2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Teşekkürederim canım bakalım son aylarda inş çok çok kilo almam evet bu sene erkekler çoğunlukta canım ama bizim kızımız olcak inş

Canımm valla biz korkumuza ilk günden beri hiç girmiyoruz ilişkiyeAma bence bu aylarda erken doguma sebebiyet veriyor diye bir çok hastaya yasaklandıgını biliyorum..Tabi doktoruna sorman en dogrusur ama benm fikrim girmemenden yana..

inanmayacaksın ama kısa kollu geziyorum hala ateşler basıyor..

eneeee

canım olur mu öle şey canın sıtıyosa devam et doktorun yasaklamaıyosa eger sen de kısma yanı

rahatsız olursan zaten daha fazlasını yapamazsın haftada ne kadar olucagı herkese göre değişir bence...

dün gece rüyamda rahmetli babacığımı gördüm.anneme anlatamıyorum onu gördüğüm zaman rüyamda üzülmesin diye.. cnm babam tekrar ölüyo rüyamda ve diriliyo ben ölmedim uyuyodum sadece diyo ayağa kalkıyo onu su dolu büyük bir bir şişe benzeri birşeye bembeyaz kefenle koymuşuz değişik bi olaydı.derken uyanıyo şişeyi açıp onu ordan çıkarıorum.ölmedim ben uyuyodum diyo.başlıyoruz la ilahe illallah muhammeden resulullah Allahüekber demeye..anneme koltuk almışım hediye olarak karışık bir rüyaydı hayır olsun..çok özlemişim babamı nezmandır görmüyordum girmiyodu rüyalarıma babacım

Son düzenleme:
İyi günler kızlar okuyup cvp yazıyorum ama slm veremdim size bi türlü umarım herkes iidir bn îim çok şükür ama acaip başım agrıyo ve yüzümün şiş olduğunu hissediyorum sürekli yatmak istiyorum minoset içsemmi acaba diye düşünüyorum cinsellik konusunda ben biraz kaçınıyorum en son ilişki olduğunda iki gün agrım oldu o gün bügündür yasakladım doktora gittiğimde sorcam bakalım ne dicek

cnm aramıza hoşgeldin öncelikle.kıyafet konusunda aramızda almaya başlamayanlarda var ama %90 nımız bitirdik bebişlerin kıyafetlerini ıvırzıvırı kaldı benim küveti şampuan ve biberon gibi..ben 7 kg aldım.bebeğim kaç gr oldu bilmiyorum önümüzzdeki cumartesi randevum var görücem minnoşumu neden sezeryana karar verdi doktorun anlamadım..karar vermesi için erkekn değilmi.bebeğin kafası daha dönüp dönmediği belli değil bu aylarda.ben normal doğum istiyorum umarım sezeryan olmam benide sezeryan korkutuyo malesef

Son düzenleme:
benim erkek 26 hafta doluyor bugun gün geçtikçe heyecan basıyor kavuşma anını düşünüyorum..

oyyy maşallahhh Bende çok heyecanlanıyorum bazen hayalini kuruyorummm,bir an önce gelsin o günler istiyorummm sabırsızlanıyorum kızıma kavuşacagımm içinnn

Teşekkürederim canım bakalım son aylarda inş çok çok kilo almam evet bu sene erkekler çoğunlukta canım ama bizim kızımız olcak inş

Ohh ne güzell sennde kızın olcakkk..Başka çocuk varmı?

Canım allah rahmet eylesinnnn,Bende çok güzel rüyalar görüyorumm bu aralar...

Canım hoşbuldukkkk
Bende hemoroid sorunu var birde tüp bebekle gebe kaldım..o yüzden doktorum hiç normal doguma zorlamayalım dedi..Zaten rahmimde çok dar,alttan muayene bile işkence gibi geliyor bana..
Bende ilk bu hafta aldım chiccoda indirim vardı.
Bende hiç sezeryan istemiyorum ama şuandaki görüşler öyle..7kg gayet iyi almışsın canım.

canım ruyan hayırlara cıksın Allah rahmet eylesin....Dua bekliyordur belki de...

sanki onu özlüyorum.. bazen öyle bişey oluyor içimde..

Yok canım ilk çoçuğum olcak inş zaten daha 1,5 yıllık evliyîm

iyi günlerde kullan canım
benim kızımda yasak olmamışdı doguma kadar devam ettik
dr demişti doguma yardımcı olur (açılma kolay olur) demişti
yasak koymamıştı ama tabi hiç açılmam olmadı sezeryenle dogum oldu kısmet böyleymiş
bundada ogluşumda dr yasakladı doguma kadar yani biz unuttuk bu gibi şey hatta o nedir bilmiyoruz
sende dr sor istersen ,dr yasaklamadıktan sonra bir problem olmaz
haftada kaç olur tabi degişir herkezinki farklı tabi
evt hemde ne degerli bebişler sıpacıklar dogsunlar totosuna totosuna vurcaz
benim bir de kızım var canım zor geliyo benim bebişler (iğnler ilaçlar kullanmadıgım kalmadı)
dr tüp bebek deneyelim dedi 2. tüp bebiş oglum
bir tane kendiliginden hamiş kaldım düşük oldu,1. denemede tüp, tutundu düşük oldu 1 hafta sonra
bunda 4. ay 16. haftaya kadar progestan iğne ve vajinal ilaç kullandım
çok şişirdi beni,başka biri oldum resmen
şimdi normal ilaçlarımı vitaminim onları kullanıyorum çok şükür
senin ilk denememi ,...
rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

Kızlar sizdede akıntı sorunu varmı?

Birde bende karnımın bazı yerlerinde sertleşme oluyor,snki bebek yaslanıyormuş gibi..Buna kasıla diyorlar.
Doktoruma sordugumda bunun yalancı kasılmalar oldugunu ve normal oldugunu söylüyor.
Sizlerdede varmı bu sorun?
Beni korkutuyor bu durum zaman zaman erken dogum riskimmi var acaba diye düşünüyorum...

akıntımda kasılmam da var..

kızlar merhaba,vaktim yok hemen çıkcam çarşıya hamile kıyafeti almaya gidicem de bişey sorcam,tubiluba nerde haberiniz varmı görünmüo?

canım o bahsettiğin hem kasılma oalbilir hem de bebek kendısını dayıyor olabilir

zaten bebekse bunu hissedersin.....kasılma ise gercek adı

braxton hick kaıslmaları.....rahım kendisini kasarak doğuma hazırlanıyor

ıkıncı trımester sonlarında baslıo genelde ama bazıalrında 18. haftada da baslıyabılıyormuş

kımısı de hıc yasamıyormuş....korkulucak bişey değil...kasılma olup olmadıgını anlamak ıcın avcunu karnına

koyup rahmının toplanıp toplanmadıgını anlayabılrısın...buradan da ayrıntılı bilgi alabilirsin :)

Braxton Hicks kaslmalar-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]

Son düzenleme:
sanki onu özlüyorum.. bazen öyle bişey oluyor içimde..

Kıyamam sana canım benmmm..Babaların yeri çok farklı..Emnmki senden dua bekliyordur ,rabbim nur içinde yatırsınnn

Yok canım ilk çoçuğum olcak inş zaten daha 1,5 yıllık evliyîm

Ayyy ne güzell maşallah canımm..

Evet canımmm benm de ilk deneme ve ilk bebekk
Bende kullandım canım o ilaçları,bilirim zorluklarını...
Bir an önce dogsalar da ısırsak kuzucuklarıı

inşallah inşallah canım bugünlere geldik rabbim kucagımızada almyı nasip edr inş
akıntıya gelince benimde oluyo
o kasılmalarda bebek hareketleri bebiş ayakları ile yitiyodur gergin bir duruşu oluyo

benim dr cinsellikle ilgili drum hiç bi sakınca yok dedi ,kendisi sordu hatta ve bana yapmamı istedi ,tv de adam sanırım Prof.dr hattat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…