Ben Çarşamba akşam gitmiştim en son dr'a.Hem mantar hemde idrar yolu enfeksiyonu için yeni ilaçlar verdi malesef.Benim bebişler 24. haftadalar 615 gr lar dedi dr um.Çok mu küçükler sizce?İkiz bebiş bekleyenler sizin durumunuz nedir?Sağlıklı olsunlarda bir şekilde büyüyecekler inşallah...
canım sana da günaydın.
bebişlerin ikiz sanırım.gayet bormal kiloları çok bile 25.hafta da benim tek bebek 780 gr. dı bana da bu küçük gelmişti.ama doktor normal dedi.eğer şekerin yoksa.çok kilo almaz dedi.az alsın daha iyi kolay doğurusun dedi.ama biz anneler hep tombiş bebek istiyoruz.seni anlıyorum.endişelenecek bişeyin yok.maşallah kuzuların çok iyi bence
günaydın anneler :)
bgn öyle bi halsizlik var ki üzerimde.. hava da güneşli sayılmaz içim karardı resmen :S
bi an önce akşam olsun istiyorum.
sizler nasılsınız, minik yegenlerimiz nasıl bakalım :)
bizde dün yolculuk yaptık 5 saat kadar trafikteydik yorgunuz çok hafta sonu gelsede dinlensek kızımla :)
kızlar tansiyonlarınız nasıl bana doktor düzenli tansiyonu ölçüp not al demişti ayrıntılada çıkan sorundan dolayı eğer tansiiyonunda düşme çıkma olursa hemen gel demişti ölçüyorum ama 11 - 6 tansiyonum hep oynama yok sabit hep ve düşük bir tansiyon değilmi bu
Günaydın canlarımm
Dün burnum akmaya başladı, bugün de boğazıma ve göğsüme indi iltihap.
Ciğerime inecek gibi ve ben bu iltihabı ilaçsız nasıl geçiricem yaaww, öksürük de başladı deli gibi
Vallahi ölüyorum
az kaldı canım güzelce dinlenin anne-kız :)
normalde yolculuklar yorucu oluyo ztn hamileyken daha da zor demi..bayram geliyo ben de düşünüyorum kara kara nası gidicem memlekete diye ..her yerim ödem oluyo :S
Canım benimkide hep 9'a 5 lerde.Hamilelikten öncede böyleydi.Aman yükselmesinde buna da şükür...
bende ocak annesiyim allahın izniyle...[/QUOTE
slm canim aramiza hosgeldin bebegin hayirli olsun saglikla sihatle kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsin allahim insallahh aminn..
teşekkür ederim canım hoşbulduk.. allah herkesin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..
canım geçmiş olsun. ben geçen hafta öyleydim. önce burnum akmaya başladı sonra boğazım ağrıdı ve sesim gitti. sonra evde ıhlamur olsaydı öyle yapıcaktım ama ben çayla yaptım sen ıhlamur yaparsan daha iyi. 1 fincan sıcak ıhlamura 1 çay kaşığı zencefil tozu atıp iç. inanılmaz iyi geliyor 2 fincan içtim ben gece yattım kalktığımda eser yoktu. bi daha yapmadım. hee içine limon da sıkabilirsin. tadı biraz daha iyi olur. biraz acı ama antibiyotik içmektense katlanıcaz.
Günaydın canlarımm
Ciğerime inecek gibi ve ben bu iltihabı ilaçsız nasıl geçiricem yaaww, öksürük de başladı deli gibi
Vallahi ölüyorum
bende ocak annesiyim allahın izniyle...[/QUOTE
slm canim aramiza hosgeldin bebegin hayirli olsun saglikla sihatle kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsin allahim insallahh aminn..
teşekkür ederim canım hoşbulduk.. allah herkesin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..
Ayy sağol tatlım benim, hemen deneyeyim bunu.
Ciğere inmeden atlatırsam süper olcak.
Yoksa antibiyotiksiz geçmez.
iyi ki varsınız
cnm ıhlamur içmekten başka çaren yok gibi sabah akşam ıhlamur iç.boğazlarınıda adaçayı ile gargara yap ama adaçayını içme malum hamişlere zararlı..başa çıkamazsan doktora gidersin.geçmiş olsun tatlımGünaydın canlarımm
Vallahi ölüyorum
Ben Çarşamba akşam gitmiştim en son dr'a.Hem mantar hemde idrar yolu enfeksiyonu için yeni ilaçlar verdi malesef.Benim bebişler 24. haftadalar 615 gr lar dedi dr um.Çok mu küçükler sizce?İkiz bebiş bekleyenler sizin durumunuz nedir?Sağlıklı olsunlarda bir şekilde büyüyecekler inşallah...
cnm benimki 10'a 5 çıkıyo hep,birkere 12'ye 8 çıkmıştı ogün hava çok sıcaktı sağlık ocağına kadar yürümüştüm sanırım oyüzden ona bile hemşire yüksek demişti..sınırda sayılırsın bile.bu tansiyonun iyi bence.yükselmesi daha kötü bi durum cnmkızlar tansiyonlarınız nasıl bana doktor düzenli tansiyonu ölçüp not al demişti ayrıntılada çıkan sorundan dolayı eğer tansiiyonunda düşme çıkma olursa hemen gel demişti ölçüyorum ama 11 - 6 tansiyonum hep oynama yok sabit hep ve düşük bir tansiyon değilmi bu
cnm ıhlamur içmekten başka çaren yok gibi sabah akşam ıhlamur iç.boğazlarınıda adaçayı ile gargara yap ama adaçayını içme malum hamişlere zararlı..başa çıkamazsan doktora gidersin.geçmiş olsun tatlım
cnm bebeklerinin kiloları haftalarına göre gayet iyi bence
cnm benimki 10'a 5 çıkıyo hep,birkere 12'ye 8 çıkmıştı ogün hava çok sıcaktı sağlık ocağına kadar yürümüştüm sanırım oyüzden ona bile hemşire yüksek demişti..sınırda sayılırsın bile.bu tansiyonun iyi bence.yükselmesi daha kötü bi durum cnm
essira doğum günün kutlu olsun canım :119: Ömrünüz uzun, bahtınız açık olsun :)
aslı irfan çok güzeller tatlım güle güle kullanın oğluşunla
demet abla merhaba nasılsın?
çekirdek çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
mandalina Allah kavuştursun canım...
Herkese günaydın kızlar...
Allah huzurlu, sağlıklı, güzel haberle dolu, sakin bir gün nasip etsin inşallah...
Sizlere sabah aldığımız cicileri göstermek istiyoruz kızımla...
Eki Görüntüle 530793
Eki Görüntüle 530794
Eki Görüntüle 530795
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?