2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
çok güzeller canım..güle güle kullan..bu demek oluyorki bol bol resim çekeceksin:::

walla bizim hala foto şipşak olduğundan kaç yüz bin resmimiz olucak allah bilir
hoş benim bi tane hamile fotomu cekmedi henüz ama :26:
konu yeğen olunca tabi başkaa

saol cnm inşallah...
bugün yemekte balık vardı,bir tırsarak yedim ki..bakalım alerji olacakmıyım bu hasta halimle birde o olursa nasıl kaldırırım bilemiyorum,az az yedim bakalım..ilaç almadım,minoset içiyorum bazen ateşim çıkmasın diye deniz suyu aldım onunla burnumu açıyorum..
video beni de ağlattı ki o anda biri geldi yanıma bişi istedi hayırdır diyo,dedim hastayım ya gözlerim de sulanıyo
kızlar unnadodan oğlum için aldığım albüm ...
her biri 60 adet resim alıyor 10x15 ebatında..
nasıl beğendiniz mi ????

Eki Görüntüle 531488 Eki Görüntüle 531489

çok güzeller..bugün hiç bakmadım unnadoya yaa dur bi bakayım :)

Selam tatlışlarımmm

grip cigerlerime kadar indi bronsite cevirdi,doktora gittim antibiyotik ve parol verdi,baska da bisey veremem dinleneceksin dedi.atesim cikarsa acil haber vericekmisim,hastaneye yatiricakmis beni.

Bebegin durumu iyi,suyu iyi,rahim agzi normal,gelisimi haftasinda,750 gr olmus.

bu arada 32-34 hafta arasi kendini doguma hazirla dedi,niye oyle soyluyosunuz dedim,su an hersey yolunda ama asil savas 27.haftada baslayacak bebekle aranizda dedi,sadece bir tahmin dedi,32-34 arasi doguma alabiliriz seni dedi. 2-2,5 kg dogar,10-15 gun kuvezde kalir maksimum,alir gidersin dedi.

ben bi cacık anlamadim bu isten. Hepinizden erken dogurabilirim .

kız doğurmadan bir iki foto çekil hatıra kalsın:))))

Allah şifalık versin canım..tabi ya gözlerim sulandı:))))meşhur bahane..

as canım..geçmiş olsun tekrar..iyi bak güzelce dinlen..keşke bir kaç gün rapor alsaydın canım..evde dinlenirdin..maşallah bebeğine canım..bak normale döndü..ama doktorun açıklamasından bende birşey anlamadım..sadece tahmin demiş zaten doktor..hayırlısı olsun..

Kızlar bu karındaki sertleşme bende gece oluyo bi uyanıyorum sagımdan soluma dönemiyorum kasılıorum resmen ama nekadar süreli oluyo onu bilmiyorum
genelde akşamları oluyo sanırım bu tarz sancılar:26:
sertlesme varsa ihmal etme canim uzum bugusuda sertlesmeden bahsetmisti. ins onemli degildir ama ihmale gelmez

Eki Görüntüle 531469
Allah korusun cnm erken doğum filan belirtimi acaba diye korkuyorum bende :18:

nasıl beğendiniz mi ????

canım çok güzell bolbol resmını cekerısnız ne güzel iştee :)

eheheh bizim ailenın fotocusu da ben oldugum ııcın yegenımın bisürü resmını cekmıstım

ama hepsi pc ortamındaydı 1 yas gununde doğdugu gunden ebrıkı tum resımelrı fotocu da cıakrrtıtrırp

kronolojık olrk albume sıraladım hedıye etmsıtım kardesım çok begenmıstı :) :) :)

hıı ınsallah alerjı yapmaz canımm
canım senın dınlenmen gerekıo yaa haftasıonu guzece yat dınlende geceer ınsallah

ya vıdeo cok fena evet eheueheu iyi bahane :)

canım cok gecmıs olsun sana da

hakkınızda hayırlısı olsun sneın ıcın en ıysıı erken doğum olcaksa öel olsun napalım yeter kıs en ve beebgın

iyi olun canım....inşallah durabildiği kadar durur içerde dr doğru bişi demıs asıl 27-28 hafta civarı

kritik belkı de son krıtık dönem ınsallah hepimiz ataltırız sağlıkla..

gecmiş olsun canım, ilerlemiş demek ki grip.. dinlen güzelce, ilaclarını al.. bebeğinin de herşeyi normalmiş bak ne güzel..
dr lar ihtimallerden sözetmeye bayılırlar canım, kafanı takma sen..
allahım hayırlısı ile sağlıkı bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin.. bence sen 34 ü de gececeksin aha da buraya yazdım

Midem çok fena kızlar :S 2 gündür aç veya tok farketmiyo, doktora da haftaya gidicem napayım bilemedim..
bir de size sormak istediğim birşey var. biraz özel olacak ama :S
bnm genital bölgede şişlik oluşmuş, iç ve dış kısımlarda.. bazı zamanlar agrı yapıyo.. daha önce böyle birşey yaşayan var mı ? enfeksiyon olabilir mi acaba

afiyet olsunnn....duygusallığın kitabını yazıyorum veeeee ahhh o sancılar hep bendede oluyor 23.haftada başladı...

Teşekkürler canım

nasıl beğendiniz mi ????

Oooo ben çok beğendim. Güle güle kullanın

Neden böyle söylediğini de açıklasaymış daha iyi olurmuş aslında değil mi ?
Geçmiş olsun tekrar canım...

Canım ben 3 haftadır yaşıyorum onu.Daha sonrada kaşıntı ekleniyor bu şikayetlere.Ne kadar temiz ve dikkat etsekte hamilelik tetikliyor galiba.Ben 1 hafta ilaç kullandım fitil ve krem.Bana mısın demedi.Şimdi 2.farklı ilaçlara geçtik malesef.Özellikle gece şikayetlerim daha çok artıyor ve kaşıntı hissi mahf ediyor.Dr gideceksen dr una sor bence ilerlemeden...Bende idrar yolu enfeksiyonu da çıktı çünkü mantardan kurtulamadan birde...

geçmiş olsun canım.ben de kaşıntı yok da agrı ,sertlik şişlik var muhakkak hamilelikten diye düşünüyorum..o kadar dikkat ediyoruz ama :S doktora telefon edicem de kontrol etmeden bişey diyebilr mi bilmiyorum

ben yaşamadım şimdilik..çok su içiyorum ondan galiba..sizlerede çok geçmiş olsun..zannedersem hamilelik tetikliyor..birde iç çamaşırlarınızı ütülemeyi denediniz mİ?

hakkaten duygusallaştırıyomuş bu hamilelik yahu

ben yaşamadım şimdilik..çok su içiyorum ondan galiba..sizlerede çok geçmiş olsun..zannedersem hamilelik tetikliyor..birde iç çamaşırlarınızı ütülemeyi denediniz mİ?

tşkler canım. ütülüyorum çamaşırları ve günlük değiştiriyorum

Çol güldüm canım ya Allah iyiliğini versin emi. Ben de geçen sabah eşimin uyanmasına yakındı baya bir tepikliyordu bizimki de, aldım eşimin elini karnıma koydum. Bizimki öyle bir tepik attı ki adam nasıl hopladı yataktan noluyo yaw diye. Dedim oğlun uyandırdı seni diye. Baya kuvvetlendi artık falan dedi sonra bunun için mi uyandırdın yaw deyip döndü uyudu tekrar. Hahah ama o hopladığı anı görmek paha biçilmezdi yani :)))

CAnım çok sevindim güzel haberlerle döneceğini hepimiz biliyorduk zaten. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.

yaaa bizim sülalede de foto şipşak olan benimdir, o yüzden hiç resmim yoktur doğru düzgün. Yeğenim doğduğunda bir elimde kamera birinde fot. mak. kare yakalıycam diye. bir yandan hüngür foşur ağlıyorum bebek yıkanırken falan. BEn de şimdi Ablama ya da sömestra denk gelip okulda olmazlarsa yeğenlere devredecem bu işi her anı çeksinler. Sıkıl

Büyük ihtimalle seninkiyle aynı değildir ama gene de bir söyliyim dedim :))) Ben tüp bebek tedaisi sonrasında aşırı derecede ödem olmuştum. O zaman çok fena şekilde şişmişti genital bölgem. ( kendi kilotlarımı giyemeyecek kadar. Vücudunun başka yerlerinde ödem var mı dikkat et bence çok küçük bir ihtimal de olsa ondan olabilir. Çünkü hamilelikte bir çok hormon aşırı çalışıyor :)))

hakkaten duygusallaştırıyomuş bu hamilelik yahu

ben de aynı durumdayım, hamilelik, doğum, bebek bu konular başlıca ağlama sebebim. Geçen hafta hep doğum videosu falan izledim Allahım kendi kendime eziyet ettim resmen ağla ağla :))) Allah inşallah en son bebişlerimizin doğumunda mutluluktan ağlatsın bizleri

Canım çok geçmiş olsun dikkat et. Umarım bir an önce iyileşirsin.. Doktorun da neden öyle söylediğine bir anlam veremedim madem herşey yolunda durduk yerde neden erken doğum riski olabilir diyor ki :26: bence tahminlerini kendine saklasın boşuna seni de strese sokup korkutmasın

Canım ben ilk rahatsızlandığımda telden görüştüm şikayetlerimi söyledim.Hatta 2.de geçmeyince gittiğimde bile alttan muayene etmedi,sadece ultrasonla bebeklere bakmıştı...

geçmiş olsun canım.ben de kaşıntı yok da agrı ,sertlik şişlik var muhakkak hamilelikten diye düşünüyorum..o kadar dikkat ediyoruz ama :S doktora telefon edicem de kontrol etmeden bişey diyebilr mi bilmiyorum

Gözün aydın canım.. Bende merak ediyordum sonucu.. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Bebişine de maşAllah barekAllah.. Kilosu da boyu da çok güzel.. Rabbim cc evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah..

ne güzel dua etmissin, amiiiiiiiin. haydi bakalim Rabbim hayirla kavustursun ailene.

Aminnn.. Allah cc razı olsun canım.. Hasret çeken herkesi sevdiklerine kavuştursun Rabbim cc.

Rabbim cc tez zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın seni inşAllah canım.. Duana can-ı gönülden amin canım..

Sağolasın canım.. Evet ya iyice heyecan bastı.. Artık babacıkım gelene kadar sürekli arar dururum.. :)

nasıl beğendiniz mi ????

Çok güzel canım.. Rabbim cc evladınla her gününü mutlulukla doldursun sende o anların bol bol fotoğraflarını çek ve albümüne koy inşAllah..

Çok geçmiş olsun canım ya.. İyice ilerlemiş demekki.. Rabbim cc şifa versin inşAllah. Ama doktor neden erken doğumdan bahsetti ki. Sebebini açıklasaymış bari.. :S
Rabbim cc sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşAllah canım..

Canım çok geçmiş olsun. Genital bölgendeki rahatsızlığı ihmal etme ve en kısa zamanda doktora git.. İnşAllah önemli bir sorun yoktur canım..

ahh canım napıcaz valal böyle bilemiyorum ,bende şimdi hava nemlendirme cihazlarına bakıyorum içinede de vicks tablet atarım diyorum uyuyabilmek mümkün değil..
hem bebek içinde gerekli nasılsa..zaten farenjitimde var iyi geleceğini düşündüm..

doktorun niye öyle söyledi şimdiden bende hiç anlamadım,doktoru sıkıştırsaydın köşeye niye diye :) bişi derse korkarsın diye mi acaba..alla laa..küvezde tutmak istemesi ilginç..

tşkler canım. ütülüyorum çamaşırları ve günlük değiştiriyorum
bazen ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor işte,sirkeli su ilede temizle arada bir tavsiye ederim...şişmeyi ilk kez duyuyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…