2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ay Allah annesıne sabır versin
düşünüyorumda ((((
bizimde okulun anasınıfında bır çocuk var 36 aylık
çok şeker,sarışın mavı gözlü tombiş,adı da efe
ama 36 aylık demzsınız
geçen 1ders gıttım ıllallah ettim,dili de dönmüyo, sen benim ömemmenim değilsin (öğretmenim değilsin) özür dilemem diyo:) biraz kız o zman bende ev gidiom diyo,çıkıyo kapıya:)
herkes aman kınama dıyo:)

oo tontirik hanım teşvik etmşler ama hemen kaçmışlar.....ne iş yaptın bugün bakem zaten gelmediğinden topiğe belliydi bi haltlar yaptığın :)) dün hatrlattın bana bende bugün evde kışlıklarla uğraştım.iyi oldu yani .....

bende yalnız yürümeye çok sıkılırım ya hiç şöle çıkıpta yüriyim demem he iyi yapmışsın ben anca akşam kocişle yürcem.....insan nasılda sinir oluyo demi yaptığın bişeyi yemeyince eşin ayy siniir oluyorum ben öle ona s,nir olup kaç kere yemek döktüm :26:

canım müzik dinleye dinleye yürüyorum hiç de sohbet etcek bırını aramıyorum zaten nefes nefese sohbet de edemem ya:)aynen okadar ugras yemek yap tadına bıle bakmadan ben tost yıceeeem demıyormu suratına çarpasım gelıyo

canım benim de kramplarım vardı, dr.um magnezyum kalsiyum desteği verdi. şimdi iyiym çk şukur. vitamin alıyosun demi?
cnm alıyorum vitaminde demirdeee kan hapıda..hepsini alıyorum ama bu magnezyum eksikliği devamlı hap kullanmaktan oluyomuş cnm.kaç aydır kullana kullana bu hapları midemizinde bedenimizinde haşatı çıktı yauww
Bebişimi görcem bahane arıyorum demiyorda...

Geçmiş olsun tatlım
heheheh oda var tabi ama geceleri yaşlı neneler gibi kasılarak uyanıyorum

kız varya ne fenasın adamı dinden imandan çıkardım diosun yani sana öyle gelmiştir bebişim sen eşinin sevdiği kadınsın ve bizler onların bebişlerini doğurucaz bize kat ve kat değer verdiklerine eminim..ama napsınalr bebişlere bişey olcak diye adamalr yan gözle bile bakamıyolar bazen yoksa işte bakınca böyle baştan çıkıyolar ya bi benmi böyleyim bilmiyorum ama bana ayda bir olsa yeticek valla cinsellik okadar soğudum cnm istemez hale geldi zaten özleyince eşimi bende rüyalarımda sapıtıyorum sapık sapık rüyalar görüyorum tövbe bismillah yauwww

Son düzenleme:
kızlar selam.... dr a gittim geldim kramp yaşayan herkes adına sorularımı sordum:)) rahimden gelmediği sürece kramp ve sertleşmelerin bi zararı olmazmış, fakat günlük magnezyum sayım 2 ye çıktı.o iğrenç seyi günde 2 kere nasıl içicem yaa

ay benim kuzucuğumun cicileri geldi teyzeleriii çok güseller amaa oğluşumun totişimi giyicekmiş bunlarııı oy yoyy oy sabahlar olmasın

Son düzenleme:
canlar nasılsınız bugün bi fenalardaydım. başıma ağrılar saplandı sanırım bizim işyerini dert etttim günlerdir. bir kaç ödeme üst üste geldi ruhum sıkıldı resmen. bana dua edermsiniz işleri yoluna girsin şu borçlardan hesaplardan tez zamanda kurtulsun diye. neyse o baş ağrısıyla gittim eşimin çalıuştığı toplum sağlığına tetenoz aşımın ikincisinide oldum geldim halen kendimde değilim. allahım yarın lütfen dükkanlarda bolca satış olsunda bende şu ödemelerden kurtulimm sinerjii sinerjii

cnm sen ne iş yapıodun ki unuttum ben mühendisim ama çalışmıyorum demiştin sankim ,başka bi iş mi yapıosun cnmcım..dualarımız senin olsun inşallah bol bol para kazan

%100 bitkiselmiş. etrafımda herkes mutlaka bundan kullan dedı hiç alerji yapmıyormuş.migros tansaş ve kipada varmış.2 kg 7 tlmiş.şimdi yıkama işine girişicez ya haber salayım size dedim:)

en iyisini yapıyosun valla ....yemek konusunda çok dertliyim yarama tuz bastın :)

alacak verecek işleri zor iş tatlım ya allah yardımcınız olsun.....bende aşıyı olmayı düşünüyorum,ama fırsat bulamıyorum birazda üşeniyorum benim aşı olasım yok galiba neyime güveniyosam...

cnm sen ne iş yapıodun ki unuttum ben mühendisim ama çalışmıyorum demiştin sankim ,başka bi iş mi yapıosun cnmcım..dualarımız senin olsun inşallah bol bol para kazan

evet tatalım makina mühendisiyim ama mühendislik yapmıyorum iki sene önce evlenicem saha işi yapamam artık diye istifa ettim. ailemle kendi atolyemizi kurduk annem başında gelinlik imalathanemiz var. idari işlerine ben bakıyorum iş yerimiz antepte ben bedensel olarak orda bulunmuyorum ama iş takipleri bende . bir kaç çek üstüste bindi oda beni sıktı yansıtmamaya çalışıyorum eşime ve annemlere ama inanki ruhum daraldı yaa çok duaya ihtiyacım var

Uzun zamandr izleyipte beni heyacanlandıran ve tabiki gözlerimi dolduran tek reklamdır canım... Şimdi yine duygulandım izleyince...Harika bi sahne olmuş...Çok gerçekçi....Paylaşımın için saol....

kızlar unnadodan oğlum için aldığım albüm ...
her biri 60 adet resim alıyor 10x15 ebatında..
nasıl beğendiniz mi ????

Eki Görüntüle 531488 Eki Görüntüle 531489

Hayırlı olsun canım güzel,mutlu anlarla dolu pozları olsun içinde inş..Sende aynı benmişsin valla.Ailenin resim manyagıı benimdir.Kendi albümlerim olsun,pc nin için olsun bak bak bitmez resimlere..Hele de yegenleriminkiler ooo ooo...:) Sırada benim kızımın resimleri var inş....Her anını bende çekicem Allah kısmet ederse

Canım ya çok geçmiş olsn.İyiki gitmişsin Dr a.İnş ilaçlar sayesinde hemencecik atlatırsın canım.Bebeğinin de durumu iyiymiş çok şükür kilosunada Maşallah Dr un tahmin yapmış sadece bunu söylemese bile hepimiz buna zaten hazrılık olmalıyz aslında...Tekrar Geçmiş olsun tatlım...

Canım geçmiş olsn ama hemen umutsuzluğa kapılıp üzme bebişini...Yaşayan arkadaşlarda olmuştu zaten söylemişlerde bu genelde olabilien bişiy.Bol su içerekte atlatabiliosun.Bence çok fazla sorun görseydi Dr içeri alırdı seni.O yüzden hiç üzülme ve su içmeyi daha da artır..İnş normale döner kısa zamanda... Dularım seninle....

Hayy Maşallah sana tontirik yaa Ben hiçbişiy yapmadım güya üzerimde hep bi yorgunluk var sanki.Sende kaç gündür durmadan iş yapıosun dikkat et kendine çokda yorma canım.
ay benim kuzucuğumun cicileri geldi teyzeleriii çok güseller amaa oğluşumun totişimi giyicekmiş bunlarııı oy yoyy oy sabahlar olmasın
Eki Görüntüle 531949 Eki Görüntüle 531950

Cicileriniz hayırlı olsun cnm güle güle giysin oğluşun.Çok güzel ikiside...

Allah bol rızklı kazançlar versn canım sende ödemelerinden ve stresinden bian önce kurtul inş....

kızlar bebek kıyafetleri yıkamak için erken değilmi ya :26:

ya 2012 eylül annelerine bakıyodum arada yine takılduım az önce anam bunlar bebişten çok şikayetçi hiç durmuyomuş ya kuzucuklar
allahhh harbi zor günler bizi bekliyo desenize allahım bebişimiz huysuz olmasın...

İyi akşamlar kızlar naber nasılsınız
Bu kızıma muhtemelen yaptıgım son yelektir...

Bundan sonra artık artan ipliklerle atkı bere düşünüyorum yapablirsem inş...

Bakın bakalım nasıl olmuş...

Allah yardımcın olsun cnm

cnm bence erken daha..daha 2,5- 3 ay var.ben 8.ayın sonuna doğru yıkayıp yerleştiricem şahsen

Benim erken olma ihtimali var da canım, tedbir amaçlı erken yıkıyorum her şeyi. Nevresimini falan bile serdim.

Pek şık ellerine sağlık. :)

kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa
Eki Görüntüle 526484 Eki Görüntüle 526485

Merhaba Asliirfan güle güle giydir bebişine çok sevimli ikisi de. Ben de iki hafta önce gördüm bu tavşanlı tulumdan ve tam da bu kadife mavisinden arıyorum deli gibi. Bulamadım mümkünse nereden aldığını yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…