geçmiş olsun ayşe
hasta olan anneler bugün nasılsınız, ben dün gece neredeyse uyuyamadım :2:
sağol canım : )
hamdolsun ben bugun daha ıyıym canım sen naıslsın ? iyileşmedın mı bırazcık ?
afiyet olsunnn....duygusallığın kitabını yazıyorum veeeee ahhh o sancılar hep bendede oluyor 23.haftada başladı...
oh sevindim ayşecim,iş yerinde misin bugün..yine ev istirahati mi ?
yok cnm bugün daha iyi olamadım dün ki gibi yine sanki..geceleri daha kötü oluyo :S yatınca yatağa..
Canım ben çok korkuyordum zayıf kalcak diye ama 10 günde toparlamış kendini sıpacıkkkBen biraz fazla almışım toplam 9 kilo
Amaaaaaaaaaannnn napayımmm kaç kere hamile kalıyoruz sanki veririzzzz
günaydınlar herkese hayırlı cumalar...
günaydın hanımlar mutlu günler hayırlı cumalar
günaydınn kızlarr hayırlı cumalar :))
bu hafta yaşasın haftasonu geldi diyemicem çünkü pazar günü eğitim var(
kızlar sağolun hepinize teşekkür ederim bugun daha iyiim işe geldim baya sakinleşti nabzım 150 ye kadar cıkıyo
çarpıntım olunca ay nefes alamadım dün ama bugun iyiyim bol bol uyudum eşimde masaj yaptı rahatladım
bendende herkese hayırlı cumalar.bugün eşim geliyor inşallah,bir haftadır yoktu.özledik iyice.ama ara ara böyle kısa süreli ayrılıklar iyi oluyor bencedün akşam sol kasığımın üstüne bir ağrı girdi.yumurtalığımın oraya hani rahim büyürken aniden bıçak batması gibi oluyoya,onun gibi ama hala geçmedi.okadar şiddetli değil ama yürürken özellikle acıyor.sanki orda bişey düğüm olmuş kalmış...geçer inşallah..
Hayırlı Cumalar...
günaydın hanmlar, hayırlı cumalar, bereketli huzurlu bir gün olsun inş :)
Ben de cok üzgünüm yaa bana bir fikir verin nolur...
Bizim büyük oğlan 2. sınıfa gidiyor, ödev kitap okuma gibi yapılması gerekenleri söyleyerek yapıyor... Söylemeden yapmıyor... Ben de sakin sakin söylerken haftanın ilerleyen günlerinde kızarak söylemeye başlıyorum...
Sabah kahvaltıda da bir posta fırça kaydım... Tabii bundan eşim de nasibini aldı...
Sabah oğlum elini yüzünü yıkadın mı, dişini fırçaladın mı ile başlıyorum... Akşam uyku saati geldi vs vs ye kadar devam ediyor... Söylemeyeyim diyorum.. Söylemeyince de günlerce yapılmıyor... Zaten ben de de o rahatlık yok....
Eşim de sağolsun akşam uyku saati geldi oğlum diyorum, oturma odasında uyuyuversin diyo... Tabii uyuma 1,5 saat sonraya kalıyo...
Ben de sinirlenince makinalı tüfek gibi saydırıyorum...
Ne demişler UYUZ ATIN ÇİFTESİ PEK OLUR... Aynı ben napıcam yaaa...
Merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar...
Hayırlı, huzurlu, bereketli, sakin, dingin, mutlu bir gün olur inşallah...
Çok yoruldum sabah sabah
05:40'ta kalktım
Çamaşır topla
Çamaşır yıka ser
Kahvaltı hazırla
Nevresim değiştir
Evi topla
Birde iş yerinde kızlarla anlaştık bugün birşeyler yapıp götürcektim onu yaptım söylemiyim canlar çekmesin
Öldüm ya.
İşe geldim dinleniyorum şu an:126:
Merhaba güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi oku oku bitmedi bende yarıda bırakmak zorunda kaldım..
Hayırlı cumalar olsun herkese.. Rabbim cc bu mübarek günün hürmetine herkese sağlık, sıhhat, bereket, huzur, mutluluk versin..
Rabbim cc gönlünüzün muradını versin inşAllah..
Dün sayfaya girmemle çıkmam bir oldu. Akşamda zaten girecek halim kalmamıştı.. Dün temizliğimi bitirdim.. :) Misler gibi oldu evim..
Camlar, kapılar, dolaplar ne varsa canına okudumAccık benimde canıma okunmuş oldu ama ne yapalım mecbur yapılacak. Eşim biraz kızdı bana neden yaptım diye ama krizi çabuk atlattık.. Özellikle camların silinmiş olduğunu görünce film iyice koptu. :) Bu aralar mesaiye kalıyor yoksa bana iş bırakmazdı. :) Neyse bitti çok şükür..
Kızımızın beşiğini aldık.. Az önce geldi eve.. Büyüyen beşiklerden aldık. Kayınvalidem taksitlerini ben ödeyeceğim diyor ama bakalım.. Eşim biranönce gelip kursa öyle heyecanlıyım ki.. :)
Bu arada önümüzdeki hafta babam gelecekmiş.. Nasıl sevindim.. Şimdiden sevdiği yemekleri sayıyorum şunu yapcam bunu yapcam babacığıma diye..
Öyle özledim ki annemi babamı kardeşcağızlarımı.. Gurbetlik zor gerçekten..
Neysem şimdilik bana müsade canlar ara ara uğrarım inşAllah..
Kalın sağlıcakla..
oh maşallah bebeğine çok sevindim sorun olmadığına..günaydın güzel anneler..kızlar perinatoloji uzmanına gitdik çok şükür bebeğimde hiçbir sıkıntı yokmuş haftasına göre beyindeki gyrus sıklığı falan gayet normalmiş.boşuna telaş yapmışız.kilosu 1250 kğ boyuda 38 cm.rahat bir nefes aldım.bu arada 10 gün rapor aldım evdeyim.evde olmak kadar güzel birşey yok:))
sabah sabah masallah hamaratligin ustunde:)Hayırlı cumalar
Çok yoruldum sabah sabah
Çamaşır topla
Çamaşır yıka ser
Kahvaltı hazırla
Nevresim değiştir
Evi topla
Birde iş yerinde kızlarla anlaştık bugün birşeyler yapıp götürcektim onu yaptım söylemiyim canlar çekmesin
Öldüm ya.
valla oyle takmis.hayırlı cumalar kızlar...
ya ben geçen haberlerde dinledim. tam da sonuna yetiştim umarım yanlış duymuşumdur o dosyayı rafa kaldırmışlar. of yaaa çok beklentideydim. Başbakanımızın daha önemli işleri var tabii. Hapishanedekilerin eşlerinin haftada 1 gün boyunca kapalı bi odada görüşebileceklerinin kararlarını alıyorlar. töbe töbe. bu adam takmış çocuk yaptırmaya.
Ne gelecek bekliyorsa sonuçta o adam ordaysa dışardaki çocuğuna nasıl baksın tek başına üstelik bu şartlarda.
sertlesme varsa ihmal etme canim uzum bugusuda sertlesmeden bahsetmisti. ins onemli degildir ama ihmale gelmezgünaydın kızlar...hepimiz için güzel bi cuma güzel bi haftasonu olur inşallah...kızlar size bişey sorucam aranızda yalancı sancı yaşamaya başlayan varmı? bazı günler bana kramplar giriyo ayakta duramıyorum,dün 2 kere oldu tam gögsümün alt kısmına bişey oturdu sanki sonra tüm karnım kaskatı oldu yani kesenin filan orda oldugunu hissettim karnımda bi taş vardı sanki... bebek yer değiştiriyo da acaba kafasımı gögsümün altına oturuyo diyorum,ama çok sık olmaya başladı bu,özellikle sertleşmeler... bugün dr a gidicem soracağım ama önce size bi sormak istedim yaşayan varmı böyle şeyler
gozun aydin canim bosuna korkutmuslar sizi. Bizde kizimda boyle korkmustuk. neyse ki oda safsata cikti.günaydın güzel anneler..kızlar perinatoloji uzmanına gitdik çok şükür bebeğimde hiçbir sıkıntı yokmuş haftasına göre beyindeki gyrus sıklığı falan gayet normalmiş.boşuna telaş yapmışız.kilosu 1250 kğ boyuda 38 cm.rahat bir nefes aldım.bu arada 10 gün rapor aldım evdeyim.evde olmak kadar güzel birşey yok:))
Allah razı olsun canım... Bu onun ikinci abiliği olacak... İlgi istiyordur muhakkak, ona da zor büyük çocuk olmak kolay değil tabii...Allah yardımcın olsun canım..benim görümcemin kızı 1e gidiyor evde kardeş var anne onunla ilgilensin okul sonrası diye annesini sinir hastası etti 1 ayda..belki senin oğlanda kardeşi kıskanmaya başladı ve ilgi isiyor..
Ayşecim geçmiş olsun, 150 nabız bayaa çok.. Benim bir tanıdığımda PAT tanısı koyumuştu ama senin hamileliğe bağlı herhalde... İnşallah düzene girer...
Ben de cok üzgünüm yaa bana bir fikir verin nolur...
Bizim büyük oğlan 2. sınıfa gidiyor, ödev kitap okuma gibi yapılması gerekenleri söyleyerek yapıyor... Söylemeden yapmıyor... Ben de sakin sakin söylerken haftanın ilerleyen günlerinde kızarak söylemeye başlıyorum...
Sabah kahvaltıda da bir posta fırça kaydım... Tabii bundan eşim de nasibini aldı...
Sabah oğlum elini yüzünü yıkadın mı, dişini fırçaladın mı ile başlıyorum... Akşam uyku saati geldi vs vs ye kadar devam ediyor... Söylemeyeyim diyorum.. Söylemeyince de günlerce yapılmıyor... Zaten ben de de o rahatlık yok....
Eşim de sağolsun akşam uyku saati geldi oğlum diyorum, oturma odasında uyuyuversin diyo... Tabii uyuma 1,5 saat sonraya kalıyo...
Ben de sinirlenince makinalı tüfek gibi saydırıyorum...
Ne demişler UYUZ ATIN ÇİFTESİ PEK OLUR... Aynı ben napıcam yaaa...
Çok yoruldum sabah sabah
Çamaşır topla
Çamaşır yıka ser
Kahvaltı hazırla
Nevresim değiştir
Evi topla
Öldüm ya.
günaydın güzel anneler..kızlar perinatoloji uzmanına gitdik çok şükür bebeğimde hiçbir sıkıntı yokmuş haftasına göre beyindeki gyrus sıklığı falan gayet normalmiş.boşuna telaş yapmışız.kilosu 1250 kğ boyuda 38 cm.rahat bir nefes aldım.bu arada 10 gün rapor aldım evdeyim.evde olmak kadar güzel birşey yok:))
yaa dün tıvıbuda ıkı kez migrosun reklamı denk geldı ağla ağla kendıme gelemedım yaa
ben doğum yapınca ne bıcım aglıcam demekki nedense hemen akıo gözyaslarım..reklamda kadın
doğum yapmış bebegını kucagına verıoalr bak sölerken gene gözleırm doldu Allahım o günelri görmek nasib olr ınss
[video=youtube_share;2YaoeJ42UGk]http://youtu.be/2YaoeJ42UGk[/video]
günaydın kızlar...hepimiz için güzel bi cuma güzel bi haftasonu olur inşallah...kızlar size bişey sorucam aranızda yalancı sancı yaşamaya başlayan varmı? bazı günler bana kramplar giriyo ayakta duramıyorum,dün 2 kere oldu tam gögsümün alt kısmına bişey oturdu sanki sonra tüm karnım kaskatı oldu yani kesenin filan orda oldugunu hissettim karnımda bi taş vardı sanki... bebek yer değiştiriyo da acaba kafasımı gögsümün altına oturuyo diyorum,ama çok sık olmaya başladı bu,özellikle sertleşmeler... bugün dr a gidicem soracağım ama önce size bi sormak istedim yaşayan varmı böyle şeyler
yaa dün tıvıbuda ıkı kez migrosun reklamı denk geldı ağla ağla kendıme gelemedım yaa
ben doğum yapınca ne bıcım aglıcam demekki nedense hemen akıo gözyaslarım..reklamda kadın
doğum yapmış bebegını kucagına verıoalr bak sölerken gene gözleırm doldu Allahım o günelri görmek nasib olr ınss
kizlar masallh bu bebis icimde kazi calismasi yapiyor yani bence gununu beklemeyecek. elinden gelse direkt karnimdan cikicak
hem hareketleri oldukca guclu yanim yaniyor arada hemde masallah sureklimasallah subhanallah
kucu kusuma ama beni ugrastiracaga benziyor dogunce :)
kizima cici aldim bugun hep bebeise olucak degil ya
ama ben biraz size ozurlu oldugum icin kucuk almisim. yani aslinda 120 giyordu ama 130 a cikti herhalde
tam oluyro ama kili kilina bende birazcik buyu olsun rahatca giysin diyorum
ya kiz cok hizli buyuyor yada ben beceremiyorum bu isi:) gidip degistiricem aksam resmide ekleyeyim :)) ihmal etmeyeyim:)
Eki Görüntüle 531469
tünaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar......
o sahne beni de benden alıyor.. kadın ne kadar güzel canlandırmış di mi.. sanki biraz önce doğumdan cıkmış gibi yaaaa.....
benim de gözlerim dolmuştu ilk izlediğimde..
var canımmm bennn.karnım davul semsert toplanıyo gibi
ayyyyy 273 gün bekleyiş,12 saat veya daha fazla sancı,kıpırdadımı neden az hareket ediyor benim yüzümden bugün çok yoruldum teraneleri,geceleri uykusuzluk,başımızın felaket ağrımasına rağmen içmediğimiz ağrı kesiciler,karnımdaki sertleşmelere rağmen bir kıpırtı duyduğumda olsun iyi ağrısada olur,çok sevdiğimiz kahveyi,çayı içmemek,ellerimi ayaklarımı yüzümüzün şişmesi ve artık aynada kendimizi tanıyamamak,eşimizle kardeş kardeş yaşamak,diş etlerimizin deli gibi kanaması,ve her gece vurulduğum ve allahın izni ile 102 gün daha vuracağım iğneler=BİR KAVUŞMA YETMEZMİ BİZE MUTLU OLMAK İÇİN
çok ağladım bebiş üzülcek :))
Çok güzel cnaım güle güle kullanın :)
ay evet ya cidden en güzel oynamış :) saçlar da dagınık
ay sultaaann gene aglattın benı yaa sorma sorma hepsi aynen gecerli benım ıcınde
iğneler de gecerli tabı heryerım mosmor ama bebegım ıcın deger iyi olsun yeter ki
günaydın kızlar...hepimiz için güzel bi cuma güzel bi haftasonu olur inşallah...kızlar size bişey sorucam aranızda yalancı sancı yaşamaya başlayan varmı? bazı günler bana kramplar giriyo ayakta duramıyorum,dün 2 kere oldu tam gögsümün alt kısmına bişey oturdu sanki sonra tüm karnım kaskatı oldu yani kesenin filan orda oldugunu hissettim karnımda bi taş vardı sanki... bebek yer değiştiriyo da acaba kafasımı gögsümün altına oturuyo diyorum,ama çok sık olmaya başladı bu,özellikle sertleşmeler... bugün dr a gidicem soracağım ama önce size bi sormak istedim yaşayan varmı böyle şeyler
öyle tabi iyi olsunlarda 100 gün kaldı çok şükür.100 gün daha vurayım erken olmasın diye dua ediyorum her vuruşumda şükrediyorum bugünüde gördük diye..morarıyor heryanım eşim canım herryerin mosmor oldu diyor.olsun az kaldı diyor artık ben söylemeden alıştı herhalde cevaba :)
hasta olan anneler bugün nasılsınız, ben dün gece neredeyse uyuyamadım :2:
Allah razı olsun canım... Bu onun ikinci abiliği olacak... İlgi istiyordur muhakkak, ona da zor büyük çocuk olmak kolay değil tabii...
Allahım sabırlı bir anne olmak istiyorum...
tünaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar......
o sahne beni de benden alıyor.. kadın ne kadar güzel canlandırmış di mi.. sanki biraz önce doğumdan cıkmış gibi yaaaa.....
benim de gözlerim dolmuştu ilk izlediğimde..
ayyyyy 273 gün bekleyiş,12 saat veya daha fazla sancı,kıpırdadımı neden az hareket ediyor benim yüzümden bugün çok yoruldum teraneleri,geceleri uykusuzluk,başımızın felaket ağrımasına rağmen içmediğimiz ağrı kesiciler,karnımdaki sertleşmelere rağmen bir kıpırtı duyduğumda olsun iyi ağrısada olur,çok sevdiğimiz kahveyi,çayı içmemek,ellerimi ayaklarımı yüzümüzün şişmesi ve artık aynada kendimizi tanıyamamak,eşimizle kardeş kardeş yaşamak,diş etlerimizin deli gibi kanaması,ve her gece vurulduğum ve allahın izni ile 102 gün daha vuracağım iğneler=BİR KAVUŞMA YETMEZMİ BİZE MUTLU OLMAK İÇİN
var canımmm bennn.karnım davul semsert toplanıyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?