2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım sana da günaydın.
bebişlerin ikiz sanırım.gayet bormal kiloları çok bile 25.hafta da benim tek bebek 780 gr. dı bana da bu küçük gelmişti.ama doktor normal dedi.eğer şekerin yoksa.çok kilo almaz dedi.az alsın daha iyi kolay doğurusun dedi.ama biz anneler hep tombiş bebek istiyoruz.seni anlıyorum.endişelenecek bişeyin yok.maşallah kuzuların çok iyi bence

Evet canım.Dr bana da normal dedi.İnşallah sağlıklı olsunlarda ne diyelim büyürler elbet...

günaydın anneler :)
bgn öyle bi halsizlik var ki üzerimde.. hava da güneşli sayılmaz içim karardı resmen :S
bi an önce akşam olsun istiyorum.

sizler nasılsınız, minik yegenlerimiz nasıl bakalım :)

kızlar tansiyonlarınız nasıl bana doktor düzenli tansiyonu ölçüp not al demişti ayrıntılada çıkan sorundan dolayı eğer tansiiyonunda düşme çıkma olursa hemen gel demişti ölçüyorum ama 11 - 6 tansiyonum hep oynama yok sabit hep ve düşük bir tansiyon değilmi bu

günaydın anneler :)
bgn öyle bi halsizlik var ki üzerimde.. hava da güneşli sayılmaz içim karardı resmen :S
bi an önce akşam olsun istiyorum.

sizler nasılsınız, minik yegenlerimiz nasıl bakalım :)

bizde dün yolculuk yaptık 5 saat kadar trafikteydik yorgunuz çok hafta sonu gelsede dinlensek kızımla :)

bizde dün yolculuk yaptık 5 saat kadar trafikteydik yorgunuz çok hafta sonu gelsede dinlensek kızımla :)

az kaldı canım güzelce dinlenin anne-kız :)
normalde yolculuklar yorucu oluyo ztn hamileyken daha da zor demi..bayram geliyo ben de düşünüyorum kara kara nası gidicem memlekete diye ..her yerim ödem oluyo :S

Canım benimkide hep 9'a 5 lerde.Hamilelikten öncede böyleydi.Aman yükselmesinde buna da şükür...

canım geçmiş olsun. ben geçen hafta öyleydim. önce burnum akmaya başladı sonra boğazım ağrıdı ve sesim gitti. sonra evde ıhlamur olsaydı öyle yapıcaktım ama ben çayla yaptım sen ıhlamur yaparsan daha iyi. 1 fincan sıcak ıhlamura 1 çay kaşığı zencefil tozu atıp iç. inanılmaz iyi geliyor 2 fincan içtim ben gece yattım kalktığımda eser yoktu. bi daha yapmadım. hee içine limon da sıkabilirsin. tadı biraz daha iyi olur. biraz acı ama antibiyotik içmektense katlanıcaz.

az kaldı canım güzelce dinlenin anne-kız :)
normalde yolculuklar yorucu oluyo ztn hamileyken daha da zor demi..bayram geliyo ben de düşünüyorum kara kara nası gidicem memlekete diye ..her yerim ödem oluyo :S

evet ya bayramda var dün annemi hacca uğurladık istanbula gittik normalde iki bucuk saat ama 5 saat kaldık trafikte yoğunlukta bayramdada memlekete gitcez 13 saatte orası çekiyor ne yapacam bilemiyorum
szin memleketle aranız kaç saat ödem tuzlu yemekten diyorlar ama bünyeden sanırım bende oluşmaya başlamadı henüz

Canım benimkide hep 9'a 5 lerde.Hamilelikten öncede böyleydi.Aman yükselmesinde buna da şükür...

hamilelik öncesini hatırlamıyorum ama normal di şimdi hız sabitleyici gibi sabitlenmiş durumda :))

Ayy sağol tatlım benim, hemen deneyeyim bunu.
Ciğere inmeden atlatırsam süper olcak.
Yoksa antibiyotiksiz geçmez.
iyi ki varsınız

canım çok geçmiş olsun yaa bu ara salgın var, hafifce atlatırsın inş.

cnm ıhlamur içmekten başka çaren yok gibi sabah akşam ıhlamur iç.boğazlarınıda adaçayı ile gargara yap ama adaçayını içme malum hamişlere zararlı..başa çıkamazsan doktora gidersin.geçmiş olsun tatlım

cnm bebeklerinin kiloları haftalarına göre gayet iyi bence
cnm benimki 10'a 5 çıkıyo hep,birkere 12'ye 8 çıkmıştı ogün hava çok sıcaktı sağlık ocağına kadar yürümüştüm sanırım oyüzden ona bile hemşire yüksek demişti..sınırda sayılırsın bile.bu tansiyonun iyi bence.yükselmesi daha kötü bi durum cnm

herkese merhaba,
umarim herkes icin her sey yolunda gidiyordur. Ben bu sure icerisinde 50lik seker testim 145 ciktigi icin 100lugu yaptirmak zorunda kaldim.
aslinda cok sınırdaydı deger, ama her seye rahat yaklasan doktorum buna rahat yaklasmadi (muhtemelen normal dogum diye direttigim icin) ve 100lugu istedi. TEsti yaptirmak biraz stresliydi, cunku tatliyla cok aram yok. Ama hastanede allahtan limonata sekline getirilmis seker verdiler bana. korktugum gibi olmadi ve sonuc da iyi cikti cok sukur. bundan baska da test kalmadi galiba artik. beklemeye devam. ama gunler gecmiyor, bi an once zaman gelsin oglum da gelsin istiyorum hayirlisiyla. :) :)
DUn ikea dan oglumun besigni aldik. ilk yil odamda yatmasini planliyorum, o yuzden oda takimi vs almicam. kendi birkac cekemecemi bosaltip esyalarini oraya koyucam. sonra da yavas yavas aliriz bir seyler dedik. Ikea nin mobilyalarinin en onemli ozelligi kursunsuz boyalarla boyanmasi, mobilya alirken buna da dikkat etmek gerekiyormus. dikkat etmek gereken ne cok sey var!
yatak bakiyorm simdi de, iki tip arasinda kararsiz kaldim,altta linki var, bir tanesi latex (adı funny olan), bir tanesi de cift tarafli yun/pamuk (adı jou jou olan)
latex icin cok iyi seyler okuyorum ama bir yandan da alerjik olabilir gibi geliyor, kimi bünyede alerji yapaibliyormus.
Sizin bu konuda duydugunuz bir sey var mı hic? tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Sanirim riske girmeyip yun ve pamuk olani alacagim, ama diger icin de cok olumlu yorumlar da var yabanci sitelerde vesaire..
Bebek Yatağı | Ürünler | Yatsan Yatak ve Uyku Ürünleri

hımm teşekkürler hamilelikte normali nedir bilmiyordum benim ayrılı ultosonda bebeğe baskı var dedi doktor ve tansiyonumu takip altına almamı düşme yada çıkma durumunda hemen gelmemi söyledi şimdi hergün ölçüyorum hep aynı çıkıyor normalinide bilmediğimden düşük gibi gelmişti bana bilgilerin için teşekkürler

essira doğum günün kutlu olsun canım :119: Ömrünüz uzun, bahtınız açık olsun :)

aslı irfan çok güzeller tatlım güle güle kullanın oğluşunla

demet abla merhaba nasılsın?

çekirdek çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine

mandalina Allah kavuştursun canım...

Herkese günaydın kızlar...
Allah huzurlu, sağlıklı, güzel haberle dolu, sakin bir gün nasip etsin inşallah...

Sizlere sabah aldığımız cicileri göstermek istiyoruz kızımla...

Amin canım sağolasın

ayy ne şekermiş bunlar annesinin kuzusu nada pek yakışır maşallah sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…