2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Tünaydın kızlar

ben evdeım çok rahatsızım işe gidemedım bugun akşam aşırı derce çarpıntım vardı boynum basım cok agrıdı

uyyamadım çarpıntıdan sabaha karsı az az dalmısım sabah da uyandım carpıtım bvardı kalktım kahvaltı fln yaptım sımdı

daha ıyıym ama carpıntı var hala yaa bayadır yoktu bırden nıe basladı anlamadım ki

doktora da gitmedım bısı yapamıyoalr cunku daha oncede gıtmıstım...off hala boynum agrıo ya

bu carpıntı ile benı normal doğuma almazlar die korkuyorum :18:

canım cok gecmıs olsunnn havaalr soğudu dıkkat etmek lazım

Ayyyyy allahım düşünsenize 3 ay sonra evlerimizde minnacık bıdıklar olacakkkk :)

ben zaten öle düşünüp düşünüp ağlıyorum hep

canım ben de böle açık renk ıstıyorum yaa çok renklı yenı doğmuşken kara kara gosterıo bence

gayet guzel gozukuo gule gule kullanın :)

çok ciciler canım güle güle kullanın :)

fesleğencim güle güle kullan aldıklarını şok şekerler :))))))))))))

mandalina01 canım allah kavuştursun.. ne mutlu hac görevini yerine getiriyor anneciğin, sağlıkla sıhhatle dönmeyi nasip etsin allah..

essira doğum günün kutlu olsuuuuunn .. nice mutlu yıllar dilerim, sağlıkla, sevdiklerinle..

fesleğencim güle güle kullan aldıklarını şok şekerler :))))))))))))

mandalina01 canım allah kavuştursun.. ne mutlu hac görevini yerine getiriyor anneciğin, sağlıkla sıhhatle dönmeyi nasip etsin allah..

essira doğum günün kutlu olsuuuuunn .. nice mutlu yıllar dilerim, sağlıkla, sevdiklerinle..

Geçmiş olsun canım ya. Yorma bugün bari kendini evdeyim diye iş yapmaya kalkma.
Dinlen güzelce...
Teşekkür ederiz
Geçmiş olsun

ayşe cim gecmiş olsun canım.. dinlen güzelce, bi işe kalkışma evdeyim diye tamam mıı??????

aynen öyle canım bende kasım'ı çıkarayım diyorum..olmadı Aralıkta bir iki hafta çalışıp ocakta yine üç kuruş maaş alayım diyorum..malum masraflar çok tek maaşa düşeceğiz..nasıl yapacağız bilmiyorum valla..Allah yardımcımız olsun..ah ah tugbacım hemde ne kıvırtma..

merhaba canım..güle güle kullan cicilerini..babaannesi kızıma ciciler almış ben daha görmedim bakalım neler çıkacak çantadan..

tünaydın canım..geçmiş olsun ya..bende ayşe nerelerde diyordum gözükmedi bu sattte kadar..neden çarpıntın var ki acaba?? dün yediklerinden içtiklerinden olabilirmi?

Merhaba arkadaşlar naber nasılsınız

Sonunda mide ekşimesi benide buldu( Offff....Dünden beri sürekli midem ekşiyooo..Ne kötü bişiymiş bu ya.Boğazıma sürekli acı-ekşi bişiyler gelio sanki..Acaba uzun süre devam edecekmidir bu :44:Soda içiyorum biraz geçio gibi..Dr a gitmemede daha var ama napsam beklesemmiki bilemedim....

Kızlar bide bende sabahları kalkarken yada gece de sağa sola dönerken farkediyorum bacaklarımda ve popomda ağrı olmaya başladı.Sanki bi ağırlık altında kalmış da etim ezilmiş gibi.Sonra kalkıorum yataktan kısa sürede geçio ama.Sormak istediğim ben bi kaç gündür demir ilacını kabız yapıo die hergün yerine bikaç gün ara verip içiyorum acaba etkisi var mıdır bunun?

Doğum günün kutlu olsunnnnn tatlım..Benim eşim hiç bilmez öle şeyleri valla ilk başlarda kızıyordum ama alıştım gibi artık hoş yinede bekliyorum.Ben her doğum günümden veya başka özel gün gelmeden önce o günün oldugu aya girdiğim anda son 10 gün, son 9 gün......die başlıyorum gün saymaya...Ama yok adama yine fayda etmiyor:)

Hayyyy Maşallahhhh 1500 gr ha Annesi Maşallah ne güzel bakmışsın tombişine:)Herşeyde yolundaymış sevindim cnm.

Tabiki canım önce sağlıklı olsun kilo illa alıcaklar dediğin gibi ama bence o haftalarda da iyi kilosu bebeklerinin merak etme hiç.Canım sana Dr mantar için hangi yeni ilaçları verdi merak ettim bende kullanıyorumda şimdi?

Canım benimki de hamileliğimin başından beri 11/6 ve hiç değişmedi.Dr kontrolümde de arada sağlık ocağında da hep aynı yani.Ve bu değerde çok çok normal....

Çok ciciler ya...Güle güle kullansın bebişim canım...

Bende de öyle bi ağrı var hatta üzerine bastırıyorum sanki sıkıştırıyor beni.Galiba göbekler büyüo sürekli yukarı doğru baskı yapıo sanırsam....

Geçmiş olsun cnaım.Dikkat et kendine...Bende heran olacak gibiyim inş olmam bol bol c vitamini almaya çalışıorum..Umarım sende bian önce atlatırsınn

Canım geçmiş olsun...Dr a gözükmen lazım özelikle iltihap varsa evde napsan geçmio.Enazından Dr uygun bi ilaç verir kısa sürede atlatırsın...Allah şifalık versn....

sonbahar yüzünü göstermeye basladi=S gecmis olsun, tümmhastalara acil sifalar...aysecigim carpintinin kansizlik belirtisi olabilecegini okumustum. kuru üzüm pekmez falan tüketmek yararli olabilir ins yakin zamanda gecer.

arkadaslar buarada bebek icin camasir sepeti cok gerekli mi?

Tünaydın canımcım..Çok geçmiş olsn...dikkat et kendine...Evdesin dinlen bol bol...

Merhaba canım biz oryantal kızımla iyiyiz çok şükür..ah ah mide ekşimesi çok fena..Allah yardımcın olsun..1 aydır çekiyorum ben..bana çığ sebzeler dokunuyor canım domates, salatalık, biber gibi..çok baharatlı yemekler dokunuyor..yemekleri sadece tuz ve az salçayla yapıyorum..demet hanım metsil verdi tok karnına onu alıyor ve çığniyorum iyi geliyor..ama sadece yanma olduğu zaman kullanıyorum..olmadı eczaneden al sende..

canım bayadır çarpıntı yapacak bısey yemıyorum ıcmıyorum kolaya kahveye caya hasret kaldım zaten :S

neden oldu anlaamdım kı ben de...bi de bebek de baskı yapio sıkıstırıo geceyı gece ettım yani :S

ayşe cim gecmiş olsun canım.. dinlen güzelce, bi işe kalkışma evdeyim diye tamam mıı??????

sağol canım dınelnıorm ya işim yok zaten temız evım de çamaşırları attım makınaya yıkansın dedım evdeyken :)

Geçmiş olsun canım ya. Yorma bugün bari kendini evdeyim diye iş yapmaya kalkma.
Dinlen güzelce...
Teşekkür ederiz
Geçmiş olsun

sağol fesleğencım yok yormuyom yaydım totoyu yatıorm ama yatınca daha cok çarpıntı olyo öle uzun oturuyorum ben de napim...

canım sağol bayadır var kan degerlerımde dusuk ama ilacımı duzenlıo alırom perhız yapıorım çay kahve kola ıcmıorm

azalmısıtı hatta olmuodu bayadır dun akşam basladı ne bılıym anlamadım kı nerdeyse 20. haftadan berı var

Tünaydın canımcım..Çok geçmiş olsn...dikkat et kendine...Evdesin dinlen bol bol...

sağol canım dınelnıorm siz yazın ben okuyayım bugun :)

ayşe geçmiş olsun hemen geçer inşallah

Amin canım çok teşekkür ederim

normal değerlerimide bilmediğimden bir an panik yapmıştım teşekkürler şimdi her gün ölçüyorum inşallah değişim olmaz

ESSİRA nice yıllara sağlıkla mutlulukla inşalalh

Alayım bari eczaneden çok fenaymış evt.Baharat her yemeklerimde de bol bol olur benim.Zaten salçayı sorma yemek kıpkırmızı olmalı bizde...Ama her zaman böyleydi şimdiye kadar bişiy olmamıştı.Azaltayım bari bundan sonra..Tşkler canım...

Ayşecim sanada geçmiş olsun eskiden varmıydı böyle çarpıntı durumun yoksa gebeliğin verdiği bir durum mu?

şafak topiğine baktım ,çok heyecan verici :))

canım yediklerinden ve içtiklerinden değilse kansızlık çarpıntı yapıypr olabilir..

bende bol baharatlı severim yemekleri ama midem durmayınca mecbur kestim ne yapayım..

adaçayı ve ebegümeci gargarası yapın geçmiş olsun... birde ıhlamur..

Geçmiş olsun tatlılarım, idrar yolu enfeksiyonu, vajinada bakteri derken bi de grip çıktı. her yerimi enfeksiyon sardı valla,erken doğurmazsam iyidir. (Allah korusun)

İlaç alamamak ne kötüymüş ya, şimdiye 2-3 hap yutmuştum ben hamile olmasam kendime gelirdim biraz.

Yarın rutin kontrolüm var doktorumda, belki birşeyler verir ben ölmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…