cok gecmis olsun bugunlerde herkes yasiyor su sistit olayini.
masallah bebisine de canim kilosu cok guzel. benim 27. haftam bitmisti 1059gr diayin 27 sinde tekrar
gidicem bakalim ne kadar olmus Oglus buyurken bende bos durmuyorum tabi bende 61 olmusum 1 ayda 2 kilo:)
hayatim boyunca en yuksek kilom 62 idi yakinda rekorumu kiricam ve daha 12 haftam var
Dün 13:00 da dr'ma gittim leke geldiğini biraz korktugumu çok endişe edilcek birşey yok belki ama ben kayıtsız kalmayıp aramak gelmek istediğimi karnımın sık sık sertleştiğini normalde 10 dakkadan fazla yürüyemediğimi söyledim...
Peki gel bakalım alttan kontrol edim seni dedi rahmı ölçtü bicti cubukla test icin bişey aldı akıntıdan sanırım hemen gelicem dedi gitti..
Geldiğinde hemen eşimı aramamız gerektiğini beni beraber çalıştıkları hastaneye sevk edeceklerini söyledi özel kliniğe gidiyorum ben..
Eşim işte teli kapalıydı ulaşamadım çok korktum o an zaten dilim az kendi garip hissettim..
Hemen bir ablayı aradım tanıdık sagolsun hemen geldi beni hastaneye getirdi o anda eşimde neyaptın diye sormak için teli açmış bende sürekli arıyordum ulaştım sonunda beni hastaneye sevk ettiklerini söyledim gelmek istedi gelme dedim burdakiler ne dicek bakalım ona göre haber veririm dedim..
Beni yine alttan ultrasona aldılar baktılar ettiler bebeği kalp ritim ve rahim dinleme cihazında dinlediler..
Rahim 4 santim açılmışayıma göre fazlasıyla fazlaymış ve enfeksiyon kapmışım en az 3 gün hastanede yatış verdiler..
Hemen eşimi aradım 1 saati kalmıştı zaten geldi şok oldu adam..
Erken doğumu engelleye çalışıyorlar icirmedikleri ilaç kalmadı bir iğne yedim ki öyle iğne görmedim ömrümdebu hastanede küvez yok eğer durduramazlarsa doğumu beni başka bir hastaneye sevk edecekler...
Aman kızlar nette her yazılana her denilene kulak asmayın kahvede olsa koyu sarıda olsa hemen dr gidin..
Hiç uykum yok bu saate asla kalmazdım ilaçlar uyutmuyor :) öptüm sizi...
kızlar sanırım erkenden loğusa sendromuna girdim 2-3 haftadır allaha şükür hersey yolunda olmasına ragmeb gamlı baykuş gıbıyımsürekli içim daralıyor aklıma herseyın en kötüsünü getiriıyorum.yok bana bişey olcak yok eşime yok bebegıme gıbı.sakinlestirici içmek bıle geldı aklıma eşimle paylasamıyorum çünkü iş yerınde sıkıntısı cok bugunlerde bıde benle ugrasmasın.şimdiden böyleysem loğusayken kim bılır nasıl olurum.bı yerde okumustum omega azldıgı ıcın vucudda buda depresyona yol acıyormus.uff bılmıyorum bıldıgım tek sey hiç keyfim yok
canım Rabbim ya ve yardımcın olsun inş en kısa sürede tekrar bir bebişe sahip olursun...selam arkadaşlar bende ocak annesiydim aranızdaydım sayfanın başlarında sonra 9.haftada kaybettim bebeğimi ...Şimdi korunma sürecimiz bitti ve ben toparlandım çok şükür çok iyiyim ruhen ve fiziken ...ama arada sırada bakıyorum sizlere bebişler biyimiş,göbüşler büyümüş inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza da benim içinde dua edin hamiellerin duası kabul oluyor gerçekten ben anneme dua etmiştim bi dileği vardı olmuştu :) şu an korunuyoruz hala eşim askere gidicek çünkü ama inş hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin Allah isteyen herkese size kolay doğumlar diliyorumkendinize dikkat edin bol su için dinlenin :)
canım Rabbim ya ve yardımcın olsun inş en kısa sürede tekrar bir bebişe sahip olursun...Canım bende senn gibiyim .Bende Ocak annesiydim 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.Meğer hiç gelişmemiş insan ilk hamileliğinde biraz şaşkın mı oluyor ne.Kalp atışları duyulmamıştı aklıma hiç böyle bişey getirmemiştm. Hayırlısı böyleymiş napalım bir dahakinde herşey güzel olur inşallah.Benim de 3 ayım doldu ancak dr.umuz 6 ay bekleyin demişti.Şimdi tekrar dr.a da gitmek istemiyorum bi 6 ay geçsin bakalım diyorum.Ben henüz kendmi hazır hissetmiyorum ztn. Arada girip bakıyorum herkesin Allah yardımcısı olsun herkese güzel bir hamilelik süreci diliyorum.Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
canım hoşgeldin aramızaAranıza yeni katıldım,Bende pgt+tüp bebekle hamile kaldım..
Bi kızımız olucak inşallhhhh Adıda EYLÜL
Benmde sezeryana karar verdi doktorum dogum şekli olarak..Sizin bebişleriniz kaç gr?
Kıyafet almaya başladınız mı kuzucuklaraaa?
Bide kaç kilo aldınızzz?
Biraz meraklıyımdırda:26:
İyi akşamlar güzel anneler...
bende ocak annesiyim allahın izniyle...
ben hala yazlık şeyler giyiyorum kalın giyemiyorum çok sıcak basıyor beni.. sizlerde öylemisiniz? birde alışverişlerinizi yaptınızmı..
canım bunu en iyi bilen doktorun onunla paylaş bence ama son aya kadar normalde serbest biz devam ediyoruz haftada 1 veya 2 en fazlakızlar bazı kişiler ilişkiye devam et normal doğuma faydası olur diyorlar, bazıları da erken doğuma sebep olur diyorlar.ayrıca devam etsek haftada birmi yoksa daha seyrekmi devam etmeli.daha doğuma 3 ay var.şimdiden kapanış yapmak doğrumu.siz napıyorsunuz.ben bu konularda çok kararsızım.
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinemerhaba kızlar
dün bahsetmiştim çok sık idrara çıkıyorum diye birde sancım oluyordu biraz,bugün doktora gittim idrar tahlili yaptık enfeksiyon görüldü birazsistit olmuşum. toz bir ilaç verdi tek kullanımlık bir doz yani onu içicem bu gece yatmadan, çok önemli bir problem görmedi bol su iç filan dedi yine.Bebeğime de baktık iyi çok şükür 27.haftamdayım kilosu şu anda 1.200gr çok güzel dedi kilosuda ,inşallah kurtulurum şu sistitten bir an önce çok baskı yapıo şişiyorum resmen
Selam arkadaşlar..
yine bir gün daha bebişlerimize yaklaştık çok şükür..işlerim yoğundu o sebebten anca size yazma fırsatı buldum..umarım herkes çok iyidir..
kızıma nevresimdunyası.com dan nevresim sipariş vermiştim 2 tane kızıma bir tanede kendime..4 günde kargo elime ulaştı çok şükür..çok güzeller ya..kaliteside güzel çok beğendim..benim kinin markası cottonbox..hepsi %100 pamuk..Eki Görüntüle 529275 Eki Görüntüle 529273 tavsiye ederimm resimlerinide yüklüyorum..
chekirdekkcim senin nevresimlerin neden gecikti ki?
yaprak çok geçmiş olsun canım..umarım en kısa zamanda kurtulursun..
zeynepfaz canım arkadaşım Allah yardımcın olsun..her zaman dualarımdasın..
yaramazpisi herşeyde bir hayır vardır canım..Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin..eşin kısa mı uzun dönemmi askerlik yapacak..ben 15 ay bekledim eşimi..asker yolu beklemek çok zor..inanki çocuk olmadan beklemesi daha kolaydır umarım..bizim o dönemde bebeğimiz yoktu..iyikide yokmuş..Allah yardımcın olsun..
Aradım demin, fabrika kaynaklı sorun yaşamışlar, bu hafta da bekleyin diyolar. 10 TL özür amaçlı parapuan yüklüyorlarmış bana, bi taraflarına ............. .
Canlarım daha hastane çantam hazır değil, ama ben lohusa tacımı bitirdim bugünBitirir, bitirmez de sizinle paylaşmak istedim. Bebişimle ilgili birşeyler yapmak çoook güzel ya... Taca yapıştırdığım için bombeli oldu birazcık o yüzden farklı açılardan çektim. Tontirik valla iyiki örneklerini paylaştın canım ya, çok iyi oldu. Senin paylaştığın resimler olmasa asla aklıma gelmezdi
Eki Görüntüle 530004 Eki Görüntüle 530005 Eki Görüntüle 530006 Eki Görüntüle 530007
merhaba kızlar
dün bahsetmiştim çok sık idrara çıkıyorum diye birde sancım oluyordu biraz,bugün doktora gittim idrar tahlili yaptık enfeksiyon görüldü birazsistit olmuşum. toz bir ilaç verdi tek kullanımlık bir doz yani onu içicem bu gece yatmadan, çok önemli bir problem görmedi bol su iç filan dedi yine.Bebeğime de baktık iyi çok şükür 27.haftamdayım kilosu şu anda 1.200gr çok güzel dedi kilosuda ,inşallah kurtulurum şu sistitten bir an önce çok baskı yapıo şişiyorum resmen
kızlar sanırım erkenden loğusa sendromuna girdim 2-3 haftadır allaha şükür hersey yolunda olmasına ragmeb gamlı baykuş gıbıyımsürekli içim daralıyor aklıma herseyın en kötüsünü getiriıyorum.yok bana bişey olcak yok eşime yok bebegıme gıbı.sakinlestirici içmek bıle geldı aklıma eşimle paylasamıyorum çünkü iş yerınde sıkıntısı cok bugunlerde bıde benle ugrasmasın.şimdiden böyleysem loğusayken kim bılır nasıl olurum.bı yerde okumustum omega azldıgı ıcın vucudda buda depresyona yol acıyormus.uff bılmıyorum bıldıgım tek sey hiç keyfim yok
kızlar bazı kişiler ilişkiye devam et normal doğuma faydası olur diyorlar, bazıları da erken doğuma sebep olur diyorlar.ayrıca devam etsek haftada birmi yoksa daha seyrekmi devam etmeli.daha doğuma 3 ay var.şimdiden kapanış yapmak doğrumu.siz napıyorsunuz.ben bu konularda çok kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?