kızlar sanırım erkenden loğusa sendromuna girdim 2-3 haftadır allaha şükür hersey yolunda olmasına ragmeb gamlı baykuş gıbıyımsürekli içim daralıyor aklıma herseyın en kötüsünü getiriıyorum.yok bana bişey olcak yok eşime yok bebegıme gıbı.sakinlestirici içmek bıle geldı aklıma eşimle paylasamıyorum çünkü iş yerınde sıkıntısı cok bugunlerde bıde benle ugrasmasın.şimdiden böyleysem loğusayken kim bılır nasıl olurum.bı yerde okumustum omega azldıgı ıcın vucudda buda depresyona yol acıyormus.uff bılmıyorum bıldıgım tek sey hiç keyfim yok
canım Rabbim ya ve yardımcın olsun inş en kısa sürede tekrar bir bebişe sahip olursun...
canım Rabbim ya ve yardımcın olsun inş en kısa sürede tekrar bir bebişe sahip olursun...
canım hoşgeldin aramıza
iyi akşamlar kızlar biz bugün baya gezdik yorulduk ama kızım birkaç tekmecikte olsa attı annesine :) sanırım oda yoruldu bir bakmak istedim ne alemdesiniz diye sanırım herkes iyi demetçim paşayı yorma bu kadar şekerim :) essira sanırım sen erzurumdasın demi bizde 2 sene önce görev için oradaydık ben ünv. erzurumda okudum :) hala ara ara uğrarız karlar şehri senin esas memleketinmi yoksa görev için falan mı oradasın ..
kızlar bakalım minnoşuma internetten bebetto marka 10'lu beyazlı grili kırmızı şeritli hastane çıkışı aldım şimdi koyucam rsimlerinide buraya.mavi olsun istemedim.daha önce yakından görmüştüm ürünü kaliteli.busefer pişman olmıycam yani inş.bide hem mevlütte bebeği gezdirirlerken altına alt açma minderi gibi bişey koyup gezdiriyolar ya fırfırlı falan,oğluşuma öyle fırfırlı olmaz diye yine bebettonun sitesinden kapitone sade bir alt açma bezi aldım bebek arabasınada koyarım dedim altına hem.çünkü öbür alt açma bezimiz peluş .yazın koyamazdım onu zaten çocuk sıcaktan pişerdi iyi oldu bakalım beğenicekmisiniz..
Eki Görüntüle 530475 Eki Görüntüle 530476
tatlım benim eşim erzuurumlu ve burada doktor. ben evlenince işi bıraktım hoş bırakmasamda burada iş bulmakta zorlanabilirdim. makina mühendisiyim bende.
bu arada bugün benim doğum günüm ve koçişim hatırlamadı. peff bende onunkini unutimde bi görsün
kızlar bakalım minnoşuma internetten bebetto marka 10'lu beyazlı grili kırmızı şeritli hastane çıkışı aldım şimdi koyucam rsimlerinide buraya.mavi olsun istemedim.daha önce yakından görmüştüm ürünü kaliteli.busefer pişman olmıycam yani inş.bide hem mevlütte bebeği gezdirirlerken altına alt açma minderi gibi bişey koyup gezdiriyolar ya fırfırlı falan,oğluşuma öyle fırfırlı olmaz diye yine bebettonun sitesinden kapitone sade bir alt açma bezi aldım bebek arabasınada koyarım dedim altına hem.çünkü öbür alt açma bezimiz peluş .yazın koyamazdım onu zaten çocuk sıcaktan pişerdi iyi oldu bakalım beğenicekmisiniz..
Eki Görüntüle 530475 Eki Görüntüle 530476
günaydın güzel anneler...
ben dün bebeğimin kıyafetlerini tamamladım.4 tane zıbın takımı,1 hastane çıkışı,3 tulum,5 tanede altkı üstlü takım,5 tane çıtçıtlı badi,2 tane tek alt,5 çorap,2 tane ayakkabı gibi patik aldım.sadece battaniyesini ve bikaçtane önlük alıcam.bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay.zaten bunların hiçbiri 2-3 aydan sonra olmıyacak,hemen küçülüyor.3 aydan sonra tekrar çıkıp alırım neye ihtiyacı varsa.hem gelen hediyelerede bi bakarım ona göre.bebeği ablasına bırakır çıkarım artık.çatlayın nede olsa 14 yaşında ablası var.istediğim yere giderim bırakıp bikaç saat:)))haa bide 10.5 yaşında ablası var.onuda yazayımda bana kızmasın:))zaten kız olursa hep ben bakıcam diyodu,şimdide sana hiç bırakmam,bitek emzirceksiz diyo:))yaşadımbide bebek eşyaları için çanta alıcam.ama klasik bebek çantalarını sevmiyorum.değişik bişey olsun.sonrada kullanırım diyorum.ama çantayı alırken hafif olmasına dikkat edin,ben oğlumda o hatayı yaptım,çantanın boş hali ağırdı zaten.bide içine bisürü yedek eşya alınıyo biyere giderken iyice ağırlaşıyo....
tatlım benim eşim erzuurumlu ve burada doktor. ben evlenince işi bıraktım hoş bırakmasamda burada iş bulmakta zorlanabilirdim. makina mühendisiyim bende.
bu arada bugün benim doğum günüm ve koçişim hatırlamadı. peff bende onunkini unutimde bi görsün
valla tatlım rabbim gönlüme göre verir inşallah normal doğum istiyorum çabuk ayaklanıyım diye ama yinede erkende iyileşsem bilerek 40'ı çıkınca yapıcam mevlütü ben.çocukcağzım mevlüt takımlarının içine tıkabasa sığsın istiyorumcanım çok güzeller çok beğendim. güle güle kullansın minişimiz. bundan sonra bende mavi almıycam geçen gün aldıklarımı yerleştiriyordum bi baktımki çoğunluğunu mavi almışım. artık ekru tonlarına yewr vericem. mevlütü bu arada doğumdan sonra ne zaman yapıcaksın. ben mevlüdü sanırım erzurumda yapıcam. burada eşimin akrabaları çok yoğun. 100 kişilik bi grup ağırlarım ama ne yapacam nasıl altından kalkıcam bilemedim.
insallahh herseyin yolunda gcer güzel haberlerle insallahh.canim senden bir sey istesem doktoruna benim icin sorabilirmisin sana zahmet olmassa bu dove nin bronzlastirici kremi varya hani böyle icinde simleri var acaba sakincalimi sürmek benim termine 3 hafta var benim iicn sorabilirmisin canim zararlimi degilmi diye simdiden cokkk tesekkür ederim..Kızlarrr yarın hastaneye gidicem bakalım kuzu kaç gr olmuş çok merak ediyorummm
Bütün merak ettiklerimi sorucaammmm
hadi ya kötü olmuş ben olsam çok kızardım ve üzülürdüm hassasım o konuda biraz, kaç yıllık evlisiniz cnm merak ettim.
bu arada tabikide doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebişinle ve eşinle beraber inşallah
ah kıyamam sana hatırlamadı demek haa.bazen çok öküz oluyo bu kocişlerde heeeiyiki doğdun cnm mutlu yıllarr
slm canim gecmis olsun insallahh cabuk gecer..masallahh sübhanallahh kilosu herseyi iyiymis bebisininmerhaba kızlar
dün bahsetmiştim çok sık idrara çıkıyorum diye birde sancım oluyordu biraz,bugün doktora gittim idrar tahlili yaptık enfeksiyon görüldü birazsistit olmuşum. toz bir ilaç verdi tek kullanımlık bir doz yani onu içicem bu gece yatmadan, çok önemli bir problem görmedi bol su iç filan dedi yine.Bebeğime de baktık iyi çok şükür 27.haftamdayım kilosu şu anda 1.200gr çok güzel dedi kilosuda ,inşallah kurtulurum şu sistitten bir an önce çok baskı yapıo şişiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?