2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Slm kızlar cik uzun zamandır takip edemiyorum buaralar çook yogunum evi düzenle alışveriş temizlik kızın anaokulu derken yazmaya fırsatım olmadı bir türlü.ymarim hersey yolundadir herkes iyidir.

Cok az kaldı kızlar son aylar çook çabuk geçiyor Allah herkese bir avazda doğumlar saglikli bebekler vee güzel gecen bir liohusalik donemi nasip etsin inşallah benden size nacizhane bir tavsi bolbol dinlenin biraz kendinizle ilgilenin ve mutlaka eşlerinizi karşınıza alıp zorlu bir süreçten geçeceğinizi ve onun yardımına ihtiyacınızın olduğunu anlatın.
brnim logusaligim hep ağlayacak gecti yanımda kimse yoktu eşimden başka oda cok yardımcı olmuyordu belki kendi çapında birşeylerde yapıyordu ama benim için cok küçük seylerdi cok zor bir süreçti Allah tabi önce Saglik versin verdide cok şükür binlerce kez ama o psikoloji berbat ya(lütfen yanlış anlamayın sizi tedirgin etmek istemiyorum herkes aynı şeyleri yaşatacak diye birşeyde yok ama ben gercekten bunlarda bı haberdardim hiçbirşeyi bilmiyordum kimsede bu zorlu süreçten bahsetmemişti basıma gelince dumura uğradım bu yüzden sizinle paylaşmak istedim)benim yavrum cok gazli bir bebekti koliğin alası derdi doktorum cok şey denedim ama müskat cevizi bize muciZe gibi geldi belki ger bebekte aynı etkiyi göstermez ama cok memnun kaldım sagdigim süte çook az bir miktar rendeleyip veriyordum cok şükür iyi gelirdi hem rahat uyur hemde iştahını acardi.
Bide tabi göğüslerimin durumunda içler acisiydi cok samimi söylüyorum normal dogum yaptım ama bu acıyı cekmektense bı dogumu daha tercih ederdim yacrucum memeyi her ağzına alışında acıdan hungur hungur aglardim yine çook şey denedim vee saolsun kayınvalidemin evde yapmış olduğu ceviz yağı cok iyi geldi devamlı surerdim herkesede tavsiye ediyorum.kızlar bugünluk bukadar cok erken kalktım uykum geldi ama daga anlatacak cok şey var bidahaki sefere herkese iyi geceleerr.

ne çok konu geçmiş takip etmek zor tabi hepiniz inşallah iyisinizdir az kaldı bebişlerimize kavuşmamıza hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah :)

Ayy kuzummm bende aynen senin gibiyim ..Sürekli bi aglama hali,heran sevdiklerime bişey olacakmış gibi korkuyorumm..Geçecek ama allahın izni ile hamileligin verdigi psikolojidir diye düşünüyorum..

Hoşbuldukk canımmmm :))

Kızlarrr yarın hastaneye gidicem bakalım kuzu kaç gr olmuş çok merak ediyorummm

Bütün merak ettiklerimi sorucaammmm

Ayyyyy allahım düşünsenize 3 ay sonra evlerimizde minnacık bıdıklar olacakkkk :)

kızlar bakalım minnoşuma internetten bebetto marka 10'lu beyazlı grili kırmızı şeritli hastane çıkışı aldım şimdi koyucam rsimlerinide buraya.mavi olsun istemedim.daha önce yakından görmüştüm ürünü kaliteli.busefer pişman olmıycam yani inş.bide hem mevlütte bebeği gezdirirlerken altına alt açma minderi gibi bişey koyup gezdiriyolar ya fırfırlı falan,oğluşuma öyle fırfırlı olmaz diye yine bebettonun sitesinden kapitone sade bir alt açma bezi aldım bebek arabasınada koyarım dedim altına hem.çünkü öbür alt açma bezimiz peluş .yazın koyamazdım onu zaten çocuk sıcaktan pişerdi iyi oldu bakalım beğenicekmisiniz..

Son düzenleme:

tatlım benim eşim erzuurumlu ve burada doktor. ben evlenince işi bıraktım hoş bırakmasamda burada iş bulmakta zorlanabilirdim. makina mühendisiyim bende.

bu arada bugün benim doğum günüm ve koçişim hatırlamadı. peff bende onunkini unutimde bi görsün

canım çok güzeller çok beğendim. güle güle kullansın minişimiz. bundan sonra bende mavi almıycam geçen gün aldıklarımı yerleştiriyordum bi baktımki çoğunluğunu mavi almışım. artık ekru tonlarına yewr vericem. mevlütü bu arada doğumdan sonra ne zaman yapıcaksın. ben mevlüdü sanırım erzurumda yapıcam. burada eşimin akrabaları çok yoğun. 100 kişilik bi grup ağırlarım ama ne yapacam nasıl altından kalkıcam bilemedim.

ah kıyamam sana hatırlamadı demek haa.bazen çok öküz oluyo bu kocişlerde heee iyiki doğdun cnm mutlu yıllarr

ikiside çok güzel canım çok beğendimm, güle güle sağlıkla kullanın inşallah ..

slm canim aldiklarini güle güle giysin iyi günlerde saglikla sihatle insallahh..

hadi ya kötü olmuş ben olsam çok kızardım ve üzülürdüm hassasım o konuda biraz, kaç yıllık evlisiniz cnm merak ettim.

bu arada tabikide doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebişinle ve eşinle beraber inşallah

valla tatlım rabbim gönlüme göre verir inşallah normal doğum istiyorum çabuk ayaklanıyım diye ama yinede erkende iyileşsem bilerek 40'ı çıkınca yapıcam mevlütü ben.çocukcağzım mevlüt takımlarının içine tıkabasa sığsın istiyorum benimde en az 60 kişi olur.valla arkadaşlarımla annem kalksın işin altından ben yatarım yatağıma peeeehhh ooh miss :) minnoşumla otururuz öyle.. valla herkesin adeti nasıl bilmiyorum aslında öyle gecelik mecelikte giymek istemiyorum ama anne olan tüm arkadaslarım giydi ,giymezsem olmuycak gibi..atüst penye sabahlıklı ekru bi pijama alırım diyorum altınada beyaz bi babet..pide ayran tatlı,üstüne bide mevlüt şekeri yaptırırım bebişime onu dağıtırız yeterde artar bile..battık valla battık şöyle bişey alırım diyorum buna benzer bişey olur yani

Kızlarrr yarın hastaneye gidicem bakalım kuzu kaç gr olmuş çok merak ediyorummm

Bütün merak ettiklerimi sorucaammmm
insallahh herseyin yolunda gcer güzel haberlerle insallahh.canim senden bir sey istesem doktoruna benim icin sorabilirmisin sana zahmet olmassa bu dove nin bronzlastirici kremi varya hani böyle icinde simleri var acaba sakincalimi sürmek benim termine 3 hafta var benim iicn sorabilirmisin canim zararlimi degilmi diye simdiden cokkk tesekkür ederim..

bu şubatta 2 yıl olmuş olucak. ama tavsiyemdir genç kızlara asla bi doktorla evlenmeyin ruhundan biraz çalınmış gibi oluyorlar. kızmadım hatırlamadığı için hatta yüzünede vurmadım. yapacak bişi yok bende onunkini anımsamam olur biter.

Son düzenleme:
canim cokk gecmis olsun insallahh cabuk iiylesirsin bebegin zamaninda gelir cok zor benimde 1 oglumda olmustu 28 haftamda acildi sancilarim gelmisti sabir canim benim insallahh iyi haberlerini aliriz en kisa zamanda..tekrar gecmis olsun kendine cokk iyi bakk fazla hareket etme banyoda sik yapma canim..

dogum gününü en icten dileklerimle kutlarim canim benim nice mutlu huzurlu saglikla senelere insallahh ailenle..esinede takilma canim dalginligina gelmistir kendine iiy bak nasil oldun..cicekler senin iicn canim benim..

slm canim gecmis olsun insallahh cabuk gecer..masallahh sübhanallahh kilosu herseyi iyiymis bebisinin

Kızlar napıyosunuz?
Büyük kısmınız uyuyordur heralde. Ben yorgun hissetmeme rağmen bu saat oldu uyuyamadım yaf. Yarın da iş güç yoğun. Neyse yapcaz artık. Bu arada yarın evimizi teslim alıyoruz, çok heyecanlıyım. Tam bebek gelirken bi dolu masraf oldu ama olsun diyoruz. Kascaz artık bi süre napalım. Bebekle ilgili bütün alımları durdurduk zaten bütün paramızı eve verince. Allah acısın halimize de erken falan gelmesin bebişimiz. Erken doğmasından korkuyorum gerçekten. Oda falan yapamıcaz zaten. Hatta başta sadece park yatak alıcam sanırım. Onu da annem alcak sağolsun. Pek bi masraf yapmadan eksiklerimizi tamamlarız inş. Allahtan başlarda çok almıştık da, baya bişeyi var bizim tosunun. Sizin aldığınız ciciler, döşediğiniz odalar çok güzel bu arada. Güle güle kullanın inşallah.

Bu arada bizim minnoş 25. haftasında 903 gram çıktı, korkuttu beni biraz yaf. Sezaryene doğru gidiyoz gibi hissediyom ama hadi hayırlısı bakalım. Bu arada kendime loğusalık pijaması aldım 35 liraya buldum da. Gösterdiğim arkadaşlarım beğendiler. Bir müsait zamanda koyayım inşallah resmini. Evde geceliğim vardı zaten, hem de mavi. doğumda onu giyerim diyorum. Önü baya düğmeli, bol bişiy. Ben mevlütte gecelik falan giymiyceğim için şık bişey alsam mı tereddüt ediyorum. Hani şık olanı hastanede foto falan çekilirsek diye istiyorum ama bakalım. Onlar da 135 lira kadar arkadaş! O ne öyle!Ayakkabı aldım, ona 80 lira verdim yani

Essiracıııııım doğum günün kutlu olsun canım! Eşler unutabiliyor bazen böyle şeyleri. Minnoşlarımız unutmaz inşallah ileride.
Nice güzel yılların olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…