2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
gecmis olsun canim. ben kizimda son haftalarda feci kramplarla ugrastim o magnezyum hapina ragmen ayagima bir kramp girer
birkac sn ye surerdi. tabi o birkac sn beni olduruyordu Allah yardim etsin.

canim beimileri yazayim 86 189 142 sinirlari yazayim 90 190 160 senin 2. yuksek cikmis
bana dr dediki herhangi ikisi yuksek olursa o zaman sekerin var deriz. yinede seni yaniltmayayim ama
bende perhizi dusun 2 hafta , limonu bol ic tatlidan hamur isinden kizartmadan uzak dur. aksam belli saatlerde yemegi kes
yesende hafif meyvalar ye. muzun seker orani yuksek onu yarim ye.
bunlari yapip tekrar olctur bakalim o zaman belli olur. sonunda insulin kullansan bile uzulme cunku bu hastalik gebelik bitince
gidecek. Allah sifa versin.
Ben tr deyken e bebek sitesinden vitamalt almistim. sorun yasamadim bu arada vitamalt cok iyi sut yapiyor kizlar
aklinizda bulunsun.
canim bu konuda cok haklisin. bizim suan karisanimiz gorusenimiz yok ama sanirim kari koca biz cok yumusagiz
aslinda hataliyiz daha dik durmamiz lazim. ben dikkat etmeye calisiyorum hareketlerime. Illaki olmayacak seyleri yapamiyoruz
onunda sebeplerini anlatiyoruz ama cok sabir isi gercekten.
bazen sabir tasi catliyor tabi. bagiriyorum. oda cok icli bir cocuk, zor anlayacagin.

seni yanlis yonlendirmeyeyim ama benim dr umda suyum az biraz su ic dedi. no panic yani suan su iciyorum
hic aklimada kotu birsey getirmiyorum. seni cok telaslandirmislar bence. sen yine tedbiri elden birakma git riskli gebelik uzmanina
ihaml etme ama bence kotu birsey yok. bu su arada azalip cogaliyormus. tehlikeli bir sey olsa dr benide uyarirdi.

kizlar cicileri begendiginize sevindim. Alt acmada biraz hayalkirikigina ugradim ama neyse artik
bu aksam esimin is arkadasiyla gorustu ailecek koreli aile.
kadin cok sicak kanliydi. cok iyi oldu tanismamiz aklimda olan tum sorulari sorabiliyorum:)
2 cocugu var biri daha 7 aylik bana onun kuculen kiyafetlerini vermeyi teklif etti. bende kabul ettim
valla ne olucak zaten 2 kere giyip kuculuyorlar insan hic giydiremiyor bile.
kadin diyorki bazilari hoslanmiyor bundan . tabi saygi duyuyorum ama esim esini uzun zamandir tanidigi icin
bildigi insan oldugu icin ben sorun gormedim:)
esimde cingene oldugunu belli ettin hemen diyor hehe:)) ne olucak aman 2 de ben giydiririm buyuyor zaten hemen :)
hem cocugun giydigi haram yedigi helal dersen bizde

senemmmm yakaladım seniiiiiiiiiii :)))))))

hediyeleşme için adres lazım canım bana özelden ulaşır mısın???

kıyamam sana yaa. senin calışma saatlerin de uzun cok. c.tesileri bari cağırmasınlar seni ya hamilesin yani.. kimse idare edemiyor mu??
insan biraz ayrıcalığı olsun istiyor hamileyken

Orkidecim evet canım :/

Aherdocum ah nerdeeee... Bir ayrılsamda kurtulsam gün sayıyıorum çok sıkıldım burdan

senemmmm yakaladım seniiiiiiiiiii :)))))))

hediyeleşme için adres lazım canım bana özelden ulaşır mısın???

yakaladım sandım ama yakalayamamışım yaaaaaa

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inş herşey düzelir bol bol su içmeye çalış

wilma8 merhaba
yanlış hatırlamıyorsam 11 -15 li haftalar mıydı ne. Bende de su azalması olmuştu. Ama sonra normale döndü şükür. Bol su iç arkadaşım.
Çok geçmiş olsun kendini strese sokmamaya çalış. Yavrularımız Rabbime emanet...

Hayırlı olsun canım arabanız. Güle güle kullanırsınız inşallah! Ödemeler de bir şekilde olur gider, Allah yardım eder.

Of üzüldüm buna cidden ya! Ben de çok heveslenmiştim. Neyse artık geçen seneden 20 günümü aktarıyorum seneye, ocakta da 20 gün gelecek. Rapor falan derken halletcez artık bi şekilde napalım!

Canım geçmiş olsun öncelikle. Arkadaşların da dediği gibi, doktorların ölür dediği yaşıyo, yaşar dediği ölüyo, sezaryen olursun dediği normal fırtlatıyo. O yüzden yüzde yüz güvenemeiyorum ben dediklerine.
Hayırlısı olsun hakkında ne diyim!

Dualarımız seninle canım. İnşallah bebiş içerde durabildiği kadar durur!
Su içmek cidden çok önemli bunu biliyosun zaten. Belki onu artırabilirsin.

bacaklarım çok ağrıyor,kemiklerim sızlıyor resmen..doktorumu aradım sekreter yarın doktor bey yok muayenehanede dedi.pöfff pazarteside gidemiycem eşim çok yoğun oluyor pazartesi bankada,salıya kaldı bizim iş.bacakalrım ağrıyor geceleride kasılıyor uykumdan uyandırıyor..bebişimide özledim..üff yaaaaa

canım unnado var bi de e bebek var bnm bildigim ve guvenli

Canım çok geçmiş olsun. Genital bölgendeki rahatsızlığı ihmal etme ve en kısa zamanda doktora git.. İnşAllah önemli bir sorun yoktur canım..[/QUOTE]

canım size yazdıktan sonra dr.mu aradım..gel bi bakalım dedi..gittim, çk şukur ciddi birşey yok..mantar olmuş(akıntı vardı biraz)..şişlik de basıncdan dolayı oluyomuş.. korkulcak birşey yok dedi.. mantar için ilaç verdi..
oğluşumu da gördüm çk şukur Allah ım annesinin bitanesi kıpır kıpırdı

canım benim de kramplarım vardı, dr.um magnezyum kalsiyum desteği verdi. şimdi iyiym çk şukur. vitamin alıyosun demi?

sağolun desteğiniz için canlarım. Allah sizin de yardımcınız olsun, korusun yavrularınızı. suyu azalmış deyince dr çok şaşırdım. nedenlerini bilmediğim için heralde. çünkü ben 2 lt falan su içiyorum günde. hep ağzım kuruyor. şekeri yüksek olanın kurur derler.şeker yüklemem de önümüzdeki hafta yapılıcak. şekerim hep düşüktü daha önce. ağız kurumamın nedeni ne onu da bilmiyorum ama suyu az içmiyodum cidden. inş önemli bir problem değildir ve düzelir. benim de dualarım sizinle.

Bebişimi görcem bahane arıyorum demiyorda...

Geçmiş olsun tatlım

Son düzenleme:
:18:
MAHSERTA;Aynen öle kızlar benim de basıma ilk hamileliğimde benzer durum gelmişti 1hfta sonra 100luk yüklemeye kadar kendi kendime hem tatli diyeti yaptim hemde hergün evde kendim ölçtüm not ettim Dr.a gösterdim yoook öle dedi aynen böle Hee,burda100luk yüklemeden kaçamazsın,yani ille hastaneleri kazanacak somurcekler bizi ya..sonuc;hicte 1sey çıkmadı..gonlun rahat olsun.bu seferki yükleme sonucumda 140 çıktı 7senede Dr.un görüşü bile değişmiş görüşmeyeli :) dediki 200 sınırdır sonucun ii !!!

Son düzenleme:

anladım canım ne güzel bende hep bekarken şey derdim keşke evlenicem insan polis olsa die kendim olmayı çok istedim olamadım hep derdim bari eşim olsun die polis mesleğini çok seviyrum veee eşimde polislk kayıtlarını 1 günden kaçırış babası zorla gtrmüş istemiyomuş polis olmayı öle de kalmış şimdi çok pişman ne kadar aptalmışım diyo bende dedimki bencede çok aptalsın :))eminim çok heyecan vericidir o zamanlar senin için :))

bende bugün arkadaşımın eşinin hapse giriceni öğrendim okadar üzüldümki saçma sapan 7 yıl önce olan ufak bi tartışmadan mahkemelik olmuşlar daha kızın bile bu kavgadan haberi yok evli değillerdi ozaman..dosya kapandı sanmışlar ve dosya açılınca 3 yıldan 2 yıla düşmüş ve bayramdan önce giricekmiş 4 yaşında melek gibi kızı var mahfolmuş kız ya adam yaralama yok ölü yok uyuşturuc hırsızlık yok saçma sapan bi tartışma hapishanelerde boş yer var heralde şimdi yazını görünce aklıma hgeldi offf

aynı benim kayınpeder görümcemin oğluyla öle bi ilgileniyoki insan hiçmi sıkılmaz demeden kendini alamıyo çocuk annesi işten gelince bi sarılıyo annesine sonra dede dede diye bağıro varsa yoksa dedesi çocuğun gözü babasını görmüyo vallahi :))
kız aman allahım o nasıl çocuk öle insana kafayı yedirtir he sesli güldüm valla ya :)))

Amin canım inş.. Biraz sıkcaz artık dişimizi canım Allah yardımcımız olsun

iyi akşamlar arkadaşlar ,özledim sizleri yaw
bugün yine iş yaptım cok yoruldum belim cok agrıyor
sabah kalktıgımda kazık gibiydi hertarafım.

hasta olan arkadaşlara cokk gecmiş olsun Allah şifa versin inş.
yeni ciciler alanlara hayırlı olsun güle güle saglıklı kullansın bebişleriniz inş.hepside cokk güzellll

gittim 1 saat yürüyüş yaptım geldım.benle beraber bı hamıle kadın daha yürüyordu normal dogurabılmek ıcın yürüyormus anam karnı ne büyüktü benımkı onun yanında minyatür kaldı geldim banyoyu ov,çamamışları ser,mutfagı toparla derken oldu bu saat.kabak yemegı yapmıstım koja beyfendı begenmedı 3 gündür tek başıma ye ye anam agladı.önümüzdekı 10 yıl kabak görmek ıstemıyorum
1-2 haftadır eşim pek soğuk gelıyordu bana ne iltifat edıyo ne güzel bi bakış.bende gıcık oldum dün bı güzel kese yaptım sonra kremlendım parfümlendim,mini bi şort askılı bı body(göbegıme ragmen:)tin tin evde gezdim baktım gözler felfecir oynadı iltifatlar havada ucustu keyfim yerine geldiallahım evle uğraş işe git ,yemek yap bide kojayı kendine baktır oğlundan tekmeler ye kadın olmak yoruyor beni:)
buarada yüzünüzü sodayla yıkayın bebek gıbı oluyor sabaha.ne zaman yapsam eşim pamuk dıye sevıyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…