2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm canim bende cok yorgunum ama yinede okuyup yazmadan gecemedim sizlere esim ca keyfi yapiyor ben bilgisayarda hem size yaziyom hem onla konusuyorum evinnnnn hayirli ugurlu olsun sagsaglim allahim ödemeyi nasip etsin insallahh güle güle oturun iyigünlerde ailenle. üzülme canim zamanla eline gectikce alirsin evin tekrar hayirli olsun kazasiz belasiz allahim oturmayi nasip etsin insallahh aminn..bizde ev aldik almanyada allahim ödeme kolayligi versin hepimize..

güle güle takin canim benim cokk güzel olmus..ellerine saglik..

aman dikat et canim benim yorma kendini zor valla allah yarsimcin olsun ama yormadan yap kendini..

sağol tatlım iyiki varsınız. gerçi bugün telefonum hiç susmadı eşim bundanda çakmadıysa ne diyeyim .
heheh yorgunluktan anlamamıştır 2 yıl olmuş erken de daha unutması için ama seni daha fazla doldurmayalım burda cnm,hormonlar zaten tavan yapmış durumda hepimizin
kafa basmıyo erkeklerin cnm kadınalr kadar ince olamıyolar malesef..eğerki olurda günler sonra hatırlarsa selam söyle benden benim eşim cep telefonunun hatırlatma bölümüne bütün özel günleri tarihinden 1 gün önce olarak ayarlamış.kesin benimkininde hatırlama nedeni bu eşinde öle yapsın öyle bile hatırlamış olsa insanın hoşuna gidiyor yahuu :))) bu ayın 13.ündede benim eşimin doğum günü.pasta yapayım minnoşumada oturup yiyelim karşılıklı tarçınlı kekmi yapsam acaba yine adamcazım bi baygınlık geçirsinyinemi diye hahahah

cnm öncelikle bebişine kocamaaaan maşallah eviniz tekrardan hayırlı olsun,mis gibi bir eve gelicek kuzucuğunuz.bidaha çocukla taşınma derdiniz olmıycak bundan güzel olan ne var..çekiceğiniz sıkıntı kendi eviniz için hem..eşimle hesapladık geçende sadece kira olarak 3,5 yılda toplam 21.000 tl ödemişiz kira olarak oturduğumuz eve.bunun içinde aidat ve yakıt parası yok düşün..üzülüyor insan başkasının evine bu paraları vermeye.. sorma buarada dediğin takımlar 135 tl ,bende öyle bişey alıcam işte.adetleri batsın bu insanların bende sanırım mecbur giyinicem öyle.ama benden tavsiye hastane için öyle bişey alma cnm..kirlenicek zaten çok masraf yapmış olursun.zaten 2 tane gecelik alıcaz yedek olsun diğeride diye..bende onları sabahlıklı almayı düşünüyorum.geçen bi dükkanda gördüm sabahlıklıydı polar dizüstü sabahlığı vardı çok hoştu öyle bişey alıcam 85 tl dedi kadın..yinede sen bilirsin tabi.gönlün nasıl istiyosa öyle yap.10 kere olmuyo ya böyle şeyler:130:

Son düzenleme:

slm canim bebegin hayirli olsun saglikla sihatle sende alirsin insallahh kazasiz belasiz amin..benim bebis 700 grdi en bunuda normal istiyorum allah izin verirse bu benim 3 bebisim..isim düsünmedik tam net cinsiyeti belli degil canim %90 kiz dedi ama benim 2. oglumada %99 kiz dedi erkek olmustu allahim hayrli evlat saglikli evlat nasip etsin herkeze...ben biberon emzik kilotlu corap atlet aldim cit citli baskada birsey alamiyor insan tam net olmayinca ama aldigim seyler biberon emzik emzige takilan zincir hepsini nuk aldim hem kiz hem erkege gidecek sekilde ama sadece aldigim cit citli badi atlet hello kity kilotlu corap birtanede ayakkabi aldim dayanamadim pembe kiz olmazsa hediye veririm..resim koymayi beceremedim oyüzden koyamamistim aldiklarimi becerebilsem koyarim insalahh..ben 56 kiloyla kaldim simdi 58 fazla almadim canim..bünye meselesi galiba diher 2 oglumdada az almistim..tekrar aramiza hosgeldin..

,ben yine wc ye diye kalktim sonrada yatamadim
niye boyle oluyor anlamiyorum uyku sorunu yasiyrum resmen
birde bugun kurs var gitmesemmi ne yapsam.
masallah canim bebisine Evinizde tekrar hayirli olsun
bizde kredi odedigimiz icin kizimdaki kadar rahat yapamiyoruz hazirliklari.
kizkardesimin ogluna kullandigi cicileri kargoya verdirttirdim onlari kullanicam. 1-2 parca da ben alirim.
bir karyola besik alicam birde banyo ivir zivirlarini. esimin mudurude sagolsun bir iki parca oyuncak vermis.
ziplamali yurutec kuvet gibi seyler de var. yeter diyorum :)
saglikla dunyaya gelsinlerde ufak ufak alinir hersey ihtiyac hic bitmezki.
ben su kordon kanini aldirabilsem baska birsey istemicem. herseyden daha onemlisi o .
2500tl civari oda. Allah yardimcimiz olsun burda sigortaliya bile sezaryan dogum da 2500tl civari.
gonlum normal dogumdan yana ama bakalim dr u ikna edebilicez mi
dogum sonrasi bakimda lazim malum gurbetteyiz oda 2 haftasi 1500tl civari zor gunler bizi bekliyor anlayacagin
Allah buyuktur.

slm canim inan cok üzüldüm demekki allahin taktiri böyleymis allahim tez zamanda gönlüne göre versin kucagini doldursun insallahh kurban oldugum allahim kendine iiy bak esinlede sagsaglim kavusursun insallahhh amin..

gecmis olsun canim aman dikat et yedigine ictigine..kizinde iiymis masallah sübhanallahh

canim dualarim seninle insallahh en kiza zamanda sagsaglim bebisini kucagina alir sende bu zor günleri atlatirsin kendine cokk iiy bak dualarim seninle moralini yüksek tut canim güzel haberlerini alirz insallhh canim benim aminn..

dogum gününü en icten dileklerimle kutlarim canim benim nice mutlu huzurlu saglikla senelere insallahh ailenle..esinede takilma canim dalginligina gelmistir kendine iiy bak nasil oldun..cicekler senin iicn canim benim..

Süperrrrrr canım ya çok sağol daha iyi moral olamazdı bana muccukxx iyili varsınız

günaydın kızlar dünkü randevumuz çok güzel geçti oğluşum iyice büymüşde 1.500 gr olmuş yanaklar tombiş tombişti hiçbir sorunumuz yok Allaha şükür bir hafta önden gittiği için 29+ hafta olmuşuz, normal pozisyonunu da almış doktorumuz grip aşısı yaptırabilirsin, saçını da istersen boyat ama tavsiye etmiyorum dedi bu arada bu ay hiç kilo almadım mutlu oldum

Günaydın canlarımm

Dün burnum akmaya başladı, bugün de boğazıma ve göğsüme indi iltihap.
Ciğerime inecek gibi ve ben bu iltihabı ilaçsız nasıl geçiricem yaaww, öksürük de başladı deli gibi

Vallahi ölüyorum

hayirli sabahlar....

masallah oglusuna, ne güzel az kalmis 30lu haftalara=)

gecmis olsun canim, ihlamur ic varsa.gün icinde bol bol su icmeye calis. ins yakin zamandagecer

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.İstersen bir dr unla görüş,bakalım ne diyecek.Allah korusun daha kötü olursan daha çok ilaç kullanman gerekebilir.En azından baştan çaresine bak.Öksürmekte iyi değil bebek açısından...

Ben Çarşamba akşam gitmiştim en son dr'a.Hem mantar hemde idrar yolu enfeksiyonu için yeni ilaçlar verdi malesef.Benim bebişler 24. haftadalar 615 gr lar dedi dr um.Çok mu küçükler sizce?İkiz bebiş bekleyenler sizin durumunuz nedir?Sağlıklı olsunlarda bir şekilde büyüyecekler inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…