2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Allah kavuştursun canım, sağ salim gitsin gelsin inş. yol çalışmaları falan var yaa uzar da uzar artık.
ben istanbuldayım. konya ya gidicez. 7 saat falan sürüyo ama arada ankarada konaklamayı düşünüyoruz.
benim vücudum üretiyo galiba canım ödemi. tuzlu yemiyorum çunku .

sizin daha fazlaymış ama 13 saat :S Allah sabır versn.

aldım canım msjının(bende sana yolladım) çok teşekkür edrim canım
çok güzelmiş iyi günlerde giyinsin
aman ne kadar güzel önlükler bunlar ay bayıldım resmen
iyi günlerde kullanın

kızlarrr ben geldimmmm :))
off aslında çok yorgunum dün akşam eğitim vardı eve gittiğimde saat 11 di pertim çıktı buda yetmezmiş gibi pazargünüde eğitim var ((
dün gün boyu oğluşum tepiklemedi beni ama moralimi bozmamaya çalıştım akşam toplantıda sıkıldı galiba bol bol tepik yedim :))
bidee kızlarr benim sol gögüs altımdaki kaburgam inanılmaz ağrıyo sanki çürümüş gibi sizdede varmı ???

Amin canım sağolasın

ayy ne şekermiş bunlar annesinin kuzusu nada pek yakışır maşallah sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah

Teşekkür ederiz teyzesi

aman ne kadar güzel önlükler bunlar ay bayıldım resmen
iyi günlerde kullanın

Teşekkürler teyzesi

Ben bunları http://www.butikbebe.com'dan aldım hepsi toplam kargo dahil 30 tuttu...
Almak isteyenlere fikir olsun diye söyleyeyim dedim.
4,90 Önlükler
14,90 Banyo havlusu

Amin inşalalh teşekkürler
birde iş çıkışına denk geldik acayip yoğundu
arada konaklamak senin açından dinlenmiş olursun
bilemiyorum ödem için genelde tuzlu derler ama ben tuzluda yiyorum şimdilik başlamadı aslında başladı ama çok az tuzu kestircek durumda değil :)
evet bizim fazla o yol gözümde nasıl büyüyor anlatamam birde iki gün için gitcez kurbanı kesesip dağıtıp yola çıkmak niyetindeyiz

Allah yadımcın olsun sabahta kalkıp işe geldin değilmi

annesi sıkılma diye varlığını hissettirdi sana :))

bende sağ tarafta vardı doktor olur normal herkes de var bu ağrı demişti

Allah yadımcın olsun sabahta kalkıp işe geldin değilmi

annesi sıkılma diye varlığını hissettirdi sana :))

bende sağ tarafta vardı doktor olur normal herkes de var bu ağrı demişti

ayy kuzum yaaa aynen eve gittim açlıktan ölüyodum bişiler atıştırdım saat 12 oldu zaten yattım ve saat 6 da kalkıp yine işe geldim sanki dün hiç gitmemeiş gibiyim (
ayyy kuzum yaaa zaten bi ara koptum eğitimden oğluşumun tekmelerinin keyfini çıkardım :))
off banada öle dedi bebek yukarı çıkıyo diye ama çok acıyo yaaaaa sütyenimde bol ama acıyo işteee

Aynı durumdayız canım biliomusun bende kötüyüm boğazım çok fena acıyor yutkunurken yanıyo ve acıyo burnumda akıyor :2:sıcak şeyler tüketmeye çalış yumuşat boğazını sürekli birde normal pastil tüketemiyoruz ama alabilirsen Bepanthen pastil al doktorum onu kullanabilirsin dedi bana günde 3 tane filan oda rahatlatıyor biraz. Geçmiş olsun canım

selam güzel anneler..

ben çok hastayım dün boğazımda yanma vardı..gece bademciklerim şişti,burnum akıyo ve çok halsizim ,doğru düzgün uyuyamadım..

ilaç da içilmiyoki..bu akşam c vitamini takviyesi yapıcam bol bol inş. iyi olurum

canım geçmiş olsun ihmal etme bol bol dinlen olmadı doktora git ben 15 günde zor atlattım ilaç kullanmayım dedim ama geçmeyince mecbur kullandım

Orkide cim çok begendim nev.takımlarını canım.güle güle kirletsin kızın:)

sağol teşekkür ederiz teyzesi..

bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz canım..senin gibi tecrübeli annelerin öğütlerine ihtiyacımız var..

çok güzel güle güle kullanın canım iy günlerde...

doğum günün kutlu olsun canım..Allah hayırlı uzun ömürler versin canım..

eviniz hayırlı olsun canım..Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin..bebeğin eksikleride bir şekilde tamamlanır inş canım..

oy maşallah oğlışuna..baya bir büyümüş seninki..eee demek kiloları senin bebiş alıyor canım...

günaydın canım..
geçmiş olsun..bol bol çay iç limonlu..ama fazla ilerlemeden bir doktora görün istersen..

günaydın hanımlar mutlu günler

günaydın canım..bana göre 11-6 ideal..korkulacak bir durum yok bence..bu arada Allah kavuştursun..Annen mübarek topraklarda bizlerede dua etsin hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmak için..

Herkese günaydın kızlar...
Allah huzurlu, sağlıklı, güzel haberle dolu, sakin bir gün nasip etsin inşallah...

Sizlere sabah aldığımız cicileri göstermek istiyoruz kızımla...

günaydın canım benim..amin inş..cicilerin çok güzel Allah iyi günlerde kirletmeyi nasip etsin..

hoşgeldin canım..ohh baya yoğun bir gün olmuş senin için..artık fazla geliyor herşey dime..ne yapalım az kaldı izine ayrılmak için.. geçmiş olsun canım ya bir arayıp doktoruna sorsaydın sorun var mı diye..bu arada göbişin çok tatlı maşallah size..benim kızda iki gündür hiç durmuyor oryantal gibi bir sağa bir sola attırıyor.benimde nedense iki gündür karnımın içi acıyor..bakalım pazartesi gideceğim doktora sorarım artık..

insan evini daha özlüyor yatağını arıyor sanki böyle durumlarda bizim mesailerde bende öyle olurdum hele şimdi bebişte var :)
çıkar tabi annesi seminer yine olur bu tekmeler şurada kaç aydaha var ki:)
sütyen değilde sanki vurmuş biri çürütmüş gibi ağrıyor :)

Amin canım etcek inşalalh hepimize dua

geçmiş olsun canım..

november82 sanada geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin..galiba salgın var herkes yavaş yavaş hastalanıyor..dikkat edelim hepimiz..

var canım var sağ göğüs altım benimde,özellikle uzun süre aynı pozisyonda kaldığımda veya yorulduğumda oluyor pozisyon değiştir sürekli oturduğun yerde ve tabiki yormamaya çalış kendini, benim bide sırtımada vuruyor ağrısı çok fena oluyor ağrıdığında

Çok geçmiş olsun kızlar. Dikkat edin kendinize :26:

günaydın canım benim..amin inş..cicilerin çok güzel Allah iyi günlerde kirletmeyi nasip etsin..

Teşekkürler Orkidecim

Geçmiş olsun canım sapır sapır dökülmeye başladık walla salgın kapıyoruz işte maalesef

ayy cnm çok geçmş olsun bu ara korktugum şey inşallah benimde başıma gelmez diyorum ama kesin olucam çünkü departmandaki herkez hasta ( bol bol c vitamini ve sıcak şeyler iç kuzum
hoşbulduk cnm :) aynen öle cnm yoğun gün ve yoğun hafta valla 4 gözle izni bekliyorum aslında kasımın 2 haftası 32 hafta doluyo ama ayı tamamlim diyorum tabi dayanabilirsem doktora gittiğimde sordum cnm normal dedi ama acıyo işte ... anammm yerim senin kızı şimdiden başladı kıvırtmaya heee maşşallahhhhh sor tabi cnm aklında kalmasın hiç bişey çok önemli ufak bişey bile :))
evettt çok özledim evimii yatagıma yastıgıma doyamadım akşam olsun die bekliyom 4 gözlee :)) aynen cnm biri çürütmüş gibi ağrıyo üzerinede sütyen geliyo daha çok acıyo (
ahh cnm yaaa çok pozisyon değiştiremiyom bilg basında olunca sürekli hep aynı pozisyonda kalıyom ama canımı çok acıtıyo biran önce doğurup alsak larımızı kucağımıza hepsi geçicek inşallahh
canım geçmiş olsun ihmal etme bol bol dinlen olmadı doktora git ben 15 günde zor atlattım ilaç kullanmayım dedim ama geçmeyince mecbur kullandım

cnm çok çok geçmiş olsun salgın bizim topiki fena vurmuş :))

selam kızlar.. herkese merhaba..

hasta olanlar var sanırım aramızda.. chekirdekk, kırmızıpatik gecmiş olsun ikinize de.. dinlenin güzelce.. vitamin takviyesi yapın. tez vakitte iiyileşirsiniz inşallah..

aslıcım cok beğendim ben hastane cıkışını.. bebişinin giyeceği ilk şey.. bu fikir beni cok heyecanlandırıyor.. o yüzden de kendim secmek en güzelini almak istiyorum.. çünkü yıkamadan kokusu ile saklamayı düşünüyorum

kac paraya aldın bu arada onu da paylaşır mısın???

bebetto cok iyi marka bence..kötü bir ürününü görmedim şu ana kadar.

ben de hafta sonu oğluma biri kalın biri daha ince kundak tarzı pazen battaniye aldım bebetto dan. ikisi de indirimdeydi ve cok güzellerdi

nowember,çekirdek sizede geçmiş olsun kızlar valla dökülmeye başladık kış gebeliğininde zorluğu bu olsa gerek..umarım daha fazla hasta olmayız :2:

bepanten pastil demek hmm..bende doktorumu aramayı düşünüyorum 5 gibi hastaları bitsin ,rahatsız etmiyim..nasılsa iş yerindeyim alamam bişi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…