2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm annişler

biz ilk aşıda bişey yaşamamıştık şuan gribim ve aşıdan dolayı kolumda bi kas şişliği oluştu kociş masaj yaptı ama o yumru dağılmıyor sancı yok ama kaşınıyor ve yumrucuk halinde

ay hiç doğum hikayelerini okumamıştım kendim yaşamayınca korkmayayım takarım diye buakşam azcık ekimlere baktım ay rabbim hepimizinkini korusun sağlıkla kucağımıza gelsin yazmışsınız nasıl okudunuz mutlu haberlerde var ama ya sorunlular ay rabbim korusun minişleri herkezin ama doğurmadan okumamak daha iyi gibi zaten gergin olucaz bide güzel hikayelerden çok kötüler takılır aklıma ama yaklaştıkça doğum korkusu sarıyomuş gündüz ve hastanedeyken denk gelir inşallah hepimize

aman bırak sonra başka beklenti içine giriyor benimki, son 1-2 aydır içimden hiç gelmiyor, anca kırılmasın diye. o yüzden paspal paspal dolaşıyorum evde. gerçi pek işe yaramıyor ya

cnm benim marka bi yerden almadım bulunduğum şehirde küçük bi bebek mağazası var ordan aldım ama senin için internette biraz araştırma yaptım civilim.comda var.ama sanırım penye o.site güvenilir ben daha önce alışveriş yaptım ordan tatlım.bide gittigidiyorda falanda var cnm

1114 Hoppidik Penye Tulum 0-6 Ay - Ürün Kategorileri

Canım çok teşekkür ederim yanıt verdiğin için. İnternette ben de bakıyorum da dediğin gibi hep penyeler var. Oğlum şubatta doğacağı için kadife olsun sıcacık sarsın onu istiyorum. Sanırım firmasıyla irtibata geçeceğim Mahmutpaşa'da bir yerde şubeleri varmış belki oradan alırım. Tekrar teşekkür ederim, iyi geceler.

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm şişlik olabilir demişlerdi bana sağlık ocağında endişelenicek bişe olduğunu sanmıyorum
bu arada yaklaşık 1 saattir bende Ekim annelerinin doğumlarını okuyorum ve ağladım birkaçına olumsuz olanlardan bende etkilendim ama yinede alamadım kendimi okumaktan, Allahım sağlıklı doğumlar ve bebişler versin inşallah hepimize...

iyi geceler arkadaslar,gizli takipcinizden hepinize sevgiler oncelikle hasta olan arkadaslar hepinize aci sifalar diliyorum,bende bugun doktora gittim hersey yolunda cok sukur,size bi sorum olacakti yarin sabah seker yuklemem var 75lik,ac kalmam gerekiyor ya demir hapinida mi icmiycem siz nasil yaptiniz?

merhaba cnm içme bence ben içmemiştim. Zaten aç karnına mide bulandırıyor yükleme bide demir hapı içersen daha çok bulanır bence
gün içerisinde başka bir vakitte iç yarınlık

kızlar eylül anneleri topiğine girdim ne güzel hepsi doğum yapmış kimi bebişlerinin resmini koymuş.duygulandım..zaman bizim içinde geçip gidicek böyle.bir bakmışız doğuruvermişiz
orda bir annenin uyumayan bebeği için dinlettiği bir albümden bahsedilmiş.internette aradım taradım buldum..kolik adı albümün.doğduktan sonra bebeğin anne karnında duyduğu seslerle tasarlanmış alttan hafif müzikle uyumayan kolik bebekleri rahatlatmak için yapılmış müzikler.eylül annesinin bebeği bu müzikleri dinleyince rahatlamış öyle yazmış anne .sizlerinde aklında olsun dedim.linkini paylaşıyorum müziklerin canlarımmm...
Hamilelik ve Annelik » Buzuki Orhan Osman bebeğiniz Ağlamasın dinle

3lt ye cikar suyu ben oyle yaptim birde bardagin icine limon sikip ic. her acidan iyiymis limon.
hem enf olmani engelliyor hem sekerini duzenliyor hemde kanini sulandiriyor.
cok faydasi varmis.
ay benim kuzucuğumun cicileri geldi teyzeleriii çok güseller amaa oğluşumun totişimi giyicekmiş bunlarııı oy yoyy oy sabahlar olmasın
Eki Görüntüle 531949 Eki Görüntüle 531950
cok sirinler Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin. sen iki tanemi alt acma aldin? sanki bir kere daha basa bir alt acma resmi
koymustun ben mi yanlis hatirliyorum?
ben su alt acmaya taktim ptesi degistirmeye calisicam basarabilirsem. off ya yanlis almisim taktim kafaya
yaprak birak kizini kizinin kizina yetecek kadar yelegi var artik:) masallah canim renk renk giydirirsin
benim kaynanayada zorla 10 tane yaptirmistim kis bebegi diye ama yanimda getirmedim. annemle bir iki tane yollatirim artik

canim supersin ben bu hafta nasip olursa calismalara baslicam malzemelerim hazir. :)
ins guzel seyler ciar ortaya. :)

canım aç kalmana gerek yok
ben geçen ctesi gıttım doktor gelmeden çok yemek yeme yeter dedi
kahvaltı yaptım direksıyon sınavına gıttık
11gıbı orda da sımıt yedım
1,30da da tahlıl verdım
anı oyle sabahtan aç bekleme... demiride şekereden sonrakı bı zaman iç, yada öğleden sonraysa benım gıbı sabah kahvaltıdan sonra iç bişi olmaz bence
ve miğden bulnmayacak
ben okudukça burdakılerı korkarak gıttıım ama aynı lımonata gıbıydı
hemsırede hatta bulnırsan gel soyle dedi ama dedim bunda bı garıplık yok ki...

senın fabrıka çalışmaya devam... battanıye ordun mu
annem örecekti bana şu nette var hayvanlı hanı,nuhun gemısı dıyorlar
herkes o tığ işi sert olur örme demiş
örgu battanıyem yok
şöyle sade guzel bı model arıyorum

ya gece bacağıma yıne kıramp girdi
uykuda bagırıyorum eşime bacağıııımmm diye
ama uyanmadı yaniiii
1dakka felan suruyor ama sankı topuğumdan 1karış yukarısında bı damarımı çekip koparıyorlar..
şimdide et kesiği derler ya orda oyle bı acı var
akşama kadar acır artık
şimdi son seans dişçiye gıtcem
aksama doğruda oğluun odasını almaya:) :) haftaya gelir eve
bayramda kurulmuş olur en geç:)
bı arkadas paylaşmıştı,dolabını askılıkları yerleştırmiş bayıldım aklım onda kaldı bendde hemen yıkayıp duznlerım dolabını:)

canım yaa siteye girdik bittik annemle o lohusa takımını hemen yapıyorum sana dedi.

cnm içinin rahatlamasına çok sevindim :)) ayy bende hiç sevmiyom o magnezyumu mecbur içiyom (

anammm benimde dün gece 2 kez girdi hemen ayağa kalkıyorum geçiyo ağrıda olmuyo bilgin olsun :)) ayy hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun oğluşunun odası :)) bende odasını kurdum çamaşırları yıkamak ve düzeltmek için gün sayıyorum ama ay sonunu beklicem bayramda bol bol vaktim olucak ozaman yapmayı düşünüyorum :))

kızlarr günaydınnnn
yyaaa uyumak istiyorum ama sabahın köründe açıyorum gözlerimi ( zaten gece 3 kez tualete kalktım off offf (
biz acıktık oğluşla önce karnımızı doyurcaz sonra ev işleri pazar ve yemek bizi bekler :))

ellerine sağlık canım :)

ay benim kuzucuğumun cicileri geldi teyzeleriii çok güseller amaa oğluşumun totişimi giyicekmiş bunlarııı oy yoyy oy sabahlar olmasın
Eki Görüntüle 531949 Eki Görüntüle 531950

güle güle kullanın canım :)

gunaydın canım yaa sorma biz de akşam eve gıdınc yemek yıyıp yattık eşimle gece 12 di uyandım

3 e kadar yatakta laptop ile takıldım ehehe sabah da ıse geldım ama nası acıkmısım yemegımızı yedık kızcemle biz

bugun benıdme pazarım var ama hiç işim yok yaptım hepsini uzatcam ayakalrı dınlencem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…