- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
hayir olsun ruyan, Allah babaninda mekanini cennet etsin canim. dua istiyor senden bizde oyle inanilir vefat eden birini gorunce.dün gece rüyamda rahmetli babacığımı gördüm.anneme anlatamıyorum onu gördüğüm zaman rüyamda üzülmesin diye.. cnm babam tekrar ölüyo rüyamda ve diriliyo ben ölmedim uyuyodum sadece diyo ayağa kalkıyo onu su dolu büyük bir bir şişe benzeri birşeye bembeyaz kefenle koymuşuz değişik bi olaydı.derken uyanıyo şişeyi açıp onu ordan çıkarıorum.ölmedim ben uyuyodum diyo.başlıyoruz la ilahe illallah muhammeden resulullah Allahüekber demeye..anneme koltuk almışım hediye olarak karışık bir rüyaydı hayır olsun..çok özlemişim babamı nezmandır görmüyordum girmiyodu rüyalarıma babacım
ya bende isteksizlik var cokİyi günler kızlar okuyup cvp yazıyorum ama slm veremdim size bi türlü umarım herkes iidir bn îim çok şükür ama acaip başım agrıyo ve yüzümün şiş olduğunu hissediyorum sürekli yatmak istiyorum minoset içsemmi acaba diye düşünüyorumcinsellik konusunda ben biraz kaçınıyorum en son ilişki olduğunda iki gün agrım oldu o gün bügündür yasakladım doktora gittiğimde sorcam bakalım ne dicek
hic farkinda degilim canim, belki vakti olmamistir girememistir.kızlar merhaba,vaktim yok hemen çıkcam çarşıya hamile kıyafeti almaya gidicem de bişey sorcam,tubiluba nerde haberiniz varmı görünmüo?
Kolay gelsin. ben normal evin isiyle basedemiyorum valla.Merhaba arkadaşlar,
Sayfalar baya ilerlemiş geçmişi okumaya vaktim olmadı henüz..
Herkesler iyidir inşAllah.. Ben yavaş yavaş cam falan siliyorum.. Eşim duysa cam sildiğimi bir güzel kavga ederiz.
Çünkü 6. kattayız ve cam silmek oldukça zorlu oluyor. Ama eşimde bu ara çok yoğun çalışıyor mecbur iş başa düştü..
Kayınvalide yapma falan demiyo zaten yavaş yavaş yaparsın diyo.. Kafayı yemek üzereyim.. Evimiz dubleks ve resmen 2 daire..
Her katta 2 oda, 1 salon, mutfak, tuvalet, banyo, balkonlar ve teraslar var.. Sinir krizi geçirmemek için zor tutuyorum kendimi..
Canlarım daha hastane çantam hazır değil, ama ben lohusa tacımı bitirdim bugünBitirir, bitirmez de sizinle paylaşmak istedim. Bebişimle ilgili birşeyler yapmak çoook güzel ya... Taca yapıştırdığım için bombeli oldu birazcık o yüzden farklı açılardan çektim. Tontirik valla iyiki örneklerini paylaştın canım ya, çok iyi oldu. Senin paylaştığın resimler olmasa asla aklıma gelmezdi
Eki Görüntüle 530004 Eki Görüntüle 530005 Eki Görüntüle 530006 Eki Görüntüle 530007
kızlar bazı kişiler ilişkiye devam et normal doğuma faydası olur diyorlar, bazıları da erken doğuma sebep olur diyorlar.ayrıca devam etsek haftada birmi yoksa daha seyrekmi devam etmeli.daha doğuma 3 ay var.şimdiden kapanış yapmak doğrumu.siz napıyorsunuz.ben bu konularda çok kararsızım.
ay canım dikkat et fazla uzanmamak gerek..olmadı camlar için bir kadın falan tut..ay dubleks mi? Allah yardımcın olsun..dubleks evin bakımı çok zor hiç iş bitmiyor..kolay gelsin canım sana..
canım dikkat et yaa ne acelesi var silinir sonra yani Allah Allah kayınvaliden silsin
camları silemıorm anne onu da sen yapsan deyıversen çok mu yaslı kayınvaliden ?
ya her iş yapılır iyi de olur hareket etmıs olursun ama o koca göbekle cama nası cıkıtın canım :26:
kıss boşver camı filan yapma bence yada bir kadın tut sen niye uğraşıosunki canım bu halinle Allah korusun dikkat et, bide 6.kattayım diosun korkarım ben walla hayatta yapamazdımm iyi cesaret sendeki
Kolay gelsin. ben normal evin isiyle basedemiyorum valla.
oyle buyuk temilzik icin yardimci alsan canim. gunluk isleri sen yaparsin
Canlarım daha hastane çantam hazır değil, ama ben lohusa tacımı bitirdim bugünBitirir, bitirmez de sizinle paylaşmak istedim. Bebişimle ilgili birşeyler yapmak çoook güzel ya... Taca yapıştırdığım için bombeli oldu birazcık o yüzden farklı açılardan çektim. Tontirik valla iyiki örneklerini paylaştın canım ya, çok iyi oldu. Senin paylaştığın resimler olmasa asla aklıma gelmezdi
Eki Görüntüle 530004 Eki Görüntüle 530005 Eki Görüntüle 530006 Eki Görüntüle 530007
selam kızlar ,
sağlık ocağından kan aldırmıştım demir için.. tam kan bakmışlar sonuçlar iyi şükür..
troid iyi,
glikoz iyi,
demir iyi,kan değerim falan iyi çıktı..
aile hekimi bunları okurken şeker iyi dedi,glikoz için ..bende yükleme yapılmadan anlaşılıyor mu ki dedim..evet dedi..28.haftada yükleme yaptırıcam dedim gerek yok dedi :44: tabi ben onu dinlemem yaptırırım ..
32. haftada baktırırsın mı ne öyle bişiler dedi :44:
Valla canım biz uzun zamandır erken doğum olayından, eşimle birbirimize sarılıp yatıyoruz. Çok özledim o ayrı. Çünkü cinsellikte güzel bir paylaşım. Ama bu dönem geçiçi. Bana doktorum ilk başta herhangi bir risk olmadığı sürece son ana kadar cinsel ilişki serbest demişti. Eğer doktoruna sor, bir sakıncası yoksa devam edin derim...
Biz mesela birbirimize uzak durduğumuz bu süreçte, gerçekten duygusal bağımız daha da arttı. Belki cinsellik yasak ama küçük dokunuşlar, sarılmalar, sohbetler, bunlar da çok güzel... Ben gerçek ilişkilerde böyle durumların ilişkileri daha da güçlendirdiğine inanıyorum...
Kayınvalidem yaşlı falan değil ama işine gelince yapanlardan.. 56 yaşında. Haftasonu kendi akrabaları gelecek ama tık yok. Böyle büyük bir eve çıkmadan önce büyük temizliklerde tek başıma başedemem dedim ama ama işte.. inanın herkes birarada yaşamayı istemez ama tüm evin işi bana bakacağını bildiğim için ben normal bir dairede oturmayı daha çok istiyordum. Güya kendisi ikimizinde ayrı düzeni olsun diye böyle bir ev istedi ama heran beraberiz.. O zaman ne gerek var bu kadar büyük bir eve.. Alt katı doğru dürüst kullanmıyor bile ama düzenler ayrı.. Benimde kafam buna basmıyor işte. Sinirlerim hop hop.. Alt katı ben kendim yaparım diyor ama canı isteyince yapacak e onun canının istemesini bekleyene kadar.. Benim içim rahat etmiyor.. Neyse estağfurullah çekip sakinleşmeye çalışayım.. Düşündükçe daha çok sinir oluyorum..
merhaba kızlar
dün bahsetmiştim çok sık idrara çıkıyorum diye birde sancım oluyordu biraz,bugün doktora gittim idrar tahlili yaptık enfeksiyon görüldü birazsistit olmuşum. toz bir ilaç verdi tek kullanımlık bir doz yani onu içicem bu gece yatmadan, çok önemli bir problem görmedi bol su iç filan dedi yine.Bebeğime de baktık iyi çok şükür 27.haftamdayım kilosu şu anda 1.200gr çok güzel dedi kilosuda ,inşallah kurtulurum şu sistitten bir an önce çok baskı yapıo şişiyorum resmen
Canımmmm çok geçmiş olsun. Ama bak çok ciddi birşey değilmiş sevindim.
Yalnız kılosu haftasına göre maşallah yavrumun çok iyimiş. Nazardan korusun Allah.Hepimizin bebekleri böyle tosun tosun olsun inşallahhh
merhaba kızlar
dün bahsetmiştim çok sık idrara çıkıyorum diye birde sancım oluyordu biraz,bugün doktora gittim idrar tahlili yaptık enfeksiyon görüldü birazsistit olmuşum. toz bir ilaç verdi tek kullanımlık bir doz yani onu içicem bu gece yatmadan, çok önemli bir problem görmedi bol su iç filan dedi yine.Bebeğime de baktık iyi çok şükür 27.haftamdayım kilosu şu anda 1.200gr çok güzel dedi kilosuda ,inşallah kurtulurum şu sistitten bir an önce çok baskı yapıo şişiyorum resmen
canım maşallahbebısıne tosun olmuş oo yaa yerım ben onun tombik ellerini :)
gecmıs olsun sana da canım o tozlar ıyı , bı seferde gecırıyo tekrarlama zıns ama gebelıkte de çok normal...
Bebeğimin cinsiyetini sormuşsun oğlum olacak benim.
inşallah inşallah canım bugünlere geldik rabbim kucagımızada almyı nasip edr inş
akıntıya gelince benimde oluyo
o kasılmalarda bebek hareketleri bebiş ayakları ile yitiyodur gergin bir duruşu oluyo
Canım iyi olmana sevıdnım tekrar gecmıs olsun Allah bir daha yasatmasın ınsallahh
hersyeın hayırlısı belkı eşin gidip geldıkten sorna daha iyi olucak dımı hem de kafanız da rahat olur :)
doğru dıyosun duman özellıkle pazan türü ınce battanıyeler laızm o0luyo cunku cidden annede bebekte
tecrübeiz oldugu ıcın süt sıcrıyo süt kokuo altını değiştiriken bulasıo vs ınce battanıyelı bol almak lazım
2-3 tane kalın battanıyede yeter onalr cok önemli değil :)
canım cok gecmıs olsun ıyı yapmıssın yaa erkek merkek doktor doktordur yanı kı mantar da cok sıkıntı bi durum
maşallah bebıseee :) benımkı dun yemekte kıpırdıodu da yatınca ööle sesszi sakın durdu normalde yatınca uyutmaz
beni onun ıcın sakındı...bazne ısrarla ısrarla vuruyo dıyorum bısye mı demeye calısıo acaba o zaman ebnd e cok duygulanmıorm yaa
günaydın canım sonalferın uyelıgı şeyoldu o sebeple :) seneem nıkıyle devam edıo aklında bulunsun
canım cok ama cok sevındımmm çok şükür yaa ınsallahh atlatıcaksın kolaycaa :)
bebısın sana kusmez annesı dınelnıodur o daha bisürü yaramazlık yapmak ıcın guc topluyodur :)
Canım En emin olana emanet etmişsin sen yavrunu şüphesiz Allah emaneti zayii etmez...
Rabbim dualaırnı kabul etsinbu sınavı alnının akıyla atlatıcaksın :)
canım cok gecmıs olsun Rabbım en kısa zamanda tekrar nasıb etsın ınsallah :)
hoşgeldın canım hayırlı olsun :) nıcın pgt yaptırdın ?
ay hayır canım ya donuyorum ben sıcak mıcak basmıo ben de sıcak basar da kışın üşümem die
heveslenıordum ama yok neyse basmaısn tabıı de donuyorum bı yandan da :) sırtımda kocaman triko şal var :)
hoşbeldin canım.benim bebiş 2 hafta önce 776 gr.dı.
kıyafetlerini dün aldım.
toplam 8 kilo aldım şimdiye kadar...
peki ya sen?
hımm ozman durum başka hemoroidi olan zaten normal doğum düşünmemeli benimde fikrim doktorunla aynı.. önyargılı yaklaştım biraz cnm ama kimi doktorlar bu işi para olayına döndürmüş tutturmuşlar bi sezeryan gidiyorlar ondan sordum ama doktorunun kararı iyi.inşallah bi avazda doğumalr nasipoe tsin rabbim hepimize... 7k iyimiiben kendimi hiç iyi hissetmiyorum da sanırım hormonalrdanda biraz
cnm akıntı sorunu bendede var sarı akıntım var.ama ben daha önce hamilelik öncesinde mantar enfeksiyonu geçirdim doktorum oyüzden dedi,bikere fitil kullandım 1 hafta sonra yine aynı sarı akıntıya dönüştü.temiz tutmaya çalışıyorum işte yapabilceğimiz bişey yok cnm arada benimde sancılarım oluyor çok yorulduğumda
alemsin sen ya
kızlaaaaar mide yanması icin GAVİSCON
erken doğum riskin yoksa ve drun yasaklamadıysa, sorun yok benim bildiğim canım.. actiona devam yani
biz ömer koyucaz nasip olursa :)))))))
benim şeker yüklemem 28.haftada yapılacak, hiç istemiyorum ama mecburuz..
bebişe maşallah canım zayıf değil bence.. ama kilo aldırmak istiyorsan bol bol et yee... her sabah bir yumurta mutlaka
rüyan hayrolsun canım.. bir hayır yap, bir fakir ya da çocuk sevindir canım.. mekanı cennet olsun inşallah.
valla tubilubba'yı gören bana da sölesinnnnnnnn
ayrıca;
orkidecim nevresimler cok güzel, güle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah canım..
sensiblegirl gecmiş olsun canım bol bol dinlen, cıkma yataktan.. iyi bak kendine ve bebişlere
Merhaba arkadaşlar,
Sayfalar baya ilerlemiş geçmişi okumaya vaktim olmadı henüz..
Herkesler iyidir inşAllah.. Ben yavaş yavaş cam falan siliyorum.. Eşim duysa cam sildiğimi bir güzel kavga ederiz.
Çünkü 6. kattayız ve cam silmek oldukça zorlu oluyor. Ama eşimde bu ara çok yoğun çalışıyor mecbur iş başa düştü..
Kayınvalide yapma falan demiyo zaten yavaş yavaş yaparsın diyo.. Kafayı yemek üzereyim.. Evimiz dubleks ve resmen 2 daire..
Her katta 2 oda, 1 salon, mutfak, tuvalet, banyo, balkonlar ve teraslar var.. Sinir krizi geçirmemek için zor tutuyorum kendimi..
canım hayırlı olsun kızının nevresimleri çok beğendim. ben detaçdan almıştım indirimden daha doğrusu anannesi aldı. bi tane daha almak gerekirmi bi de uyku seti var 2. takımı düşünsemmi bilemedim.
hoşgeldin canım
kıyafet olayına başlamadım diebiliriz 3-5 parça bişeler aldım ama haftaya kısmetse tamamlicam hepsini
benim kilo olayım vahim 52 kilo ile hamile kaldım şu anda 63 kiloyumiştahım çok açık:)
ben bugün gittim doktara bazı şikayetlerim vardı bebeğim şu anda 1.200grçok iyi dedi kilosu doktor
canım güle güle kullanın çok güzeller.bizede ilk uyku setinden hediye geldi,çok beğendim görünce dibim düştü:)) çok tatlı bebişli bebişli:)
kızlar limangonun bebek bölümü çok güzel,hem hamileler için de güzel kıyafetler çıkıyo... bebişim için battaniyeler ve ter bezleri sipariş vermiştim,kendim içinde şık bir bluz ve kalın bir hamile kapşonlusu sipariş vermiştim kargolarım geldi bayıldımmm hepsi çok güzel,hele battaniyeler süperrr:) bakmanızı tavsiye ederim güzel kampanyalar oluyo
selam kızlar ,
sağlık ocağından kan aldırmıştım demir için.. tam kan bakmışlar sonuçlar iyi şükür..
troid iyi,
glikoz iyi,
demir iyi,kan değerim falan iyi çıktı..
aile hekimi bunları okurken şeker iyi dedi,glikoz için ..bende yükleme yapılmadan anlaşılıyor mu ki dedim..evet dedi..28.haftada yükleme yaptırıcam dedim gerek yok dedi :44: tabi ben onu dinlemem yaptırırım ..
32. haftada baktırırsın mı ne öyle bişiler dedi :44:
Kayınvalidem yaşlı falan değil ama işine gelince yapanlardan.. 56 yaşında. Haftasonu kendi akrabaları gelecek ama tık yok. Böyle büyük bir eve çıkmadan önce büyük temizliklerde tek başıma başedemem dedim ama ama işte.. inanın herkes birarada yaşamayı istemez ama tüm evin işi bana bakacağını bildiğim için ben normal bir dairede oturmayı daha çok istiyordum. Güya kendisi ikimizinde ayrı düzeni olsun diye böyle bir ev istedi ama heran beraberiz.. O zaman ne gerek var bu kadar büyük bir eve.. Alt katı doğru dürüst kullanmıyor bile ama düzenler ayrı.. Benimde kafam buna basmıyor işte. Sinirlerim hop hop.. Alt katı ben kendim yaparım diyor ama canı isteyince yapacak e onun canının istemesini bekleyene kadar.. Benim içim rahat etmiyor.. Neyse estağfurullah çekip sakinleşmeye çalışayım.. Düşündükçe daha çok sinir oluyorum..
evet cnm iyiymiş eczacıda öyle dedi inşallah tekrarlamaz , çok tsk canım normal doğumu etkilemeyecek kadar tosuncuk olsun inşallah hepimizin bebişleri :)
Canım eşimde kromozom sorunu vardı o yüzden bebişleri ayıklattık
merhaba kızlar
cnm onun hazır olanı koçtaş'ta var aklında olsun tatlım,tabi kendin yapmak istiyosan yapabilirsinKızlar ben bu lambaya bayıldım
Yapmak istiyorum
İsteyen olursa diye paylaşayım dedim...
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
Kızlar ben bu lambaya bayıldım
Yapmak istiyorum
İsteyen olursa diye paylaşayım dedim...
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
milsa eline sağlık bende seninkine benzer şeyler yapıcam heralde malum isimler aynı :) bnmki tek isim daha kolay yaparım heralde
cnm onun hazır olanı koçtaş'ta var aklında olsun tatlım,tabi kendin yapmak istiyosan yapabilirsin
Eki Görüntüle 530092
en büyük boyu 49 tl falandı sanırım
farklı güzel bir tasarım yapılabilir canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?