2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
sağol canım : )

hamdolsun ben bugun daha ıyıym canım sen naıslsın ? iyileşmedın mı bırazcık ?

oh sevindim ayşecim,iş yerinde misin bugün..yine ev istirahati mi ?
yok cnm bugün daha iyi olamadım dün ki gibi yine sanki..geceleri daha kötü oluyo :S yatınca yatağa..

afiyet olsunnn....duygusallığın kitabını yazıyorum veeeee ahhh o sancılar hep bendede oluyor 23.haftada başladı...

yaa dün tıvıbuda ıkı kez migrosun reklamı denk geldı ağla ağla kendıme gelemedım yaa

ben doğum yapınca ne bıcım aglıcam demekki nedense hemen akıo gözyaslarım..reklamda kadın

doğum yapmış bebegını kucagına verıoalr bak sölerken gene gözleırm doldu Allahım o günelri görmek nasib olr ınss

[video=youtube_share;2YaoeJ42UGk]http://youtu.be/2YaoeJ42UGk[/video]

Kızlar bu karındaki sertleşme bende gece oluyo bi uyanıyorum sagımdan soluma dönemiyorum kasılıorum resmen ama nekadar süreli oluyo onu bilmiyorum

oh sevindim ayşecim,iş yerinde misin bugün..yine ev istirahati mi ?
yok cnm bugün daha iyi olamadım dün ki gibi yine sanki..geceleri daha kötü oluyo :S yatınca yatağa..

iş yerındeyım canım baya ıyıyım sımdı çok şükür

analdım canım cok gecmıs olsun canım ya ilaç fln aldın mı ay hamıleyken de rahatsızlık hıc cekılmıo

zaten rahat rahat yatamıosn dönemıosn allah yardımcın olsun canım ıns gecer hemencık

Canım ben çok korkuyordum zayıf kalcak diye ama 10 günde toparlamış kendini sıpacıkkkBen biraz fazla almışım toplam 9 kilo
Amaaaaaaaaaannnn napayımmm kaç kere hamile kalıyoruz sanki veririzzzz

olsun canım zayıf olsun sağlıklı olsun..önemli olan sağlık..bende 8 kilo aldım şimdilik..kendimi en fazla 20 diye ayarladım, umarım o kadarda olmaz..

günaydınlar herkese hayırlı cumalar...

günaydın hanımlar mutlu günler hayırlı cumalar

günaydınn kızlarr hayırlı cumalar :))
bu hafta yaşasın haftasonu geldi diyemicem çünkü pazar günü eğitim var (

hayırlı cumalar canlarım..

iyi olmana sevindim..kendine dikkat et canım..

hayırlı cumalar canım..Allah kavuştursun..ayrılıkların sonunda buluşmalar çok güzel oluyor..

Hayırlı Cumalar...
günaydın hanmlar, hayırlı cumalar, bereketli huzurlu bir gün olsun inş :)

hayırlı cumalar..amin inş..

Allah yardımcın olsun canım..benim görümcemin kızı 1e gidiyor evde kardeş var anne onunla ilgilensin okul sonrası diye annesini sinir hastası etti 1 ayda..belki senin oğlanda kardeşi kıskanmaya başladı ve ilgi isiyor..

merhaba hayırlı cumalar canım..hamarat hatun baya iş görmüşsün bu sabah..maşallah sana..arada bir yapmak lazım yoksa ipin ucu kaçıyor..

oh maşallah sana yorulmuşsun ama işleride halletmişsin canım..güle güle kirlet evini..kızının beşiğini iyi günlerde kullan canım..evet gurbetlik çok zor..benimde ailem uzakta..insan onların geleceğini öğrendimi ne yapacağını şaşırıyor..seni çok iyi anlıyorum..

oh maşallah bebeğine çok sevindim sorun olmadığına..

sabah sabah masallah hamaratligin ustunde:)
bugunlerde benim surekli uykum geliyor ilk aylara dondum resmen. bir yere gidip geliyorum
isim bitiyor.
valla oyle takmis. sanki genc nufus sorunumuz var. Olan genc nufusun issizlik gibi bir sorunu varonun farkinda degiller sanirim. Koredede tesvik var ama adamlar hakli hem genc nufus yok hemde ilerlemis bir ulke. ustelik kendi vatandaslarina maddi destekte yapiyor egitimde filan.

sertlesme varsa ihmal etme canim uzum bugusuda sertlesmeden bahsetmisti. ins onemli degildir ama ihmale gelmez

gozun aydin canim bosuna korkutmuslar sizi. Bizde kizimda boyle korkmustuk. neyse ki oda safsata cikti.
Masallah bebisinin kilosuna gayet guzel. bende hurmaya basladim bir ebe var gorustugu gunde 5 tane yemeye baslayabilirsin
dedi ben 4 tane yerim diyorum arada gunde atlarim. ins farydasi olur.

kizlar masallh bu bebis icimde kazi calismasi yapiyor yani bence gununu beklemeyecek. elinden gelse direkt karnimdan cikicak
hem hareketleri oldukca guclu yanim yaniyor arada hemde masallah surekli masallah subhanallah
kucu kusuma ama beni ugrastiracaga benziyor dogunce :)
kizima cici aldim bugun hep bebeise olucak degil ya
ama ben biraz size ozurlu oldugum icin kucuk almisim. yani aslinda 120 giyordu ama 130 a cikti herhalde
tam oluyro ama kili kilina bende birazcik buyu olsun rahatca giysin diyorum
ya kiz cok hizli buyuyor yada ben beceremiyorum bu isi:) gidip degistiricem aksam resmide ekleyeyim :)) ihmal etmeyeyim:)

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım... Bu onun ikinci abiliği olacak... İlgi istiyordur muhakkak, ona da zor büyük çocuk olmak kolay değil tabii...
Allahım sabırlı bir anne olmak istiyorum...

tünaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar......

zor tabi canım, anne-baba konu ne olursa olsun sözbirliği etmeli, yoksa cocuklar hemen kapıp koyveriyolar.. nasılsa annem ya da babam benden yana diye..
bizim yeğenlerde cok yaşadık bunu.. bizim gelin de senin gibi uğraşıyor didiniyor, abim salıveriyor amaan boşver nolucak diye.. ondan sonra toparlamak daha zor..
allah yardımcın olsun canım..
ayrıca hazır seni bulmuşken sölim, özelden msj atmıştım sana baya oldu gerci.. hediyeleşme konusunda bana soru sormuştun ama netleştirmemiştik katılacak mısın katılmayacak mısın o kısım havada kaldı, listeye de eklemedim öyle olunca.. ister burdan ister özelden ulaş canım bana.. ona göre hareket edeyim..

işte topiğimizin hamarat kızlarından biri daha.. maşallah canım sana enerjiye bak yaa..
beni sabahın köründe hic bir kuvvet kaldıramaz .. yani şimdilik :)) bebiş gelince her saat başı uyancaz sanırım..
o günleri düşünüp yandım diyorum o yüzden de rahat rahat uyuyorum şimdi

gözün aydın canım.. cok sevindim herşey yolunda demek.. o kadar stress yaşattı ya o dr kadın sana ne diyeyim bilemiyorum..

o sahne beni de benden alıyor.. kadın ne kadar güzel canlandırmış di mi.. sanki biraz önce doğumdan cıkmış gibi yaaaa.....
benim de gözlerim dolmuştu ilk izlediğimde..

var canımmm bennn.karnım davul semsert toplanıyo gibi

ayyyyy 273 gün bekleyiş,12 saat veya daha fazla sancı,kıpırdadımı neden az hareket ediyor benim yüzümden bugün çok yoruldum teraneleri,geceleri uykusuzluk,başımızın felaket ağrımasına rağmen içmediğimiz ağrı kesiciler,karnımdaki sertleşmelere rağmen bir kıpırtı duyduğumda olsun iyi ağrısada olur,çok sevdiğimiz kahveyi,çayı içmemek,ellerimi ayaklarımı yüzümüzün şişmesi ve artık aynada kendimizi tanıyamamak,eşimizle kardeş kardeş yaşamak,diş etlerimizin deli gibi kanaması,ve her gece vurulduğum ve allahın izni ile 102 gün daha vuracağım iğneler=BİR KAVUŞMA YETMEZMİ BİZE MUTLU OLMAK İÇİN

çok ağladım bebiş üzülcek :))

Son düzenleme:

benide ağlattın Ayşecik

Çok güzel cnaım güle güle kullanın :)

ay evet ya cidden en güzel oynamış :) saçlar da dagınık

ay sultaaann gene aglattın benı yaa sorma sorma hepsi aynen gecerli benım ıcınde

iğneler de gecerli tabı heryerım mosmor ama bebegım ıcın deger iyi olsun yeter ki

öyle tabi iyi olsunlarda 100 gün kaldı çok şükür.100 gün daha vurayım erken olmasın diye dua ediyorum her vuruşumda şükrediyorum bugünüde gördük diye..morarıyor heryanım eşim canım herryerin mosmor oldu diyor.olsun az kaldı diyor artık ben söylemeden alıştı herhalde cevaba :)

çoğumuzda oluyor canım ben geçen hafta çok korktum doktora gittim herşey normaldi olur dedi doktor düzenli ve çok sıklaşmadığı sürece bir sıkıntı yok adet sancısı gibi sancılarımda oluyor benim burda okuyuncada rahatlıyorum diğer arkadaşlarımında çoğunda oluyor. Yoksa her seferinde doktora koşucam ki zaten randevu günüm gelmeden erken gidiyorum 2 seferdir dayanamıyorum yinede evham yapıyorum adam gülüyor artık beni kapıda gördüğünde noldu yine diye sende git yinede mutlaka biz ne kadar bizdede oluyor desekte, için rahat etsin

evet benıdme artık canım cok yanıo esım dıo az kaldı çok az kaldı dun akşam vururken 98 tane kaldı dedık

bu akşam 97 kalmıs olucak ınsallahh yaa

Allah razı olsun canım... Bu onun ikinci abiliği olacak... İlgi istiyordur muhakkak, ona da zor büyük çocuk olmak kolay değil tabii...
Allahım sabırlı bir anne olmak istiyorum...

Allah yardımcın olsun..Rabbim sana peygamber sabrı versin..

tünaydın canım hayırlı cumalar..

ya benide ağlattınız(((((((((((

aaaaaaaaa ayşecim ne kadar ağladım yaaa hayırlı cumalar olsun hepimize

bu kuzuya değmezmi bütün bu fedakarlıklar. değer rabbim herkesin kucağına alamayı nasip etsin

kızlar unnadodan oğlum için aldığım albüm ...
her biri 60 adet resim alıyor 10x15 ebatında..
nasıl beğendiniz mi ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…