benim kizimdada olmustu masallah simdiye kadar bu gebelikte olmadi.Günaydın kızlar naber nasılsınız
Ben dün bişey yazamadım.Bi ara girdim okumaya başlamıştım ki; 2 haftadır rahatladm dediğim bu mantar belası yine başladıArtık dayanamadım ve sağlık ocağına gidip bi de enfeksiyon varmıdır die idrar tahlil yaptırayım dedim.Neyse gittim ama s.ocağında tam idrar tah.yokmuş.Yine eve yakın dev.has.poliklinikleri vardı Sağlık ocağı oraya yönlendirdi gidip idrar tahlili yaptırayım dedm.Muayene olmaya girdim Dr enfeksiyondan önce akıntına kaşıntına tam olarak bakp bilmem gerekiyor dedi.O yüzden de muayene etmem lazım dedim Erkek dr ama napıymm mecburum belki daha kötü bişiy vardır die kabul ettim.İlk defa alttan muayene oldum tırsa tırsa ilk defa çıkıyorum çatalmıdır nedir o şeye ama asistan yardımcı oldu saolsun. Dr muayene etti akıntıya filan baktı kaşıntı olan yerlere ve çok ağır bi mantar olmuşsun dedi.Kullandığım fitil ve kremleri söledim.Onlar daha küçük vakalar için dedi.Donaxyl fitil(3 günlük) ve travacort krem verdi.Dünden beri iyiyim çok şükür.Bu hamilelikte yaşağıdım mantar yada akıntı olayını hayatım byunca bu kadar yaşamadım.Sürekli yeniliyor kendini yaaa..Neyse çoğu gitti azı kaldı...Allah daha kötü dert vermesin
canim dualarimiz seninle ins en kisa zamanda sagligina kavusur ve bebisini kucagina alirsin.selam can dostlarım, geçmişi okuyamıyorum ama umarım herkesler iyidir..
benim cuma günü sonuçlarım MR sonuçlarım çıktı kemikler temizmiş yayılma yok sadece sağ göğüste 6 cm lik bir kitle var bir de koltuk altında ufak bir tane o kadar, çok şükür yayılmamış...
pazartesi ilk kemoterapiyi aldım bebişim çok korktu tekmeleyip durdu işlem sırasında 1.5 saat sürdü sonra da küstü bana bir gün kıpırdamadı ama şimdi aramız iyi yine :))
halsizlik midemde hashassiyet kabızlık baş ağrısı saç diplerimde aşırı hassasiyet hatta ağrı var sanırım saçlarım dökülecek...
ama şimdi sadece bebeğimi düşünüyorum ona bir şey olmadan şu süreci atlatıp sağ salim kucağıma almak tek dileğim...
sizlerin duaları sayesinde ayaktayım ben de namaz kılıp dua ediyorum ama hiçbir namazım göz yaşsız bitmiyor
Rabbim e diyorum ki bu benim imtahanım ben sana olan sevgim ve imanımla bu sınavı da vereceğim ama günahsız yavrum sana emanet sen onu koru ve sakın!...
İnşallah dualarımız kabul görür sonunda hepimiz seviniriz...
hepinizi seviyorum siz ve yavrularınız Allah a Emanet Olun!
masallah cok sabirlisin ben dayanamazsim beklemeye biraz kirginlik oluyor insanin ustunde ama illaki olsun bebegim istedimCanım bende senn gibiyim .Bende Ocak annesiydim 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.Meğer hiç gelişmemiş insan ilk hamileliğinde biraz şaşkın mı oluyor ne.Kalp atışları duyulmamıştı aklıma hiç böyle bişey getirmemiştm. Hayırlısı böyleymiş napalım bir dahakinde herşey güzel olur inşallah.Benim de 3 ayım doldu ancak dr.umuz 6 ay bekleyin demişti.Şimdi tekrar dr.a da gitmek istemiyorum bi 6 ay geçsin bakalım diyorum.Ben henüz kendmi hazır hissetmiyorum ztn. Arada girip bakıyorum herkesin Allah yardımcısı olsun herkese güzel bir hamilelik süreci diliyorum.Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
aramıza hoşgeldin nazefsa :))
kızın hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin allahım..
sorularını sırayla cevaplayayım :)))
22.haftada gitmiştim en son dr a 580 gr dı oğlum.. şu an 25.haftamın içindeyim.. heralde daha da semirmiştir cünkü baya bi önde gidiyordu 2 hafta kadar :))
herşey normal giderse normal yapmak istiyorum, dr um da destekliyor. bakalım nasip son ana kadar değişmezse durumumuz normal doğum gibi görünüyor.
kıyafet almaya başladım hatta durduramıyorum kendimi o kadar yani :))))) zıbınlar, altlar, tulumlar, battaniyeler, kundaklar, hatta cok beğenip dayanamayıp aldığımız ileriki aylarda yıllarda giyebileceği şeyler..v.s...
22.haftama kadar toplamda 8 kilo aldım malesef.. biraz fazla aldım ama şu an dikkat etmeye calışıyorum, tartıya cıkmadığımdan ne kadar başarılı olduğumu bilemiyorum tabi
sen kaç kilo aldın bakalım??
Aramıza hoşgeldin canımm.. Sağlıkla alırsın inşallah minik prensesini kucağına. Benim bebeğim pazar günü 765 gr falandı SAT a göre 25. ultrasona göre 26. haftamızdayız 1 hafta önden gidiyoruz. Benim 6. haftamdan sonraki günlerim çok zor geçti şiddetli bulantı-kusma kilo kaybım oldu. 1 aydır falan iyiyim bazı şeylere karşı tiksintilerim devam ediyor ama fazlasıyla kilo almaya başladım 56ydım şuan 65 kiloyumBizim hiçbir eksiğimiz kalmadı herşeyimiz tamam odamızın da siparişi daha önce verilmişti bu ay gelecek. Sende durumlar nedir? :26:
22 eylüle kadar 10 kilo aldım ,3 haftadır kilo almıyorum ,bebişin kilosu gayet yerindeydi ,erken yumurtlama falan dedi dr ,o yüzden kilosu iyiydi ,normal seyrinde ..
sen kaç kilo aldın ,kaç haftalıksın ,bebişin kilosu kaç ?
canım çok geçmiş olsun ...çok üzüldüm ...
bebişin sana en büyük destekcin ,moralini sakın bozma bugüne geldi inşallah hayırlısı ile kucagımıza alacagımız günleride rabbim göstersin.
dualarım seninle inş.kendine bebişne dikkat et
amannn çok geçmiş olsun canım ya .
maşallah bebişne
kendine bebişine dikkat et ......
teşekkür ederiz teyzesi .....
rabbim en kısa zamanda nasip eder inş.saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün bir evlat nasip edr inş.herzaman dualarımıdasın
ooy kuzum ya ne oluyo annecim diye soruyodur yavrum
maşallah iyimiş çok şükür inş. canım rabbim kucagına aldıgın günleride göreceksin inş
çok çok geçmiş olsun
bende seni çok m erak ediyodum nasıl acaba diye çok şükür daha da ii haberlerini alıcaz.....
oo benim ogluşda tüp oglan şimdi bide tüp kızımız oldu ne güzel
allah tamamına erdirsin saglıkla sıhhatle inş
benim oglum 3 hafta önce 528gr dı şimdi nasıl bilmiyorum
kıyafet almaya başladım ben yavaş yavaş bir kaç tane
igne vurundum ben bebiş düşmesin diye o iğnelerle şişkinlik çok oldu ama şimdi iyim 5 kilo aldım bakalım sonumuz nasıl olacak
Canım hoşgeldin hayırlı olsun kızın inş saglıkla kucagına alırsın :)) canım ben en son dr ye gittiğimde 24 haftalıktım bebişim 668 gr dı kıyafet almaya başladım baya aldım ama annanemiz bizden daha çok almış birsürü kıyfet oldubende hamileliğimin ilk başında 3 kilo vermiştim geçen ay 2 kilosunu ondan önceki ayda 1 kilosunu almıştım bu ay ise bence 3 kilo fln aldım sanırım yani toplamda 6 kilo oluyo gelecek ay dikkat etmem lazım
ben hala yazlık şeyler giyiyorum kalın giyemiyorum çok sıcak basıyor beni.. sizlerde öylemisiniz? birde alışverişlerinizi yaptınızmı..
Wen çok geçmiş olsun canım ya, şimdi nasıl oldun?
Merhaba Zeynep, hayırdır ne oldu ya? Umarım atlatırsın en kısa sürede sorun her ne ise...
Benim yatak odama kendi yatak takımımız tam sığmıştı.
Yer açacağız şimdi bir şekilde fakat park yatak çok büyük olduğu için sığmaz...
5 yaş için beşiklerde sığmaz...
3 yaşına kadar yatabileceği bir beşik almayı düşündük bizde.
O sığıyor şükür.
Oda da yapmayacağız şimdilik. 3 yaşından sonra genç odası alıp oraya geçirmeyi planlıyorum inşallah.
Ben Konya'dan baktım beşiğe canım. 300 TL (Yatak dahil)
İçime sindi benim... Birde cibinlik istiyorum
Markası belisti.
Belisin e satış sitesinde var bak...
Beşik 2 Çekmeceli Asansörlü Beyaz 60*120 TR602A | Belis | E-Belis - Bebek Odası,Bebek Karyolası
cnm benim Allah yardımcın olsun.çok duygulandım yazını okuyunca.rabbim acil şifa versin bebişinide senide korusun inş. sağlık sıhhat nasib etsin sizeselam can dostlarım, geçmişi okuyamıyorum ama umarım herkesler iyidir..
benim cuma günü sonuçlarım MR sonuçlarım çıktı kemikler temizmiş yayılma yok sadece sağ göğüste 6 cm lik bir kitle var bir de koltuk altında ufak bir tane o kadar, çok şükür yayılmamış...
pazartesi ilk kemoterapiyi aldım bebişim çok korktu tekmeleyip durdu işlem sırasında 1.5 saat sürdü sonra da küstü bana bir gün kıpırdamadı ama şimdi aramız iyi yine :))
halsizlik midemde hashassiyet kabızlık baş ağrısı saç diplerimde aşırı hassasiyet hatta ağrı var sanırım saçlarım dökülecek...
ama şimdi sadece bebeğimi düşünüyorum ona bir şey olmadan şu süreci atlatıp sağ salim kucağıma almak tek dileğim...
sizlerin duaları sayesinde ayaktayım ben de namaz kılıp dua ediyorum ama hiçbir namazım göz yaşsız bitmiyor
Rabbim e diyorum ki bu benim imtahanım ben sana olan sevgim ve imanımla bu sınavı da vereceğim ama günahsız yavrum sana emanet sen onu koru ve sakın!...
İnşallah dualarımız kabul görür sonunda hepimiz seviniriz...
hepinizi seviyorum siz ve yavrularınız Allah a Emanet Olun!
günaydın kızlar nasılsınız.geçmişi okuyamadım .biz grip olduk bol bol yatıyoruz ıhlamur limon mandalina falan yiyorum sizin tavsiye edeceğiniz şeyler var mı .zor valla ilaçda içemiyorum
Hoşbulduk canımmm,ne güzel burada herkes aynı haftalarda hamileVe hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz..
OOOO maşallahh sen herşeyini tamamlamışsınn hatta önümüzdeki uzun bir süre bebişin kıyafetleri hazır olacak :))
Sennde ogluşun olacakmış ne güzelll isim düşündünmü?
Bende tam 8 kilo aldım aynı gidiyoruz şekerim
Bende pusetini aldım hastane çıkışını zıbınlarını
Beşigini de chiccodan begendikk dedesine aldırcaz
Geçen hafta şeker yüklemesi yapılmıştı,şekerim düşük çıkmış o yüzden hiç aç kalmamaya çalışıyorum..Kanımda çok düşük çıktı günlük 2 tane ferrocanol kullanıyorum.
10 gün önce gittigimde 520 gr dı.Bana zayıf geldi ne kadar doktor iyi desede..Şimdi olmuştur heralde 650 gr falan..
Tek hamile olmakla bitmiyormuşş şu anda bunu daha iyi anlıyorumm..
Canım teşekkür ederim hoşbuldukBebişin kilosuda çok güzel maşallah..Bizimki 10 gün önce 520 gr dı.Bana zayıf geldi ama doktor gayet iyi dedi.Şimdi 650-700 gr olmuştur heralde..
Çok rahat bi hamilelik geçirdim şükür,
Bende ufak tefek bişeylerini aldım
Seninkinin cinsiyeti ne canımm???
Maşallah canımmm hep böle devam eder inşallahhh..
Ben 8 kilo aldım kuzum,25 haftamın içindeyiim,Bebişin kilosu 10 gün önce 520 gr dı.Şimdi artmıştır yarın hastaneye gidicemmm bakalım kaç olmuş
Akıntım var beni korkutan,onu sormak için gidicem..
Neler yiyorsun bebişe kilo aldıracak,Benmki sanki biraz zayıf gibi geliyor bana korkuyorum..
Tüp bebişler çok degerli oluyorlar,bizim zilli annesini çok ugraştırdıSeninde ne güzel oglun olmuş,rabbim korusun yavrularımızı..
Bende çok igne vuruldum,Toplam 8 kilo aldım.Sen 5 kiloda gayet iyi gidiyorsunnnn,Bende yavaş yavaş alıyorum eşyalarını..
Şuanda ne ilaç kullanıyorsun canım?
İlk denemede tuttumu bebiş?
Canım hoşbuldukkk ,rabbim hepimizin bebeklrini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinnn..
Bizimde annanemiz alıyor hepp
Kilosuda gayet iyi maşallah
6 kiloda çok iyi gidiyorsun,ben 57 kiloydum şimdi 65 oldum.
Senin cinsiyet ne canımm?
Bu sene erkek senesiii
Canım bende yazlık giyebiliyorum,Nefes alamıyorum öbür türlü
Bebişe hastane çıkışı ,puset zıbın,tulum falan aldık
Daha alınacak çok şey var,kendimede alıcagım şeyler var..
Senn cinsiyet ne canım?Kaç haftalık kuzun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?