gittim 1 saat yürüyüş yaptım geldım.benle beraber bı hamıle kadın daha yürüyordu normal dogurabılmek ıcın yürüyormus anam karnı ne büyüktü benımkı onun yanında minyatür kaldıgeldim banyoyu ov,çamamışları ser,mutfagı toparla derken oldu bu saat.kabak yemegı yapmıstım koja beyfendı begenmedı 3 gündür tek başıma ye ye anam agladı.önümüzdekı 10 yıl kabak görmek ıstemıyorum
1-2 haftadır eşim pek soğuk gelıyordu bana ne iltifat edıyo ne güzel bi bakış.bende gıcık oldum dün bı güzel kese yaptım sonra kremlendım parfümlendim,mini bi şort askılı bı body(göbegıme ragmen:)tin tin evde gezdim baktım gözler felfecir oynadı iltifatlar havada ucustu keyfim yerine geldiallahım evle uğraş işe git ,yemek yap bide kojayı kendine baktır oğlundan tekmeler ye kadın olmak yoruyor beni:)
buarada yüzünüzü sodayla yıkayın bebek gıbı oluyor sabaha.ne zaman yapsam eşim pamuk dıye sevıyor valla.
cnm benim marka bi yerden almadım bulunduğum şehirde küçük bi bebek mağazası var ordan aldım ama senin için internette biraz araştırma yaptım civilim.comda var.ama sanırım penye o.site güvenilir ben daha önce alışveriş yaptım ordan tatlım.bide gittigidiyorda falanda var cnmMerhaba Asliirfan güle güle giydir bebişine çok sevimli ikisi de. Ben de iki hafta önce gördüm bu tavşanlı tulumdan ve tam da bu kadife mavisinden arıyorum deli gibi. Bulamadım mümkünse nereden aldığını yazabilir misin?
cnm benim marka bi yerden almadım bulunduğum şehirde küçük bi bebek mağazası var ordan aldım ama senin için internette biraz araştırma yaptım civilim.comda var.ama sanırım penye o.site güvenilir ben daha önce alışveriş yaptım ordan tatlım.bide gittigidiyorda falanda var cnm
1114 Hoppidik Penye Tulum 0-6 Ay - Ürün Kategorileri
senemmmm yakaladım seniiiiiiiiiii :)))))))
hediyeleşme için adres lazım canım bana özelden ulaşır mısın???
slm annişler
biz ilk aşıda bişey yaşamamıştık şuan gribim ve aşıdan dolayı kolumda bi kas şişliği oluştu kociş masaj yaptı ama o yumru dağılmıyor sancı yok ama kaşınıyor ve yumrucuk halinde
ay hiç doğum hikayelerini okumamıştım kendim yaşamayınca korkmayayım takarım diye buakşam azcık ekimlere baktım ay rabbim hepimizinkini korusun sağlıkla kucağımıza gelsin yazmışsınız nasıl okudunuz mutlu haberlerde var ama ya sorunlular ay rabbim korusun minişleri herkezin ama doğurmadan okumamak daha iyi gibi zaten gergin olucaz bide güzel hikayelerden çok kötüler takılır aklıma ama yaklaştıkça doğum korkusu sarıyomuş gündüz ve hastanedeyken denk gelir inşallah hepimize
iyi geceler arkadaslar,gizli takipcinizden hepinize sevgileroncelikle hasta olan arkadaslar hepinize aci sifalar diliyorum,bende bugun doktora gittim hersey yolunda cok sukur,size bi sorum olacakti yarin sabah seker yuklemem var 75lik,ac kalmam gerekiyor ya demir hapinida mi icmiycem siz nasil yaptiniz?
3lt ye cikar suyu ben oyle yaptim birde bardagin icine limon sikip ic. her acidan iyiymis limon.sağolun desteğiniz için canlarım. Allah sizin de yardımcınız olsun, korusun yavrularınızı. suyu azalmış deyince dr çok şaşırdım. nedenlerini bilmediğim için heralde. çünkü ben 2 lt falan su içiyorum günde. hep ağzım kuruyor. şekeri yüksek olanın kurur derler.şeker yüklemem de önümüzdeki hafta yapılıcak. şekerim hep düşüktü daha önce. ağız kurumamın nedeni ne onu da bilmiyorum ama suyu az içmiyodum cidden. inş önemli bir problem değildir ve düzelir. benim de dualarım sizinle.
cok sirinler Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin. sen iki tanemi alt acma aldin? sanki bir kere daha basa bir alt acma resmiay benim kuzucuğumun cicileri geldi teyzeleriii çok güseller amaa oğluşumun totişimi giyicekmiş bunlarıııoy yoyy oy sabahlar olmasın
Eki Görüntüle 531949 Eki Görüntüle 531950
yaprak birak kizini kizinin kizina yetecek kadar yelegi var artik:) masallah canim renk renk giydirirsinİyi akşamlar kızlar naber nasılsınız
Bu kızıma muhtemelen yaptıgım son yelektir...
Bundan sonra artık artan ipliklerle atkı bere düşünüyorum yapablirsem inş...
Bakın bakalım nasıl olmuş...
Eki Görüntüle 531996
kızlar bebişlerinize duvar süsü yaptırmak isterseniz diye paylaşmak istedim. çok güzel ürünler var.pahalı biraz ürünler ama el emeği olduğu için sanırım bende buraya yaptırıcam oğluşumun kapı süsünü..
melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner
https://www.facebook.com/#!/groups/124479470920267/
iyi geceler arkadaslar,gizli takipcinizden hepinize sevgileroncelikle hasta olan arkadaslar hepinize aci sifalar diliyorum,bende bugun doktora gittim hersey yolunda cok sukur,size bi sorum olacakti yarin sabah seker yuklemem var 75lik,ac kalmam gerekiyor ya demir hapinida mi icmiycem siz nasil yaptiniz?
senın fabrıka çalışmaya devam... battanıye ordun muİyi akşamlar kızlar naber nasılsınız
Eki Görüntüle 531996
kızlar bebişlerinize duvar süsü yaptırmak isterseniz diye paylaşmak istedim. çok güzel ürünler var.pahalı biraz ürünler ama el emeği olduğu için sanırım bende buraya yaptırıcam oğluşumun kapı süsünü..
melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner
https://www.facebook.com/#!/groups/124479470920267/
Allahım şu mevlüt şekerlerine bakın yauwww :)) ay bititim bittim resmen
Eki Görüntüle 532111
Eki Görüntüle 532113
cnm içinin rahatlamasına çok sevindim :)) ayy bende hiç sevmiyom o magnezyumu mecbur içiyomkızlar selam.... dr a gittim geldim kramp yaşayan herkes adına sorularımı sordum:)) rahimden gelmediği sürece kramp ve sertleşmelerin bi zararı olmazmış, fakat günlük magnezyum sayım 2 ye çıktı.o iğrenç seyi günde 2 kere nasıl içicem yaa
ya gece bacağıma yıne kıramp girdi
uykuda bagırıyorum eşime bacağıııımmm diye
ama uyanmadı yaniiii
1dakka felan suruyor ama sankı topuğumdan 1karış yukarısında bı damarımı çekip koparıyorlar..
şimdide et kesiği derler ya orda oyle bı acı var
akşama kadar acır artık
şimdi son seans dişçiye gıtcem
aksama doğruda oğluun odasını almaya:) :)haftaya gelir eve
bayramda kurulmuş olur en geç:)
bı arkadas paylaşmıştı,dolabını askılıkları yerleştırmiş bayıldım aklım onda kaldı bendde hemen yıkayıp duznlerım dolabını:)
İyi akşamlar kızlar naber nasılsınız
Eki Görüntüle 531996
ay benim kuzucuğumun cicileri geldi teyzeleriii çok güseller amaa oğluşumun totişimi giyicekmiş bunlarıııoy yoyy oy sabahlar olmasın
Eki Görüntüle 531949 Eki Görüntüle 531950
kızlarr günaydınnnn
yyaaa uyumak istiyorum ama sabahın köründe açıyorum gözlerimi( zaten gece 3 kez tualete kalktım off offf (
biz acıktık oğluşla önce karnımızı doyurcaz sonra ev işleri pazar ve yemek bizi bekler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?