Off benim de bu c.tesi olacak seker yuklemem biktim valla ya kesin bayilicam zaten kan tutuyo(
Ilk kez minigime internetten birsuru sey aldim. Markafonide bebetonun organik ekoteksli urunleri var. organik kelimesoni gorunce dayanamiyorum:) guzeldir heralde bebeto urunlerini bilen kullanan var mii!
Midem çok fena kızlar :S 2 gündür aç veya tok farketmiyo, doktora da haftaya gidicem napayım bilemedim..
bir de size sormak istediğim birşey var. biraz özel olacak ama :S
bnm genital bölgede şişlik oluşmuş, iç ve dış kısımlarda.. bazı zamanlar agrı yapıyo.. daha önce böyle birşey yaşayan var mı ? enfeksiyon olabilir mi acaba
kızlar unnadodan oğlum için aldığım albüm ...
her biri 60 adet resim alıyor 10x15 ebatında..
nasıl beğendiniz mi ????
Eki Görüntüle 531488 Eki Görüntüle 531489
selam tatlışlarımmm
grip cigerlerime kadar indi bronsite cevirdi,doktora gittim antibiyotik ve parol verdi,baska da bisey veremem dinleneceksin dedi.atesim cikarsa acil haber vericekmisim,hastaneye yatiricakmis beni.
Bebegin durumu iyi,suyu iyi,rahim agzi normal,gelisimi haftasinda,750 gr olmus.
Bu arada 32-34 hafta arasi kendini doguma hazirla dedi,niye oyle soyluyosunuz dedim,su an hersey yolunda ama asil savas 27.haftada baslayacak bebekle aranizda dedi,sadece bir tahmin dedi,32-34 arasi doguma alabiliriz seni dedi. 2-2,5 kg dogar,10-15 gun kuvezde kalir maksimum,alir gidersin dedi.
Ben bi cacık anlamadim bu isten. Hepinizden erken dogurabilirim .
Çok güzel canım.. Rabbim cc evladınla her gününü mutlulukla doldursun sende o anların bol bol fotoğraflarını çek ve albümüne koy inşAllah..
güle güle kullan canım.. ben de o pamukların benzerini aldım mothercare den memnun kalırsam devamını da alıcaz.. :))cok sirin canim ben kizima hamileyken babasi buna benzer bir abum almisti.
buyuguydu ustunde mini mouse vardi. ilk bebislik resimleriyle dolduldum
bu bebisimede almayi dusunuyorum :) cok guzel bir ani bence
bu arada oglumun ceyizi gelmeye devam ediyor kizlar:)
yalniz altacmaya canim sikildi tamamen suya dayanikli sanmistim. ama %40 pamukluymus.
sanirim normalden hizli kuruyor ama tam benim sandigim gibi degil. keske biraz daha dikkat etseydim.
o kadar cok seye bakinca boyle aksilikler oluyor resimleri ekliyim hemen:)
bu arada pamuk pecetemde gelmis. icine su koyup sikiyorsunuz ve biraz sallayip posetliyorsunuz yaprak yaprak kullaniyor
tamamen pamuk ve icme suyu ile hazirlaniyor . ilk denemek icin 5 kucuk paket aldim memnun kalirsam almaya devam edicem
sari olanda hediye bez koyma cantasi:)
Eki Görüntüle 531563 Eki Görüntüle 531564
töbe yarabbi töbeee.durduk yere nerden çıkmış beni bile sinir etti.benim bir komşum var kızı 1 yaşında şimdi.bunada doktoru 32.haftadan itibaren hazırlıklı ol dedi.çocuğu 40.haftasında suni sancıyla doğurdu.tabi kızcağız 8 hafta en küçük kasılmalarında doktorda buluyodu kendini.hergün gidiyordum bugünde doğurmadım ben diyodu :=)senin hesap bu olursa şaşmam valla.
moralim bozuk.2 gündür uyuyamıyorum.şeker yüklememi yaptırdım.50 gr 155 çıktı.yüksek dedi dr ve 100 gr lık istedi.onun sonucu da;
açlık 72
1 saat 203
2 saat 150
3 saat 78 çıktı.doktorum 2. Değerimin çok yüksek olduğunu ve insüline başlayabiliriz dedi.çünkü yüksek şeker doğmadan çocuk ölümüne neden olabiliyor dedi.sonra beni dahiliyeye yönlendirdi.dahiliyeci de 2 hafta diyet yap.sonrasında karar verelim.kesin birşey söyleyemem dedi.kafam karıştı.benim durumumda olan veya bu konuda bilgisi olan var mı aranızda?hergün yeni birşey çıkıyor.ne zormuş bu hamilelik(
kızlar unnadodan oğlum için aldığım albüm ...
her biri 60 adet resim alıyor 10x15 ebatında..
nasıl beğendiniz mi ????
Eki Görüntüle 531488 Eki Görüntüle 531489
yalniz altacmaya canim sikildi tamamen suya dayanikli sanmistim. ama %40 pamukluymus.
sanirim normalden hizli kuruyor ama tam benim sandigim gibi degil. keske biraz daha dikkat etseydim.
bu arada pamuk pecetemde gelmis. icine su koyup sikiyorsunuz ve biraz sallayip posetliyorsunuz yaprak yaprak kullaniyor
tamamen pamuk ve icme suyu ile hazirlaniyor . ilk denemek icin 5 kucuk paket aldim memnun kalirsam almaya devam edicem
Hayırlı cumalar güzel anneler. Hasta olan herkese çoooook çok geçmiş olsun. En kısa zamanda toparlarsınız inşallah. Benimde inanılmaz sırtm ağrıyo, hergün biraz daha fazla ağrıdığını hissediyorum, belimi söylemiyorum bile. Sanki kerpetenle omurgamı söküyolar. Şuan ağlıycam nerdeyse sinirim bozuldu sabahtan beriDoktor belimin krampları icin magnezyum vermisti, hafifletti diyodum sanki ilk basta ama kendimemi nazarm degdi napti anlamadm. Smdi böyleysem iki ay sonra ne olur halim düşündükce ahlanıp vahlanıyorum. Tabi bunada şükür evladm saglıklı olsn da ben razıyım herseye. Cennet boşuna serilmiyomuş ayaklarımızın altına
o kadar kafaya takma canım ya belki iki hafta sonra değerlerin normale döner ve hiç insuline gerek kalmaz..sen diyetin dışına çıkmamaya pak gerisi olur inş..moralim bozuk.2 gündür uyuyamıyorum.şeker yüklememi yaptırdım.50 gr 155 çıktı.yüksek dedi dr ve 100 gr lık istedi.onun sonucu da;
açlık 72
1 saat 203
2 saat 150
3 saat 78 çıktı.doktorum 2. değerimin çok yüksek olduğunu ve insüline başlayabiliriz dedi.çünkü yüksek şeker doğmadan çocuk ölümüne neden olabiliyor dedi.sonra beni dahiliyeye yönlendirdi.dahiliyeci de 2 hafta diyet yap.sonrasında karar verelim.kesin birşey söyleyemem dedi.kafam karıştı.benim durumumda olan veya bu konuda bilgisi olan var mı aranızda?hergün yeni birşey çıkıyor.ne zormuş bu hamilelik(
Canım benim çok güzel.. Kuzucuklarımız sayemizde fotomodel olacaklar sanırımben de bol bol çekerim resim çok severim, oğlumu da sabahtan akşama kadar foto manyağı yapacağıma eminim
Kızlar bu karındaki sertleşme bende gece oluyo bi uyanıyorum sagımdan soluma dönemiyorum kasılıorum resmen ama nekadar süreli oluyo onu bilmiyorum
evet yaa.. ben de yeğenimin cekilmedik fotosunu bırakmamıştım zamanında :))
ilk torun-ilk yeğen olunca gercekten insan kendisini kaybediyor.. öyle cok severdim ki onu kendi cocuğum olsa ne kadar sevicem diye düşünürdüm..
ömer de ilk torun.. o da cok sevilecek biliyorum. şimdiden herkes cok düşkün oğluma..
ama bu sevgi korkutmuyor da değil ya.. şımarık bir cocuk olmasından cok korkuyorum..
anne baba olarak disiplin kurmaya calışırken, babanneler-anneanneler-halalar-amcalar-dayılar-dedeler cocukları gereğinden fazla şımartabiliyor..
senin yaptığın herşey de havada kalıyor..
bunlarla nasıl mücadele edicez bilmiyorum.. düşündükce de geriliyorum..
evet yaa.. ben de yeğenimin cekilmedik fotosunu bırakmamıştım zamanında :))
ilk torun-ilk yeğen olunca gercekten insan kendisini kaybediyor.. öyle cok severdim ki onu kendi cocuğum olsa ne kadar sevicem diye düşünürdüm..
ömer de ilk torun.. o da cok sevilecek biliyorum. şimdiden herkes cok düşkün oğluma..
ama bu sevgi korkutmuyor da değil ya.. şımarık bir cocuk olmasından cok korkuyorum..
anne baba olarak disiplin kurmaya calışırken, babanneler-anneanneler-halalar-amcalar-dayılar-dedeler cocukları gereğinden fazla şımartabiliyor..
senin yaptığın herşey de havada kalıyor..
bunlarla nasıl mücadele edicez bilmiyorum.. düşündükce de geriliyorum..
Kızlar hangi int. sitelerinden güvenli alışveriş yapıyorsunuz?
Kargonuz kaç günde geliyor.???
Bende internetten alışveriş yapmak istiyorum ama güvenemiyorum.
Bana önereceginiz siteleri yazabilirmisinizzzzzzzzzzzzz
moralim bozuk.2 gündür uyuyamıyorum.şeker yüklememi yaptırdım.50 gr 155 çıktı.yüksek dedi dr ve 100 gr lık istedi.onun sonucu da;
açlık 72
1 saat 203
2 saat 150
3 saat 78 çıktı.doktorum 2. değerimin çok yüksek olduğunu ve insüline başlayabiliriz dedi.çünkü yüksek şeker doğmadan çocuk ölümüne neden olabiliyor dedi.sonra beni dahiliyeye yönlendirdi.dahiliyeci de 2 hafta diyet yap.sonrasında karar verelim.kesin birşey söyleyemem dedi.kafam karıştı.benim durumumda olan veya bu konuda bilgisi olan var mı aranızda?hergün yeni birşey çıkıyor.ne zormuş bu hamilelik(
cok sirin canim ben kizima hamileyken babasi buna benzer bir abum almisti.
buyuguydu ustunde mini mouse vardi. ilk bebislik resimleriyle dolduldum
bu bebisimede almayi dusunuyorum :) cok guzel bir ani bence
canım ben nevresimlerimi nevresimdunyasi.com' dan aldım..4 günde elime ulaştı kargo,çokta memnun kaldım..
açlık 72
1 saat 203
2 saat 150
Canım benim çok güzel.. Kuzucuklarımız sayemizde fotomodel olacaklar sanırımben de bol bol çekerim resim çok severim, oğlumu da sabahtan akşama kadar foto manyağı yapacağıma eminim
hayırlı cumalar canım..geçmiş olsun..neden o kadar ağrın var..kendini yoruyormusun yoksa fazla mı kilo aldın?aslında magnezyum iyi gelir ama bir doktoruna danış istersen..bundan sonra hepimiz ağırlaşacağız ve daha dikkatli olmamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?