2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

belkide sadece karnın büyümesinden dolayı o ağrıların canım..en iyisi doktoruna danış..fazla kilo almamışsın 5 kilo gayet iyi..tekrar geçmiş olsun

mahserta ben de diyet yapıyorum benim seninki gibi hemen hemen ilk diyet yaptığımda baya bir başım döndü şimdi dahaa iiim ama bazen açıkçasıı şekerli yemesem de kaçırıyorum 20 sinde dr gidicem tekrardan şeker yüklemesi yapılıcak düşmezse banada insülün dediler umarım öyle bişeye gerek kalmaz

Ay bu arada Tv. de Evim Şahane yi izliyorum. Kadın dedli etti beni , nereye girse eşiantiyon alıyor zorla, kadına dükkandan bir şey veremeyiz ama ikramlık şekerlerimizden verelim diyorlar, şekerlikle birlikte atıyor çantasına. Ne görse Ayyy Süpeeeerrrr diyip çığlık atıyo. bİr de altınları donatmış, kollar, boyun, kulakalr falan. Allah vere de inşallah programdan sonra soyulmazlar. İzlerken hep bu aklımdaydııı hee. Tabi bu arada ben sinir olduğum halde ne diye oturup ısrarla izliyosam onu da bilemedim yaa:)))

Bir de bebişlerimizin hıçkırıkları aynen şöyle oluıyormuş canlarım benim

26 HAFTALIK GEBELİK (HAMİLELİK) GÖRÜNTÜSÜ

( sadece videonun linkini alamadım yafff )

Son düzenleme:
Herkese meraba bayanlaröncelikle hasta olan arkadaşlarıma allahtan şifa diliyorum.. ben iki gündür okul tekrar başladım özlemişim çalışmayı ama çok zorlanıyorum artık istediğim hiçbirşeyi yapamıyorumEn kötüsü bugün uyandığımda aynaya bi baktım yüzüm balon gibi,ellerim kocaman,ayaklarım kocaman geçen sene ayağıma büyük olan ayakkabım bile ayağımdan geçmedi çok moralim bozuldu okula varınca ayaklarımın acısından ağladım artık .... tuzu kesmek falan hikaye sanırım napıcam ben bilmiyorum bunalımlardaayım

işte ben annen ve baban gibi olabilir miyim bilmiyorum:)) yani susabilir miyim..

annem ve babama da cok kızıyorum ben yeğenlerimi cok şımartıyolar diye.. cünkü anne babaya yaptıramadığı şeyleri cocuklar genelde büyüklere yaptırıyorlar artık tavizi kim veriyorsa.. anne baba hayır diyosa bişeye başkası karışmamalı kim olursa olsun.. ben böyle düşünüyorum. cocuklar cok akıllılar evet ve taviz veren tarafı kullanıyorlar.. kayınvalidem bi gün dedi ki torunum olsun (elinde kahve fincanı vardı icilmiş) vercem eline bunu at yere dicem dedi.. ben de kusura bakma anne ama ben böyle bişeye izin veremem dedim.. bugün senin evinde yapar, ertesi günü başkasının evinde.. ben nasıl başa cıkıcam o cocukla dedim..
benim işim zor anlayacağın kara kara düşünüyorum napıcam diye.. sinir harbi cok bana..

evet işte bizde de aynı şey oluyor.. parka parka diye tutturuyolar hava soğuk.. anneleri hayır diyor hava soğuk gidemezsiniz.. sonra bizimkiler iyice tutturuyor ağlamaya başlıyolar. babam dayanamıyor tamam hadi hazırlanın götüreyim diyor. eee noldu şimdi.. o annenin otoritesi güme gitti.. ben buna dayanamıyorum işte. anne hayır diyosa hayırdır ya.. dede babanne annane kimse karışmıycak arkadaş.. müdehale etmiycek.. cocuk ondan sonra annesine yaptıramadığını dedesine ya da diğerlerine yaptırmaya calışıyor cünkü biliyor ki onlar yapacak.. bir de söylüyorlar ya bunu.. sen yapmassan yapma dedem yapar..
hele kücük yeğenim istediği şey olmayınca saatlerce ağlardı. annesi direnirdi yapmamak icin ama abim saolsun ağlayınca dayanamaz yapardı istediğini. bir gün demiş ki bizim bilmiş.. bir oyuncak istiyomuş annesi demiş ki alamayız kızım paramız yok.. hıı sen almassan almaa ben ağlarım babam dayanamaz alır.. ben bu olayı duyduğumda cocukları ne kadar ciddiye almamız gerektiğini bir kez daha anlamıştım.. büyükler anlamıyor hafife alıyor cocuk deyip geciyor ama öyle değil işte..

Evet o kadına ben de sinir oldum bi de takmış altınları şıkır şıkır

bende haberler iyi değil ama sizinle paylaşmazsam rahat edemiyorum( dün kasığım bugün de biraz karnım ağrıyodu. dr. u aradım. idrar tahlili istedi. hastaneye gittim. sigortadan faydalanmak için dr muayene edip idrar tahlili yazıyor dediler. başka bir dr a muayene oldum. bebeğin suyu azalmış dedi. ilerleyen haftalarda gelişme geriliği olucakmış. nst yaptırdı, rahim kasılması yok dedi. riskli gebelik uzmanı takibe alsın seni dedi. cidden korkmaya başladım. 4 lü testimde problem çıkmıştı biliyosunuz.amniyo yaptırmadım ona rağmen suyu azalmış. bebekte problem olursa su azalırmış. içime kurt düştü. Allahım inş sorun yoktur yavrumda.23. hafta çok erken su azalması için. Rabbim yardım etsin dua edin nolur((

belkide sadece karnın büyümesinden dolayı o ağrıların canım..en iyisi doktoruna danış..fazla kilo almamışsın 5 kilo gayet iyi..tekrar geçmiş olsun
cok sagol canm insallah sadece bukadarla kalir daha artmaz..

. Coook gecmis olsun insallah bise yoktur dua edelim baska siginacak kimimiz var. Allah yardimcn olsun sen icini ferah tut..

inş insülüne gerek kalmadan atlatırsın canım..

Allah yardımcımız olsun canım..bundan sonra sabır az kaldı ne yapalım..

canım annem ve babam büyüklerin yanında hiç birşeye karışmazdı..ne olursa olsun geri dururlardı..o yüzden otoriteleri devam ederdi her zaman..hele annemden o kadar korkardım ki..bişey diyecek, kızacak diye..büyüklerin yanında yoksa otorite olmuyor..çocuk ne derse o oluyor malesef..sonrada büyükler baş edemeyince annesi birşey söyle bu çocuk laf anlamıyor diyorlar ama nafile..bakalım biz neler yapacağız..Allah yardımcımız olsun..

Canımmm allah yardımcın olsunnn çok üzüldüm inankiii ,Ultrosonla muayenedemi anlaşıldı suyun eksik oldugu?
Birde kendi doktoruna görün muhakkak..Su azalması durumunda hastaneye yatırıp ekleyebiliyorlar..
Stres yapma sakınnn bol bol su iç lütfennnn..
Riskli gebelik uzmanınada git görün muhakkakkkk

heheh eltimin velette k.pede işten geldiği gibi kapıda bekliyor, biliyor ki dedesi onu gezdirecek hemen açıyor kolları. Ama ne babasına ne eşime yapıyor bunu sadece kayınpedere. Otomatiğe bağladı artık dede gelecek beni gezdirecek :)))

O ağlayarak dediğini yaptırma olayı çok fena inşallah hiçbirimiz yaşamayız. Kuzenimin kızı rezil ederdiş annesini çarşıda pazarda. İstedikleri başa gelecekler bilindiği için alınır alınır, en son bir şey artık yeter deyip alınmaz ooooooooff seyreyle gümbürtüyü. " İmdaaat beni kaçırıyorlar " a kadar varan bir ağlama seansı geçiriliyor. Annesi kaç kere polisler falan geldi kimse inanmadı bana diyor kimliğini gösterince inanıyorlardı diyor. O derece inandırıcı oynuyormuş bir de sıpa :)))

canım bebekte bi sorun olamsada su azalabılıyo....yanıa slıdna su azalası bebege zarar veren bısey yanı

ama bu anlaşılınca doktor kontrolunde serum fln verılıyo yanı bu konunun ustune düşüyolar canım

suyun cok az olsaydı doktor zatens enın yatısını yapardı bence..ben doğum yaparken bu sebeple hatsanede yatanalr vardı

iyi hatırlıyorum...demekkı cok az dğeil suyun..bol bol su ıc kendı doktorunal görüş olmadı riskli gebelık uzmanına görün canım

inşallah atlatırsın bu durumu dua edıcem canım etmez mıyım Rabbım sağlıkla kavustursun ınsallah

eneemm olaya bak hele ayy cidden zor bi durumdur he :) biz neler yaşıycaz kımbılır...

eheuehe

wilma nurturia da 21. haftasında bu sorunu yasayan bırının yazdıkalrını okudum

annenın bu durumda su alması cok önemlı bılıosn kadına gunde 2,5 lt su ıcmesını ve sola yatıp dinenmesını

sölemsı dr u kadın daha fazla içmiş tabıı ve artmıs suyu yanı sende böyle yapabilrisin zaten

google de az arastırma yapmıssan gormussundur genelde sıvı azalması sebepsiz çıkıyor

linki paylaşayım sen de oku http://www.************************...0d763be/2/cok-onemliiiiii!!!-suyum-azalmis!-(

Kızlar bu karındaki sertleşme bende gece oluyo bi uyanıyorum sagımdan soluma dönemiyorum kasılıorum resmen ama nekadar süreli oluyo onu bilmiyorum

aynı dertten muzdaribim çok fen aoluyor bir tarafa öyle bir yaslanıyorki bir tarafa.canım çok acıyor.semsert oluyor karnım.göğüs kafesim çok ağrıoyr.sanırım artık hamileliğin en zor kısımları başladı.bu gece mide yanmasından ağladım halada aynııym.ilaç içtim.sanki çok su içince içimdekiler gidecekmiş gibi hissediyorum çok su içiyorum.bacak krampları aynı şekilde.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar bu karındaki sertleşme bende gece oluyo bi uyanıyorum sagımdan soluma dönemiyorum kasılıorum resmen ama nekadar süreli oluyo onu bilmiyorum

aynı dertten muzdaribim çok fen aoluyor bir tarafa öyle bir yaslanıyorki bir tarafa.canım çok acıyor.semsert oluyor karnım.göğüs kafesim çok ağrıoyr.sanırım artık hamileliğin en zor kısımları başladı.bu gece mide yanmasından ağladım halada aynııym.ilaç içtim.sanki çok su içince içimdekiler gidecekmiş gibi hissediyorum çok su içiyorum.bacak krampları aynı şekilde.allah hepimizin yardımcısı olsun.

oo sizinki baya ileri boyuttaymış yaa :)))))))
cocuklar cok zeki valla, parmaklarında oynatmazlarsa iyi bizi..
hele ki erkek cocuk cok korkardım allah başıma verdi bakalım napıcaz ..

Artık işten ayrılmak istiyorum çok yoruldum
Ayak bileklerim ağrıyor

kıyamam sana yaa. senin calışma saatlerin de uzun cok. c.tesileri bari cağırmasınlar seni ya hamilesin yani.. kimse idare edemiyor mu??
insan biraz ayrıcalığı olsun istiyor hamileyken

mahserta sakın moralini bozma.Benim 50gr 171 çıktı.100 gr. açlık 85 1.saat 202 2.saat 165 3.saat 104 çıktı.Kadın doğumcum endokrinoloji uzmanıma yönlendirdi.Guatr sorunum olduğu için yıllardır gittiğim özel bir endokrin uzmanım var.O bu değerlerin abartılacak değerler olmadığını,düzgün bir beslenme programıyla herşeyin iyi olacağını söyledi.Kendi diyetisyenleri var onlara 1500 kalorilik bir liste hazırlattı ve perşembe-pazar günleri açlık,sabah,öğle ve akşam tokluk şekerlerimi ölçmem için cihaz verdi.Diyete Çarşamba başladım.Dün şeker değerlerim şöyleydi: açlık 85 tokluklar: 98,105 ve 90 yani programa 1 gün uymam bile neleri değiştirdi.

çok uzattım biliyorum ama bir endokrin uzmanına sonuçlarınla en kısa sürede danış ve onun yönlendirmesiyle hareket et.İzmirde yaşıyorsan doktorumun adını verebilirim.

peki cnm sen sordunmu dr a vs bi tehlikesi olmaz dimi? saatte 5 den fazla böyle kasılmalar olursa doğum demekmiş, benim dün 3 saat içinde 2 kere oldu...

canim kusura bakma ancak cvp verebiliyorum. ben o kasilmalar yuzunden gelmistim hastaneye, sanciymisnmeger ama benimki iki üc dakikaya bir oluyordu. simdi bu sertlesme iki turlu oluyor biri braxton hicks denen sey yalanci dogum sancisi da deniyor digeri ise sanci. ikisini de surekli yasadigim icin surekli gozetim altindayim. ben ayiet edemiyorum ikisinde de sertlesme ayni.hergun iki kez ctg makinasiyla sanciya bakiyorlar ancak oraya baktigimda ayirt edebiliyorum. doktorum saatte birkac tane olursa yalanci sancidir, tehlikeli olan digeri dedi sik aralikla olani yani. sen icini ferah tut sendeki normal =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…