evet ya bayramda var dün annemi hacca uğurladık istanbula gittik normalde iki bucuk saat ama 5 saat kaldık trafikte yoğunlukta bayramdada memlekete gitcez 13 saatte orası çekiyor ne yapacam bilemiyorum
szin memleketle aranız kaç saat ödem tuzlu yemekten diyorlar ama bünyeden sanırım bende oluşmaya başlamadı henüz
hamilelik öncesini hatırlamıyorum ama normal di şimdi hız sabitleyici gibi sabitlenmiş durumda :))
aldım canım msjının(bende sana yolladım) çok teşekkür edrim canımyıldızım sana bir türlü msj atamıyorum, cevap yazamıyorum. beceremedim mi ne
neslininmalzemeleri - emek sensin ben burdan satın alıyorum keçeleri. güvenli bir site, önce alıyorsun sonra sana geliyor. sonra ürün sana geliyor. ona veriyorsun ve ödemeyi yapıyorsun, ben gelenlerden çok mennun kaldım.
hem satıcı tatlı bir kadın, aklına takılan birşey olursa ona da sorabilirsin keçe ile ilgili.
bir de ben sıcak silikon tabancası aldım ben. Çok daha kolay ve sağlam oluyor. Sana da tavsiye ediyorum canım. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa söyle sen, ben yıne cevaplarım
çok güzelmiş iyi günlerde giyinsinkızlar bakalım minnoşuma internetten bebetto marka 10'lu beyazlı grili kırmızı şeritli hastane çıkışı aldım şimdi koyucam rsimlerinide buraya.mavi olsun istemedim.daha önce yakından görmüştüm ürünü kaliteli.busefer pişman olmıycam yani inş.bide hem mevlütte bebeği gezdirirlerken altına alt açma minderi gibi bişey koyup gezdiriyolar ya fırfırlı falan,oğluşuma öyle fırfırlı olmaz diye yine bebettonun sitesinden kapitone sade bir alt açma bezi aldım bebek arabasınada koyarım dedim altına hem.çünkü öbür alt açma bezimiz peluş .yazın koyamazdım onu zaten çocuk sıcaktan pişerdi iyi oldu bakalım beğenicekmisiniz..
Eki Görüntüle 530475 Eki Görüntüle 530476
aman ne kadar güzel önlükler bunlar ay bayıldım resmenessira doğum günün kutlu olsun canım :119: Ömrünüz uzun, bahtınız açık olsun :)
aslı irfan çok güzeller tatlım güle güle kullanın oğluşunla
demet abla merhaba nasılsın?
çekirdek çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
mandalina Allah kavuştursun canım...
Herkese günaydın kızlar...
Allah huzurlu, sağlıklı, güzel haberle dolu, sakin bir gün nasip etsin inşallah...
Sizlere sabah aldığımız cicileri göstermek istiyoruz kızımla...
Eki Görüntüle 530793
Eki Görüntüle 530794
Eki Görüntüle 530795
Amin canım sağolasın
ayy ne şekermiş bunlar annesinin kuzusu nada pek yakışır maşallah sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah
aman ne kadar güzel önlükler bunlar ay bayıldım resmen
iyi günlerde kullanın
Amin inşalalh teşekkürlerAllah kavuştursun canım, sağ salim gitsin gelsin inş. yol çalışmaları falan var yaa uzar da uzar artık.
ben istanbuldayım. konya ya gidicez. 7 saat falan sürüyo ama arada ankarada konaklamayı düşünüyoruz.
benim vücudum üretiyo galiba canım ödemi. tuzlu yemiyorum çunku .
sizin daha fazlaymış ama 13 saat :S Allah sabır versn.
kızlarrr ben geldimmmm :))
off aslında çok yorgunum dün akşam eğitim vardı eve gittiğimde saat 11 di pertim çıktı buda yetmezmiş gibi pazargünüde eğitim var((
dün gün boyu oğluşum tepiklemedi beni ama moralimi bozmamaya çalıştım akşam toplantıda sıkıldı galiba bol bol tepik yedim :))
bidee kızlarr benim sol gögüs altımdaki kaburgam inanılmaz ağrıyo sanki çürümüş gibi sizdede varmı ???
Allah yadımcın olsun sabahta kalkıp işe geldin değilmi
annesi sıkılma diye varlığını hissettirdi sana :))
bende sağ tarafta vardı doktor olur normal herkes de var bu ağrı demişti
Günaydın canlarımm
Dün burnum akmaya başladı, bugün de boğazıma ve göğsüme indi iltihap.
Ciğerime inecek gibi ve ben bu iltihabı ilaçsız nasıl geçiricem yaaww, öksürük de başladı deli gibi
Vallahi ölüyorum
Günaydın canlarımm
Ciğerime inecek gibi ve ben bu iltihabı ilaçsız nasıl geçiricem yaaww, öksürük de başladı deli gibi
Vallahi ölüyorum
Orkide cim çok begendim nev.takımlarını canım.güle güle kirletsin kızın:)
Slm kızlar cik uzun zamandır takip edemiyorum buaralar çook yogunum evi düzenle alışveriş temizlik kızın anaokulu derken yazmaya fırsatım olmadı bir türlü.ymarim hersey yolundadir herkes iyidir.
Cok az kaldı kızlar son aylar çook çabuk geçiyor Allah herkese bir avazda doğumlar saglikli bebekler vee güzel gecen bir liohusalik donemi nasip etsin inşallah benden size nacizhane bir tavsi bolbol dinlenin biraz kendinizle ilgilenin ve mutlaka eşlerinizi karşınıza alıp zorlu bir süreçten geçeceğinizi ve onun yardımına ihtiyacınızın olduğunu anlatın.
brnim logusaligim hep ağlayacak gecti yanımda kimse yoktu eşimden başka oda cok yardımcı olmuyordu belki kendi çapında birşeylerde yapıyordu ama benim için cok küçük seylerdi cok zor bir süreçti Allah tabi önce Saglik versin verdide cok şükür binlerce kez ama o psikoloji berbat ya(lütfen yanlış anlamayın sizi tedirgin etmek istemiyorum herkes aynı şeyleri yaşatacak diye birşeyde yok ama ben gercekten bunlarda bı haberdardim hiçbirşeyi bilmiyordum kimsede bu zorlu süreçten bahsetmemişti basıma gelince dumura uğradım bu yüzden sizinle paylaşmak istedim)benim yavrum cok gazli bir bebekti koliğin alası derdi doktorum cok şey denedim ama müskat cevizi bize muciZe gibi geldi belki ger bebekte aynı etkiyi göstermez ama cok memnun kaldım sagdigim süte çook az bir miktar rendeleyip veriyordum cok şükür iyi gelirdi hem rahat uyur hemde iştahını acardi.
Bide tabi göğüslerimin durumunda içler acisiydi cok samimi söylüyorum normal dogum yaptım ama bu acıyı cekmektense bı dogumu daha tercih ederdim yacrucum memeyi her ağzına alışında acıdan hungur hungur aglardim yine çook şey denedim vee saolsun kayınvalidemin evde yapmış olduğu ceviz yağı cok iyi geldi devamlı surerdim herkesede tavsiye ediyorum.kızlar bugünluk bukadar cok erken kalktım uykum geldi ama daga anlatacak cok şey var bidahaki sefere herkese iyi geceleerr.
kızlar bakalım minnoşuma internetten bebetto marka 10'lu beyazlı grili kırmızı şeritli hastane çıkışı aldım şimdi koyucam rsimlerinide buraya.mavi olsun istemedim.daha önce yakından görmüştüm ürünü kaliteli.busefer pişman olmıycam yani inş.bide hem mevlütte bebeği gezdirirlerken altına alt açma minderi gibi bişey koyup gezdiriyolar ya fırfırlı falan,oğluşuma öyle fırfırlı olmaz diye yine bebettonun sitesinden kapitone sade bir alt açma bezi aldım bebek arabasınada koyarım dedim altına hem.çünkü öbür alt açma bezimiz peluş .yazın koyamazdım onu zaten çocuk sıcaktan pişerdi iyi oldu bakalım beğenicekmisiniz..
Eki Görüntüle 530475 Eki Görüntüle 530476
tatlım benim eşim erzuurumlu ve burada doktor. ben evlenince işi bıraktım hoş bırakmasamda burada iş bulmakta zorlanabilirdim. makina mühendisiyim bende.
bu arada bugün benim doğum günüm ve koçişim hatırlamadı. peff bende onunkini unutimde bi görsün
Kızlar napıyosunuz?
Büyük kısmınız uyuyordur heralde. Ben yorgun hissetmeme rağmen bu saat oldu uyuyamadım yaf. Yarın da iş güç yoğun. Neyse yapcaz artık. Bu arada yarın evimizi teslim alıyoruz, çok heyecanlıyım. Tam bebek gelirken bi dolu masraf oldu ama olsun diyoruz. Kascaz artık bi süre napalım. Bebekle ilgili bütün alımları durdurduk zaten bütün paramızı eve verince. Allah acısın halimize de erken falan gelmesin bebişimiz. Erken doğmasından korkuyorum gerçekten. Oda falan yapamıcaz zaten. Hatta başta sadece park yatak alıcam sanırım. Onu da annem alcak sağolsun. Pek bi masraf yapmadan eksiklerimizi tamamlarız inş. Allahtan başlarda çok almıştık da, baya bişeyi var bizim tosunun. Sizin aldığınız ciciler, döşediğiniz odalar çok güzel bu arada. Güle güle kullanın inşallah.
Bu arada bizim minnoş 25. haftasında 903 gram çıktı, korkuttu beni biraz yaf. Sezaryene doğru gidiyoz gibi hissediyom ama hadi hayırlısı bakalım. Bu arada kendime loğusalık pijaması aldım 35 liraya buldum da. Gösterdiğim arkadaşlarım beğendiler. Bir müsait zamanda koyayım inşallah resmini. Evde geceliğim vardı zaten, hem de mavi. doğumda onu giyerim diyorum. Önü baya düğmeli, bol bişiy. Ben mevlütte gecelik falan giymiyceğim için şık bişey alsam mı tereddüt ediyorum. Hani şık olanı hastanede foto falan çekilirsek diye istiyorum ama bakalım. Onlar da 135 lira kadar arkadaş! O ne öyle!Ayakkabı aldım, ona 80 lira verdim yani
günaydın kızlar dünkü randevumuz çok güzel geçti oğluşum iyice büymüşde 1.500 gr olmuş yanaklar tombiş tombişti hiçbir sorunumuz yok Allaha şükür bir hafta önden gittiği için 29+ hafta olmuşuz, normal pozisyonunu da almış doktorumuz grip aşısı yaptırabilirsin, saçını da istersen boyat ama tavsiye etmiyorum dedi bu arada bu ay hiç kilo almadım mutlu oldum
Günaydın canlarımm
Vallahi ölüyorum
günaydın hanımlar mutlu günler
kızlar tansiyonlarınız nasıl bana doktor düzenli tansiyonu ölçüp not al demişti ayrıntılada çıkan sorundan dolayı eğer tansiiyonunda düşme çıkma olursa hemen gel demişti ölçüyorum ama 11 - 6 tansiyonum hep oynama yok sabit hep ve düşük bir tansiyon değilmi bu
Herkese günaydın kızlar...
Allah huzurlu, sağlıklı, güzel haberle dolu, sakin bir gün nasip etsin inşallah...
Sizlere sabah aldığımız cicileri göstermek istiyoruz kızımla...
off aslında çok yorgunum dün akşam eğitim vardı eve gittiğimde saat 11 di pertim çıktı buda yetmezmiş gibi pazargünüde eğitim var((
dün gün boyu oğluşum tepiklemedi beni ama moralimi bozmamaya çalıştım akşam toplantıda sıkıldı galiba bol bol tepik yedim :))
bidee kızlarr benim sol gögüs altımdaki kaburgam inanılmaz ağrıyo sanki çürümüş gibi sizdede varmı ???
ayy kuzum yaaa aynen eve gittim açlıktan ölüyodum bişiler atıştırdım saat 12 oldu zaten yattım ve saat 6 da kalkıp yine işe geldim sanki dün hiç gitmemeiş gibiyim(
ayyy kuzum yaaa zaten bi ara koptum eğitimden oğluşumun tekmelerinin keyfini çıkardım :))
off banada öle dedi bebek yukarı çıkıyo diye ama çok acıyo yaaaaa sütyenimde bol ama acıyo işteee
sağol teşekkür ederiz teyzesi..
bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz canım..senin gibi tecrübeli annelerin öğütlerine ihtiyacımız var..
çok güzel güle güle kullanın canım iy günlerde...
doğum günün kutlu olsun canım..Allah hayırlı uzun ömürler versin canım..
eviniz hayırlı olsun canım..Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin..bebeğin eksikleride bir şekilde tamamlanır inş canım..
oy maşallah oğlışuna..baya bir büyümüş seninki..eee demek kiloları senin bebiş alıyor canım...
günaydın canım..
geçmiş olsun..bol bol çay iç limonlu..ama fazla ilerlemeden bir doktora görün istersen..
günaydın canım..bana göre 11-6 ideal..korkulacak bir durum yok bence..bu arada Allah kavuştursun..Annen mübarek topraklarda bizlerede dua etsin hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmak için..
günaydın canım benim..amin inş..cicilerin çok güzel Allah iyi günlerde kirletmeyi nasip etsin..
hoşgeldin canım..ohh baya yoğun bir gün olmuş senin için..artık fazla geliyor herşey dime..ne yapalım az kaldı izine ayrılmak için.. geçmiş olsun canım ya bir arayıp doktoruna sorsaydın sorun var mı diye..bu arada göbişin çok tatlı maşallah size..benim kızda iki gündür hiç durmuyor oryantal gibi bir sağa bir sola attırıyor.benimde nedense iki gündür karnımın içi acıyor..bakalım pazartesi gideceğim doktora sorarım artık..
selam güzel anneler..
ben çok hastayımdün boğazımda yanma vardı..gece bademciklerim şişti,burnum akıyo ve çok halsizim ,doğru düzgün uyuyamadım..
ilaç da içilmiyoki..bu akşam c vitamini takviyesi yapıcam bol bol inş. iyi olurum
Aynı durumdayız canım biliomusunbende kötüyüm boğazım çok fena acıyor yutkunurken yanıyo ve acıyo burnumda akıyor :2:sıcak şeyler tüketmeye çalış yumuşat boğazını sürekli birde normal pastil tüketemiyoruz ama alabilirsen Bepanthen pastil al doktorum onu kullanabilirsin dedi bana günde 3 tane filan oda rahatlatıyor biraz. Geçmiş olsun canım
selam güzel anneler..
ben çok hastayımdün boğazımda yanma vardı..gece bademciklerim şişti,burnum akıyo ve çok halsizim ,doğru düzgün uyuyamadım..
ilaç da içilmiyoki..bu akşam c vitamini takviyesi yapıcam bol bol inş. iyi olurum
günaydın canım benim..amin inş..cicilerin çok güzel Allah iyi günlerde kirletmeyi nasip etsin..
selam güzel anneler..
ayy cnm çok geçmş olsun bu ara korktugum şey inşallah benimde başıma gelmez diyorum ama kesin olucam çünkü departmandaki herkez hastaselam güzel anneler..
hoşbulduk cnm :) aynen öle cnm yoğun gün ve yoğun haftahoşgeldin canım..ohh baya yoğun bir gün olmuş senin için..artık fazla geliyor herşey dime..ne yapalım az kaldı izine ayrılmak için.. geçmiş olsun canım ya bir arayıp doktoruna sorsaydın sorun var mı diye..bu arada göbişin çok tatlı maşallah size..benim kızda iki gündür hiç durmuyor oryantal gibi bir sağa bir sola attırıyor.benimde nedense iki gündür karnımın içi acıyor..bakalım pazartesi gideceğim doktora sorarım artık..
evettt çok özledim evimii yatagıma yastıgıma doyamadım akşam olsun die bekliyom 4 gözlee :)) aynen cnm biri çürütmüş gibi ağrıyo üzerinede sütyen geliyo daha çok acıyoinsan evini daha özlüyor yatağını arıyor sanki böyle durumlarda bizim mesailerde bende öyle olurdum hele şimdi bebişte var :)
çıkar tabi annesi seminer yine olur bu tekmeler şurada kaç aydaha var ki:)
sütyen değilde sanki vurmuş biri çürütmüş gibi ağrıyor :)
ahh cnm yaaa çok pozisyon değiştiremiyom bilg basında olunca sürekli hep aynı pozisyonda kalıyom ama canımı çok acıtıyo biran önce doğurup alsak larımızı kucağımıza hepsi geçicek inşallahhvar canım var sağ göğüs altım benimde,özellikle uzun süre aynı pozisyonda kaldığımda veya yorulduğumda oluyor pozisyon değiştir sürekli oturduğun yerde ve tabiki yormamaya çalış kendini, benim bide sırtımada vuruyor ağrısı çok fena oluyor ağrıdığında
canım geçmiş olsun ihmal etme bol bol dinlen olmadı doktora git ben 15 günde zor atlattım ilaç kullanmayım dedim ama geçmeyince mecbur kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?