2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

tesekkurler canım,sorma bende kilo alıyorum habire işte , benim normal kilom 48-49 du yani kendimi bildim bileli hep öyleydim sonra evlendikten sonra 3 kilo filan almıştım işte 52 ile de hamile kaldım,şu anki kilom 63 düşün vücut alışmamışki böyle bi kiloya kalkamıyorum oturduğum yerden :) veririz inşallah sende takma kafaya bu yaşıma kadar çok zayıf olmama rağmen takmıyorum ben inan

kızlar sanırım erkenden loğusa sendromuna girdim 2-3 haftadır allaha şükür hersey yolunda olmasına ragmeb gamlı baykuş gıbıyımsürekli içim daralıyor aklıma herseyın en kötüsünü getiriıyorum.yok bana bişey olcak yok eşime yok bebegıme gıbı.sakinlestirici içmek bıle geldı aklımaeşimle paylasamıyorum çünkü iş yerınde sıkıntısı cok bugunlerde bıde benle ugrasmasın.şimdiden böyleysem loğusayken kim bılır nasıl olurum.bı yerde okumustum omega azldıgı ıcın vucudda buda depresyona yol acıyormus.uff bılmıyorum bıldıgım tek sey hiç keyfim yok

bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

oo tüp bebişlerimiz 3 olmuş. 2 böcek bir çiçeğimiz var demekkim. Bizimkiler gelene kadar baya zorluyorlar bizi ama hayırlısıyla doğsunlar inşallah. Ama doğunca normal yaparsam tabi inşallah dr. a diycem ilk tokatı ben vurcam totişine diye. hihihih

Yaa bir de bişi sorcam mesaj yazarken önceden yukarıda metin düzenleme ayarları çıkıyordu, renk boyut falan şimdi çıkmıyoooo

Son düzenleme:

canım bu durum azda olsa hepimizde vardır sanırım,doğum yaklaştıkça ister istemez tedirginliklerimiz artıyor bende çoğu şeyi evham yapıyorum hatta doktorum bana en son kontrolde niye senaryo yazıyosun sürekli kendi kendine güzel film çevirirsin sen filan dedi düşün çok fazla üzerinde durma aklına gelen olumsuzlukların bazen mutlu bazen mutsuz olmamız çok normal hormanlar yüzünden biliyorsun, bende dengesizim yani :))

canım Rabbim ya ve yardımcın olsun inş en kısa sürede tekrar bir bebişe sahip olursun...

canım Rabbim ya ve yardımcın olsun inş en kısa sürede tekrar bir bebişe sahip olursun...

canım hoşgeldin aramıza

bende ocak annesiyim allahın izniyle...

ben hala yazlık şeyler giyiyorum kalın giyemiyorum çok sıcak basıyor beni.. sizlerde öylemisiniz? birde alışverişlerinizi yaptınızmı..

canım hoşgeldin aramıza biz de adanada hala yazlıkları giyiyoruz ayrıca bana da ateş basıyor alışverişlerimizin çoğunu tamamladık ama yine de eksiklerimiz var tabiki sen neler aldın bakalım

canım bunu en iyi bilen doktorun onunla paylaş bence ama son aya kadar normalde serbest biz devam ediyoruz haftada 1 veya 2 en fazla

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Orkide cim çok begendim nev.takımlarını canım.güle güle kirletsin kızın:)

Aradım demin, fabrika kaynaklı sorun yaşamışlar, bu hafta da bekleyin diyolar. 10 TL özür amaçlı parapuan yüklüyorlarmış bana, bi taraflarına ............. .

Harikasın chekirsekk:):)

Süper olmuş canım ellerine sağlık....

Geçmiş olsun cnm.Neyseki çok fzla deilmiş ki Dr unda problem görmemiş.Tosuncuk olmuş bebişin ya Maşallahhhh

Arzucum herkes inan senin yaşadıklarını yaşıyor,hele de son günlere yaklaştıkça illa paranoyak oluyoruz.Ama bunu elimizden geldiği kadar aza indirmek stres yapmamak zorundayız.Bebeğimiz için de kendimiz içinde.Eşinlede iyi ediyosun paylaşmada zaten oda huzursuz olur bu defa sen daha çok kafaya takarsın.Zaten lağusayken illa yaşıcaksak bu sendromu bari şimdiden bizi esir almaması için relax olmaya çalışmalım haa:)

slm fıstıklar ve minişler

ayşecim canım sağol iyiyiz biz tontiş paşamla herkezde öyle olur inşallah

zeynepcim canım okuyormusun bilmiyorum ama kemiklere sıçramamış ya şükür oyar alırlar onu yinede alırlar minişin korkar kız ufacık şeylere yoruluyo onlar sonra normale dönerler canım o sağlıkla gelsin sana umut olsun inşallah namazda ağlamakta iyidir isyan etme ağla dua et canım ah ne zordur oanlar inşallah hayırlısıyla buda geçecek

iki hastanede yatan ark rahim kısalığından inşallah ikinizin minişlerde herşeylerini tamamlayana kadar sabırlı uslu olurlar hayırlısıyla zamanın da gelirler

odacıkları ve ciciler alanlar ah onlara bişeyler bakmak alabilmek ne güzel bi duygu kendi yemez yedirir bu oluyo herhalde

çekirdek kız hani resim eklicekmişsin eklememişsin bendede göbiş semsert bugün doktorumuz bile diyor semsert ama hala belli değil kilo gibi duruyor bi kız yeni doğum yapmış bilmeyen osordu dün durakta onunda son aya kadar böyleymiş kısmet aman kilo almadan tamamlasam şu doğumu bende koyarım diyorum ama kociş hala telle ve fotmak uyumlamadı şu blgisayarı eski tel samsungdu buda kolaydı şimdi olmuyo yada ayarları bozdu koymayayım diye :26:

ay buaradqa göbişlerde çok tatlı hepsine

bide bebişleri kaybeden annişler üzüntünüz bitsin bebişler göbişe gelsin inşallah biz bu topikte neçok kaybeden anneysik başta tek kendimiz sanıyoruz ama çevremizde ve böyle yerlerde paylaşınca ne çok yaşayan olmuş şaşıyoruz tabiki rabbim kimseye bunu ve daha kötülerini yaşatmasın rabbim herkezin yanında olsun evlatla sınamasın evlattan dolayı utandırmasında hayırlısını nasip etsin hepimize

tatlım eşim doktor benim o devam modunda haftada bir kez ama dikkatli bi modda. bi problem olsa tahminimce dokunmazdı bile.ama bence 7. ayda off duruma geçmeliyiz. ne olur ne olmaz. seks herzaman olurda bebeiş herzaman olmaz.

bu arada ateş basmaları benxdede devam ediyor üstelik ben erzurumdayım varın siz hesap edin durumu

şimdi bizden haberler biz idrarda sorun çıkınca tıpta ayrıntılı vermiştik onun tekinde sorun çıktı bakteriyoloji olan temiz çıkınca antibiyotik veremem dedi oğluşta az tepikleyince korkmuş ona yormuştum ama şimdi şükür düzeldi yorulmuş paşam ki biz karıkoca 2gezenti çok gezdik yorduk kuzumu buara ama bugün doktordan fırçamızı da yedik :)

bide idrarda sorun olanlar limonlu suyun zararı yok faydası var suya yarım limon sıkıp içiyoruz temizliyor hemde su içemeyenlere değişik bi tat tabi şekersiz

bugünde hem şeker hem bebişi görmeye gittik babişle kan verdik enkorktuğum şeyi osuyu içtim limonda götürmüştüm amanin limonata gibiydi ki ben tatlı sevmem kocişte biliyor korktuğumu lıkır lıkır içiyorum yavaş iç bari diyor ay çok güldüm çünkü anne babada şeker var 40yaş üstü çıkma ihtimali bizdede var oara doktorum gördü bizi hadi muayaneye gel kalabalık olmadan dedi girdik kocişin benden çok şikayeti varmış :26: herşeyi evham yapıyomuşum geziyomuşum sonra bebiş tepiklemiyo diye onuda geriyomuşum bide şu aşağıda bebişi hep hissetmemizi sordu

önce benimde su pelviks uzunluğumu ne 3.3 tü 2.7 altı olanlar direk erken doğum riskiymiş 3.5 ve 3.7 ye kadar olanlar bi ihtimal 3.7üstü rahat dedi ve ben ihtimallli grupta olduğum için normalde annelere yürüyüş verilirken benim dinlenmem gerekiyormuş 1saat yürü 2saat yat diyor ama biz öğlen çıkıp akşam 8 9 eve zor giriyoruz ve arabamız yok fıldır fıldır eh sonrada bebiş tekmelemiyor biide bayramda ailemin yanına izmite gitmeyi düşünüyoduk normalde yasak yok ama bu bebiş kıymetli ilk ve nezorluklarla ne üzüntülerle buzamana getirdin onlar gelsin sen gitme dedi zaten ben istemiyorum benim sülale kalabalık kocanın yok orayı seviyo o istiyo ona döndü olmaz dedi

ve benim tontiş oğlum 2hafta öne geçmiş tosuncuk olmuş 968 gr cık olmuş şok olduk baya bekliyoduk ama kilo beklenmiyodu doktor şeker çıkabilir dedi ve tartılalım dedi çıktım hemşireye diyor bizim tartımız bozuldu geçende yanlış ölçüyo diyo kız çıktı yo doğru benim aynı dedi kociş çıktı yok ben oarada ama ben kilo verdim diyorum yok doktor ama bu zaten 89 du bak 85diyo ama ben almadım ki diyorum ozaman beni duydu gülüyo maşallah dedi hem alma şeker çıkmasın dedi ama yinede 50lik yüklemede şeker çıktı pzt 100 lük yapacak asıl değer o dedi neyiyosan bikaç gün kes sen bilirsin dedi ah bilmezmiyim ben bu kiloyu nasıl yaptım buaralar kolaya akşamları yine sardık tek akşam yemekte içiyodum ama hafta sonuda cips doldurduk evi şimdi kocaya yasak koydum öğlen iç eve gelmicek dayanamıyorum içiyorum diye bizden haberler böyle

ama oğluşumun yine yüzünü göremedik göbiş semsert doktor teyzemiz dürtüyor sallıyor oğlum annen sanki bu göbişte 2kilo bebiş taşıyor ama ben sana yine de ulaşamıyorum diyor bende geniş alan bıraktım oğluma diyorum normalde başını bile elliyormuş ben şahane koruyorum oğluşu napayım komşularımın çoçukları şimdiden kıskanıp dövüyo paşamı sert göbiş ulaşılmaz oğlan :) 10 ocağa kadar indik

tontirik kız benimki oğlak olcak ben gibi ben oğlak istiyodum sende kova diyodun olur inşallah istediğin canım

esirra cık cık gitmiş superisi november 5de ziyaretçi 7ye çıkmış :)

benim koca gelse uyusam dün hem şeker yükleme stresi hem (alt komşum bi bebek hasta bi arkadaşta düşük tehtidiyle hastanedeymiş okurmusun hamilelerin duası kabul olur ya dedi) dün zaten yatmam biri geçti bide 4buçukta kalktım bi sıkıntı yok uyku muyku şimdi koysam başımı uyucam babamız gelse diye bekliyoruz bide benim şu korktuğum hastalık vardı ya bugün hastaneden dönerken bi kız oturdu yanıma tontiş oğlu onu seviyorum konuşurken benim korktuğum hastalık ve en hafif hali ama son ana kadar farkedilmemiş ve doğumu tıpta yapayım diye gitmiş orda doktor söylemiş hemen oan üzüntüyle doğuma almışlar ah canım nasıl tatlı ama ameliyatlar ve sonucunda olanlar rabbim kimseye yaşatmasın ki enhafif hali oğlumda diyor ama işte rabbim yardımcısı olsun o ve onun gibilerin ve bizim miniklerimizide korusun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar biz bugün baya gezdik yorulduk ama kızım birkaç tekmecikte olsa attı annesine :) sanırım oda yoruldu bir bakmak istedim ne alemdesiniz diye sanırım herkes iyi demetçim paşayı yorma bu kadar şekerim :) essira sanırım sen erzurumdasın demi bizde 2 sene önce görev için oradaydık ben ünv. erzurumda okudum :) hala ara ara uğrarız karlar şehri senin esas memleketinmi yoksa görev için falan mı oradasın ..

yıldızım sana bir türlü msj atamıyorum, cevap yazamıyorum. beceremedim mi ne

neslininmalzemeleri - emek sensin ben burdan satın alıyorum keçeleri. güvenli bir site, önce alıyorsun sonra sana geliyor. sonra ürün sana geliyor. ona veriyorsun ve ödemeyi yapıyorsun, ben gelenlerden çok mennun kaldım.

hem satıcı tatlı bir kadın, aklına takılan birşey olursa ona da sorabilirsin keçe ile ilgili.

bir de ben sıcak silikon tabancası aldım ben. Çok daha kolay ve sağlam oluyor. Sana da tavsiye ediyorum canım. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa söyle sen, ben yıne cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…