2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
benim dr cinsellikle ilgili drum hiç bi sakınca yok dedi ,kendisi sordu hatta ve bana yapmamı istedi ,tv de adam sanırım Prof.dr hattat

bitti tüğğğğğ meleğin programındaydı zaplarken görmüştüm ,bence dr sormalıısn ,benimki izin verdi hatta erteleme yap dedi ,ama insan bu koca göbekle olmuyor işte düz yatsam ,nefesim zorlanıyor yan dönsem neyseeeee :))bence dr sormalısın ,riski gebelikse farklı ama herşey şuana kadar normalse

Canımm teşekkür ederimm okudum şimdi,Sanırım her hamile de oluyor kafaya takmamak gerekiyor.

hımm ozman durum başka hemoroidi olan zaten normal doğum düşünmemeli benimde fikrim doktorunla aynı.. önyargılı yaklaştım biraz cnm ama kimi doktorlar bu işi para olayına döndürmüş tutturmuşlar bi sezeryan gidiyorlar ondan sordum ama doktorunun kararı iyi.inşallah bi avazda doğumalr nasipoe tsin rabbim hepimize... 7k iyimii ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum da sanırım hormonalrdanda biraz

cnm akıntı sorunu bendede var sarı akıntım var.ama ben daha önce hamilelik öncesinde mantar enfeksiyonu geçirdim doktorum oyüzden dedi,bikere fitil kullandım 1 hafta sonra yine aynı sarı akıntıya dönüştü.temiz tutmaya çalışıyorum işte yapabilceğimiz bişey yok cnm arada benimde sancılarım oluyor çok yorulduğumda

Son düzenleme:
ii akşamlar kızlar
kızımı almaya gidiyorum
bebişlerinize kendinize dikkat edin

Aradım demin, fabrika kaynaklı sorun yaşamışlar, bu hafta da bekleyin diyolar. 10 TL özür amaçlı parapuan yüklüyorlarmış bana, bi taraflarına ............. .

alemsin sen ya

benimde kaburga ağrısı ve mide yanması dışında ikimizde çok iyiyiz şükür... hazırlıklara başlamadım daha ama artık başlamayı düşünüyorum yavaş yavaş..

iyi gidiyor canım bel agrılarım ve mide yanmalarım haricinde oğluşum da ben de iyiyiz...
senin nasıl gidiyor? çift hanelere düşmüşsün sen, hazırlıklara başladın mı ?

kızlaaaaar mide yanması icin GAVİSCON

erken doğum riskin yoksa ve drun yasaklamadıysa, sorun yok benim bildiğim canım.. actiona devam yani

biz ömer koyucaz nasip olursa :)))))))
benim şeker yüklemem 28.haftada yapılacak, hiç istemiyorum ama mecburuz..
bebişe maşallah canım zayıf değil bence.. ama kilo aldırmak istiyorsan bol bol et yee... her sabah bir yumurta mutlaka

rüyan hayrolsun canım.. bir hayır yap, bir fakir ya da çocuk sevindir canım.. mekanı cennet olsun inşallah.

kızlar merhaba,vaktim yok hemen çıkcam çarşıya hamile kıyafeti almaya gidicem de bişey sorcam,tubiluba nerde haberiniz varmı görünmüo?

valla tubilubba'yı gören bana da sölesinnnnnnnn

ayrıca;

orkidecim nevresimler cok güzel, güle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah canım..

sensiblegirl gecmiş olsun canım bol bol dinlen, cıkma yataktan.. iyi bak kendine ve bebişlere

kızlar 26 eylulde tetanız iğnemı oldum 2-3 gun agrıdı gectı

ama dün akşamdan berı iğne oldugum yer kolumun ustune yatınca acıo :S

noldukı aceba yaa :26:

orkidecim nevresimler cok güzel, güle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah canım..[/COLOR]

sağolasın canım benim..

geçmiş olsun canım..bayada olmuş aşı olduğun..neden acıo bilmem ki

senin şansına canım..olsun vardır herşeyde bir hayır diyelim..en kısa zamanda ulaşır eline kargon inş..

aaa enteresan yaa ikinci doz geliyo senin nerdeyse..
neden acır ki.. bence arayıp aile hekimligine sor canım..

sağolasın canım benim..

geçmiş olsun canım..bayada olmuş aşı olduğun..neden acıo bilmem ki

bilemedım kı canım yatamadım ustune dun akşam

şimdide kolumu kaldırıcna agrıdı neyse dieğr ası için gidince sorarım hemsıreye :)

Merhaba arkadaşlar,
Sayfalar baya ilerlemiş geçmişi okumaya vaktim olmadı henüz..
Herkesler iyidir inşAllah.. Ben yavaş yavaş cam falan siliyorum.. Eşim duysa cam sildiğimi bir güzel kavga ederiz.
Çünkü 6. kattayız ve cam silmek oldukça zorlu oluyor. Ama eşimde bu ara çok yoğun çalışıyor mecbur iş başa düştü..
Kayınvalide yapma falan demiyo zaten yavaş yavaş yaparsın diyo.. Kafayı yemek üzereyim.. Evimiz dubleks ve resmen 2 daire..
Her katta 2 oda, 1 salon, mutfak, tuvalet, banyo, balkonlar ve teraslar var.. Sinir krizi geçirmemek için zor tutuyorum kendimi..

ay canım dikkat et fazla uzanmamak gerek..olmadı camlar için bir kadın falan tut..ay dubleks mi? Allah yardımcın olsun..dubleks evin bakımı çok zor hiç iş bitmiyor..kolay gelsin canım sana..

canım dikkat et yaa ne acelesi var silinir sonra yani Allah Allah kayınvaliden silsin

camları silemıorm anne onu da sen yapsan deyıversen çok mu yaslı kayınvaliden ?

ya her iş yapılır iyi de olur hareket etmıs olursun ama o koca göbekle cama nası cıkıtın canım :26:

Canlarım daha hastane çantam hazır değil, ama ben lohusa tacımı bitirdim bugün Bitirir, bitirmez de sizinle paylaşmak istedim. Bebişimle ilgili birşeyler yapmak çoook güzel ya... Taca yapıştırdığım için bombeli oldu birazcık o yüzden farklı açılardan çektim. Tontirik valla iyiki örneklerini paylaştın canım ya, çok iyi oldu. Senin paylaştığın resimler olmasa asla aklıma gelmezdi

kıss boşver camı filan yapma bence yada bir kadın tut sen niye uğraşıosunki canım bu halinle Allah korusun dikkat et, bide 6.kattayım diosun korkarım ben walla hayatta yapamazdımm iyi cesaret sendeki

canım hayırlı olsun kızının nevresimleri çok beğendim. ben de taçdan almıştım indirimden daha doğrusu anannesi aldı. bi tane daha almak gerekirmi bi de uyku seti var 2. takımı düşünsemmi bilemedim.

hoşgeldin canım
kıyafet olayına başlamadım diebiliriz 3-5 parça bişeler aldım ama haftaya kısmetse tamamlicam hepsini
benim kilo olayım vahim 52 kilo ile hamile kaldım şu anda 63 kiloyum iştahım çok açık:)
ben bugün gittim doktara bazı şikayetlerim vardı bebeğim şu anda 1.200gr çok iyi dedi kilosu doktor

canım çok geçmiş olsun inşallah bir problem çıkmaz atlatırsın hemen Allah yardımcın olsun

canım güle güle kullanın çok güzeller.bizede ilk uyku setinden hediye geldi,çok beğendim görünce dibim düştü:)) çok tatlı bebişli bebişli:)

kızlar limangonun bebek bölümü çok güzel,hem hamileler için de güzel kıyafetler çıkıyo... bebişim için battaniyeler ve ter bezleri sipariş vermiştim,kendim içinde şık bir bluz ve kalın bir hamile kapşonlusu sipariş vermiştim kargolarım geldi bayıldımmm hepsi çok güzel,hele battaniyeler süperrr:) bakmanızı tavsiye ederim güzel kampanyalar oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…