Hoşbulduk canımmm,ne güzel burada herkes aynı haftalarda hamileVe hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz..
OOOO maşallahh sen herşeyini tamamlamışsınn hatta önümüzdeki uzun bir süre bebişin kıyafetleri hazır olacak :))
Sennde ogluşun olacakmış ne güzelll isim düşündünmü?
Bende tam 8 kilo aldım aynı gidiyoruz şekerim
Bende pusetini aldım hastane çıkışını zıbınlarını
Beşigini de chiccodan begendikk dedesine aldırcaz
Geçen hafta şeker yüklemesi yapılmıştı,şekerim düşük çıkmış o yüzden hiç aç kalmamaya çalışıyorum..Kanımda çok düşük çıktı günlük 2 tane ferrocanol kullanıyorum.
10 gün önce gittigimde 520 gr dı.Bana zayıf geldi ne kadar doktor iyi desede..Şimdi olmuştur heralde 650 gr falan..
Tek hamile olmakla bitmiyormuşş şu anda bunu daha iyi anlıyorumm..
Canım teşekkür ederim hoşbuldukBebişin kilosuda çok güzel maşallah..Bizimki 10 gün önce 520 gr dı.Bana zayıf geldi ama doktor gayet iyi dedi.Şimdi 650-700 gr olmuştur heralde..
Çok rahat bi hamilelik geçirdim şükür,
Bende ufak tefek bişeylerini aldım
Seninkinin cinsiyeti ne canımm???
Maşallah canımmm hep böle devam eder inşallahhh..
Ben 8 kilo aldım kuzum,25 haftamın içindeyiim,Bebişin kilosu 10 gün önce 520 gr dı.Şimdi artmıştır yarın hastaneye gidicemmm bakalım kaç olmuş
Akıntım var beni korkutan,onu sormak için gidicem..
Neler yiyorsun bebişe kilo aldıracak,Benmki sanki biraz zayıf gibi geliyor bana korkuyorum..
Tüp bebişler çok degerli oluyorlar,bizim zilli annesini çok ugraştırdıSeninde ne güzel oglun olmuş,rabbim korusun yavrularımızı..
Bende çok igne vuruldum,Toplam 8 kilo aldım.Sen 5 kiloda gayet iyi gidiyorsunnnn,Bende yavaş yavaş alıyorum eşyalarını..
Şuanda ne ilaç kullanıyorsun canım?
İlk denemede tuttumu bebiş?
Canım hoşbuldukkk ,rabbim hepimizin bebeklrini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinnn..
Bizimde annanemiz alıyor hepp
Kilosuda gayet iyi maşallah
6 kiloda çok iyi gidiyorsun,ben 57 kiloydum şimdi 65 oldum.
Senin cinsiyet ne canımm?
Bu sene erkek senesiii
Canım bende yazlık giyebiliyorum,Nefes alamıyorum öbür türlü
Bebişe hastane çıkışı ,puset zıbın,tulum falan aldık
Daha alınacak çok şey var,kendimede alıcagım şeyler var..
Senn cinsiyet ne canım?Kaç haftalık kuzun?
kızlar bazı kişiler ilişkiye devam et normal doğuma faydası olur diyorlar, bazıları da erken doğuma sebep olur diyorlar.ayrıca devam etsek haftada birmi yoksa daha seyrekmi devam etmeli.daha doğuma 3 ay var.şimdiden kapanış yapmak doğrumu.siz napıyorsunuz.ben bu konularda çok kararsızım.
inanmayacaksın ama kısa kollu geziyorum hala ateşler basıyor..
kızlar bazı kişiler ilişkiye devam et normal doğuma faydası olur diyorlar, bazıları da erken doğuma sebep olur diyorlar.ayrıca devam etsek haftada birmi yoksa daha seyrekmi devam etmeli.daha doğuma 3 ay var.şimdiden kapanış yapmak doğrumu.siz napıyorsunuz.ben bu konularda çok kararsızım.
cnm aramıza hoşgeldin öncelikle.kıyafet konusunda aramızda almaya başlamayanlarda var ama %90 nımız bitirdik bebişlerin kıyafetlerini ıvırzıvırı kaldı benim küveti şampuan ve biberon gibi..ben 7 kg aldım.bebeğim kaç gr oldu bilmiyorum önümüzzdeki cumartesi randevum var görücem minnoşumuAranıza yeni katıldım,Bende pgt+tüp bebekle hamile kaldım..
Bi kızımız olucak inşallhhhh Adıda EYLÜL
Benmde sezeryana karar verdi doktorum dogum şekli olarak..Sizin bebişleriniz kaç gr?
Kıyafet almaya başladınız mı kuzucuklaraaa?
Bide kaç kilo aldınızzz?
Biraz meraklıyımdırda:26:
benim erkek 26 hafta doluyor bugun gün geçtikçe heyecan basıyor kavuşma anını düşünüyorum..
Teşekkürederim canım bakalım son aylarda inş çok çok kilo almamevet bu sene erkekler çoğunlukta canım ama bizim kızımız olcak inş
dün gece rüyamda rahmetli babacığımı gördüm.anneme anlatamıyorum onu gördüğüm zaman rüyamda üzülmesin diye.. cnm babam tekrar ölüyo rüyamda ve diriliyo ben ölmedim uyuyodum sadece diyo ayağa kalkıyo onu su dolu büyük bir bir şişe benzeri birşeye bembeyaz kefenle koymuşuz değişik bi olaydı.derken uyanıyo şişeyi açıp onu ordan çıkarıorum.ölmedim ben uyuyodum diyo.başlıyoruz la ilahe illallah muhammeden resulullah Allahüekber demeye..anneme koltuk almışım hediye olarak karışık bir rüyaydı hayır olsun..çok özlemişim babamı nezmandır görmüyordum girmiyodu rüyalarıma babacım
cnm aramıza hoşgeldin öncelikle.kıyafet konusunda aramızda almaya başlamayanlarda var ama %90 nımız bitirdik bebişlerin kıyafetlerini ıvırzıvırı kaldı benim küveti şampuan ve biberon gibi..ben 7 kg aldım.bebeğim kaç gr oldu bilmiyorum önümüzzdeki cumartesi randevum var görücem minnoşumuneden sezeryana karar verdi doktorun anlamadım..karar vermesi için erkekn değilmi.bebeğin kafası daha dönüp dönmediği belli değil bu aylarda.ben normal doğum istiyorum umarım sezeryan olmam benide sezeryan korkutuyo malesef
dün gece rüyamda rahmetli babacığımı gördüm.anneme anlatamıyorum onu gördüğüm zaman rüyamda üzülmesin diye.. cnm babam tekrar ölüyo rüyamda ve diriliyo ben ölmedim uyuyodum sadece diyo ayağa kalkıyo onu su dolu büyük bir bir şişe benzeri birşeye bembeyaz kefenle koymuşuz değişik bi olaydı.derken uyanıyo şişeyi açıp onu ordan çıkarıorum.ölmedim ben uyuyodum diyo.başlıyoruz la ilahe illallah muhammeden resulullah Allahüekber demeye..anneme koltuk almışım hediye olarak karışık bir rüyaydı hayır olsun..çok özlemişim babamı nezmandır görmüyordum girmiyodu rüyalarıma babacım
oyyy maşallahhhBende çok heyecanlanıyorum bazen hayalini kuruyorummm,bir an önce gelsin o günler istiyorummm sabırsızlanıyorum kızıma kavuşacagımm içinnn
Ohh ne güzell sennde kızın olcakkk..Başka çocuk varmı?
Canım allah rahmet eylesinnnn,Bende çok güzel rüyalar görüyorumm bu aralar...
Yok canım ilk çoçuğum olcak inş zaten daha 1,5 yıllık evliyîmoyyy maşallahhhBende çok heyecanlanıyorum bazen hayalini kuruyorummm,bir an önce gelsin o günler istiyorummm sabırsızlanıyorum kızıma kavuşacagımm içinnn
Ohh ne güzell sennde kızın olcakkk..Başka çocuk varmı
Canım allah rahmet eylesinnnn,Bende çok güzel rüyalar görüyorumm bu aralar...
iyi günlerde kullan canımSelam arkadaşlar..
yine bir gün daha bebişlerimize yaklaştık çok şükür..işlerim yoğundu o sebebten anca size yazma fırsatı buldum..umarım herkes çok iyidir..
kızıma nevresimdunyası.com dan nevresim sipariş vermiştim 2 tane kızıma bir tanede kendime..4 günde kargo elime ulaştı çok şükür..çok güzeller ya..kaliteside güzel çok beğendim..benim kinin markası cottonbox..hepsi %100 pamuk..Eki Görüntüle 529275 Eki Görüntüle 529273 tavsiye ederimm resimlerinide yüklüyorum..
chekirdekkcim senin nevresimlerin neden gecikti ki?
yaprak çok geçmiş olsun canım..umarım en kısa zamanda kurtulursun..
zeynepfaz canım arkadaşım Allah yardımcın olsun..her zaman dualarımdasın..
yaramazpisi herşeyde bir hayır vardır canım..Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin..eşin kısa mı uzun dönemmi askerlik yapacak..ben 15 ay bekledim eşimi..asker yolu beklemek çok zor..inanki çocuk olmadan beklemesi daha kolaydır umarım..bizim o dönemde bebeğimiz yoktu..iyikide yokmuş..Allah yardımcın olsun..
benim kızımda yasak olmamışdı doguma kadar devam ettikkızlar bazı kişiler ilişkiye devam et normal doğuma faydası olur diyorlar, bazıları da erken doğuma sebep olur diyorlar.ayrıca devam etsek haftada birmi yoksa daha seyrekmi devam etmeli.daha doğuma 3 ay var.şimdiden kapanış yapmak doğrumu.siz napıyorsunuz.ben bu konularda çok kararsızım.
evt hemde ne degerli bebişler sıpacıklar dogsunlar totosuna totosuna vurcazHoşbulduk canımmm,ne güzel burada herkes aynı haftalarda hamileVe hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz..
OOOO maşallahh sen herşeyini tamamlamışsınn hatta önümüzdeki uzun bir süre bebişin kıyafetleri hazır olacak :))
Sennde ogluşun olacakmış ne güzelll isim düşündünmü?
Bende tam 8 kilo aldım aynı gidiyoruz şekerim
Bende pusetini aldım hastane çıkışını zıbınlarını
Beşigini de chiccodan begendikk dedesine aldırcaz
Geçen hafta şeker yüklemesi yapılmıştı,şeker.Bizimki 10 gün önce 520 gr dı.
Tüp bebişler çok degerli oluyorlar,bizim zilli annesini çok ugraştırdıSeninde ne güzel oglun olmuş,rabbim korusun yavrularımızı..
Bende çok igne vuruldum,Toplam 8 kilo aldım.Sen 5 kiloda gayet iyi gidiyorsunnnn,Bende yavaş yavaş alıyorum eşyalarını..
Şuanda ne ilaç kullanıyorsun canım?
İlk denemede tuttumu bebiş?
Kızlar sizdede akıntı sorunu varmı?
Birde bende karnımın bazı yerlerinde sertleşme oluyor,snki bebek yaslanıyormuş gibi..Buna kasıla diyorlar.
Doktoruma sordugumda bunun yalancı kasılmalar oldugunu ve normal oldugunu söylüyor.
Sizlerdede varmı bu sorun?
Beni korkutuyor bu durum zaman zaman erken dogum riskimmi var acaba diye düşünüyorum...
Kızlar sizdede akıntı sorunu varmı?
Birde bende karnımın bazı yerlerinde sertleşme oluyor,snki bebek yaslanıyormuş gibi..Buna kasıla diyorlar.
Doktoruma sordugumda bunun yalancı kasılmalar oldugunu ve normal oldugunu söylüyor.
Beni korkutuyor bu durum zaman zaman erken dogum riskimmi var acaba diye düşünüyorum...
sanki onu özlüyorum.. bazen öyle bişey oluyor içimde..
Yok canım ilk çoçuğum olcak inş zaten daha 1,5 yıllık evliyîm
iyi günlerde kullan canım
benim kızımda yasak olmamışdı doguma kadar devam ettik
dr demişti doguma yardımcı olur (açılma kolay olur) demişti
yasak koymamıştı ama tabi hiç açılmam olmadı sezeryenle dogum oldu kısmet böyleymiş
bundada ogluşumda dr yasakladı doguma kadar yani biz unuttuk bu gibi şey hatta o nedir bilmiyoruz
sende dr sor istersen ,dr yasaklamadıktan sonra bir problem olmaz
haftada kaç olur tabi degişir herkezinki farklı tabi
evt hemde ne degerli bebişler sıpacıklar dogsunlar totosuna totosuna vurcaz
benim bir de kızım var canım zor geliyo benim bebişler (iğnler ilaçlar kullanmadıgım kalmadı)
dr tüp bebek deneyelim dedi 2. tüp bebiş oglum
bir tane kendiliginden hamiş kaldım düşük oldu,1. denemede tüp,tutundu düşük oldu 1 hafta sonra
bunda 4. ay 16. haftaya kadar progestan iğne ve vajinal ilaç kullandım
çok şişirdi beni,başka biri oldum resmen
şimdi normal ilaçlarımı vitaminim onları kullanıyorum çok şükür
senin ilk denememi ,...
rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
Kıyamam sana canım benmmm..Babaların yeri çok farklı..Emnmki senden dua bekliyordur ,rabbim nur içinde yatırsınnn
Ayyy ne güzell maşallah canımm..
Evet canımmm benm de ilk deneme ve ilk bebekk
Bende kullandım canım o ilaçları,bilirim zorluklarını...
Bir an önce dogsalar da ısırsak kuzucuklarıı
inşallah inşallah canım bugünlere geldik rabbim kucagımızada almyı nasip edr inşKızlar sizdede akıntı sorunu varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?