slm canim bende cok yorgunum ama yinede okuyup yazmadan gecemedim sizlere esim ca keyfi yapiyor ben bilgisayarda hem size yaziyom hem onla konusuyorum evinnnnn hayirli ugurlu olsun sagsaglim allahim ödemeyi nasip etsin insallahh güle güle oturun iyigünlerde ailenle. üzülme canim zamanla eline gectikce alirsin evin tekrar hayirli olsun kazasiz belasiz allahim oturmayi nasip etsin insallahh aminn..bizde ev aldik almanyada allahim ödeme kolayligi versin hepimize..Kızlar napıyosunuz?
Büyük kısmınız uyuyordur heralde. Ben yorgun hissetmeme rağmen bu saat oldu uyuyamadım yaf. Yarın da iş güç yoğun. Neyse yapcaz artık. Bu arada yarın evimizi teslim alıyoruz, çok heyecanlıyım. Tam bebek gelirken bi dolu masraf oldu ama olsun diyoruz. Kascaz artık bi süre napalım. Bebekle ilgili bütün alımları durdurduk zaten bütün paramızı eve verince. Allah acısın halimize de erken falan gelmesin bebişimiz. Erken doğmasından korkuyorum gerçekten. Oda falan yapamıcaz zaten. Hatta başta sadece park yatak alıcam sanırım. Onu da annem alcak sağolsun. Pek bi masraf yapmadan eksiklerimizi tamamlarız inş. Allahtan başlarda çok almıştık da, baya bişeyi var bizim tosunun. Sizin aldığınız ciciler, döşediğiniz odalar çok güzel bu arada. Güle güle kullanın inşallah.
Bu arada bizim minnoş 25. haftasında 903 gram çıktı, korkuttu beni biraz yaf. Sezaryene doğru gidiyoz gibi hissediyom ama hadi hayırlısı bakalım. Bu arada kendime loğusalık pijaması aldım 35 liraya buldum da. Gösterdiğim arkadaşlarım beğendiler. Bir müsait zamanda koyayım inşallah resmini. Evde geceliğim vardı zaten, hem de mavi. doğumda onu giyerim diyorum. Önü baya düğmeli, bol bişiy. Ben mevlütte gecelik falan giymiyceğim için şık bişey alsam mı tereddüt ediyorum. Hani şık olanı hastanede foto falan çekilirsek diye istiyorum ama bakalım. Onlar da 135 lira kadar arkadaş! O ne öyle!Ayakkabı aldım, ona 80 lira verdim yani
Essiracıııııım doğum günün kutlu olsun canım! Eşler unutabiliyor bazen böyle şeyleri. Minnoşlarımız unutmaz inşallah ileride.
Nice güzel yılların olsun canım....
güle güle takin canim benim cokk güzel olmus..ellerine saglik..Canlarım daha hastane çantam hazır değil, ama ben lohusa tacımı bitirdim bugünBitirir, bitirmez de sizinle paylaşmak istedim. Bebişimle ilgili birşeyler yapmak çoook güzel ya... Taca yapıştırdığım için bombeli oldu birazcık o yüzden farklı açılardan çektim. Tontirik valla iyiki örneklerini paylaştın canım ya, çok iyi oldu. Senin paylaştığın resimler olmasa asla aklıma gelmezdi
Eki Görüntüle 530004 Eki Görüntüle 530005 Eki Görüntüle 530006 Eki Görüntüle 530007
Merhaba arkadaşlar,
Sayfalar baya ilerlemiş geçmişi okumaya vaktim olmadı henüz..
Herkesler iyidir inşAllah.. Ben yavaş yavaş cam falan siliyorum.. Eşim duysa cam sildiğimi bir güzel kavga ederiz.
Çünkü 6. kattayız ve cam silmek oldukça zorlu oluyor. Ama eşimde bu ara çok yoğun çalışıyor mecbur iş başa düştü..
Kayınvalide yapma falan demiyo zaten yavaş yavaş yaparsın diyo.. Kafayı yemek üzereyim.. Evimiz dubleks ve resmen 2 daire..
Her katta 2 oda, 1 salon, mutfak, tuvalet, banyo, balkonlar ve teraslar var.. Sinir krizi geçirmemek için zor tutuyorum kendimi..
heheh yorgunluktan anlamamıştırsağol tatlım iyiki varsınız. gerçi bugün telefonum hiç susmadı eşim bundanda çakmadıysa ne diyeyim .
cnm öncelikle bebişine kocamaaaan maşallahKızlar napıyosunuz?
Büyük kısmınız uyuyordur heralde. Ben yorgun hissetmeme rağmen bu saat oldu uyuyamadım yaf. Yarın da iş güç yoğun. Neyse yapcaz artık. Bu arada yarın evimizi teslim alıyoruz, çok heyecanlıyım. Tam bebek gelirken bi dolu masraf oldu ama olsun diyoruz. Kascaz artık bi süre napalım. Bebekle ilgili bütün alımları durdurduk zaten bütün paramızı eve verince. Allah acısın halimize de erken falan gelmesin bebişimiz. Erken doğmasından korkuyorum gerçekten. Oda falan yapamıcaz zaten. Hatta başta sadece park yatak alıcam sanırım. Onu da annem alcak sağolsun. Pek bi masraf yapmadan eksiklerimizi tamamlarız inş. Allahtan başlarda çok almıştık da, baya bişeyi var bizim tosunun. Sizin aldığınız ciciler, döşediğiniz odalar çok güzel bu arada. Güle güle kullanın inşallah.
Bu arada bizim minnoş 25. haftasında 903 gram çıktı, korkuttu beni biraz yaf. Sezaryene doğru gidiyoz gibi hissediyom ama hadi hayırlısı bakalım. Bu arada kendime loğusalık pijaması aldım 35 liraya buldum da. Gösterdiğim arkadaşlarım beğendiler. Bir müsait zamanda koyayım inşallah resmini. Evde geceliğim vardı zaten, hem de mavi. doğumda onu giyerim diyorum. Önü baya düğmeli, bol bişiy. Ben mevlütte gecelik falan giymiyceğim için şık bişey alsam mı tereddüt ediyorum. Hani şık olanı hastanede foto falan çekilirsek diye istiyorum ama bakalım. Onlar da 135 lira kadar arkadaş! O ne öyle!Ayakkabı aldım, ona 80 lira verdim yani
Essiracıııııım doğum günün kutlu olsun canım! Eşler unutabiliyor bazen böyle şeyleri. Minnoşlarımız unutmaz inşallah ileride.
bende ocak annesiyim allahın izniyle...[/QUOTE
slm canim aramiza hosgeldin bebegin hayirli olsun saglikla sihatle kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsin allahim insallahh aminn..
günaydın kızlar nasılsınız.geçmişi okuyamadım .biz grip olduk bol bol yatıyoruz ıhlamur limon mandalina falan yiyorum sizin tavsiye edeceğiniz şeyler var mı .zor valla ilaçda içemiyorum
Aranıza yeni katıldım,Bende pgt+tüp bebekle hamile kaldım..
Bi kızımız olucak inşallhhhh Adıda EYLÜL
Benmde sezeryana karar verdi doktorum dogum şekli olarak..Sizin bebişleriniz kaç gr?
Kıyafet almaya başladınız mı kuzucuklaraaa?
Bide kaç kilo aldınızzz?
Biraz meraklıyımdırda:26:
masallah canim bebisineKızlar napıyosunuz?
selam arkadaşlar bende ocak annesiydim aranızdaydım sayfanın başlarında sonra 9.haftada kaybettim bebeğimi ...Şimdi korunma sürecimiz bitti ve ben toparlandım çok şükür çok iyiyim ruhen ve fiziken ...ama arada sırada bakıyorum sizlere bebişler biyimiş,göbüşler büyümüş inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza da benim içinde dua edin hamiellerin duası kabul oluyor gerçekten ben anneme dua etmiştim bi dileği vardı olmuştu :) şu an korunuyoruz hala eşim askere gidicek çünkü ama inş hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin Allah isteyen herkese size kolay doğumlar diliyorumkendinize dikkat edin bol su için dinlenin :)
merhaba kızlar;
bir önceki gece aşırı derecede istifra ettim.dün işe gidemedim.evde dinlendim.öğleden sonra doktora gittim.besin zehirlenmesi olmuşum.ama istifra ettiğim için bebişe bişey olmamış. neyse doktor bebişe baktı.25 haftalı dedi.17 ocak beklenen doğum terihi 780gr.31 cm olmuş minnoş kızım :)
dogum gününü en icten dileklerimle kutlarim canim benim nice mutlu huzurlu saglikla senelere insallahh ailenle..esinede takilma canim dalginligina gelmistir kendine iiy bak nasil oldun..cicekler senin iicn canim benim..
Süperrrrrr canım ya çok sağol daha iyi moral olamazdı bana muccukxx iyili varsınız
günaydın kızlar dünkü randevumuz çok güzel geçti oğluşum iyice büymüşde 1.500 gr olmuş yanaklar tombiş tombişti hiçbir sorunumuz yok Allaha şükür bir hafta önden gittiği için 29+ hafta olmuşuz, normal pozisyonunu da almış doktorumuz grip aşısı yaptırabilirsin, saçını da istersen boyat ama tavsiye etmiyorum dedi bu arada bu ay hiç kilo almadım mutlu oldum
Günaydın canlarımm
Dün burnum akmaya başladı, bugün de boğazıma ve göğsüme indi iltihap.
Ciğerime inecek gibi ve ben bu iltihabı ilaçsız nasıl geçiricem yaaww, öksürük de başladı deli gibi
Vallahi ölüyorum
Günaydın canlarımm
Dün burnum akmaya başladı, bugün de boğazıma ve göğsüme indi iltihap.
Ciğerime inecek gibi ve ben bu iltihabı ilaçsız nasıl geçiricem yaaww, öksürük de başladı deli gibi
Vallahi ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?