2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

inanmayacaksın ama kısa kollu geziyorum hala ateşler basıyor..

hoşbeldin canım.benim bebiş 2 hafta önce 776 gr.dı.
kıyafetlerini dün aldım.
toplam 8 kilo aldım şimdiye kadar...
peki ya sen?

Canım bugün itibariyle tam 20 gün oldu, kargo hala yok. Deli olucam. Arıyorum, bugün veriliyo diyolar ama hala yok. Ne yapsam ki ? benimki de cotton box.

Canım bugün itibariyle tam 20 gün oldu, kargo hala yok. Deli olucam. Arıyorum, bugün veriliyo diyolar ama hala yok. Ne yapsam ki ? benimki de cotton box.

valla bilmiyorum ki acaba ürün ellerinde mi yok acaba?? birde nevresimdunyası.com da üye girişi yapıyprsun ya, orda sipariş izleme var ordan bak istersen..siparişin durumunu öğrenmiş olursun..ben çok beğendim hepsi çok güzell..kızımın birisi kristal biriside Luoco Patisca markası..

bende ocak annesiyim allahın izniyle...
hosgeldin canim:) saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah cumlesiyle:)
benimde ayni sorunum vardi ustelikte yabanellerdeyim nerden alinir bilmiyordum sagolsun defnenin hocasi bir iki site adresi verdi
Tr de bile bu kadr icime sinen seyler bulamazdim herhalde. birde ben calismadigim icin oyle cok seye gerek duymadim ama calisanlarin
cok ihtiyaci olur. benim kislik simdi bir kotum birde kumas pantolonum var 2 de etek yere onlar. zaten haftada 2 gun kursum oluyor
diger gunler genelde evde geciyor

nevresimlerin cok ciciymis gule gule kullansin bebis. :)

canım ben de kısa zaman once int yaptıgım bi alışverişte sıkıntı yaşadım da, sorunu çözmezseniz tüketici hakem heyetine şikayet edicem dedim, biraz yüksek sesle konuştum.. bazı işletmelerde işe yarayabilir :)

hoşbulduk hamilelik nasıl gidiyor..

iyi gidiyor canım bel agrılarım ve mide yanmalarım haricinde oğluşum da ben de iyiyiz...
senin nasıl gidiyor? çift hanelere düşmüşsün sen, hazırlıklara başladın mı ?

teşekkür ederim hepiniz sağolun :) eşim inş kısa dönem yapıck bır surprız olmassa uzun donemde zaten yedek subaylk 12 ay sanırım ıns 6 ay yapar gelİR OPUYORUM HEPİNİZİ bebişleri de

Aradım demin, fabrika kaynaklı sorun yaşamışlar, bu hafta da bekleyin diyolar. 10 TL özür amaçlı parapuan yüklüyorlarmış bana, bi taraflarına ............. .

iyi gidiyor canım bel agrılarım ve mide yanmalarım haricinde oğluşum da ben de iyiyiz...
senin nasıl gidiyor? çift hanelere düşmüşsün sen, hazırlıklara başladın mı ?

benimde kaburga ağrısı ve mide yanması dışında ikimizde çok iyiyiz şükür... hazırlıklara başlamadım daha ama artık başlamayı düşünüyorum yavaş yavaş..

seni cok iyi anliyorum bende haziran grubundan cikmistim 8. hafta kalp atislarini kaybolmustu
simdi dogsa 3-4 aylik olucakti nasip iste. Allah buna saglikli uzun omur versin
ins seninde bebisin en kisa zamanda seninle olur canim
Allah gonlune gore versin
gecmis olsun canim. benim kizimdada olmustu masallah simdiye kadar bu gebelikte olmadi.
bol su icmeye calisiyorum bence bununda etkisi sende bol bol ic.
canim dualarimiz seninle ins en kisa zamanda sagligina kavusur ve bebisini kucagina alirsin.
Allah yardimcin olsun.
masallah cok sabirlisin ben dayanamazsim beklemeye biraz kirginlik oluyor insanin ustunde ama illaki olsun bebegim istedim
bir kizimda var ustelik.hayirlisiyla sende alirsin insallah kucagina canim. ben surec bitsin diye sabirsizlikla bekliyordum 3 ay demisti bana dr.

kızlar bazı kişiler ilişkiye devam et normal doğuma faydası olur diyorlar, bazıları da erken doğuma sebep olur diyorlar.ayrıca devam etsek haftada birmi yoksa daha seyrekmi devam etmeli.daha doğuma 3 ay var.şimdiden kapanış yapmak doğrumu.siz napıyorsunuz.ben bu konularda çok kararsızım.

Hoşbulduk canımmm,ne güzel burada herkes aynı haftalarda hamileVe hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz..
OOOO maşallahh sen herşeyini tamamlamışsınn hatta önümüzdeki uzun bir süre bebişin kıyafetleri hazır olacak :))
Sennde ogluşun olacakmış ne güzelll isim düşündünmü?
Bende tam 8 kilo aldım aynı gidiyoruz şekerim
Bende pusetini aldım hastane çıkışını zıbınlarını
Beşigini de chiccodan begendikk dedesine aldırcaz
Geçen hafta şeker yüklemesi yapılmıştı,şekerim düşük çıkmış o yüzden hiç aç kalmamaya çalışıyorum..Kanımda çok düşük çıktı günlük 2 tane ferrocanol kullanıyorum.
10 gün önce gittigimde 520 gr dı.Bana zayıf geldi ne kadar doktor iyi desede..Şimdi olmuştur heralde 650 gr falan..
Tek hamile olmakla bitmiyormuşş şu anda bunu daha iyi anlıyorumm..

Canım teşekkür ederim hoşbuldukBebişin kilosuda çok güzel maşallah..Bizimki 10 gün önce 520 gr dı.Bana zayıf geldi ama doktor gayet iyi dedi.Şimdi 650-700 gr olmuştur heralde..
Çok rahat bi hamilelik geçirdim şükür,
Bende ufak tefek bişeylerini aldım
Seninkinin cinsiyeti ne canımm???

Maşallah canımmm hep böle devam eder inşallahhh..
Ben 8 kilo aldım kuzum,25 haftamın içindeyiim,Bebişin kilosu 10 gün önce 520 gr dı.Şimdi artmıştır yarın hastaneye gidicemmm bakalım kaç olmuş

Akıntım var beni korkutan,onu sormak için gidicem..
Neler yiyorsun bebişe kilo aldıracak,Benmki sanki biraz zayıf gibi geliyor bana korkuyorum..

Tüp bebişler çok degerli oluyorlar,bizim zilli annesini çok ugraştırdıSeninde ne güzel oglun olmuş,rabbim korusun yavrularımızı..
Bende çok igne vuruldum,Toplam 8 kilo aldım.Sen 5 kiloda gayet iyi gidiyorsunnnn,Bende yavaş yavaş alıyorum eşyalarını..
Şuanda ne ilaç kullanıyorsun canım?
İlk denemede tuttumu bebiş?

Canım hoşbuldukkk ,rabbim hepimizin bebeklrini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinnn..
Bizimde annanemiz alıyor hepp
Kilosuda gayet iyi maşallah
6 kiloda çok iyi gidiyorsun,ben 57 kiloydum şimdi 65 oldum.
Senin cinsiyet ne canımm?
Bu sene erkek senesiii

ben hala yazlık şeyler giyiyorum kalın giyemiyorum çok sıcak basıyor beni.. sizlerde öylemisiniz? birde alışverişlerinizi yaptınızmı..

Canım bende yazlık giyebiliyorum,Nefes alamıyorum öbür türlü
Bebişe hastane çıkışı ,puset zıbın,tulum falan aldık
Daha alınacak çok şey var,kendimede alıcagım şeyler var..
Senn cinsiyet ne canım?Kaç haftalık kuzun?

Aynı beşik Özelcan Bebenin sitesinde de satışta.

Belis Belis 2 Çekmeceli Asansörlü Beşik Beyaz | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

Burada 255.75'e düşmüş.Kızlar ben aslında park yatak almayı istiyorum.En azından sonrasında bebek büyüyünce toplayıp kaldırması da kolay olur.Yoksa beşik alsam onu koyacak bir yer de bulmam gerekiyor Gerçi henüz tam karar vermiş değilim.

cnm benim Allah yardımcın olsun.çok duygulandım yazını okuyunca.rabbim acil şifa versin bebişinide senide korusun inş. sağlık sıhhat nasib etsin size

günaydın kızlar nasılsınız.geçmişi okuyamadım .biz grip olduk bol bol yatıyoruz ıhlamur limon mandalina falan yiyorum sizin tavsiye edeceğiniz şeyler var mı .zor valla ilaçda içemiyorum

geçmiş olsun cnm.dinlen bol bol sıvı al

benim erkek 26 hafta doluyor bugun gün geçtikçe heyecan basıyor kavuşma anını düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…