günaydın ve hayırlı cumalar annişler ve minik zuzuları
bizde bugün sağlık ocağındaydık 2ci aşımızı olduk bakalım buda ağrımaz inşallah minişimin pıtpıtlarınıda duyduk sabah 6civarı uyanıyor ozaman çok tepikliyor babamızı uyandırdık busefer hisseder diye ama yok oğluş babaya kıyamayıp onu tepiklemiyo :) ayşe nasıl uyudun eşinin eli göbişte ay benim 5dk sonra o el bi ağır geliyo itiyorum aşağı bana dokunmasın sarılmasın herkezin uykusu farklı dün de biri sarılıp yatarız demişti ah kociş ister o uyuyana kadar azcık ouyur kaçarım hemen
ayşecim geçmiş olsun duş alırken duşa kabinse kapatmadan yıkan istersen oda tetiklemesin bizim kiradaki evde çok küçüktü kapatınca suyun buharından nefes alamazdım
hastanedeki kızlar güzel bi gün geçirin inşallah ay bebişi görecekler varsa onlar zaten mutlu mutlu gelir ay biz yüzünü dönmeyince elini kolunu sırtını bolbol inceledik çerkez inatlı olcak oğlum sırtını kolunu görmek bile şahaneydi şimdi bide daha çok belirğinleşti ya güya 3boyutluyu sevmiyodumşimdi 1ay geçsede yine görsem
ah canım sorma bana da eşimin eli çok ağır gelıo hatta eşime dıyorum böle elini tamamen salma çocuk sıkısıcak fln die
ama bi yolunu bulduk ben sırtımı onun göğsüne dayıyp koluna da basımı koyyorum o da bel kemıgıme dayandırıp elini
akrnıma koyyo böylece çok yuk bınmıyo eheh :) dusakabın konusunda haklısın canım aklıma gelmemıstı bak bi dahakıen öle yapiym :)
Canım çok geçmiş olsun.. Kendini çok yorma olur mu.. Bir de ayşecim uzun süre aç kalıp birden birşeyler yeme. Bende de Ramazan ayında olmuştu çarpıntı.. Orucumu tuttum ama çoğu gece çarpıntım oluyordu. Kalp atışımdan başka birşey duymuyordum resmen.. Tansiyon aletiyle ölçüyordum 130-140 a çıkıyordu.. Doktora gittim.. uzun süre aç kaldıktan sonra birden yemek yiyorsun ve vücut bebeğinde ihtiyacını karşılamak için normalden daha fazla kan pompalıyor ondandır çarpıntın demişti. Devam ederse kardiyolojiye gidecektim ama Ramazan bitti çarpıntım da geçti çok şükür..
Seninde biranönce geçer ve birdaha hiç olmaz inşAllah..
canım diyet yaptıgım ıcın gunde 6-7 öğün yapiyorum zaten yanı sık sık yemek yıyorum ama evet bazen dıkkatetmeyınce
o deidğin şekılde beslenınce baslıo çarpıntı çok yemek yıyınce de oluyo az az sık sık yemek lazım doğumdan sonra gecıcek ıns amın canım sağol
bu arada baban gelıomus gözün aydın canım ne çok özlüo insan dimi Rabbim kismeyi sevdıkelrınden ayrımasın...
Günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız herkes iidir umarım ayşecim inş geçer çarpıntın zor çünkü Allah yardımcın olsun canım .. Kızlar dün araba aldık demiştimya eşim bügün plaka alcaktı bende dedimki ya kızımın başharfiyle benim başharfimi al yada seninkiyle benimkini al onuda bulamadın 3 ümüzden alakasız bişey al dedim biraz önce aradım yt almış eşimin ismi yasin kendi isminin ve soyadımızın başharflerini almış neymiş sıra ondaymış gıcık ya sıradakini almak zorunda diildi kızımla küstük eşime
gunaydın canım sağol :) arabanız hayırlı olsun :) kazasız belasız kullanın ıns....
günaydın kızlar...hepimiz için güzel bi cuma güzel bi haftasonu olur inşallah...kızlar size bişey sorucam aranızda yalancı sancı yaşamaya başlayan varmı? bazı günler bana kramplar giriyo ayakta duramıyorum,dün 2 kere oldu tam gögsümün alt kısmına bişey oturdu sanki sonra tüm karnım kaskatı oldu yani kesenin filan orda oldugunu hissettim karnımda bi taş vardı sanki... bebek yer değiştiriyo da acaba kafasımı gögsümün altına oturuyo diyorum,ama çok sık olmaya başladı bu,özellikle sertleşmeler... bugün dr a gidicem soracağım ama önce size bi sormak istedim yaşayan varmı böyle şeyler
günaydın canım ara ara bana da oluo o sreyleşme bebegın bası sırtı flnsa anlaşılıo zaten
kasılma olması normal bişey ve fazlalıgı erken doğuam sebep oluo die hiç duymadım
buradan da blgi alabılrısın Braxton Hicks kaslmalar-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
ayşecim geçmiş olsun.Çarpıntı nedir çok iyi bilirim.3 -4 sene önce panik atak geçirmiştim nabzım 160-170 oluveriyordu.Sonra sonra sakinleşmeyi öğrenmeye başladım.Sana tavsiyem çarpıntın başladığında kendini dinleme.Eşinle,eşin yoksa yanında telefonda sevdiğin biriyle muhabbet et.Yani unutmaya çalış onu.Ayrıca aralıklarla öksür. Ve bana iyi gelen bi çözüm.Sol tarafıma uzanmak.nane limon da o zamanlar çarpıntımı azaltıyordu.hamilelikte sakıncası yoksa içebilirsin de.Naçizane tavsiyelerim bunlar.Ama sen yine de doktorunu dinle öncelikle.
sağoalsın canım...normalde yok benım ya gebelıkte basladı panık gibi bi durumum yok yanı çarpıntı olunca
sakinleşsem sakinmleşcek bi durumum yok daha yatakta uyanmadan baslıo dınlesem de oluo dınlemesem de
deneıdm o yontemelrı ama telefonda konsuamıyorum bile nefes alıp vermekten basım dönuyo...dün akşam nane limon ıctm
baya yı geldı ama rahatlattı....sol tarafa uzanmak da çok iyi oluyo kalbe baskı olmadıgı ıcın..dr sabret dedı sabredıoz canım :)
günaydın güzel anneler..kızlar perinatoloji uzmanına gitdik çok şükür bebeğimde hiçbir sıkıntı yokmuş haftasına göre beyindeki gyrus sıklığı falan gayet normalmiş.boşuna telaş yapmışız.kilosu 1250 kğ boyuda 38 cm.rahat bir nefes aldım.bu arada 10 gün rapor aldım evdeyim.evde olmak kadar güzel birşey yok:))
gözunuz aydın canım cok sukru :) dınelnemk baya ıyı gelıcektır ıkınzıede :)
Son düzenleme: