2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
hayir olsun ruyan, Allah babaninda mekanini cennet etsin canim. dua istiyor senden bizde oyle inanilir vefat eden birini gorunce.
ya bende isteksizlik var cok adam bosucak beni yakinda. yataklarda ayri zaten kardes gibim olduk
cok sabirli kocam varmis hee :))
kızlar merhaba,vaktim yok hemen çıkcam çarşıya hamile kıyafeti almaya gidicem de bişey sorcam,tubiluba nerde haberiniz varmı görünmüo?
hic farkinda degilim canim, belki vakti olmamistir girememistir.
Kolay gelsin. ben normal evin isiyle basedemiyorum valla.
oyle buyuk temilzik icin yardimci alsan canim. gunluk isleri sen yaparsin

cok guzel olmus ben hala yapicam:)
ne tembelim gidip alamadim bile malzemeleri hic firsat olmadi:)
ama bu haftaici seytanin bacagini kiricam:)

selam kızlar ,
sağlık ocağından kan aldırmıştım demir için.. tam kan bakmışlar sonuçlar iyi şükür..
troid iyi,
glikoz iyi,
demir iyi,kan değerim falan iyi çıktı..

aile hekimi bunları okurken şeker iyi dedi,glikoz için ..bende yükleme yapılmadan anlaşılıyor mu ki dedim..evet dedi..28.haftada yükleme yaptırıcam dedim gerek yok dedi :44: tabi ben onu dinlemem yaptırırım ..
32. haftada baktırırsın mı ne öyle bişiler dedi :44:

Valla canım biz uzun zamandır erken doğum olayından, eşimle birbirimize sarılıp yatıyoruz. Çok özledim o ayrı. Çünkü cinsellikte güzel bir paylaşım. Ama bu dönem geçiçi. Bana doktorum ilk başta herhangi bir risk olmadığı sürece son ana kadar cinsel ilişki serbest demişti. Eğer doktoruna sor, bir sakıncası yoksa devam edin derim...

Biz mesela birbirimize uzak durduğumuz bu süreçte, gerçekten duygusal bağımız daha da arttı. Belki cinsellik yasak ama küçük dokunuşlar, sarılmalar, sohbetler, bunlar da çok güzel... Ben gerçek ilişkilerde böyle durumların ilişkileri daha da güçlendirdiğine inanıyorum...

ay canım dikkat et fazla uzanmamak gerek..olmadı camlar için bir kadın falan tut..ay dubleks mi? Allah yardımcın olsun..dubleks evin bakımı çok zor hiç iş bitmiyor..kolay gelsin canım sana..

kıss boşver camı filan yapma bence yada bir kadın tut sen niye uğraşıosunki canım bu halinle Allah korusun dikkat et, bide 6.kattayım diosun korkarım ben walla hayatta yapamazdımm iyi cesaret sendeki

Kolay gelsin. ben normal evin isiyle basedemiyorum valla.
oyle buyuk temilzik icin yardimci alsan canim. gunluk isleri sen yaparsin

Kayınvalidem yaşlı falan değil ama işine gelince yapanlardan.. 56 yaşında. Haftasonu kendi akrabaları gelecek ama tık yok. Böyle büyük bir eve çıkmadan önce büyük temizliklerde tek başıma başedemem dedim ama ama işte.. inanın herkes birarada yaşamayı istemez ama tüm evin işi bana bakacağını bildiğim için ben normal bir dairede oturmayı daha çok istiyordum. Güya kendisi ikimizinde ayrı düzeni olsun diye böyle bir ev istedi ama heran beraberiz.. O zaman ne gerek var bu kadar büyük bir eve.. Alt katı doğru dürüst kullanmıyor bile ama düzenler ayrı.. Benimde kafam buna basmıyor işte. Sinirlerim hop hop.. Alt katı ben kendim yaparım diyor ama canı isteyince yapacak e onun canının istemesini bekleyene kadar.. Benim içim rahat etmiyor.. Neyse estağfurullah çekip sakinleşmeye çalışayım.. Düşündükçe daha çok sinir oluyorum..

merhaba kızlar
dün bahsetmiştim çok sık idrara çıkıyorum diye birde sancım oluyordu biraz,bugün doktora gittim idrar tahlili yaptık enfeksiyon görüldü biraz sistit olmuşum. toz bir ilaç verdi tek kullanımlık bir doz yani onu içicem bu gece yatmadan, çok önemli bir problem görmedi bol su iç filan dedi yine.Bebeğime de baktık iyi çok şükür 27.haftamdayım kilosu şu anda 1.200gr çok güzel dedi kilosuda ,inşallah kurtulurum şu sistitten bir an önce çok baskı yapıo şişiyorum resmen

canım ellerine sağlık inşallah kullanmayı da nasib eder Rabbim :) :)

canım ben de doktoruma sormsutum bizim baz aldıgımız ölçüm şeker yüklemesi yapılarak çıkan sonuc demsıtı

yanı bence de kaale alma sen vaktı gelınce yaptır şeker yüklemeni..benımde sekerım öle kanda düşük çıkıodu

ama şeker yuklemesı yapılınca yuksek cıktı.....maşallah hep böle devam etsın ınss :)

katılıyorum şekerim dediğin gibi bu gecıcı bi süreç :) ben kafaya takıyodum çok a

ma eşim konuşarak yardımcı oldu bana şimdi daha iyi hissediyorum :) yavrumuz sağlıkla gelsin inş. şu an en önemlisi bu

şurda kalmış 14 hafta dımı ama

ay ben de sinir odlum canım ya ama napcıaksın aynı yerde yaşaman gerekıyo senın çok canını sıkmamaya

çalış Allah yardımcın olsun kendını de yorma çok...

Canımmmm çok geçmiş olsun. Ama bak çok ciddi birşey değilmiş sevindim.

Yalnız kılosu haftasına göre maşallah yavrumun çok iyimiş. Nazardan korusun Allah. Hepimizin bebekleri böyle tosun tosun olsun inşallahhh

inşallah cnm benimm çok saol

canım maşallah bebısıne tosun olmuş oo yaa yerım ben onun tombik ellerini :)

gecmıs olsun sana da canım o tozlar ıyı , bı seferde gecırıyo tekrarlama zıns ama gebelıkte de çok normal...

canım maşallah bebısıne tosun olmuş oo yaa yerım ben onun tombik ellerini :)

gecmıs olsun sana da canım o tozlar ıyı , bı seferde gecırıyo tekrarlama zıns ama gebelıkte de çok normal...

evet cnm iyiymiş eczacıda öyle dedi inşallah tekrarlamaz , çok tsk canım normal doğumu etkilemeyecek kadar tosuncuk olsun inşallah hepimizin bebişleri :)

milsa eline sağlık bende seninkine benzer şeyler yapıcam heralde malum isimler aynı :) bnmki tek isim daha kolay yaparım heralde

Bebeğimin cinsiyetini sormuşsun oğlum olacak benim.

Maşallah canımm ogluşuna rabbim saglıklı dogumlar nasip etsinnn

inşallah inşallah canım bugünlere geldik rabbim kucagımızada almyı nasip edr inş
akıntıya gelince benimde oluyo
o kasılmalarda bebek hareketleri bebiş ayakları ile yitiyodur gergin bir duruşu oluyo

Ayy inşallah öyledir canımm kafama taktım kaç gündür bende önemli bişeymi diye:44:

Canım eşimde kromozom sorunu vardı o yüzden bebişleri ayıklattık

hoşbeldin canım.benim bebiş 2 hafta önce 776 gr.dı.
kıyafetlerini dün aldım.
toplam 8 kilo aldım şimdiye kadar...
peki ya sen?

Hoşbuldukk canımmmm,Bende 8 kilo aldım toplam..Ohh kıyafetleride hazır desene kuzunun

Ayy benmde iki gündür sarıya döndü,basurda oldum sormaİki taraftanda çekiyorumMantar olsam kaşıntı olur diye düşünüyorum..
Yarın hastaneye gidicem,heralde alttan muayene ederde bak akıntıya:44:

Canım tavsiyelerini dinliycem bol bol protein alıcam inşallahh birazcık kilo alır.Doktorda normal dedi kilosuna ama bana zayıf geldi..
Bundan sonra bol bol et yumurta
Ömer ismini çooook severim erkektee,ismi gibi güzel olur inşallahhhhŞeker yüklemeni yinede ihmal etme canım.Benm şekerim düşük çıktı

O zmaan bi zahmet kalksın kendi silsin camları..Ayy sinir oldummm,Bütün kaynanalardan nefret ediyorumm
Bende kayın babamdan çekiyorumm,adam beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor
Kendini yorma kuzucum,kimse senden temiz olmanı beklemesin karnın burnunda sonuçta

çok güzel canım güle güle kullan...ellerine sağlık..

sende güle güle kullan canım..ben ilk etapta iki tane nevresim aldım canım..yeter herhalde diye düşünüyorum..

maşallah bebeğine canım..

sağol canım benim..bir bakayım bende limangoya..

ooo iyi maşallah canım..

Allah yardımcın olsun..bir evde yaşamak zor gerçekten..

hayırlı akşamalr kızlar mesai bitti ben kaçar :)

bu arada demet35 nerdeeee merak ettim

evet cnm iyiymiş eczacıda öyle dedi inşallah tekrarlamaz , çok tsk canım normal doğumu etkilemeyecek kadar tosuncuk olsun inşallah hepimizin bebişleri :)

aminn canım :)

Canım eşimde kromozom sorunu vardı o yüzden bebişleri ayıklattık

anladım canım :) sağlıkla gelsın ınsallahh :)

Son düzenleme:

cok gecmis olsun bugunlerde herkes yasiyor su sistit olayini.
masallah bebisine de canim kilosu cok guzel. benim 27. haftam bitmisti 1059gr di ayin 27 sinde tekrar
gidicem bakalim ne kadar olmus Oglus buyurken bende bos durmuyorum tabi bende 61 olmusum 1 ayda 2 kilo:)
hayatim boyunca en yuksek kilom 62 idi yakinda rekorumu kiricam ve daha 12 haftam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…