heheh eltimin velette k.pede işten geldiği gibi kapıda bekliyor, biliyor ki dedesi onu gezdirecek hemen açıyor kolları. Ama ne babasına ne eşime yapıyor bunu sadece kayınpedere. Otomatiğe bağladı artık dede gelecek beni gezdirecek :)))
O ağlayarak dediğini yaptırma olayı çok fena inşallah hiçbirimiz yaşamayız. Kuzenimin kızı rezil ederdiş annesini çarşıda pazarda. İstedikleri başa gelecekler bilindiği için alınır alınır, en son bir şey artık yeter deyip alınmaz ooooooooff seyreyle gümbürtüyü. " İmdaaat beni kaçırıyorlar " a kadar varan bir ağlama seansı geçiriliyor. Annesi kaç kere polisler falan geldi kimse inanmadı bana diyor kimliğini gösterince inanıyorlardı diyor. O derece inandırıcı oynuyormuş bir de sıpa :)))
iyi akşamlar arkadaşlar ,özledim sizleri yaw
bugün yine iş yaptım cok yoruldum belim cok agrıyor
sabah kalktıgımda kazık gibiydi hertarafım.
hasta olan arkadaşlara cokk gecmiş olsun Allah şifa versin inş.
yeni ciciler alanlara hayırlı olsun güle güle saglıklı kullansın bebişleriniz inş.hepside cokk güzellll
gittim 1 saat yürüyüş yaptım geldım.benle beraber bı hamıle kadın daha yürüyordu normal dogurabılmek ıcın yürüyormus anam karnı ne büyüktü benımkı onun yanında minyatür kaldıgeldim banyoyu ov,çamamışları ser,mutfagı toparla derken oldu bu saat.kabak yemegı yapmıstım koja beyfendı begenmedı 3 gündür tek başıma ye ye anam agladı.önümüzdekı 10 yıl kabak görmek ıstemıyorum
1-2 haftadır eşim pek soğuk gelıyordu bana ne iltifat edıyo ne güzel bi bakış.bende gıcık oldum dün bı güzel kese yaptım sonra kremlendım parfümlendim,mini bi şort askılı bı body(göbegıme ragmen:)tin tin evde gezdim baktım gözler felfecir oynadı iltifatlar havada ucustu keyfim yerine geldiallahım evle uğraş işe git ,yemek yap bide kojayı kendine baktır oğlundan tekmeler ye kadın olmak yoruyor beni:)
buarada yüzünüzü sodayla yıkayın bebek gıbı oluyor sabaha.ne zaman yapsam eşim pamuk dıye sevıyor valla.
oo tontirik hanım teşvik etmşler ama hemen kaçmışlar.....ne iş yaptın bugün bakem zaten gelmediğinden topiğe belliydi bi haltlar yaptığın :)) dün hatrlattın bana bende bugün evde kışlıklarla uğraştım.iyi oldu yani .....
bende yalnız yürümeye çok sıkılırım ya hiç şöle çıkıpta yüriyim demem he iyi yapmışsın ben anca akşam kocişle yürcem.....insan nasılda sinir oluyo demi yaptığın bişeyi yemeyince eşin ayy siniir oluyorum ben öle ona s,nir olup kaç kere yemek döktüm :26:
cnm alıyorum vitaminde demirdeee kan hapıda..hepsini alıyorum ama bu magnezyum eksikliği devamlı hap kullanmaktan oluyomuş cnm.kaç aydır kullana kullana bu hapları midemizinde bedenimizinde haşatı çıktı yauwwcanım benim de kramplarım vardı, dr.um magnezyum kalsiyum desteği verdi. şimdi iyiym çk şukur. vitamin alıyosun demi?
hehehehBebişimi görcem bahane arıyorum demiyorda...
Geçmiş olsun tatlım
kız varya ne fenasıngittim 1 saat yürüyüş yaptım geldım.benle beraber bı hamıle kadın daha yürüyordu normal dogurabılmek ıcın yürüyormus anam karnı ne büyüktü benımkı onun yanında minyatür kaldıgeldim banyoyu ov,çamamışları ser,mutfagı toparla derken oldu bu saat.kabak yemegı yapmıstım koja beyfendı begenmedı 3 gündür tek başıma ye ye anam agladı.önümüzdekı 10 yıl kabak görmek ıstemıyorum
1-2 haftadır eşim pek soğuk gelıyordu bana ne iltifat edıyo ne güzel bi bakış.bende gıcık oldum dün bı güzel kese yaptım sonra kremlendım parfümlendim,mini bi şort askılı bı body(göbegıme ragmen:)tin tin evde gezdim baktım gözler felfecir oynadı iltifatlar havada ucustu keyfim yerine geldiallahım evle uğraş işe git ,yemek yap bide kojayı kendine baktır oğlundan tekmeler ye kadın olmak yoruyor beni:)
buarada yüzünüzü sodayla yıkayın bebek gıbı oluyor sabaha.ne zaman yapsam eşim pamuk dıye sevıyor valla.
canlar nasılsınız bugün bi fenalardaydım. başıma ağrılar saplandı sanırım bizim işyerini dert etttim günlerdir. bir kaç ödeme üst üste geldi ruhum sıkıldı resmen. bana dua edermsiniz işleri yoluna girsin şu borçlardan hesaplardan tez zamanda kurtulsun diye. neyse o baş ağrısıyla gittim eşimin çalıuştığı toplum sağlığına tetenoz aşımın ikincisinide oldum geldim halen kendimde değilim. allahım yarın lütfen dükkanlarda bolca satış olsunda bende şu ödemelerden kurtulimm sinerjii sinerjii
canım müzik dinleye dinleye yürüyorum hiç de sohbet etcek bırını aramıyorum zaten nefes nefese sohbet de edemem ya:)aynen okadar ugras yemek yap tadına bıle bakmadan ben tost yıceeeem demıyormu suratına çarpasım gelıyo
canlar nasılsınız bugün bi fenalardaydım. başıma ağrılar saplandı sanırım bizim işyerini dert etttim günlerdir. bir kaç ödeme üst üste geldi ruhum sıkıldı resmen. bana dua edermsiniz işleri yoluna girsin şu borçlardan hesaplardan tez zamanda kurtulsun diye. neyse o baş ağrısıyla gittim eşimin çalıuştığı toplum sağlığına tetenoz aşımın ikincisinide oldum geldim halen kendimde değilim. allahım yarın lütfen dükkanlarda bolca satış olsunda bende şu ödemelerden kurtulimm sinerjii sinerjii
cnm sen ne iş yapıodun ki unuttum ben mühendisim ama çalışmıyorum demiştin sankim ,başka bi iş mi yapıosun cnmcım..dualarımız senin olsun inşallah bol bol para kazan
yaa dün tıvıbuda ıkı kez migrosun reklamı denk geldı ağla ağla kendıme gelemedım yaa
ben doğum yapınca ne bıcım aglıcam demekki nedense hemen akıo gözyaslarım..reklamda kadın
doğum yapmış bebegını kucagına verıoalr bak sölerken gene gözleırm doldu Allahım o günelri görmek nasib olr ınss
[video=youtube_share;2YaoeJ42UGk]http://youtu.be/2YaoeJ42UGk[/video]
kızlar unnadodan oğlum için aldığım albüm ...
her biri 60 adet resim alıyor 10x15 ebatında..
nasıl beğendiniz mi ????
Eki Görüntüle 531488 Eki Görüntüle 531489
Selam tatlışlarımmm
grip cigerlerime kadar indi bronsite cevirdi,doktora gittim antibiyotik ve parol verdi,baska da bisey veremem dinleneceksin dedi.atesim cikarsa acil haber vericekmisim,hastaneye yatiricakmis beni.
Bebegin durumu iyi,suyu iyi,rahim agzi normal,gelisimi haftasinda,750 gr olmus.
bu arada 32-34 hafta arasi kendini doguma hazirla dedi,niye oyle soyluyosunuz dedim,su an hersey yolunda ama asil savas 27.haftada baslayacak bebekle aranizda dedi,sadece bir tahmin dedi,32-34 arasi doguma alabiliriz seni dedi. 2-2,5 kg dogar,10-15 gun kuvezde kalir maksimum,alir gidersin dedi.
ben bi cacık anlamadim bu isten. Hepinizden erken dogurabilirim .
bende haberler iyi değil ama sizinle paylaşmazsam rahat edemiyorum( dün kasığım bugün de biraz karnım ağrıyodu. dr. u aradım. idrar tahlili istedi. hastaneye gittim. sigortadan faydalanmak için dr muayene edip idrar tahlili yazıyor dediler. başka bir dr a muayene oldum. bebeğin suyu azalmış dedi. ilerleyen haftalarda gelişme geriliği olucakmış. nst yaptırdı, rahim kasılması yok dedi. riskli gebelik uzmanı takibe alsın seni dedi. cidden korkmaya başladım. 4 lü testimde problem çıkmıştı biliyosunuz.amniyo yaptırmadım ona rağmen suyu azalmış. bebekte problem olursa su azalırmış. içime kurt düştü. Allahım inş sorun yoktur yavrumda.23. hafta çok erken su azalması için. Rabbim yardım etsin dua edin nolur ((
iyi akşamlar arkadaşlar ,özledim sizleri yaw
bugün yine iş yaptım cok yoruldum belim cok agrıyor
sabah kalktıgımda kazık gibiydi hertarafım.
hasta olan arkadaşlara cokk gecmiş olsun Allah şifa versin inş.
yeni ciciler alanlara hayırlı olsun güle güle saglıklı kullansın bebişleriniz inş.hepside cokk güzellll
ay benim kuzucuğumun cicileri geldi teyzeleriii çok güseller amaa oğluşumun totişimi giyicekmiş bunlarıııoy yoyy oy sabahlar olmasın
Eki Görüntüle 531949 Eki Görüntüle 531950
Allah yardımcın olsun cnmevet tatalım makina mühendisiyim ama mühendislik yapmıyorum iki sene önce evlenicem saha işi yapamam artık diye istifa ettim. ailemle kendi atolyemizi kurduk annem başında gelinlik imalathanemiz var. idari işlerine ben bakıyorum iş yerimiz antepte ben bedensel olarak orda bulunmuyorum ama iş takipleri bende . bir kaç çek üstüste bindi oda beni sıktı yansıtmamaya çalışıyorum eşime ve annemlere ama inanki ruhum daraldı yaa çok duaya ihtiyacım var
kızlar bebek kıyafetleri yıkamak için erken değilmi ya :26:
ya 2012 eylül annelerine bakıyodum arada yine takılduım az önce anam bunlar bebişten çok şikayetçi hiç durmuyomuş ya kuzucuklar
allahhh harbi zor günler bizi bekliyo desenize allahım bebişimiz huysuz olmasın...
Benim erken olma ihtimali var da canım, tedbir amaçlı erken yıkıyorum her şeyi. Nevresimini falan bile serdim.kızlar bebek kıyafetleri yıkamak için erken değilmi ya :26:
ya 2012 eylül annelerine bakıyodum arada yine takılduım az önce anam bunlar bebişten çok şikayetçi hiç durmuyomuş ya kuzucuklar
allahhh harbi zor günler bizi bekliyo desenize allahım bebişimiz huysuz olmasın...
İyi akşamlar kızlar naber nasılsınız
Bu kızıma muhtemelen yaptıgım son yelektir...
Bundan sonra artık artan ipliklerle atkı bere düşünüyorum yapablirsem inş...
Bakın bakalım nasıl olmuş...
Eki Görüntüle 531996
İyi akşamlar kızlar naber nasılsınız
Bu kızıma muhtemelen yaptıgım son yelektir...
Bundan sonra artık artan ipliklerle atkı bere düşünüyorum yapablirsem inş...
Bakın bakalım nasıl olmuş...
Eki Görüntüle 531996
cnm bence erken daha..daha 2,5- 3 ay var.ben 8.ayın sonuna doğru yıkayıp yerleştiricem şahsen
kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa
Eki Görüntüle 526484 Eki Görüntüle 526485
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?